Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Feb 11, 2017 15:00:07 GMT 1
A Skulltop gang tagjai elvesznek mindent, amire szükségük van. Kedvenc időtöltésük a kínzás, mészárlás és fosztogatás. A Központi sivatag leghitványabb, legönzőbb emberinek fosztogató bandája egy hatalmas szeletet vett el magának, melyeket félelemkeltéssel és könyörtelenséggel tart fenn. Ennek a területnek a központja a Skulltop HQ és a mögötte húzódó Road Hog Garázs. Az utóbbi a félelmetes autóik, és motorjaik garázsaként és műhelyeként funkcionál, míg a HQ-ban szervezkednek, kínoznak és üzletelnek egymás között. Az egész települést rabszolgákkal tartják fenn. A HQ épülete korábban egy fegyvertbolttal rendelkező kisváros volt, így sem lőszerből, sem fegyverekből nem szenvednek hiányt. Aki jelzés nélkül a település közelébe jön, az nagy valószínűséggel golyót kap a fejébe.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Feb 19, 2017 18:06:51 GMT 1
Van valaki a túloldalon?Farkas Tünde - Whitewolf
Skulltop terület közelében: Kicsi, nagy. Lemerült. Szivárog. Törött? Most komolyan? Ez meg lapos. Nem igaz, hogy egyetlen olyan elemet sem találsz, ami a szerkezetedbe passzolna. Az útmenti elektronikai szaküzleteket az első épületek között fosztogatták ki. Úgy néz ki, hogy másnak is hasonló elemre van szüksége. Az utolsó vitrint nézed át, míg végül rá akadsz egy szakadt csomagolású darabra. Kissé sérült, de ha megnyalod, rájöhetsz, hogy működő képes. Ez életben tart majd. Egy darabig... Most, hogy sikerült egy félig lemerült elemre akadnod, folytathatod a vándorlást. A szembe utazó karavánoktól tudhatod, hogy már néhány órája elérted a Központi Sivatagot. Megfelelő úticél és térkép nélkül azonban ostobaság lenne elindulni a városba. A kereskedők egy bizonyos Nepal City-t emlegettek, de pontos útmutatást egyik sem volt képes -inkább hajlandó – adni neked. Nepal Dollárt kértek, te pedig erről a pénzeszközről még csak nem is hallottál. A legcélravezetőbb az lenne, hogy abból építkezel amid van. Ha körül nézel, akkor egy rádiót veszel észre. Ha megkísérled bekapcsolni, akkor két szikrát lövell a vezetékből, majd elkezd recsergni. Az antennája is törött. Megkísérelheted a boltban található dolgokkal megjavítani, (d6 – négy felett sikerül egyenként kicserélni az alkatrészeket, másképp az egész magot cserélned kell. Másik antennára viszont továbbra is szükséged lesz), de ha ez meghaladja a képességeidet, akkor az egyik autóroncsban található kocsitérképpel tájékozódhatsz. A legközelebbi emberi épület a közeledben nem más, mint egy benzinkút. Körül-belül tíz-tizenöt percnyi járásra található. Ha úgy döntesz, hogy elindulsz, akkor az érkezésed előtt pár perccel a „hatodik érzéked“ (hógolyszli vakkant egyet) bejelez. A benzinkúton emberek vannak, bár a külsejükből tekintve nem tűnnek valami barátságosnak. Egy vörös koponya van a kabátjukra varrva. Hárman vannak, mindháromnál lőfegyver. Kettő az épületen belül, egy kínt vigyázza a járművüket. Az autó tetején egy hasonló antenna található, mint ami a rádiódhoz kell. Odabent viszont a boltban található rádió 1:1 mását véled észrevenni, ennek az alkatrészei talán működhetnek. Ha sikerült megjavítanod a rádiót az üzletben, akkor elég csak az antennát megszerezned és így talán csak egyet kell leterítened közülük, viszont ha nem, akkor szükséged lesz a bent található rádióra. Esetleg megpróbálhatsz besurranni az autóba, és valami térkép szerűséget szerezni az autóból, ha nem szeretnél a rádióval bíbelődni.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Feb 27, 2017 21:41:21 GMT 1
Egy elem. Végre az a forma ami kell. Végignyalom az elemet. Szépen lassan. Végigfuttatom rajta a nyelvemet. Csorog rá a nyálam. MMMmmmmmmm. Aztán a végéhez ér a nyelvem és huncutaul elvigyorodok. Ma este rossz kislány leszek. Nagyon rossz. Gonoszul kuncogok egyet és belehelyezem az elemet a zöld vibrimbe azt pedig biztonságba helyezem a táskám mélyén. Füttyentek egyet Hógolyónak aki nyomba megjelenik de nagyon néz az egyik irányba. A testbeszédéből könnyedén felismerem, hogy embereket talált. Ezt egy apró vakkantással meg is erősíti. Innentől akkor óvatosan mozgok de azért a rádiót még megpróbálom megszerelni. ozneiOA11-6
1-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Feb 27, 2017 21:51:05 GMT 1
Hiába bazdmeg ez nem fog működni. Hülye vagyok a technikához. Motyogo magam elé majd felsikkantok és elejtem a rádiót mikor szikrák csapnak fel belőle. -Oké ennyi volt. Hálistennek nem tört össze de azért nem is javult meg. Akkor az autós térképhez folyamodok. Bár gondolom apokalipszis előtti de megpróbálok rájönni, hogy hol lehet az Nepal city. Hátha találok valami fiszfaszt útmutatásnak. Az utak elméletileg még állnak és járhatóak talán követhetem őket és eljutok valahova. Elméletileg. Elővont katanával halkan közel osonok a három fickóhoz. Hógolyszlit hátrébb hagyom, hogyha baj van pillanatokon belül segíthessen. MEgfigyelem, hogy milyen alagzatban is állnak, hátha az egyiket elkaphatom észrevétlenül.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 2, 2017 21:37:56 GMT 1
Sajnos a rádiót nem lehetett megjavítani, ilyen a te szerencséd. Kénytelen leszel a benzinkúton lévőt megszerezni, az autótérkép ugyanis javarészt kopott volt, Nepal City helyét pedig nem találtad rajta. Hallásból tudod, hogy a terület egy katonai menedék volt, ami jóval ennek a térképnek az elkészülése után épült, így tehát csak következtetni tudsz, hogy igazából melyik lehet az. Ugyanis több katonákkal őrzött terület is fel van rajta tüntetve, így a jövőben fegyver és military-tech beszerzésének céljából mindenképp hasznos lehet. Ezen kívül néhány élelmiszerbolt, és benzinkút az, aminek a nevét talán érdemes megjelölni. Miután ezzel végeztél, elteszed a térképet többi holmid közé. Amikor a benzinkútra osonsz, Hógolyó okos kutya módjára a távolból figyelt. Figyelt, és kivárt, Tudtad, hogy átharapja bárki torkát, aki úgy dönt, hogy a gazdája az életedre tört. Rengetegszer megmentett már, most sem hagy cserben. Az egyik őr elindult a kút túloldalára, csak erre a pillanatra vártál. Egy suhanó hangot hallasz magad körül, ami azt jelenti, hogy a farkasod már akcióba is lendült. Te magad a benzinkút falához osonsz, majd mikor az ajtónál örködő őr háttal áll neked, akkor sújtasz le. A leggyorsabb lehetőség az, hogy a térdhajlaton rúgod, aztán elmetszed a torkát. Erre természetesen az épületen belül tartózkodó is reagál, de nemes egyszerűséggel beleállítod a kardodat, amikor kilép az ajtón. Hógolyó morgására leszel figyelmes, a fehér farkas friss vérrel beborított fejjel, és egy Skulltop sisakkal a szájában tér vissza. A hátsó lábaira állt, és kérte a jutalomkonzervet. Ha megkapja, akkor elégedetten vakkant. Odabent végre ráakadsz a rádióra, és egy friss térképre is. Valamint három dögcédülára, melyeknek feltehetőleg semmi haszna nincs. A halottaktól sajnos nem áll módodban elvenni a fegyvereket, túl sok plussz sújt jelentenének. Ellenben rengeteg tölténnyel gazdagodtál, és már azt is tudod, hogy hol van Nepal City. Épp indulnál is, amikor... - Beta őrjárat, itt Veszettkutya. Minden rendben van? Miért aktiválta az adóvevőjét, küldjünk erősítést? A rohadék. Bebiztosította magát, és aktiválta az adóvevőjét. Ez egyszerre lehetett balszerencse, vagy akár egy esély. - Válaszolj seggfej. - Hangzott újra Veszettkutya hangja, ezúttal szigorúbb hangvételben.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Mar 3, 2017 17:59:05 GMT 1
Épp az egyik fickó ruháját szagatom fel, hogy legyen miből később kötszert csinálni ha kell mikor megszólal az adóvevő. Rögvest odarohanok és válaszolok is rá. -Halihó srácok. A banda egyik járőre vagyok valahonnan máshonnan.-szólok bele az adóvevőbe.- úgy nézem, hogy valaki lemészárolta az egész Betát. Itt nagyon nem stimmel valami. -Mit csináljak? Mármint egyedül maradtam a pusztulatban már vagy jópár napja kóborlok mert eltévedtem erre az egyetlen dolog amit találok az egy lemészárolt őrjáratunk. Légyszi srácok igazítsatok útba és akkor hazagyalogolok. Miközben ezt mondom leveszem és a vállamra terítem az egyik fickó dzsekijét. Jól fog ez még jönni ha a banda területére tévednék. Még talán be is tudnék szivárogni. Csak ne tűnjön fel nekik Hógolyó. Pillantok az épp boldogan konzervet falatozó dögre.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 5, 2017 15:11:05 GMT 1
QMiWctgW1-61-6
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 5, 2017 15:21:53 GMT 1
A beszélgetőpartnered nem volt elragadtatva a dologtól, bár úgy tűnt, hogy hisz neked. - Melyik idiótával beszélek? Misty? Josephine? Avril? Talán bölcsebb lenne egy másik nevet mondani, hisz nem ismerhet mindenkit. Ha így teszel, akkor viszonylag megnyugszik a hangja. - A büdös életben nem hallottam rólad. Hallottad, hogy a háttérben motyogni kezd valamit, illetve kisebb csörömpölést is észre vélsz venni. - Melyik csapathoz is tartoztál? - Sakáll, a Főnök azt mondja, hogy... Itt megszakad az adás. - Három Ördög tart a benzinkút irányába te hazug szajha. Minden őrjárat visszatért, kivéve a bétát. Kikötözünk az aszfaltra, és kinyírunk. Felelte mániákus nevetéssel megfűszerezve a mondandóját, aztán az adás megszűnt. Nem érkezett több válasz, sem pedig több fenyegetés. Hógolyó érzékelte a veszélyt, aggodalmasan megnyalta a karodat, aztán nyöszörgött. Nem tudtad, hogy mi lehet az Ördög, de feltételezhetted, hogy valami jármű. Gyalog semmi esélyed sem volt ellenük, még szerencse, hogy a Béta sem gyalog érkezett. Az egyik hullánál megtalálod az autókulcsot. Miután beizzítod a motort, Hógolyó felpattan hátulra. Finoman húzni kezdi a gallérodat, jelezve, hogy talált valamit. Kész aranybánya. Már ha az ember menekülni szeretne. Egy szögekkel teli zsák, valami trutyi amit feltehetőleg a szélvédőre szoktak dobálni. Ez még hasznos lehet a másik három autó ellen, most azonban más problémák álltak fenn. Menekülni kell, de hogyan és merre? A legcélszerűbb útszakasz talán Nepal City lenne.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Mar 5, 2017 16:02:17 GMT 1
(ha a kosi képe nem tetszik majd lecserélem) A kocsi motorja felpörög. Brutális hangja van. Még szerencs, hogy tudom, hogyan kell beindítani egy autót. Míg a Rendel utazgattam gyakran csatlakoztunk karavánokhoz. Ott az egyik fickó megtanított erre-arra de nem hinném, hogy fél óránál több vezetési tapasztalatom lenne. -Aszondja, hogy fék, gáz, meg ez a biszbasz aminek nem jut eszembe a neve. Légyszi ne fulladj le,légysziveees. LESZOPOM A KIPUFOGÓDAT HA MŰKÖDSZ. BWAMMMM. A kocsi a megindul. Alig győzöm arrébb rántani a kormányt nehogy a benzinkótnak csapódjak. Miután sikerül egyenesbe hoznom a kocsit és megindulnok arra amerre Nepal cityt sejtem és gázt adok. Igyekszem belehúzni nehogy beérjenek a Krampuszok. Bármik is legyenek azok. Közben kicsit jobban körülnézek a járgyányban. Aszondja, hogy trutyi, szögek, farkas, zenelejátszó, visszapillantó, az a rádió amit gyorsan felkaptam és bebasztam a kocsiba. Várjunk csak... Zenelejátszó? WOOOHOOOOO. Mint kiderült a hangfalak igazán pinarepesztően üvöltenek ebben a kocsiban. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ebben a szarban esküszöm csak napszemüvegben lehet vezetni annyira felcsap a por. Még szerencse, hogy valaki, hagyott nekem egyet a kesztyűtartóban. Egész jó darab. A gazdája vigyázott rá egyetlen repedés sincs rajta és még a kis "UV szűrős" cimke is rá van ragasztva a szárára.
Ha a pokolfajzatok beérnek akkor kezdem a szögdobálást meg ilyesmi. Próbálom úgy dobni őket, hogy biztosan a rohadékok elé kerüljenek. Például ha mellé hajtanak. A trutyival ugyanígy. Kapjátok be rohadékok sosem kaptok el...élve legalábbis nem.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 6, 2017 19:51:35 GMT 1
Az állításod beigazolódott, az Ördögök valóban autók voltak. Már messziről hallottad a kocsik zúgását, és hamarosan egy porfelhő kíséretében meg is tekinthetted őket. A vezérkocsi jött elöl, ezen valószínűleg négy ember volt. Hármat tudtál azonosítani, egy a gépfegyvert kezelte, egy a kocsi oldalán kapaszkodott és hasonló trutyit tartott a kezében, mint amilyet Hógolyó talált neked. Illetve egy nyilván vezetet. Ez az ördög jól felszerelt volt, az elülső láncfürészek, és a három rászerelt golyószóró egyértelműen azt bizonyították, hogy a tulajdonosa rentegeteg törődött az autójával. És a zene... Már a távolból hallottad, ahogy ebből is üvölt a zene. Két kevésbé felszerelt Ördög fogta közre az autót, Ezekrn "csak" két-két golyószóró volt szerelve, illetve a természetesen kötelező páncélzat. A kezdeti előnyöd nem tartott túl sokáig, lévén magad sem tudtad, hogy pontosan mit csinálsz. Amikor vezetni tanítottak azt mondták, hogy nehezebb megfőzni a húslevest, mint pórázra fogni egy autót. Na persze. Az általad ellopott autó kifejezetten az izom kategóriába tartozott. Ez is rátettt egy lapáttal az irányítási nehézségre. Ahogy közel érnek hozzád, szinte azonnal tüzet nyitnak. Természetesen próbálkozol azzal, hogy ezeket kikerüld, de a fosztogató banda számára inkább valami rángatózásnak, tekergésnek tűnt amit műveltél. Többször le kellett buknod, hogy ne lyuggassák szét a vörös kis buksidat. A kocsiban talált szögek már hasznosabbnak bizonyultak. Amikor kiszórtad őket az ajtóra, akkor a vezér reflexből kikerülte őket, követte volna őt a másik kettő is, de balul sült el a fékezés, így ő kénytelen volt megállni. Ketten maradtak, neked pedig már csak a truty állt a rendelkezésre. Amikor kihajítod, nem egészen olyan röppályára áll, mint amilyenre gondoltál. De legalább arcon találta a kocsi oldalán kapaszkodó tagot, aki ennek következtében leesett, és valószínűleg kitörte a nyakát. Az első éles kanyar. Csoda, hogy eddig bírtad az iramot. Itt azonban egy hatalmas csapódást érzel, melynek következtében forogni kezd veled a világ. Az autó legalábbis. Még hallod hógolyó nyüszítését, aztán teljes sötétség. Még hallasz egy örömittas füttyentést, aztán a hangok is megszűnnek. ***
Egy hullakupac tetején térsz magadhoz. Eszméletlenül zúg a fejed, és hirtelen azt sem tudod, hogy mi a franc történt veled. A hidegből jösz rá, hogy csak az alsóneműdet hagyták rajtad. Lassan kitisztul a látásod. A cuccaid a tábortűz mellett pihennek, bár a zöld vibri épp az egyik női tag kezében van, és mint te magad korábban, most ő is az elem keresésével szöszmötöl. Hógolyó egy embertelenül kicsi ketrecben vonyít, és morog a többiek felé. A bal mancsa vérzik, és hátán is véres a bundája. Nem látták el, hisz valószínűleg leharapta volna a segítő kezeket. A tüzet épp az egyik áldozatod táplálja, és az egyik fosztogató épp megakar ragadni, hogy a te hulládat is a tűzre hajítsa, mikor észreveszi a nyilvánvalót. - BAZDMEG, EZ ÉL! Az egyik férfi tag arcára rögtön fülig érő mosoly ült. - Most lesz mókás a dolog . - kuncogva közelített feléd, míg egy másik hátra nem rántotta. - Nem nem, előbb beszélgetünk. Kinyírtál négyet közülünk, aztán megkísérelted ellopni az autónkat. Ez a viselkedés buta kislányra vall. Mi az, amit ezzel az egésszel elakartál élni. Miközben a válaszod várta, a jobb kezében lévő baseball ütőt ütögette a bal tenyeréhez.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Mar 6, 2017 21:25:59 GMT 1
Pusztában száguldva A sebesség istennője Kétszázhúsz felett -Aaauff. Hol vagyok? Miért van rajtam csak a fürdőruhám? (Praktikussági okok miatt fürdőruhát hordok). Basszus. Így mindenki látja a sárkányos tetkómat amit bedrogozva csináltattam egy öreg fickóval. Aztán mikor elkezdte már azt gondoltam úgyis mindegy. Ekkor deríti ki az egyik okos, hogy tulajdonképpen még élek. - Gratulálok okoska. A fertőzés ellenszerét nem tudod? Ezután von kérdőre az egyik alak, hogy mégis, hogy jutott eszembe ekkora hülyének lenni. Na most legyek okos -Az indokomat már tudod. A skulltop főhadiszállását kerestem. Ezért kérdeztem meg tőled is merre van. Oda akartam menni bizonyítani. De ahogy látom erre már nincs szükség hiszen négy emberedet kicsináltam egymagam. Szerintem elég jó vagyok. Ha kell bizonyítom is.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 8, 2017 20:57:51 GMT 1
Amikor kérdőre vonod a férfit, az egy szép, nagy pofonnal jutalmaz. - Nem, de a lepcses szájú foglyok lelke biztos nem összetevő. Na mozgás. Felcibált a földről, aztán a tarkódhoz nyomta a kibiztosított fegyverét, és odavitt a többiek elé. ***
A fosztogatók vigyorogva hallgaták végig a mondandódat, az egyik el is röhögte magát közben. Egyedül egyetlen egy maradt komoly, aki a kérdést intézte hozzád. Egyenesen a lábfejed elé lépett, és a jobb orcádhoz nyomta a stukkerét. A bal kezén lévő mutató ujjára csavarta a hajad, aztán beleszagolt. Elvigyorodott, aztán megnyalta a száját. - Te nem félsz kislány. Ez tetszik. NA-GYON tetszik. Ekkor mélyen a szemedbe nézett. Vörös szempár, több helyen felszakad szemöldök. Hiányos fogsor, és egy aranyfog. A lehető legrosszabb kisugárzás, amivel valaha találkoztál. - Tudod mit csinálunk azokkal, akik legyilkolják a testvéreinket? Feldugunk a seggükbe egy ásót. Ekkor elkezdett nevetni, és az arckifejezéséből lerítt, hogy tőled is elvárja. Mégha bármilyen erőltetett is. Odafordult a többiekhez. - Nevezzetek őrültnek srácok, de én bírom ezt a csajt! A legtöbben rettegnek, amikor a szemükbe nézek, ez még csak meg se rezzent. De persze a Nagyfőnöknek is rá kell bólintania a dologra. Nem szoktunk csak úgy befogadni bárkit. És ha azt gondoltad, hogy a testvéreink lemészárlása meggyőz, akkor kurva nagyot tévedtél. Körbejárt, és a tested minden egyes vonalát szemügyre vette. - Szép tetoválás, ha a Család tagja szeretnél lenni, akkor sok ilyened lesz majd. És vegyél már fel valami ruhát, vagy itt helyben megkúrlak baszki. Tina, add vissza a csaj cuccait, mielőtt teherbe ejtem. A lány egy hátizsákba pakolta a dolgaidat, majd a kezedbe nyomta. A fegyvereken kívül minden benne volt. Minden, kivéve a zöld vibri. Vigyorogva tette bele a teli elemet, majd zsebre vágta. Amikor felöltöztél, akkor az a megtiszteltetés ért, hogy a parancsnoki Ördögben szállítottak a Skulltop bázisra. Nem voltak valami vastag falai, de hatalmas volt. Legalábbis, abban a pár percben, amíg láthattad. Rengeteg autó, búgó motor, arénák és rabszolgák. Ezeknek az embereknek maga volt a paradicsom. Egy jól védett, Hawaii stílusban berendezett épületbe vezetnek. Odabent egy flamingókkal körberakott, szörfdeszka trónuson ült az, akit a férfi csak Nagyfőnöknek nevezett. Két oldalról gyönyörű rabszolgák kényeztették, de rögtön kiszúrt titeket. - Ki ez a ribanc, és mi a francot akarsz már megint Huseff??
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Mar 9, 2017 20:40:56 GMT 1
Azt a vibrit egyszer még visszaszerzem. Ha kell ledugom a torkodon szexközben te picsa. ...
Hussef nagyban mutogat rám, hogy én majd elmagyarázom a szitut. Háát kösz. -Nos csatlakozni akarok a Skulltophoz. A képességeimről majd ő -bökök a fejemmel Hussef felé- kezeskedik.
A hátam mögött keresztbe teszem az ujjaimat. Ha a pofátlanság bátorság idáig működött akkor most is fog...remélem.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 19, 2017 13:41:42 GMT 1
Van valaki a túloldalon?
Huseff őrült volt, de nem idióta. A lándzsáját megragadva, annak markolatával jó erősen hátba bökött, melynek köszönhetően térdre rogytál. - Főnök, ez a mocskos szajha és a rühes kutyája megölt négyet közülünk, és összetört Bell autóját. Azt mondta, hogy azért csinálta, mert csatlakozni akart hozzánk. A teremben kitört a nevetés. Rajtad nevettek, egyenesen a szemedbe. A Nagyfőnök lelépett az emelvényről, egyenesen eléd lépett. Kisöpörte a hajad az arcodból. - Emberek, ezt nézzétek. EZ - ekkor gúnyosan rád mutat - ez akar csatlakozni hozzánk. Megragadta a nyakad, és miközben egyre szorosabban szorította azt, felállított. - Ám legyen. - Aljas vigyor ült az arcára, tekintete semmi jót sem sugárzott. - Vigyétek a Gödörbe. Huseff és társai ismét nevetni kezdtek. Akárhova is visznek téged, feltehetőleg semmi jót nem jelent számodra. Egy zsák kerül a fejedre, a kezeidet pedig hátra kötözték. Körül-belül tíz percig sétáltál. A zsákon semmilyen fény nem szűrödött át, feltehetőleg sötét helyen vezetnek keresztül. Aztán megállítanak, lerántják rólad a zsákot, és egy fémlemezes ajtón löknek be. - Üdvözöllek a pokol legmélyebb bugyrában, seggfej! Mögötted egy zár kattanása volt hallható, és a szabadságot felé vezető út bezárult. - Hölgyeim és uraim! Tökösek és töketlenek! Ismételten üdvözlöm önöket a Mészárlás Gödrében! A mai kihívónk Vöröske, egy ribi aki úgy gondolja, hogy elég tökös ahhoz, hogy a bandánk tagja legyen. Ha engem kérdeztek, téved! De ki vagyok én, hogy kétségbe vonjam a tehetségét. HA-HA-HA! A veled szemben lévő, hatalmas kapu kitárult. Egy aréna volt előtted, melynek túloldalan egy gladiátornak öltözött férfi állt. Középpen fegyvereket láttál, amikbe az volt a szokatlan, hogy a markolatukon tompa tüskék voltak. Bizonyos szinten biztos fájdalmasak. Ekkor megszólaltak a harcidobok, és ellenfeled rohanni kezdett. Egyenesen a fegyverek felé.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Mar 31, 2017 20:07:47 GMT 1
Aha...egy aréna. "Kreatív". Miért nem lehetnek egyszer az életben normális beavatási szertartások vagy olyanok amikben effektíve nő is a létszám mert nem gyilkolnak le senkit. Mondjuk mittudomén miért nem kellett még soha sztriptízelnem vagy almát kivenni a számmal egy vizes hordóból vagy, hotdog evő versenyen részt vennem? Eskü ha bekerülök javasolni fogom, hogy új módszert találjanak ki. Mondjuk kelljen megölni egy mutánst egy bármilyen színű vibrivel. Az kellően nagy kihívás és még hasznos is lenne hiszen fogynának a dögök. Amint látom, hogy a csávó fut én is kivágok egy sprintet a legközelebbi fegyver felé. Igyekszem felkapni. Az első dolgom az, hogy hárítom a gladiátor támadását. Csak ezután lendülök támadásba. Méghozzá egy hárítás közbeni jól irányzott tökönrúgással. Ha összejön akkor a görnyedését kihasználva lesújtok a fejére. Ha nem akkor megpróbálok más gyengepontot találni és hárítani vagy félretáncolni az ütések elől.
|
|