Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Feb 11, 2017 12:55:15 GMT 1
Horizont City lakossága negyven-negyvenöt fő között mozog. Az alapítója egy Ben Davidson nevű fiatalember, és annak baráti társasága. A város összesen három felhőkarcoló tetején helyezkedik el, melyet hidak kötnek össze. Saját víztisztítójuk, áram generátoruk és fegyvertáruk van, amelyekre zsoldosok vigyáznak. Ezen kívül további két felhőkarcolón mesterlövész lőállásokat építettek ki, ezzel felügyelve a város biztonságát. A település viszonylag újnak számít, alig tíz-tizenkét éve jött létre. Horizont City is rendelkezik saját rádió állomással, de Nepal City rádiójával ellentétben ez nem sugároz állandó jelleggel. A városba csupán a fő felhőkarcolón található lift segítségével lehet feljutni, ez az egy van áram alatt. A lépcsőházakat lebontották. Horizont City igyekszik minden alapvető szükségletet kielégíteni, apró, beltéri palánta nevelőket alakítottak ki, sőt egy kocsma, egy vegyesbolt és egy apró orvosi rendelő is található a városban.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on Feb 19, 2017 15:31:54 GMT 1
Szellem a gépben.(Lina Newins - Bratti)
Az egyik zsoldos kopogtatott az ajtódon, é snem tágított addig, amíg ki nem nyitottad neki az ajtót. - Newins kisasszony. *kopogás* Newins kisasszony, nyissa ki az ajtót. Kezdte finoman, de ekkor még félálomban voltál. Aztán folyamatosan egyre hangosabban zörgette az ajtót, és már a hangja sem volt olyan balzsamos, mint korábban. - A jó isten áldjon meg, nyisd már ki azt a nyavalyás ajtót. Magasról letojom, hogy nem vagy felöltözve. Már épp készült volna, hogy betörje az ajtót, mikor végre olyan állapotban voltál, hogy ajtót tudtál neki nyitni. - A seggfej Főnök látni akar. Meg sem várva a válaszodat, tett egy kilencven fokos fordulatot, és a pléhlapokból összetákolt hídon visszatért a lőállásába. Még hallod, ahogy feltölti a fegyverét és tüzet nyit az egyik kóborló fertőzött csordára.
Ben irodája egy egész emeletet foglalt magába, árammal, városi fegyvertárral, valamint a főgenerátorral is. Ahogy végig méred az épületet, láthatod, hogy eszeveszett rendetlenség van. Még egy apokalipszishoz képest is. Friss olajfoltok, és vörösen világító lámpák. Ez soha sem jó jel. Főnököd szokatlan komolysággal köszönt, és bár komolyan beszél, több kósza pillantását is elkaphatod, ami a női adottságaid felé irányul. - Gond van Lina. Baromi nagy gond. A generátor egyik kompley áramköre meghibásodott, ha nem lennének vésztartalékaink, akkor már két órája a sötétben tapogatóznánk. Egy térképet terített ki az asztalra, majd Nepal City-re mutatott. - Egy barátom, az öreg Jonathan Harris foglalkozik az elektromos generátorok javításával, és ő tudja megmondani, hogy hol tudom kicserélni őket. Próbáltam éneklésre bírni a rádióállomásunkat, de csak az energiát pazarolta volna. Amiből így is kevés van, egészen pontosan két hétre elegendő. Ha a lifthasználatot nem számoljuk. Szóval Nyuszifül, van egy rossz hírem. Kötéllel kell majd lemennünk. Igen, mennünk. Veled megyek. Vigyorodott el, majd összetekerte a térképet. - Szedd össze a cuccaid, a tetőn találkozunk. Ben nem csípte ki magát, pusztán élelmet, vizet és egy elsősegély csomagot vett magához. Illetve néhány tárnyi lőszert. Ezeket egy hátizsákba helyezte. A szomszéd épületre feszített kötélen sikeresen le is eresztette őket. Megragadott egy láncot, és már csúszott is lefelé. A szomszéd épület üres volt, feltehetőleg a szolár riasztotta el a dögöket a közelből. Partnerednek azonban mégis nyugtalanság ült az arcára, melyhez rögtön magyarázat is társult, amint kitekintettél az ablakon. Egy órási fertőzött csorda „állomásozott“ a parton, ellehetetlenítve a gyors átkelés lehetőségét. - Ötlet, aranybogár? - mondta, miközben felhúzta fegyverét.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Mar 10, 2017 20:43:33 GMT 1
Éjszakai őrségben voltam. Először a toronyban, utána pedig az orvosi részen, hiszen alapvetően én vezetem ezt a szárnyat. Hajnali négyig voltam fent, ezért mikor végre leváltottak, csak úgy bedőltem az ágyba. Körülbelül öt-hat órát aludhattam, mikor a nem is rossz álmomból halk kopogtatással riaszt fel valaki. Morgolódom egy sort, és majdnem visszaalszom, de nem megy el a tag, ráadásul durvábban próbálkozik. Egy káromkodást követően felkelek, majd öltözni kezdek. Azonban csak egy bugyit és egy melltartót sikerül felhúznom, mikor megunom, és kitárom az ajtót neki. Megeresztek felé egy mosolyt. - Mit szeretnél, mi olyan kurva fontos reggel kilenc körül? – kérdezem tőle kedves hangon. Egyetlen mondatot intéz felém, majd hátat fordít, és szó nélkül lelép. Ennyit válaszolok vidám hangon. - Köszi, hogy megvártad, míg összekapom magam! Szebb napot! – kiáltom utána. Ezek után egy nagy sóhajjal csukom be az ajtóm, és a rohadt nagy kupiban próbálom előkaparni az itteni ruhám. Körülbelül tíz perc múlva már a folyosókon megyek keresztül, aztán megérkezem Ben ajtaja elé. - Megjöttem! – kiáltom el magam, majd választ sem várva benyitok, aztán levágom magam az asztala előtti székek egyikébe, végül feldobom a lábam az asztalra. Lelökök valamit, ezért egy nyögés kíséretében felveszem azt. Ekkor tűnik fel a szokatlanul hatalmas kupi. Mi a franc? - Hé, Főnök? Mi a gond? – kérdezem aggódva tőle. Még a lábam is leveszem az asztalról, és az arcát fürkészem. Mikor észreveszem, hogy engem bámul, csak felsóhajtok, és az égre emelem a tekintetem. Közben hallgatom, amit mond, a szemöldököm ráncolom. Aztán mikor elmondja, hogy ő is jön, összeütöm a tenyerem, és elvigyorodom én is. - De jó! Rég volt már, mikor együtt mentünk volna valahova – mondom elgondolkozva, aztán csak bólintok egyet, már el is tűntem pakolni. Azonban az ajtóból még visszanézek rá. - Ha még egyszer észreveszem, hogy engem lesel, egy nyíllal lesz gazdagabb a popód! Elég tapasztalt vagyok ebben – teszem még hozzá, majd rákacsintok, és lelépek. Minden nálam van, ami kellhet. Az összes fegyverem és tartalék orvosi csomagok is. A kissé páncélozott ruhám van rajtam, ki tudja, mivel találkozunk, és zord idő esetén is jó.
Felderül az arcom, mikor meglátom Ben-t, majd integetek neki még messziről. Nem szólok semmit, majd hagyom, hogy elsőnek induljon. Addig én a közelben kémlelek bármilyen veszélyre felkészülve. De szerencsére még semmi. Aztán én is követem a példáját, majd mellélépek. - Mi a gon…? – kérdezem, de meg is válaszolja magát a probléma. Egy pillanatra kikerekedik a szemem, majd idegesen rágni kezdem a szám. Halkan káromkodom hozzá. Gyorsan cikázó szemmel mérem fel a helyzetünket, majd több terv is eszembe, de egyik sem valami jó. Aztán az egyik közeli házban meglátok egy hatalmas és nehéz tárgyat. Eléggé amorf alakja van már, így nem tudom megállapítani, hogy mi az, de a célnak megfelel. Valószínűleg egy ősrégi mosógép lehetett valamikor, de kit érdekel? A mi szerencsénk, hogy a felhőkarcoló padlója addig leszakadt, hogy egy kisebb lökés elég neki, hogy lezuhanjon. Ben-hez fordulok. - Van egy tervem! Ott az a cucc – mutatok a kilógó tárgyra. - Azt onnan le fogom lökni, kövess! – teszem hozzá kurtán. Elég messze indulok tőle, hogy még sikerüljön eltalálni, de a fertőzöttek ne vegyenek észre. - Bújj el! – mondom neki, majd előkészülök, célzok, és lövök.
Eltalálom a gépet, ami meginog, majd hatalmas nyikorgás kíséretében zuhanni kezd, és hatalmas robajjal ér földet. Szinte beleremeg a talaj. Még a mellette lévő néhány autóroncs riasztója is bekapcsol, ami nekünk kedvez. Amint lehetőségünk van, el is indulunk, hogy magunk mögött hagyjuk őket. Vigyorogva fordulok Ben felé. - Na, mit szólsz, Főnök?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 19, 2017 12:11:38 GMT 1
Szellem a gépben.(Lina Newins - Bratti )
Lina "fenyegetésére" csak elvigyorodott, aztán amikor kilépett az ajtón, széles mosollyal az arcán megint megbámulta. Volt benne valami gyermeteg felelőtlenség, ami színessé tette a személyiségét, de nem sodorta szembe a városlakók életét.***
Lina volt az egyik legjobb lövész Horizont City-ben, erről a mostani produkciójával tanúbizonyságot tett. Ben arcára egy büszke mosoly ült, megveregette a válad és ennyit mondott. - Elismerésem. Ben mindig is szűkszavú volt, ráadásul most nem volt idő a csevegésre. A csorda figyelmét nem sokáig köti majd le zűrzavar. Hamar rájönnek, hogy semmi ehető nincs a közelben és visszatérnek a portyáról. Megragadja a karodat, és az egyik szűk utcába vezet. Mindig ezt csinálja, ha törődik valakivel. - Rendben van, aranybogár. Az első akadály sikeresen leküzdve. Egyelőre az idő is a mi oldalunkon áll, az időjárásról viszont nem mondható el ugyanez. A távolból közeledő esőfelhőkre mutatott. - Ha azok a felhők megint maróvegyszerekkel teliek, az akár több órás késést is jelenthet nekünk. Ennyit nem engedhetünk meg magunknak. Sietnünk kell. A sors irónája, hogy Ben utolsó mondata után sikolt fel valaki a távolban. A hang egyenesen onnan jött, amerre a fertőzöttek rohantak. Miattad. Ha megragadtad a távcsövet, láthattad, hogy egy kisebb, három fős csoport beszorult egy iskolabuszba, a fertőzöttek pedig ragasztóként tapadtak az oldalára. - Lina, mennünk kell. A válladra tette a kezét. Hangja elhalkult, de ugyanolyan határozott maradt. Nem akart segíteni azokon az embereken, mert a sajátjait akarta menteni.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Mar 19, 2017 20:41:47 GMT 1
Megrázom a fejem, mert ismerem annyira Bent, hogy tudjam, biztosan engem bámul, talán még vigyorog is hozzá. Mielőtt eltűnnék szem elől, villámgyorsan megperdülök, közben előkaptam egy kisebb dobókést, és felé hajítom. Ideje sincs reagálni, de a penge csak elsuhan mellette, és beleáll a falba. A füléről lekapta a bőrt, így az kissé vérezni kezd. Elvigyorodom döbbent képét látva. - Visszafogtam magam, Főnök! Várom a késem a tetőn! – mondom vidáman, majd mielőtt bármit reagálhatott volna, eltűnök szem elől.
Vidáman elmosolyodom, mikor megdicsér. Nekem ennyi bőven elég. Ezután megragadja a karomat, és elindulunk. Mikor az időjárást említi, ciccegve nézek fel az égre. Bólintok. - Értettem, Főnök, haladjunk! – ekkor meghallom a sikolyt. Azonnal odapördülök, de csak távcsővel látom. Összeszorul a szívem. Miattad van… A mellkasomhoz kapok, hiszen egy emlék elég erősen mellbe rúg. Lelki szemeim előtt megjelenik az a jelenet, mikor James-szel próbáltunk bejutni a városba, aztán ahogy megtámadnak minket, nekem pedig menekülnöm kell, otthagyva őt haldokolva. Természetesen biztosra veszem most már, hogy nem halt meg, hanem ő is fertőzött lett. És nem a szebbik fajtából. Egy kezet érzek a vállamon, ami visszaránt a valóságba. Én azonban már döntöttem. Ben-t is meglepheti, hogy hirtelen milyen komoly lettem. Gyengéden megfogom a kezét, majd lecsúsztatom a vállamról. Megszorítom, majd az oldalához helyezem. Közben halványan rámosolygok. - Tudom… Bízz bennem! – kérlelem, és újra a buszra nézek. Az egyik dög lerúgta a motorháztetőt, aztán szinte másodpercek alatt teszik tönkre a motort is. Az olaj folyni kezd a földre. Ekkor támad egy ötletem.
Az egyik háznál talált régi, feslett rongyot rákötöm az egyik eléggé leamortizált nyilamra, és egy kicsit közelebb megyek, a dögök hatótávolságán kívül maradva. Aztán meggyújtom az anyagot az öngyújtómmal, becélzom az olajt, és a megfelelő pillanatban lövök. Természetesen berobban az egész, magával rántva az iskolabuszt is. Mielőtt lőttem volna, egy asszonnyal néztem farkasszemet, aki csak bólintott. Elfordulok, Ben felé.
- Én nem tudtam ugyanezt megtenni vele … Valószínűleg ő is ilyen állapotban kóricál valahol, mert képtelen voltam megölni őt, Ben - suttogom. Most először szólítja a nevén a férfit hosszú idő óta. A férfi pedig tudja, hogy James-re gondol. – Legalább az a három rendesen haljon meg… Most én ragadom meg Ben kezét, és húzni kezdem, mielőtt még több dög jönne ide. A másik kezemmel a könnyeimet törölgetem, hogy lássak is valamit. Mihelyt elindulunk, hagyom, hogy Ben vezessen, én amúgy sem vagyok még teljesen összeszedett, de igyekszem, minél hamarabb túl lenni rajta. - Sajnálom, egy perc és jól leszek… - mondom neki. Nagyot sóhajtok, aztán letörlöm az utolsó könnycseppet is, és Ben-re nézek. - Sietnünk kell, Főnök! – mondom neki. Visszatért a régi Lina. Mintha ez csak álca volna, és az előbbi lenne az igazi énje. Bólintok egyet, és várom, hogy hogyan tovább. Most nem mosolygok.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Mar 31, 2017 18:51:37 GMT 1
Szellem a gépben. (Lina Newins - Bratti ) !Durva haláljelenet!
Amíg te a nyiladat készítetted elő, addig Ben az övére erősítette a vizeskulacsát, és kibiztosította a fegyverét. Nem mintha nem bízott volna benned, erről szó szem volt. A fertőzöttek miatt aggódott. Ki tudja, hogy azok az agyatlan dögök mit találnak ki, amivel hátráltatják az így is sürgős utat. A mozdulataidból, és az arcvonásaidból kiolvasta, hogy mire készülsz. Meg akart állítani, de nem tette. A lelke mélyén abban reménykedett, hogy nem teszed meg. Aztán elengedted az ideget, a nyílvessző pedig kínokkal teli, fájdalmas, égés általi halállal súlytott le rád. A férfi zöld szemeiben a vörös lángnyelvek tükörképei rajzolódtak ki. Amikor megragadtad a kezét, Ben lassan átkarolt. Vigasztalni akart, de nem jöttek a torkára a szavak. Nyugalmat próbált meg sugározni magából, de a látvány, ami vállad felett eltekintve fogadta, furcsa érzéseket váltott ki belőle. A horda szétrohant, a törött ablakon egy égő nő próbálja kisegíteni egyetlen gyermekét, akit szintén nem kíméltek a lángnyelvek. A gyerek a földre zuhanva, a száraz földben hemperegve próbál szabadulni a tűztől, de az makacs. Nem ereszti. A bőre folyamatosan elsötétedik, a végtagjai megfeszülnek, aztán a mellkasa sem mozdul. Szájából gennyes, nyállal kevert hab és vér egyvelege folyik kifelé. Apró teste a halál után sem nyert nyugalmat, a fertőzött csorda ugyanis darabokra tépte a testét. Mindez pár pillanat leforgása alatt történt, te csak az asszony ordítását hallod, Ben viszont mindent látott. Hirtelen elenged, és szó nélkül elindul Nepal City felé. Aztán az első emelkedőnél hirtelen megáll. Hangja elnyomott, a kérdése talán szemrehányónak akart hatni, de inkább egy meggyötört számonkérésnek hangzott. - Mióta döntünk afelől, hogy ki él, és ki hal meg? Inkább volt költői kérdés, mint valódi, ugyanis akárhogy is válaszoltál, egy hatalmas sóhaj, és egy szánó tekintet volt a válaszod. Mély gondolatok forogtak benne, ugyanis az előtte lévő, bedeszkázott rozoga "csatornafedelet" sem vette észre. Az beszakadt aladta, a férfi pedig két-három métert zuhant a büdös vízbe. Amikor letekintesz nem látod, csak pár pillanat múlva bukik fel a víz alól, köhögve. Ha segíteni próbálsz neki, akkor makacs hangon rád ordít. - MENJ! A VÁROS FONTOSABB!
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Apr 7, 2017 18:50:20 GMT 1
Nem indulunk el, és először nem értem, miért nézi végig. Mikor rájövök, hogy egyszerűen nem tud megmozdulni, mert tökéletes rálátása van az eseményekre, akkor kissé eltolom magamtól, majd megfogom az állát, és -ha kell, kisebb erővel- lehajtom a fejét, hogy a szemembe kelljen néznie. Szomorúan elmosolyodok, és nem engedem el a tekintetét a szememmel. - Miért kínzod magadat? - kérdezem csendesen, megnyugtatónak szánt hanggal. Csak kiáltozást hallunk, majd egyszer csak elindulunk, Ben jóvoltából, akit úgy tűnik, eléggé megrázott ez az egész. Nem szólok semmit, mert tudom, hogy most nem lenne értelme. Egyikünknek sem. Meg kell várnom, míg megemészti ezt. Először észre sem veszem, hogy megáll, hiszen nekiütközöm a hátának. A kérdésére összerázkódom, mert eléggé betalált vele.
- Mióta hagyunk szenvedni embereket? - kérdezek vissza. Felsóhajtok. - Azok az emberek így is-úgyis meghaltak volna. Legalább nem kellett végigszenvedniük, ahogy azok a dögök a húsukba marnak. Nem hagyom, hogy még egy embert kínozzanak azok a dögök... Vagy éhen haljanak a rettegés közepette. Én csak felgyorsítottam a halálukat - válaszolom neki, de azt hiszem nem győztem meg, mert csak egy szánó tekintetet és egy sóhajt kapok. Felmordulok, majd megrázom a fejem. Megigazítom a fegyvereimet, ekkor hallok egy reccsenést, majd egy ploccsanást. Ben sehol. Rohanni kezdek a hang irányába, és én is majdnem belezuhanok a vízbe. Éppen akkor érek oda, mikor köhögve jön fel. Aggódom érte, kissé pánikolok. Nem akarom elveszíteni. Egyből ledobom a táskám, ekkor rám ordít, mire én abbahagyom a pakolást. Komolyan ránézek, majd bólintok. - Oké... Vigyázz magadra! - köszönök el tőle, majd eltűnök a szeme elől. Az ég felé emelem a tekintetem. Komolyan azt hiszi, itt hagyom?! Keresek egy épségben lévő villanypóznát, majd egyik szememmel a környezetemet figyelve kötöm rá a kötelemet, amit hasonló célra terveztek. Mihelyt megbizonyosodom arról, hogy elég erősen tartja, a végét ledobom Ben-nek. Elég hosszúnak kell lennie, hogy fel tudjon mászni. - Gyerünk, Főnök, nem akarok egyedül itt várakozni… - biztatom, majd ha kijött, leellenőrzöm, hogy minden rendben van-e, nincs-e sebe vagy valami. Aztán hevesen és szorosan megölelem. - Ne merj meghalni… Oda kell figyelnünk, különben nem éljük túl ezt a próbát… - mondom neki komolyan. Aztán intek a fejemmel, hogy indulnunk kéne, hiszen időszűkében vagyunk.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Apr 14, 2017 19:04:44 GMT 1
Szellem a gépben. (Lina Newins - Bratti )
Ben kissé meglepődött, amikor ilyen egyszerűen elintézted. Nem rád vallot, és ezt ő is nagyon jól tudta. Kicsit csalódott, aztán próbálta menteni magát. A víz a térdéig ért, így elég nehéz lett volna az árral szemben mennie. Már épp indult volna lefelé a mélybe, amikor ledobtad neki a köletet. Titkon örült neked, viszont csak ennyit felelt: - Ez annyira jellemző. Aztán elvigyorodott, és felmászott. Nem volt semmi baja, azt leszámítva, hogy csurom víz volt, és még egy bűzös borz is illatosabb volt nála. Amikor átkaralod, akkor jól összeborzolja a hajad, így már te is büdös leszel. - Nem ma terveztem meghalni... És amúgy is, sértő, ha azt hiszed, hogy ennyitől kifekszem. Felelte komolyságot színlelve. Egy kicsit feloldódott a hangulata, ami annak volt köszönhető, hogy megmentetted. Amikor közlöd, hogy szorít az idő, akkor mégtöbbet rád ken a trutyiból. - Bocs, ezt a fürdőt nem hagyhattam ki. Hisz olyan illatos... A hangjából csak úgy áradt a szarkazmus, mint belőletek a csatornaszag. De mindennek van jó oldala, ennek például az, hogy még a fertőzöttek is elkerülnek titeket. Az út további része nyugodtan telt, nem volt több csapda, nem volt több fertőzött horda. Minden gond nélkül elértétek Nepal City kapuját. Az őrség megállított titeket, majd miután elhesegette az orra elől a belőletek áradó bűzt, így szólt. - Jonathan Harris jelenleg nincs a városban, sajnálom. Már épp megakarnád vigasztalni Bent, amikor az pofánvágja az őrt. Először csak tétlenül állsz a szituáció felett, aztán meglátod a férfi névtábláját. J. Harris. - Oké, ezt megérdemeltem. - felelte, miközben az ütés helyét simogatta - Mi kéne, ha volna? Mérnök vagyok, nem pedig szappankészítő... - Ne bohóckodj Jonathan, most a segítségédre van szükségem. Az egyik komplex áramkör gajrament, és nem tudtam megjavítani. Muszáj lesz kicserélnem, vagy Horizont City áram nélkül marad. - Rendben van, Morgan, válts le. A lakásához vezetett, ami egy két emeletes épület volt. Fent volt a zuhanyzó, ahova rögtön feltessékelt titeket. A tusolás után kezdett bele a mondókájába. - A jó, vagy a rossz hírt akarjátok hallani először? Tökmindegy, a rossz nélkül nincs értelme a jónak. Na tehát, feltúrtam az egész házat, hogy chipet találjak a generátorotokhoz, de az istenért sem találtam egyet se. Azt viszont tudom, hogy hol tudtok szerezni egyet. Rengeteg helyen működnek hasonló generátorok, köztük az óvóhelyeké is. A Víz karavánjai pedig épp egy ilyen helyre készülnek. Továbbá állítólag az állatkertben is működtek már hasonló elven a generátorok. Oh, és a raktárról majdnem elfeledkeztem. Van a közelben egy gyár, ott is lehet hasonló. Ben hátradőlt a fotelben, és csak ennyit kérdezett: - Te hova mennél legszívesebben, Nyuszifül? Amint a mondat végére ért, odakint dörrent az ég, az eső pedig eleredt.
(A következő reagot Nepal City-be írd.)
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jun 3, 2017 14:18:08 GMT 1
| Családi összejövetel |
Dean Miller - Kami Anna Miller- Mayu néz
Az autótok az egek városának közelében áll meg, a hajnal első napsugrai még legalább két óráig nem fogják megcsiklandozni az arcotokat. Már a főbejárat felé vezető úton látjátok, hogy valami nem stimmel a hellyel. A negyven emeletes épületen a sötétség lett úrrá. Egy-két szobában mintha táncolnának a fáklya végén lévő lángok árnyai, de elektromos áramnak se híre, se hamva. A baljós jelek az előtérbe lépve nyertek megeresőtést. Egyetlen villanykapcsoló sem működött, és a liftajtó sem volt hajlandó kinyílni. A hely inkább egy szellemvárosra hajazott jelenleg, mintsem településre. Úgy tűnt, hogy egyedül tartózkodtok az épületben, azonban miközben a liftajtót vizsgáltátok, valaki leszólított titeket. - Nem fog kinyílni. Lezárták az egész helyett, mint egy kibaszott kriptát. Hangzott mögületek egy mély női hang. Ha megfordultok, akkor láthatjátok a hanghoz tartozó alakot is. Sovány, ám mégis edzett testalkat, vállközépig érő, koromfekete haj, nyújtott arc. Fekete farmernadrágot, és egy ujjatlan zöld pólót viselt. A tetovált karja egy mély vágástól vérzett. - Dyanna Law. - köpött egyet - Tisztességes guberáló, tolvaj. Még szűz. - Ekkor Dean-re kacsintott. - Még. Mutatkozott be, miközben a fogával elszakította a karjára tekert kötszert. Amint ellátta a sebét, bárminemű szünet nélkül folytatta a történetet, ügyet sem vetve arra, hogy érdekelt-e titeket, vagy sem. Még akkor sem állt be a szája, ha valamelyikőtök (esetleg mindketten), fegyvert fogtatok rá. - Tegnap este kapcsolták le a generátokat, valami nagy krach üthetett be odafent. Senki se ki, se be. Szar lehet a negyvenediken ragadni... Legutóbb, amikor ilyenre sor került, a szemben lévő épületben mindenki elpatkolt. Sad story. Felpattant a recepciós pultra, és a késével kezdett játszadozni. - Nem mintha szívtelen liba lennék, vagy valami, de remélem, hogy most is sor kerül valami hasonlóra. Rengeteg értékes cuccot halmoznak fel. A nő ásított egyet. - Ha be szeretnétek menni, akkor várjatok még egy-két hónapot, amíg elfogynak a készleteik, és senki nem küld majd nekik utánpótlást, és végül szomjan nem dögölnek oda fent. Vaaaagy... Ekkor ráfeküdt a hátára, és miközben a plafont bámulta, unottan folytatta. - Isten ments, hogy valami babonás idiótának tűnjek, de lehet, hogy a sors hozott minket egy fedél alá. Ismét felült (többet mozgott, mint akin bogarak táncoltak), aztán rátok nézve fejezte be az ajánlatot. - A Central Park kétfejű verebei csiripeltek ezt-azt... Van még egy út Horizont Citybe, hogy mi az...az egyelőre legyen az én kis titkom. Ravasz mosoly húzódott az arcára. - Szóval íme az én ajánlatom... Segítetek nekem az én kis problémámban, cserébe én bejuttatlak titeket. Az ajánlat véges, úgyhogy gyorsan gondoljátok át...
|
|
Mayu
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Feb 18, 2018 13:32:01 GMT 1
Feb 27, 2016 18:35:09 GMT 1
|
Post by Mayu on Jun 4, 2017 12:37:03 GMT 1
Halványan már látni a felhőkarcolók körvonalait, ahogy a város felé tartunk. Végig Dean mellett haladok. Frusztráló csend vesz körül minket, ami nem hagy nyugodni. Tudni kell a bátyámról, hogy nem valami beszédes, - jó most közöltem a nyilvánvalót - de mindenkit megnyugtat, ha beszélnek hozzá, ha van társasága, és állítom, hogy ez alól ő sem kivétel. Kívülről kemény fickónak néz ki, de attól még ugyanolyan ember ő is. - Egész kellemes az itteni friss levegő, nem gondolod? – mondtam neki szórakozottan. Válasz nem érkezett tőle, de én csak folytattam tovább a hegyi beszédem mintha mi sem történt volna. – Egyébként mi járatban vagyunk errefele? Legtöbbször elkerüljük a nagyobb városokat. A mostani valami különleges alkalom? – kérdőn Deanre nézek, aki továbbra is csak hallgat, de talán az arckifejezése kissé megváltozott. Gondolom nem akar róla beszélni, lehet kitervelt valamit. Álljunk csak meg egy pillanatra, mikor is van a születésnapom? Izgatottan rámosolyodom és tovább fecsegek. - Nem akartam leleplezni a meglepit, de most már el kell árulnod bátyó. Ha te nem mondod el, akkor megkérem Hanielt. Tudod jól, hogy utálja a meglepetéseket. Bár lehet mégse kéne megtudnom, majd mindent a maga idejében. És különben is… - hirtelen félbeszakított, mivel megérkeztünk. Felnézek a magas épületre. Kiráz a hideg ettől a helytől. Valami nincs rendben, ezt Deanen is észreveszem, ahogy egyre feszültebbé válik. Azonnal elkussolok és előveszem a pisztolyom. Mögé állok, amikor óvatosan kinyitja az ajtót, közben körülpásztázom a helyet. Sehol senki. Sötét és csend. És ugyanez jellemző a beltérre is. Megtanultunk szavak nélkül kommunikálni és ez most sincs másképp. Dean a kapcsolók felé biccent, amire bólintok majd ellenőrzöm, hogy van e áram. Sötétség. Továbbra is. Látszólag ketten vagyunk az épületben, de úgy néz ki nem jutunk feljebb. Meglátom az újabb jelet, mire a lifthez sietek. Visszacsúsztatom a Berettám, hogy segíthessek a liftajtó felfeszítésében, de ekkor egy női hang zavar meg minket. Dean villámgyorsan megpördül egyenesen az alak felé szegezve a fegyverét. Reflexszerűen én is követem, de amint meglátom, hogy nincs fegyvere gyorsan a bátyám karjára helyezem a kezem. - Várj Dean. Nézz csak rá, nem akar megtámadni. Hallgassuk meg először, mit szeretne. – mondom neki komolyan, majd elengedem a karját. Sóhajtok és megrázom a fejem, mikor látom, hogy a testvérem egy centit se mozdult. Ugyanolyan mereven szegezi a coltot a nőre, ahogy eddig. De legalább nem lövi telibe egyből… Tipikus. A nőszemély viselkedésére felhúzom a szemöldököm. Tiszta hibbant. És Isten nevét is a mocskos szájára merte venni. Már nem kedvelem. És a hír amit közölt sem éppen megnyerő. Kizárt, hogy tétlenül várjunk, így vagy találunk egy másik utat, vagy tovább állunk. Az utóbbi tűnt a jobb döntésnek. De a meglepetésem… „Felejtsd el Anna, utálom a meglepetéseket.” Szinte visszhangzik a fejemben Haniel hangja. Dyanna ravasz mosolya zökkentett vissza. Ajánlatott tett, amire szinte tudtam a választ. Nem kellett sokat találgatnom Dean máris mozdítja az ujját a ravasz felé. - Ácsi ácsi ácsi! –emelem fel a hangom és lenyomom a karjait. – Azt azért csak elárulod, hogy miben kell segítenünk nemde? Tudom a bátyám nem éppen a legmegnyerőbb fogadtatás, de nézd el neki. Ki vele és utána üzletelhetünk. – egyenesen a nő szemeibe nézek.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Jun 4, 2017 12:38:22 GMT 1
A nap még nem bújt elő a felhőkarcolók közül. Kissé még hűvös van, ezért felhajtom a galléromat. Oldalra fordulok, de Anna látszólag nem fázik. Nem szólok semmit, nincs is mit mondanom. A csendet Anna töri meg. "- Egész kellemes az itteni friss levegő, nem gondolod?-" Felvont szemöldökkel fordulok felé, majd lemondóan sóhajtok, és újra a felhőkarcolókra emelem a tekintetem. Igaz, hogy mérges gázok miatt van az emberiség ilyen helyzetben, de igen...Pozitív gondolkodás pipa. De ezzel nem hagyta abba a fecsegést. Nos, őszintén szólva már ehhez is hozzászoktam. "– Egyébként mi járatban vagyunk errefele? Legtöbbször elkerüljük a nagyobb városokat. A mostani valami különleges alkalom? -" Erre összeszorítom a számat. Nem mondok semmit. Hazudni nem akarok neki, de nem is akarom elmondani, hogy azért vagyunk itt, hogy azt a rohadékot, akit az apjának nevezhet, kínok kínja közt öljük... azaz öljem meg. Szerencsére rögtön témát vált, és beszél tovább. Mikor megérkezünk, intek neki. - Megjöttünk. - Anna elhallgat, én előkapom a Coltomat, és belépünk az épületbe. Fejemmel az egyik kapcsoló fele intek, mire Anna rögtön veszi a lapot, és feléjük siet. Én a liftet veszem célba. Már távolról látva volt egy sejtésem, hogy nincs áram. Nos a sejtés beigazolódott. A lift nem nyílik ki, így pedig nem tudunk feljutni. Annának ismét intek a fejemmel, hogy jöjjön ide, hátha ketten szét tudjuk feszíteni az ajtót. Épp raknám el a fegyveremet, amikor egy női hang szólal meg a hátunk mögül. Megpördülök, és már szegezem is a némber fejére a coltot, de Anna megfogja a karom. A szemem sarkából rápillantok, nem lövök, de attól még ugyanúgy rá szegezem a pisztolyt. A nő szemrebbenés nélkül folytatja. "- Dyanna Law. Tisztességes guberáló, tolvaj. Még szűz. Még." Csak a szememet forgatom. Már nem kedvelem. "- Ha be szeretnétek menni, akkor várjatok még egy-két hónapot, amíg elfogynak a készleteik, és senki nem küld majd nekik utánpótlást, és végül szomjan nem dögölnek oda fent.-" Összeszorítom a számat, és görcsösen megszorítom a coltot. "- Vaaaagy..." Kicsit lejjebb eresztem a karomat, és figyelmesen várok. "- Isten ments, hogy valami babonás idiótának tűnjek, de lehet, hogy a sors hozott minket egy fedél alá. -" Gyors, szúrós pillantást vetek Annára, hogy ne most kattanjon meg, majd visszakapom a tekintetem a nőre. ''A Central Park kétfejű verebei csiripeltek ezt-azt... Van még egy út Horizont Citybe, hogy mi az...az egyelőre legyen az én kis titkom.-" Kezd nagyon felhúzni. Érik, hogy meghúzzam a ravaszt. "- Szóval íme az én ajánlatom... Segítetek nekem az én kis problémámban, cserébe én bejuttatlak titeket. Az ajánlat véges, úgyhogy gyorsan gondoljátok át..." - Chh, csak szeretnéd... - Célzok a fegyverrel, ám Anna lenyomja a karomat. Értetlenül ránézek. - Anna te mit...? " – Azt azért csak elárulod, hogy miben kell segítenünk nemde? Tudom a bátyám nem éppen a legmegnyerőbb fogadtatás, de nézd el neki. Ki vele és utána üzletelhetünk. – " Idegesen felsóhajtok, de mégis megvárom a nő válaszát.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jun 12, 2017 17:36:26 GMT 1
| Családi összejövetel |
Dean Miller - Kami Anna Miller- Mayu néz
Dyanna kezét a szája elé téve kuncogott, amikor Dean felemelte a fegyverét. A lány látszólag nem félt a haláltól, vagy csak tudta, hogy nem most jött el az utolsó órája. A mondandóját egyenesen Anna-hoz intézte, mintha Deanről és a fegyveréről nem is vett volna tudomást. Nem volt olyan őrült, mint a Miller hugica, de kétség kívül defektes volt legalább az egyik kereke. Az ölébe vette a hátizsákját, és kotorni kezdett benne. Egy gyűrött fényképet húzott elő a mélyéről, melyet egykoron céltáblának használhattakk, ugyanis több helyen lyukacsos, elsősorban homloktájt. A kép egy csuklyás férfit ábrázolt, bár a kép állapota miatt ez alig volt kivehető. - Andy Bool. Felelte, miközben átnyújtotta nektek a fényképet. - Ez aférfi legalább négy embernek tartozik, engem beleértve. Horizont City blokádja előtt is már jelen voltam- Az öreg bezárkózottt az egyik csatorna lejáróba, és nem hajlandó kijönni. A pénzem ott csücsül egy rakat trutyival, ni - az egyetlen ép ablak felé biccentett. - Az ajánlatom rendkívül egyszerű, ugyanakkor legalább ennyire nagyszerű. Csaljátok ki nekem ezt a vénembert a csatornából, és hozzátok be ide. - Szúros tekintetével Dean-re nézett - Épségben. Ha ezt megteszitek nekem, akkor akár holnap hajnalban be is juthattok a felhőkarcolók városába. Hagyta, hogy feldolgozzátok amit mondott, aztán még a következő sorokat hozzátette, afféle jó tanácsként. - Andy nem hülye, ugyanakkor nem is valami okos. De olyan csúszós, mint egy hüllő bőre. Rendkívül jó szabadulóművész az úr, nem csoda, hisz egykor tolvajnak nevel...tem. Ezt a lejárót eltorlaszolta, viszont van egy másik innen kétszáz méterre. Ott biztos, hogy le tudtok menni. Sok időt töltöttem a járatokban, amikor a város rendfenntartói elől bújkáltam, biztonságosak, ne aggódjatok. Az egyetlen dolog, ami odalent árhat nektek, az irdatlan bűz. Eltévedni sem lehet, ha nyitva hagyjátok a lejárat fedelét. Elővett a hátizsákból még egy darab banánt is, villám gyorsan meghámozta, aztán hozzátette. - Oh, és még valami. Nem szeretném, ha pici Bool tudomást szerezne rólam. Rátok bízom, hogy milyen sztorit adtok be neki, de én maradjak ki belőle. - megremegtette a szempilláit, miközben ártatlanul beleharapott a gyümölcsbe - Ne rontsuk el a meglepetés találkozót. Három harapással kivégezte a gyümölcsöt, a héjját félre hajította, aztán kérdezett. - Na, mit szóltok. Egy kis pancsi a segítségemért cserébe belefér, nem?
|
|
Zaranir
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Mar 24, 2019 23:33:52 GMT 1
Sept 17, 2017 22:08:11 GMT 1
|
Post by Zaranir on Jul 13, 2018 22:25:13 GMT 1
| Terjeszkedés |
Markus Kirby- Mord
Horizont city egyik legnagyobb különlegessége és néha átka az, hogy a tetőre épült. Legalább is az északi torony községe szerint. Már az is vitákat váltott ki a csapatból, amikor a liftet is teljesen tönkre akarták tenni a másik két toronyban. Többen attól féltek, hogy a lezuhanó lift súlyos károkat tenne a toronyban, ahogy a lépcsőházról leeső kövek is csak zúznák a pilléreket. A többi történelem lenne, ha... nem karcolná lassanként a terület határait ezen község gyarapodása. És, hogy miért is érdekel ez téged? A segítőkész zsoldosoknak olyat ígérnek, amit már venni se lehet ezen a zsúfolt helyen. Lakhatást vagy pénzt, attól függően, melyiket értékelik többre. Nem is kell sokkal több indok, hogy meglátogasd Kain-t. Két testőrével, amely pozíció havonta megürül ülnek az asztal körül és fogy az ital. A hangzavarból kiveszed, hogy ha valamelyiknek veled kell tartania, akkor ma már nem indultok el, de úgy osztják a korsókat, mintha az esne az égből és nem sav.
|
|
Mord
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Nov 11, 2020 21:02:34 GMT 1
May 29, 2018 19:56:35 GMT 1
|
Post by Mord on Jul 16, 2018 16:26:55 GMT 1
Túlzsúfoltság és annak előnyei. Az ember sosem unatkozik, mindig van valami, amivel lefoglalhatja magát. Vagy valaki. Az utóbbi időben itt csak az nem talál magának ilyen-olyan munkát, megbízást, aki nem is akar. A Markus félékre pedig mindig is nagy volt a kereslet, amióta az emberiség némileg redukálódni kezdett. Ki ne szeretné a segítőkész zsoldosokat, akiknek nem maradt már vesztenivalójuk és nem nem kérdezősködnek feleslegesen? Az ilyeneket állítólag még a régi világban is megbecsülték, habár hősünk ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja. Amíg méltányosan jutalmazzák szolgálatait, addig ő elvégzi a munkát. Ez hozta most ide. A hangokból ítélve az asztalnál ülőknek már meglehetősen jó kedvük van. Egyrészt így nem nagyon tudja mire számítson, másrészt ha az emberben van egy kicsi, akkor általában a “tárgyalások” hangulata is oldottabb egy fokkal, ami mindenkinek jó. Biccent egyet a jelenlévőknek, majd ő maga is helyet foglal az asztalnál és kérdő tekintettel néz az előtte ülő hármasra.
|
|
Zaranir
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Mar 24, 2019 23:33:52 GMT 1
Sept 17, 2017 22:08:11 GMT 1
|
Post by Zaranir on Jul 27, 2018 3:20:49 GMT 1
| Terjeszkedés |
Markus Kirby- Mord
-...és akkor a doki rákérdezett: és a lába hol van? Ez az észlény meg belerakta a fegyvertokba a kocsi hátuljában, majd elment kurvázni, így majdnem elrohadt, mire megtaláltuk. Veregeti meg jobb testőre vállát, mint "dicséret", így egy kicsit meg is húzza magát. Ő figyel rád fel a legjobban és örömmel adná át a színpadot a számodra. Kain artikulációja amúgy is gyorsan az ember idegeire megy, de kevesen merik szóvá tenni. Anyagilag a legjobb megoldás elviselni és messzebbről hallani harsogó hangját. -Na végre, itt vagy. Rólad is hallani egyet és mást... Aztán néha valami jót is... Oldalba könyökli társát, ki csak helyesel és rájön, hogy még nem elég részeg ehhez a diskurzushoz, így egy pohárral le is húz abból, ami a legközelebb esik. -Nem fogok tökölni a körbeírással. Holnap kicsit körbenézünk az épületben. Holnap a legfelső három szintet minden "szeméttől" letakarítva akarják ahhoz, hogy egyáltalán elszedjék a barikádot a lépcsőházról. Aztán még így is napokig csak kötéllel lehet majd leutazni. Aztán így tovább lefele... Fárasztó lesz és szerintem Benből megint csak az beszél, hogy valahogy elhúzza, amit nem akar, de mindegy. Hogy ne szarozzunk annyit, én meg Dave nézi át a legfelső szintet, ti az alsót és középen találkozunk. Valami kérdés?
|
|