RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Post by RIPalmyra on Apr 23, 2017 18:44:39 GMT 1
Végre biztonságba érezheti magát. Az egy dolog hogy menet közbe valószínűleg behugyozott, mivel nedves az alsóbb ruházata, de szerencsére nincs a közelbe senki. Ekkor figyel fel a fájdalmára, ami egyre erősödött, ahogy csökken az adrenalin a testében. Számba veszi eszközeit, és észreveszi, amit nem akart. Véres a csavarhúzó. Lenéz, és nem vizeletben, hanem vérben úszik a gatyája. Behunyja a szemét, szép lassan, halkan, vödörsisakjával megfejeli a földet maga előtt, amitől elpattant egy hegesztés a sok közül a vödör és nyakörv között. Fájdalmában észre se vette. Csak az járt a fejében, hol lehet egy orvos. Körülnézett, és teátrálisan a hátára feküdt. Sehol. Le se szarta, hogy az útvonalán követhető nyomokat hagyott. A savas eső csak elmosta.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Apr 25, 2017 18:47:32 GMT 1
Vérvöröske és a béltörpe
A férfi fapofával hallgatta végig a mondandódat, és egészen addig érdeklődést mutatott a meséd iránt, amíg meg nem próbáltad arról győzködni, hogy a besúgója leszel. A férfi által adott válasz egy hatalmas pofon volt a fémkesztyűjével, majd egy nem túl erős, de földre terítő ütés a tarkódra. - Vigyázz a szádra szajha, számkivetett vagyok, nem áruló. Az egyik embere letepert, és hátra kötötte a kezeidet. Hát ennyit a békés együttlétről. - Vigyétek ezt a ribancot a Koponya-hegybe. Ekkor pillantotta meg a földön fetrengő törpét, akiért eredetileg idejött. Az a szerencsétlen kifeküdt a savas esőbe, és látszólag valami baja van. Rögtön a helyszínre irányította a másik emberét, aki felcipálta a törpét, majd felkiáltott. - FŐNÖK, ENNEK VÉRZIK A SEGGE! Kyle egy pillantra elgondolkodott, majd parancsba adta, hogy bilincseljék meg, és adjanak rá egy pórázt. Amikor közelebb vezetik hozzád, akkor láthatod, hogy egy vödör van a fejére lakatolva, melynek a hátuljára egy "Rúgj seggbe" felirat van felírva, az elejére pedig egy "Rúgj tökön". Mindkettő zölddel, pont olyan színűvel, mint vibrátorod színe. Kyle egy védőruhát terít a törpére, majd sietve visszaindul a parkba. Gyakorlatilag levegőnek nézi azt, ami elhagyja a szádat, hagyja, hogy az emberei végigcibáljanak a parkon. A törpét is csak akkora figyelemre méltatja, hogy ha lassan halad, akkor a vödörre pingált felirathoz híven jó istenesen fenékbe rúgja. Téged viszont nem bántott többet, és ügyelt arra, hogy a többiek se tegyék. Végigvezetett a fél parkon, míg el nem értetek egy mesterséges hegyet annak egyik sarkában. Egy hatalmas koponya volt rá faragva. - Otthon, édes otthon. Az egyik emberére mutatott. - Hozdd ide azt a rabszolga orvost, mielőtt ez a bélszar megdöglik itt nekem. ***
Az épület bejárata előtt három rabszolga hullája volt kifeszítve egy kereszte, a létesítmény belsejében pedig vagy negyvenet zárt anyaszült meztelenül egy ketrecbe. Volt ott továbbá egy raktár, ami feltehetőleg otthont adott a különböző segédeszközöknek, fegyvereknek és viseleteknek. De kinzókamrából sem volt hiány, nyújtó, júdásbölcső, és még rengeteg csodálatos eszköz fogadott. Az asztalon egy marék kihúzott fog, levágott fül és ujj volt kupacokba rendezve. A vödörfejű törpét a nyújtóhöz kötözték, majd amikor megérkezett, Kyle kiadta az egyértelmű parancsot. - Rakd rendbe, ha meghal, te is. És ne használj érzéstelenítőt. Ezt követően levette a maszkját, és mögéd sétált, hozzád simult. Az arca tele volt sebekkel, vágással, és összevart sérülésekkel. Végigtáncoltatta a kését a hátadon, majd elvágta a kezedet szorító kötelet. - Aszisztálj a doktor úrnak Vöröske, biztos ami biztos. A vigyora olyan volt, mint aki épp egy neki tetsző TÁRGYRA vigyorog. Nehéz lesz újra egy szintre hoznod magad vele. A törpe mindenesetre undorító látvány volt, és amit kiszedtek belőle... És neked kellett megtisztítanod ezeket a tárgyakar. Fúj! Egy kulccsomó? Komolyan? Az előző gazdái valószínűleg mindent feltúrtak miatta. Mikor végeztetek, Kyle összefont karokkal nézett rád. Mintha akarna valamit. A szeme sarkával az eszméletét vesztett törpére pillantott. Mintha várna tőled valamit.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Apr 29, 2017 14:53:47 GMT 1
Hát ezt megszoptam. Megkötöznek. Remek. Nagyon örülök. Felajánlottam a második legjobbat teljesen ingyen ehelyett meg ezt kapom. Kár. Nagyot sóhajtva hagyom magam besoroltatni a törpe mögé. "Rúgj seggbe". Zöld felirat. Hmmm de hiányzik már a vibrim. De főleg Hógolyó. Na mindegy. Ha kérése van akkor teljesüljön. A bakancsom orrával jól megtámagatom a törpét. Még pirossal ki is van jelölve a célpont. Ja, hogy az vér? Hmm. Akkor valaki már száz pontosat rúgott helyettem. Hát akkor legközelebb majd meggondolod mit írsz a fejedre drága. Mindegy én fogok még próbálkozni.
Szóval megérkezünk ebbe a Koponya erődbe. Komolyan kérdem, kinek volt erre ideje, hogy egy koponyát faragjon mikor más heti egy alkalomra alig talál kaját. Hihetetlen micsoda sznobok vannak. Bár ami azt illeti én is grafitizgettem régebben. De jó buli is volt.
Odabent egy csomó meztelen rabszolga...GRRRR...némelyik elég beindító. Kár, hogy nincs rajtuk ruha. Így nem tudnának felmelegíteni éjszakánként. Pedig az is kell. Hógolyó márcsak tudja az ilyet. Szóval akkor operáljuk meg a törpét? Remek. Rrrreeeemmmek. Kobak meg perszehogy a hátamhoz simul. A perverz. Nem tenné ha tudná milyen remek állatkák jártak már ott. Mindegy, szexin sóhajtok. Remélem, hogy ez imponál neki mert én azért mennék tovább az utamon. - Aszisztálj a doktor úrnak Vöröske, biztos ami biztos. -Okézsoké főnök.-majd a törpéhez fordulok -Öklöztek már meg kishaver? Mert úgy nézem én leszek a szerencsés. Hálistennek legalább egy gumikesztyűt kaptam. Modern orvoslás. "Juhé". Szóval előkerül sok, öhm érdekes cucc. Például egy kulccsomó. Fogadok, hogy a gazdái mindent feltúrtak érte. Illetve majdnem mindent. Nagyjából fél óra munkánkba kerül de megmentjük a beteget. Tudtam, én már kiskoromban, hogy megéri nővérkéset játszani az erődudvaron.
Kyle persze ott már ott áll a műtét végén és bámul rám. Az első dolog amit mondanék neki az a "mikéne?" de aztán beugrik, hogy már nagyon mennék szóval inkább meglengetem az imént kihalászott kulcsomót a levegőben. -A fogolynál ezt találtuk a legalaposabb motozás után is. Nem tudom kell-e neked főnök de javaslom, hogy ne a legjobb kesztyűdben fogd meg.
Közben végig vigyorgok mint aki a legnagyobb biztonságban érzi magát.
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
|
Post by RIPalmyra on Apr 30, 2017 22:34:41 GMT 1
Sorba menetelünk és kibaszottul fáj a seggem. Ez még nem elég, valami – a hangja alapján picsa – jól valagba rúg. Azt hiszem csinálok a hölgyre még egy lyukat hadd legyen neki is jó. Közben megpillantok egy kurva nagy koponyát. Mégis ki a pöcsöm csinál ilyeneket? És ha már csinál miért ilyen rondát, lenne mit szépíteni rajta. Odabent rengeteg pucér és eléggé bántalmazott rabszolgát látok, meg valami helyi pszichopata is felbukkan, és olyan témáról kezdd el beszélni azzal a ribanccal, miközben rám sandít, amitől rögtön elfog a menekülhetnék - Aszisztálj a doktor úrnak Vöröske, biztos ami biztos. Mikor ezt a mondatot meghallom, már tényleg mehetnékem van, de nincs módomban az ilyen. Fasza. -Öklöztek már meg kishaver? Mert úgy nézem, én leszek a szerencsés. -Kérdezi a luvnya. Hát ez nem igaz, nem tud leszakadni rólam? Ezzel a gondolattal párhuzamosan egy asztalhoz kötöznek és letépik a ruháim. Már sejtem mi fog következni. Éles fájdalom, felkiáltok, amitől a vödörnek hála megint majdnem elájulok. Sebaj, legalább kevésbé érzem azt, amit a végbelembe művelnek, véletlenül sem finomkodva. Megpróbálok fingani egy jó nagyot hogy mindenkit összefröcsköljek fekáliával, megérdemlik. -Vágok rá szépen egy új lyukat a lába közé, és biztos van itt sok rabszolga, aki felavatná a friss testnyílását, sőt talán még én is kedvet kapok hozzá….
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
Post by Ben on May 1, 2017 11:34:58 GMT 1
A szellentés nagysága: 8MW|WJQO1-6 1-2 Folt a ruhán 3-4 Hát... elég nagy folt 5-6 Hogy fért ez bele egy ekkora emberbe? (Értsd: Nagyon nagy folt) Bűz erőssége: 1-6 1-2 Szagtalan 3-4 Átlagos 5-6 Mi a francot ettél?!1-6·1-6
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on May 1, 2017 15:41:56 GMT 1
Tünde fellélegezhet, amikor az orvos közli, hogy a műtét sikeres volt. Pontosabban fellélegezhetett volna, ha a törpe belének tartalma nem kapta volna telibe a ruháját. Mintha kilehelte volna a lelkét, a galambok eleresztése után rögtön elájult. Kyle nem úgy nézett ki, mint aki zavartatta volna magát. A szemnek fenntartott üregeken keresztül jéghideg víz formájában a törpére zúdította az égi áldást. Utána ismét a lányra pillantott, egy bicentéssel karöltve elvette tőle a kulcso, majd az egyik szennyeskosár alakú tárolóból kivett néhány rongyot. Odalépett eléd, és egy "Kurva büdös vagy" kíséretében a kezedbe nyomta az új göncöket: Szobát persze nem biztosított, ahol átöltözhetsz, de azért örömmel nézte végig ahogy belebújsz az új ruhadarabokba. - Két napig mindenképp pihentetni kell a sebet, nem emelhet nehezet és... - Blah-blah-blah. Megmarad, vagy sem? - Megmarad, Gazdám. - Akkor mi a büdös francért ácsorogsz még itt? Takarodj vissza a ketrecbe! Torka szakadtából üvöltött, és még egy figyelmeztető lövéssel is tetőzte a dolgot. Kirántotta az egyik asztal alá tolt széket, majd cseppet sem kedvesen, a fegyvere végével az asztalra bükött. - Tedd le a segged. Amint eleget tettél a kérésnek, a szamurájkardod a vizsgálva kezdett bele a monológjába. - Szép darab. - Végighúzta a kezét a pengén - Nem is tudtam, hogy a Skulltop szamurájokat képez. Forgatni kezdte a fegyvert. Nem voltak mesteri mozdulatok, de látszott rajta, hogy nem először forgat ehhez hasonló pengét. A mozdulatsor Flötyi vödrén ért véget, valószínűleg kellemes csengést okozva odabent neki. Épp készült folytatni, amikor egy hatalmas robbanás zaját hallottátok odakintről. Levágta az asztalra a kardot. - Vigyázz, hogy hova csapsz a végével. Ezúttal tudd, hogy ki oldalán állsz, vagy leszaggatom a ruháid és beváglak a ketrecbe. A törpére mutatott a pisztolyával. - Hozd azt a bélpoklos dögöt is. Még a végén megint szökni próbál. Keserves zörgés hallatszott odakintről, valaki torka szakadtából ordított, és az ajtót püfölte. Amikor Kyle kitárta az ajtót, egy nem túl kellemes fogadott titeket. A férfit friss égési sérülések, és az eső által mart sebek egyvelege borította. A padlóra vetette magát, belekapaszkodott Kyle lábába. - Azok... *köhögés* Azok a rohadékok... Itt... itt voltak... felrob-robbantották a műszaki raktárat. Ezek voltak az utolsó szavai. Ti még nem tudtátok, hogy ez mit jelent. Viszont abból kiindulva, hogy a koponyás vezéretek rugdosni kezdte a friss hullát, valami fontos. A távolbon egy kalapos alak jelent meg, átlátszó védőruhája tisztán láthatóvá tette a bőrfelszerelést, amit magán hordott. - Tepes kinyúlt. - Kezdte kertelés nélkül. - Az meg ki a franc? - Aki azzal a másik kettővel jelentett ma reggel. A fogas. - Mindjárt gyászba borulok, ez engem miért kéne, hogy érdekeljen? - Szakállal és vele felfedeztük, hogy megbuherálták a kaput. - És Szakáll melyik? Duncan csak a szemeit forgatva felelt. - Nem számít. Csak ő, Szakáll és a rabszolgalánya tudott arról, hogy dolgoztunk a kapuval. A két legjobb emberem felügyelte a munkálatokat, tehát aaz a rohadék vagy halott, vagy köpött. Esetleg mindkettő. A köcsög libsik pedig épp most robbantották fel a műszaki raktárat. A kapuk biztosítékai is ott futottak tovább.A műtyürjük érzékelte a hirtelen áramingadozást és AZ ÖSSZES KURVA KAPU KINYÍLT! Kyle dühében ismét rácsapott Flötyi vödrére. - És hol van ez a Gepes? - Tepes. - LESZAROM, HOL VAN?! - Az állatkertbe küldtem, felfedeztük, hogy a seggfejek onnét irányítják a kapukat. Szakáll azt mondja, hogy most már csak onnét lehet bezárni őket... Most viszont a fal kapott, nem a szerencsétlen törpe. Még szerencse, mert az ütés magával vitte a vakolatot is. - Ez tud bárkácsolni. - A lábával elölrébb tessékelte Flötyit. - Nézesd meg vele azt, amivel vezérlik a kapukat. Ha nem tudja bezárni, akkor öld meg. Végigsimított Tünde vállán. - Mi pedig az állatkertbe megyünk. Mosolygott, és visszahelyezte magára a koponya sisakját. Flötyi: Duncan legalább egyszer sem rúgott beléd az úton, sőt, még védőruhát is kaptál tőle, így még a bőröd sem ég le. Talán ő a legkedvesebb figura, akivel a mai nap találkoztál. A park egy hátsó ajtajához vezet. Mágneszáras, és valami furcsa szerkezet volt rá csatolva. Életedben nem láttad, de a működési elvét hamar megtudtad érteni. Duncan hagyta, hogy dolgozz, egy őrével magára hagyott. Ez akár egy alkalom is lehetett a szöksére. Csak két rosszul összekötött áramkör, és az őr közelében lévő vezetékből egy áramcsóva csaphat ki. Ekkor a kapuk nyitva maradnak. Egy újabb esély a menekülésre? (Ha a bezárás mellett döntesz, akkor dobj egy 6 oldalú kockával, ha a szökés mellett, akkor 10 oldalúval.) Tünde:
Kyle rendkívül gyorsan összeszedett még hármat az emberei közül. Egyik sem volt túl jó kedvében, elvégre senkinek sem volt kedve a rohadt savasesőben gyalogolni. Nekik legalább volt választásuk, téged biztos szemrebbenés nélkül agyonlőtt volna, ha ellenkezni merészelsz.
*** A hely sokkal ijesztőbb volt, mint gondoltad volna. Az eső ugyan elijesztette a vadállatokat, de még így is az egyik legrémisztőbb hely volt, ahol valaha jártál. Az Ócenárium egyik ablakán fény szűrődött ki, de a bejárati ajtót valaki kulcsra zárta. - A tervrajzok szerint két másik út vezet befelé. Az egyik a dzsungelparkon keresztül, a másik pedig az állatsimogatón át. Kyle ennyit felelt: - Tiéd a választás, Vöröske. (A következő reagot az állatkertbe írd)
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
|
Post by RIPalmyra on May 5, 2017 21:28:38 GMT 1
Még meg se száradt a seggemen a vér, de már dolgoztatnak, király. Valami ajtózárat vagy zárrendszert kell megbuherálnom. Nem is figyeltem igazán, remélem, szerszámot legalább kapok. Kísérőmmel útnak indulunk, de hála az égnek, amikor meglátom hogy esik, már nyújtja is a védőruhát. Gyerek méret, mi más. De miért pink??? Munkaterület fele menet sikerült meglepnie az őrnek, belém se rúgott, már azt is elfelejtettem, milyen nélküle az élet. A kapuhoz érve megpillantom a zárat, atya ég micsoda mókolt szarság ez, csoda hogy eddig működött, hogy fogok kiigazodni rajta? Zúg az egyik vezetékes szekrény egészségtelen módon, bele se akarok nézni, de hát választásom az nincs. Járkálok fel alá a vezetékezés mentén, próbálom átlátni a rendszert, de szinte lehetetlen. Eddig türelmes volt, hogy a is hívják? Peter? Dunlop? Duncan ezaz, megvan! Kezd látszani rajta hogy ennyi időm volt, valamit tennem kell végre. Elgondolkodtam, szökésnek semmi értelme, teljes harckészültségbe vannak, esik is, nem jutnék túl messze. És amúgy is, a bánásmódot már megszoktam, érdemes lenne valahogy a bizalmukba férkőzni, meg tudok javítani ezt azt ha van időm, és ahogy látom elkél a segítségem. Inkább megcsinálom a zárat. Megtaláltam a hiba okát, egy megolvadt félvezetőkábel, de honnan fogok most szerezni ilyet, mikor megszólalni se tudok. Kis nézelődés után rábukkantam egy másikra, ami teljesen rossz helyre van bedugva, talán az okozza az áramingadozást, és attól ilyen gyengék a lámpák. Kikapom a vezetéket a helyéről amitől egyre hangosabbak lesznek a közeli villanyszekrények, a lámpák pedig kialszanak. Duncan egy pillanat alatt fegyvert ránt, én meg próbálom bedugni a csatlakozót. Nem megy bele, miért is tenné. Azonnal elkezdem a falhoz csapkodni a végét mint egy őrült, hogy felvegye a megfelelő formát. Kihúzástól számítva 7 másodpercen belül sikerül bedugnom az új helyre amitől…
Helyrejön az áramellátás, a fények erősebbek, mint valaha,már-már fáj a szemnek és a zár is aktiválódott, de a pasas még mindig fegyvert fog rám.
Felrobbannak a villanyládák és rábaszok én is, meg ők is, ki tudja mi történik egy ilyen helyen
0mR5Hh2c1-61-6
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on May 13, 2017 13:44:16 GMT 1
(Duncan távozott, ahogy azt már az előző mesélőiben is írtam. Egy őr maradt ott veled helyette, amúgy korrekt a reag.) A rabszolga-kereskedők semmivel sem voltak jobbak, mint az előző gazdáid bármelyikei, de legalább olyan munkát bíztak rád, amihez ténylegesen értettél. Sikerült helyrekapnod a kaput, amit semmi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a kapu áramellátása helyreállt. Az őr, aki fegyvert szegezett rád csupán ennyit mondott: - Tedd a helyére, ami még nincs ott. Nem értek hozzá... Úgy néz ki, hogy nem ma távozol a túlvilágra. Legalábbis nem azért, mert nem tudtál megjavítani egy olyan rendszert, amit életedben most látsz először. Úgy néz ki, hogy ezt nevezik tehetségnek. Sőt, még egy távirányítót is tudsz készíteni magadnak, amelynek köszönhetően a park területén belül szinte bárhonnan, bármikor ki tudod nyitni a kapukat. Ez még később jól jöhet, ha esetleg azon gondolkodnál, hogy oldalt váltasz. Ezt a szerkezezetet könnyen el tudod rejteni, és miközben a dolgok helyére pakolásával szöszmötölsz, könnyedén el tudod készíteni. (Jutalom a hatos kockáért). Az őrség viszont már türelmetlenkedik. - Végeztél már te rohadt csúfság?! Teszi fel a költői kérdést, de a kezével már el is terel a kapu közeléből. Mivel Kyle még nem tért vissza, így az egyik, rabszolgáknak fenntartott óvóhely felé igyekszik veled. Ez egy fémből készült raktárépület volt. Két bejárata volt, egy nagy, melyen keresztül egykoron a teherautók közlekedhettek, és egy emberi méretekre szabott. Ti az utóbbi felé igyekeztetek. Az őrnek látszólag a könyökén jött ki a munkája, így nem is szúrta ki a sötétben lopódzó két árnyat. A két alak normálisnak nézett ki, legalábbis nem úgy, mint a park fosztogató gárdája. Lehet, hogy a Liberátorok, akik a korábbi robbantást intézték? A sors egy újabb döntés elé állított, megpróbálhatsz valamilyen módon jelezni nekik, szökni, vagy pedig elfogadni a sorsod, és tovább baktatni az őr előtt...
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
|
Post by RIPalmyra on May 25, 2017 12:38:39 GMT 1
Siker, az elektromos rendszer jobban működik mint vártam. Az őr elégedetten hümmög és noszogatva elindít egy fém épület felé, talán egy raktár lehetett. A kóceráj felé menet észrevettem hogy osonnak az árnyékban, normálisabb kinézetű alakok. Biztos, hogy nem helyiek. Talán a Liberátorok, de túl kockázatos lenne kapcsolatba lépni velük. Esetleg a javamra fordíthatom a szituációt. Kísérőmre pillantottam, nem vette észre őket. Menet közbe megszólítottam az őrt és felajánlottam neki hogy kössünk egy üzletet. Eleinte csak röhögött, aztán kíváncsi lett hogy mit is akar egy rabszolga, nevetségesnek tartotta. Azt mondtam, hőst csinálok belőle, utána segít nekem elnyerni a főnök bizalmát. Az egyszerű emberek mindig hősök akarnak lenni, remélem ő is.
Megállított és maga felé fordított. Az őrünk csak hőssé akart válni. Belement az üzletbe. Azt mondta: velem ne szórakozz, ha átbaszol, kinyírlak amint tudlak. Elmosolyodtam a vödör alatt és az árnyékba mutattam ahol osontak az ismeretlenek és annyit mondtam: szerintem őket keresitek
Rám mordult, hogy kussoljak vagy itt helybe megrugdos, én pedig hallgattam rá. Csöndben tovább mentünk az épület felé.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jun 2, 2017 20:44:24 GMT 1
/Durva jelenetek/ Az őr kezdetben nem volt hajlandó tudomást venni arról, hogy az izé, amit kísér beszélni is tud. Amikor sokadjára megszólítottad, akkor az arcáról az "ajánlom, hogy fontos legyen, vagy kinyírlak" tekintetet olvashattad le. Már meg sem ijedtél ettől, mondhatni hozzászoktál. Nemes egyszerűséggel a képedbe röhögött, majd belerúgott a frissen összefoltozott hátsódba, és útnak indított. Azonban valami oknál fogva nem hagyta nyugodni a gondolat. A lelkedre kötötte, hogy ha megpróbálod átverni, akkor az a rabszolga orvos legközelebb a kerítést fogja a hátsódból kioperálni, és ő pedig azért lesz felelős, hogy végig ébren legyél közben. Amikor figyelmezteted őt az elhaladó liberátorokról, akkor a férfi felmordul, és dühösen abba az irányba tekint, ahova mutattál. Amikor meglátja a két árnyként közeledő alakot, akkor a kezépben lévő gépkarabély teljes tárját a két árnyba küldte. Elege volt mindenből, a mészárlást még tetőzte az, hogy felkapta az épület bejáratához döntött baltát, és szétverte a hulla fejét. Valószínűleg benne is felszabadultak az indulatok, elvégre mindenki jobb feladatkört képzel el magának, mint egy vérző hátsójú törpe strázsála. Pár percig még csapkodta, rugdosta a húscafatokat, majd elégedetten a földhöz vágta a baltát, és a kezedbe nyomta az egyik fejét. - Furcsa egy szargalacsin vagy te, mit ne mondjak. Hűséges kis szopósmalac, aki akkor is elégedetten röfög, ha belé rúgnak. Viszont van egy rossz hírem, Férges. Én csak egy aprócska hal vagyok Myke tengerében. Ha elvisszük neki a két liberátor fejét, akkor biztosan megjutalmaz. Engem. A te adottságaiddal... Nos... Nem számítanék túl sokra. De legalább megadta az esélyt. *** Az őr ezt követően nem az óvóhelyre vezetett, hanem egy gyémánt alakú épületbe. A hely minden oldala hatalmas tükrökkel volt befedve. A hely egykoron egy tükörlabirintus lehetett. - Figyelj, Szaros. Négy lépést előre, hármat balra, kettőt jobbra, nyolcat előre, hatot balra, tízet jobbra, majd harmincat előre. Ez a bejárat kombinációja. Azonban ahogy útnak indulsz, már az első kanyarban lefejeled a tükröt. A háttérben hallod, ahogy a rabszolgatartó az időközben odakerülő másik két társával rajtad röhög. - Jól van, a helyes válasz pont fordítva van. Elmonta az instrukciókat, itt már beljebbre kerültél, de amikor úgy tűnt, hogy az igazat mondják, ismét kiderült, hogy csak a bolondját járatták veled. Újabb tükörfejelés, ami azzal járt, hogy a fejed már megint kongott. Ezt még párszor eljátszották veled, aztán mikor a korábban téged kísérő őr megunta a dolgot, akkor átvezetett téged a tükrök tengerén. Ez egyértelműen egy felnőtteknek szóló szórakozás volt, legalább öt percig bolyongtatok a tükrök között. Nem a kísérőd tájékozódási képességeivel volt gond, a hely volt hatalmas. A labirintus egy központi szobába nyúlt, melynek színpadán fekete-fehér színezett tükrök voltak felállítva, a porond közepén egy kisebb trónus helyezkedett el. A teremben különböző gázok szálltak fel a talajból. Nem voltál benne, hogy biztonságos volt őket belélegezni, ugyanis minden itt lévő gázmaszkot viselt, de már úgyis mindegy volt. A trónszéken szintén egy gázmaszkos férfi ücsörgött, aki éppen gőzölgő gránátokkal játszadozott. A háttérben épp valami dubstep zene szólt, azonban ahogy közeledtetek, folyamatosan lehalkították azt, majd csend lett. A férfi nem szólalt meg, csak bámult. Téged. Majd a maszkja alatt elröhögte magát. - Robin, miért hoztál nekem ide egy dagadt kacsát? Duncan újonnan állatokat tenyészt? Felkacagott, aztán rátért a lényegre. - Komolyan, mit akar itt ez az izé? A rabszolga-kereskedő elmondta a történetet, Myke, a morgásából ítélve azonban nem volt igazán lenyűgözve az eseményektől. Mintha tőled várt volna választ, bár abban sem volt biztos, hogy beszédképes vagy...
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Jul 28, 2017 12:32:09 GMT 1
Amint túl közel kerülsz, egy lövés hangját hallod. A golyó közvetlenül a lábfejed elé fúródott, alig lehetett köztetek két-három centiméter. - Ne mozduljon civil, ezt a területet az Egyesült Államok hadserege lezárta. Nekem, és az embereimnek jogunk van halálos lövést leadni, ha közelebb merészkedik. A katona közelebb jött, és néhány lépés távolságban megállt tőletek. A felszerelésének súlya kb. megegyezhet Lucy súlyával. Pisztolyok, tárak, gránátok, jelzőrakéta, egy nehezebb hátizsák, rádió, éjjellátó, védőöltözet, golyóálló mellény. A fegyverei jóval modernebbek voltak, mint amikben a parkban mászkálnak, és egyetlen folt rozsdát nem láttál rajtuk. Még mielőtt belekezdtél a mondandódba, egy tudósalkat férfi sétált a katona mellé. - Mit akarnak ezek a primitív neandervölgyiek? Amaz csak megvonta a vállát, de rád szegezte a fegyverét, jelezvén, hogy itt az ideje távoznod. Még hagyta, hogy végig mondd a zombihordával kapcsolatos mondandódat, aztán nem épp a legkedvesebb módon intett, hogy hagyd őket dolgozni. Látszólag nem igazán hitte el, amit mondani akarsz, ugyanis kuncogva a következőket jegyezte meg: - Holdkóros felszíniek. Eredj a dolgodra, bolond. Részeg vagy. A tudós viszont az arca elé tette a kezét, így valószínűleg gondolkodóba esett a mondandódon, talán sikerült itt elérned valamit. *** A park kapujában az egyik őr leszólított. Egy jól ismert hang volt az, Ryan. Jó gyerek, könnyen befolyásolható, nem igazán az a rabszolgatartó fajta. Hamarabb képzelné el az ember egy ketrecben, mint azon kívül. Az apjáról viszont ez nem mondható el. Kalapács néven emlegetik, valamivel több embere van, mint Szakállnak. Állítólag egyszer a park közepén zúzta be egy másik kereskedő képét, mert kezet emelt Ryan húgára. - Hé, Teps! – Ryannél ez bevett becenév volt, általában így hívott, amikor egyszerre őriztétek a kaput – Duncan keresett, - beleszagolt a levegőbe, aztán az orra elé kapta a kezét – Haver, te rohadt büdös vagy. És húgy szagú is. – Letörölte az arcáról az undort, aztán folytatta – Azt mondta, hogy van egy ajánlata számodra, és mindenképpen keresd meg őt, még a csata kezdete előtt… Nem mondta, hogy mi, de én a helyedben elfogadnám… Elvégre mégis az elit tagja… Elővett a zsebéből egy doboz cigit, és a kezedbe nyomta. - Ezt még múltkor kérted, csak azóta nem találkoztunk. ***
Szakáll embereinek nagy része időközben távozott, már csak Büzös és Pete várt rád odahaza, cserébe Robert csatlakozott a bandához, Cate azonban nem volt sehol. Pete éppen a tetveit szedegette ki a zsíros hajából, míg Bűzös éppen valamit falatozott. Az ételt valószínűleg a te cuccaid közt találtad. Robert Caleb lángszórójával foglalatoskodott éppen. Pete meghallgatta, amit mondani akarsz, aztán megjegyezte: - Szakáll azt mondta, hogy valószínűleg már halott vagy… Nem volt túl boldog, amikor rólad beszélt... Ennek ellenére segítettek a lovaggal, azonban amikor el akartad őket küldeni, Bűzös az asztalra csapott. Pontosabban a lovag férfiasságát találta el az öklével. - Nem kóser ez a viselkedés Tepes. A részünket akarjuk a maszkosat és ezt itt ni. – a félszemű lovagra bökött. - Nem a semmiért raktuk tűzbe a mocskos kezeinket, és nem a semmiért játszottam bébicsőszt a lakásodon. Természetesen a lovagot nem adhatod oda nekik, mert köt a Mr. Blackkel kötött egyezség. Akár odaadod nekik az arcnélkülit, akár nem, Bűzös csak ennyit mond: - Ez nem elég. Visszajövünk. Azzal egy horkantással távoznak. Robert harmadik félként nézte végig a jelenetet, felkapta a lángszóróját és ő is elmondta a mondókáját. - Amíg veled voltunk odakint, valami elkezdődött. Ha ki akarod kérdezni a férfit, akkor ha tetszik, ha nem… maradok. Cate mindenről tudni fog. Ha fenyegeted, akkor szépen lassan felemeli a lángszórót, és a ravaszra helyezi az ujját. - Ne aggódj, olyan leszek mint egy árnyék. Mintha itt sem lennék. Nekidőlt a falnak, aztán csendben figyelt. A lovag rögtön beszélni kezdett, ahogy közeledni kezdtél hozzá. - Már akkor is megmondtam, hogy nem szedtek ki belőlem semmit, amikor a ribancod kikaparta a szememet. Felelte, miközben szabadulni próbált, feszegetni a láncait. Azonban amikor megemlíted a „Sir” szót, olyan volt, mint aki megfagyott volna. Egészen addig nem jött szó a torkára, amíg le nem csaptad a kisujját. Ekkor hangos ordításba kezdett, aztán feléd köpött. Amikor rákérdezel a liberátorok bázisára, elnevette magát. - Ha tudnám sem mondanám meg – Feléd vicsorított, és ameddig a láncok engedték, felkapta a nyakát. Mintha át akarná harapni a torkodat. – Azt hiszed, hogy beavattak ebbe? Egy újabb ujj mínusz. Újabb ordítás, zene füleidnek. - Mr Black a lovagokat egy megbeszélt pontra küldi, itt találkozunk a liberátorokkal. Csak a szállítást végezzük. – Felelte a fájdalommal küzdve, lihegve – Semmit nem tudok a hülye libsikről. Ismét köpött egyet, ez azonban már véres volt. Ordítás közben elharapta a száját. Ennek ellenére a következő kérdésnél tudtad, hogy még így is kemény dió lesz. - A Haelow emlékművet 2000-ben építették George Haelow tiszteletére. Az unokája, harmadik George Haelow emelte neki, miután a vénember elvesztette az életét a normandiai partraszálláskor. Az őrtorony modell érdekessége, hogy működőképes ágyúk vannak ott, és a kiállított kardok A Haelow család büszkeségei. Itt már elnevette magát. Az emlékmű nyilván kapcsolatba hozható Black terveivel is, mert ezzel kapcsolatban azután sem volt bőbeszédű, hogy szögeket szurkáltál belé. - Az épület kvarcból készült, és Mystic Falls épületei közt a második legdrágább építmény volt. A család csődbement a felépítése után. Ha a jelenlegi fejleményekről kérdezted, akkor elölről kezdte a mondókáját. Nagyon kemény dió, aligha fog vallani bármit is. David volt a soron. - Az meg ki a franc? Életemben nem hallottam a nevét! Nem tudott hazudni, csak jól tartotta a száját. Ha a vállában landol a szög, akkor ezúttal dalolni kezd. - David Jones… A ti emberetek igaz? Az egyik rabszolga arról siránkozott, hogy azokkal az ócska parkban árusított kamerákkal kapta lencsevégre, ahogy az emberei végig mennek rajta… Te is köztük voltál? Ismerős volt a képed, csak eddig nem tudtam, hogy honnan. Felelte halálváró nevetéssel. Tudta, hogy ezért kapni fog, de nem érdekelte. Sikoltozott, ordított, aztán folytatta a mesét. - A csajt aztán eladta egy szerencsétlennek, aki a fél városon végighurcolta. Vett egy olyan rohadt gépet is… De az értesüléseim szerint az illető elégett. David biztos megtudná mondani, hogy kinek adta el a gépet. Főleg mivel nagyon ritkán veszi meg valaki ezeket a gépeket. Az utolsó kérdésnél elmosolyodott. - Tudom, hogy kikre nem lőhetek, ha egy bandányi köcsög rám támadna. Égsz a vágytól, hogy megtudd igaz? Hirtelen agresszív kopogást hallasz az ajtónál, aztán nyitódást. Robert rögtön készenlétbe emeli azt. Szakáll és az emberei azok. Az engedélyed nélkül, fegyverrel a kézben sétáltak be. - Mi a francot csináltál az áruval te féreg?! – A jó öreg szakáll dühös hangja. Bűzös kezei közt megpillantod Lucy-t. A szája be volt tömve. (Honnan szerzett ez kulcsokat a cellához?!). – Őszinte leszek veled, „Főnök”. Én személyesen nagyon bírom a búrádat, bármikor együtt dolgoznék veled, de ahogy Bűzös mondaná, nem kóser, hogy EZT – rámutat az asztalra kötözött férfira – teszed az áruval. Elégtételt akarunk. Most elvisszük ezt a szépséget, vagy pedig a félszemű rohadékot, esetleg a részünket a melóból, és ez az egész incidens – a délutáni esetet is beleértve – el van felejtve. Azt, hogy mi a másik opció, inkább nem is mondom. Nem csípem, ha melót ígérnek, aztán kizsákmányolnak. Válassz öcskös. Robert rosszallóan néz rád, kiolvashatod a szeméből, hogy ha most odaadod neki az öreget, akkor nem áll jót magáért, pénzed viszont nincs arra, hogy mind az öt embert megfizesd. Megpróbálhatod higgadtan megbeszélni a dolgokat, esetleg Szakállra is támadhatsz. Ekkor Robert valószínűleg melléd áll majd, oda is adhatod nekik Lucy-t, és akkor mindenki lenyugszik, esetleg szembe mehetsz az alkuval, és átadhatod nekik a lovagot is, ez viszont értelemszerűen fekete pont lenne mind Black, mind Robert szemében.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Jul 31, 2017 18:30:12 GMT 1
A Célkeresztes tisztet és az idegesítő tudós szavait se vettem. Sőt kimondottan nem is érdekeltek. Ha csak egy olyan agyatlan sétáló vackot elvisznek az is elég nekünk, mert több ólom jut a maradéknak. Semmi kedvem még egy lövést kiprovokálni és felteszem egy szavát se érteném az okosaiknak. Mi a franc az a neander-völgyi? *** Mielőtt még két lépést tehettem volna Koponya embere nélkül meghallom Ryan ismerős hangját. Jó gyerek, csak nem igazán közénk való. De majd belejön. Belekell jönnie mert a faterja nagy súlyt hagy majd rá. Ó igen Kalapács. Na ő is egy valamire való nagy kutya. Hogy lehet egy olyan embernek egy ilyen…humánus gyereke. - Hé Teps. – Köszönt a kölyök. - Neked is Ryan. – Köszönök vissza a lehető legkevesebb életkedvvel a hangomban. - Duncan keresett. – És kiültek az első grimaszok az arcára. Biztos megcsapta az orrát a bűz. - Haver, te rohadt büdös vagy. És húgy szagú is. - Nem mondod? – Kérdem ezt megjátszott meglepődöttséggel. - Azt mondta, - Amint sikerült megszoknia a szagot már is folytatja a kölyök. Tetszik a srác, stílusa mit ne mondjak. - Hogy van egy ajánlata számodra, és mindenképpen keresd meg őt, még a csata kezdete előtt… Nem mondta, hogy mi, de én a helyedben elfogadnám… Elvégre mégis az elit tagja… - Csak ennyi? Ezért felesleges lett volna keresnie. Úgy is megakartam látogatni. – Ekkor egy mélyet sóhajtók és újra rájövök, hogy ez az éjszaka még tényleg nagyon hosszú lesz. De tényleg iszonyúan hosszú. - Ezt még múltkor kérted, csak azóta nem találkoztunk. – Ekkor pedig a markomba nyomot egy doboz cigit. - Jó gyerek vagy te Ryan. Ha túléled a holnapi mészárlást akkor a vendégem leszel egy üveg rumra. Majd kezet fogok a sráccal és haza felé indulok. *** Na ez szép Robert, Bűzös és Pete. Ez aztán a nagy csapat. És Cate sincs sehol. Az a rohadt kurva, biztos Cassandrával hempereg valahol. Kit érdekel mit csinál az a hülye liba. Ha ennyire megviselte egy barátja halála akkor jobb is, hogy nincs most itt. Bár mit érdekel engem hol van? Fontosabb dolgom van. Pete tele tetvezi nekem a lakást. Nem lehetett volna, hogy ő megy el és Szakáll másik barma marad itt? Esküszöm, ha az én emberem lenne, leborotváltam volna róla minden szőrt, majd sósavban megfürdetem. Akkor tetű mentes lenne legalább. Robert pedig Cate volt pasijának a játékával szórakozik. Jól van még áll a ház, szóval tudja mit csinál. Bűzös…Ez meg mit eszik? Vastag narancssárga zsír, csontok. Ez megeszi az én máj és kéz pörköltem! - Bűzös teszed le de rögtön! Az az én máj és kéz pörköltem! Volt bent egy tucat befőtt, inkább azt rágcsáltad volna meg. Vagy a kocsonyát! Csak ezután a kirohanás után reagálok Pete megszólalására. - Ja én is azt hittem, hogy megdöglök. De mint látod élek, dühös és büdös vagyok. Ezt követték a fürdés és az átöltözés. Majd mikor elkezdett Pete makacskodni, kénytelen vagyok foglalkozni vele, pedig reméltem, hogy nem kell hülyékkel foglalkoznom még egy darabig. - Na ide figyelj te félkegyelmű, tetves, két lábon kihordott agyhalál. Hogy mersz engem az otthonomban számon kérni. Hát egy csepp illemet nem vert beléd a gazdád? Itt sokkal nagyobb dolgokról van szó, mint a te szánalmas fizetésed és az osztalékok! De felőlem vihetitek a maszkosat, vihetitek és meg is erőszakolhatjátok, ha úgy akarjátok, de az asztalra kötözött barátom velem marad még egy darabig. Ha megkaptam tőle azt amit akar akkor megkapjátok. –Tudom mit ígértem a Mr.-nek. Azt nem mondtam, hogy élve kapják meg a lovagot. Az arcomon kint ült egy kicsit sem barátságos, sőt meglehetősen ijesztő mosoly. Egy igazi farkas mosoly. Majd szétszakadt tőle a fejem annyira fájt, de olyan jó érzés volt. Amint megkapták a Maszkosat, Bűzös lép oda hozzám. - Ez nem elég. Visszajövünk. – Szinte a képembe köpi a szavait. Én meg majd lehányom a szaga miatt. A büdös mondandóját figyelmen kívül hagyom és megyek is tovább a napi rendi pontokon, mikor feltűnik, hogy Cate haverja itt maradt. - Te meg mit keresel itt? Tünés! Majd ledarálta a szép kis mondókáját. Szép szöveg. Ennek a srácnak megvan a magához való esze. Na meg jobb fegyvere is van mint nekem. Nem éri meg a fáradtságot. Na meg még jól jöhet, ha Cate-et vissza akarom csalni. Mi a francért jár már megint ez a hülye nő a fejemben?! - Ja. Egy árnyék lángszóróval. Maradhatsz, de csak akkor, ha nem adod tovább senkinek sem azt amit itt hallasz. Ez parancs. Ezután pedig elkezdődött a játék. A liberátoros válasza nagyon tetszetős volt, persze az adott kérdésre nem kaptam választ, de sok új dolgot mondott. Erre még később visszatérünk. A húsbárd édes hangja ahogy keresztül suhan a levegőn, ahogy a fém áthasítja a bőrt, húst, izmokat és ereket majd pedig hangos koppanás keretében az asztallapnak csapódik. Felemelő érzés. De az emlékműves kérdésre sajnos rosszul válaszolt szegény Sir. Milyen kár. A kalapácsot a szög fölé emelem. Nem egy ütéssel akarom a helyére verni, hanem minél többel, hogy minél jobban fájjon és minél precízebben. Az első csapás. A majd 10 centis szög a feléig behatolt. Az a megragadó édes hang ami a fogolyból kitört valami felemelő volt. Majd a második csapás. A szög sajnos végig behatolt, de még éreztem ahogy áthatol a csonton. Szép hangja volt. Most jöhet a második szög a kicsit kisebbet ütök így sikerül három ütéssel a helyére vernem. Remélem rozsdásak voltak a szöget azok kellemetlenebbek. Meg kellett volna néznem. Később megmutatom neki a képet is…Amit sikerült a másik ruhámban hagyni. Franc. Majd elküldöm a gönceimért Cate haverját. Nem jó dolog magára hagyni a foglyokat. A fájdalmat folyamatosan éreztetni kell velük, hogy megtörjenek. Mindig tudatni kell velük, hogy itt vagy és bármikor képes vagy újabb szenvedést okozni nekik. De vissza a tárgyra a következő kérdés. Látszik a szemén, hogy fél. Amint kimondtam a nevet pedig meg is mozdult. Sőt az arcán látszottak is a kis remegések. Az egész arca elárulta, hogy tud valamit. Nem tudom, hogy Black, hogy képzi az embereit, de inkább a hazudozásra tanítaná őket akkor kevesebb fájdalmat kellene elviselniük. A szög 3 ütésből landol a férfi vállában. A csont édes hangját hallom ahogy megreped a szög körül. A képes megjegyzése hallatán felnevettem. Ez igen! Még van kedve viccelődni. Sajnos akkor nincs más lehetőség elő a húsbárdot. - Igen szétkurtam az egyik ringyó seggét. Úgy szét kurtam, hogy fel se tudott kelni. És mostantól te se. A húsbárd átszelte a levegőt. Éles, majdhogynem sivító hangot hallatva. Majd egy hangos „Placs”. A penge a bal térde felett pár centivel állt meg. Éreztem ahogy áthatol a húson és az izmokon, de a csontot még nem vitte át. Kirántom a lábából a fegyvert. Majd még egyszer lecsapok. Csontok törnek el. A szerencsétlen fickó sikoltozik. Én meg teljesen érzelem mentes arccal elvégzem az utolsó csapást ami elválasztja végleg a csonkot a testtől. - Ruhát! Meg kell mentenünk szegényt. Hisz haldokol. – Felvettem az egyik munkapadról egy hosszú rongyot, majd szorító kötést tettem az ipse lábára, hogy el ne vérezzen. A csonkot még nem oldozom el, de lehajítom az asztalról. Most ott log a láncon az asztal mellett és lefelé csorog a vér. – Most, hogy megmentettem az életed kérlek folytasd ott ahol abbahagytad. A válasz kielégítő volt és nagyjából meg is mondható ki volt az. Hisz én magam turkáltam a havaiban. Ha a csávó a libsik haverja lett volna még mindig élne. Ez van. A következő kérdés tényleg érdekel és a szerencsétlennek még mindig van ereje ellen állni. Jó az állóképessége a nyomoréknak, de ha kell csak egy rothadó torzót hagyok belőle, de kiderítem ki az áruló. *** Kopogás, majd ajtó nyikorgás. Valaki behatolt. A bárdot le engedem. Most megúszta a barom. Nem válik meg a drága kis kezecskéjétől. A véres húsbárddal a kezemben fordulók meg. Hátam mögött a műhelyem, melyben a véres műremekem nyögdécsel. Még hallom, hogy Robert izzítja a lángszórót. Szakáll és az emberei talpig fegyverben és ilyenkor nincs nálam a fegyverem. Egyre jobb lesz ez a mai nap. Belekezd a kis mondókájába ami nem különösebben hat meg. Teljesen hidegen hagy Szakáll ok nélküli nyavalygása. Még a kezei közt vonagló Lucy látványa se hat meg. Szegény lányra rá jár a rúd. Végül egy fáradt, már majdnem életunt sóhajjal felemelem a kezem. - Szakáll emlékszel még mint mondtam neked a kerítésnél? Hogy van köztünk egy spicli. És én holnap kihallgatásra megyek. Tudod nem vetne rád jó fényt ha holnap csak a vérben ázó hullámat tudnák kifaggatni. Sőt talán Duncan aki szintén tud a spicliről pont rád fogná, hogy te vagy az. Te vagy a spicli aki végzet velem mert túl közel kerültem a leleplezésedhez. Mondhatod nekik, hogy nem te vagy az, de szerinted az Philt érdekli majd? - Ekkor lassan teszek egy lépést Szakáll felé. Szemeimből süt az undor és a megvetés. – De teszek neked még egy utolsó vissza utasíthatatlan ajánlatot. – Még egy lépést teszek felé. - A spicli cuccai a tiéd lehetnek. Rabszolgák, fegyverek, töltény bármi amit kinéztek magatoknak. – Még egy lépés. - És garantálom nektek, hogy még holnap a harc előtt megkapjátok a cuccotok. Nekem csak a dicsőség kell, hogy kézre kerítettem a téglát. De ehhez az kell, hogy köpjön a húsi. – Szakáll előtt termek egy nagy lépéssel. Jobbomban a hús bárd, a bal kezem üres. Magamon érzem a fegyverek tekintetét. Csak egy mozdulat kéne és meghalnék. De Szakállat magammal vinném az biztos. – Szóval áll az üzlet?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Aug 7, 2017 20:02:41 GMT 1
Ahogy közeledsz Szakáll felé, egyre közelebb érzed az arcodhoz a puska rosszabbik végét. Amikor a monológod végére érsz, a fegyver csövei szinte kiszúrják a szemed. - Főnök, sületlenségeket beszél. - Ez hülye! Hallod a hangokat magad körül, de egyik sem Szakáll barátodhoz társítható. Robert közben a lovag elé lép. Látod a szemén, hogy temet téged, viszont a meggyötört árucikket csak a holttestén keresztül hajlandó átadni. A feszült szituációt végül Szakáll töri meg. Egy hirtelen mozdulattal kirántja Bűzös kezei közül Lucy-t. A saját pisztolyát már nem rád, hanem a nőre szegezi. - Szóval azt akarod mondani, hogy reggelre előkeríted az árulót, és minden, ami az övé volt, a MIÉNK LEHET? Kitört belőle a nevetés, de szinte azonnal visszaváltott a komoly hangnembe. - Há rendbe! Egyszerre érkeztek a szitkok rád, az anyádra, Szakállra és az ő anyját sem kimélték. A férfi belelőtt a levegőbe, még szerencse, hogy nem rozoga a plafon. - Nyugalom fiúk! Nyugalom! Tehetek én arról, hogy nem bírtok szóhoz jutni? Telhetetlen csürhe! Hozzábújt Lucy-hoz, úgy folytatta. - A lány velünk marad, amíg be nem váltod az ígéreted. Nincs időhúzás, ha a csata előtt nem lesznek a játékterem előtt a spicli cuccai, akkor ezzel a szépséggel bizony szegényebb leszel. Megragadta a nő haját, és így szólt: - Nézz rám, ribanc. Most én vagyok a gazdid, értem a csíziót? Minden előzetes figyelmeztetés nélkül rád löki a védtelen leányzót. - Adhatsz neki egy búcsúcsókot, ha szeretnél.- vágja hozzád félvárról – Csak ne tartson sokáig, ma még én is csókolgatni szeretném! Röhögve húzta el tőled a lányt, mire Bűzös odanyomta a kezedbe az övére erősített kulcskarikát. Valószínűleg ezzel szabadította ki Lucy-t. - Mindig öröm előnyös üzletet kötni egy tisztességes partnerrel! – Szomorú grimaszt erőltetett az arcára – Remélem lesz még lehetőségünk együtt dolgozni.... Tisztességesebb keretek között szívesen lennék újra a partnered. A jobbját nyújtotta feléd, azonban nem igazán érdekelte-, hogy elfogadod-e vagy sem. Lucy-val és az arcnélkül szolgával távoztak, újra megüresedtek a ketrecek. Közben Robert is foglalatoskodott. Bekötötte az asztalhoz kötözött lovag száját. Furcsa is volt, hogy nem pofázta végig a „tárgyalást“. - Bocs Tepes, most már ismét a tiéd. Azzal ki is csomózta a kötést, a lovag pedig rögtön ki is használta a helyzetet. - Szóval ha holnap reggelig nincs meg az áruló, akkor a te seggednek is vége mi? – Próbált nevetni, de az eddig okozott fájdalom miatt kénytelen volt abbahagyni. Van benne kurázsi, annyi szent. Az emberek nagy százaléka a vallatás ezen stádiumában már rég a saját vizeletében fetrengve könyörögne kegyelemért. De ő nem. – Mr. Black azt mondta, hogy ha megdöglök, akkor vigyek magammal annyi ellenséget, amennyit csak tudok.. Egy köhögésroham szakította félbe, de utána rögtön folytatta a gondolatmenetét. - Íme az én ajánlatom. Pisztolygolyó. Oldozz el, engedd meg, hogy elfogyasszam az utolsó vacsorámat, aztán repíts golyót a pofámba. Cserébe elmondok mindent... Láthattad, hogy mekkora esélyed volt megtörni.... Mit szólsz? A vér csorgott minden lehetséges nyílásából. Robert csak csóválta a fejét. A tekintete sokatmondó volt, nem díjazza az ötletet, azonban tudtad, hogy nem fog beleszólni a módszereidbe. A vallatás alatt most szólalt meg először. - Vagy folytathatnád azt, amit eddig csináltál Elég jól ment, nemde? Talán ha kapna egy szöget a még épségben lévő szemébe, dalra fakadna.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Aug 8, 2017 15:32:39 GMT 1
A levegő feszültséggel teli. A szívem a torkomban dobog, miközben Szakáll válaszára várok. Az ujjaim egyre jobban ráfeszülnek a húsbárd nyelére. Nem tudom, hogy Szakáll kire fog hallgatni a becsvágyára vagy az embereire. Megfeszült izmokkal és erőltetett mosollyal az arcomon várom a válaszát. Robert közben pedig önfejűsködik. Egy hirtelen mozdulat és Szakáll lehet kibillen a jelenlegi merengős állapotból és elkezd lövöldözni . Majd megragadja Lucyt és az ő fejéhez nyomja a fegyver rosszabbik végét és belekezd a mondandójába. - Szóval azt akarod mondani, hogy reggelre előkeríted az árulót, és minden, ami az övé volt, a MIÉNK LEHET? – Majd a rohadék röhögő görcsöt kap. - Nem. – Kezdem én szinte érzem, hogy újra rám szegeződnek a fegyverek. - A TIÉD lehet az összes cucca. De ha nincs meg a hülye azért én benéznék a főnőkhöz, hogy lásd a műsort. Ha meg van a spicli azonnal tudni fogod és tudod is, hogy kinek a házához kell menni. Ha nincs meg…Akkor végig nézheted amint Phil két vállra fektet engem. - Há rendben! –Egyezik bele Szakáll.
A szitkok mindent elmondtak Szakáll bandájának a hangulatáról. Ha nem én lettem volna a gyűlöletük másik tárgya akkor talán ezt még javamra is fordíthatnám. De azért Szakállt se ejtették a fejére. Rákezd arra, hogy megtartják Lucy-t mint „Biztosíték”. Na persze. Tuti, hogy szét akarja kurni az én tulajdonom. Ledarálj a fenyítő szövegét még az „társam”, majd pedig oda löki nekem Lucy-t. Hogy elbúcsúzzak tőle. Úgy érzem mondanom kéne valamit a lánynak. De nem jönnek szavak a számra. Bele nézek a szemébe és azokban a szemekben meglátom a tükörképem. A tükörképem amiben egy gyenge és megtört embert láttok. Vajon tényleg gyenge és megtört lennék? FRANCOKAT! A keze ráhejezem a lány fejének a búbjára.
- Szakáll remélem nem felejteted el, attól, hogy még zálogban van nálad. Ő még az enyém. És épp úgy akarom vissza kapni ahogy most oda adom neked. Hisz gondolom te se örülnél annak, ha a saját cuccodat kölcsön adva egy teljesen használhatatlan szemetet kapnál vissza, nem?
Ezután Lucy-t vissza rántotta Szakáll, majd pedig a büdös szolgája a kezembe nyomta a kulcsokat.
- Ez az összes? Minden kulcsomat kérem vissza. – Sziszegem a fogaim között a büdösre.
- Mindig öröm előnyös üzletet kötni egy tisztességes partnerrel! – Szomorú grimaszt erőltetett az arcára Szakáll – Remélem lesz még lehetőségünk együtt dolgozni.... Tisztességesebb keretek között szívesen lennék újra a partnered. – Ekkor az öreg a mancsát nyújtja felém. Tiszteletlenség lenne nem kezet rázni vele, bár az is az volt, hogy fegyverrel törtek a házamba és megfenyegettek. - Természetesen. – Ragadom meg a jobbját. – Más körülmények közt szívesen dolgoznék veled együtt veled. – Egy kellemes, pár fogat mutató, sunyi mosoly keretében elengedem a kezét, majd óvatosan intek, hogy mehetnek. Még megeresztek egy sanda pillantást Lucy irányába. Szegényre is rá jár a rúd mostanában és neki is hosszú éjszakája lesz
De nem csak neki lesz hosszú az éjszakája. Vissza a munkához. Lassan visszafordulok a remekművemhez. Végig tekintek rajta és látom, hogy valamit a szájába raktak. Legalább kussolt. Ez is jó dolog. Egy piros pont Robertnek. Bár a szavai csak úgy elsüvítenek a levegőben. De a lovag szavai elértek miután újra tudott beszélni. - Szóval ha holnap reggelig nincs meg az áruló, akkor a te seggednek is vége mi? – Próbált nevetni, de a módszereim miatt nem jött össze a Hogyishívjáknak. Azért meg kell hagyni bírja még szuflával. Azért csak meg fog törni. Sose volt olyan áldozatom aki ne tört volna meg. Talán csak módszert kell váltani. – Mr. Black azt mondta, hogy ha megdöglök, akkor vigyek magammal annyi ellenséget, amennyit csak tudok.. - Majd a rekedtes véres köhögés roham tör utat a foglyon. Ez mosolyt csal az arcomra. - Íme az én ajánlatom. Pisztolygolyó. Oldozz el, engedd meg, hogy elfogyasszam az utolsó vacsorámat, aztán repíts golyót a pofámba. Cserébe elmondok mindent... Láthattad, hogy mekkora esélyed volt megtörni.... Mit szólsz?
Elgondolkodtató ajánlat, de Robert kissé rosszallóan néz rám. - Vagy folytathatnád azt, amit eddig csináltál Elég jól ment, nemde? - Teszi fel a kérdést is a lángszórós barátom.
A Sir-ben nem bízok, hogy igazat mondana, de az eddigiek módszerekkel nehezen sikerült bármilyen választ kiszednem belőle. Idővel biztos megtörne. De engem szorít az idő. Hát nincs mit tenni, ha elmondja az nekem jó és több erőm is marad.
- Robert. – Fordulok a lángszórós felé. – Tudod hol van Cate? Kéne egy kis plusz segítség a ma estéhez. – Majd miután ez meg van a fogoly felé fordulók. - Rendben. Kapsz valamit enni a spájzból, elmondod kik azok akikre nem lőhetsz név és külső leírás. A teljes igazságot kérem. Utána leellenőrizzük a csapattal, hogy igaz amit mondasz és csak utána jön a kegyes halál. Remélem érthető, hogy nem bízok benned. Robert vigyáz rá és csak a bal kezét oldozd el azon több ujja maradt. Én addig átugrok valami kajáért. Te kérsz valamit Robert? Én baromi éhes vagyok.
Ezután elhagyom a termet. Talán nem volt a legjobb ötlet otthagyni Robertet egyedül a fogollyal, de kell egy kis magány. Kell egy hely ahol egy kicsit lepihenhetek. Ahol kifújhatom magam. Egy hely ahol gyenge lehetek egy kicsit. Ez pedig most a spájz lesz. Kinyitom az ajtót, majd belépek. A levegő kellemesen hideg, szinte libabőrös leszek tőle. Becsukom magam mögött az ajtót és lassan nekidőlök és a föld felé csúszok. Kinyújtom a lábam, tenyeremmel érintem a hideg padlót. Ez olyan jó. Kellemes. Nem messze az ajtótól van egy pet palack Átlátszó a benne lévő folyadék. Szóval vagy fehér rum vagy víz…Esetleg pálinka…De ha jól emlékszem az nincs itthon. Sose rajongtam érte kimondottan. Mindenki olyan 60-70 fokosra főzi aztán majd leég a torkom….De a rum kellemes, selymes. Lassan elnyúlok érte, kicsit messzebb van mint elérek így kicsit odébb rakom a valagam. De megvan az üveg. Lecsavarom a kupakot, megszagolom. Igen egy kis rum. A számhoz emelem és három hatalmas kortyot iszok belőle. Ahogy végig folyik a torkomon. Ahogy megtölti a testem a kellemes meleg amit az alkohol okoz. Az a kellemes bódult érzés. Ez jól eset. Vissza a kupak és az üveget a helyére. Na keressünk valamit a fogolynak és Robertnek. Van némi száraz kenyér….Pár konzerv. Az ananászt tuti nem adom nekik. Az az enyém, ha hosszú útra megyek. De még van itt pár dolog. Szárított marha hús. Egy konzerv amiről lekopott a matrica. 4-5 befőttes üveg bennük ecetes tojások. Drága volt ezt összeszedni, de megérte. Isteniek. Kap kenyeret, szárított marhát, mellé egy kis fehér rumot iszik mindenki. Robert is ezt kapja én meg felkapok egy tál kocsonyát. Hónom alá csapom a megkezdett rumos üveget és kilépek a spájzból és vissza a többiekhez.
- Na mindenkinek jár szárított marha hús, kenyér és ez az üveg rum. A kocsonya az enyém. Ti nem kérte belőle. Ember van benne. Nos most együnk.
Majd neki álltam enni a kis barkács asztalnál, vittem magammal még egy három lábú széket is. Kellemesen hideg volt a kocsonya. Még a Lucy-val érkezettek egyikéből készült. Az íze fenséges. Csak kicsit csontos. De én imádom a kéz fejeket.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
Post by Ben on Aug 17, 2017 15:57:04 GMT 1
- Cate Cassnél van. Igen, annál a Cassnél. Eléggé haragosan váltatok el, biztos őt akarod magad mellé ma este? Elvette az ételt, és mindenki hozzálátott. A lovag megőrizte a méltóságát, amikor a közelébe került az étel. A legtöbb rabszolga állatsorba csúszva kúszik az ételért, a ma esti vendéged azonban kimért mozdulatokkal vette magához az ételt. Persze egy kézzel nehézségei támadtak az étkezés terén, de a helyzetét tekintve kifejezetten művelten táplálkozott. Az ígéret földjén nyilván az asztali etikett betartása az egyik legégetőbb probléma… Robert persze kevésbé volt illedelmes, gyorsan betolta az ételt, és legurította a rumot. Nem szégyellte, ha böfög, vagy éppen nyitott szájjal rágja az ételt. Az ilyesmin mondjuk ebben a világban nem szoktak fennakadni, nem is szentelnek neki figyelmet. Csendes étkezés volt, egészen addig, amig a Sir szalvétát nem kért, hogy megtörölje az arcát. Ekkor Rob száj és orrnyílásából spriccelni kezdett a nedű. - Itt a szalvétád! Azzal fogta magát, aztán beletörölte az arcát és a kezét a pulóverébe. - Ez az ígéret földje olyan puccos hely lehet, hogy lefogadom, lehúzható WC van ott, és kakaóillatú légfrissítő. – felelte két korty között, nem akarta pazarolni a rumot. – Selyemmel törlitek ki? A beszélgetőpartner azonban mindezt ignorálta, és miután a szomját oltotta, hozzálátott a vallomásához. - Köszönöm szépen az ételt... Azt hiszem. Bár ki tudja, hogy mit tettél bele... Azt hiszem, hogy az emberi mivoltotokat nem vedlettétek le teljesen. - Csak ügyesen leplezzük. – Reagált Robert két böfögés közben. Aztán a Sir fölé hajolt. – Most pedig kezdj szépen énekelni, vagy a következő ujjadat én magam vágom le. Vagy valami mást... - Persze, persze... Csak nehogy meglepődj, amikor a listát sorolom... Hancock Price, Victor Croswell, Theodor Warren, Betty Parris. Lehúzta az utolsó csepp rumot is. - Oh, és majdnem elfelejtettem... A te ronda képedet sem lőhetjük szét, Robert. - Hogy mivan? Mire kellek én a libsiknek? Megragadta a férfi torkát. - Beszélj! Az ételtől erőre kapott, így ismét hallhattad nevetni. - Ugratlak seggfej, amíg Tepes nem mondta a neved, azt se tudtam, hogy miféle piromán baromarc vagy… Ismét viháncolt volna, de Rob betömte a pofáját. - Betty nem is olyan rég otthagyta a fogát az egyik beszerző körútja során. Egy lándzsa a seggbe nem a legszebb halál. De biztos, hogy halott. Ott voltam Cate-el, amikor megtörtént. Szomorú. Hancock-ot és Victort te és Robert is is ismertétek látásból/hallomásból. Az előbbi a közös áruk szállásmestere volt, és egyben a rabszolga ház birtokosa. Lebonyolított néhány árverést is. Nem az a brutális fajta, Phil valószínűleg azért tartja, mert jól eltudja látni a rabszolgákat. Hancock volt az, aki bevezette az elektromos kerítést a rabszolgaház körül, miután elszaporodtak az éjszakai szökési kísérletek. A férfi állítólag pedofil, bár a pletykáknak annyi valóság alapja van pusztán, hogy gyermek rabszolgákat tart otthon, illetve azokkal kereskedik. Van pofázmánya az ilyesmihez, tipikus „cukrosbácsi”, aki arra specializálódott, hogy gyerekeket szedjen össze. Victor Crosswellről nem sokat hall az ember, nagyon ritkán mozdul ki otthonról. Az emberi a saját rabszolgái. A titokzatosságáról híresült el. A park végében lévő kis házából éjjelente szűrődnek ki sokolyok, azonban mindig ugyanattól a nőtől. Az illetőt pedig még senki sem látta, és nem is fektettek belé túl nagy érdeklődést. Victor minden hónap harmadik szombatján vonul ki a térre, hogy eladja a rabszolga gyűjteményét. Csak akkor érintkezik a többi rabszolga-tartóval, vásárlókkal. (Holnap pont ez a szombat esedékes.) Egyes mendemondák szerint még magát Philt sem engedte be az otthonába. Theodor nevére Robert összekoccantotta a fogait. Reflexből leütötte a lovagot, hogy ne halljon semmit az esetből - Theo egy zöldhajú, emberi alakba öltözött féreg. Egy önző fasz, aki az embereire omlasztott egy épületet, hogy az összes befogott rabszolgát befogja magának. Theodor Warren az a zöld hajú patkány, aki kiéheztette az üzlettársát, hogy megszerezze a bírtokától jobbra lévő épületet. Theodor Warren az, akit az általad is ismert Duncan laposra vert, és ezért van most ő az elitben a férfi helyett. És Theodor Warren volt Cate első gazdája… A férfi felállt, hogy a szemedbe nézzen. A gesztenyebarna szemekben a harag tüze égett. - Elvihetlek Cate-hez, de ha szóba mered hozni előtte Theodort, akkor a puszta kezemmel tépem le a golyóid, és varrom őket az ajkadra. – A vállára akasztotta a kézi lángszórót, és teljesen nyugodt hangnemben folytatta. – Felőlem indulhatunk. ***
Cassandra otthonát mindenki ismerte, a nem túl úrihölgyes hercegnő a park disney kastélyába költözött be. A park eredeti építői is csóválták a fejüket, amikor a fejes cég bejelentette, hogy csak akkor adnak pénzt a parknak, ha építenek ide egy várat is. Valószínűleg a kislányok bevonzása volt a stratégia, de a kalóz témájú parkban nem örvendett túl nagy hírnévnek a kastély. Mindenesetre az apokalipszis után legalább Cass otthonra talált benne. A nő lakberendézési stílusa rendkívül sajátos. A felvonóhídra a „Fuck off” felirat van grafitizve, a kapurácsra emberi csontvázakat tetetett, míg az udvar közepén egy máglya helyezkedett el, melyet még a régi időkből megmaradt tüzijáték vett körbe. Gyakran előfordult, hogy valamelyik rabszolgáját szilveszteri hangulatban égetett el. A zászlók helyén most szétszaggatott ruhadarabok lobogtak. Valószínűleg valamelyik Disney hercegnő szettjéhez tartoztak. Cass embereinek két ismertető jele volt. Az egyik az, hogy szinte csak nők, vagy nagyon papucs férfiak tartoztak a parancsnoklása alá, a másik pedig a lila ruhanemű. Ha valaki ilyen kinézettel mászkált a várudvaron, az 99 százalékban az ő parancsnoklása alá tartozott. A lány a legmagasabb toronyszobába lakta be magát. 100 lépcsőfök, melynek háromnegyede csigalépcső. Persze volt lift is, de már rég nem működött. Ahogy az udvarban bóklásztok, egy groteszk törpe szólít le benneteket. A göndör hajú csúfság akkora lehetett, mint egy hatéves gyerek. Tiarát és kék báliruhát viselt. - Cassandra Baker nem fogad látogatókat, távozzatok. - Cassandra Baker épp a főnőknőmmel kefél. Cate azt mondta, hogy ha bármi van, akkor pontosan egy ilyen izét kell keresnem, hogy oda kísérjen. - Ne mondja, hogy nem figyelmeztettem… A törpe megragadott egy fáklyát (ezek igazából elemre működő, műanyag lámpák voltak, csak a dizájn hajazott egy fáklyára), aztán a lakrészek felé kacsázott. Megállt Cassandra lakrésze előtt. - Ez az. És rögtön tovább is ment. Nyilván nem akart jelen lenni akkor, amikor az úrnő ajtót nyit. Tuti, hogy a ronda képén lenne leverve, ha nem örülne a látogatásotoknak. Robert az „Énaztánnemkopogok” arcával az ajtó felé biccentett. Így rád hárult ez a hősi feladat is. A hősök pedig elnyerik a jutalmukat. Cate nyitott ajtót, egyszál fényben és árnyékban simult az ajtófélfához. A ház úrnője már aludt. A lány nem kapott a teste elé, nem szégyellte magát. Egyedül a mosolya hervadt le, amint látta, hogy a te arcod köszön vissza az ajtó túloldaláról. - Mit akarsz? Épp gyászolok.
|
|