Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 22:16:52 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 1, 2020 22:16:52 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Kirázott a hideg minden érintésétől, de nem tettem semmit. Nem tehettem semmit… Nem akartam még egy pofont. Se rosszabbat… Így hát tűrtem és engedelmeskedtem.
-Világos, uram... –helyeseltem.
Szolgálni a gazdám… Mily’ remek cél… Persze nem mondhattam ki amit gondoltam, csupán bólintottam. Szóval a neve Marcus Garrel…
-Gazdám. A maga neve Gazdám… -mondom alázatosan.
Ezután megint végighallgattam amit mondott.
-„ Tehát: Mesélj el magadról mindent. Ki vagy. Mik a vágyaid. Mitől félsz?”
Egy pillanatra ránéztem, majd vissza magam elé.
-Shannon vagyok, a maga szolgája. Az életem értelme, hogy szolgáljam a gazdám és elégedetté tegyem önt. Maga mellett nem félek semmitől. –mondtam pontosan azt a lelketlen választ, amit a férfi hallani akart. Hát ez lenne a túlélésem ára? Szívem eközben teljesen összeszorult. Hirtelen az eddiginél is kilátástalanabb lett a jövőm. Talán elég jó lehetek neki ahhoz, hogy ne bántson olyan sokat és enni is kapjak… Talán nem lesz olyan rossz… Nyugtatgattam magam, de ez csupán egy elkeseredett próbálkozás volt és nem ért túl sokat. Legalább már nem vagyok magányos és nem fognak felfalni a mutánsok…
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
A pokol
Közzétéve: Nov 1, 2020 22:50:34 GMT 1
Post by Ben on Nov 1, 2020 22:50:34 GMT 1
| A man chooses, a slave obeys
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
- Okos kislány. Gyorsan tanulsz és ez jó. Azt ott - a férfi szolgára mutatott - ilyenkor még ütni verni kellett, hogy a felére hajlandó legyen annak, mint most. Ez dícséretes. Simított végig rajtad jutalmul, majd rögtön ki is adta a következő parancsot. - Térdre, száj kinyit, felnéz. Csak úgy dobta a szavakat majd amint eleget tettél nekik, egy kulacsból vizet kezdett locsolni a szád elé. A talajt itatta és elvárta, hogy a nyelveddel nyúlj érte mint egy kutya. Ha az egész fejed mozdult, a nyakörvnél fogva visszarántott. - Ez a napi adagod volt, remélem értékeled. Azzal szintén a "gallérodnál" fogva felemelt két lábra és egy lökéssel megindított előre. Hamarosan elértétek egy számodra csak hallomásból ismert hely bejáratát. A pokol. A vemhesek városa, egy gettó, melynek több utcáján is fertőzöttek lehetnek. Még mielőtt beléptetek volna a Gazdád néhány rongyot ad a kezedbe, hogy ezzel eltakard magad ágyéktájt. A mellkasod takarására már nem elég és amúgy sem nagyon sokat fed, de több mint a semmi. - Itt fogunk éjszakázni. - jelentette ki az embereinek, rátok, szolgákra rá sem nézett. Nektek ehhez semmi közötök, ahogy beleszólásotok sem. - A Kék Hold bárral szembeni hotelban szállunk meg, a Törött korsóban! A póráz szabadabbig fele ide is vezetett. Csak te voltál láncra verve a szolgák közt, így minden kíváncsi vemhes fej rád terelődött. - Húzd ki magad - utasította a férfi - Légy büszke arra, hogy a Gazdád szolgálod. A hotelszoba egy ágyas volt, neked pedig a fekvőalkalmatosság elé terített rongy jutott egy kutyatál kíséretében. Valószínűleg ebben kapod majd a reggelid, ha kapsz egyáltalán. A helyedre vezetett, ahol kiadta az "Ül" parancsot, majd alsónadrágra vetkőzött és egy nagy sóhaj közepette bedobta magát a kényelmes ágyba, amiben te valószínűleg aludni soha nem fogsz. Csak mást teljesíteni. A kezein pihentette a fejét, közben téged kérdezett. - Mit szeretnél tanulni? Mi az, amiben leginkább a Gazdád szolgálatára tudsz lenni?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 6:30:51 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 6:30:51 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Egy kutyánál is rosszabbul bánt velem. Nem voltam képes felfogni, miért teszi ezt. Nem voltsm képes felfogni, hogy képes ilyet tenni bárkivel vagy bármivel is. Alig kaptam vizet, semmi élelmet, úgy ráncigált maga mellett, mintha egy díjnyertes ebet sétáltatna. Ez így nem élet... Nem akarok szolgakémt meghalni! A hírhedt városba érve mindenki engem nézett, ez pedig nagyon zavart, de ahelyett, hogy elrejthettem volna a testem, ki kellett húznom magam. Azt hittem, elsüllyedek szégyenemben... Legalább egy kicsit már takart valami. És végre egy hotelben is megszálltunk. Nem igazán tartottam a vemhesektől. Egyik se olyan idióta, hogy ezekre a fickókra támadjon, így én is biztonságban voltam. Egy rongyon helyezkedtem el, miután Marcus levetkőzött és felfeküdt az ágyra. Attól tartottam, hogy már első este megerőszakol vagy valami hasonló, de ezek szerint tévedtem.
-Mit tanulnék...? -kérdeztem vissza, majd kis gondolkodás után válaszoltam magamnak- Gépészet meg... Olyasmik. Azt már úgyis elkezdtem... És szerintem elég hasznos is lehet.
Kissé tartottam tőle, hogy nem tetszik neki a válasz és újra felpofoz, már előre fel is készültem rá.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 8:21:35 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 8:21:35 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
A válaszod után érzed, hogy egy hatalmas rántás az ágy szélének veri a fejed és a fojtó érzés az ütés után sem múlik el. - Mit tanulnék... Gazdám... Javít ki először, majd enged a láncon, de csak azért, hogy még egyszer nekirántson az ágy fa szerkezeténel. -Gépészetet meg olyasmiket... Gazdám Másodszor is kijavít, ám ekkor már felkel az ágyról. Látszik rajta, hogy nem így akarta lezárni a mai napot. Rendkívül dühös és csalódott is benned. A hajadnál fogva a földre lök, majd a hátizsákjából bilincseket vesz ki, amiket rád csatol. A végtagjaid mozdítani sem tudod ezek után. Ha ez nem lenne elég, egy csomó ronggyal betömi a szád, hogy ne hallja majd a sírásodat. Úgy tűnik ma nem a rongyon alszol. - Figyelmeztettelek előre, Kicsi. Ha nem gondolkodsz úgy, mint egy szolga, akkor meg leszel büntetve.. Nagyon. Azt hiszem mindenek előtt alázatot kell tanulnod. Azzal bevágott a hotelszoba szűk gardróbjába és behúzta rád annak ajtaját. A szorongás mellett a hely rovarokkal is tele volt. Hiába akartál sikítani, a rongyoktól nem tudtál. Hiába akartál futni, a láncoktól meg sem tudtál mozdulni. Egy hatalmas pók mászott végig az arcodon. Kétség sem fér afelől, hogy ez az éjszakád álmatlan lesz... *** A gazdád csak másnap reggel látogatott meg. A felkelő nap első sugaraival húzott ki a büntetőszobádból, egyenesen a szoba közepére. Itt levette béklyóid és a rongyokat is a szádból. - Jó reggelt! Felelte és várt annyit, hogy válaszolni tudj neki. - Kellett ez az egész neked, Kicsi? Mire jöttél rá odabent?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 10:11:58 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 10:11:58 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Valahogy éreztem, hogy valamit elrontok. Kétszer vágott az ágyhoz. Annyira erős volt a fájdalom, hogy csak pár pillanat múlva kezdtem érezni. Mikor Marcus felkelt, elfogott a rettegés. Láttam rajta, hogy valami nagyon kellemetlenre készül. Megbilincselt, betömte a számat, majd a szekrénybe vágott és bezárt. Soha életemben nem féltem ennyire. Soha nem érezten magam ilyen rosszul. Egy undorító és órási pók mászott végig rajtam. Sikítani próbáltam, de nem tudtam. Alig kaptam levegőt, reszkettem mint a nyárfalevél és a pánik lassan elemésztett. Zokogás közben majdnem megfulladtam, mindenem sajgott a mozdulatlanságtól és roppant kimerült voltam, de nem tudtam aludni. A bezártság miatt folyamatos nyomást éreztem, a sötétben alakokat hallucináltam. Csoda, hogy nem ájultam el. Pedig jobb lett volna... Az egész éjszakám ébren, kínok közt telt. Mikor a gardrób résén beszűrődtek az első napsugarak, már vártam a kijutásom. Ha egy perccel tovább maradok bent a szekrényben, egészen biztosan megőrülök. Ahogy leszedte a bilincseket és kivette a számból a rongyot, sírva, megtörten, remegve leborultam elé.
-Sajnálom gazdám, többször nem okozok csalódást. Megtanultam a leckét gazdám. Bocsánatáért esedezem, gazdám-esdekeltem zokogva- Mondja meg uram, mivel tehetem jóvá a hibámat.
Testem roppant megviselt volt, úgyszint a lelkem. A szám akár egy sivatag, ajkaim pedig cserepesre száradtak. Szemeim vörösek voltak a sok sírástól, alattuk pedig fekete táskák feküdtek, mint a kialvatlanság egyértelmű jelei. A bilincsek helyén a bőröm kipirosodott a bilincsek feszegetésétől, pár helyen teljesen kidörzsölődott. Teljes testemben remegtem. Nem tudom, meddig bírom ezt.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 10:56:55 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 10:56:55 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Amikor leborultál elé, ő fejedet a karjaid közé vette és nyugtatóan ölelgetni kezdett. Végigsimított a kócos hajadon majd felemelte a fejed, hogy egyenesen a szemébe nézz. Nyomott egy forró csókot a homlokodra, aztán térdre ültetett. Ujjai végével továbbra is az arcod simogatta, miközben beszélt hozzád. - Az a nagy helyzet, hogy nincs semmid amivel kárpótolhatnál és ne lenne az enyém. Mit tudsz felajánlani, amit nem vettem még el tőled és engem illetne, hmm? Finoman a hajad csavargatta, majd ellépett tőled. Elővette a kulacsot amiből korábban kortyolhattál, ezúttal viszont a táladba öntötte a vized. - Honnan tudjam, hogy az alázat beszél belőled és nem a félelem? Egyszer már átvertél. Csak addig tartott a tisztelet, amíg a félelem... Felelte, miközben elégedetlenül megcsóválta a fejét. - Hatalmasat csalódtam benned, Kutya. Ezt követően leült az ágyra és a karját kezdte nyújtani. Egyértelműen meghúzta a bal kezét valamikor korábban, ezért csinált mindent a jobbal.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 11:32:54 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 11:32:54 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Végigfutott a hátamon a hideg az érintéseitől. - "Az a nagy helyzet, hogy nincs semmid amivel kárpótolhatnál és ne lenne az enyém. Mit tudsz felajánlani, amit nem vettem még el tőled és engem illetne, hmm?" Tudtam a választ. Tudtam, hogy alázatos szolgaként mit kell válaszolnom. Már nem vagyok szabad ember... Már nincs semmim, csak a gazdám... Ha nem járok a kedvében, nekem lesz rossz, nem neki. Ez a túlélésem ára... Nyeltem egyet. Rettegtem kimondani, de muszáj volt. Valamivel ki kell enegsztelnem...
-Fogadja el engesztelésül a szüzességem, gazdám... -mondtam remegő hangon, miközben a gondolattól, hogy lefeküdjek ezzel az elmebeteggel, az undor kerülgetett. Ittam a vízből, jó sokat. -Sajnálom gazdám, amiért megfeledkeztem az illemszabályokról. Nem követem el ezt a bűnt még egyszer.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 12:03:01 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 12:03:01 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Nem láttad tisztán az arcát, de a ráncok megmozdulásából tudtad, hogy nagyon tetszik neki a felajánlásod. - Szajha akarsz lenni? Nem szerelésről beszéltél az előbb? Finoman húzott a láncokon egy kicsit, ezzel jelezve, hogy menj oda hozzá az ágyhoz. Most nem cibált sehova, azt akarta, hogy önként menj fel az ágyra, önként állj négykézlábra és kínáld fel azt, amit felajánlottál neki. Végigsimított a hátadon, az ujja hegyével az ostorcsapás nyomát is megsimította. Még mindig égett, ha valamivel érintkezett. - Köszönöm szépen a felajánlást - felelte, miközben megszabadult a ruháitól, majd az arcod belenyomta a matracba - Azonban egyelőre nem élnék vele. De örülök, hogy tudod, hol a helyed. Helyette a feneked tette magáévá. Eszméletlenül fájt, Marcust azonban teljesen hidegen hagyta. A kezei szorítása téged is arra biztatott, hogy törődj bele a sorsodba. Amint végzett, nemes egyszerűséggel lelökött téged az ágyról. - El van nézve, Shannon. Először és utoljára. Világos? Felelte, miközben elterült az ágyon. Pihent egy keveset, majd rád dobta a saját ruháit. - Segíts felöltöznöm aztán hozz valami kaját a konyhából. Ha valamelyik vemhes hozzád mer érni, üzend meg neki, hogy Marcus Garrel letépi a golyóit és megeteti vele. Tünés! Ekkor elengedte a láncot és eléd dobta a földre az ágyékot takaró rongyot. Bizalmat szavazott neked. Vagy próbára akar tenni?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 13:23:55 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 13:23:55 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Egyszerre volt pozitív és negatív, hogy nem vette el a szüzességem. Cserébe seggbebaszott, ami kurvára fájt, de muszáj volt kibírnom. Az arcom a párnába temettem, hogy ne sikítsak. Miután végzett, lelökött az ágyról és megparancsolta, hogy öltöztessem fel, majd hozzak ételt. Pontosan így tettem. Óvatosan feladtam ruháit, majd felkötöttem a rongyot magamra. Kimentem a szobából. Ha futnék, akkor sem jutnék messzire... Kerestem valami ételt a konyhában, ha pedig valaki baszogatott, azt mondtam, amit Marcus nekem. Visszamentem hozzá az étellel, majd kissé meghajolva felé nyújtottam
-Jó étvágyat gazdám... -mondtam alázatosan
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 14:23:30 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 14:23:30 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Amint visszatértél az étellel egy pillanatnyi meglepetést vélhetsz felfedezni a gazdád arcán. Az asztal felé intett, hogy oda rakd az ételt. Ínycsiklandozóan néz ki, a stressztől, félelemtől és alváshiánytól megviselt szervezeted minden porcikája kívánja. Egyetlen apró falat is elég lenne, de ellen kell állnod. A büntetés valószínűleg jóval nagyobb lenne, mint amit a jelen állapotodban el tudsz viselni. Marcus elvárja, hogy kihúzd neki a széket, majd helyet foglal benne és hozzálát az ételhez. Eléggé helyezkedik a széken, a vállait ropogtatja és az egész testét közben. Hamarosan parancs is társul ezekhez a hangokhoz. - Szolga, azt mondtad jól tudsz masszírozni. Bizonyítsd. Addig nem lát hozzá az ételhez, amíg el nem kezded masszírozni, utána jóízűen elkezdi enni az ételt. - Tudod, amikor attól a kutyától kértem először ételt, akinek az életed köszönheted, először menekülni próbált. A vemhes biztonsági őr rángatta őt vissza az emeletre. Az volt a jutalma, hogy odaadtam a városnak egy körre. Gyűlöli ezt a helyet. Azzal hirtelen ellökte magától a kaját. - Ahogy én is. Hogy a picsába tudnak ilyen szar kaját csinálni? Ezt nevezik ételnek?! Szabadulj meg tőle. Mutatott a szoba végén lévő kuka felé. Ki kell dobnod a drága ételt, ahelyett, hogy megehetnéd. Amint elértél a kukához, ismét megszólít. - Nem válaszoltál a kérdésemre. Szajha akarsz lenni, vagy gépész? A kérdés egész biztos, hogy trükkös. Marcus módszereit ismerve legalábbis.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 14:47:21 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 14:47:21 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Az éhséget már jól ismertem, de ezt a csábítást, amit most éreztem, még nem. Összefutott a nyál a számban, hasam pedig folyamatosan korgott, de ellen kellett állnom. Csak tettem amit mond. Mikor kérdezett, visszanéztem rá. Kellett kicsit gondolkozzak, hogy mit mondjak, de már kezdtem ráérezni a szolga-módira.
-Az vagyok, amit a gazdám kíván, hogy legyek. Csupán arra vágyok, hogy önt szolgáljam. Ha azt parancsolja, hogy legyek szajha, akkor az leszek. Ha úgy vagyok hasznára uram, hogy gépészként dolgozom, akkor az leszek.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 15:55:17 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 15:55:17 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
A válaszod után egy elismerő taps a jutalmad. Marcus még fel is áll az asztalról, hogy megtapsolja a válaszaid. - Lenyűgöző. Akármilyen teszt elé is állítlak, az elvárásaim szerint teljesítesz. Jó kutya! Felelte mosolyogva és leemelt egy pénzes szütyőt az oldaláról. Fémpénz volt benne, tehát a régi korok centjei. Szétfeszítette a madzagot ami rongydarabot tartott és kiszórt pár érmét a talajra. Messze nem volt soknak mondható, de a széttárt karok arra utaltak, hogy ez a tiéd. Minimális ételt és valami apróságot tudsz csak venni rajta magadnak, amit bármikor fel kell adnod, ha a gazdád úgy utasítja, de ez a gondolat elég, ha később nyomaszt majd téged. - Menj, vegyél magadnak valami ételt. Kiérdemelted a nagylelkűségemet. A maradékból pedig valamit, ami nekem is tetszene. A szökés gondolata pedig eszedbe ne jusson. A vemhesek, a viperák és a saját emberem is tudják, hogy a kutyám vagy. Ha csak a kapuk közelébe mész, rosszabb dolog ér téged a halálnál. Leléphetsz. Amikor távoznál az ajtón és a kilincs felé nyúlnál, valaki kívülről már kitárja azt. Egy kígyós dzsekit visel magán és nemes egyszerűséggel félrelök az útból, így a távozás előtt még egyszer a földön találod magad. Ahová való vagy. Nem sokkal utána még két másik, ugyanolyan dzsekit viselő férfi lépett be. Ha van egy kis józan eszed a földön térdepelve várod meg, amíg helyed foglalnak a gazdáddal szemben és csak utána távozol, ha nem akkor az amelyiknek az útját állod arcon csap a szürke kezével. Ezek vemhesek...És Viperák. A helyi drog kartell. *** Ahogy kilépsz az utcára, eléd tárul a Kék Hold bár fényes neonlogója. Még nappal is olyan fényes, hogy egyértelmű, ez a legjobb hely a városban. Az open 0-24 logo mellett nyitva van a konyha ablaka. Onnét étel, pia és drog szaga árad kifelé. Ez a legközelebbi csehó, neked pedig csak az ágyékod takarja ruha így biztonságban ennél távolabb nem nagyon mehetsz. A kíváncsi szemektől lehet megóvott téged a gazdád neve a hotelban, de az utcákon józanodó gettós vemhesektől aligha. Még mielőtt azonban bármilyen irányba is megindulhatnál egy motor áll meg nem messze tőled. Gesztenyebarna hajú, alacsony sofőrjének arca ugyanúgy a Viperák kabátját viselte, az arca azonban tartalmazott valamit, amit a te tested. Sebeket. Egy pillanatig ácsorgott a motorja felett, majd a földhöz vágta a sisakját és egy sóhaj kíséretében megindult a hotel felé. Amint elhalad melletted, megáll. - Veszélyes ilyen nyílt öltözetben a Pokol utcáit róni. Mi járatban vagy erre? Valószínűleg a hajadtól, de csak most vette észre a nyakörvet a nyakadon. - Oh... Sajnálom. Legalább jól bánik veled a Gazdád? Hova tartasz? Próbált kedves lenni, de egyértelmű volt, hogy hatalmas lelki és testi fájdalmai vannak neki is. Még ha teljesen más módon is mint neked. Még ha szabad is.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 16:19:24 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 16:19:24 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Kissé meglep, hogy megjutalmaz. Hogy ennyire bőkezűen megjutalmaz. Nem csak megtapsol, hanem pénzt is ad. Hálásan csillognak szemeim. -Köszönöm a bőkezűségét, gazdám. Összeszedtem a pénzt, majd még egyszer meghajoltam, hogy megköszönjem. Tehát tényleg egész tűrhetően viselkedik, ha jól csinálom a feladatom... Remélem sikerül megtartanom ezt a viselkedést... Így is sajog mindenem. Kimentem... volna, ha nem lök félre egy csapat vipera-dzsekis faszkalap. Megvártam, míg elmennek, majd egyenesen az ételekhez sétáltam. Még mindig nagyon zavart, hogy pucér vagyok. Még mielőtt vásárolhattam volna, egy fiatal nő szólított meg. Sóhajtottam, 's kissé lesütöttem a szemem.
-Még... Új vagyok... -mondtam, a kérdéseire nemigen válaszolva- Örülök, hogy élek egyáltalán...
Közben vettem magamnak némi ételt.
-Kéne vennem valamit, ami a gazdámnak is tetszhet. Elkísérsz...? Félek egyedül... -mondtam halkan
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 16:44:59 GMT 1
Post by Ben on Nov 2, 2020 16:44:59 GMT 1
18+ |
Shannon Rogers- Lyzy04
Amikor ételt akarsz vásárolni a Kék hold ablakos standjából, Amanda nagyon finoman, ügyelve arra, hogy ne érintse a sebeid félretol az útból még mielőtt fizethetnél. Egy kígyót ábrázoló érmét tol a vemhes elé, aki miután ráharapott vissza is adja azt a lány kezébe egy jól megpakolt gyros kíséretében. Amint elvetted, a dzsekijéből is kibújt majd a válladra terítette. Egy picit fájt ahogy a dzseki az ostorcsapások helyéhez ért, de két nap után most takarja valami a tested először. A kabát még friss volt, a lány illata sem volt itta még át a belsejét teljesen. Vagy új volt a viperák közt, vagy - ami valószínűbb -, hogy valami történt a dzsekijével a közelmúltban. - Elkísérlek. Tudom, hogy milyen... egyedül. Amúgy a nevem Amanda. Amanda Keller. Ez a szemétdomb az egyik otthonom. Felelte szomorúan, majd felnézett a hotelra, ami eddig csak rossz emlékekkel szolgált neked. Ha dolga is volt odabent, valószínűleg inkább kimaradt volna belőle. Mivel látta, hogy eléggé pénz szűkében vagy így elsősorban az utcai árusokhoz vitt el. Ezek egyszerű csecsebecséket árultak, mindenféle faragott tárgyakat (állatok, tárgyak egyaránt, rendkívül színes választékban), valaki tetoválást árult kétes forrásból olcsón, de volt olyan is aki (valószínűleg használt) hálóruhákat, szexit és simát egyaránt. Előkerültek a különböző "fegyverek" is, melyek alig voltak többek kihegyezett botoknál, de olcsó piákat is egyaránt árul. - Mit szeret? - Érezhetted, hogy a lány szándékosan nem mondja ki a "gazdád" szót. - Nem sok opciónk van azzal, amennyid van...
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
A pokol
Közzétéve: Nov 2, 2020 17:31:02 GMT 1
Post by Lyzy04 on Nov 2, 2020 17:31:02 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/767810264950505492/101c14cd49b27a80fb346c60878dcf9d~jpg Amanda valamiféle közbenjárással kisegített az ételvásárlásban. Azonnal nekiláttam, mivel rohadt éhes voltam. Közben végignéztem a portékákat, majd sóhajtottam. Egyetlen dolog volt, ami nagy valószínűséggel kielégíti Marcus igényeit, így a szexibb hálóruhák közül válogattam ki valamit, ami méretben és stílusban jól állhat majd rajtam, illetve ki is tudom fizetni. Közben összehúztam magamon a kölcsönbe kapott dzsekit.
-Köszönöm… Amanda. –mondtam hálásan- Nagyon hálás vagyok… -kicsit jobban megnézem, majd sóhajtok- Látom te sem jártál túl jól az utóbbi időben… Ugye jól vagy azért? Óh, izé… Én Shannon vagyok… Shannon Rogers. –kicsit vártam majd ismét ránéztem- Mesélsz magadról?
|
|