Avelya Inamys NorwraekMiután végeztél a férfi ellátásával nekiindulsz, hátha utoléred a farkasokat. Sajnos már eléggé lemaradtál így csupán a nyüszítő barátod hangját követed. Mikor odaérsz, egy lélek sincs ott csupán a farkasod aki láthatóan belelépett valamilyen csapdába és majdhogynem levágta az egyik lábát. Az biztos, hogy nem te tetted ide. Talán a férfi volt akivel nemrég találkoztál? Nem tudod de az biztos, hogy segítségre szorul. Érzed, hogy nagyon dühös vagy a látottaktól és farkas egyre borzasztóbb nyüszítése is csak frusztráltabba tesz.
ƤƤƶƕǝɖǩǧɖǣǮǤǙƕǢǞǖǩǩƕǙǤǗǟƕǚǜǮƕǠǤǘǠɖǫǖǡƕƦƢƨƕǙǤǗɖǨƕǚǨǚǩɞǣƕǖƕǠǖǧǖǠǩǚǧǚǙƕǛǚǡǚǩǩƕɖǩǫǚǨǯǞƕǖǯƕǞǧɖǣǮɢǩɖǨǩƕǖƕǜǤǣǤǨǯƕɞǣǚǙƕɞǨƕǢǚǜƕǠǚǡǡƕɫǡǣɫǙƕǖƕǛǖǧǠǖǨǤǙƕɞǨƕǖƕǘǨɖǫɨǩƕǞǨƤƤÙ
Elyon:((plz arra reagálj, amit írok és ne új karaktereket találj ki))A két fickó levisz a börtönbe. Dohos koszos és hugyszar szag terjeng mindenfelé. Kiláncolnak a falhoz és vársz. Pár óra múlva egy gyönyörű mégis erős nő lép be hozzád. A cellád előtt pedig megáll jó néhány őr.
A rozsdás cella ajtaja nyikorogva kitárul majd felakasztva egy falból kilógó szögre a prémét kecsesen odasétál hozzád. Nem szól semmit csak a melletted lévő vízből mer egy adagot és a szádhoz emeli. Már jó ideje nem ittál, így mint kisgyerek a csecsre úgy kapsz az éltető vízért. Nagyokat kortyolva megiszod, majd látva szomjadat ismét mer egyet. Ekkor szólal meg a hölgy miközben megmarkolja a farkadat… de nem éppen lágyan így fogcsikorgatva jelzed, hogy kimászottul fáj.
-Úgy hallottam jobban szereted a farkadat mint a becsületedet. *ekkor elengedi és veszel egy nagy levegőt, hál istennek a szaghoz már hozzá szoktál bár még így is köhögsz egyet annyira büdös van* És az is beszélik, hogy különleges vagy.*suttogja a füledbe* Nos szeretem a különleges embereket de a falusiak fizettek azért, hogy megöljünk… igaz az ár csak egy alkalomra vonatkozik.
Ekkor feláll a nő és odasétál a prémjéhez lassan magára ölti úgy, hogy minél többet láss az alakjából. Majd feléd fordul és megkérdezi.
-Hogy szeretnél meghalni?
Christof:A harc elég látványosra sikerült. A fiú támadott te védekeztél bár volt egy két jó húzása talán még öneröjéből is letudott volna győzni de ezt már sosem fogjuk megtudni mivel egy idő után mikor a tömeg kellően tombolt ideje volt feladnod és hagytad bevinni az egyik ütőst a mellkasodra ami miatt azt színlelted, hogy felborulsz. Ekkor persze azonnal föléd tornyosult és kardodat félre rúgva rád szegezte fegyverét. Te pedig kipréselted nagy nehezen a szádon.
-Feladom.
Még rá is játszott, hogy még jobban megalázzon.
-Hogy micsoda nem hallom?
Ekkor dühösen elüvöltöd magad.
-Feladom! *te kis szarházi motyogod utána*
Ezután a tömeg üvöltözésbe kezdett és Heinlik nevét kezdték el skandálni. Neki pedig még volt pofája kardját félrevonva karját nyújtani neked. (azt írd meg, hogy elfogadod-e)
Ezután megalázva elkullogsz megsem várva a viadal végét. Heinlik pedig felvéve az eldobott papírodat a magasba emeli és üvöltözik a hamis győzelmén miközben elhagyod a párbajteret.
A kocsmában jónéhányadik piádat iszod meg már kellően bevagy baszva mikor Jonas becsapja az ajtót és kapkodva körbenéz. Gyorsan odasiet hozzád és leül eléd láthatóan semmi baja.
-Hát itt vagy már az összes kocsmát végig jártam miattad. El sem hinnéd milyen egy zűrös napom volt. Majdnem lekéstem az öcsém párbaját, de hál istennek még előtte odaértem és szerencsére legyőzte azt a félnótást akit kapott, mégis csak az én öcsém nemde?*Mosolyodik el Jonas*
A szád egyre inkább kezd tátva lenni ahogy nézed ezt a szerencsétlent mintha nem is tudná, hogy őt elrabolták és neked hála engedték el.
-Na de a lényeg meg akartam köszönni, hogy falaztál nekem, hogy elmehessek az öcsém párbajára… gondolom jó sok szar lehetett szóval fogadd el kérlek hálám jeléül ezt.
Ekkor egy csomagot vesz elő papírba van becsomagolva és egy madzaggal átkötve. Ráteszi az asztalra és feléd tolja mielőtt kicsit lesöpri azt.
-Tessék, úgy gondolom hasznát fogod venni. Még a viadal előtt elmentem megvenni ezért is késtem el majdnem. Ne tudd meg mennyien voltak a városban… esküszöm mintha direkt feltartottak volna. Ja és ne aggódj Heinlik miatt a kötelesség az első te is tudod szarlapátolás kézben mégsem tudsz párbajozni nemde? *Neveti el magát* Na de hol az én poharam? Mégis csak ünneplünk!
A szád teljesen tátva marad és kezd benned még ittasan is realizálódni… átvert az a kis nyomorult!
Doktor:A lány remegve odanyújtja a kezét még egyszer kicsit vissza is rántja de aztán erőt vesz magán és elfogadja a segítséged. Ezután a táskát kicsit bátrabban veszi át majd miután ráteríted a ruhádat és a lány magára húzza, hogy ne fázzon. Felajánlod neki, hogy hazakíséred. A nő kicsit meglepődik de látva, hogy eddig is kedves voltál vele elfogadja az ajánlatodat.
-Köszönöm ön igazán kedves itt lakok a sarkon nem messze.
Elindultok amerre a két fajankó is menekült bár nem tartasz tőle, hogy összefuttok. Egymás mellett lépkedve a nő a macskaköves járdát bámulja mikor megkérdezed a nevét.
-Oh milyen udvariatlan vagyok.*Csap a fejéhez és megállva feléd fordul majd meghajol egy kicsit.* Jessmin Voorhees lennék. És az ön személyében kit tisztelhetek Mr?
Majd a válaszod után folytatjátok a rövidke sétát és rákérdezel az itteni járványra.
-Hát ami azt illeti pár hónapja kezdődött eleinte csak néhány emberen aztán ahogy szokott lenni elterjedt. Én ápolóként dolgoztam a kórházban de eltávolítottak mert azt mondták boszorkány vagyok. Pedig csak vegyítettem a spirituális és a gyógyászati eszközöket… és nagyon jól bevált majdnem az összes beteget meggyógyítottam és ezért is aggódtak, hogy egy nő talán veszélyt jelenthet a szaktekintélyükre. Ezért elbocsájtottak és megutáltattak az egész faluval… sajnos így igen kevés emberen tudok segíteni. *kanyarodik le a Jessmin szája*
Ekkor megérkeztek egy takaros kis házhoz az utca sarkán. A lány megáll és ismét feléd fordul.
-Had köszönjem meg, hogy megmentett azoktól az emberektől. Kérem töltse nálam az éjszakát biztosan sokkal kényelmesebb mint a kórházban a rengeteg haldokló vagy a zajos fogadó.*Ekkor elpirulva félre néz a lány* Meg jól esne egy kis társaság rég nem beszéltem senkivel.
Grod:Láthatóan egyikük sincs túlzottan elragadtatva a büntetésedtől. De túlságosan félnek tőled ahhoz, hogy megvívjanak veled. Így hát a férj szólal fel először.
-Nem szeretném elcsúfítani a gyönyörű arcát én sem voltam mindig tökéletes így hát inkább magamnál tartanám.
Mire a szerető:
-Nem örülök de ha ez az ára annak, hogy az a szemét ne bánthassa az én kedvesem ám legyen.
Kezet fognak majd az asszony a férjével a másik egyedül visszaindul otthonába. Igazán kegyes döntést hoztál, hogy egyiket sem öletted meg. Miután megvártad, hogy mindenki bemegy elindulsz Kharnhoz. Így legalább van időd elmenni mielőtt megint egymásnak esnének.
Mikor odaérsz előtte a szokásos őrség fogad nagy páncélban hatalmas fegyverekkel a legjobb harcosok igazi veterán mindegyik. Belépve a vaskos kapun elindulsz a tróntermébe, de nem találod ott. Utána érdeklődve a cselédektől, hogy merre jár megtudod, hogy a hálótermében van.
Elindulsz hát oda ahol aztán kicsit hallgatózol nehogy megzavard az öreget esetleg valami közepében. De mivel nem hallasz semmit így bekopogsz. Nem kapsz választ így ismét vársz egy kicsit majd benyitsz remélve a legjobbakat. Lassan bedugod a fejed és körbenézel rengeteg trófea és ereklye van a szobában valamelyik több ezer évesnek néz ki. Beljebb mész és csodálod a sok tárgyat mikor megérzed a szellőt. A terasz nyitva van kimész hát ahol meg is találod az öreg Kharnt ahogy a lenyűgözően szép tengert bámulja. Odalépsz mellé és te is megpihensz a korláton. Ekkor bár nem néz rád hozzád szól az öreg.
-Fiam érzem lassan lejár az idő amit én kaptam. Nem bánom sőt örülök neki, hogy megannyi győzelmem után végre megbékélhetek és kiérdemlem az ős nevet. De még mielőtt elhagynám ezt a helyet biztosra kell mennem, hogy a tökéletes embert helyezem a helyemre.*ekkor feléd fordul és válladra teszi a kezét* Grod szeretném ha te lennél az utódom. Fiatal vagy és erős. De ahogy a hagyományaink megkövetelik népünk minden bajnokával meg kell küzdened mielőtt, átvehetnéd a helyemet. Már értesítettem a többi falvat. A farkas a medve és a ló folyó közti arénában fognak összegyűlni az arra méltóak, hogy aztán a három legerősebb igazi bajnok kiálljon ellened.
Ezután leül egy közeli karosszékbe majd kezét felemelve int.
-Menj és szervezd meg az eseményt. Tedd büszkévé az ősöket… és engem.