Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 12, 2020 22:29:35 GMT 1
Post by Mocsok on Oct 12, 2020 22:29:35 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/3a/1d/a5/3a1da5ff3d62e872d6f62952954bb980~jpg Nagyot sóhajtott, majd tekintetét leemelve az ablakról, lehajtott fejjel kullogott az ajtó irányába, tudva azt, hogy így igencsak nehéz lesz számára elkerülni újdonsült csodálóját. Még mielőtt rátette volna lábát a legelső lépcsőfokra megtorpant és ismét felsóhajtott. Mintha csak nekrofág fészekbe ereszkedne alá...
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 12, 2020 22:33:53 GMT 1
Post by Lyzy04 on Oct 12, 2020 22:33:53 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg Sóhajtott, majd a „halálra rémült” férfira nézett. Finoman megfogta vállát, majd visszafordította.
-Na jó… De csak mert én sem akarom, hogy ránk tapadjon a pali. De nem vállalok felelősséget az efféle őrültségekért! –mondta tettetett szigorral, ugyanis a mosolyt nem tudta letörölni az arcáról. –Csak utánad, szökevény Vaják.
|
|
Pandora
Lelkes fórumozó
Minden emberi félelem alapja: egy korábban becsukott ajtó - félig nyitva.
Elfoglaltság:Elfoglalt
Utoljára online: Jun 21, 2023 19:03:29 GMT 1
Feb 19, 2018 20:53:43 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 13, 2020 9:10:04 GMT 1
Post by Pandora on Oct 13, 2020 9:10:04 GMT 1
Azonnal kiolvassa a férfi szándékát a gondolataiból. Zizrigold közeledésével Aayla is automatikusan hátrahúzódik, kinyújtja a kezét a férfi felé, hogy ezzel is tartson maguk között némi egészséges távolságot, hiszen esze ágában sincs engedni a férfinak. Még csak az kéne, mintha ne lenne elég bajom férfiak nélkül. A férfi megbotlása őt is magával sodorja, ösztönösen próbál megkapaszkodni a karjában, azonban természetesen a földön kötnek ki. Egy kicsit beüti ugyan a fejét, kellemetlen a lüktetés, amit a tarkójában érez, de nem vészes, sokkal rosszabbat is túlélt már.
Legalább annyira elönti a pír az arcát, mikor észreveszi, hol is jár a férfi keze. Véletlen volt, véletlen volt, véletlen volt, mantrázza magában, és jól láthatóan megkönnyebbül, amikor a férfi pánikszerűen talpra szökken. Felszisszen, ahogy átesik a lábán, és fájdalmas grimasszal konstatálja, hogy emberünk ismét elesett. Remek, morgolódik magában, remélem, nem törted be a fejed.
Ülőhelyzetbe tornássza magát, néhány másodpercig csak figyeli a kiterült férfit, de mivel az lélegzik, és vértócsa sem gyarapodik a fejénél, valamivel nyugodtabban sóhajt fel.
Éppen odamászik a hozzá, hogy átfordítsa, mikor Faye megjelenik az ajtóban. – Ne is kérdezd – mondja, ahogy felnéz a húgára, majd lecsüccsen a férfi mellett a földre, és az oldalára fordítja, hogy megnézhesse a zúzódást a homlokán. Tulajdonképpen nem is várt semmilyen kommentárt a lánytól.
– Történt valami a piacon? – kérdi, miközben Zizri homlokát vizsgálgatja. Elég csúnya pukli. - Gondolom, nem kaptál meg mindent, amire szükség lenne. – Hogy nem kaptam meg mindent? – Faye gúnyosan horkant, Aayla pedig csak a szemét forgatja rá. Volt ideje hozzászokni húga kivételes modorához. Ha egy fűszál nem úgy állt, ahogy azt Faye elképzelte, egyből Aayla volt a felelős. – Örültem, hogy találtam valamit a listádról. Pedig körbejártam az egész piacot. Kétszer is! – Hé, nem az én hibám, hogy mostanában ilyen szegényes a kínálat. És egyébként is, meg ne szakadj abban a nagy munkában, teszi hozzá gondolatban Aayla, egyéb dolgod sem volt mára. Hátrafordul, mikor a pakolászással járó zajok elhalnak. A semmiből előkerülő áfonyás tál láttán már meg sem lepődik. Megszokta már, hogy Faye megtartja magának az ilyen finomságokat. Bezzeg ő mindig osztozkodik. – Te meg mit műveltél ezzel a szerencsétlen bolonddal?
– Csak a szokásos, tudod, milyen. Virágot hozott nekem, aztán megpróbált... megcsókolni – feleli ezt némi undorral –, de megbotlott. Fellökött, utána felkelt, felbukott a lábamban, és a küszöbbe verte a fejét – mondja kissé rosszallóan. A szerencsétlen bolond megnevezés tényleg elég találó, Aayla megszámolni sem tudja, hányszor hajtotta már el a férfit. Faye reakciója kizökkenti a gondolataiból. A hisztérikus nevetés még hagyján, de mikor a húga a földön köt ki mellette, egy kissé meglepődik. Majd nem röhögsz, ha a te kérőid fognak itt tobzódni. Homlokát ráncolva figyeli, és közben – ha már lehetősége adódott rá – elcsen tőle egy szem áfonyát, amit jóízűen el is fogyaszt. Szeretne haragudni a lányra a reakciója miatt, de ő is elmosolyodik végül – elvégre tényleg nevetséges ez az egész. – No látod, ezért nem kell ennyire kedvesnek lenni mindenkivel, mert félreértik ezt az egészet.
Erre most Aayla horkant fel. A béketűrésem a te nagy szerencséd. – Azt hiszem, ez egy időre elriasztja majd – jegyzi meg félhangosan, egy csipetnyi reménnyel a hangjában. – Zizrit? – Röhög fel a lány megint. – Ugyan, ne is álmodj róla, nővérkém! Ezt a tagot soha nem fogod lekaparni magadról, hacsak nem tűnsz el nyomtalanul. – Nem rossz szándékú ő, csak... rossz ajtón kopogtat – Megcsóválja kicsit a fejét, és ő is felkel Zizrigold mellől, majd leporolja és megigazítja a ruháját. – Ja, egyébként pedig... – A húga felé fordul, és végignézi, ahogy elővadássza a papírcetlit a keblei közül. Hiába indokolta már meg Faye, máig sem érti, miért jó az ember mellei közt tartani a pénzt és a cetliket. Piszkosul idegesítené. – Mivel unatkozom, és mert olyan jó testvéred vagyok, elmegyek még ma a cintrai vásárba beszerezni a maradékot. Ha az elöljáróné gyógyszerét elkészítetted, akár te is velem jöhetsz. Na, mit szólsz? Figyelmesen hallgatja a lányt, látszik rajta, hogy neki is kedvére lenne kimozdulni. Úgysem járt mostanában Cintrában, és a lovaglás gondolata is felvillanyozza. A jó testvér résznél elnyom egy cinikus mosolyt. Csak ránk ne szakadjon a plafon, gondolja. – Már csak fel kell főznöm és kiadagolnom – válaszolja, mikor húga elhallgat, közben az egyik szekrénykéhez lépked, hogy elővegyen néhány apróságot, amivel kezelheti a Zizri homlokán éktelenkedő puklit. – Ez úgy negyedóra. Ha gondolod, elindulhatsz, majd utolérlek. – Megeszem az áfonyámat, aztán átöltözöm. Ha addig sem vagy kész, akkor tényleg itt hagylak! Aayla nem igazán zavartatja magát hugicája sürgető tekintete miatt, szinte észre sem veszi, mikor a lány magára hagyja, hogy elmenjen átöltözni. Ránéz a kis üstre, amiben a gyógyszert kotyvasztja, kavar rajta néhányat, majd éppen csak annyi időre hagyja ott, hogy leápolja Zizri pukliját. Tényleg végez negyedórán belül, fiolákba töltögeti a furcsa színű főzetet. Bedobozolja az üvegcséket, egy pergamenre leírja néhány szóban, mikor és mennyit kell belőle fogyasztani. – Készen is vagyok – mondja ki hangosan is a nyilvánvalót, és a húgára pillant. – Én is átöltözöm. Ezt menet közben átadom a nagyságos asszonynak – int a doboz felé. – Zizrivel mi legyen? Mégsem kellene itt hagyni... – Mit bánom én! Csak hagyjuk itt az ajtó előtt, mi baja lehet? Ha viszont haza akarod szállítmányozni, rám ne számíts! Egyedül aligha fogom tudni felpakolni Fecske hátára. Bocsi, Zizri, de idebent nem maradhatsz. – A te kedvességed is belém szorult – veti oda félvállról Faye-nek, és megrázza a fejét, majd magára is hagyja a lányt arra a pár percre, amíg szalonképessé teszi magát. A kedvenc blúzát és bőrnadrágját ölti magára, felköti haját, majd belebújik bézs színű köpenyébe, és húgához hasonlóan magához vesz egy nagyobb bőr oldaltáskát. Amíg Faye elindul a lovakhoz, Aayla az ajtón kívülre vonszolja Zizrit, leülteti szépen a fal mellé. Leellenőrzi még egyszer a homlokán lévő zúzódást, és a biztonság kedvéért azért odaterít valami takarószerűséget, hogy mégse a földön üljön. Ha megfázik, még oka is lesz eljönni hozzánk, gondolja. A művelet végeztével elteszi az elöljáró feleségének szánt gyógyszeres dobozt, bezárja a bejárati ajtót, majd követi Faye-t az istállóba. A fekete tarka kanca, Fecske üdvözlő nyerítése örömmel tölti el, szélesen elmosolyodva lépked oda az állathoz, és megvakargatja a nyakát. Évekkel korábban kapta az állatot az egyik falusitól fizetség gyanánt. Fecske volt az egyik leggyorsabb ló, akihez valaha szerencséje volt, pedig megült néhányat az évek során. Oldalra pillantva látja, hogy Faye lassacskán végez Kiskutya felszerszámozásával. Mindig nevethetnékje támadt, ha a furcsa kis heréltre nézett, de elfojtotta. Faye utálta, ha kineveti. – Örülök, hogy jobb belátásra tértél. A gyógyszerek nálad? – Igen, eltettem – hagyja inkább válasz nélkül az első megjegyzést, és ő is nekilát Fecske felszerszámozásának. Felcsatol néhány plusz nyeregtáskát is, ki tudja, mi mindent fognak találni. Mikor végzett, húga után vezeti ki lovát, és azonnal neki is vágnak az útnak. Mielőtt azonban nagyon nekilódulnának, az elöljáró házánál megállnak. Átadja nekik a dobozt, illetve megvizsgálja a feleségét is, és bár minden szükséges információt leírt nekik a gyógyszerhez mellékelt papírra, azért még egyszer elmagyarázza, hogyan alkalmazzák azt. Különös izgalom tölti el, mikor végre elindulnak Cintrába. Még ő sem tudja megmagyarázni, miért, de érzi, hogy ez a vásár más lesz, mint a többi.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 13, 2020 9:53:52 GMT 1
Post by Raion on Oct 13, 2020 9:53:52 GMT 1
Royce&Aleena Mocsok Lyzy04 A készülődésetek a kintről beszűrődő hangzavar töri meg. Először az ijedt falusiak hangját halljátok, mely lassan elhalkul és helyét a távolból halható és egyre erősödő ló dobogások veszik át. Ahogy egyre hangosabb és hangosabb egyhangú hangzavart páncélok csörtetése és emberek kiabálásai teszik változatossá. Ahogy egyre közelebb érnek olyan, mintha egy sereg tartana erre. Amint elérik a fogadót a lovasok megállnak és halható lesz jellegzetes nilfgaardi nyelvük, de nem lehet kivenni mit beszélnek. Hirtelen síri csend lett, csak a lovak prüszkölése törte meg azt, majd egy páncél csörömpölése és lépések hangjai hallatszanak. A fogadó felé jött a hang, majd abba maradt. - Winneburgi Royce! – szól egy érces hang kintről – Megtisztelne a jelenlétével. Meg tenné és lefárad közénk a Vaják uraság. – mondja a végét gúnyosan. Kiss szünet után újra szól. - Még el nem felejtem… - pici szünetet tart – az ágybetéte is jöjjön le. – a mondat vége után nevetések hallatszanak fel a szobába. (Ha kimentek, akkor 30 Nilfgaardi lovas katona és egy a fogadóhoz közelebb álló személy látványa fogad. Mindegyik katona nehézpáncélt visel és lovaik is szintúgy. A közelebb állón is nehéz páncél van, de díszesebb. Minden szimbólum aranyozott, valamint csak az ő sisakján vannak szárnyak, ami arany és fekete színkombinációban pompázik.) - Na végre! – szólal meg a „díszes” katona – azt hittem kérvényt kell benyújtani. – mondja bunkó stílusban.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 13, 2020 11:56:04 GMT 1
Post by Kami on Oct 13, 2020 11:56:04 GMT 1
#s://i~pinimg~com/originals/b3/d1/5a/b3d15a0c835c16a5f9c094e502e86b6b~jpg Mikor Faye hazaér fura hangokat hall az ajtójuk felől. Mivel még nem látja mi folyik ott, futva indul meg. Még épp látja ahogy Zizrigold visszapattan az ajtó félfáról, és hanyatt vágódik. Faye visszafogja a nevetését, és komótosan megindul Aayláék felé. Nővére épp odakúszik az ájult férfihoz, amikor észreveszi megérkezni Faye-t. – Ne is kérdezd – Faye nővére szavaira csak felvonja az egyik szemöldökét, majd vállat von, s megkerülvén őket nemes egyszerűséggel belép a házba. Dúdolva elkezdi kipakolni azt a kevéske dolgot, amit sikerült beszereznie. - Történt valami a piacon? Gondolom, nem kaptál meg mindent, amire szükség lenne.- Hogy nem kaptam meg mindent? - Horkan fel gúnyosan a lány. - Örültem, hogy találtam valamit a listádról. Pedig körbejártam az egész piacot. Kétszer is! - Mivel végzett a kipakolással, Faye megfordult, és kissé megvetően a nővérére nézett. Mit sem törődik annak szemforgatásával, és sejti, miket gondolhat magában. De az ő hibája, hogy ilyenné váltam, gondolja magában Faye. - Hé, nem az én hibám, hogy mostanában ilyen szegényes a kínálat – De igen, üzeni a tekintetével a fiatalabbik. - Te meg mit műveltél ezzel a szerencsétlen bolonddal? - Mielőtt Aayla válaszolhatna, Faye előkapja a dugi tál áfonyáját, elkezdi eszegetni, közben pedig Aayla mellé sétál. - Csak a szokásos, tudod, milyen. Virágot hozott nekem, aztán megpróbált... megcsókolni… – Némi undor érződik Aayla hangjából. Faye itt még vissza tudja fojtani a nevetést. - … de megbotlott. Fellökött, utána felkelt, felbukott a lábamban, és a küszöbbe verte a fejét - Itt már önkéntelenül jó hangosan felröhög. Annyira nevet, hogy nem bír talpon maradni ezért leseggel a földre. Egyik kezével az áfonyástálat szorongatja, másikkal a padlót veri. Még a könnye is kicsordult a nagy hahotázásban. Nagy nehezen abbahagyja, mély legevőket vesz, mire ismét beszélő képes lesz. - No látod, ezért nem kell ennyire kedvesnek lenni mindenkivel, mert félreértik ezt az egészet. - Mondja Faye zihálva, majd a végén megint nevetnie kell. - Azt hiszem, ez egy időre elriasztja majd.- Zizrit? - Röhög fel a lány megint. - Ugyan ne is álmodj róla nővérkém! - Feltápászodik, hogy Aayla ne tudjon több szemet lopni. - Ezt a tagot soha nem fogod lekaparni magadról, hacsak nem tűnsz el nyomtalanul. - Nem rossz szándékú ő, csak... rossz ajtón kopogtat – Aayla megcsóválja a fejét, Faye pedig lesajnálón sóhajt egy nagyot. Majd hirtelen eszébe jut, mit akart mondani. - Ja, egyébként pedig... - Előkapja keblei közül a papírcetlit, és meglobogtatja Aayla orra előtt. - ... Mivel unatkozom, és mert olyan jó testvéred vagyok, elmegyek még ma a cintrai vásárba beszerezni a maradékot. Ha végeztél az előljáróné gyógyszerét elkészítetted, akár te is velem jöhetsz. Na, mit szólsz? - Kérdi csípőre tett kézzel, miközben türelmetlenül dobol a lábával. - Már csak fel kell főznöm és kiadagolnom – válaszolj Aayla, miközben az egyik szekrénykéhez lépked, hogy elővegyen néhány apróságot, amivel kezelheti a Zizrit. - Ez úgy negyed óra. Ha gondolod, elindulhatsz, majd utolérlek.Faye hangosan és fájdalmasan felsóhajt. - Megeszem az áfonyámat, aztán átöltözöm. Ha addig sem vagy kész, akkor tényleg itt hagylak! - Mondja, majd levágja magát az étkezőasztalhoz és nővére minden mozzanatát végig követi, miközben magában szuggerálja, hogy haladjon már. Idegesíti, hogy Aayla ennyire semmibe veszi, hogy haladni szeretne. Ám mégsem akar elmenni nélküle. Ez a kettősség ami Faye-t körbelengi néha már követhetetlen. Nem akar eltávolodni nővérétől, noha már 30 éves, ugyanakkor haragszik is rá, amiért egyetlen szó nélkül otthagyta apjával évekig. Miközben Aayla a főzettel babrál, Faye komótosan megeszegeti az egész tál áfonyát, majd elmegy átöltözni. A kedvenc fekete nadrágját veszi fel, amiben kényelmesen tud hosszabb távon is lovagolni és mozogni, felülre egy szürke inget, amire egy szintén fekete mellényt vesz fel. Mikor visszaér Aayla is végez. - Készen is vagyok.- Na ne mondd, Miss nyilvánvaló! gondolja magában gúnyosan a fiatalabb testvér. - Én is átöltözöm. Ezt menet közben átadom a nagyságos asszonynak - int az idősebb a doboz felé. - Zizrivel mi legyen? Mégsem kellene itt hagyni...- A kishúg csak nemtörődöm módon megrántja a vállát. - Mit bánom én! Csak hagyjuk itt az ajtó előtt, mi baja lehet? Ha viszont haza akarod szállítmányozni, rám ne számíts! - Faye közben elkezdi összeszedni a dolgait, amit elvisz Cintrába. Egy nagyobb oldalbatyut, meg egy nyeregtáskát illetve a hatalmas fekete köpenyét is leakasztja a fogasról. - A te kedvességed is belém szorult – Faye nyelvét a nővérére ölti, majd kimegy hogy elkezdje felkészíteni Kiskutyát. Az istállóba érve lepakol kiskutya tárva nyitva hagyott boksz ajtajára. Faye a lovat csak estére zárja be, most is valahol a ház körül legelészik. Kimegy, és egy füttyszóval hívja a lovat. Nem telik bele fél perc, mire a ló vágtatva megjelenik, s a lány előtt lefékez. Halkan elkezd höhögni, és gyengéden Faye mellkasának nyomja azt a nagy busa fejét. - Hát szervusz te gyönyörűség! – Mondja neki lágy hangon Faye, miközben elérzékenyülve mosolyog az állatra. Nem a legszebb és leggyorsabb állat, de nála hűségesebb és jobb társat keresve sem találhatna. – Gyere, megyünk egyet kirándulni! – Kiskutya mintha csak megértette volna gazdája szavait, hangosan felnyihog. Faye nyomában Kiskutyával besétál az istállóba. Alaposan lecsutakolja az állatot. Aayla akkor érkezik meg, mikor Faye már szerszámozza fel az állatot. - Örülök, hogy jobb belátásra tértél. A gyógyszerek nálad? - Igen, eltettem. – Faye még gyorsan eltesz pár répát és almát a lovaknak, aztán amint Aayla is elkészült, kivezetik az állatokat, majd felpattannak. A betakargatott Zizrigold láttán csak hangosan puffog egyet, és megforgatja a szemeit. Még mielőtt ténylegesen útnak erednének, beugranak az előljáróhoz, hogy Aayla átadhassa a gyógyszert. Faye kivételesen türelmesen várakozott, de csak azért, mert addig előkapott egy répát Kiskutyának meg Fecskének, és megetette az állatokat. Végül tényleg sikerült elindulniuk. Szerencsére korán kezdték a napot, így kora délutánra már úton lehettek Cintra felé. Faye vére pezsgett az izgalomtól. Mindig szeretett Cintrába menni, szerette az ottani nyüzsgést, a tömeget. Hogy ott szinte mindent lehetett kapni mi szem szájnak ingere. - Majd neked is kerítünk valami különlegességet pajti! – súgja oda a lónak, s megpaskolja a nyakát. Kiskutya válaszként halkan felnyerít és megrázza fejét, amin Faye kedélyesen nevet egyet. Jó ideje léptetnek, mire Faye megunja, és hátrafordul. - Haladjunk, mert ilyen tempóban soha nem érünk oda! - S már indítja is Kiskutyát. Az állat egy kényelmetlen és gyors ügetésben indul meg, de Faye tapasztalt lovas lévén könnyű ügetésre vált, így simán lekövetve a gyors mozgást, és nem is olyan kényelmetlen már így. Majd miután rendesen bemelegedtek az állatok, se szó, se beszéd beugratja vágtába lovát, hisz tudja jól Fecske elég fürge, simán tartja a tempójukat, sőt könnyedén elhagyja őket ha úgy van. Mivel Faye rengeteget túrázott, tudja mikor milyen tempót válasszon meg, hogy jól haladjanak, és az állatok se merüljenek ki.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 13, 2020 12:16:46 GMT 1
Post by Raion on Oct 13, 2020 12:16:46 GMT 1
Gresh550 RIPalmyra Erdan- Máris hozom – feleli vidáman, majd Ő is eltűnik a másik nő után a konyhában. Míg várod a rendelésed figyelmes lehetsz egy kis zajra, ami a furcsa alaktól jön. Malidheim KilianA csapos még mindig komor pillantásokat tesz feléd. Az egyik után megrázza a fejét és nagyot sóhajt. Ezután nem sokkal a fiatal nő érkezik a rendeléseddel a konyhából. Még meg áll a pultnál, ahol valamit mond. A csapos kitölt egy sört és egy rövidet. A nő ráteszi a tálcára és elindul feléd. Végig úgy jön, hogy kerülje a tekintetedet és akkor is ezt csinálja, mikor leteszi az asztalra az ételt és az italokat. - Egészségére Uram! – mondja félszegen, majd vissza indul a pulthoz. ErdanAz előző rendelést már ki is vitték, nem kell sokat várnod már a tied is érkezik. Az idősebb nő is először a pulthoz megy az italért, majd hozzád. - Tessék, parancsoljon Uram. Jó Étvágyat! – mondja mosolyogva, majd Ő is a pulthoz megy. Erdan&Malidheim KilianMár az utolsó falatokat eszitek, amikor ló dobogás hallatszik kintről. Majd utána az ajtóhoz fémes csattogó hang közelít. Az ajtón hat nehézpáncélos Nilfgaardi katona jön be, ekkor a pultnál vitázók és a személyzet összehúzzák magukat. A katonák után egy szárnyas sisakos alak lépbe. Kifeszít egy papírt, amin valamilyen rajz van, majd körbe tekint. A Vajákon meg akad a figyelme, majd int két katonának és elindulnak felé. Erdan- Üdvözletem Vaják Uram! – mondja gúnyosan – van egy munka számára. Itt van ez a levél. – ledobja az asztalodra – A részleteket, majd Cintrában tudja meg. A papírral meg óvatosan nélküle nehezebb lesz eljutnia a megbízójához. És további jó étvágyat – feleli, majd sarkon fordul. (A levélben az áll, hogy te a „megbízód” vendége vagy és nem szaroznak veled. Röviden tömören.) Malidheim KilianA kialakuló beszélgetésből nem hallasz semmit, mert egy másik katona föl alá járkál és csattog a páncélja. Erdan&Malidheim KilianAmilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan távoztak is Nilfgaardiak. A három részeg pasi ennek hatására, vagy a katonák által okozott kisebb szívbaj miatt felmentek a szobájukba. A személyzeten is a megkönnyebbülés jelei látszódnak.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 13, 2020 12:38:53 GMT 1
Post by Mocsok on Oct 13, 2020 12:38:53 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/3a/1d/a5/3a1da5ff3d62e872d6f62952954bb980~jpg Bár meglepte a nő reakciója, már elszánta magát arra, hogy a kevésbé gyanús, de annál inkább feltűnőbb úton távozik az épületből. Már épp elindult volna mikor a távolból paták zaja dübörgött. Felemelte mutatóujját, hogy csendre intse társát. A hang alapján egy hatalmas lovas különítmény. Páncélosok. Miután a hangból sikerült kiszűrnie annyi infót amennyit csak tudott, az ablakhoz rohant, majd a falhoz simult. Ki sem kellett dugnia a fejét ahhoz, hogy tudja mivel néz szembe. - Nilfgaardiak... Morogta az orra alatt. Így a kép tiszta volt. 20-30 lovas. Feltehetőleg nehéz páncélban. Nagyot sóhajtott. A nap még felszállóban volt... Nem akarta tudni, hogy még mi minden várhat rá a mai nap folyamán. Féltérdre ereszkedett, letette a földre a kis ládikáját, majd felnyitotta. Magához vett egy számum bombát, egy adag akasztott ember mérgét, majd a hóvihar felé nyúlt, azonban félúton megállt a keze. - Hmm... Felsóhajtott, majd becsukta a dobozt. A hátán lévő hüvelyből előhúzta acélkardját, majd bekente annak pengéjét a méreggel. Eközben derült fény arra, hogy valóban érte jöttek, bár erre már akkor rájött mikor felfigyelt a patadobogásra. A megjegyzéseknek nem tulajdonított különösebb jelentőséget. Miután végzett, visszadugta kardját a helyére, társa kezébe nyomta ládikáját és céltudatosan elindult, le a lépcsőn, egészen a fogadó bejáratáig. Sárgán izzó szemei a csuklya alól egyenesen a nilfgaardi tisztre meredtek. Nem szólt semmit, csupán várt...
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 13, 2020 13:39:53 GMT 1
Post by Raion on Oct 13, 2020 13:39:53 GMT 1
Merelia (Mer) Bratti A lovaggal jött emberek ordítoztak neki, hogy vigyázzon, de Ő ügyet sem vetett rájuk. Fennhangon folytatta a beszédét. - ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ… - hatalmas ordítás, ahogy betalál a nyíl. Majd az alfeléhez kap. Amint észrevesz téged, elkezd szitkozódni. Az útról pár katonának tűnő egyén vágtázik oda, majd nagy nehezen felrakva egy lóra a lovagot, kiviszik a veszélyzónából. Te gond nélkül visszaérsz. És láthatod, hogy a társaid is jól szórakoznak. Mondjuk, aki a játékot kitalálta kicsit rosszallóan néz rád, de hamar elmúlik neki és csatlakozik hozzátok. Ha kinézel az útra láthatod, hogy az összegyűlt tömeg szétoszlik és azt, hogy egy lovas nagyiramban észak felé indul. (Valamivel később) Mivel lejárt az őrséged visszafelé tartasz Duén Canell-be. Körülbelül félúton jársz, mikor hangokra leszel figyelmes. Eleinte halk, majd egyre hangosabb. Feléd tartanak, majd nem sokkal később abba marad. De rá egy pillanat múlva egy hatalmas ordítást hallasz. Ha elindulsz a hang irányában, akkor két driádot és egy kislányt látsz. A lánynak véres a szája, az egyik driád íjat szegez rá, míg a másik a vérző bal alkarját fogja. - Ez a kis dög – mondja sérült társad. - Harcias, jó driád lesz belőle. – feleli a másik A lány zihál, dühös és ideges. Amint meglát téged még hátrább kúszik a földön. Lethana Aria
A férfi megáll, majd hátranéz. - Akkor tégy egy szívességet, menj be az erdőbe és ölj meg annyi driádot amennyit tudsz, aztán dögölj meg te is. – feleli gúnyosan. Ekkor érkezik meg egy lovas vágtatva. Látszik a lován, hogy nem kímélte az állatot. Egyenesen a fogadóba megy, ahonnan pár pillanat múlva egy jól halható ordítás hallatszik. - HOGY MI TÖRTÉNT? – Ezután tajtékozva jön ki egy katona, ekkor veszi fel a sisakját is, utána pedig a társai. - Hogy a rosseb vinnél el azt a Cidarisi lovagot meg a fajtáját. Hogy lehet valaki ekkora ökör? – teszi fel a költői kérdést, majd fölpattan a lovára és elindul. A férfi felesége ki rohan a távozni készülő katona elé és térdre rogy előtte. - Te istenverte fehérnép. Menj az útból! – mondja a nőnek dühösen. - Ó Jó Uram kérem segítsen! Kérem! – zokog – A lányomat elrabolták a driádok. Kérem, segítsen. – mondja keservesen. Nagyot sóhajt a katona. - Tedd túl magad ezen asszony, őt már nem kapod vissza. – feleli közömbösen – Jobban jársz, ha csinál a férjed egy újat. – amint ezt kimondta elindul lovával. Az többi katona követi. A távozó katonák beszélgetéséből elcsíphetsz egy rövid monológot. - Hehe, ma nagyot fognak kapni ezek a mocskok. -
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 13, 2020 14:13:29 GMT 1
Post by Raion on Oct 13, 2020 14:13:29 GMT 1
Gwadlec Lon Lahm TherealKREYÉnekelve támolyogsz végig Winneburg utcáin. Már esteledik és egy szénával megrakott lovas kocsi pont jó az alvásra, úgyhogy belevetődsz, elhelyezkedsz és már el is nyom az állom. Lassan ébredezel, és arra leszel figyelmes, hogy zötykölődsz. Mikor kinézel a széna közül az a látvány fogad, hogy a szekér megy és az, hogy teljesen más környezetben vagy, mint mikor elaludtál. Éppen két szántó közt vagy, és ahogy körbe tekintesz, a várost még hírből sem látod. Nem soká a kocsis ritmusos fütyülésére leszel figyelmes.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 13, 2020 16:33:54 GMT 1
Post by Lyzy04 on Oct 13, 2020 16:33:54 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg Már épp indultak volna, mikor lovak és páncélok zaja csapta meg fülét. Royce is azonnal reagált, felkészült egy esetleges harcra. Leena csak figyelt és gondolkozott, hogy mit akarhatnak, mikor is egy katona megszólalt. Lehívta a Vajákot és „ágybetétét”.
-Ágybetét?! –jegyezte meg halkan, de olyan felháborodással, hogy majd berepedt az üveg. –Ágybetét a…! –morogta magában, majd felcsatolt egy övet, mibe belecsúsztatta tőrét, úgy követte társát le a lépcsőn, a kezébe nyomott ládikával együtt.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 13, 2020 16:37:51 GMT 1
Post by TherealKREY on Oct 13, 2020 16:37:51 GMT 1
Megállok a szalmával megrakott szekérnél.
- Óóóh puha s finom szalma Állatok étel s tetűk lakhelye Add kényelmed e részeges bárdnak s légy az ágyam, édesem!
Miután ezt elénekeltem bedőltem a szekérbe. Később felkelek. - Áááhhh de jó is volt aludni.... Na de várjunk csak... szétnézek - SHEYSS! A CSÁSZÁR SZERELMÉRE HOL VAGYOK?! kiáltom el magam Megnézem hogy meg e vannak a dolgaim. Ha igen akkor a kocsishoz szólok: - Jó napot uram. Megszeretném tudni hogy mégis merre tart? próbálom kontrollálni magam
Ha nincsenek meg a dolgaim akkor a kocsisnak támadok.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 14, 2020 10:46:23 GMT 1
Post by Raion on Oct 14, 2020 10:46:23 GMT 1
Willow Raven Viszonozza a köszönést és az ölelést. - Én is örülök, hogy látlak. – feleli mosolyogva – Á hagyjad. Volt elég dolgod a házban. Én se tudtam, hogy itt leszel. Furcsálltam is, hogy Vraick el mert hozni ide, de ahogy meghallottam, hogy Orthet Északra utazik, már tudtam az okát. – fejezi be egy szolid nevetéssel. - De, ha megbocsátotok köszönnöm kell még pár személynek. – még megölel téged és aztán távozik. Phenne arcán még mindig ott a meglepettség. Majd kicsit közelebb hajol és halkan kezdi el mondani. - Nem is tudtam, hogy gondotok van a… - pici szünetet tart – …van a gyerek nemzéssel. – látszik rajta, hogy nem ezzel a szóval akarta mondani. – Talán gond van Vraick-el? Vagy veled? – kíváncsian várja a választ. A válaszra azonban nem tud mit szólni, mert trombiták harsannak fel. Utána egy komornyik megy fel a bálterem végén elhelyezett emelvényre. - Hölgyeim és Uraim az est házigazdája Orthet aep Byllihm! – meghajol és közben az érkező Orthet felé mutat, majd távozik. - Üdvözlöm Önöket! Nagyon szépen köszönöm, hogy eljöttek erre a szerény partira. Mint már tudhatják ez egy búcsú. De senki ne legyen szomorú, nem végleges az elválásom hőn szeretett városomtól és tőletek. Hamarosan visszatérek, és újra együtt ünnepelhetjük az életet. – egy pillanatnyi szünetet tart. – Magasztos Császárunk Emhyr var Emreis, Az ellenségei kurgánján táncoló fehér láng egy dicső feladattal ruházott fel. A messzi és barbár északra kell utaznom, hogy e dicső feladatott végrehajtsam. Ezért, Hölgyeim és Uraim! Helyettem is ünnepeljék végig az estét – meghajol, majd távozik ez emelvényről. Közben a vendégek tapsolnak. Ha vissza mentél a férjedhez vagy nem. Egy komornyik jön/megy oda hozzá. Valamit súg neki, majd a bólint. Ha ott vagy mellette. - Mindjárt jövök kedvesem. – mondja neked. Közben ad egy csókot és távozik. Ha nem vagy mellette. Jelez neked és elindul Orthet-hez. Ha figyeled őt, akkor azt láthatod, hogy komoly tekintetet vág, miközben a nagykövettel beszél. Akkor szokott ilyen lenni, ha munkáról van szó. Egy perc beszélgetés után leül egy asztalhoz és megír egy levelet, majd a nagykövet ellátja egy pecséttel. A levelet egy sarokban megbúvó személynek adja át, aki azon nyomban távozik is. Sokáig nem maradsz egyedül/kettesben a férjeddel. Phenne érkezik oda hozzád. - Kedvesem. Bocsásd meg előbbi faragatlanságomat. Teljesen ledöbbentem a hír miatt. – mondja sajnálkozva. – De remélem kárpótol az amit mutatni szeretnék neked. – ezt már mosolyogva mondta. Majd kézen fog és elkezd maga után húzni. Ha ott van veled Vraick, akkor ennyi tesz hozz. - Ugye nem baj? - Egy terembe visz, ahol ott van az anyósod, korábbról a három iker lány és még kettő középkorú nemes asszony. - Bocsánat hölgyeim, csak a fiam épp a beszédét tartotta, és úgy illő, hogy meghallgatom. – feleli a várakozóknak. Akik egy nagy tárgy előtt gyülekeznek, ami le van takarva. - Hölgyeim! Ezt itt Ofierből hozattam, egy nagyon ügyes mesterember készítette külön megrendelésre. – mondja nektek izgatottan, majd beállít mindenkit a tárgy elé. Téged maga mellé húz, pont középre. - Legyen szíves! – szól oda az egyik komornyiknak, aki leleplezi a meglepetést. Mindenki izgatottan várja mi az. Mikor lelepleződik szemetek elé tárul egy hatalmas tükör aranyozott díszítésekkel. Látszanak rajta az Ofieri vonások. - Jaj, édesem hova tűntél… - szólna oda hozzád, de amikor látja, hogy ott vagy mellette belé fojtódik a szó. A többieken is ijedt tekintett lesz úr rá. Phenne tekintete a tükör és közted vándorol. Majd elájul. Egy komornyik termet ott hirtelen, aki elkapta. Majd pár pillanat múlva az egyik nemes asszony elkiáltja magát. - ŐRSÉG! – kiáltja ijedt hangon. Majd pár pillanat múlva négy őr jelenik meg. Mindenki rémült és értetlen képet vág.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 14, 2020 11:16:59 GMT 1
Post by Aria on Oct 14, 2020 11:16:59 GMT 1
#s://i~redd~it/5mjzviy117e41~jpg Elbűvölő fickó... állapítja meg Lethana cinikusan a megjegyzésre, de nem szól vissza, csak elhúzza a száját. Ismét elindul a fogadó felé, de mielőtt odaérne, tanújává válik a jelenetnek a katonával. Ahogy a lovasok összeszedik magukat, az első, ösztönös gondolat az lenne, hogy azonnal a nyomukba eredjen... de pillanatok alatt átgondolja a helyzetet, és rádöbben, hogy a dologgal talán többet ártana, mint használna. Úgyhogy bemegy a fogadóba, és a lovast keresi a tekintetével aki alighanem a hírt hozta, amire a katonák reagáltak. Egy kis információ, és már nem lesz olyan ésszerűtlen elindulni.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 14, 2020 12:36:00 GMT 1
Post by Raion on Oct 14, 2020 12:36:00 GMT 1
Aayla&Faye Pandora Kami Jó tempóban haladtatok. Már délelőtt elhaladtatok Kernow mellet. Azonban az út állapota innentől kezdve leromlott. Ami nagy kár, mert sötétedés előtt elértétek volna Dillingen városát ebben a tempóban, de így jóval napnyugta után érkeztetek meg. Ez még nem is lett volna gond, csak napnyugta után lezárták a várost. És az Őr nem tesz kivételt. Se ki, se be reggelig senki. Így hát jobb híján a városkapuban vagy annak közelében kell éjszakáznotok. Nyugatról mennydörgés hallatszik.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 14, 2020 13:50:38 GMT 1
Post by Raion on Oct 14, 2020 13:50:38 GMT 1
Gwadlec Lon Lahm TherealKREY - Jó Napot neked is édes fiam. Jó aludtál? – kérdezi vidáman a bácsi – Ahogy hallottam jót. – nevet – Gondolom nem akarsz leszállni itt. Úgy is nem soká elérünk a Velda torkolatánál lévő kis falucskába, addig is legyél el. – ismét nevet, majd tovább fütyörészik. Ha a cuccaidat elkezded keresni, akkor mind megtalálod, csak szanaszét a szénában. A falu kikötőjében egy hajó horgonyozik a látottak alapján hamarosan indulni fog. - Ott egy fogadó fiacskám, ha megakarsz szállni, aztán holnap vissza jöhetsz velem, ha akarsz. – mondja neked ásítás közepette, majd be fárad a fogadóba. (Késő délután van)
|
|