Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 11, 2020 8:06:33 GMT 1
Post by Bratti on Oct 11, 2020 8:06:33 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/71/bc/aa/71bcaafd3437cbd0739b8e37799ca47f~jpg Ma annyira jó lenne, ha végre történne valami! Gondolom magamban nagyot sóhajtva, miközben egy vastagabb faágon táncolok ide-oda. Jobb dolog híján csak ide-oda mászkálok a faágak között, egyre magasabbra, hogy végül kiláthassak a lombkoronán túl a nagyvilágra. Vajon máshol is van ilyen szép erdő? Gondolkodom magamban. Olyan jó lenne megismerni más driádokat is! Vagy akárkit… Bár nem panaszkodhatom, a testvéreimmel jól megvagyok, mindennapjaink mókás, csak hát… Ennyire nem lehet kicsi ez a világ… És én esküszöm, hogy találok más erdőt is, meg úgyis visszahúzna ide, haza a szívem, csak… Ismerkednék. Megviccelném az embereket, akik gyűlölnek minket. Meg kéne mutatni, hogy amúgy nem vagyunk mi ilyen utálatosak, csak nem vigyáznak az erdő kincseire, így nem tehetik be hazánkba lábukat. Mondjuk, az idősebbek lehet, nem osztják a nézetemet, mindegy… Lehet, majd ha kicsit összeszedem a gondolataimat és a bátorságomat, megkérdezem, hogy elmehetnék-e felfedezni. Egész délelőtt ezeken gondolkodom, mikor végre érkezik valami izgalom. Egy lány? És harcias? Ezt muszáj megnéznem! Ezek alapján kiváló társunk lenne… Úgysem találtunk mostanában annyi lányt, aki alkalmas lenne… Már hiányzik a beavatási szertartás is. Villám gyorsan a többiek után eredek, megkeresem az izgalom közepét. Odaállok a testvéreim mellé. Szélesen elvigyorodom, végig nézek a társaságon. Te jó ég, ezek még csak nem is katonák. Akkor ez vicces lesz! Na, mondjuk ez a beszéd elképesztően untat. Hangosan és feltűnően a pofájába ásítok. Még a kezem sem rakom a szám elé. Majd felnyögök. Nem bírom… Mozgolódni kezdek szokásomhoz híven. É n lelépek, ha nem fejezi be. Szerencsére megszólal az egyik testvérem. Úúú… Játék… Elvigyorodom megint. - Benne vagyok! – mondom, felkapok egy nyilat, majd azzal a lendülettel elfutok balra, egészen addig, amíg ki nem kerülök a látóterükből, akkor felmászom a legközelebbi fára és visszaosonok a lovag mögé a fákon keresztül, úgy, hogy ne vegyenek észre. Aztán villámgyorsan és halkan leugrom a földre, előkapom a nyilat, majd a lovag mögé megyek és teljes erőmből feldugom a szebbik felén. Szerencsére a testvéreim még csak most húzzák fel a nyilaikat, így még elkiáltom magam. - Jaj, de rosszul céloztam! – sápítozom teátrálisan, majd felvihogok, végül szaladok is vissza a fák biztonságába, majd a testvéreim közé. Az egész akcióm nem volt fél percnél több, amíg mindenki számára látható voltam. Közben igyekszem a mögöttem álló ellenséges embereket is figyelni, hogy ne támadjanak rám. Bár az íjam most nincs velem, a késem szokásosan nálam lapul, ha úgy lenne. Ilyenkor áldom a gyorsaságomat és a gyors reakcióképességemet. Remélem, elérem a kívánt nevetséges hatást!
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 11, 2020 9:02:20 GMT 1
Post by TherealKREY on Oct 11, 2020 9:02:20 GMT 1
Lehúzom az első töményet. Húúh ez jó erős, de nem érdekel most jó a kedvem s úgy érzem, hogy még jobb lesz. Megiszom a másodikat s aztán várakozás nélkül a harmadikat is. A negyediket kissé lassan emelem fel és lassan is iszom meg. - Húúúh... jegyzem meg halkan Lerakom a pultra a 100 koronát s azzal a lendülettel kimegyek a kocsmából. Kissé dülöngélve. Jó kedvem volt s most már még jobb. Kiérve felveszem a kalapom s kezembe veszem lantom. Megköszörülöm a torkom. Elindulok egy irányba. Arra amerre a lábam, szemem, hangom vagy valamim visz.
ezt éneklem egy darabig utána csak pengetem a lantom
-Azt hiszed, hogy biztonságban vagy Gondozás nélkül De itt Posadában Bölcsen vigyázna
A csuka a tüskével Ez ott lapul a fiókjaiban Vagy a repülő drák Ez borzalommal tölt el
Szüksége van az öreg Nan-ra Keverni egy bájitalt Úgy, hogy a hölgyed Lehet, hogy vetélést végez
Azt hiszed, hogy biztonságban vagy Gondozás nélkül De itt Posadában Bölcsen vigyázna
A csuka a tüskével Ez ott lapul a fiókjaiban Vagy a repülő drák Ez borzalommal tölt el
Szüksége van az öreg Nan-ra Keverni egy bájitalt Úgy, hogy a hölgyed Lehet, hogy vetélést végez
Azt hiszed, hogy biztonságban vagy Gondozás nélkül De itt Posadában Bölcsen vigyázna
|
|
Lyzy04
Írónövendék
"Sunsets are proof that endings can be beutiful too"
Utoljára online: Apr 12, 2023 16:25:15 GMT 1
Apr 29, 2020 13:23:55 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 11, 2020 9:03:24 GMT 1
Post by Lyzy04 on Oct 11, 2020 9:03:24 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg -Túl kedvesek...? -kérdezett vissza halkan- Mondasz valamit... De talán csak simán ilyenek.
Ekkor jelent meg az aggódó fogadós. Leena kissé biccentett a Vajáknak, mondván, hogy elintézi.
-Ó nem, nem erről van szó... Csupán... Jobb szeretünk kettesben enni. Esetleg felvihetjük az ételt magunkkal? -kérdezte udvariasan, közben pedig arra koncentrált, hogy a fogadós agyában túrkáljon, hátha kiolvas belőle valamit.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 11, 2020 12:27:38 GMT 1
Post by Raven on Oct 11, 2020 12:27:38 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/46/6c/17/466c17515d6c7755053de80507579508~jpg A tánc végtelennek tűnik, örülnék is, ha így maradna. De végül vége szakad az utolsó dalnak is. Amíg nem állunk meg észre se vettem, hogy verseny volt. Mosolyogva karolok bele Vraick-be. És kísérem az asztalhoz.
-Te jó ég, jól vagy?- Kérdezem.- Igazán szólhattál volna, hogy álljunk meg.
-És hagytam volna, hogy veszítsünk. Még mindig csodálom az állóképességed, rajtam már meglátszik a kor.
-Fogalmam sincs, miről beszélsz.- Csóválom a fejem mosolyogva. – Mennyi is leszel most? Harminc?
-Inkább harmincnyolc. Te meg még mindig mintha csak húsz lennél.
-Meletted néha még annyinak sem érzem magam.- Mondom nevetve. Mint mindig, amíg tehetem, mellette maradok és annyira veszek részt a beszélgetésekben amennyire muszáj. Az ismerősök sorban találnak meg minket, de a nagykövetről még mindig semmi hír. A férfiba karolva sodródok a csevegésekben, mosolyogva tartom a tempót a többiekkel, mikor észreveszem Dirrenát. Egy kicsit megrándul a mosolyom, de éppen csak egy pillanatig. Kevés hiányzott, hogy megkérdezzem Vraicket tudott-e róla, hogy itt van. Látom, ahogy beszélgetnek és összesúgnak. A lányok ikrek, de nem ismerősek. Egy kicsit erősebben szorítom a férfi karját. Végül, visszafordulok a többiek felé, odahajolok és egy könnyű csókot nyomok a férfi arcára és a fülébe súgom.
-Itt van Dirrena, megyek, beszélek vele.- Elengedném és elindulnék, de még visszahúz.
-Légy vele türelmes, öreg már, és szeret téged, ha nem is látszik rajta.- Nem, már régen nem. Teszem hozzá magamban és megcsókolom a férfit.
Elindulok a Phenne és Dirrena felé. A lehető legkedvesebb mosolyommal.
-Dirrena, örülök, hogy látlak.- Mondom, és megölelem.- Nem gondoltam, hogy itt fogunk találkozni. Nálunk tölthetted volna a délutánt, ha már tudtad, hogy eljössz. Tarthattál volna velünk is.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 11, 2020 14:44:03 GMT 1
Post by Raion on Oct 11, 2020 14:44:03 GMT 1
Royce&Aleena Mocsok Lyzy04Amint Aleena kimondta a szavakat a fogadós egy nagyot sóhajtott, és látszott rajta, hogy egyből megkönnyebbült. - Hát csak ez? – bal kezét a mellkasához emeli – Azt hittem már, hogy valami nem ízlik. Szóval, akkor tegnap is azért volt ilyen morci. – Royce-ra néz. A gondolatai: Ó, már azt hittem nem ízlik nekik, vagy hogy rossz a teríték. De csak kettesben akarnak lenni a drágák. Nagykő eset le a szívemről. De nem bírok magammal. Olyan szexi ez a komor tekintett, és azok az izmok…. Áááááá…. Úgy bele harapnék a fenekébe. Benne lennének egy hármasban? Nem tudom. Megkérdezzem? De mi lesz, ha megutálnak? Mindegy, nem szabad elkapkodnom. Szépen finoman. Ki tudja mit művelne velem ez a férfi állat. Grrrrr… Ma bevetem magam, majd ebédnél. Végre fel vehetem majd azt a csini rucit. Remélem majd tetszik Royce-nek. Ááááá… Már abba belebizsergek, ha a nevét kiejtem. - Akkor segítek fel vinni, hogy kettesben lehessetek. -kicsit sajnálkozva mondta a végét.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Witcher
Közzétéve: Oct 11, 2020 15:22:16 GMT 1
Post by Lyzy04 on Oct 11, 2020 15:22:16 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg #s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg Mikor Leena a fogadós gondolataiba nézett, nem tudta, hogy elborzadjon, sírva röhögjön, vagy féltékeny legyen. Az arca kissé eltorzult, ahogy próbálta visszafojtani érzelmeit, egyik kezét szája elé rakta, másikkal intett a fogadósnak.
-Neem, nem kell! Köszönöm, de megoldjuk ketten is. Köszönjük a reggelit! –vágta rá rögtön, majd felpattant, felnyalábolta reggelijét, majd fejével intett Royce-nak, hogy iparkodjon. Próbált a lehető leginkább a két férfi közé kerülni, így a Vajákot maga előtt terelgetve indult meg fel, a biztonságos és két személyre szóló szobájukba. Fent lerakta a dolgokat és gyorsan becsukta az ajtót, hogy kizárja a nemkívánatos fogadósokat. Társára nézett, majd hahotázásban tört ki. De akkorában, hogy már a könnyeit törölgette. -Nem… Nem kell félned, nem akar bántani… -lihegte- Csak kissé… Ehm… Kissé ferde hajlamai vannak. Hogy idézzem: bele akar harapni a fenekedbe.
Miután sikerült abbahagynia a röhögést, kissé kihúzta magát és mély levegőt vett.
-Olvastam a gondolataiban, semmilyen… Ehm.. Rossz szándéka nincs. Az étel rendben lesz. Nem akar megöletni se. Nem tudom miért ilyen kedvesek, de szerintem ezt a fogadóst kerüljük el, mielőtt meglátjuk a csini ruciját, amit meg akar mutatni neked… Valahogy nem szívesen látnám az ágyunkban harmadikként. Meg nem akarom, hogy darabokra törd a csontjait, mikor nyomulni kezd.
Arról nem is beszélve, hogy én meg sültdisznót csinálok belőle, ha megteszi! Tette hozzá magában a nő.
-Ha nincs ellenedre, megeszem a reggelim és utána összepakolok én is, hogy indulhassunk minél hamarabb.
Leült az asztalhoz és nekilátott enni, hacsak Royce bele nem szól.
|
|
Gresh550
Írónövendék
"A sense of humour is the only divine quality of man" - Arthur Schopenhauer
Utoljára online: Nov 11, 2024 19:52:46 GMT 1
Jun 9, 2020 18:53:23 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 11, 2020 16:48:43 GMT 1
Post by Gresh550 on Oct 11, 2020 16:48:43 GMT 1
A fogadóba érve gyorsan körülnézek. Nyugodt helynek tűnik, ideális a két munka közti pihenésre. A csuklyám a fejemről letolva beljebb lépek, mikor is megáll előttem a nő. - Szép napot, hölgyem! - köszönök rá udvarias hangnemben - Hozna kérem egy korsó Vizimai bajnokot, illetve némi sült csirkét? Addig találok magamnak helyet. Megvárom mit felel, majd keresek egy asztalt ami lehetőség szerint meszebb helyezkedik el a többi vendégétől. Amíg az ételre-italra várok csak nézek magam elé, azon gondolkodva merre utazzak legközelebb. Közben a felerősített érzékeimet kihasználva unalomból hallgatom azt is hogy mások miről beszélnek. A pultnál álldogáló 3 férfi politikai vitája egész szórakoztató. Ezen gondolatomnak azonban igyekszem semmilyen jelét nem adni, ugyanis nem akarom magamra haragítani a részeg urakat azzal, hogy kinevetem őket.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 11, 2020 19:54:23 GMT 1
Post by Mocsok on Oct 11, 2020 19:54:23 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/3a/1d/a5/3a1da5ff3d62e872d6f62952954bb980~jpg Vonakodó tekintete továbbra is felváltva járt a gyanús fogadóson és az ételen. Aleena intését látva még utoljára megakadt a tekintete az ételen, majd nagyot sóhajtva rápakolt ezt-azt egy fatányérra és elindult az emeletre. Odafent valószínűleg kevésbé gyanúsan is megvizsgálhatja majd. Felfelé menet a tányérról kis híján legurult néhány zöldség ahogy a mögötte kullogó varázslónő folyamatosan sürgette őt. Ezek szerint tényleg veszélyben voltak... Felsóhajtott. Úgy tudta. Megint az ablakon kell kiszöknie... A szobába sietve lerakta a tányért az egyik asztalra, majd ezt követően alaposan szemrevételezte a menekülőútvonalakat. Még el sem ért az ablakhoz, az ajtó becsapódott, társa pedig felröhögött. Royce hatalasat sóhajtott, majd unott tekintettel hátranézett a "kedvenc" varázslónőjére. Láthatóan a vaják valami nagyon szórakoztatót követhetett el ugyanis a nő számára látszólag komoly erőfeszítésbe került szóhoz jutni. Mikor végre kinyögte mire fő ez a felhőtlen jókedv, Royce szemöldöke egyenesen a homloka közepéig ugrott, majd ahogy az információt feldolgozta, arca undortól torzult grimaszba váltott. Végül egy újabb sóhaj hagyta el ajkait. - Meggondoltam magam... Ma indulunk.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 11, 2020 23:26:30 GMT 1
Post by Aria on Oct 11, 2020 23:26:30 GMT 1
Amikor a férfi ráüvölt, Lethana összes izma megmerevedik egy pillanatra. Persze, tudta, hogy nem egyedi eset, ami a húgával történt, a Brokilon erdő veszélyes hely volt bármilyen fiatal számára, de arra, hogy ilyen véletlenszerűen az arcába csapódik ennek tudata, nem számított... ami azt illeti, arra sem, hogy a férfi egyáltalán szóra fogja méltatni. Már éppen felelne is, hogy legalább egy kis megértést nyújtson, de a férfi ebben a pillanatban realizálja, kihez beszél, és azonnal ellenségesebb hangnemre vált a kezdeti kétségbeesés helyett. Lethana mindenesetre túlságosan érdeklődik a történtek iránt, és túlságosan sok köze van hozzájuk ahhoz, hogy egy megvető köpés, és a fattyú megszólítás megállítsa... egyik sem annyira egyedi, hogy ne tanulta volna meg figyelmen kívül hagyni. Csupán egy árnyalatnyi cinizmus színezi a hangját, egyébként viszont őszinte szándékkal beszél: - Akár fattyú valaki, akár nem a driádok veszélyesek - nem követi a férfit, csak utánaszól. - Nekem magamnak is van egy ügyem velük. Talán segíthetünk egymásnak.
|
|
RIPalmyra
Lelkes fórumozó
Hogy a füttyös fülemüle fürgén füttyögne a fütyidre
Utoljára online: Feb 25, 2023 8:19:14 GMT 1
Mar 30, 2017 19:09:35 GMT 1
|
Witcher
Közzétéve: Oct 12, 2020 11:48:32 GMT 1
Post by RIPalmyra on Oct 12, 2020 11:48:32 GMT 1
A gyanús alak nem nagyon vesz rólam tudomást szerencsére, ezért megpróbálok lelazulni. Bevillan a pincérnő cuki elvörösödése és ügyetlenkedése, amitől önkénytelenül elmosolyodok. Talán megéri folytatni a flörtölést, hátha lesz belőle valami. A batyumba kezdek el túrkálni, egy kis szenvedés után sikerül is elővennem egy szépen faragott fa dobozkát.
Gyanúsan körbepillantok figyel-e valaki, majd titkos kombinációval kinyitom. És kiteszem magam elé. Egy darabig csak nézem a tartalmát és gondolkodok mit is tegyek. Mordul egy nagyot a hasam, igazán megjöhetne a rendelés. Turkálok a dobozban, amiből fém csendülés és fa koppanás hangok jönnek, ezért kicsit óvatosabbra veszem a figurát, nem akarom felhívni magamra a figyelmet. Jó öt perc után végzek és ráhajtom a tetejét de nem zárom be. Nincs kedvem ahhoz hogy mindneki tudja mi van benne. A taverna melege, a félhomály és az olcsó pia szaga miatt egy pillanatra elfog a nosztalgia, jó is volt azokban a novigradi kocsmákban. Hátradőlök és várom a söröm, hátha egyszer kiér. A csapos már a második kört tölti ki a pultnál ülőknek, de nekem még nem hozott, cserébe gyanakvóan néz rám. Lehet hogy a csinos pincér a lánya?
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Witcher
Közzétéve: Oct 12, 2020 17:55:08 GMT 1
Post by Lyzy04 on Oct 12, 2020 17:55:08 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg Royce tömör, undorodott válasza feledtébb szórakoztatónak bizonyult Leena számára, de most már nem nevetett, csak elmosolyodott.
-Rendben. -mondta két falat között- Miután bevásároltam, indulhatunk. Merre megyünk? -kérdezte csevegő, kíváncsi hangon, hátha van valami izgalmas terve a Vajáknak.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
|
Witcher
Közzétéve: Oct 12, 2020 21:42:00 GMT 1
Post by Mocsok on Oct 12, 2020 21:42:00 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/3a/1d/a5/3a1da5ff3d62e872d6f62952954bb980~jpg Royce elgondolkodott a nő kérdésén. Igazából fogalmas sem volt arról, hogy merre kéne indulniuk. "Észak vagy dél?" Futott át a gondolat az agyán, miközben elkezdte magára ölteni bőrpáncélját. - Cintra... Mondta végül, mondta miközben a páncél egyik szíjával babrált.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Witcher
Közzétéve: Oct 12, 2020 21:49:05 GMT 1
Post by Lyzy04 on Oct 12, 2020 21:49:05 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg -„Cintra” –válaszolta röviden és tömören Leena kedvenc Vajákja. A nő az utolsó falatokat is belapátolta, majd vidáman bólintott.
-Legyen hát Cintra! –felelte, majd nekilátott pakolni. Miután elkészült, biccentett társának, hogy indulhatnak. Mielőtt távoztak volna a városból, betért egy boltba gyógyfüvekért és pár egyéb hozzávalóért, de semmi egyebet nem vett.
-Én készen állok, tőlem mehetünk. Figyeljek madártávlatból az út során?
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Witcher
Közzétéve: Oct 12, 2020 22:08:57 GMT 1
Post by Mocsok on Oct 12, 2020 22:08:57 GMT 1
Egy darabig eltartott míg a teljes páncélzatát magára öltötte, majd miután megvolt átvetette a kardok szíját a vállán és legvégül magára öltötte köpenyét, minek csuklyáját azonnal arcába húzta. Sokkal nyugodtabb lett ettől. Hiába volt hamis a biztonságérzet amit ezen ruhadarab kölcsönzött számára, tagadhatatlanul jobbá vált tőle a közérzete. Elégedett sóhaj hagyta el ajkait, majd a hóna alá csapta a ládikáját és, ahogy elindult volna az ajtó irányába, azonnal megtorpant. - Hmm... Hátranézett. Egyenesen az ablak irányába.
|
|
Lyzy04
Írónövendék
|
Witcher
Közzétéve: Oct 12, 2020 22:16:32 GMT 1
Post by Lyzy04 on Oct 12, 2020 22:16:32 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/721325260019990540/762391091043368990/Aleena_of_Kovir2~jpg Már épp nyitotta volna az ajtót, mikor is Royce megállt és visszanézett az ablakra.
-Ugye nem… Kérlek Royce, mondd, hogy nem az ablakon keresztül akarsz kimenekülni!
|
|