Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on Aug 28, 2016 15:46:27 GMT 1
Jord Mollen
- Igen, kérek még. - nyútja át a kupát. - Azt nem tudom megmondani még, hogy ki lesz az itt lévő csapatok parancsnoka, de feltehetően én is itt leszek. Lehetséges, hogy királyom egyik lovagja lesz majd az. - válaszolta. Amint megkapta a kupa bort ismét nagy lendülettel megitta. Ismae második kérdését hallgatva, mikor eljutott a fülébe az a szó, hogy ork kikerekedtek a szemei. - Az én hajóm itt a közelben állomásozot így nem tudok információval szolgálni. Velem nem közöltek azon kívül semmit, hogy ide kell jönnöm. De az, hogy azok a zöld férgek ilyen veszélyes időszakban támadnak az nem jelent jót. - válaszolt ismét. - Ezek szerint elfogadja a segítségünk? - kérdi Jord. Ha a válasz igen, akkor elindul a hajókhoz.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Aug 31, 2016 10:22:09 GMT 1
Mikor azt hittem a napom már nem lehet fényesebb, nem hittem, hogy ekkorát tévedhetek. Mondhatni pont jókor nyitottam be Elyanna szobájába. Bár a lánynak ez talán mégsem volt annyira jó alkalom mint nekem, de látszólag nem zavarta a jelenlétem. Sőt szándékosan provokált meztelen testével. Bátorságom ebben a pillanatban mutatkozott meg igazán, elvégre nem szabadott volna odanéznem. Ennek ellenére tekintetem figyelmesen követte a lány mezítelen testét. Persze agyam szélén ott motoszkált a gondolat, hogy ha ezt Mace megtudja kiheréltet Horgoval, de hát akkor is: "Egyszer élünk, nem?" Természetesen a bámuláson kívül más szinte meg sem fordult a fejemben. Elsősorban nem tenne jót az egészségemnek ha összeszűrném a levet a megbízom lányával, másodsorban pedig Rubint még mindig szebb volt, és le merném fogadni, hogy tapasztaltabb is. Á... Az én kis drágám. Gyönyörű, könnyűvérű és halálos. - Sosem árt ha néha felrúgjuk a régi szokásokat. Vigyorodtam el szélesen, majd átnyújtottam a leveleket.
*** Egy számszeríjjal a kezemben ültem a szemközti tetőn. Az épület tele volt testőrökkel, szóval nem láttam értelmét annak, hogy én és Rubint is jelen legyünk a vacsorán. Ehelyett inkább az utcákat figyeltük. A testőrök úgy sem látnak tovább az orruknál ebben a vak sötétben. Sokáig minden csendes volt, majd az árnyak közt megpillantottam egy gyanús alakot. Afelé az épület felé araszolt, melyben világunk vezetői éppen "nagyon fontos politikai ügyeiket intézték." Jobb szerettem biztosra menni, ám amikor a hold fényétől megcsillant a kezében lévő tőr acél pengéje, a számszeríj lövedéke már suhant is, hogy átüsse a koponyáját és végzetes rongálást végezzen a férfi agyában. Ekkor egy másik alak jelent meg, ám ő látva, hogy társa milyen nyomorú sorsra jutott, éppen eliszkolni próbált. Intettem Rubintnak, hogy kövessen, majd mindketten lecsúsztunk az ereszcsatornán és követtük a férfit. Percekkel később értük be. Az egyik sikátorban ült lehajtott fejjel. Körülötte sötét tócsa csillogott. - Ez már nem fog beszélni. Odamentem hozzá, hogy megvizsgáljam a holttestet. A halál oka egyértelmű volt. Felvágta mindkét erét. Nyilván, hogy társait mentse. A ruhái közt pedig nem találtam semmit. És ekkor jöttem rá a turpisságra, szóval visszafelé már sprintben mentünk.
*** Kis hiján kiköptem a tüdőm, de csak visszaérkeztünk az épülethez. Miután végre rendesen kaptam levegőt odasiettem az egyik őrhöz és megkérdeztem mi történt... Elkéstem. II. Benedikt kuen és Edmund Ewersworn vezetők meghaltak. Őszintén szólva egy csekély bűntudatot és gyászt sem éreztem. Csak emberek voltak. A pozíciójukat illetően pedig úgyis kerül valaki más a helyükre. Az egyetlen amitől tartottam az Mace reakciója volt. Bár ha szerencsém van megúszom egy kis szidással.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Sept 1, 2016 19:44:18 GMT 1
- Milyen érdekes, drága édesanyám nem így gondolta, hiszen kis híján végzett velem… Számára csak egy eltorzult lény voltam, amit nem tekintett egésznek. És valóban emberien viselkedem, tekintve, hogy egész életemet velük töltöttem. Így belegondolva, szerintem azt sem tudom, milyen egy elf – mondom keserűen. Ezután bizalmasabban kezd beszélni. Megrázom a fejem, és a kijárat felé bicegek. - Egy percig sem vagyok hajlandó fontolóra venni ezt, ezzel elárulnám azt a házat, akit… - mondom, de megakad a szavam, hiszen mégis elgondolkodom rajta. Mace akármikor háborút robbantana ki, hogy több területe legyen… De én nem akarok háborút… Jobb lenne megelőzni, bármi áron… Ezért inkább visszafordulok, és a rab elé guggolok. - Jó, legyen, de csak mert békepárti vagyok. Azonban nem foglak elengedni, annyira nem bízom benned. Szóval magamhoz foglak kötni, és így haladunk… Ha megbizonyosodom, hogy nem szöksz el, nem akarsz megölni senkit, beszélhetünk róla… Így megfelel?
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Sept 2, 2016 3:32:37 GMT 1
Ashera Naemeris
-Az, hogy magadhoz kötözöl még ad is a szerephez. Majd mond azt, hogy a Lancel lány küldött érted. Aztán csak vigyél el oda ahol a folyó nyugatról a városba érkezik. Egy apróbb csapat elf el fogja hagyni a várost onnan éjféltájt. Kérdően rápillantasz, hogy mégis honnan tudja ezt. -Ha érdekel, majd elmondom. Most viszont menj, innen mielőtt kiszúrnak. Ekkor nyílik az ajtó. Mace közeledik a lépcsőkön. El kell tűnnöd nehogy, észrevegyen így a lépcsők takarásába bújsz el. Majd amikor Mace az akolitával való beszélgetésbe merül, te kisurransz a nyitva hagyott ajtón.
Azonban ugyanezen az estén Mace vacsorát tart. Így nehéz lesz meglépned. Aztán bekövetkezik a támadás. A teljes káosz közepén az egyik gyilkos elé ugrasz, akinek Lady Frostforge már letépte a maszkját. Hiába csapsz, azonban felé a kardoddal könnyedén kitér az utadból és magával sodor az erkélyen keresztül ki az utcára. A landolás kiüt pár másodpercre. Ez pont elég a gyilkosnak, hogy elmeneküljön. De mindegy kaptál egy esélyt, hogy kihozd az akolitát. Nyögések közepette felálsz. Hiába a díszpáncél a még sajgó testednek nem tett jót a zuhanás. Csak egy őr strázsál, a pince bejárata előtt a másik biztosan elrohant megnézni mi folyik odabent. A kérdésére csak közlöd vele, hogy Lady Lancel parancsára el kell vinned az akolitát. -Najs mi ez a zaj odabent? Erre kitalálsz valami remek ürügyet majd lelépsz az akolitával.
Teneva hatalmas város és rendkívül nehéz benne tájékozódni pláne az éjszaka folyamán. Időközben megkondulnak a gyászharangok jelezve, hogy két uralkodó is elhunyt az éjszaka folyamán. Végül elértek egy folyóhoz ahol már a csónak vár titeket. Két elf (egy nő meg egy férfi) és egy csuklyás ember fiú ül benne. Miután beszálltok, a fickó megszólal: -Itt az éjfél nem várunk tovább kiviszlek titeket. Most esik le, hogy a város embercsempészére akadtál. Gyakorlatilag az őrök orra előtt fog titeket kivinni a városból. Eslerra rávigyorog az elf nőre. Az pedig közelebb lép hozzátok. Ekkor ismered meg a gyilkost magát. Azt akinek az arcát már láttad néhány órája ahogy megölte Almerra királyát.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Sept 3, 2016 3:16:29 GMT 1
Ben közkívánatára
Még mielőtt Mace felemelné a pharát, hogy beszédet mondjon és az egész káosz elkezdődjön Edmund Evensworn is felemelkedik a székéről. Az asztal túlsó felén ülő Elyannára pillant és elmosolyodik. -Szeretnék bejelenteni valamit. Ma ugyanis gazdagabb lettem egy gyönyörű lehetőséggel melyet öreg barátom Mace adott a kezembe. Megtaláltam ugyanis a szerelmet az életben. Nem is lenne máshol alkalmasabb, mint ennyi uralkodó előtt megkérdezni: Elyanna Lancel? Hozzám jössz feleségül? A lány elpirul egy picit. De végül hangos igent kiált. Ekkor emeli fel Mace a poharát és megkezdődik a gyilkolás.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Sept 3, 2016 4:16:39 GMT 1
Ez itt azért van, hogy úgy nézzen ki mintha csinálnék is valamit. Ejnye Wulfi... Ez nem szép dolog... Bye, Dogorn
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on Sept 5, 2016 19:55:15 GMT 1
Ahogy elküldtem a katonám, hogy szedje össze a katonákat. Az két szolgámnak is parancsba adtam, hogy hozzanak a városból friss bort, úgyis ritka az Krakkorakon. Miután elmentek betámolyogtam a szobámba. Hirtelen furcsa szagra lettem figyelmes. Az ágyam felőljöt. Egy furcsa dolog volt ott bebugyolálva valamibe. Kivontam kardom és óvatosan felvágtam. Ekkor a vágás hirtelenségétől a benne lévő fej leeset a padlóra. - Mi a... - ordítom el magam. Erre hirtelen belép a katonám és mikor meg pillantja a fejet ő is néz egy nagyot. - Gyorsan tüntesd el. - ahogy kimondtam ő már egyből kapja is föl a fejet és elkezdte betekerni abba rongyba, amiben volt. Ekkor észrevettem valami furcsát. - Állj - mondtam neki. Elvettem tőle és elkezdtem széthajtani. Nagyon megdöbbentem mikor megláttam, hogy ez nem is egy egyszerű rongy, hanem egy zászló. Baljós elő érzetem volt ezzel kapcsolatban. Amikor a katonám átnyújtja a levelet, amit az ágyon talált és elolvasom, hogy mi ál benne a sejtésem beigazolódot. Tényleg rossz a helyzet. - Az a nőszemély azt hiszi mellé állunk. - Milyen nő királyom - kérdi Bionbyr. - Hát Erlena Forstforge. Akivel négy éve kereskedelmi kapcsolatban van Krakkorak. - válaszolom. - Igaz, én királyként kapok némi bónuszt. - elmosolyodok. - Apám mondta, hogy nem kellene vele üzletelni. Ha szabad kérdeznem mi áll a levélben. - - Az apád bölcs, és lehet néha hallgatnom kellet volna rá, ha már apám nem tette. A levélben az áll, hogy álljunk mellé, mert leakarja taszítani a trónról a jelenlegi uralkodót. - válaszoltam. - És ön mit fog tenni? - kérdi. - Nem tudom, még nem tudom. De annyit biztosan tudok, hogy azt, ami Krakkorak jövőjét hosszú távra biztosítja majd. De ez még a jövő zenéje. Tedd a fejet egy edénybe és töltsd meg vízzel és szólj a szolgáknak, hogy takarítsanak fel. - ahogy kiadtam az utasításokat kimentem az épület elé. Ott megvártam míg végeznek aztán vissza mentem és lefeküdtem aludni.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Sept 6, 2016 15:54:53 GMT 1
A privát tárgyalásom után egyenesen a vacsora helyszínére sétáltam, személyesen felügyeltem az előkészületeket. Elsősorban azért, mert nem volt más dolgom, másrészt pedig mert azt akartam, hogy minden gördülékenyen működjön. Az utolsó simitások alatt mentem vissza a szállásomra, az egyik ősöm ruháit vettem magamra, még pedig egy királyi palástot. A vörös, vágott köpenyeken a sárga oroszlán vad szemei vigyázták viselőjét. A ruha maga sötét vörös ingből, és egy fekete nadrágból állt s bár egyszerű volt, nemes eleganciája leplezetlen volt. Indulás előtt megmostam az arcomat, majd elindultam. Azonban nem közvetlenül a terembe, hanem észak királynőnének szállására. Bekopogtam, és ha ajtót nyitott, láthatta a szememben csillogó káprázatot. A sötétkék ruhája több sebét is felfedte a kiváncsi szemeim előtt, valakit ezek talán elijesztettek volna, számomra azonban volt bennük valami... vonzó. - Lady Frostforge, megtisztelne azzal, ha elkísérhetném a vacsorára.
Szólaltam mosolyogva, ha beleegyezik, akkor kinyújtom a karomat, hogy bele karolhasson, ha nem akkor elnézést kérek, meghajolok és egyedül megyek tovább. A vacsora jól kezdődik, bár kissé csendes. Egészen addig a pillanatig, amíg Edmund barátom a köszöntőm előtt fel nem emelkedne a széktől. Büszke és boldog mosoly ül az arcomra amikor megkéri Elyanna kezét, nem is próbálom leplezni az örömöt ami eltölti a rideg testemet. Épp kifejezném a gratulációmat, amikor a barátom felordít, majd a szája megtelik vérrel és az életét veszti. Minden olyan gyorsan történt, a testőrök gyorsak voltak, azonban nem eléggé. A Kuen és Edmund halott. Az öreg halála nem rázott meg különösebben, azonban amikor a zokogó lányom ölében fekvő Edmundra tekintettem elöntött a gyűlölet, főleg azok után, amit Nashreen mondott... Szóval megvan a gyilkos, és milyen ostoba volt... Egy hivatalnok barátnője. Ha nem fortyognék a dühtől, akkor alighanem nevetnék. Kiviharzottam a szobából és értesítettem az odakint állomásozó katonáimat. - Senkinek se engedjék, hogy elhagyják a várost,ha kell arannyal győzzék meg őket az itt maradásról. Az elfeket TÜZETESEN vizsgálják át.
Átnyújtottam nekik a helyszínen használt fegyvereket és hozzátettem, hogy akinél ilyet találnak azt semmiképp se engedjék tovább.Ezt követően részletes személyleírást adtam az elfről, ha kell, akkor Nashreen segítségét is igénybe vettem ehhez. Ezen felül elrendeltem, hogy rendszeres őrjáratok kutassák át a környéket. Úgy véltem, hogy a gyilkos nem sokáig maradna Tenevában, ha pedig igen, akkor bolond. Több mindenre is kellett gondolnom, az első ami hirtelen eszembe jutott sokkal jobban nyugtalanított, mint bármi... ha engem el akartak tenni láb alól, akkor feltehetőleg a fogoly is veszélyben volt. - ELLENŐRIZZÉK AZ AKOLITÁT! – ordítottam az embereimnek, majd felsiettem a szobámba és azonnal hivattam Garretet. - Ezt mégis hogy a francba képzelted?Kiáltottam rá, de aztán sikerült lenyugodnom. Hideg fejjel kellett átgondolnom a dolgokat. - Teneva körül zárlat van, mindenkit átellenőriznek. Ely nem maradhat itt tovább, úgy döntöttem, hogy még ma éjjel távoztok.Gyorsan megírtam egy felhatalmazást arra, hogy a lányomat kísérő karavánt minden probléma nélkül átengedjék a katonáim. Ezt a lépés sorozatot Teneva valószínűleg nem nézi majd jó szemmel, de teljesen hagy. Nyomatékosan a tudtukra adom, mélyenszántó szarkazmussal, hogy ha a városuk biztonságos lenne, akkor minderre most nem lenne szükség. Hivattam az egyik küldöncömet, aztán... Leültem az asztalhoz és elővettem egy rakat pergament, melyben tájákoztattam a házaimat a minket ért támadásról, a szenátus korruptságáról. Sorra lepecsételtem őket, majd az egyik küldöncöm kezébe nyomtam. Amint ismét ketten voltunk a szobában így szóltam Garret-hez: - Észak jóváhagyta a kémhálózatunk kiépítését, Erlena Frostforge ellen óhajtja használni azt. Ennek a kérésének úgy érzem, hogy minden probléma nélkül eleget tehetünk. Azonban, a hírek először hozzám fussanak be, és... – megköszörültem a torkomat – mivel a minimális féltékenység egy normális szerelemben elfogadható, szeretnék tisztában lenni az északi hírekkel is. Mosolyodtam el, majd intettem, hogy távozzon. Amennyi fát kivágnak a leveleim miatt... ismét elővettem egy köteget belőlük, majd egy újabb üzenet küldtem szét a nemeseimnek. Ez azonban kódolt volt, és névtelen. Ennyi állt benne: „Itt az idő.“ Ők azonban tudták, hogy minek jött el az ideje. Annak, hogy a távollétemben, az országra leselkedő veszélyekre való tekintettel királlyá koronázzanak. Ezt követően Horgoért küldettem, majd elindultam egyenesen Fenris lakása felé. Finom hangon kopogtattam az ajtót, épp ezért lepheti meg, amikor az ajtót kitárva egy két és fél méteres félork vigyorog le rá, kezében egy ember méretű pallossal. Gyilkos tekintetéből könnyen kiolvashatja, hogy nemrég ontott vért és még szomjazna néhányra. Közvetlen mellette egy Tiszta Láng testőr állt mellém. (Mivel Ely távozik, így őt behozhatom), egy hasonló méretű fegyverrel a kezében. - Üdvözlöm. A Kevinei Köztársaság és a Szenátus ellen elkövetett gyilkossági merényletek bűnrészességének gyanúja miatt letartóztatom. A saját érdekében remélem, hogy nem tudott arról, hogy a barátnője egy sorozatgyilkos lázító. Az utolsó mondatban érződött a kétely, az irónia és a szarkazmus. Elvigyorodtam és vártam az akolita válaszát. /Horgo szemszögéből - Túl sok szabadidő/ A latrináról rángatták el, pedig mindenki tudta jól, hogy azt mennyire nem szereti. Biftos falami sphecchiális eszemény.
Gondolta, majd kezébe vedte az emberetlen méretű fegyverét, azzal elindult a vacsora helyszíne felé. Út közben megpillantott néhány gyanús, csuklyás alakot, de nem tulajdonított nekik túl sok figyelmet. Az őrjárat során egyáltalán nem figyelt az emberekre, amikor csak tehette elcsort egy-egy sertés szeletet (najó, egy egész sertést) és perceg alatt bemajszolta. Azonban az agya rögtön "gyilkos" üzemmódba váltott, amikor megtámadták a többieket. A fürge elf légynek tűnt az ork számára, még el is vigyorodott amikor az megpróbálta átütni a páncélját egy csatacsillaggal. Megragadta a férfi koponyáját s nemes egyszerűséggel a falhoz vágta, ennek következtében szétloccsant annak feje. Lenyalta az ujjaira tapadt vért, jóízűen fogyasztotta el a desszertet, majd amíg Mace nem hivatta, azon filózott, hogy miért voltak ezek a csuklyás alakok ilyen ismerősek.
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Sept 8, 2016 14:36:24 GMT 1
Ez a sok stressz nem tesz jót az arcbőrömnek... Erre a gondolatra kipattannak a szemeim, hisz rájövök, hogy még mindig csupa piszok vagyok. Elfintorodom, majd a mellettem pihegő Veniorra nézek. Megsimogatom a fejét, majd felállok, és a fürdő felé veszem az irányt. Csak behajtom az ajtót, hogy a legféltettebb kincsemre is ügyelni tudjak. Mióta velem van, felébredt a felelősségtudatom, vagy valami hasonló. Levetem a koszos ruháimat, és beszállok a kádba. A víz kellemesen meleg volt. Hangosan felsóhajtok, majd ellazulok a vízben. - Meg kell hagyni, az a nő nem apróz el semmit, ha munkáról van szó... Bár ugyanezt nem mondhatnám el a kinézetét illetően... Bár ez számomra nem fontos, amíg nekünk megvan mindenünk, ugye? - kérdezem a sárkánytól, de nem mintha választ várnék. Lehunyom a szemeimet, és csendben relaxálok, közben a gondolataim Tyres Frostforge felé kalandoznak el. Már rengetegszer elképzeltem, hogy milyen lehet élőben, de mindig arra a következtetésre jutottam, hogy teljesen mindegy, az a lényeg, hogy a királyi család sarja, és ez nekem bőven elég. Most azonban újra szabadjára engedem a fantáziámat, és elképzeltem, hogy számomra milyen lenne a "tökéletes Tyres". Ezt azonban hamar megunom, és azon kezdek el gondolkodni, mit is fogok csinálni én ott fent, északon. Az elején valószínűleg nagyon semmit, csak azt, amit mondanak nekem... Természetesen mindenkinek a bizalmába kell férkőznöm, meg ilyenek. És ha elég jó kislány leszek, később jöhet a játék. Erre elmosolyodom. Mióta tudomást szereztem erről a házasságkötésről, másra sem gondoltam, csak erre. Onnantól kezdve inkább csak magammal foglalkoztam, és el is felejtettem, milyen élvezetes az emberekkel, az érzéseikkel játszadozni. Csörömpölésre leszek figyelmes. Gyorsan felülök a kádban, és körbenézek. Egy megkönnyebbült sóhajt hallatok, amint kiderült, hogy csak Venior az. - Nagyon rosszcsont vagy, tudod-e? Így rám hozni a frászt! - dorgálom meg gyengéden. Erre csak rám emeli azokat a gyönyörű sárga szemeit, majd megy tovább kutakodni. Ezt megmosolygom, majd gyorsan megtisztálkodom. Alaposan megmosom az arcom, a hajam, mire végzek a fürdővíz is tiszta kosz. Kiszállok a kádból, egy nagyobb törölközőt magam köré csavarok, egy kisebbet pedig a hajam köré tekerem, majd kisétálok a ruhásszekrényhez. A saját ruháimat távolról felismerem, inkább a jobb oldaliakat veszem szemügyre, amiket Ria válogatott össze. A nadrágos összeállításokon ismét nevetnem kellett. - Életemben nem hordtam még nadrágot... - Egy pillanatra elkalandozom, majd izgalom szikrája csillan fel a szememben. - Talán felpróbálhatnék egyet, és megnézhetném, hogy áll... - megrázom a fejem. -Nem, egyrészről a nadrág nem igazán nőies, másrészről pedig... - Puff, az egyik szett leesett. A ruhák alatt megmozdul valami, majd előbukkan egy bájos buksi. Felnevetek. - Azt mondod, nézzük meg? - Venior csuklik egyet. - Végül is, ha csak én látom, csak nem lesz baj belőle, nemde? - Felkapom a ruhákat, és a kis bajkeverőt, és visszamegyek a fürdőbe. Egy szekrényre rápakolom a ruhákat, Veniort pedig a földre helyezem. Gyorsan bekrémezem magam, ugyanis ez a sok kosz kiszárítja a bőrt, aztán alaposan megtörlöm a hajam. Miután egész száraz lett, felkapom magamra a ruhákat, és felfogom a hajam. - Nos, mit gondolsz? Hasonlítok egy almerrai szegényebb család lánygyermekére? - Venior morog egyet, és megrázza a fejét, mire elnevetem magam. - Igazad van, még így is sokkal szebb vagyok náluk! - Belenézek a tükörbe, és elöntenek az emlékek. Lehervad az arcomról a mosoly. Hozzáérek a tükörképem arcához, majd lenézek a várakozó Veniorra. - Kit akarok áltatni... Csak azért törődöm ennyit magammal, mert nincs senkim... Ezt eddig még nem mondtam el senkinek, de nagyon magányosnak érzem magam. - Felsóhajtok, majd a földre roskadok. Venior erre az ölembe mászik, és az enyémhez nyomja a fejét. Erre ismét elmosolyodom. - Azaz ez egészen addig volt így, ameddig rád nem találtam! Boldog vagyok, hogy végre van egy barátom! - Életemben először tiszta szívből vigyorogtam, mint egy vadalma, és ebben semmi gúny, semmi önteltség nem volt, csak színtiszta öröm, és szeretet. - Hát, akkor ezt eldöntöttük. Mivel jól áll nekem ez az összeállítás, maradhat! - Felállok, lófarokba összefogom a hajam, ismét megcsodálom magam a tükörben, majd felkapom Veniort. Egy kis babusgatás után lerakom az ágyra, majd kiszólok Norwoodért, és elindulok felkeresni Ria-t. Az első két napon nem történt semmi említésre méltó. Ria a rendelkezésemre bocsátotta a könyvtárat, ahova én elég gyakran kijártam, hisz imádtam olvasni. Veniornak szemmel láthatóan nem tetszett a hajókázás, ezért többnyire egész nap csak aludt. Természetesen vagy Robbot, vagy Norwoodot berendeltem mellé a szobába, de nem igazán volt erre szükség. Beszélgetni nem igazán beszélgettem senkivel. A hajón nem találtam senkit érdemesnek arra, hogy pár mondatnál több szót váltsunk. Ez volt a helyzet a hajó Úrnőjével, Riával is. Nem kerültem, mert bajom nem volt vele (a külsejét leszámítva), de nem is vágytam a társaságára, ahogy ő sem az enyémre. Néha felmentem a fedélzetre egy kis friss levegőt szívni, valamint egyszer körbenéztem a hajón, de időm legnagyobb részét a kabinban töltöttem. Ma vagyunk harmadik napja a hajón, és valami eszméletlen viharba keveredtünk. Én ki sem tettem a lábam a szobámból, két okból kifolyólag. Az egyik, hogy nem akarok bőrig ázni (pfujj), a másik pedig, hogy Venior rettentően félt. Az ölemben kuporgott, és reszketett. Nagyon sajnáltam szegény párát, na meg egy idő után én is kezdtem átvenni az ő idegességét. Akármennyire is próbálom nyugtatni magam, egyre jobban eluralkodik rajtam a pánik, de nem értem miért. Mintha az ő érzései átragadnának rám. Kinézek az ablakon, de semmit nem látok, csak a folyamatosan ömlő esőt. Felsóhajtok, hátamat a falnak vetem, és a pislákoló gyertyalángot kezdem figyelni. Most nemrég gyújtottam meg, és épp most esik le az első csepp viasz. Egy... Nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgom, mint viaszcseppeket számolni... De sajnos így volt. Nem mehettem ki, ugyanis így nem hagyhattam magára Veniort, könyvet meg nem hoztam ide be magammal, tehát ez maradt. Kettő... Borzasztó lassúsággal telik az idő. Egyszer csak egy puffanást hallok kintről, de nem igazán figyelek oda. Három... Nyílik az ajtó, de csak a szemem sarkából nézek oda. Biztos csak az egyik őr az... Az ajtóban azonban egy ismeretlen alakot pillantok meg. Minden izmom egyszerre feszül meg, és még a szívem is kihagy egy ütemet, amikor az illető kezében meglátom a véres, görbe kardot. Jól megnézem az illetőt, és az egyetlen, ami ebben a gyér fényben feltűnik, az a fehér haja. Ilyen alakot nem láttam a fedélzeten. Most mitévő legyek?! Kétségbeesetten hordozom körbe a tekintetem a szobán, de a félelem annyira lebénította az agyam, hogy gondolkodni sem tudtam. Az egyetlen menekülési útvonalamat pedig elállja ez az ismeretlen. "-Freya Larlsson. A népemből sokan úgy gondolják, hogy egy Almerra és Nigrommar közti frigy nem lenne előnyös.-" Ebben a pillanatban a napnál is világosabbá vált, hogy meg akar ölni. Ledermedek a félelemtől. Egyre jobban a fal felé húzódom, és magamhoz szorítom Veniort. Összeszorítom a szemeimet, és fohászkodom, hogy ha más nem, neki ne legyen baja. Léptek zaja üti meg a fülem, és egy másodpercre megörülök, hogy az egyik emberem a megmentésünkre siet. Felismerem Norwood alakját. Már épp állnék fel, amikor a támadó megperdül, és egy kecses mozdulattal elvágja a férfi torkát. A vér beteríti az egész ajtó előtti részt. A könnyeim is elkezdenek kicsordulni, ahogy egyre közelebb érzem a véget. A gyilkosról Norwood élettelen testére vándorol a tekintetem. A fehér hajú megindul felém, mire Venior felegyenesedik, széttárja a szárnyait. Nem értem mire készül, de a testem nem engedelmeskedik az akaratomnak, mozdulni sem bírok. A következő pillanatban pedig fényesség, és hő árasztja el a szobát. Venior lángba borította Norwood gyilkosát. Ezután pedig, mint aki jól végezte dolgát, visszafekszik az ölembe. Egy ideig le sem tudom venni a szemem a szénné égett hulláról. Lassan tudatosul bennem, hogy a sárkány épp most mentette meg az életem. Közben megérkezik Ria az embereivel, valamint az én megmaradt hat emberem is előkeveredik. Robb arcára nézvén látom, hogy megviselte a dolog, de első körben odajön hozzám. - Úrnőm, minden rendben? - Felnézek rá, majd bólintok. - Sajnálom... Csak ennyit tudok kinyögni, mert még mindig sokkos állapotban vagyok. Robb gyorsan hoz nekem egy pohár vizet, ez idő alatt pedig Lady Manches parancsára kihurcolják a hullákat. Elveszem a pohár vizet, és kortyonként iszom meg. "-Kérem, várjanak az ajtó előtt! Csak akkor engedjenek be bárkit is, ha sürgős jelentenivalója van.-" Egy biccentéssel jelzem Robbnak, hogy ő is menjen ki. Ahogy becsukódik az ajtó, felállok én is, Veniort továbbra is a kezemben tartva. "-Hallgatom!-" Ria hangjára felemelem a fejem, majd egy mély levegőt kezdve egyből a közepébe vágok: - Nem vagyok biztos benne, de... - itt egy pillanatra elhallgatok, és ismét felidézem a támadót. - Ha nem tévedek, egy elf volt az... Bár nem mondhatom biztosra. Fehér haja volt, egy görbe pengéjű kard volt nála, és olyan kecsesen gyilkolt, hogy másra nem tudok gondolni. Mintha erre született volna... teszem hozzá magamban. Figyelem a nő reakcióit, de aztán még valami eszembe jut. - Valamint azt is mondta, hogy a népéből sokan úgy gondolják, hogy egy Almerra és Nigrommar közötti frigy nem lenne előnyös. Ennyi információval szolgálhatok... - Természetesen végighallgatom, ha mond bármit, illetve bármilyen kérdésére válaszolok, ha tudok. Majd a jelen pillanatban leginkább foglalkoztató kérdésemet teszem fel neki: - Ugye nem szándékozzátok bántani? - bökök a fejemmel a kezemben kuporgó csöppségre. Nagyon remélem, hogy nem tervezik bántani, mert ha igen, nem tudom mitévő lennék. Természetesen bármi áron megvédeném, de egyedül mit tudok tenni?!
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Sept 9, 2016 16:03:11 GMT 1
[/div] Ejnye Dogi ne vedd ilyen szigorúan az admini feladataidat. Igen Ben Fenris távozott.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Sept 9, 2016 20:06:53 GMT 1
Még el se indulsz mikor az őrök már eléd kerülnek majd a lábaid előtt földre dobnak egy másikat. -Ez a férfi azt állítja, hogy futni hagyta az akolitát. Az őr a földön marad és nem mer felnézni úgy mondja. -Uram nem az én hibám. A leányod testőre jött érte. Aztmondta parancsa van, hogy elvigye. Csak nem álhatom útját egy ilyen magas rangú személynek.
Kopogásodra nem nyílik a Szenátus épületében elhelyezett kis szállás ajtaja. Mivel semmi sem hallatszik ezért a Horgo újra kopog. Magyarán nemes egyszerűséggel besétál az ajtón keretestül és még a homlokával is lekap egy darabot az ajtófélfából. Ám odabent nem találtok senkit. A szobán látszik, hogy össze lett pakolva mintha a tulajdonosa már nem szándékozna visszajönni ide.
Az éjszaka folyamán újabb hírek nem érkeznek. Ez azt jelenti, hogy a gyilkosok vagy kicsúsztak az őrség markából vagy még a városban tartózkodnak.
Legalább Ely és Garett épségben el tudták hagyni a várost. Hamarosan minden rendben lesz. Ezek pusztán pillanatnyi kellemetlenségek.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Sept 11, 2016 19:43:30 GMT 1
Mace hangja csak úgy a semmiből morajlott fel. Úgy éreztem mintha egy pillanatra megállt volna a szívverésem. Magától Macetől annyira nem is féltem, csak attól a rohadt ocsmány testőrétől. Eredeti munkájához képest ijesztően sok hóhéri feladattal volt ellátva, és hát mi tagadás nem szerettem volna ezen feladatok közé tartozni. Visszatérve Macere. Válaszolhattam volna a kérdésére. Elmagyarázhattam volna neki mi történt. Kibeszélhettem volna magam ebből az egészből, de mégis csendben maradtam. Leginkább azért is mert arról ami történt, jobb ha senkinek sem beszélek. "A Kevinei Köztársaság egyik legjobb bérgyilkosa bedőlt az egyik legostobább trükknek." Igen, ezt jobbnak láttam nem világgá kürtölni. Végül ketten maradtunk Macevel a teremben. Nyugalmat erőltettem az arcomra, és vártam azt aminek jönnie kell. Közben persze tekintetem itt-ott elkalandozott, menekülő utat keresve, de ezt is igyekeztem a lehető legdiszkrétebben megoldani. Szerencsére egész jól jártam. Elsősorban végre itt hagyhattam ezt az átkozott várost. Másodsorban pedig egy újabb feladattal lettem megbízva. Aggodalmam el is illant és ez a következő megjegyzésemben is észrevehetővé vált. - Eszem ágában sincs közvetlenül Észak királynőjének jelenteni. Nem bízom abban a szajhában, és neked sem kéne. Most még kellesz neki a zöldbőrűek miatt. De ha a seregeinkre támaszkodva leverik őket, könnyen lehet, hogy hátba szúr. Bárhogy is reagált Mace ezután, fejet hajtottam és távoztam a szobából. Odakint Rubint várt rám, aggodalmas arckifejezéssel. - Úgy aggódtam érted. - Nyugi, a fejem még a helyén - felemeltem a kezeim - és ezeken sincs még bilincs. Miután szorosan átölelt, közöltem vele a híreket, aztán útnak indultunk a szállásunk felé. Összepakoltunk mindent amire szükségünk volt, aztán ezt követően jelentkeztünk a karavánnál ami kivisz minket a városból. Alig vártam már, hogy szemügyre vegyem az új birtokomat. Meg persze az új "menyasszonyomat" is.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Sept 11, 2016 21:02:56 GMT 1
Összefonom a karomat, és összehúzom a szemöldökömet, így hallgatom végig az akolitát. - Értettem, és bár fogalmam sincs, honnan tudsz ennyi mindent, majd megkérdezem. Talán. Most viszont, mennem kell, mert vannak más feladataim is. Még találkozunk! – köszönök el tőle. A szobámba megyek, hogy átöltözzem a vacsorára. Végül úgy döntök, hogy mindent átkötözök tiszta, hófehér gézbe, hogy semmiképpen se hozzak szégyent az uralkodómra, majd miután minden fegyveremet felvettem, elindulok a vacsora helyszínére. Szerencsére még időben érkeztem, hiszen tíz percen belül megérkezik az első vendég. Az ablak előtt állok, teljesen mozdulatlanul, kifejezéstelen tekintettel, Ely székéhez a legközelebb. Azért egy pillanatig elcsodálkozom Lady Frostforge szépségén és eleganciáján, de aztán már újra a semmibe bámulok. Sikerül kikapcsolnom az agyamat, és bár elég sok mindent megjegyzek, sikerül pihennem is egy keveset. Azonban megérzem, hogy a kövem forrósodni kezd, ezért előveszem, és megállapítom, hogy elf vendégeink vannak. Már éppen levenném a fegyverem, amikor egy hatalmas üvöltés hallatszik, majd feltűnnek az elkövetők is. Egy pillanatig csak nézem, hogy mi történt, aztán elindulok az egyik támadó felé, hátamról elővettem a kétoldalú kardomat, és megpörgetem a kezemben. De elég erősen nyilall belém a fájdalom, és egy másodpercig mozdulni sem bírok, annyira fáj mindenem. De ekkor meglátom, hogy az egyik az ablak felé igyekszik, így én magam útját állom, de könnyűszerrel kikerül engem, majd megragad, és vele együtt zuhanok ki az ablakon. Meg fogok halni… Gondolom magamban, majd földet érek. Néhány percig csak lebegek a tudatalattim szélén, de végül visszaránt a valóságba, és kinyitom a szemem, majd felkiáltok fájdalmamban. Megmozdulni sem bírok… Gondolom kétségbeesetten. De az első dolog, amit meg tudok állapítani, az az, hogy már nem meleg a kövem, így egyedül maradtam. Francba… Meglépett, de meg fogom találni!Ekkor egy ötletem támad. Most mindenhol zűrzavar van… Csak most van esélyem! Ezért nagy nehezen feltápászkodom, és nyögve indulok el a börtön felé. Nem bírom tovább, úgy érzem, darabokra hullok itt és most… Gondolom, de haladok tovább. Szerencsére csak egy őr van, és monoton hangon mondom, hogy Lady Lancel nevében teszem, illetve egy kis női bájt is be kell vetnem, de csak bejutok végre. Ránézek, és egyetlen pillantást küldök neki, remélem, veszi az adást, hogy csöndben legyen. Magamhoz kötözöm, majd ugyanolyan lassan el is megyek az őr előtt. Egy pillanatig elgondolkodom, hogy vajon ez így nem gyanús-e, hogy az őr szeme láttára viszem ki az akolitát, ezért bár undorodom ettől, előveszem az egyik tőrömet, és megpróbálom megölni az őrt, majd meggyőződöm, hogy tényleg így lett. Ha kérdőn néz rám az akolita, akkor ennyit mondok. - Ha ezt nem teszem meg, akkor egyértelmű, hogy én voltam… Így viszont akárki lehetett - Ezután, sajnos hozzám kell alkalmazkodni, hiszen nagyon lassan tudok haladni. Viszont, ahogy közeledünk a célhoz, úgy egyre jobban leszek. A lábam és a karom már nem fáj, csak a vállam és a fejem. Aztán megérkezünk, és meglepődöm a társaságot illetően, illetve felkészülök bármire. Bár ebben az állapotban… Mindegy is… Enyhén megbotránkoztat az eset, de már nincs vissza út. Azonban amikor megpillantom a nőt, még az én állam is leesik egy kicsit, majd rendezem magamat. Mibe keveredtem?! - Azt hiszem, ha már így összefonódott a sorsunk, az út alatt mesélhetnénk egymásnak ezt-azt, nemde? – nézek rájuk felhúzott szemöldökkel. [/font] [/div]
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Sept 16, 2016 22:57:09 GMT 1
Khak volt Ria Manches egyik első embere. Veteránként sok vizet látott már és körbe hajózta az egész Volgreont mindössze huszonöt éves koráig. Ezért vezette ő a másik csapatot át a szomszéd hajóra. Rögtön lefelé indította az embereit a fedélközbe, hogy felhúzzák a vasmacskát. Bár a vérnyomok a falon és a küzdelemre mutató jelek jól látszottak a legénység teljesen eltűnt a hajóról. Bárki is csinálta ezt remek munkát végzett és kizárt, hogy egyedül volt. Még egy lovag sem tudna elbánni egyedül egy ilyen kemény legénységgel. Khak libabőrös lett a csendtől a hajón. A tengerészek mind babonásak voltak és egy ilyen „szellemhajó” biztosan nem jelent jót. Ahogy a horgony felé haladt a hajó kihalt folyosóin az egyik ajtóban kiszűrődő fényt vélt felfedezni. Szélesebbre tárta, hogy jobban megszemlélje. A fény forrása egy apró már majdnem leégett gyertya volt. Csak pár másodperc kellett hozzá, hogy a láng leérjen alulra. Rendes körülmények között ilyenkor kialudt volna. De Khak túl későn ismerte fel, hogy az egész szoba úszik az olajban és azt tartalmazó hordókkal van tele. A hajót robbanás rázta meg. Egy egész éjszakát töltöttetek kint a vízen egy nyavalyás csónakban. Miután a Szárnyas vándor is lángra kapott nem volt mit tenni. Menekülni kellett. A viharos éjszaka ugyan gyorsan végetért de a flotta többi hajója nem talált meg benneteket. A hullámoknak kiszolgáltatott hajótöröttekké váltatok. A gyomrotok is megkordult időközben. Ha nem találtok gyorsan segítséget feltehetőleg itt vesztek a tengeren. A három csónaknyi tengerész már mind eldöntötte kit esznek meg, először ha olyanra fordul a sorsuk, úgyhogy most a Tenger istenéhez imádkoznak, hátha az segít rajtuk. Vannak, akik azt hangoztatják, hogy bűnös van köztetek és, hogy a mélybe kell vetni, mert az megszabadít ettől az átkozott balszerencsétől. Épp kezdődne, a vita a téma körül mikor valaki felkiált. -Hajó közeledik. A hang irányába fordultok és egy gyönyörű hadihajót vesztek észre ahogy a tenger hullámait szeli. Árbócain Nigrommar farkasos lobógóját tépi a szél. A „Hó fia”nevű hajó közeledik felétek és épp titeket keres. A nagydarab kopasz kapitány széles mosollyal fogad benneteket és meghajol Lady Larlson előtt. -Megtiszteltetés a hajón tudnom önt Lady. A nevem Gromgund Havsted ez pedig a hajóm a Hó fia. Napok óta keressük magát és várjuk az érkezését. Tyres úr rendkívül boldog lesz. Miután felemelkedik a meghajlásból fordulatból lekever egy pofont az egyik ott ácsorgó emberének. -MIT BÁMULSZ TE KRETÉN? MARS MELÓZNI!-majd visszafordul hozzátok.- Elnézést kérek de ha az ember nem tartja őket rövid pórázon akkor a végén még ellustulnak.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Sept 18, 2016 21:19:25 GMT 1
Eme kocka rendeltetését csak Whitewolf és én ismerjük
b8XsNvJg2-8x102-6
|
|