Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Jul 14, 2016 17:58:40 GMT 1
Poeta Fenris a kuen szavaira csak halkan felnevet.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Jul 14, 2016 18:59:18 GMT 1
http YES! LETS ALL LAUGH! HA-HA-HA!
|
|
Ismae
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Játékot vállal
Utoljára online: Jan 22, 2020 13:41:13 GMT 1
Jun 17, 2016 17:17:13 GMT 1
|
Post by Ismae on Jul 15, 2016 20:29:02 GMT 1
A szobám ajtaja hirtelen kicsapódott, már a fordulásban félig kihúztam a kardomat. Szerencsére nem kellett használnom, hisz apám egyik embere állt előttem. Vértje és kardja csupa vér, szinte már csöpög róla. Elmondta apám parancsát és én rögtön követtem őt. A folyosón egy halott tündér feküdt, fejéből a családom címerével ellátott fél pajzs állt ki, másik fele meg a közelben. ~Hogy te nem tudtam meghallani ezt??!!~szidtam le magam gondolatban ~Süket vagy, vagy csak pusztán nem akarod meghallani a rászorultak hangját?~szólalt meg a fejemben egy kis hang. Hiába próbálta a katona elkerülni, holtesteken és fejünk fölött zúgó nyílzáporok során haladtunk át. Amennyire meg tudtam ítélni, egy kicsivel több riverguardi holtestet láttam, mint amennyit szerettem volna. Általában több sebből véreztek el, az ellenfelek kecses vágásaik jól láthatóak. Időnként meg pontos célzással küldték a halálos nyílvesszőt. A fényviszonyok miatt nem tudtam pontosan megítélni, de mintha mitril nyílhegyek csillannak meg. A folyosók üresen konganak, vagy harcolnak éppen, vagy már találtak egy alkalmasnak tűnő búvóhelyet és elbújtak. A belső udvarhoz érkeztünk, apám és tíz legjobb embere áll ott. Az ostromlók már a belső falat támadják, és atyám rögtön az erődbe küld. ~Ezek szerint anyám ott van. És a kicsik??~vetődik fel a gondolat a fejemben. A csörlők hangja fájdalmasan szólalt meg. ~Elfoglalták!~ És elkezdődik a csata. Apám úgy forgatja a kardját, ahogy az híréhez méltó. 20 tünde halott és apám emberei közül is csak kettő sérült meg. Nemhiába, ők Riverguard büszkeségei. Halvány remény csapja meg a szívemet, hogy talán visszahódíthatjuk a várat, de az eszem rögtön meg is fojtja ezt. És akkor veszett el minden, mikor megjelent az az akolita. Nem igazán mond nekem ez a cím semmit, de apám arcát látva megértettem, veszedelmes ellenfél. Atyám összes bajtársa elesett, az akolita úgy forgatta a kardját, mintha az a saját része volna. Atyám hangja fájdalmasan visszhangzott a fejemben. Annyira megbénított, hogy hagytam kísérőm a belső várba húzzon. De még így is láttam azt, amire mindig is emlékezni fogok. Atyámat, aki egyedül szállt szembe egy akolitával, hogy megvédjen minket bári áron. A kapu becsukódását késve érzékeltem. Két katona már a barikádot építette, mikor odaszaladtam, hogy lebontsam, amit eddig felépítettek.
-Nem nem nem nem nem nem…….- motyogok magamnak közben - NEM NEM NEM NEM NEEEEEEEEM - váltok át kiabálásra, amikor a kísérőm hátrafelé húzott. Hiába ficánkoltam, ő vasmarokkal tartott. Mikor a torkom berekedt, akkor jöttek a könnyek. Megállíthatatlanul folytak. Társai egy pillanatig döbbenten néztek, majd pakoltak tovább. Egy padon kötöttem ki. Hagytam, hogy a bánat a könnyeken keresztül kitisztítson. Csak ezután fogtam föl, valaki hozzám bújt. Göndör hosszú fürtjei sápadtan virítottak a félhomályban. 15 éves létére Lena időnként még mindig gyerekesen viselkedett, de éppen ebből kifolyólag mindig is megérezte, ha valakit valami bánt. Vastag köpenyen kívül csak a hálóruhája és a papucsa van rajta. Körülnézve vettem észre, hogy anyám itt van, némán gyászolja atyámat, és mellette Ed is a könnyeivel küzd. Ők is hasonló ruhadarabokat viselnek, mint Lena. És hagyjuk, hogy 12 óra a gyász és a bánat jegyében elteljen. Felkészülve vártam. A kardomat két kézzel fogtam, alapállásban. Hideg düh lepett el, mikor elkezdték a kaput betörni. A bosszúállás nem az én műfajom, de most türelmetlenül vártam, hogy most megtehessem. Nagy meglepetésként ért minket, hogy a tiszta láng katonái, és hogy a vezetőjük női személy. Hiába állították, hogy visszaadja a várat, gyanakodva figyeltük a mozgásukat. Két katonát azonnal elküldtem túlélőket keresni, a megmaradt egyre, pedig a családomat bíztam, azzal az utasítással, hogy ne tegyék ki a lábukat addig, amíg értük nem küldetek. Döbbenten álltam meg a kapuban. Holtestek hevertek mindenütt. A hányigert leküzdve haladtam apám dolgozószobájába. Ez a helyiség sem úszta meg épségben, az asztal felborulva, a széket darabokban találtam. Néhány papírlap a vértől vált vörössé. Kiválasztottam néhányat, amin csak pár csepp volt. Majd a raktárba siettem, ahonnan lúdtollat és tintát szereztem. Visszatértem a belső udvarba, ahol néhány szolga mozgolódott. Épp akkor tért vissza a két katona, és jelentették, hogy kevés túlélőt találtak, köztük a vén Gavrielt, az vár gyógyítóját, és Malcomt, a vár kincstárnokát. És hogy úgy néz ki, hogy a megmentőink visszavonultak a táborukba. A vezetőjük egy Elyanna Lancel nevezetű hölgy. ~Lancel?? Mégis mit keres ő itt??~döbbentem meg. Keserű szájízzel néztem, ahogy az oroszlános sereg elvonult. Nem az ellenségeskedés miatt, hanem amiatt, hogy ilyen csúfosan elbuktunk. Elbuktunk. Ezt a szót eddig nem hallottam a jelenlévők szájából, de az én tudatomba szinte beégett. Az elvonuló had megkapta az ellátmányt, amit Lady Elyanna kért, de ez is csakhogy éppen. És én ugyanezen a bástyán álltam akkor, amikor az ostrom megkezdődött. Ha annak lehetett nevezni. Hisz nem voltak itt ostromgépek, csupán sok tünde, és az éj. De a mitril nyilak eléggé nyugtalanítanak. Hiszen ezeknek nem volt annyi pénzük, hogy ennyi nyílhegyet megvásároljanak. Lehet, hogy volt támogatójuk??? De ki az?? Mit akart elérni? Bár ezek olya kérdések, amiket nem lehet megválaszolni most még. És nekem is megvannak a kötelességeim. Kismillió plusz egy. Jelenleg én vagyok Riverguard űrnője, és mindenféle dologgal kell foglalkoznom. Például katonákat kellene küldenem az orkok elleni hadba, de még a várőrséget is újjá kell építenem. Elsüllyedek szégyenembe, ha kiképzetlen embereket kell majd a hadseregbe küldenem. A falvakban és a várban kárfelméréseket kell elvégezni, akkor elegendő cselédet is fel kell fogadni. És ha nem fog minket csődbe vinni, akkor talán újrakezdhetjük. Fivéreimnek és nővéremnek leveleket írtam az eseményekről, vázlatosan, abban a reményben, hogy meg fognak minket látogatni. Vagy valamilyen formában segítséget nyújtanak. Ma alkonyatkor lesz majd a temetés. Nemcsak atyámé, hanem az összes elesett riverguardinak is. Elégetjük a holttestüket. A tündékét is, a váron kívül, de ott senki sem fog imát mondani értük. Nyugodjanak békében. Nyugodj békében atyám. Remélem méltó utódod leszek.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Post by Raion on Jul 16, 2016 15:05:08 GMT 1
Az ülés úgy folytatódot, ahogy sejtettem. Először a kevine-i kért szót és kezdet egy személyes sérelemmel, amire egy lenéző mosoly volt a válaszom. ~ Az pénz költés nélkül is megy. ~ gondoltam miközben folytatta. Mondandójának első fele nem nagyon hatot meg. De a másik fele az egy kicsit felhúzta bennem a pumpát. Miután befejezte vettem pár mély levegőt annak érdekében, hogy nyugodtan szólaljak fel. Ekkor kért szót Észak királynője, aki még mindig piszok jól nézet ki abban a ruhában. Nem tudom mi van velem olyan, mintha vonzana. Lehet, azért mert volt már dolgom egy Fortforge-val? Na mindegy nem ide tartozik. Az ő szavai jobban estek a fülemnek, igaz pár részlettel nem értettem egyet, de ezt szóvá is akartam tenni. Épp felállni készültem, amikor is egy északi ajtóstúl rontott be a terembe. Ez arra inspirált, hogy üljek vissza a hátsómra. Kis hatás szünet után elkezdet beszélni. Amit mindot az teljesen meglepett. ~ Támadnak az orkok. Pont akkor, mikor mi öten együt vagyunk. Ez gyanús. Nem is kicsit. ~ Mire végig értem a gondolattal a férfi kimondta azt, hogy sárkány. Amire hirtelen nem tudtam, hogyan reagáljak. Laz'ghul iránti tiszteletemből adódóan nagy öröm kerített hatalmába. Ekkor jutott eszembe, amit ő mondot. ~ Hmm....Mégis igaza lett volna? A sárkányok visszatérnek? Akkor nem kis esély van rá, hogy.... ~ Gondolatomat a krónikás szavai és az ez után kirobbanó vita elterelte. Amit nagy érdeklődéssel követtem végig. Nagyon élveztem, örömömre szolgált látni ahogy egymásnak esnek. Azonban a Szenátusi tag felszólalása elrontotta a szórakozásom. ~ Ezek azt hiszik, hogy parancsolgathatnak nekem. Ez kész. ~ ráztam a fejem nem egyetértésemet jelezve. Össze szedtem gondolataim és amikor a Kuen befejezte fel szólaltam. - Nagyon jól szórakozom tisztelt jelen lévők, nagyon is. Nem is tudom mikor voltam ilyen jó színházi előadáson, mint ez. De emiatt kétségeim támadnak afelől, hogy önök lennének-e az országuk vezetői. Mikor úgy viselkednek, mint a kis gyerekek - néztem gúnyosan végig mindenkin -, akik azon vitatkoznak, hogy ki legyen a jó és ki a rossz. - egy pillanatnyi szünet és folytattam. - Na már most szeretnék kitérni a vita előtti felszólalásokra, amik személyemet érintik, és aztán a többi fejleményre is választ adok. Haladjunk szépen sorban. Hol is kezdjük? Ja igen. Tisztelt Szenátus Lord Lancel ellenem felhozott vádjai abszurdak. Már puszta személyem nem tűri az ilyen aljas módszereket, és amint első fel szólalásomban is mondtam nem béreltem fel egyetlen elfet sem. És azt sem tudom, hogy mi az a akolita. So sem láttam és nem hallottam felőle. A másik. Nem áll szándékomban viszályt vagy háborút szítani országaik között. Már a puszta feltételezés is sértő számomra. A következő. Lady Nashreen köszönöm, hogy nem személyes sérelmek erőltetésével közelíti meg az ügyet. Nem úgy mint egyesek. - Mace-re pillantok - De furcsálom azt, hogy kalózkodással vádolja meg népem. Mikor már vagy öt éve megtiltottam a Nigrommar-i hajók ellen irányuló bármioyen atrocitást. Ezzel is elkerülvén legjobb sőt egyetlen kereskedelmi partnerem elvesztését. Szerintem az információi tévesek vagy manipuláltákazokat. A másik önnel kapcsolatban. Nagyon sajnálom, hogy elmuoasztottam Riverguard megsegítését. Kárpótlásul fel ajánlom segítségemet. 40 hajóm és 8000 katonámat küldöm a vár megsegítésére és a határ szakasz védelmének a megerősítésére. Kérem fogadja el segítségem ez ügyben. - enyhén meghajoltam a királynő irányába - És nem utolsó sorban Tisztelt Szenátus. A tervvel, mellyel elő álltak én és a szenátoraim egyöntetűen elutasítjuk.- hátra tekintek - Még mielőtt bármi féle szavazás lenne. És utolsóként az az ügy ami mindenkit nyugtalanít. - sóhajtok - Amennyiben a sárkány létezik Krakkorak nem nyújt segítséget az orkok elleni háborúban. Vallási okok miatt. Ezzel kapcsolatosan megértésüket kérem.- Miután befejeztem vissza leültem. És közben azon járt a fejem, hogy neki köze van-e ehez az ügyhöz. Mert ha igen, akkor nagyon dühös leszek, és büntetésben fogom részesíteni, amiért bajba kevert.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Jul 18, 2016 14:30:41 GMT 1
Még mindig halványan mosolygok Garret-re. - Ó, hogy én? Nincs miért féltékenykednem, Garret… Se időm, se kedvem nincs veletek foglalkozni.
Amíg mindenki rendbe szedi magát, Ely és én is úgy gondoltuk, illene felkeresni a vár űrnőjét, ezért mikor már kevésbé néztem ki haldoklónak, elindultam hozzá. A rejtekhelyén találtam rá, épp mikor kinyitották az ajtót. Nem volt nehéz felismerni, hiszen még elcsíptük, amikor az apjától elszakították. Aki elveszett a csatában. Odalépek elé, majd egy űrnőhöz méltóan köszöntöm, utána a családját is. - Üdvözletem Lady Ismae Sorna, Riverguard űrnője és tisztelt családja. Ashera Naemaris a nevem, Lady Elyanna Lancel, Lord Mace Lancel lányának testőre. Jelenleg Lady Lancel küldötte vagyok. Sajnálom, hogy ilyen méltatlan külsővel kell fogadniuk engem. Szeretnénk kifejezni mélységes bánatunkat és részvétünket az apjával és az otthonával törtétek miatt – Fejet hajtok, és hagyok néhány másodperc szünetet, mielőtt folytatom. – Továbbá szeretnénk, ha tudna róla, seregeink továbbra is segítségére lesz, ha szükségét érzi, bár kívánom, hogy ne fajuljon idáig az ügy. Kívánom, hogy sikeresen kilábaljanak jelenlegi helyzetükből! – Újra tisztelgek nekik, majd ha mond valamit, akkor meghallgatom, ezután ha elenged, akkor visszamegyek, hiszen lassan indulunk tovább.
Szerencsére a sátron kívül kell, maradjak, hiszen így parancsolta Lady Lancel. Legalább kicsit elláthatom magamat, meg pihenhetek, most rám fér, úgy érzem. Miután leszállt az éj, Ely elvonult a sátrába a vendégével. Miután végre ettem-ittam kicsit, felfrissültem, de mosdásra még nem volt időm. Mindegy, hamarosan úgy is hazaértünk, akkor majd megmosakszom… Halk kuncogás biztosít arról, hogy semmi baj nincs odabent, ezért nekiállok átkötözni a sebeimet, hiszen ezek elég gyors és ügyetlen kötözések voltak. Szereztem magamnak egész sok kötszert, meg fertőtlenítő szert, így szép lassan leszedem a régi szöveteket. Jaj, nagyon fáj még… A lábammal kezdem, és látom, hogy itt volt az ideje, hiszen lassan újra fertőződni kezd. Fogom a fertőtlenítőt, és egy jó nagy adagot ráöntök. Majdnem felsikoltok fájdalmamban, de egy nyögéssel sikerült elfojtanom. Zihálni kezdek, majd miután elmúlt a kínzó fájdalom, lassan betekerem a sebet a tiszta gézzel. Egy kész… Ezután egy kis szövet anyagra öntök a szerből, és a szemem alatti, majd a halántékomon lévő sebet is ellátom. Nem túl könnyű fél kézzel dolgozni… Miután végeztem a fejemmel és a vállammal, már csak a kézfejem maradt. Ez van a legrosszabb állapotban… Még a vérzés sem állt el teljesen. Ezért erre dupla szövetet kötök, majd miután végeztem, észreveszem, hogy nagyon elment az idő, és már bentről sem hallok semmi zajt. Nagy nehezen feltápászkodom, és halkan belépek a sátorba. Azonban ami ott fogad, még engem is megbotránkoztat. Ez nem lehet igaz… Többször kell majd járőröznöm idebent is… Azonban nem teszek semmit, biztos ezt sem érthetem, ahogy sok minden mást sem. Egy fanyar fintor kíséretében visszavonulok, és én is nyugovóra térek a sátor előtt.
Korán keltünk, hiszen kicsit változott a terv, mi korábban indultunk, ezért csak egy gyors kötés csere és reggeli fért bele, már indultunk is. A táj gyönyörű volt, kicsit elálmélkodtam rajta, de aztán egy-két perc múlva már újra a feladatomra koncentráltam. Lovam teljesen feltöltődött a pihenéstől, így attól nem kellett félnem, hogy nem menne. Néha-néha rásandítottam Ely-re és társunkra, majd egy idő után odalovagoltam közéjük, és ennyit mondtam. - Lady Lancel, úgy gondolom mondhatna valamit a történtekről, már csak biztonsági okok miatt is, hogy pontosan mire számítsak, mit tegyek. Így talán mindannyiunknak könnyebb lesz, nem gondolja?
Szerencsére van egy kis időnk pihenni, ezért miután meggyőződtem, hogy Ely kényelembe helyezte magát, és rendes őrséget is kapott, elvonulok, hogy kicsit rendbe szedjem magam a tárgyalás előtt. Tudom, hogy én magam nem fogok részt venni, de kísérőként sem kéne úgy kinéznem, mint egy gyilkos hentesnek. Azonnal elmegyek megmosakodni, hiszen ezüstös hajam ragad a vértől, legalább fél órába telik, mire visszanyeri igazi színét. A testemről szerencsére könnyedén lejön a vér, kosz és por, és végre sikerül a sebeimet is rendesen letisztítani. Mihelyt végeztem szinte bedőlök az ágyba, nagyjából hét órát tudok aludni, mire újra fel kell, keljek. Ezután fényesre súrolt páncélomat veszem magamra és a Lancel ház viseletét. Majd Ely-hez megyek, és mikor mindannyian készen állunk, akkor elindulunk, hogy vallomást tegyenek. Vajon mi minden történt itt, mióta elmentünk innen? Persze azon kívül, hogy majdnem meghaltam… Kezemmel a kövemet keresem, de beleakad az akolita medáljába. Mostantól ez is itt marad. Emlékeztetve, hogy még csak most kezdődik minden, és hogy innen indultunk…
|
|
Kami
FRPG Guru
Utoljára online: Sept 18, 2024 20:24:43 GMT 1
Feb 27, 2016 15:50:39 GMT 1
|
Post by Kami on Jul 20, 2016 16:09:22 GMT 1
Kilépek a barlangból, és enyhe döbbenet fut végig rajtam. Tizenkét lovas vár ránk. Tizenkettő?! Komolyan?! Mély levegőt veszek, hogy lehiggadjak. Nem is tudom mire számítottam. De ha eljutok végre északra, onnantól felőlem az öreg fel is fordulhat! Fintorgok egy utolsót, majd a szokásos kifejezéstelen arccal indulok el. Legalább az eső nem esik… gondolom magamban. Az egyik ember leugrik a lováról, hogy átadja nekem, tehát felé lépkedek. Mivel segít nekem, ezért egyszerűbb volt, mintha egyedül bénáztam volna. Aztán elindulunk. Igyekszem úgy tartani a kis sárkányt, hogy neki is kényelmes legyen, és az embereknek se tűnhessen fel. Természetesen azt a két fajankót magam mellé rendeltem, akik tudnak róla. Út közben egy másik katona vázolja nekem a helyzetet. Csak egy apró biccentéssel jelzem neki, hogy tudomásul vettem mindent, magamban azonban őrjöngök. Nem hiszem el, hogy még az országot sem hagytuk el! De remélem ez az ember megbízhatóbb lesz mint ezek a semmirekellők! Kezd elegem lenni, hogy ilyen tökkelütöttekkel vagyok körülvéve. A városba érve fintorogva nézek körbe. Valaki képes itt élni, uram atyám! Majd’ elhányom magam ettől a helytől. Komolyan, ez már az igénytelenség legalja! Több időm nem volt a finnyáskodásra, ugyanis megérkeztünk. Állítólag a fogadóban várt engem az a személy, aki innen tovább kísér. Leszállok a lóról, és amikor érzem, hogy sár van a cipőm alatt, majdnem felsikoltok. Ez undorítóóó! Akik közel állnak, legfeljebb halk nyüszítés-szerű hangot hallanak. Összeszorított ajkakkal lépkedek, és igyekszem a kevésbé latyakos területekre lépkedni több-kevesebb sikerrel. Egy apró sóhaj hagyja el a számat, amint száraz aljzatra lépek. Körbenézek a fogadóban, magamban csak ennyit gondolok: Hát, ez sem sokkal jobb, mint a kinti helyzet! Remélem nem kell sokáig itt lennem! - Jöjjön kérem utánam! – Az egyik katona hangjára figyelek csak fel, és követem őt az egyik asztalhoz, ahol egy nő ül. Látom, hogy rögtön feláll, és meghajol, amit egy apró elismerő hümmögéssel veszek tudomásul. „-Üdvözletem Ria Manches vagyok.” A név hallatán gondolkodóba esem. Mintha hallottam már ezt a nevet valahol… Nem ő az, aki nőként lett sikeres kereskedő? Meg mintha valamilyen állatot is tenyésztene, de arra már nem emlékszem, hogy mit. De lényegtelen, ha elvisz engem északra, akkor nekem aztán mindegy, miből keresi a kenyerét. „-Az édesapja engem bízott meg az útjának biztosításával. A hajóim a kikötőben várnak. Indulhatunk?-” Az utolsó szónál felcsillannak a szemeim. Azonban a távolságtartó, rideg stílusomat nem akartam elhajítani, akár legyen sorstárs, vagy annyira fajankó, hogy az már szinte fáj… (igen, ez a kísérőimre vonatkozik). - Igen, már épp kérni akartam! – Bemutatkozást feleslegesnek tartottam, hisz ő tudja, hogy én ki vagyok. No meg attól még, hogy nem túl nőies, még lehet potenciális rivális. Felvont szemöldökkel méregetem, és ha elindul, követem.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Jul 22, 2016 21:59:33 GMT 1
A hét fős lovas csapat melyet a Nashreen Frostforge küldött, hogy ellenőrizzék unokatestvérét végül megérkezett Sana várának kapujához. Jelentéktelen régi erődítmény volt ez melyet már nagy seregek nem is őriztek. A térképeken is csak a körülötte fekvő város volt feltűntetve semmi más. Az őrök lassú tempóban haladtak végig Sana városán. Ilyesztő és rideg hely volt. Az emberek alig jártak a fagyos utcákon. Ha néha-néha megláttak valakit az is csak lehajtott fejjel sietett hazafelé. Mintha a városban megállt volna az idő. Az ablakokból a lovasokra meredő hideg tekintetek voltak a legrémisztőbbek az egészben. Mindig figyelték őket. Legtöbbször sovány gyerekek és nők. A Percy Sernol által vezetett lovasok végül elérték Lady Erlena várának a kapuját. Ez pont a főtéren volt. Egyetlen itt egyetlen furcsaság magaslott csak ki a többi közül. Egy leégett épület. Megmaradt alapját nézve jó nagy lehetett. Talán egy templom. -Nekem ez nagyon nem tetszik-szólalt meg Elrik. A fiatal ám nagyravágyó lovas tehetséges harcosként csatlakozott a sereghez. Bár igazi csatát még nem látott kiváló katonának ígérkezett. Miközben a várkapu felett álló katonák szó nélkül felhúzták a kaput a lovas csapat leszállt állatairól. Ezután egy rövid várudvaron haladtak át. A falakról csak pár őr figyelte őket. De Percynek valami feltűnt. Nem a frostforge család címere volt kitűzve a falakra. Helyükön egy teljesen vörös zászló díszelgett. -Juttassátok eszembe, hogy erre majd rákérdezünk a Ladynél. – mondta majd belépett a vár előtte kitárulkozó kapuján. Amint beléptek az előcsarnokba az ajtó hangos döndüléssel csapódott be mögöttük. A túl oldalról hallani lehetett ahogy eltorlaszolják az ajtót. -Mi a fene ez? -Nézzük csak kiket dobott elém a hamis uralkodó? Pár gyalogos katonát akik azthiszik rendbe szedhetnek. Nagy hiba volt. A hang a katonáknál magasabbról szól. Egy apró teraszról mely az emeletről nyílik a terembe. Egy magas feketébe öltözött nő állt rajta. Merev arca még ijesztőbbnek bizonyult a fáklyák fényében. -Lady Nashreen Frostforge nevében… -CSÖND LEGYEN. NE EMLEGESD NEKEM MÉGEGYSZER ANNAK A SZAJHÁNAK A NEVÉT. Az ő családfája üldözött ide, hogy ne nyújthassam be a trónöröklési vágyamat. Pedig én vagyok a jogos uralkodó és ezt a Frostforgeok a nehezebbik úton fogják megtapasztalni. Ekkor a nő elvigyorodott és megsimogatta a lábai melett semmiből felbukkant éjfekete hegyi farkast. A bestia sárga szemei szinte világítottak a sötétben. Percy küzdött már orkok ellen látott már vallási fanatikusokat gyilkolni de a nőéhez hasonló ördögi vigyorral még sosem találkozott. Hiába rántotta elő a kardját a hüvelyéből. Mindenhonnan nyilak záporoztak rájuk. Tyres Frostforge a tróntermében ült mikor a küldönc átnyújtotta a csomagot. Pont olyan mérete volt mint egy sisaknak. Egy vörös vászon darabba volt csomagolva. Nem értette mi lehet benne ezért gyorsan elkezdte kibontani. Ám amit ott talált annak már kevésbe örült. Percy Sernol a felderítők vezetőjének feje volt az mely most kigurult az öléből és nagyot koppant a padlón. -Uram. - szólt a döbbent fiúhoz az üzenet hordozója. Egy levelet is küldtek. Tyres átvette a papírt melyen vörös vérrel írott betűkkel ez állt: „Íme a szajha királynő első áldozatai. Küldjétek tovább az összes Frostforgenak, hogy az igaz örökös egy sereggel érkezik haza Winterkeepbe. Azokat akik az oldalára állnak bőségesen megjutalmazza az ellenségeit pedig eltapossa.” Mikor a Tyres leereszti a leplet akkor látja csak, hogy valójában ez egy zászló. Erlena Frostforge új lobogója. Egy ugyanilyen csomagot megkapott a Volgreon minden egyéb uralkodója azzal a szöveggel, hogy: „Így fog eljönni észak új kora. Áljatok mellém és pusztítsátok el a fattyakat. Erlena Frostforge”
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Jul 24, 2016 20:05:24 GMT 1
Nashreen:
A szenátus ajánlatát Nigrommar képviselői is egyhangúlag utasítják el. Ismét szót kérek, végighallgatva Lord Lancel, és a szenátusból kilépő Kuen szavait. - Mivel aggasztóak a hazámból származó hírek, gondolom nem lepi meg önöket, hogy minél gyorsabban szeretnék végezni, és hazatérni a népemhez. Hálásan köszönöm a felajánlott segítséget... Nigrommar nehéz időket él. Winterkeep, a főváros, és a földjeink védelmét képesek vagyunk ellátni, ám a Határhegységben, ahol az ork fenyegetés közvetlen, nagy szükség lenne további jó katonákra. Ez a terület nehezen felügyelhető, ám sok csata itt dől el... ha az ellenfél benyomult a területeinkre, akkor a legjobb az esélyünk megfékezni őket, ha nem engedjük, hogy továbbiak keljenek át a határokon. - megvakarom Ande füle tövét. - Most azonban kérnék egy kevés szünetet. Magam is hamar vissza akarok térni az országomba, ám beszélnék pár szót Lord Helionnal. Ha kapok rá lehetőséget, azonnal odalépek a folyosón Khadgarhoz, és beszélni kezdek. - Rossz előérzetem van, és nem tudom, a szenátus mikor ad lehetőséget, hogy visszatérjek Nigrommarba. Ha ma elengednek, már holnap napfelkeltekor indulok, de elsősorban északon van szükségem jó emberekre. Térj vissza Winterkeep-be, még ma! Keresd fel az öcsémet, ő a helyzettől függően tudja majd, hol van rád szükség, bízom benne, és bízom benned is. Ha minden jól alakul, hamarosan újra találkozunk. Amint folytatódik a szenátus ülése, a továbbiakban megpróbálom elérni, hogy lehetőleg még másnap visszatérhessek északra, és megpróbálok beszélni a határhegységbe felajánlott csapatokról is.
Tyres:
A fiú borzadva bámulta a csomagot, a felderítő fejével. Ilyenkor vágyott rá, hogy bár mellette volna a nővére, hogy segítsen döntéseket hozni. Nem tudta, mikor érkezik a sereg, de abban biztos volt, hogy nagy gondok várnak. ~Nem zavarom a nővérem ilyennel~ döntötte el. ~Az ork fenyegetésről már megkapta a hírt, és minden bizonnyal hamar hazatér. Egyelőre bölcsen kell eljárnom.~ - Értesítsék a Laest menti nemeseket a veszélyről. - mondta higgadtan. - Erősítsék meg a megfelelő területek védelmét, de ne nyomuljanak túl messzire, egyelőre várnunk kell. Nem akarok konfliktusba kerülni a Laestiekkel egy őrült rokon miatt. - ismét megnézte a fejet. - Van egy ötletem, ahogy megoldhatjuk ezt a problémát, de ahhoz nem szabad provokatívan fellépnünk. Erősítsék meg Winterkeep védelmét is, de ne tegyenek semmit, amíg nem parancsolom.
OOC: Dogorn reagja után folytatom majd, addig légyszi ne meséld tovább Tyres szálát
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Jul 25, 2016 22:12:53 GMT 1
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Jul 26, 2016 12:17:50 GMT 1
Kis híján elmosolyodom, mikor bemutatkozás nélkül rögtön indulni szeretne. Gondolhatnám, hogy ezt azon logikus okból teszi, mert nem akarja, hogy az itteni emberek halljanak róla. Ezt én sem szeretném. De kétlem, hogy ezért nem mutatkozott volna be. Valószínűbb az úrnői passzió... Vagy az, hogy én tisztában vagyok azzal, hogy ő ki… Na mindegy. Bólintok, majd elindulok kifelé. Nem ő az egyetlen, aki minél előbb le akar innen lépni. Elöl megyek, utánam jön ő az embereivel, a sort az én őreim zárják. Érzem, hogy figyel, de nem igazán érdekel. Hadd méregessen, ha ez neki jó... Ebből nem sokat tud meg rólam... Menet közben a "pontokon" hagyott embereim csatlakoznak hozzánk. Egy a menet végére, a másik mellém szegődik és halkan jelentést tesz. Alig néhány szót váltok velük. Ha valahol ránk nézve bajt láttak, utasítom őket, hogy néhány emberemmel oldják meg (a lehető legbékésebb módon). Ha nincs, akkor mázlink van. Amint megérkezünk a kikötőbe, megláthatnak egy nagy hajót, melynek orra leginkább egy vándorbotra hasonlít, illetve két kisebbet mellette. Nem tudom, mennyire értenek hozzájuk, de valószínűleg egyszerű kereskedő hajóknak nézik őket. Nos, ez tévedés, de erről nem fogok beszélni nekik. Mind három hajó igen jól felszerelt, alkalmasak egy ilyen útra. Bár talán a Szárnyas Bálna nevű bárka méltóbb lenne egy leendő hercegné szállításához, de apám olyan bérleti díjat és káreseti térítést írt, hogy csak pislogtam. Úgy öt percig. Tudom én, hogy értékes, de azért ne rajtam akarjon meggazdagodni... De mindegy. A saját drágám valamivel kisebb, mint egy átlagos bárka, de ismerem, tudom, hogy helyt fog állni. A kisebb hajóim közepesek. Ezek fognak a védelemre összpontosítani. Gyakran használom ezt a formációt az üzleteimhez, így nagy valószínűséggel nem fogunk feltűnést kelteni. Néha hozok egy negyedik, kis hajót is, de most nem tettem. Vagyis pontosabban hoztam, csak tovább is küldtem. Örülök, hogy Varan kapitány nem makacsolta meg magát. Nagyon azon az állásponton volt, hogy itt van rá szükség. Megértettem őt, de neki más, fontosabb feladatot szántam, mivel az évek során rászolgált a bizalmamra. Nem csak azt, hogy ahol kell, szóljon a békés átvonulásunkról, hanem, hogy Nigrommarban tájékozódjon a helyzetről. Át tudunk-e vonulni a karavánokkal, vagy inkább kerüljünk a vízi úton? Az utóbbit jobban preferálom, de az hosszabb idő. Szükségem van az információkra. Odafordulok Freyához. - Kérem, válassza ki azokat az embereket, akiket magával akar hozni! Amíg ő választ, addig meghallgatom Shira jelentését. Ha baj van, utasítom, hogy intézkedjen. Ha nincs semmi, akkor megkérem, hogy bonyolítsa le az indulást, amíg én a vendéggel foglalkozom. Közben Freya választott. Összesen nyolc emberről van szó. (OOC: ezt megbeszéltük) Egy bólintással veszem tudomásul. De valami itt nem stimmel. Van két őr, akiket mintha maga mellett akarna tartani... Hm... Vajon tudnak valamit, amiről talán nekem is kéne? Legalább a Mag nem fog unatkozni. A hajó előtt megtörlöm a lábam az odahelyezett lábtörlőbe. Csak remélem, hogy utánam csinálják. Nem akarom, hogy sáros legyen a hajóm. Ahogy felérünk, meglátom Baltazart a karzaton. Kíváncsian nézi az érkezőket. Intek neki, mire a bal, kesztyűvel védett kezemre száll. Kicsit felszisszenek. Úgy tűnik, le kell vágnom a karmaiból… A kezemben tartva fordulok szembe vendégeimmel. - Üdvözlöm önöket a Szárnyas Vándor fedélzetén! Ezzel a hajóval fogjuk megtenni utunk nagyobbik részét. Megmutatom a szobáikat. Én megyek elöl két emberemmel. Baltazart időközben a vállamra helyeztem. Freyának valószínűleg nem tetszik, de Balt fordítva ül, így egyenesen ránéz. Ha a nő ezt szóvá teszi, csak annyit mondok, hogy én felelek érte, rajta kell tartanom a szemem. Meg én is jobban érzem magam a „hátsó szem” formációtól, hiába vannak ott az őreim. Persze ezt nem jegyzem meg neki. Freya mögött jönnek az ő emberei, a sort az én embereim zárják. Megérkezünk két-két egymással szemközti szobához, melyeket két őr felügyel. Nekik biccentek, majd az egyik oldal felé fordulok. - A jobb oldali szoba az önök lakhelye. – pillantok Freya embereire – Ha szükségük van valamire, szóljanak valamelyik emberemnek, ő továbbítja nekem. A baloldali szoba az én őreimé. *Megfordulok, majd tovább beszélek. – A jobb oldali szoba az enyém. Lady Larlsson itt többnyire megtalál. A bal oldali a magáé. *Az őrökhöz fordulok.* Ide felesleges bejönniük, ha csak a Lady nem óhajtja. Megvárom, hogy akar-e be őrt, vagy sem, majd kinyitom az ajtót. Egy viszonylag tágas szobába érkezünk. Freyának rögtön feltűnik, hogy nem olyan fényűző, mint amilyenhez hozzászokott. Minden, ami itt van minőségi, - erre ügyelek - de nélkülözi a felesleges cicomát. Valamennyi díszítés van - remélhetőleg az ízlésének megfelelő - de csak annyi, hogy ne legyek tőle rosszul. Kevés információm volt róla, az alapján kellett berendeznem a helyiséget. Szerintem méltó egy ilyen "nagy" emberhez. Shajj... Nem kéne ilyen gúnyosan gondolnom rá... de még mindig nem értem, Lord Tyris miért veszi el... És miért pont most? Hagyjuk ezt. A szobában van egy nagyobb íróasztal egy székkel, felette egy polccal. Van egy nagyobb ágy, melyen többféle takaró és párna pihen, hogy ki tudja választani a számára kényelmeset. Inkább a ruhásszekrényhez lépek és kinyitom. - A bal oldalon lévő ruháit a szolgálóival rakattam össze és hoztam el. Felül találja az ékszeres dobozát, alul pedig a cipőit. A jobb oldali ruhákat és cipőket pedig a sajátjai alapján választottam. Ezek is a lehető legjobb minőségűek és lehetőleg megfelelnek az ízlésének, bár ezek is egyszerűbbek. Van köztük ruha is, de inkább felsőrész és nadrág. Lehet, hogy én ezeknél sokkal egyszerűbb ruhákat hordok, de attól még van ízlésem. Kell is, hogy legyen, hisz nélkülözhetetlen a szakmámhoz. - A szekrény másik részében talál kabátot, vastag köpenyt, sálat, sapkát, kesztyűt. De azokra csak később lesz szüksége. Tudom, hogy fürdeni szeretne, rá van írva, így a szobából nyíló fürdőszobába vezetem. Itt meglát egy kád illatos vizet a megfelelő hőmérsékleten. A polcok pedig tele vannak kencékkel. A sajátjai alapján választottam őket. Még mielőtt hagynám, hogy fürödjön, egy pillanatra visszatérünk a szobába. Megállok az ajtó közelében. - Remélem, elnyerte a szoba a tetszését. Ha rendbe szedte magát, elkísérem az ebédlőbe. Ott majd még mondok pár dolgot, hogy például mit tud csinálni itt a hajón. De mielőtt elmegyek... Óhajt valamit? Óhaj, sóhaj, panasz, bánat, kérés, javaslat, ellenvetés? Legszívesebben így kérdeztem volna meg. De végül nem tettem. Ha nem történt semmi baj és minden emberem megvan, akkor Freya is érezheti, hogy a hajó elindult.
|
|
Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on Aug 2, 2016 13:20:29 GMT 1
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Aug 2, 2016 14:44:51 GMT 1
Khadgar Helion, Mace Lancel, Nashreen Frostforge Ahogy a folyosón beszélgettek egy elf halad el mellettetek. Vörös haját csak szál mögötte, ahogy szinte szalad a folyosón. Karjaival egy vaskos könyvet szorít a testéhez. Szinte szelet csap maga után, ahogy elhúz. De pár méterre megáll majd gyors lendülettel meg is pördül. Körülbelül két másodpercig figyel, titeket aztán gyorsan meghajol és a könyv lapjai közül előránt egy gyűrött levelet. -Elnézést uram. Gondolom Mace Lancelhez van szerencsém. Ezt a levelet az imént adták nekem, hogy adjam át magának. Épp a tárgyalásra siettem, de ezek szerint már véget ért. Amint Mace kiveszi, a levelet a kinyújtott karjából ismét meghajol, majd folytatja felgyorsult útját a folyosó végéig. Mire feltörné a furcsa kígyót formázó pecsétet már el is tűnik a következő kanyarban. Rápillant a levélre. Bár a Volgreon összes házának heraldikájában járatos mégsem tudja megállapítani melyik házé, lehet a furcsa kígyót formázó pecsét. (A levelet megnézheted most azonnal vagy máskor is. Mindenesetre ha elolvasnád most itt a tartalma:) ʆʨʺɡʳʢʫʻʰʵɡʵʢʭ̢ʭʴʻɡʢɡʭʦʷ̪ʭʣʦʯɯɡʂɡʩ̢ʵʶʭʫ̢ʯɡʦʨʺʦʵʭʦʯɡʮʰʯʥʢʵɡ̢ʭʭɻɋɋɣʂʻɡʢʬʰʭʪʵ̢ʯʢʬɡʯʦʮɡʴʻʢʣʢʥɡʣʦʴʻ̪ʭʯʪʦɯɡʌʦʷʪʯʦɡ̪ʳʥʦʬ̪ʣʦʯɯɣɡʂɡʳʢʫʻɡʦʨʺɡʷ̷ʳ̷ʴɡʬ̮ʨʺ̴ʵɡ̢ʣʳ̢ʻʰʭɡʧʦʬʦʵʦɡʩ̢ʵʵ̪ʳʳʦʭɯɡʂʬ̢ʳʤʴʢʬɡʢɡʱʦʤʴ̪ʵʦʯɯɡʔʰʴʦʮɡʭ̢ʵʵʢʥɡʮ̪ʨɡ̪ʴɡʦʻɡʯʢʨʺʰʯɡʢʨʨʢʴʻʵ̴ɯɡɧʯʣʴʱɼɽʪʮʨɡʴʳʤɾɣʩʵʵʱʴɻɰɰʶʱʭʰʢʥɯʸʪʬʪʮʦʥʪʢɯʰʳʨɰʸʪʬʪʱʦʥʪʢɰʤʰʮʮʰʯʴɰɶɰɶɵɰʔʦʳʱʠʳʰʫʢɯʨʪʧɣɡʢʭʵɾɣɣɡʴʵʺʭʦɾɣʮʢʹɮʸʪʥʵʩɻɲɱɱɦɼɣɿè
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Jan 6, 2022 12:33:53 GMT 1
Feb 27, 2016 16:26:07 GMT 1
|
Post by Northside on Aug 2, 2016 23:39:27 GMT 1
A Kuen látván, mennyire képtelen rendet tartani a szenátus névre keresztelt nagycsalád a saját nappalijában a lehető legtiszteletlenebbül és pökhendibbül kiviharzott a teremből. A lakosztálya felé vette az irányt, majd üzentetett a seregének, készüljenek fel a másnapi hazaindulásra. A szenátorainak is kiadta a parancsot visszatérésre Kingspear csodálatos városába. Kellemesen elhelyezkedett a lakosztályán a székébe mely szembe állt az ajtóval. Mögötte a rózsaablaktól már eltávolodott a nap és többet nem töltötte meg a termet színeivel. Egy nagy kódex volt vele szemben az asztalon. Épp nyitotta volna ki, mikor belépett Kevine ura. Az illető próbálkozhatott leülni, ámde a legközelebbi ülésre készített eszközön a Kuen pöffeszkedett, más hely pedig nem volt. A legkényelmesebb pontnak ahová ülhetne, talán a csillár ígérkezett volna. ǚǍǮȧǍȖȠȡȒțȒȘǍțȒȣʖȏȒțǍǯȜȟȒȚȚȖȎǍȠȧȒțȡǍȜȟȠȧʎȔȎǍʎșȑʎȠʎȡǍȎȑȗȎǍȒȚȒǍȕʎȟȚȎȠǍȠȧʣȣȒȡȠʖȔǍʣȡșȒȡʖȟȒǛǍɮȚȑȒǍȎǍȟʖȠȧșȒȡȒȘȒȡǍǹȎȑȦǍǻȎȠȕȟȒȒțǍȗȒșȒțșʖȡʖȏȒțǍȠȧȒȟȒȡțʖȚǍȚȒȔȏȒȠȧʖșțȖǛǍǯʎȟǍȒȔȦȒȡǍȘȒșșǍʖȟȡȒțȒȚǙǍȎǍȘȟȎȘȘȜȟȎȘȖǍȒȟȒȡțȒȘȒȘǍȚȒȔȠȒȚȚȖȠʚȡʖȠȒǍțȒȚǍȖȑȒȔȒțǍʣȡșȒȡǍȎǍȠȧʎȚȜȚȟȎǛƷƷ´
|
|
Ismae
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Játékot vállal
Utoljára online: Jan 22, 2020 13:41:13 GMT 1
Jun 17, 2016 17:17:13 GMT 1
|
Post by Ismae on Aug 3, 2016 8:00:21 GMT 1
Meglepetten kaptam fel a fejemet. De ez csak tovább fokozódott, mikor az érkezőt megpillantottam. Tegnap nem igazán tudtam megfigyelni a tündék jellegzetes tulajdonságait, amik nem a harchoz kapcsolódnak. Kiskoromban, titokban a tükörben lestem magamat. Mindig is érdekeltek ők. Próbáltam kiszűrni az ősömtől örökölt "Sorna" vonásokat. Sajna ezek csak a hajszínemre, a fülemre, és egy hangyányit az alakomra vonatkoztak. De Asherával nem ez volt a helyzet. Kicsit nehezen vettem fel a fonalat, de csak sikerült. Atyámat és a vár állaptotát megemlítve, enyhén elsötétült a tekintetem, majd a mondandója végén; -Köszönöm szépen. Sok minden köszönhetek Önnek és Úrnőjének. Szavait megjegyzem, de szívemből remélem, ahogy Ön is említette, hogy ne legyen még egy ilyen helyzet. Kérem, adja át Úrnőjének az üdvözletemet, és jó utat kívánok nektek.- ezután elengedem. Szomorúan fordultam a naplemente felé. Ashea távozása után pár perccel később megjelent az ajtóban Ed. Vállig érő, fehér haja és fakó bőre a megszokottnál is sápattabbnak tűnt a fekete gyászruha miatt. És sem festettem valami túl jól ettől a színkombinációtól. -Nemsokára itt az idő.-hangja rekedt a sírástól. Erősen megöleltem, majd elindultam lefelé a lépcsőn. A szertartás a híd tövében zajlott, egy kis mólónál. Ahol sok más Sorna nagyurat indították az utolsó utjúkra. Édesanyám és Lena már ott vártak minket minden más fontosabb személlyel, és két szolgával egyetemben. Az egyik kezében egy összehajtogatott Sorna zászló, a másik pedig egy íjat, és egy tegez nyilat szorongatott. Gyors pillantással sikerült felmérnem, hogy a szurok a közelben van. Atyám teste egy csónakban feküdt. Egyszerű páncélzatban, a csónakot friss virágokkal díszítették. Megálltam a szemtanúk előtt, Ed elfoglalta a helyét anyám és húgom mellett. Mindenkinek a szemébe néztem, bánatot és kétségbeesést olvasva ki. Majd szó nélkül elvettem a zászlót. A címer emberöltők óta ugyanúgy néz ki. Sötétkék alapon, az alsó harmadot, ezüst színű hullámok foglalják el. Efölött, középen, arany színnel egy négyágú csillag. Mellette, mindkét oldalon egy-egy falevél. Remegő kezekkel terítettem atyámra. A csónakot elkötöttem, majd hagytan, hogy elsodorja az áramlat. Közben egy ronggyal betekert nyíleszőt a szurokba mártottam. A nap már lenyugodott, és egy égjő fáklyával meggyújtottam a hegyet. Sose lőtten még így, ezért igen zavaró volt a hő. A tűrhető célzóképességem is megsínylette, az első mellé ment. A másodiknál jobban kifeszítettem a húrt, és el is találtam. Már csak álltunk é vártunk. Legutoljára mi négyen hagytuk el a mólót. Fegyvered személyek kísértek minket vissza a szobánkba. Nem igazán sikerült aludnom, csak forgolódtam végig. ~~~~~~ Másnap összehívtam a tanácsot. Anyám is megjelent nagy örömömre. Hiába lett az utóbbi időben rossz a kapcsolatunk, a tanácsára akkor is szükségem van. Nem haboztam túl sokáig, muszáj mindent elmondanom nekik. -Köszönöm, hogy mind megjelentek. A nyilvánvaló okkal mindannyian tisztában vagyunk. Rirverguardot a tündék megostromolták, bármiféle előzetes jel nélkül. Atyám és a helyőrség nagy része a támadás során életét vesztette. Az ostrom folyamán megjelent a Tiszta Láng, Elyanna Lancel vezetésével, és legyőzték a támadókat. Majd elmentek.- egy kis szünetet tartottam- Ezután az is kiderült, hogy a támadó tündék néhány fegyvere mitrillből készült. Nem nagyok, néhány nyílhegy és egy-két tőr. Ami igen gyanús. Ezeket begyűjtöttük. Bármennyire is szeretném, de jelenleg nem tudunk elég figyelmet szentelni ennek a kinyomozására. Az is fontos megemlítenem, hogy a jelentések arról szólnak, hogy a közeli falukat nem érte támadás. Így minden erőnket a vár és a folyó védelmére koncentrálhatunk.-folytattam tovább a részletekkel. Mennyi embert kell kiképezni, milyen dolgokból van hiány satöbbi. A délelőtt nagy része elment ezekkel. Természetesen kikérdtem a többiek véleményét. Néhány személy feszengve szólalt meg. Letudva ezeket, elengedtem a dolgukra. Csak anyám maradt ott. Kék szemei vörösek a sírástól, barna haja kissé kopottan csillogot. -Ismae....-szólított meg- nagyon büszke vagyok rád. Apádhoz méltóan kezeled a helyzetet.-a dicséretre halványan rámosolyodtam-Tudom, hogy az utóbbi időben sokat vitatkoztunk a házassággal kapcsolatban. És most nem szeretném a véleményemet rád erőszakolni-jegyezte meg sietve-de ez is egy járható út. Ezt jegyezd meg kérlek. -Jaj anya!-sóhajtottam föl, majd a székremre borultam-Ez nekem is megfordult a fejemben. De mi egy kis nemesi család vagyunk. Talán most-a hangom megtelt keserűséggel-ami történt, megjelenik néhány személy. De én nem sok jót fűzök hozzájuk.- mondtam és a szemébe néztem.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Aug 4, 2016 23:11:09 GMT 1
Nashreen A Krakkorakiak felszólalására egyszerűen biccentek. - A vallási okokat természetesen megértem. - nem tudom száműzni a hangomból az enyhe élt. Nem ítélem el mások vallását, kissé túl kötöttnek éreztem mindig is, hogy a sárkányokat ennyire démoni teremtménynek tartjuk, de a helyzet mégis kissé abszurdnak tűnik. - Bár megjegyezném, az orkok elleni harc nem csak Nigrommart érinti. A mi háborúinkat sosem kértük, hogy vívják meg, de mindig tisztelettel fogadtuk a segítséget. Amennyiben Riverguard védelmében segédkezne, Ismae Sorna véleményét kell kérnie. Riverguard erődjét jelen pillanatban ő védi, és megbízom az embereim döntésében. Ha ő úgy érzi, igényli a támogatását, én nem gátolom. - fejezem be a felé intézett szavaimat. A továbbiakban nem szólalok fel. Természetesen foglalkoztat a két ország vitája, ám egyelőre nem kívánok belefolyni, részben taktikai okokból, részben pedig azért, mert túl keveset tudok. Mace következtetése logikus, és én magam mindenfajta kalózkodást megvetettem... északi becsület, ahogy az apám mondta gyakran, mindig, elemi módon elleneztem a lopást bármilyen formáját. Szinte már lényegtelen, hogy Kevine vagy Nigrommar. Támadás, rablás, és innentől helytelen. De túl keveset tudok Krakkorakról, hogy akár ellene, akár mellett fellépjek, és amennyiben egyértelműen ellene fordulnék, lehet, hogy újabb ellenségre tennék szert, egy egyébként is feszült helyzetben. Magamban megállapítom, jó döntés volt a krakkoraki segítséggel kapcsolatos döntést Lady Sorna kezébe helyezni. Valóban bíztam az embereimben, és abban, hogy jó döntést hoznak, nem akartam egyértelműen elutasítani a segítséget (amely megint újabb konfliktusokat szíthatott volna), de nem akartam elfogadni sem. Ennek oka részben büszkeség volt, amit kissé szégyelltem is... korábban Kevine váratlan segítsége kihúzta a bajból Riverguardot, nekem mégis nehezemre esett volna rábólintani bármilyen nyílt, külső erő beengedésére az országba. A határhegység sokkal nyíltabb hadszíntér volt... noha Nigrommar védte, mindenkinek érdekét szolgálta, hogy ne legyen gond, hát sokkal könnyebben fogadta az idegeneket. Részben pedig tisztában voltam az apámmal is jó viszonyt ápoló kevinei köztársaság, és Krakkorak feszült viszonyával. Egyiküket sem akartam magamra haragítani. Kedves gesztusként értékelem Mace-től, hogy Khadgart is invitálta, ám a férfihez fordulok. - Jobban örülnék, ha azonnal indulnál. Biztosabbnak érzem északot, ha a legjobb embereim ott vannak az öcsém mellett. - mikor a férfi elsiet, ismét Mace-hez fordulok. - Amennyiben kívánja, megbeszélhetjük a határhegységi segítségével kapcsolatos részleteket. - lepillantok a farkasomra, aki a tanácsterem óta folyamatosan, árnyékként követ, és halvány mosollyal a férfire nézek. - Remélem, nem érzi kellemetlennek, ha Ande is velünk tart. Nehezére esik elmozdulni mellőlem, rosszul érintette az is, hogy a tanácsterembe korábban nem engedték be. Mivel a hegyi farkas kis kora óta az enyém ez nem is meglepő, ha Mace engedi, hogy magammal vigyem, velem tart a lakosztályba is. Ha nem, az elnézését kérem, és az egyik kísérőmre bízom, amíg mi tárgyalunk. Alkoholt csak mérsékelten fogyasztok... úgy érzem, tiszta fejre van szükségem ebben a helyzetben. A bor fanyar ízét azonban kellemesnek találom... kissé emlékeztet az északi italokra, nincs meg benne a déliekre jellemző nehéz, édeskés aroma. - Lord Lancel. - szólalok meg. - Köszönöm, hogy felajánlotta támogatását. Apám is mindig számíthatott Kevinére a nehéz időkben, örülök, hogy a házaink továbbra is jó kapcsolatot ápolnak. Noha egyelőre magam sem tudom, mekkora pontosan a veszély, a határhegység védelme egész Volgreon szempontjából lényeges. Az orkok hordái nem tudhatjuk, meddig jutnának el, ha ott megtörnék a védelmünket. Lord Helion jelentésében teljes mértékben megbízom, csak olyan információt közölne, amelynek hitelessége nehezen vitatható, így amennyiben vállalja, hogy csapatokat küld Nigrommar megsegítésére, elsősorban kérem, a határhegységet erősítse. Oda könnyen fogadják a katonákat, Winterkeep jól védhető, én is és az öcsém is ismerjük a szükséges taktikai trükköket, de a hegyekben minden katona számít. Várom a válaszát, és a tárgyalásunk további alakulását, miközben akaratlanul ismét eszembe jut Tyres helyzete. Nem tudom, mi lehet vele, de valamiért aggódom. Jó volna már hazamenni, tudni, hogy ő és a húgom is jól vannak, hogy a népem is jól van, de mind kevésbé bízom benne. Egy pillanatra még a balga ígéret is eszembe jut, amelyet tett... "Úgy fogod érezni, mintha el sem mentél volna" Naiv volt, és én ezt már akkor is tudtam. Ismét fókuszáltam a gondolataimat. Még volt dolgom Tenevában. Beszélnem kellett a Kuennel is, tisztázni, amely körülményeket kellett, és csak azután indulni, lehetőleg feltűnés nélkül, biztonságos útvonalakon. Tyres (Miután Khadgar megérkezett) ೩೬೯೩ನ൱ೳ೭ം൱൱ನഁ೭ನ൩ನೳ൱ം೭ನ൩೩ಶನೖ೭ನನ೭೯൱ം೭ನ೪ೱംನ೩ನ೭൱೪೭ಶಶಶನ೭ನನ೪೭೭ನ೭೯൱ം೭ನ೪ೱംನ೭ನ೭ನ೬೩ನೳೱ೭ನ೪൵ംം೩ನ೩ನೳ೫ೳ൩ം೩ನ൩೩ೳം൩ಶನം೩ನ೮೭൩ನ೩೯ഁನ೩ನ೮൱೮ೱನ೪೭൱೭ನ೩ನൻ೭೭೪೭ನ൱ನ೭൱ನೱ೭೭ಶನൾം൱೩೯೩ನ೭೯೭೭ෙ೭ನ൱ം೩ನ೮ೱංನನ൱ನ೩ೱನೱ೬೭೩ೱം೩ನೳೱ൱ನ൱೯ನ೯ഁ೭೭ೳೱ೪೪൱ನ೭೭ಶಶಶನ൩ನನ೪೭೭ನ೭೯ഁನೳ೭൱ನ೩ನෙ൱೭ನം೭൱೭൱೪ෙನ൱ನ೩ംನ೩ೲ೩ನ൱ൻ൩೯൩೪ൻಶನ೩ನೳೱංം೩ನ೩೯൩ನ൱ನ೭೯ೳ೭൱ഁ൵೭೭ನ೩ನ൩೩ೱನ೩ംನ೭೪೭೭ೳ೪೭ನೳೳ೩ನೳൾഁ೭೪೪೭ನ೮೭೭ನ೩ംನ൱ം൱ನ೯ഁನ೩൩ನ೭೯ನೱನ൱೬೭೭൱ನ೩ನ೬ನ೮೯೭ನ೭೯ംൻ൵൩ಶೄ೪ೆವನ೬ನ೭ೱಶನವನೳ೭ം೬೭ಶನವನೖ೭೭ം೭೪೪ನ೩ನ೭ഁം೭ನೱನ೯೬ೳಶನೖ೭ನ೩ംನೳೳನ೩ംನ೭೯ഁ೭೭ನ೪൱೩ನ൱ನ೩ൻನ೩ೳನ೯ഁನ೭ംನ೩ംನංೲನ൱೯ನ೯೭ෙ೪೪ಶನವನೳೱ೪ೲ೩ನ೩ನം൩ംൻಶನವನംನ್೭೩ನ೮೯೭ನ೭೭ෙം൱൱೭ನೳ೬ൾನ೫೩೩ನ೭ം೭ෙೲ൱೭ೳನ೮೭ೲ೭ನನ೭೪೪೭ನ೩ನം൩ംൻ೪೩ನ೫೩೯೩ಶನ್೭೩ನං೯ഁನೱೳನೱ೯൱ഁನ೩ನ൱ം೩ೳನൻೲ൩೩ಶನನෙ൱೭೭ನം೩ೲ൩೩ೳನ೭೭ം೭ನ೩ನೳ೩൩ೱನ೭൱ം൩೩೩ಶನೖ೭ನ೬ನ೭ഁೱ೭ನ൱ನೳೱೳನ൩೩ೳನൾ೯ൾ೭ನ೬೭ನ೩ംನ೭೯ഁ೭೭ನ೭ෙഁೳ೭ನ೩ം൩൩ನ൱ನ೭ം൱ನ೩ನംೳ൱೯೭ನ೩೯൩೩ಶನವನೱನം೭೭ನ೩ನ൱ನ೩ನം೭೭ೱನ೮೫೩ನ೭ം൩൩೯೯೩ನ೫ೱ೯೩ೳಶನವನ೩೭ನೳൾം೭൱೪೭ನ೩ಶನംನ೩ೱನ೭೭೭ೳನೳ൱ം೭ೳನ೩ംನ೭೭೭೯೭ನ൩೩೬൩ೳ೩ನ൩ನംೱ೯ං೩ನ೩೩೫೪೩ನ೩೬೩ನ೯ഁನ೭ನೳ൩ೲ೩೩ೳಶನನ೩೭ೱ೭ೳನೳൾംನൾ೪೪೭ನೳ൱ෙ೪೪ನೳ೩൩ೳನ೭೭ೳನ೭ನ೩ೳ೩ೳನ೭ೳನೳ೮ೱೳಶನ್೭೩ನ೩ം೪೩ನ೩ൻം൵೭೯ನ೭ನം൩൵ನ೩೩ನ೯ഁನ೩೭ನ೮೭ෙನ൱ೳ೭ംೱೳನ೭೭೭ನ೫೩൩ನ೭ം൱ನ೩೩ನೳ൱೭ೳನೳ೭೭೬ನ೮೭ನෙೳ೭ಶನವನ೬ೲ೩ಶನವನ್ംನ೭ನೲನೳೱನ೭೪೪ෙನ೩ನം೪൩೪ൻನೳೱನ೫೩೩೩ನ೭ೲನ൱ನೳ೭ೲನ೭ನೱ೬೭ನഁ೩ನ೭೭೭ನ೩ನೳഁನ೭ം൱ഁನ൩ನ൩೬ಶನೱೳ൩ೲನ೩ംನ೩ೱ೩ೳೳ೩ನൻ೪൩ೲನ೬ೱ൩೫ೱ೩ೱನೳ೩೫೩ನ൱೭൵೭ೱನ೭ೳನ൱ನ೬೩೬ನ೭ೳನ೯ഁನ೮೯೭ವ൩ംನം൩ೳ೩ನೱನೲൻನ೩ೳ೩ಶನೲ൩೬ನ೮೭ನ೭ೳೱೳನ೩ೳ൩ನ೩ನ೭೭೭൵൱ನ೩ನ೩൩ೱನ೭೩೫ೱ൩ನೱ೬೭ೳ൱ನ೬ನ೯ഁನ೭೪೪ෙನ೩೬ൻ೬೩೩ೳನೳ೮ೱೳೳಶನ್೯ഁ೭೭ನ೬೯ನೳ൱ೲನෙೳನ೫೭൱೪೭ನ೯ഁನೖ೩೭೭ನ೮೯೭ನ೭൱ನ൩ೲ೩೩ೳಶನ್೪೪೭ನ೩ംನ೭೭೪೭ನ೩ನ್೭೩ನ൩೩೬ನ೭൱ം೭೭೭ನ೩ംನෙನ೭೭೭ೱನೱನ೩ನ೩೭ೱ೭ೳನ೪ೱೳ൩೪೩ನೳ೭೭ೳನ൱ನ೭൱ം೭೭೭ನ೩೩೬ೲನ೯೩೩ಶನ൱೬೭ം೬ನෙೳ೭ನೱ೪೭ನ೭೯൵೭ೳನ೮೬ನ೭೯ನ೩ನೳ൱൱೭ೱೳ೭ನೲ೩೩೩೩ೱೳ೩ಶನ೬ನ೯ഁನ೩ನ೭൱೯ನ೬ೱ൩೫ೱ೩ೱನ൱ം൱ೳ೭೬ನ೭೭ംಶನ೩ನ೩ನෙ൱೭ನೱನ೭೭ನ೩೯೩ನ೭೭ನ೩ನ೭ನ೬೭ನ೭൩ನ೭ನೳ೬೭೭ನ൩ನ೭೬ೱ೯ನೱನ೩ನംೳ൱೯ಶನഁ೩ನ೭೪೭ನೳ೭ನನ೩ೳೱ೪೭ನ೭೯೪൵ംಶನವನ೮೭ೲ೭ംೱನ೪೭ಶನವನ೩೫ೱ೩ನ൱ನ೭ನ೭೬ೱ೯ನ೩೫ನ೩೯ഁಶನ൩೩ನ൵೯ഁನೲൻನംൻನ൱೭೭ೳನ೩ೲ೬ಶೄ೪ೆೋ೭೬೪೭ನ൩ೲ೩ನ೩೬೯೩ನ൩೩ം൩ನೱೳൾം೪೭ನ೩ನ೯೬೩೩ೱನൾ೪೪ನೱ൩ഁ೪೩ನೲ൩೩ೳನ೭೯ഁം೭೭ಶನ್ം൱೪೭ನೲನ೩ನ೭ഁ೩ംഁ೩ನ೭ഁ೩ನೱನ೩ೳೱನೱ೬೭ನ೪ೱംഁ೩ನ൱೭ನංನ೩ನೱ೭ೳ೭೭ವ೪೭ಶನആം೭೯൱ഁನ൩ഁನ೭ನ೩ನ೭೯ೲ೪೪ನೱ೬ෙೳ೪೭ನ൱ೳ೭ംೱೳಶആನ೯೬ೲ೩ನೳೱ൱ನ೫೩ൻ೬೩ನ൩ನೱ೩೩ೳನ೪೭ನ೩ംನ೩ೲೳ൩೪೩ನ೩೩ನ൱ನ೩൩ംನ೭ೳೱ೭೭ನ൱ംನ೩೬೯೩೩ಶನ೩ನ೬ೲ೩ನ೭ೳೳ೩ನ೩ನ೭ನೳ೫ೳ൩ം೩೩ನ೬೭ನ೩ംನೱನ೭ೳೳ೩ನ೭೭ನ೩ನഁ೭೭൱೯ಶನೖ೭ನ೭೭ನೱ೬ೱ೯ನ೪ೱം೩ನ൱ನ್೭೩ನ೭೭ನನೳ೭൱ನ೩ംನ೭൱ഁಶನನ೩൩೭೯ഁ൱೯ನ൱೬೭൱ෙನ೭ನ೩ನ೭ನ೭೪೭೭ೳ೭ನ೬೭ನ೭೯ഁನೳೱನ೫೩೩ನೳ೩೩ನ೩൩ನೲൻನ೭൱ഁ೭ನ൱೯೭ನ೬ೲ೩ನ೩ೲ೩ೱನ೭ംನ೩ನ೮೭೩೬೩ಶØ
|
|