Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Dec 19, 2016 10:08:58 GMT 1
Jurmungand
- Talia Stormdroke vagyok, a kóborló és egyben a Tengeri Testvérek vezére. Azért mentettelek meg, mert olyan vagy, mint mi… A háború a mi életünket is tönkretette, több jó embert magával rántott, engem messzire elsodort az otthonomtól. Elvette tőlem az egyetlen férfi életét, akit szerettem. Ő is Krillnél halt meg, akárcsak a te szeretteid. Összeráncolt homlokkal és üres tekintettel bámult a poharába. - Ne tépjük fel a régi sebeket, kérlek. Ezutén Talia sorra rámutatott a csapatának tagjaira és sorolni kezdte a neveikeet. - Véreskezű Bryan, puszta kézzel végzet egy kevinei lovas parancsnokkal, Vén Szakáll Grimbo, a király egyik legjobb embereként szolgált, és végül, de nem utolsó sorban Töketlen Harold. Az ő történetét inkább nem mesélném el. Jómagam sem ismerem pontosan de sok benne a lovag és vér. Mostanra már kitalálhattad, hogy mik vagyunk. Dezertőrök, banditák, ahogy tetszik. Számunk megüti az ötvenet, a közelben tanyázunk. A nő kortyolt egy nagyot a korsójából. Majd olyan erővel csapta rá azt az azstalra, hogy majdnem eltört. - Szükségünk van egymásra, Sörszagú Gand. Este távozom a városból, a döntés a tiéd. Ha szeretnél, tarts velem, összehívom az embereimet és... elfoglalom Stixcape-t ezektől a gyáva rohadékoktól. A Sörszagúnál egy pikcit elgondolkozol azon, hogy ez a nő miért aggat mindenkire jelzőket.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Dec 19, 2016 11:04:15 GMT 1
Végig hallgatva Stromdrake történetét, kezdem megérten a motivációját. Én is átérzem min ment át. Tudom mikor az embernek megszakad a szíve mert tudja már nem látja életében még egyszer a szeretteit. Mind jól tudjuk ennél az asztalnál milyen érzés ez - Ne tépjük fel a régi sebeket, kérlek. - Hát persze. Megértem. Igyunk az elesetek emlékére! – Emelem fel a félig üres sörös kupám, majd egy jó nagyot kortyolok belőle. Miközben bemutatja a csapatát elég érdekes, hogy mindenkinek van egy beceneve, csak a vezetőjük nem használt ilyet. Fura. De nem szentelek neki különösebb figyelmet lehet, hogy ők maguk akarták, hogy így nevezzék. Bár azt nem értem miért akarná valaki, hogy „Töketlennek” hívják. De mikor azt mondja, hogy a csapata dezertőrökből és banditákból áll egy horkantok egyet jelezvén azt, hogy szerintem ez nem igaz. Hisz ahogy hallottam ők is az ország felszabadításáért, bosszúért és az igazságért harcolnak. Akik pedig magukénak vallják ezeket az eszméket azok nem bűnözök, hanem szabadságharcosok az én szemszögemből. Bár ezt nem szándékozom még az orrára kötni. Mikor a csapata létszámáról beszél majdnem kiköptem a söröm. 50 ember az nem kevés. Honnan teremtett elő ennyit? Lehet, hogy eredetileg kalóz volt? Mintha lett volna egy-két női kalózról szóló történet, bár erre nyolc sör után nem mernék megesküdni, de lehet, hogy csak valamelyik Krillbe látogató bárd erotikusabb dalára emlékszem? A fene se tudja és a fenét se érdekli. Ennek a nőnek vannak emberei és jó felszerelése. Ez máris több mint ami nekünk van. Nincsenek is messze ez jó. Ez jó. Majd az asztalra csapja a kupát amitől mind az asztal, mind a kupa majdnem ketté hasad. Basszameg ez a nő aztán erős! Rendben van, hogy az én Brünhildám se volt gyenge teremtés, de ennyire még ő se. Most már biztos, hogy komoly harci tapasztalata van. Nem az a tipikus megmentésre váró nő. Ez tetszik. - Szükségünk van egymásra, Sörszagú Gand. Este távozom a városból, a döntés a tiéd. Ha szeretnél, tarts velem, összehívom az embereimet és... elfoglalom Stixcape-t ezektől a gyáva rohadékoktól. Először csak a „Sörszagú” becenév jut el a tudatomig és blokkol le. Tudom, hogy legalább 8 kupával letudtam belőle és már rég nem fürödtem, de azt hittem, hogy nem érződik ennyire. Valószínűleg az ő bandájának tagjai se használják a gúnynevüket, csak ez a nő aggatta rájuk. Legyen ez a legkisebb probléma a nővel. Láthatólag Klive és Montgery jót derülnek új gúnynevemen. Bár mondjuk előbbi szónoklatom után mondjuk az „Ostoba” vagy „Beszédes” jelzőket érdemeltem volna ki. De azért én is elmosolyodok sőt egyszer az asztalra csapok és elkezdek röhögni. Minek hatására a csapatom tagjai is bátrabban hallatják hangjukat. - Sörszagú! – Röhögés – Ez tetszik! Tetszik! Pedig reméltem, hogy nem érződik rajtam ennyire a szaga. Na de vissza lényegre. Már hogy a viharba ne tartanánk veled, igaz srácok? Gyerünk srácok! Emeljünk korsónkat a Tenger Fiaira. Talia Stormdrakre. Hallott társainkra! És a szebb holnapra! Egészségetekre! – A csapatom tagjai viszonozzák a tósztot. Én lehajtom a maradék sörömet. – Valaki pedig ébressze fel nekem Jurgent és aztán szedelőzködjetek. Miközben Talia elvezet minket a Tenger Fiainak táborához nem állhatóm meg, hogy ne gondoljak arra, hogy hogyan gondolta ez a nő, hogy 60 emberrel elfoglalja a várost. Vagy egyáltalán mi a terve Lord Beszarival? Megmondom őszintén nekem sem a szívem csücske az az ember, de akkor se gondolom, hogy meg kéne ölni. És remélem Talia is hasonlóan gondolja, szerintem lehet egyezkedni ezzel a Lordal, a céljai mintha hasonlóak lennének a mieinkkel csak más (és rossz) eszközöket használ az érdekében. Nem a mi nemeseinket kéne levagdosni, hanem a száraztalpúkét. Meg egyébként mire mennénk Stixcapevel? Ez csak egy város és ha a falaira számítunk akkor ezek körbevesznek minket és kiéheztetnek. Meg amúgy is inkább a bányákat, bányászokat és mesterembereket kéne magunk mellé állítani, hogy jobb felszerelésünk legyen. Majd lemaradok egy kicsit és beállok Klive és Montgery közé és igazi semmiségekről mint például az időjárásról, új barátaink felszereléséről, a stixcapi lovagok parancsnokáról és annak a kevinei felderítő megkínzásáról beszélgetünk, hogy elüssük az időt.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 28, 2016 14:50:43 GMT 1
Jurmungand A fogadó körülbelül két órányi járásra volt Stixcape-től. Egy földút vezetett hozzá, és fák burkolták maguk közé. Távolról ki sem lehetett szúrni azt, hogy bármi is lenne a közelben. Nem csoda, hogy nem ment jól a tulajnak. Talia bevágta az ajtót, mire az összes bent ácsorgó haramia fegyvert szegezett a kicsiny csoportra. - Tedd le a fegyvert Kisfarkú Roger. Szólt nevetve az asszony, mire minden katona azonnal lenyugodott. - Ők itt az új testvéreink, Sörszagú Gand és bandája. Stixcape-ben találtam rájuk, miközben épp azért esedeztek, hogy a várkapitány seggbe rakja őket egy lándzsával. Kitárta az éléskamra ajtaját, majd utasította az embereit, hogy hozzanak valamit zabálni. Eközben persze előkerültek a boroshordók is. Az asztal pillanatokon belül megtelt ételek sokaságával, az emeleten pedig néhány zenész kezdett el valamit játszani. Már ha a dobok eszetlen püfölését, és a hegedű megerőszakolását annak lehetett nevezni. Az új szövetség megünneplése tökéletes volt. Tizenegy új testvérük látszólag könnyen beilleszkedett, a többiek borán osztozkodtak és egymás kenyerét ették. Talán az alkohol hatására, de úgy tűnt, hogy a zenészek is megtanultak játszani. A zene hangja elnyomta a bezáródó ajtók, és ablakok hangját. Nem ismerted a dallamot, de amikor Talia énekre nyitotta a száját rögtön felismerted a Kevinei arany oroszlán dalát. Ugyan ki vagy?- szólt a kevély lord, s többé meg nem hajolt. Macska, nem más, csak a bundád más, így igaz, tudom jól. Arany vagy rőt bunda alól - mered az oroszlánkarom, S vág enyém, uram, mint tiéd, szintúgy, ha akarom. És ekként szólt, és ekként szólt a krakkorakki-i lord, De most termében zápor zokog, hol minden néma s holt. Bizony termében zápor zokog, s az élet mind kiholt.
Időd sincs felpillantani a felső emeletre közben, hogy lásd azokat az íjászokat akik nyilak záporát zúdítják az embereidre, néhány újonnan befogadott testvéred pedig kardot rántva rohant rád. Ha tekinteteddel Talia-t keresed, láthatod, hogy a távolban egy vizeskorsóval önti le a fejét. Ezüst tincsei feketévé változnak, ahogy lefolyik róla a festék, a harci „tetoválásai“ is hasonlóan eltünedeznek. Arca már inkább tűnt nemesinek, mint afféle kobor lovag orcájának. Egyetlen nemesről tudsz, akit összetudsz kötni magaddal. Cassandra Bulker. A mészárosok folyamatosan elhagyják a fogadót az egyetlen nyitva hagyott ajtón át, de továbbra is eszetlenül lövik a testvéreidet és jómagad. Ötven ember egyként nyit rád tüzet, miközben Cassandra Bulker egy olajlámpát dob a földre, lángba borítva a padlót. Őrült vigyorral hagyja el az épületet, ám előtte még megránt egy kötelet, s ezáltal a falakról legördülnek a Bulkerek bikáit ábrázoló zászlók. Cassandra pedig elhagyja az épületet. Te csak a folyamatosan feléd özönlő túlerővel tudsz foglalkozni. Ővele egyáltalán nem.A nő még visszafordul az ajtóból. -A Bulkerek üdvözletüket küldik Jurmungand. Neked legalább nem halszagod volt. Cassandra katonái körülálták a fogadót, és végeztek azokkal, akik esetleg túlélték a benti mészárlást. Ha elapadtak a lángok, odamentek és megbizonyosodtak arról, hogy senki sem maradt életben. A korábban Kisfarkú Rogerként említett lovag lépett oda úrnőjéhez. - Nem szerettél volna vele párbajozni? - A kardok forgatása nem az én stílusom. Azzal hátat fordított neki, ráült a lovára és elindult vissza, Lionclaw városába.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Dec 28, 2016 16:11:33 GMT 1
2. Kötet - Vér
Prológus (Kedvcsináló)
A tengeri vihar sodrása, jobbra-ballra vitte magával J'aorr szívét. A hajó legénysége az árbócokba próbált kapaszkodni, de istenük ma nem volt jó kedvében. Mhyrra, J'aorr hírnöke azonban nyugodtan ült a hajó kapitányi kabinjában, a vérrel kevert lángok megjósolták, hogy az útja sikeres lesz, noha vér fog hozzá tapadni.
Már idejét sem tudja, hogy mikor hagyta el Axesis szigetét, hogy az ismeretlen felé hajózzon, manapság már az egyetlen dolog ami körülvette az a tenger. Sziget se közel, se távol nem volt, ő azonban minden nap magabiztosan kelt fel, és minden éjjel magabiztosan tért nyugovóra.
1365. nap. J'aorr továbbra sem volt kedves a híveihez, az élelem készleteik a végét járták, a legénység lázongásba kezdett, Mhyrra azonban nem engedte meg, hogy vissza forduljanak. Helyette azt mondta: - Lássatok tisztán, nézzetek előre. És amit láttak az nem volt más, mint szárazföld. Egy hatalmas, sziklákra épített várat láttak, mely tengerről bevehetetlennek tűnt, de az ő céljuk amúgy sem a katonai hódítás volt, J'aorr ígéjét jöttek terjeszteni. Amikor a hatalmas hajó kikötött, sokan a csodájára jártak. Meglepő volt, hiszen a nő hibátlanul szólalt fel a helyiek nyelvén. Először valami Kevineinek hitték, Mhyrra ekkor még nem tudta, hogy nemzetről, emberről, vagy egy teremtményről beszélnek-e. - Messzi, ismeretlen földekről érkeztünk önökhöz. A nevem Mhyrra Regonsial és az egy igaz isten, J'aorr igéjének hirdetése a célom. Lehajtotta fejéről vörös csuklyáját, ezüst színű, szétengedett haja csillagként fénylet a nap sugaraitól. A hajó legénysége épp a halottakat hozta le a fedélzetről, amikor a nő így szólt. - Sajnos nem engedhetjük még át őket az Örök Béke földjére, szívükben még ott dobog a szikra, tudom, hisz Istenem mondta. Hozzátok ide őket, hogy ezek az istentelen gyermekek is csodájára járhassanak, hírül vihessék a Vér istenének igazi erejét. Letérdelt a halottak mellé, csókot nyomott az arcukra majd kis idő múlva azok csodával határos módon újra kinyitották a szemüket. Az emberek nem tudták, hogy mit reagáljanak, ijedt arcokat és rögtönzött fegyverek sokaságát látta maga körül. - Ne féljétek J'aorr hatalmát, hódoljatok neki és megajándékoz titeket a boldog, örök élet ajándékával. Amit elhoztam a földetekre, az nem a pusztulás, hanem az újjászületés. Láttátok az istenem hatalmát, láttátok a tiétekét is?
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Dec 28, 2016 16:50:49 GMT 1
Két óra séta az erdőben miközben új testvéreimmel és a régi csapatom tagjaival beszélgetek röhögcsélek. Egyre többen és többen leszünk. Talán mégis van esélyünk. Talán mégis sikerülhet újra szabaddá tennem az országot. Igen. Lehet, hogy a sör miatt gondoltam így, lehet, hogy tényleg a remény tért vissza belém. A Töketlen becenevűvel igen jól elszórakoztam. Az egész banda jól éreztem magát. Talán csak Montgery volt egy kicsit mélabús az út alatt, de hát ő eddig se volt túl boldog.
Elértünk a fogadóhoz. Hát mindentől távol van. Kitűnő búvóhely. Nehezen lehetne megtalálni. Sokkal felkészültebb ez a nő mint eddig hittem. Igazán tapasztalt lehet. Talán tényleg kalóz volt? Ki tudja. Ha ő nem mondja el én nem fogok rá kérdezni még. Bent mindenki egyből fegyvert fog ránk. Furák ezek az emberek, elég paranoiásak. A vezetőjük még egy kód jelet se adót le mielőtt beléptünk volna. A szervezetséggel vannak gondok. De hát hol nincsenek gondok. De azért ez egy kicsit gyanús. De mikor ételt és italt hoznak az már jobban hangzik. De ekkora felhajtást csapni miattunk felesleges. Nem? Bár a zene az borzalmas. De a bor az jó. Túl jó is. Nem olyan mint amit itthon szoktunk termeszteni. Nem olyan sós. A zene is kezd megváltozni. Sokkal jobb mint előbb volt. De lehet, hogy csak az bor teszi? Mindenki olyan jól mulatt, bár új testvéreink többsége szokatlanul egyhelyben marad. Nem iszik annyit és a fegyvereiket markolják. Vajon miért? Ekkor kezd el Stormdrake énekelni. A Kevinei Arany Oroszlán. Kérdésre nyitnám a számat, mikor felülről elkezdenek tüzelni az íjászok. Új testvéreinkből ellenségek lesznek és fegyvert rántanak ránk. - CSAPDA! – Ordítom és már nyúlok is a fejszémért, de mind hiába. Három emberem már a földön.
Montgeryt három rohadék vette körbe. Kliveből épp most húzzák ki a kardot. Eközben Talia kimossa hajából a festéket és átváltozik egy szörnyeteggé. Nem lehet más mint az az alávaló féreg.
- CASSANDRA! – Rohanok előre, de az utamba áll egy féreg. Nem törődök vele sokat. A baltám tompábbik végével a lapockájára ütők, mire megrogyik és az alulról jövő csapást nem tudja kivédeni. A földre esik és az arcába vágom fegyverem élét. A feje kettéhasad. Mikor kirántom belőle vértől csöpögő hű társam, látom, hogy az ellen elhagyja az épületet lassan. Még látom, hogy Cassandra megránt egy kötelet és a falakról fekete bikákat ábrázoló zászlók gördülnek le és még egy olajlámpást is a földhöz vág, hogy felgyulladjon az épület.
- Ha beledöglök is de magammal rántalak a Pokolba Bulker tehén! – Üvöltöm Cassandra után és mennék utána mikor egy erős ütést érzek a lapockámban. Egy nyílvessző magasodik ki a hátamból. És még egy tucat ember tart felém. A tetőről bár egyre kevesebben lőnek még mindig záporoznak a nyilak. Látom ahogy Montgery feje leszáll a nyakáról, úgy ahogy annak a szerencsétlen felderítőnek szállt le amelyiket még ő vágott le a tanyáján. De ő is magával rántott legalább egy embert.
Mély levegőt veszek. Bevetődök az egyik asztal mögé amit feldöntök, hogy védjen a nyilaktól. Az első száraztalpút aki megpróbálja megkerülni az asztalt kigáncsolom azzal, hogy kirántom a bokáját a balta fejével, majd ágyékába mélyesztem fegyverem és berántom az asztal mögé és még egyszer a lesújtok rá, de most az arcára. Miközben kirántanám a fegyvert a hullából hátulról egy hatalmas csapást érzek és hallom ahogy valami reccsen. Éles fájdalmat érzek a jobb karomban. Hátra pillantok és egy buzogányos katona áll ott. Épp visszafelé súlytana a fegyverével. Még sikerül kitérnem előle, de nem túl sikeresen ezért elvetődők. Egy másik alak lép fölém. Ennél egy egykezes csatabárd van és azzal készül lesújtani. Láttam magam előtt leperegni az életem és láttam ahogy a családom ott van a Tenger Istenének trónusa mellett és dühödt tekintettel merednem rám. Tudom. Tudom, hogy nem adhatom fel most. Félre gurulok a baltacsapás elől, mindeközben a nyíl (ami az előbbi vetődésnél eltört és mélyebbre hatolt a vállamban) és a törött jobb karom még jobban kezd fájni. Lassan felkellek a földről. Próbálok talpon maradni, de az alkohol, a meleg, csata és vérveszteség miatt nem biztos, hogy talpon maradok. Már teljesen émelygek. Egy harcos támad nekem. Ugyan az amelyik az előbb a buzogánnyal eltörte a karom. Mikor lecsapna én érzem, hogy teljesen rosszul vagyok és minden amit eddig ettem a mai nap folyamán vissza akar jönni és vissza is fog jönni így sikeresen arcon hányom ami láthatólag annyira meglepi, hogy eltéveszt, sőt még a fegyverét is elhagyja. Én felkapom a földről azt és addig verem azzal a fejét amíg nem hallom, hogy reccsen a koponyája. De ezt már alig hallom mivel újfent fájdalmat kezdek érezni a vállamban. De ezúttal a balban. Oda nézek és látom, hogy ezúttal szemből talált el egy nyílvessző. És már jön a következő. Ez a jobb karomba áll bele. A harmadik gyomron talál. Majd hirtelen egy éles fájdalmat érzek a hátamban ami rohamosan tör előre a gyomrom felé, majd előtör belőle egy kard pengéje. Ekkor elhomályosodik minden. És nem láttok semmit. Nem érzek semmit. Minden ami eddig körülöttem volt megszűnt létezni. Lassan mintha megtelne a sötétség vízzel. Majd elengedem magam és hagyom hogy a lelkem alámerüljön a Tenger Istenéhez és a családomhoz. A barátaimhoz. Akik bár lehet, hogy dühösek lesznek mert nem sikerült megbosszulnom őket, de végül is végre együtt lehetünk. Örökre.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 29, 2016 2:29:17 GMT 1
Freya Larlson „- Elnézést, de mit jelent az Altge?“ Az öregasszony kuncogni kezd. -Elég, hogy egyszer ilyet mondtam királynői körökben. Nem fogom kimondani egy más nyelven is. Előbb jössz rá majd magadtól. Az arcára van írva, hogy valami óriási sértés lehetett, amit mondott. Ezután elfordul és kezdődik a választás. Mikor az unokáját hívod, ki párbajra elmosolyodik. Majd a mellette állónak súg valamit, aki bólogat. A választottad pedig előlép és meghajol. -Sora Fyrehand vagyok. Büszke vagyok rá, hogy méltónak találsz erre a szertartásra. A nap hátralévő részét úgy töltöd, ahogy óhajtod de Tyres maga is javasolja, hogy gyakorolj. Az egyetlen dolog, hogy ha tehetséges lennél, akkor se tudnád behozni Sora több év alatt elsajátított ismereteit. Bármit is teszel az este vészesen közeleg és végül egy cseléd jön eléd, hogy levezessen az udvarra. A csillagok vigyázó fénye alatt kell majd megvívnod. Ugyanazok a személyek, akik a választáskor is ott voltak fogják végignézni a kínlódásodat. Legalább gyors vége lesz. Egy fáklyákból kirakott körben már vár téged az ellenfeled. Mikor belépsz, a körbe meghajol. Az öregasszony ismét előlép. Az égbe emeli karjait és szónokolni kezd. -Mint az már a farkas királynő óta szokása minden menyasszonynak. Ma este is párbaj következik majd. Freya Larlson áll itt most az istenek ege alatt, hogy bizonyítsa számukra mennyire méltó is ő a családanya feladataira. Íme, hát akkor istenek lássátok eme leányt. Amint befejezi, a mondandóját Sora előhúzza a kardját. Te is követed a példáját. Sejted, hogy nem lesz durva ellened, hiszen itt mindenki tudja, hogy nálatok az ilyesmi nem volt szokás. Lassan indul meg feléd majd amint karnyújtásnyi távolságba kerül, lesújt rád. Épp oda kapod a fegyvered, hogy kivédd a csapást, de mire odaérnél ő már arrébb is táncoltatta a pengéjét és egy nemes mozdulattal megkerülte a tiedet. Most már a másik oldalról támad, de ezt már nem tudod védeni és a kardját a torkodnál találod. Így is tovább bírtad, mint ahogy várták. -Az istenek látták a próbádat leány. Most térj vissza a fedél alá és hajtsd nyugovóra a fejedet. Holnaptól már egy család űrnője leszel. – szól ismét az öregasszony.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Dec 29, 2016 12:20:31 GMT 1
i.imgur.com/0rKCqfb.jpg Az ostrom után a katona készségesen elkísérte az északi hölgyet Lord Serwie szobájához. Átlagos helység volt, ám az ablaka a tengerre nézett. A katona kitárta a hölgynek az ajtót. - Menjen csak be nyugodtan, Uram sejtette, hogy keresni fogja. Sebastian épp a vérrel ásztatott kardját törölgette, mikor a katona kitárta Ismae-nek a kilincset. - Még egy kellemes meglepetés, holott azt hittem több már nem ér ezen a csodálatos napon. Odalépett hozzá, és ha a lány engedte kezet csókolt neki. Tekintetével a fehér rózsáját kereste, és elmosolyodott, amikor a lánynál találta. - Keydin várában rengeteg színben nőnek rózsák, narancsárga, zöld, és rózaszín... ezeket a betegeknek adjuk, feketét az elhunytak sírkövére, míg a pirosat és a fehéret csak és kizárólag a gyönyörű hölgyek érdemlik meg. Őszinte mosollyal nézett a lány szemébe. - Mélységesen sajnálom a Riverguardi szerencsétlenségeket, az első felszabadításkor jó magam is jelen voltam Lady Lancel jobbján. Akkor nem volt szerencsém találkozni Önnel, de azt mondják jó szemem van a szép hölgyek megtalálásához. Még egy mosoly, majd közölte az újabb örömhírt. - A családja most már biztonságban van, egy szobát biztosítottunk számukra amíg készen nem állnak a visszatérésre. Elhalkult a hangja. - Sajnos a várat megszállta Erlena Frostforge, amíg az üresen állt. Erről értesítettűk Lady Frostforge-ot és biztos vagyok benne, hogy megtette a szükséges lépéseket a vár visszafoglalásához. Addig kérem élvezze a kevinei vendégszeretet, és látogassa meg a családját. Menjen Lady, de ne tűnjön el a szemem elől. Kacsintott, majd utasította az őrt, hogy ha a Lady úgy kívánja, vezesse el őt a családja lakrészéhez. Ezt követően visszatért a kardja tisztogatásához.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 29, 2016 18:46:23 GMT 1
Azoir zsoldosai: 74ycWXSC1-10-ször 100 1-10
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 29, 2016 18:58:06 GMT 1
ߦࠌࠜߨ߯ࠑࠣߊࠜࠎࠏࠕࠏࠝߊࠖࠏࠠࠖߊࠜࠕࠏࠤࠓࠕߊࠠࢋࠖࠋࠝࠤࠟࠖߊࠋߊࠐࣻࠠࢋࠜ࠙ࠝߊࠏࠖࣻࠞࠞߊࢋࠖࠖ࠙ࠗࢋࠝ࠙ࠤ࢝ߊ߽࠙ࠟࠜࠎߊࠠࠏࠤࠜࠞࣻࠖߤߦࠌࠜߨߦࠌࠜߨߌࡳࠜࠎࠏࠕࠏࠝߊࠝࠤࢠࠠࠏࠞࠝࠑࠏࠝࠏࠓࠎߊࠖࠏࠒࠏࠞ࠘ࠏࠕߊࠒࠋߊࠏࠌࠌࠏ࠘ߊࠋߊ࠘ࠋࠑࠣߊࠌࠋࠔࠌࠋ࠘ߊ࠘ࠏࠗߊࠝࠏࠑࠞࠏ࠘ࠏࠕߊࠗࠏࠑߊࠞࠑࠏࠎߘߊ߫ࠜࠜ࢝ࠖߊ࠘ࠏࠗߊࠓࠝߊࠌࠏࠝࠤࠖࠠࠏߖߊࠒ࠙ࠑࠣߊ࠘ࠋࠑࠣ࠙࠘ߊࠞࠓࠞࠕ࠙ࠖ࠙ࠎߊࠋࠤࠞߖߊࠒ࠙ࠑࠣߊࠕࠓࠕߊࠓࠝߊࣻࠕߊࠠࠋࠖ࢝ࠔࢋࠌࠋ࠘ߘߊ߾ࠋࠖࢋ࠘ߊ࠘ࠓ࠘ࠍࠝ࠘ࠏ࠘ࠏࠕߊࠓࠝߩߊ߮ࠏߊࠜࠏ࠘ࠎࠌࠏ࠘ߊࠠࠋ࠘ߘߊ߫ࠎ࠙ࠕߊ࠘ࠏࠕࠏࠎߊ࠘ࠑࠣߊ࠘ࠋࠚ࠙ࠞߖߊࠒ࠙ࠑࠣߊࠏࠖࢋࠜࠟࠖࠎߊࠕࠓߊࠋࠤߊࠓࠑࠋࠤࠓߊࠝࠤࢠࠠࠏࠞࠝࠑࠏࠝࠏࠎߊࠝߊࠌࠓࠤ࠙࠘ࠣࠞࠝࠎߊࠓࠝߖߊࠒ࠙ࠑࠣߊࣻߊࠋࠤߘߊ߿ࠞࢋ࠘ࠋߊࠚ࠙ࠜࠓࠑߊࠜ࠙ࠗࠌ࠙ࠖ࠙ࠗߊࠋࠤߊ࠙ࠜࠝࠤࢋࠑ࠙ࠎࠋࠞߘߌߦࠌࠜߨߦࠌࠜߨ߾ࠜࢦࠕࠕࢠࠝߊࠏࠗࠌࠏࠜߊࠏࠤߊࠋߊ߽࠙ࠟࠜࠎߊࠒࠋࠎࠠࠏࠤࠜߘߊ߮ࠏߊࠋߊࠝࠞࠜࠋࠞࠑࠓࢋࠌࠋ࠘ߊࠔࢋࠜࠋࠞ࠙ࠝࠋࠕߊࠝࠤࢋࠗࢋࠜࠋߊ࠘ࠣࠓࠖࠠࢋ࠘ࠠࠋࠖ࢝ߖߊࠒ࠙ࠑࠣߊࠗࠓߊࠋߊࠚࠜ࠙ࠌࠖࠗࢋࠔࠋߊࠝߊࠏࠤࠤࠏࠖߊࠋߊࠖࠏࠠࠖࠖࠏࠖߊࠐࠏࠖߊࠓࠝߊࠐࠏࠎࠞࠏߘߊ߾ࢤࠖߊࠖࠋࠝࠝࢤࠋࠕߊࠋࠤߊࠟࠞࢋ࠘ࠚ࢝ࠞࠖࢋࠝࠓߊࠠ࠙࠘ࠋࠖࠋࠓߘߊ߸ࠣࠓࠖࠠࢋ࠘ߊࠋࠤࠜࠞߊࠚࠜ࢝ࠌࢋࠖߊࠓࠎࣻࠞߊ࠘ࠣࠏࠜ࠘ࠓߖߊࠒ࠙ࠑࠣߊࠋࠤߊࠏࠜࣻࠝࠞࠝࠏߊࠝߊࠋࠤߊࠖࠏࠖࠗࠏߊࠗࠏࠑࠜࠕࠏࠤࠤࠏ࠘ߘߊ߲ࠓࠝࠤࠏ࠘ߊࠒࠏࠝߊࠕࠋࠞ࠙࠘ࢋࠕࠕࠋࠖߊ࠘ࠏࠗߊࠖࠏࠒࠏࠞߊࠕࢦࠤࠎࠏ࠘ࠓߘߊࠀࠓࠝࠤ࠙࠘ࠞߊࠋࠕࠓࠕߊ࠙ࠞࠞߊࢋࠖࠖ࠘ࠋࠕߊࠋߊࠞࢋࠌ࠙ࠜࠌࠋ࠘ߊࠜࠏࠗࠏࠕࢦࠖߊࠌࠏࢋࠝࠞࢋࠕߊࠗࠋࠑࠟࠕࠋࠞߊࠝߊࠋߊࠞࠏߊࠏࠗࠌࠏࠜࠏࠓࠎߊࠗࠑߊࠗࠓ࠘ࠎࠓࠑߊࠏࠖࠑߊࠕࠚࠤࠏࠞࠖࠏ࠘ࠏࠕߘߊ߬ࢋࠜߊࠋࠤߊࠋࠖࠋࠞࠞߊࠋߊ࠘ࠑࠣߊ࠘ࠋࠚߊࠋࠖࠋࠞࠞߊࠝ࠙ࠕࠗࠓ࠘ࠎࠏ࠘ࠞߊࠗࠏࠑߊࠖࠏࠒࠏࠞߊࠗࠋࠔࠎߊ࠘ࠏࠕࠓࠕߊࠞࠋ࠘ࠞࠋ࠘ࠓߘߦࠌࠜߨߦࠌࠜߨ߷ࢋࠝߊࠔࠏࠖࠏ࠘ࠞࠝࠏࠕߊࠓࠝߊࠌࠏࠐࠟࠞ࠘ࠋࠕߊࠋࠤ࠙࠘ࠌࠋ࠘ߊࠋߊ߬ࠋࠏࠖࠣࠕߊࠏࠎࠎࠓࠑߊࠖ࠙ࠠࠋࠝߊࠐ࠙ࠝࠤࠞ࠙ࠑࠋࠞࢋࠝࠋߊࠠࠑࠏࠞߊࠜࠞߊࠝߊࠏࠑࠣߊࠒࠋࠞࠋࠖࠗࠋࠝߊࠝࠏࠜࠏࠑࠑࠏࠖߊࠓ࠘ࠎࠟࠖࠞࠋࠕߊࠗࠏࠑߊࠋߊࠞࠏ࠘ࠑࠏࠜߊࠚࠋࠜࠞࠔࢋ࠘ߘߊ߫ߊࠖࠞࠝࠤࢋࠗࠋߊࢤࠑࠣߊࠞࠤࠏࠤࠏࠜߊࠐࣻࠜࠏߊࠞࠏࠒࠏࠞࣻߘߊ߸ࠋࠑࠣࠜࠝࠤࠞߊࠖ࠙ࠠࠋࠝࠝࢋࠑߊࠎࠏߊࠋࠤߊࠟࠜࠋࠖࠕ࠙ࠎ࢝ࠔࠟࠕߊࠝߊࠋࠤߊࠏࠑࠝࠤߊࠏࠖࠓࠞߊࠝࠕ࠙ࠜࠚࠓ࢝ߊࣻࠜࠝࠑߊࠓࠝߊ࠙ࠞࠞߊࠗࠏ࠘ࠏࠞࠏࠖߊࠠࠏࠖࠏߘߊ߫ߊࠝࠏࠜࠏࠑࠏߊࠋߊࠠࠕ࠙࠘ࠣࠜࠋߊࠒࢤࠤ࢝ࠎ࠙ࠞࠞߊࠠ࠙࠘ࠋࠖࠋࠕࠋࠞߊࠕࢠ࠘࠘ࠣࠏࠎ࠘ߊࢋࠞࠞࢠࠜࠞࠏߘߊ߯ࠤࠏࠕߊࠝࠤࠏࠜࠓ࠘ࠞߊࠏࠜࠜࠏߊࠕࠝࠤࠞࠏࠞࠞࠕߊࠏࠖࣻߊࠋߊࠞࠏࠜࠏࠚࠏࠞߊࠋߊࠚ࠙ࠜࠞࠣࢋࠕߊࠋࠗࠓࠕߊࠝࠤࠞ࠘ࠣࢤࠔࠞ࠙ࠞࠞࢋࠕߊࠋߊࠠ࠙࠘ࠋࠖࠋࠓࠎࠋࠞߘߊߦࠌࠜߨ߫ࠤ࠙࠘ࠌࠋ࠘ߊࠋߊࠞࢋࠗࠋࠎࢋࠝ࠙ࠎ࠘ࠋࠕߊࠕࢠࠝࠤࢠ࠘ࠒࠏࠞࣻࠏ࠘ߊࠋߊࠞࢋࠗࠋࠎ࢝ߊࠝࠏࠜࠏࠑߊࠐࠖࢤࠞ࠙࠘ߊࠗࠏࠑࠞ࠙ࠜࠚࠋ࠘ࠞߊࠝߊࠕࠏࠞࠞࠠࢋࠖࠞߘߊ߫ࠤߊࠏࠑࠣࠓࠕߊࠐࠏࠖࠏߊࠗࠏࠑࠓ࠘ࠎࠟࠖࠞߊࠖࠏࠠࠏࠜ࠘ࠓߊࠋࠤߊࠏࠖࣻࠜࠏߊࠞࢠࠜࣻߊࠏࠗࠌࠏࠜࠏࠓࠎࠏࠞߊࠝߊࠋߊࠤࢋࠝࠤࠖ࢝ࠔࠋߊࠋࠖࠋࠞࠞߊࠏࠑࠣࠏࠝࠞࠏ࠘ࠓߊࠋߊࠚ࠙ࠜࠞࠣࢋࠤ࢝ߊࠍࠝࠋࠚࠋࠞ࠙ࠕࠋࠞߘߊ߷ࠑߊࠋߊ߶࠙ࠜࠎߊ߬ࠋࠏࠖࠣߊࠠࠏࠤࠏࠞࠞࠏߊࠝࠏࠜࠏࠑࠏߊࠓ࠘ࠕࢋࠌࠌߊࠖࠏࢋࠖࠖࠞߊࠒࠋࠜࠍ࠙ࠖ࠘ࠓߊࠋߊࠐࠜ࠙࠘ࠞ࠙࠘ߊࠗࠓ࠘ࠞࠒ࠙ࠑࠣߊࠐࠖߊࠝࠏࠜࠏࠑࠑࠏࠖߊ࠘ࠣ࠙ࠗࠟࠖࠔ࠙࠘ߊࠞ࠙ࠠࢋࠌࠌߊࠎࠖ࠘ࠏࠕߘߊࢄࠑࠣߊ࠘ࠤߊࠕࠓߊࠗࠓ࠘ࠎࠏ࠘ߊ࠙ࠖࠎࠋࠖ࠙࠘ߊࠓࠎࣻࠞߊ࠘ࠣࠏࠜࠞࠖߘߊߦࠌࠜߨߦࠌࠜߨߒ߲ࠋߊࠑ࠙࠘ࠎ࠙ࠖ࠙ࠎߊࠋࠑࠏ࠘ߊࠗࠏࠑࠜࠕࠏࠤࠒࠏࠞߊࠋߊࠤࠝ࠙ࠖࠎ࠙ࠝ࠙ࠕࠕࠋࠖߊࠓ࠘࠘ࠏ࠘ࠞࣻࠖߊࠌࢋࠜࠗࠓࠕ࠙ࠜߘߓߦࠌࠜߨè
|
|
Kristóf
FRPG Guru
|
Post by Kristóf on Dec 29, 2016 20:14:45 GMT 1
Gyönyörű napra ébredtek ma is Kingspear lakósai. Nem volt túl meleg az égen felhőnek még nyomát se lehetett látni. Megválasztásom óta ez a 7. ilyen nap. Úgy látszik nem csak patrónusom Aqvilla van megelégedve velem, hanem a többi isten is. Ha ilyen majdhogynem mennyei időt is képesek voltak varázsolni egy hétig. Bár kicsit pazarlásnak érzem, hogy az isteneink hatalmukat és idejüket arra költik, hogy engem örvendeztessenek ilyen ragyogó idővel. Jaj de indulnom kéne. Hamarosan kezdődik az istentisztelet és az ünnepség. És fontos ez a mai.
Miközben a szobámban felveszem a kueni ruhámat, magam mellé hívatom 10 legkedvesebb valámat és négy krónikásomat.
- Tudjátok, hogy fontos ez a mai nap? A mai napon egy új időszámítás veszi kezdetét. - Tudjuk ő fensége. – Kezd bele rögtön Romolus valá. Romolus hűséges és bátor. Mielőtt valának nevezték volna Jú egyik szent ereklyéjének őrzője volt, szóval nem is csodálom. – Ma lesz a napja, hogy hivatalosan is kinevezhetjük az új kuent. Már mindent előkészítettünk a koronázásra. Csak tudja azt nem értem, hogy miért nem kezdtünk bele a…. - Állj. Nem ezért fontos ez a mai nap. A mai nap nem miattam fontos. A mai nap…Tudod mit ha nem tudjátok miért fontos ez a mai nap, nem mondom el nektek most. Majd az ünnepség után. Romolus kérlek hozd ide a süvegem. Rémusz – Pillantok az egyik krónikásra. – Megvan amit kértem? - Sajnos még nem készült annyi amennyit ön előirt. De a mai nap végére kész leszünk a „Megtisztulás” rendelet másolataival. - Helyes. Nagyon helyes. A mai beszédemet is jegyezzétek le. Szóról szóra! Ne hiányozzon semmi és ne írjatok hozzá semmit! - Igenis eminenciája.
Miután elkészültem elindultam a palota erkélyéhez. Lassan és kimérten. Így is időben oda érek. Mikor kiérek látom, hogy mindent előkészítettek kuenné avatásomhoz. Itt a szentelt olaj, a pásztorbot és a legidősebb Alkotás Könyve (A mi Bibliánk). És nem utolsó sorban itt a népem is. Mármint egy része. Hisz nem lehet itt sajnos egész Volgreon, hogy megcsodálják az új kor első széllökéseit, melyeket majd a napjának sugarai követnek.
Mikor megállok az erkélyen már kint vár a régensem Mort. Ő helyettesit majd az udvarban és az istentiszteleteken ha én épp távol vagyok. És ő fog majd most hivatalosan a híveim előtt kuenné avatni. Jelenleg még az ide kihozott trónszék előtt állok. Ez is a szertartás része, csak az első kueni istentisztelet adásom után ülhetek le a trónomra.
- Kingspear és Boremmia népe! Híveink! – Kezd bele Mort a szövegébe, amint elüti az óra a 8 órát. – Azért gyűltünk ma itt, hogy Enric valát III. Enric néven kuenné avassuk az emberek és istenek színe előtt! Enric vala kérlek lépj ide mellém! – Oda lépek Mort mellé és már készülök arra, hogy lekell térdelnem. – Most térdelj le. – Tudtam, hogy ez fog következni az egész szertartást eljátszottuk napjában kétszer. Ismerem minden részletét – Most a Tenevai Szent Olajjal felkenlek téged. Kérem az olajt. – Az egyik segítő vala oda adja neki, majd egy keveset óvatosan kiönt jobb kezén lévő mutató és középső ujjára. Félre tolja a homlokomba logó hajam és süvegem. Két ujjával egy kuen keresztet rajzol (Az a két átlós vonal ami a kueni címeren látható.). – Most nyújtsd ki a kezed Enric! – Miközben kinyújtom a kezem ő elkéri a kueni pásztorbotot. – Most fogd és állj fel a Pásztorok Botjával! – A legenda szerint ez a bot az első próféta botja. Annak a prófétáé akinek maga az Ezüst Üstökös volt a patrónusa. Igazi szent ereklye ez. Azt mondják akinek a kezében van képes az alkotás nemes művészetére. Bár sajnos a kuenek nem tarthatják maguknál ezt a botot folyton, biztonsági okokból. Lassan a bot segítségével felkellek és bal kezembe fogom tovább azt. – Most pedig ideje, hogy átvedd az Alkotás Könyvét! – Felém nyújtja a könyvet, amit én átveszek. – Vedd! Vedd el! Tartsd meg az első Istentiszteleted vele mint a Birodalom új kuenja! – Ekkor hátrébb áll Mort mintha végzett volna a beavatással. De sajnos még közel sincs vége. - Köszön! Köszönöm nektek híveimnek! Köszönöm az isteneknek, hogy megbíznak bennem és rám ruházták a kueni feladatokat és kötelességeket! Boldogan vállalom ezeket a nehézségeket, hogy ha cserébe a Birodalom újra hatalmas lehet! De mielőtt belekezdenék Zima a viharok istennőjének tiszteletébe, be kell jelentenem valamit! Nem III. Enric néven leszek kuenotok és az istenek megbízott földi helytartója! – Ekkor láthatólag és kicsit a tömeg megzavaródik, sőt még néhány vala is egymásra néz zavarában. Csak 15 ember tud rajtam kívül arról ami most következik. – Kuenné választásom estéjén álmom volt! Álmom volt melyet maga Aqvilla a Lelkek Útjának védelmezője küldött nekem! Álmomban Aqvilla kék kutya formájában elvezetett egy régi elhagyott északi erődbe, ahol orkok hevertek mindenhol és csak egyre hullottak alá az égből a holttesteik. Fent az emeleten pedig egy kék köpenyes bajnokot láttam! Majd a bajnok lábamhoz vetette köpenyét és fegyverét! Később kiderült a bajnok „Szent” Agustus volt! Észak rettenthetetlen védelmezője és az orkok levágója! Így rájöttem Aqvilla és az istenek azt szeretnék, hogy mostantól én legyek Agustus! Szóval én I. Agustus vagyok Boremmia új kuennja! – Láttam, hogy elsőnek a nép nem ért semmit. Nem látják azt amit én még láttam a látomásomban és nem tudják azt amit én tudok. Pedig láttam valami gonoszat ami közeleg és csakis mi emberek tudjuk megállítani azokat. De az értetlen bámészkodást és értetlenkedést egy tapsvihar váltotta fel hamarosan. Mort kezdte az egészet, ezt követően pedig az Valák Tanácsa folytatta míg végül a nép is átvette sőt még éljenzett is. Kicsit rosszul eset így eltemetni régi énem, de egy új és erősebb ember született meg belőle. – Híveim! Az Egyesült Emberi Birodalom lakói! Mielőtt belekezdenék az istentiszteletbe elkel nektek valamit mondanom. Világunkat olyan veszély fenyegeti mellyel még akkor se kellett szembenéznünk mikor a felkellők kiváltak országunkból! Az irigy és féltékeny elementálok teremtményei a zöldbőrű, kultúra és ok nélkül létező orkjai megindultak északról egy eddig nem látott méretű sereggel! – A nép teljes komorságba meredt. – Az elfek kik valamikor még jók voltak és isteneinknek tetszők! Teljesen megromlottak és átadták magukat a sárkányoknak és egyéb borzalmas teremtményeknek! Támadásokat indítanak nem csak seregek ellen, de ártatlan, hívő emberek ellen! – Látni lehet az ember tömegen, hogy az amúgy vidám hangulatot, hogy váltotta fel a félelem – Ezen túl embertársaink között is sokan vannak határainkon túl, akik megadták magukat a sötétségnek, a sárkányok gonosz suttogásainak, a kapzsiságnak és irigységnek és a megromlott és eltorzult Pusztító lények felé fordították tekintetüket! Kimondottan sokan Északon! Nigommar területén! De Krakkorak királyai is elbuktak, hisz zászlajukra is egy sárkányt helyeztek! De nem csak ők Almera, Teneva és Kevine is kezd megrogyni a káosz súlyától és erejétől! Sok olyan ember van aki elfekkel és orkokkal hál és hoz világra félszerzeteket, mely a teljes sötétség és romlottság jele. Így minél előbb cselekednünk kell! Meg kell erősítenünk ember testéveinket abba, hogy velük vagyunk, támogatnunk kell papjainkat szerte a világban! De ez biztos nem lesz elég! Most már mikor a Sötétség oly közel! Nem várhatunk! Addig kell levágni a kígyó fejét míg az messze jár nyájunktól! Addig kell elűzni az ellenséget amíg az messze van a földjeinktől! De mi már máris késésben vagyunk! Az orkok már a Határhegység erődjeit ostromolják! És félő mire oda érnénk addigra áttörik azt! Hát minden hívőt arra szólítók gyertek! De nem csak a Boremmiai hívőket, hanem minden embert legyen az bármelyik nép fia, ha hisz isteneinkben ragadjon fegyvert! Tűzze zászlajára a Keresztet (még mindig a kuen keresztről van szó.) és az Istene szimbólumát és csatlakozzon hozzánk! Nem számít a származás, csak a hit! Lehetsz paraszt, koldus, polgár vagy akár úr! Most ebben a hadjáratban mind egyelőek leszünk! És együtt MEGTISZTITJÜK az emberek birodalmát! És most menjetek Zima áldásával és terjesszétek az igét amit én mutattam meg nektek. - Ezután 8 szolga jött ki az erkélyre és megfogták a trónt tartó két vasrudat és bevittek. - - Látjátok ezért volt fontos ez a mai nap. Ma van az emberiség új korszakának hajnala. Mindent lejegyeztél Rémusz? - Igen eminenciája. Mit óhajt most? - Sokszorosítsátok és küldjétek el a kontinens minden papjának és kisebb urának és mondjátok meg nekik, hogy ők is terjesszék ezt az igét. Emellé még kérlek üzenjetek Kevinébe Mace Lancelnek, hogy megyek és meglátogatom. A szokásos formátumban írjátok meg. Nem akarom, hogy jobban gyanakodjon, mint szokott. Tudjátok „Tisztelt Mace Lancel Kevine Királya. Bocsásson meg, hogy ilyen zavarós időben zavaróm, de az a megtiszteltetés érte, hogy maga I.Agustus kuen kíván önnel találkozni….” Aztán írjátok oda, hogy nagyjából mikor érek oda. Két nap múlva indulunk. Addigra készen lesznek a másolatok a beszédemből Rémusz? - Hát…Igen eminenciája. - Rendben akkor a beszédem másolatait és a Megtisztulás mind a 99 pontját egyszerre küldjétek el. Ezen felül készüljetek arra, hogy nem mostanában térünk vissza Kingspearba. Bejárjuk a kontinenst és meghirdetjük a 8. Szent Háborút minden nagyobb városban. Először Blacwall, majd Almera, Teneva felé menet még megállunk itthon újra, hogy megnézzük, hogy haladnak a szent csapatok felkészítésével a parancsnokok és magunkkal visszük őket az orkok hordái ellen fel északra. És megszabadítjuk Nigommart a orkoktól és hitehagyott emberektől. - Értettem eminenciája. - Ja és még valami bontsátok le az összes kuen sír szobrát kivéve az elsőét. Az istenek azt akarták, hogy csak ő nyugodjon a szobra alatt, ha valakire nem dől rá a szobra akkor az nem fog egy szobor alatt nyugodni. A kövek segítségével pedig újítsátok fel a város 5. szintjét. Építsetek pár templomot és új szegény szállásokat. Köztereket. - Értettük eminenciája/ő felsége – Hangzott a válasz a valák és krónikások szájából. - Lancelnek pedig még ma küldjétek el a levelet Rémusz. És készítsétek a Fekte templomosok 3. 7. és 13. osztagait az indulásra fel. A palotaőrség negyedével együtt. És visszük magunkkal még Jú íjászainak a felét. De nem kell semmi pompa vagy plusz kényelem. Én a saját lovamon fogok utazni. Így is nagyobb felhajtást csapunk ekörül, mint kellene. Emellé tíz legkedvesebb valám és négy leghűségesebb Krónikásom is velem tart. Tőletek is elvárom a szerénységet, de ha nagyon kívánjátok, utazhatok hintóval. - Értettük eminenciája/ ő felsége.
Ekkor értünk be a trónterembe a hordárok letették eredeti helyére a trónt, majd elvonultak. Én pedig készültem a mai ülésre. Nem volt a nap hátra levő részében semmi különös. Megbeszéltük a tanáccsal a fontosabb pénzügyi, politikai és katonai ügyeket amik a Szent Háborút illetik. Csak a mai délelőtt folyamán közel fél ezren jelentkeztek önként a seregbe. Este egy szerény ünnepség keretein belül megünnepeltük kuenné avatásomat.
Másnap pedig az indulásra készültem. Segítettem a szolgáimnak összekészíteni a ruháimat, magam csutakoltam le a lovamat a reggeli istentisztelet folyamán amikor is Jú istennek az Íjászok és vadászok védelmezőjének adtunk hálát. Délután pedig megtisztítottam az alabárdomat mely egyszerű mégis kifinomult volt. Semmi felesleges díszítés a fejen, viszont olyan éles, hogy könnyedén utat hasít magának egy ember testében, ha elég erőt fejtek ki. De sajnos én is megöregedtem és inkább már dísz. Kár, hogy a kovácsok és Aqvilla olyan fegyvert készített nekem melyet a harcosok megirigyelnek, de életemben nem kellett még használnom. Majd este elmentem imádkozni az obszervatórium-templomba.
- Kérlek Marke utazók védőistene. Adj könnyű és biztonságos utat nekem, hogy megvédhesselek titeket isteneink mindentől akik veszteteket kívánják. Aqvilla a Lelkek Útjának védelmezője kérlek védj meg annyi lelket amennyit tudsz, hogy ők majd harcolhassanak ellenségeitek ellen. Tarkad az istenek bajnoka kérlek adj erőt és kitartást harcosainknak, hogy legyőzhessék ellenségeiteket. – Lehajtom a fejem – Közeleg az üstökös. – Majd 10 percig csöndben folytatóm az imádkozást. Mind három istennek akit megszólítottam elmormogom legalább háromszor a legkedvesebb imáját.
Ezek után nyugovóra tértem és vártam a másnap reggelt. Amikor is elindulok találkozni Mace Lancelel. Sokat hallottam arról az emberről, de keveset tudók. Talán valamelyik krónikásom vagy valám többet tud róla mondani. Másnap az istentisztelet után indultunk Blackwallba. 15 Fekete Templomos, 30 kitűnő íjász és 50 fő a palota őrségből lesz az aki gondoskodik arról, hogy ne legyen semmi bajom. Én magam a biztonság kedvért és mert Aqvilla adta nekem magammal viszem a alabárdom. Istentisztelet után kényelmes lovagló ruhába bújva ültem meg lovam és még valamikor dél előtt 1-2 órával elindultunk.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 24, 2024 15:18:09 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Dec 29, 2016 21:59:02 GMT 1
ྭ࿉࿕࿔၁࿎ྀ࿁ྀ࿔࿅࿎࿇࿅࿒၉࿓࿚࿅࿋ྀ࿂࿅࿆࿅࿊࿅࿚࿔၉࿋ྀ࿁ྀ࿐࿁࿋࿏࿌၁࿓࿔ྌྀ࿅࿌࿋ၜ࿌࿄࿔࿅ྀႱ࿋࿅࿔ྀ࿁ྀ࿊ၓ࿌ྀ࿅࿇၉࿒࿄࿅࿅࿌࿔ྀ࿐࿉࿈࿅࿎Ⴑ࿊ၜ࿋࿒࿅ྎྀྭ၁࿒ྀ၉࿐࿐ྀ࿋࿅࿚࿄࿔࿅ྀ࿖࿏࿌࿎࿁ྀ࿖၁࿚࿏࿌࿎࿉ྀ࿁ྀ࿅࿎࿅࿔࿔࿅࿒࿖࿅࿔ྀ࿁ྀ࿁࿒࿏࿋࿎࿙࿉ྀ࿋࿉࿓ྀ࿃࿓࿁࿐࿁࿔࿏࿎࿁࿋ྌྀ࿉࿋࿏࿒ྀ࿌࿏࿖࿁࿓࿏࿋ྀ࿃࿓࿁࿔࿌࿁࿋࿏࿚࿔࿁࿋ྎྀྮ࿏࿓ྀၚ࿇࿙ྀ࿎၉࿚ྀ࿋࿉ྌྀ࿄࿒၁࿇࿁ྀ࿊ၓྀ࿁࿐၁ྀ࿎࿁࿇࿙࿏࿎ྀ࿁࿋࿁࿒࿊࿁ྀ࿁࿚࿔ྀ࿁ྀ࿈࿁࿔࿁࿌࿁࿔ྌྀ࿈࿁ྀ၉࿇ྀྫྷ࿁࿇࿏࿔ྀ࿉࿓ྀ࿅࿌࿅࿎࿇࿅࿄࿉ྀ࿖࿅࿌࿅⾆ྀྮ࿅ྀ࿚࿁࿖࿁࿒࿔࿁࿔࿔࿁ྀ࿁࿇࿁ྀ࿁ྀ࿋࿉࿓࿓၉ྀၓ࿄࿏࿓࿕࿌࿔ྀ࿔࿅࿒࿖࿅࿎ྎྀိ࿇࿙ྀ࿏࿎࿄࿊࿕࿋ྀ࿊࿏࿂࿂࿁࿎ྀ࿅࿌࿈࿉࿓࿚࿉࿋ྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ࿅࿚࿅࿉ྀ⽳ྀ࿁࿚࿁࿚ྀ࿈࿏࿏࿋࿉ྀ⽳ྀ࿋࿅࿒࿅࿓࿋࿅࿄Ⴑ࿋ྀ࿖࿁࿇࿙࿕࿎࿋ྎྀྶ၁࿚࿏࿌࿔࿁ྀ࿁࿚ྀၚ࿔࿖࿏࿎࿁࿌࿁࿔ྌྀ࿆࿅࿌࿈၍࿖࿔࿁ྀ࿁ྀ࿆࿉࿇࿙࿅࿌ၜ࿋࿅࿔ྀ࿁ྀ࿎࿙࿉࿌࿖၁࿎࿖࿁࿌ၓ࿒࿁ྌྀ࿁࿚࿁࿚ྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ࿌࿅࿇࿙࿅࿎࿅࿋ྀ࿒၉࿓࿅࿎ྌྀ၉࿓ྀ࿈࿁ྀ࿂၁࿒࿉ྀ࿖࿁࿎ྌྀ࿓࿚ၓ࿌࿊࿁࿎࿁࿋ྌྀ࿁࿊࿄ྀ࿅࿌࿉࿎࿄࿕࿌࿔࿕࿎࿋ྎྜ࿂࿒ྞྭ࿉࿋ၖ࿚࿂࿅࿎ྀ࿌࿏࿖࿁࿇࿏࿌࿔࿕࿎࿋ྌྀ࿉࿇࿙࿅࿋࿅࿚࿔࿅ྀ࿁ྀ࿔၁࿊࿁࿔ྀ࿆࿉࿇࿙࿅࿌࿎࿉ྌྀ࿄࿅ྀ࿇࿏࿎࿄࿏࿌࿁࿔࿁࿉ྀ࿁࿋࿁࿒࿁࿔࿌࿁࿎࿕࿌ྀ࿉࿓ྀ࿖࿉࿓࿓࿚࿁࿋࿁࿎࿙࿁࿒࿏࿄࿔࿁࿋ྀ࿁ྀ࿋ၜ࿌࿄࿅࿔၉࿓࿅࿒࿅ྎྀྮ࿅ྀ࿅࿇၉࿓࿚࿅࿎ྀ࿁࿒࿒ၓ࿌ྀ࿖࿁࿎ྀ࿓࿚ၓྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ࿁࿇࿇ၓ࿄࿏࿋ྌྀ࿃࿓࿁࿋ྀ၉࿇ྀ࿉࿎࿄࿉࿇ྀ࿁࿌࿉࿇ྀ࿈࿉࿓࿚࿅ྀ࿅࿌ྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ࿅࿚ྀ࿔ၖ࿒࿔၉࿎࿉࿋ྀ࿖࿅࿌࿅ྎྀྜ࿂࿒ྞྡྀ࿔၁࿖࿏࿌࿂࿁࿎ྀ࿌࿁࿓࿓࿁࿎ྀ၉࿓࿚࿒࿅࿖࿅࿓࿓࿚ၜ࿋ྀླ࿚࿁࿋࿈࿉࿒၁࿔ྎྀྫྷ࿁࿇࿏ྀ࿅࿌࿌၉ྀ࿌࿏࿖࿁࿇࿏࿌ྀ၉࿓ྀ࿅࿓၉࿌࿎࿉ྀ࿋࿅࿚࿄ྎྀྣ࿓࿁࿋ྀ࿂࿉࿃࿃࿅࿎࿔࿅࿋ྎྀྥ࿒࿒Ⴑ࿌ྀ࿔࿁࿎࿕࿌࿔࿁ྀ࿁࿎࿎࿁࿋ྀ࿉࿄࿅࿊၉࿎ྌྀ࿄࿅ྀ࿓࿏࿓࿅ྀ၁࿒࿔ྌྀ࿈࿁ྀ࿆࿅࿌࿆࿒࿉࿓࿓၍࿔࿉࿋ྀ࿁ྀ࿔࿕࿄၁࿓࿏ྎྀྥ࿎࿎࿅࿋ྀ࿋࿁࿐࿃࿓၁࿎ྀ࿅࿓࿚࿅࿂࿅ྀ࿊࿕࿔࿎࿁࿋ྀ࿁ྀ࿌࿏࿖࿁࿇࿒࿅࿎࿄࿅࿋࿒Ⴑ࿌ྀ࿓࿚ၓ࿌ၓྀ࿋ၖ࿎࿙࿖࿅࿋ྌྀ࿆Ⴑ࿌࿅࿇ྀ࿁ྀྫ࿈࿅࿒ྀႱ࿒࿓၉࿇࿇࿅࿌ྀ࿋࿁࿐࿃࿓࿏࿌࿁࿔࿏࿓࿁࿋ྎྀྥ࿇࿙࿓࿚࿅࿒࿒࿅ྀ࿆၉࿌࿅࿋ྀ၉࿓ྀ࿖࿁࿇࿙࿏࿋ྀ࿉࿚࿇࿁࿔࿏࿔࿔ྀ࿁ྀ࿋ၖ࿚࿅࿌࿇Ⴑྀ࿔၁࿒࿇࿙࿁࿌၁࿓ྀ࿉࿁࿔࿔ྎྀྶ࿅࿓࿚࿅࿋ྀ࿅࿇࿙ྀ၉࿌࿙ྀ࿌࿅࿖࿅࿇Ⴑ࿔ྎྀྥ࿇࿙࿓࿚࿅࿒࿒࿅ྀ࿃࿓࿁࿋ྀ࿅࿇࿙ྀ࿄࿏࿌࿏࿇࿒࿁ྀ࿓࿚࿁࿂࿁࿄ྀ࿋࿏࿎࿃࿅࿎࿔࿒၁࿌࿎࿏ྎྀྥ࿌Ⴑ࿓࿚ၖ࿒ྀ࿐࿉࿈࿅࿎࿊ၜ࿎࿋ྀ࿅࿇ྀ࿁ྀ࿖၁࿒࿏࿓࿂࿁࿎ྎྀྨ࿏࿓࿓࿚ၚྀ࿖࿏࿌࿔ྀ࿁࿚ྀ࿅࿌ၚ࿌࿔ྀ࿋၉࿔ྀ࿎࿁࿐ྎྀྪၓྀ࿉࿄࿅࿊࿅ྀ࿎࿅ྀ࿌࿏࿖࿁࿇࿏࿌࿔࿁ྀ࿅࿎࿎࿙࿉࿔⾆ྜ࿂࿒ྞྭ࿉࿋ၖ࿚࿂࿅࿎ྀ࿈࿁࿌࿁࿄࿕࿎࿋ྀ၁࿔ྀ࿁ྀ࿖၁࿒࿏࿓࿏࿎ྀྫྷ࿁࿇࿏ྀၚ࿊࿒࿁ྀ࿅࿓၉࿌࿎࿉ྀ࿋࿅࿚࿄ྎ်ྀ࿊࿒࿁ྀ࿃࿓࿁࿋ྀ࿂࿉࿃࿃࿅࿎࿔࿅࿋ྎྀྲ၉࿌࿉࿋ྀ࿉࿎࿔࿈࿁ྀ࿏࿌࿖࿁࿓࿔࿁ྀ࿖࿏࿌࿎࿁ྀ࿒ၓ࿌࿁ྎྀྥ࿌၉࿇࿇၉ྀ࿆࿕࿒࿃࿓࿁ྀ࿖၁࿒࿏࿓ྌྀ࿋ၖ࿚࿅࿌ྀ࿓࿅ྀ࿏࿌࿙࿁࿎ྀ࿓࿚၉࿐ྌྀ࿉࿎࿔ྀྱ࿕࿁࿓࿔࿅࿒࿔ྌྀ࿄࿅ྀ࿁࿚၉࿒࿔ྀ࿅࿇࿖࿁࿎ྀ࿁ྀ࿁࿇࿁ྀ࿖࿁࿒၁࿚࿓࿁ྎྀྥ࿇࿙ྀ࿁࿇࿁࿓ྀ၉࿐ၜ࿌࿅࿔࿂࿅࿎ྀ࿓࿚၁࿌࿌࿔࿕࿎࿋ྀ࿅࿇ྎྀྫ၉࿔ྀႱ࿒࿔ྀ࿌࿅࿓࿚၁၍࿔࿖࿁ྀ࿉࿎࿄࿅࿎࿋࿉࿔ྀ࿐࿉࿈࿅࿎࿎࿉ྀ࿋ၜ࿌࿄࿔࿅ྎྀྭ࿅࿇၉࿒࿄࿅࿌࿉࿋ྎྀྲ၁၉࿒ྀ࿕࿔၁࿎࿁ྀ࿉࿓ྀ࿆࿅࿌࿋၉࿓࿚ၜ࿌࿎࿉ྀ࿁ྀ࿔࿏࿖၁࿂࿂࿉࿎࿄࿕࿌၁࿓࿒࿁ྎྀྡ࿈࿏࿇࿙ྀ࿂࿅࿌၉࿐࿔࿅ྀ࿁ྀ࿓࿚࿏࿂၁࿂࿁ྀ࿅࿇࿋ၖ࿎࿎࿙࿅࿂࿂ၜ࿌࿔࿅࿎ྀ࿆ၚ࿊࿔࿁ྀ࿋࿉ྀ࿁ྀ࿌࿅࿖࿅࿇Ⴑ࿔ྎྀྮ࿅ྀ࿁࿋࿁࿒࿏࿋ྀ࿓࿅࿎࿋࿉࿔ྀ࿓࿅ྀ࿌၁࿔࿎࿉ྀ࿒࿅࿇࿇࿅࿌࿉࿇ྎྀྥ࿌࿓Ⴑྀ࿕࿔࿁ྀ࿁ྀ࿆ၜ࿒࿄Ⴑ࿓࿚࿏࿂၁࿂࿁ྀ࿖࿅࿚࿅࿔࿅࿔࿔ྎྀྮ࿉࿎࿃࿓ྀ࿓࿏࿋ྀ࿖၍࿚ྌྀ࿄࿅ྀ࿓࿚࿅࿒࿅࿎࿃࿓၉࿒࿅ྀ࿁࿒࿒࿁ྀ࿅࿌၉࿇ྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ࿒࿅࿎࿄࿂࿅ྀ࿓࿚࿅࿄࿊࿅ྀ࿁࿇࿁ྎྀྥ࿚࿕࿔၁࿎ྀ࿌࿅࿄Ⴑ࿌࿔࿅ྀ࿁࿌࿕࿄࿎࿉ྎྀྩ࿇࿁࿚၁࿂ၓ࿌ྀ࿓࿚ၓྀ࿓࿚࿅࿒࿉࿎࿔ྎྀྲၖ࿇࿔ၖ࿎ྀ၉࿌࿙ྀ၁࿌࿏࿂࿁ྀ࿓࿚࿅࿎࿄࿅࿒ၜ࿌࿔࿅ྌྀ࿁࿉࿎࿔ྀ࿖၍࿚࿓࿚࿉࿎࿔࿅࿓࿂࿅ྀ࿋࿅࿒ၜ࿌࿔࿅ྎྀྮ၉࿈၁࿎࿙ྀၓ࿒၁࿔ྀ࿁࿌࿕࿄࿔࿁ྀ࿃࿓࿁࿋ྌྀ࿅࿇࿙࿓࿚࿅࿒ბ࿅࿎ྀ࿋࿉࿐࿁࿔࿔࿁࿎࿔࿁࿋ྀ࿁ྀ࿓࿚࿅࿅࿉ྎྀအ࿔ၖ࿌࿔ၖ࿚࿔࿅ྌྀ࿁࿊࿄ྀ࿅࿌Ⴑ࿓࿚࿅࿄࿔࿅ྀ࿅࿇࿙ྀ࿔၉࿒࿋၉࿐࿅࿔ྀ၉࿓ྀၚ࿊࿒࿁ྀ၁࿔࿎၉࿚࿔࿅ྎྀྨ⾆ྀྴ࿁࿌၁࿎ྀ࿊࿏࿂࿂ྀ࿌࿅࿎࿎࿅ྌྀ࿈࿁ྀ࿉࿎࿄࿅࿎࿋၉࿐࿐࿅࿎ྀྴ࿅࿏࿄࿏࿒ྀ࿏၁࿚࿉࿓࿁ྀ࿆࿅࿌၉ྀ࿉࿎࿄࿕࿌࿎၁࿎࿋ྎྀྫ࿉ྀ࿔࿕࿄࿊࿁ྌྀ࿋࿉ྀ࿆࿉࿇࿙࿅࿌ྀ࿉࿎࿋࿅࿔ྌྀ࿋࿉ྀ࿋࿉࿖࿅࿌ྀ၁࿌࿌ྀ࿋࿁࿐࿃࿓࿏࿌࿁࿔࿂࿁࿎ྌྀ࿋࿉ྀ࿋࿉࿎࿅࿋ྀ࿊࿅࿌࿅࿎࿔࿅࿎၉⾆ྀྫྷ࿅࿈࿅࿔ྌྀ࿋࿅࿚࿄࿅࿋ྀ࿐࿁࿒࿁࿎࿏࿉၁࿓ྀ࿌࿅࿎࿎࿉⾆ྀླ࿈࿁࿊ྌྀྴ࿅࿏࿄࿏࿒⾆ྀྤ࿅ྀ࿒၉࿇ྀၜ࿚࿌࿅࿔࿅࿌࿔࿅ྀ࿖࿅࿌࿅⾆ྀྭ࿏࿓࿔ྀ࿈࿏࿇࿙ྀ၍࿇࿙ྀ࿊࿏࿂࿂࿁࿎ྀ࿂࿅࿌࿅࿇࿏࿎࿄࿏࿌࿏࿋ྌྀ࿋࿅࿚࿄࿅࿋ྀ࿋࿉࿆࿏࿇࿙࿎࿉ྀ࿁ྀ࿓࿉࿖࿁࿔࿁࿇࿉ྀ࿔࿅၁࿂ၓ࿌⾆ྀྜ࿂࿒ྞླၖ࿔၉࿔࿅࿄࿎࿉ྀ࿋࿅࿚࿄࿅࿔࿔ྎྀྥ࿌࿒࿁࿋࿔࿁ྀ࿁ྀ࿔၉࿒࿋၉࿐࿅ྀ၉࿓ྀ࿁࿚ྀ࿁࿂࿌࿁࿋࿈࿏࿚ྀ၁࿌࿌࿔࿁ྎྀླ࿚࿅࿒࿅࿔࿅ྀ࿎၉࿚࿎࿉ྀ࿁ྀ࿎࿁࿐࿌࿅࿅࿎࿔၉࿔ྎྀྨ࿉࿒࿔࿅࿌࿅࿎ྀ࿅࿇࿋࿏࿒࿄࿕࿌ၓྀ࿇࿙࿏࿒࿏ྀ࿊࿅࿌࿚࿉ྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ࿉࿄࿅࿊࿅ྀ࿌࿅࿎࿎࿅ྀ࿖࿁࿃࿓࿏࿒၁࿚࿎࿉ྎྀဩ࿐࿐࿅࿎ྀ࿉࿎࿄࿕࿌࿎၉࿋ྀ࿌࿅ྌྀ࿉࿋࿏࿒ྀ࿋࿏࿐࿏࿇࿎࿁࿋ྎྀྡ࿚ྀ࿅࿇࿙࿉࿋ྀႱ࿒ၖྀ࿌၉࿐࿅࿔࿔ྀ࿂࿅ྀ࿊࿅࿌࿅࿎࿔࿅࿎࿉ྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ࿖࿁࿌࿁࿋࿉ྀ࿂࿅࿓࿚၉࿌࿎࿉ྀ࿁࿋࿁࿒ྀ࿖࿅࿌࿅ྎྀྨ၁࿔ྀ࿊ၓ⾆ྀྨ࿉࿇࿇࿁࿄࿔࿁࿎ྀ࿖၁࿒࿔࿁ྀ࿁ྀ࿖࿅࿎࿄၉࿇࿅࿅࿔ྎྀྡྀ࿆၉࿒࿆࿉ྀ࿅࿇࿈࿁࿊࿏࿌࿔ྌྀ࿁࿊࿄ྀ࿒ၖ࿇࿔ၖ࿎ྀ࿁ྀ࿔၁࿒࿇࿙࿒࿁ྀ࿔၉࿒࿔ྎྀླ࿚ၓ࿖࿁࿌ྀ࿅࿇࿙ྀྥ࿌࿉࿓࿁࿈ྌྀ࿁࿋࿉ྀ࿔࿕࿄࿊࿁ྌྀ࿋࿉ྀ࿖࿁࿇࿙࿏࿋⾆ྀྥ࿚ྀ၉࿒࿄࿅࿋࿅࿓⾆ྀྶ࿁࿌ၓ࿓࿚၍࿎ბ࿌࿅࿇ྀ࿖࿁࿌࿁࿋࿉ྀ࿆࿅࿌࿉࿓࿅࿒࿔ྎྀྥ࿇࿙ྀ࿁࿌࿁࿃࿓࿏࿎࿙ྌྀ࿒၉࿐࿁࿓࿚၍࿎ྀ࿈࿁࿊ၚྀ࿎Ⴑྀ၁࿌࿔࿁࿌ྀ࿖࿅࿚࿅࿔࿅࿔࿔ྀ࿃࿓࿁࿐࿁࿔ྀ࿖࿉࿓࿚࿏࿎࿙࿌࿁࿇ྀ࿆࿅࿌࿔ბ࿎Ⴑ࿎࿅࿋ྀ࿓࿚၁၍࿔࿈࿁࿔ྎྀྮ࿁ྀ࿄࿅ྀ࿅࿚ྀ࿏࿓࿔ྀ࿉࿎࿄࿅࿇࿙ྎྀྡྷ࿅࿓࿚၉࿌࿇࿅࿓࿓ၜ࿎࿋ྀྪ࿁࿚࿉࿒⾆ྀྰ࿅࿒࿓࿚࿅ྀ၉࿇ྀ࿉࿅࿌Ⴑ࿔࿔ྀ࿖၁࿌࿁࿓࿚࿏࿌࿔࿁ྌྀ࿅࿇࿈࿁࿊࿏࿌࿔࿁ྎྜ࿂࿒ྞྍཀྵြ࿄࿖ၖ࿚࿌ၖྀྫྷ࿏࿒࿄ྀྥ࿌࿉࿓࿁࿈ཱྀྀྶ࿁࿌ၓ࿂࿁࿎ྀྲ࿉࿁ྀྭ࿁࿎࿃࿈࿅࿓ྀ࿖࿁࿇࿙࿏࿋ྎྀྥ࿌࿎၉࿚၉࿓࿔ྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ࿎࿅ྀ࿊࿅࿌࿅࿚࿔࿅ྀ࿅࿌Ⴑ࿒࿅ྀ࿉࿔࿔࿌၉࿔࿅ྌྀ࿄࿅ྀ࿇࿙࿏࿒࿓࿁࿎ྀ࿊ၖ࿔࿔ྀ࿁ྀ࿌࿅࿈࿅࿔Ⴑ࿓၉࿇࿅ྀ၉࿓ྀ࿃࿓࿁࿋ྀ၁࿔࿕࿔࿁࿚ၓ࿂࿁࿎ྀ࿖࿁࿇࿙࿕࿎࿋ྎྀྭ࿉࿎࿔ྀ࿋࿅࿒࿅࿓࿋࿅࿄Ⴑྀ࿁ྀ࿋࿅࿒࿅࿓࿋࿅࿄Ⴑ࿎࿅࿋ྚྀ࿁ྀ࿊ၓྀၜ࿚࿌࿅࿔࿅࿔ྀ࿅࿇ྀ࿋࿅࿌࿌ྀ࿒࿁࿇࿁࿄࿎࿉ྎྀྨ࿏࿌࿎࿁࿐ྀ࿒࿅࿇࿇࿅࿌ྀ၁࿒ྀ࿔࿏࿖၁࿂࿂ྀ࿉࿓ྀ၁࿌࿌࿕࿎࿋ྎྜ࿂࿒ྞྮ࿅ྀ࿓࿚࿉࿐࿁࿔࿉࿋࿕࿓ྀ࿁ྀ࿆࿉࿃࿋ၓྌྀ࿄࿅ྀ࿅࿚࿔ྀ࿐࿅࿒࿓࿚࿅ྀ࿎࿅ྀ࿕࿔࿁࿔࿏ྀ࿋࿉ྎྀྶ࿁࿊࿏࿎ྀ࿉၉࿒࿔ྀ࿅࿅࿌࿔࿅ྀ࿋࿉ྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ࿁ྀ࿃࿓࿁࿌၁࿄࿊၁࿂ၓ࿌ྀ၁࿓ྀ࿎࿉࿎࿃࿓ྀ࿉࿔࿔ྌྀ࿅࿚၉࿒࿔ྀ࿊ၖ࿔࿔ྀႱྟྀྫၜ࿌࿄࿈࿅࿔࿅࿔࿔ྀ࿖࿏࿌࿎࿁ྀ࿅࿇࿙ྀ࿋ၖ࿖࿅࿔࿅࿔ྀ࿉࿓⾆ྜ࿂࿒ྞྜ࿂࿒ྞྯྯྣྚྀྡྷ࿁࿌࿔ྀ၉࿒࿋࿅࿚၉࿓၉࿔ྀ࿁ྀ࿌࿏࿖࿁࿇࿒࿅࿎࿄࿅࿋࿈࿅࿚ྀ࿖࿁࿌ၓྀ၉࿒࿋࿅࿚၉࿓࿒࿅ྀ࿔࿅࿓࿚࿅ྜ࿂࿒ྞྜ࿂࿒ྞྜ࿂࿒ྞྡ࿒࿃࿈࿉࿂࿁࿌࿄ྀྭ࿁࿎࿃࿈࿅࿓ྜ࿂࿒ྞྜ࿂࿒ྞྡྀྤ࿅࿁࿇࿒࿙࿋ྀ၁࿒ྀ࿅࿇࿙ྀ࿉࿄࿅࿊࿅ྀ࿕࿄࿖࿁࿒࿏࿌࿔࿁࿋ྀྫ࿅࿖࿉࿎၉࿎࿅࿋ྎྀྫྷ࿅࿈࿅࿔ྌྀ࿈࿏࿇࿙ྀ၁࿒ྀ࿓࿚ၖ࿖࿅࿔࿋࿅࿚࿔࿅࿋ྟྀྥ࿌࿖࿉࿌࿅࿇ྀྲ࿉၁࿔ྀ࿔၁࿏࿇࿁࿔࿊၁࿋ྌྀ࿄࿅ྀ၉࿇ྀ࿎࿅ྀ࿋࿏࿒၁࿎࿙࿚ၓྎྀྡ࿄࿄࿉࿇ྀ࿂၁࿒࿉ྀ࿔ၖ࿒࿔၉࿎࿈࿅࿔ྎྀྜ࿂࿒ྞྍཀྵྮ࿉࿇࿒࿏࿁࿒ྀ࿂࿅࿃࿓࿁࿔࿌࿁࿋࿏࿚၁࿓၁࿂࿁࿎ྀ࿋၉࿔࿅࿌࿋࿅࿄࿅࿋ྌྀ࿄࿅ྀྫ࿅࿖࿉࿎၉࿔ྀ࿏࿔࿔ྀ࿔࿁࿒࿔࿏ྀ࿁ྀ࿌࿅࿈࿅࿔Ⴑ࿓၉࿇࿅࿋ྀ࿋ၖ࿚ၖ࿔࿔ྎྀླ࿁࿊࿎၁࿌࿏ྌྀ࿂࿁࿒၁࿔࿏ྌྀ࿄࿅ྀ၉࿎ྀ࿓࿅ྀ࿖࿅࿓࿚࿅࿋ྀ࿒၉࿓࿚࿔ྀ࿅࿂࿂࿅࿎ྀ࿁࿚ྀၜ࿔࿋ၖ࿚࿅࿔࿂࿅࿎ྎྀ·
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 29, 2016 22:12:47 GMT 1
|
|
Ismae
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Játékot vállal
Utoljára online: Jan 22, 2020 13:41:13 GMT 1
Jun 17, 2016 17:17:13 GMT 1
|
Post by Ismae on Dec 29, 2016 22:12:49 GMT 1
ںے۔ۘݣۛۛۦےۏۏݩۙۡےۚڙڍەۜ۔ۦڍڹۜ۟ۑڍۀے۟ۤۖےڍےۙݖڍۣےۧےۡۡےۘڛڍڮۧڍۜ۠ۡ۟ۜۚڍ۠ۖۘے۟ے۠ےۛڍۣݖ۔ےۡڍݖ۟ۡڙڍێڍۓݖ۟ۓۖڍݖڍێڍۘێ۟ۑۗݎۡڍۡۖ۠ۧۡۜ۔ێۡۡێڛڍڮڍۏݠۘۗݎ۟ێڍۓۖۛۜۚێۛڍےۙۚۜ۠ۜۙۦۜۑۡێۚڛڍۀێۗۛۜ۠ڍۡێێ۠ۧۡێۙێۡێۖۚڍێۙێۗݎۛڍݖ۟ەےۡۖۘڍێۧڍےۚۏے۟ےۘےۡڍۘےۙۙےۚےۡۙےۛڍۚے۔ۙےےۡݖ۠ےۘڙڍۡے۟ۚݖ۠ۧےۡے۠ےۛڍےۧۡڍەێۛ۔ۜ۠ێۛڍۛےۚڍےۚۙݚۡےۡۡےۚڙڍۢۑۣێ۟ۖێۡۙێۛ۠ݎ۔ڍےۙۙےۛۘےۧۛۖڛڍڽۣۖ۟ۢۙێڍےۛ۔ےۑۡےۚڍۚے۔ڍۛےۘۖڙڍەۜ۔ۦڍۘےۧےۡڍې۠ݠۘۜۙۗۜۛڛڍڮۧڍڍې۠ێۙݎۑۗێڍ۠ۜۘۘێۙڍےۙۘےۙۏۏڙڍݚ۔ۦڍۚے۔ۡۖ۠ۧۡےۙۡےۡݖ۠ۛےۘڍݖ۟ےۧۡےۚڙڍەۜ۔ۦڍۖۙۦےۛڍۢۑۣێ۟ۖێ۠ڍۣےۙےۚڛٷښۀێۗۛۜ۠ڍێڍ۠ۧݩۙۓݣۙۑےۚےۛڍۛےۚڍݖۙۛےۘڍۚے۔ڍێۧڍۖۙۦےۛڍ۠ۧݖڍۣۖ۟ݎ۔ۜۘڛڍڮۧڍۖۑۗݎ۟ݎ۠ڍێ۟۟ێڍۡݧۙ۠ݎ۔ۜ۠ێۛڍۖ۠ڍۘݚۚݖۙےۡۙےۛڛڍ⚀ڍۓےۙےۙۡےۚڍێڍۣۖ۟ݎ۔ۜ۠ڍۏݠۘۗݎ۟ێڍݖ۠ڍۘݣۧۏےۛڍێۧڍۜ۟۟ۜۚڍێۙݎڍۡێ۟ۡۜۡۡێۚڙڍے۠ےۡۙے۔ڍۏےۙے۠ۧۖێۛۡەێ۠۠ێۘڍێڍۚݎ۟ڍەێۣۙݎۛۦۢۙݠڍ۟ݠۧ۠ێۖۙۙێۡۏێڛڍڮڍۚۜ۠ۜۙۦێڍ۠ۧۖۛۡݖۛےۘڍۡߞۛۖۘڛڍڮڍۘݣۣےۡۘےۧڍۚے۔ۗے۔ۦۧݖ۠ݖۣےۙڍۛےۚڍۖ۔ێۧݎۛڍۡۢۑۡێۚڍۚۖۡڍۘےۧۑےۛۖڛڍںے۟ۡڍے۔ۦ۠ۧے۟۟ےڍۏݠۘۜۙۡڙڍݖ۠ڍۓݖۛۦےۧۡےڍۚێ۔ݎۡڛڍڮۧݖ۟ۡڍݖۛڍےۛۛۦۖ۟ےڍۛےۚڍۣێ۔ۦۜۘڍ۔ۦݣۛۦݣ۟ߞڛڍںێۥۖۚۢۚڍې۠ۖۛۜ۠ڛٷܶ۠ڍۚۖۛۑےۛڍۖۙۦےۛڍۖۙۙێۛێۡۜۡڍۡݣۛۘ۟ےڍۡۢۑڍۡےۛۛۖڍێڍۜۙۖۡۖۘێڍݖ۠ڍێڍەێۡێۙۚۖڍەێ۟ېۜۘڛڍۀۧݚۣۏۙڍݣ۟ݩۙۡےۚڙڍەۜ۔ۦڍ۠ڍې۠ێۙݎۑۡێ۔ۗێۖۚۛێۘڍ۠ےۚۚۖڍۏݎۛۡݠۑݎ۠ێڍۛےۚڍے۠ےۡۡڙڍۑےڍۡے۟ۚݖ۠ۧےۡے۠ےۛڍےۛۛےۘڍۢۡݎۛێڍۓۜ۔ۜۘڍۗݎ۟ۛۖڛڍںے۔ۑݣۏۏےۣۛےڍەێۙۙ۔ێۡۡێۚڙڍەۜ۔ۦڍۚۜ۠ۡڍۚݎ۟ڍݧۗۏݠۙڍۚݎ۠ڍۘےۧݖۛڍۣێۛڍڿۣۖے۟۔ۢێ۟ۑڛڍܺ۔ۦڍۛےەݖۧڍۙے۠ۧڍەێۧێۗۢۡۛۖڛڍڵݎۙݎ۠ڍۣۜۙۡێۚڙڍەۜ۔ۦڍۗےۙےۛۙے۔ڍ۠ۧݎۙۙݎ۠ۡڍۏۖۧۡۜ۠ݚۡێۛێۘڙڍۑےڍۣێۗۜۛڍۚےۑۑۖ۔ڬڍܶ۠ڍےۧۢۡݎۛڍۚۖڍۙے۠ۧڍۣےۙݩۛۘڬڍٷښڵێڍ۠ۧێۏێۑڍ۟ݣ۔ۡݣۛڍ۠ۧێۣݎۛڍۓۜ۔ۜۚڍڹۜ۟ۑڍۀے۟ۤۖےڛڍۀۧے۟ےۡۛݖۚڍێڍې۠ێۙݎۑۜۚێۡڍۚے۔ۙݎۡۜ۔ێۡۛۖڛښڍێڍ۠ۧےۚےۖۚےۡڍێڍێۑۙݠ۟ێڍ۠ۧݣ۔ےۧۡےۚڙڍݖ۠ڍۖۛۑۢۙۡێۚڍۣۜۙۛێڍۘۖڙڍۚۖۘۜ۟ڍێڍڹۜ۟ۑڍۚے۔ۗے۔ۦۧݖ۠ݖ۟ےڍۚے۔ݎۙۙۡێۚڍݖ۠ڍۓݖۙۖ۔ڍۣۖ۠۠ۧێۓۜ۟ۑۣۢۙێڍۚے۔ۏۖۧۜۛۦۜ۠ۜۑۗێۘڙڍەۜ۔ۦڍۚےۛۛۦۖ۟ےڍۣے۠ۧۖڍۘۜۚۜۙۦێۛڛٷ´
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 31, 2016 15:40:48 GMT 1
΄ΠϊτθμΖΓιωΕΜξϐͷπϊτμωҨϊͷοθυξωθͷτφϑλόσͷτμξͷθͷνѓσμλ΅ͷͿΠξμυͷτμξτφκκθυ΅ͷΘϑͷμσνͷϊϑиωτθϑϊφλͷμξϐπςͷνόωκϊθϊиξθ΅ͷάξϐθυπϊͷθͷϋѓυλрςͷυθξϐφυͷξϐθςωθυͷνμρμϑυμςͷςπͷрωϑμστμςμϋͷθͷνѓσѓςςμσͷπσσμϋύμͷπυϋπτͷϑъυиυθςͷπϊͷτπυҨϊѓσ΅ͷбξϐοφξϐͷρθ΅ͷΝόωиς΅ΓιωΕΦλθχπσσθυϋθϊϑͷрϊͷςрϋͷϋμϊϋύрωμλμϋͷύрσμλͷνμσνμλμϑυπ΅ͷΪϑрϋϋиωφλͷθͷςθωρθπλθϋͷθοφξϐͷΣμυθͷрϊͷΜλͷνμσрλͷνόϋυθςͷрϊͷиϋэσμσυμς΅ͷΤπυλμυͷιπϑφυυϐθσͷυθξϐφυͷνрσϋμςͷθͷνφξϊиξιθυ΅ͷΓιωΕΟθͷθͷϋэιιπͷκϊθσиλϋθξφλωъσͷрωλμςσҨλϊϑͷκϊθςͷθυυϐπͷλμωѓσͷςπͷοφξϐͷυμτͷυθξϐφυͷσиϋϋиςͷҨςμϋͷϊμτμωωμ΅ͷΟθͷμσνφξϋиςͷҨςμϋͷθςςφωͷτиϊͷϑиωςиςιθͷςμωѓσϋμςͷλμͷοθͷθϑͷφϊϋωφτͷθσθϋϋͷυμτͷύφσϋθςͷΩπύμωξόθωλιθυͷθςςφωͷτφϊϋθυωθͷτиωͷύθσъϊϑфυӈσμξͷΜωσμυθͷνφξσϐθπͷύθξϐͷрϊϑθςθιιωθͷτμυμςѓσϋμς΅ͷÊ
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 31, 2016 17:34:36 GMT 1
ॕ६।णॐ।ॱ०५२ॶि॥ॵुि॥ॵुरणয়१ॹ৹ॽ९৹॰णॏॲॵ१णै९६ॶ।५तणख़।९৶॥।ॱणॕ६।णॐ।ॱ०५२ॶणॹ।४ॼॲ८ऱणै९ॱ৬ॽ৬ॶॷयण५ॲ४ॼणॱ२॰ण७२९२ॽॷ२॰ण२९ॵ२ण६ॷॷ९৬ॷ२॰यण१२ण४ॼॲॵॶ।ॱण७৹ॷॷण।ण९२५२ॷॶ৬४२॰ण৬ॶण०ॶ।८णॷॸॷ।ॽ৶॥।ॱणॹ।४ॼॸॱ८ऱणॐ६ॱॷण८२ॵ२ॶ८२१ण।ण८२ॵ२ॶ८२१ॱ२८ऽण।ण७৶णॽ९२ॷ२ॷण॰२४ण८२९९णॵ।४।१ॱ६ऱणोॲ९ॱ।ॳणॵ२४४२९ण॰ॵणॷॲॹ॥॥ण६ॶण९९ॸॱ८ऱि॥ॵुरॏ२४ॼ२ॱण५ॷण५।९।१७।ॷॲ८णॷॲॹ॥॥ऱणो।ण৽४ॼण৶५।७ॷॲ१ण८ৰॶ৬ॵ२ॷ२ॷण६ॶणॷॸ१ॲ८ण।१ॱ६ण।ॽण२॰॥२ॵ२६१ण॰२९९৬ऱण॓२ॵॶॽ२ण०ॶ।८ण५।ण৽४ॼण८ৰॹॱॲ१ऱणॅॵण।ण९२५२ॷण९२४७ॲ॥॥।ॱण६४ॼ२८ॶॽ२॰ण॰৬४६ॶणॶॲ८ण।ण॥।ॱ१६ॷ।ण२ॵॵ२३२९৬ऱणो।णॱ२॰ण६ॶण३ॲ४।१७८ण२९ण।ॽण।७ॱ९।ॷॲ॰।ॷण८৬ॵ२॰ण२ॵॵ२ण॰६ॱ१२ॱ८৬ॳॳ२ॱण८৬ॶॽ९७२ॱ२८ण३२९ऱणि॥ॵुि॥ॵुॄ८ॵण२९३ॲ४।१ॲ१ण।ण३६०८৶ण।७ॱ९।ॷॷण।८ॵणॱ२॰ण॰ॶॱ।ॳणॵ२४४२९ण२॰॥२ॵ२६११२९ण२९६ॱ१ॸ९ॶॽण।णॎ५॰२ॵणॵॶ৬४णॷ॥ॲॵ।ण३२९৬ऱणफो।०ॶ।८णॱ२॰णॷ२ॵॹ२ॽ२९ण॰ॶ८৬ॳॳऱबणॎ৹ॵ९॥२९९ण२४ॼणॱ२४ॼ२१णॱ।ॳॲॷणॹ२ॶॽण६४৬ॱॼ॥२ण॰ৰ४ॱ२॰ण२४ॼणॹ৹९४ॼ॥२ण৬ॵॷ२८ऱणৄ९९ৰॷ৶९।४ण२ॱॱ२८ण।णॹ৬४৬ॱणॷ।९९५।৶ण।णॎ५॰२ॵणॵॶ৬४ण३ॷ॥ॲॵ।ऱणै४ॼ२ॷ९२ॱण॥२३२९৬णॹ२ॽ२ॷण৽ॷणॹ।ॱणৰ४ॼण७ॲ॥॥णॹ६४ॼॽॱ६ऱणौ१ॹ२९ण८९৹ॱ॥৹ॽणॶॽ६॰॥৶९ॸ॰ॲ८।ॷणॹ৬९ॶॽण३२९३२१२ॽॱ६ण।ण३।९।८ॵ।ण३२ॶॷॹ२ण॰৬४॥२९७२॥॥ण५।ॷॲ९ॹ।णॳ२१६४ण॰ॵणॽॶॽ९৶ण३ॲॵ॰७॥।ॱण६ॶऱणख़৹ॵ৹ॶणॹ६९९॰ॲ८ण।ॽॲ८ऱणॄण८५॰२ॵणॵॶ৬४णॽॶॽ९।७ॷण७२९ॽ६८ऱणॏ।४ॲणॵ৹४ॷ৹ॱणॷ७৬८ॲॽॷ।ॷण।ॵॵ৶९यण५ॲ४ॼण५ॲॱॱ।ॱण६ॶणॶॽॵ॰।ॽ६८ण।ण७२९८৬ॳऱि॥ॵुि॥ॵुि१६ॹण।९६४ॱीथ०२ॱॷ२ॵथुि६॰४णॶॵ०ीथ५ॷॷॳऽललॺॺॺऱ०९६ॳ।ॵॷ८६१ऱ०ॲ॰ल६॰।४२ॶलवळषल९६४५ॷॱ६ॱ४र३९।ॶ५र०९६ॳ।ॵॷर९६४५ॷॱ६ॱ४र३९।ॶ५र०९६ॳ।ॵॷरैे॥ऴॱड़र०९६ॳ।ॵॷऱॳॱ४थण।९ॷीथ।ॶ१ॺ२थणॶॷॼ९२ीथ॰।ॻरॺ६१ॷ५ऽणऴळळनाथणॺ६१ॷ५ीथऴसवथण५२६४५ॷीथऴऺऻथुि॥ॵुि॥ॵुि१६ॹण।९६४ॱीथ९२३ॷथुৄ९९ৰॷ৶९।४ण॰६८ॲॵण।ॽणॲॵ८ण५॥ॲॵ৽८ण६१२७৬ॱण।णॷৰॽण२९ॶण९ॲॹ।४ण८৹ॽ९ण।ॽण२४ॼ६८यणॱ৬ॹॶॽ२ॵ६ॱॷण्।४५ॸणॶॽ२॰॥२ॶॽ९९ॷण२४ॼणॶॵ८ॱॱॼ।९ऱणो।ॷ।९॰।ॶण॥२ॶॷ६।णॹॲ९ॷण॰२९९ॼ२९ण९९ৰॷ৶९।४ण५ॵॲ॰णॱ।ॳण৬ॶण५ॵॲ॰ण৬७७२९२ॱणॷण८ॽ१৹ॷॷ२८ण१२णॱ२॰ण॥ৰॵॷ।८ण२४ॼ॰ॶॶ।९ऱणख़৬४९ण॰६८ॲॵण्।४५ॸणॹ२ॶॽॷ৬ॶॵ२ण८२ॽ१२ॷॷण९९ॱ६णढ़६॰।ण।णॹ६५।ॵॲ८ण६ॶॷ२ॱॱ७२ण२४ॼणॹ৹ॵ৹ॶणॹ६९९॰ॲॷण८९१৹ॷॷण।ण८।ॵ१७॥।ऱणैॽण।८८ॲॵ।ण२ॵॷण।१ॲॷॷणॱ२८६यण५ॲ४ॼणॶॽ६ॱॷ२णॵ৹४ॹ२ॶॷण९२णॷॸ१ॷ।णॹ४ॱ६ण।ण॥२ॶॷ६।ण३२७৬ॷऱऩॱ॥ॶॳाण४ॼण।॰६८ॲॵण्।४५ॸॷण३२९८৬ॵॷ৬८ण।ॵॵ।यण५ॲ४ॼण।९।ॳৰॷॶॲॱणॵ२ॱ१२ॷण৬ॶणॱ२ॹ२९७२ॱण३२९ण२ॽॵ२८२ॷयण५ॲ४ॼणॶॽ२॰॥२ॶॽ९९५।ॶॶ।ॱ।८ण।ण४ॲॱॲॶॶॽ।९णण।णॹ৹ॵ৹ॶणॹ६९९॰ॲॷणॹ९।ॶॽॷॲॷॷ।ण७२९८৬ॳ९ऱणि॥ॵुि॥ॵुॎ६ॶण०ॶ।ॳ।ॷॲॷॲ८ण२९৬ण२४ॼॶॽ२ॵण०ॶ।८ण२४ॼण९ॱ१ॽॶॶणॱण९९ऱणॄॵ०ॵ।णॸ४ॼ।ॱॲ९ॼ।ॱणॹ৹ॵ৹ॶणॹ६९९॰ॲॷणॷ२ॷॲॹ९ॷ।८ण।८ॵ०ॶ।८ण।ण३।९।८ॲॱण९ॷ५।ॷ৶ऱणि॥ॵुरॐ२४९९ॱ६ऱणौ४।ॽॲ९१ण॰।४।१ण৬ॶण।णॶॽॱ१৬८।६१।ॷति॥ॵुि॥ॵुि॥ॵुè
|
|