Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Jul 31, 2020 20:03:08 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/4c/e9/d2/4ce9d222b51b2b07cb9a0db21f8c6ac6~jpg - A hét tenger összes nagycsöcsű szirénjére mondom, egyszer keresek neki egy nekrofil kurvát! Ordítom remélve, hogy a drágalátos kapitány is hallja, majd a drágámra vetem a pillantásom. - Nem vagy valami fingom, de azért megtartalak. Még mielőtt bármit tehetne igyekszem kiütni, de ha persze nem jön össze akkor csak simán eltöröm a nyakát. Persze ha az "akció" sikeres, kényelmes tempóban felöltözöm, bár így is kissé hanyagul, de mintha mi sem történt volna, majd a vállamra kapom a csupasz örömlányt (Akkor is ha halott, jó lesz az még.) és távozom a szobából Már menet közben éreztem a füstöt. Sőt igazából emiatt is találtam meg a megfelelő ajtót amit teljes erővel rúgtam be, szóval jóval eséllyel ki is esett a helyéről... A látvány elragadó volt, de kicsit sem meglepő. Igazából egy átlagos szombat este, csak kevesebb hulla, ribanc és a lángok is kisebbek mint legtöbbször. - Épp el voltam foglalva! -Ordítom vissza a két lábon járó tetemnek, közben pedig egy vállrándítással felmutatom azon pihenő ernyedt mezítelen testet. - Még most is el lennék ha nem ha nem gyújtod rám a bordélyt... Ahogy az ajtón kilépünk máris 15 fegyveres fogad, csőre töltött puskákkal. Színleltem némi meglepődést és félelmet, de igazából az egyetlen dolog ami zavart volna akkor ha elsütik a fegyvereik, az az, hogy utána lyukas lenne a kabátom... Hagytam a kapitányt hadd adjon a katonáknak biztos indokot a tüzelésre. Legrosszabb esetben is majd beállok mögé, vagy magam elé tartom az új játékszerem.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Aug 4, 2020 19:24:28 GMT 1
Rezzenéstelen arccal hallgatom végig, amíg Morgóka elmondja, amit szeretne. Hogy esne a fejére egy barack a modortalanságáért. A másik már készségesebb, rá kedvesen mosolygok. - Köszönöm az útbaigazítást kedveském! Megvárom, amíg Rheyával kiromantikázzák magukat, majd miután Morgóka után ment nagyot sóhajtok. - Ez jó sokáig tartott... Irány a kert! Nem foglalkozom az ifjonc hasznosságával, egyenesen a kert felé veszem az irányt.
Miután könnyedén átlibbenek a kerítésen (kis segítséggel valóban) a két lelkes leányzó már várja is útmutató szavaim. Rheyára cinkosul kacsintok. - Hát persze, hogy nem… ami csak a sok barack mellé fér, visszük. Szemléltetésképp felszedek három szemet, hogy reagáljak Riva kérdésére. - A szépekből lesz a süti. a kissé csoffadtakból a befőtt, a nagyon csoffadtakból meg a pálinka. Az elsődleges a sütemény ahhoz x kg szükséges… Aztán még amennyit el bírunk vinni. Keresek egy kosarat és neki is állok szedegetni a gyümölcsöket. Láthatják, hogy azért nem csak azt nézem, hogy szépek-e. Hozzáértő tekintettel megyek végig a növényeken. A kedves tulajdonosnak majd küldök a süteményből. Meg valami vázát… Mégis csak kalóz banda… nem arról híres, hogy a pénzt osztogatná. Lehet a váza is sok… Vagy inkább az, mint a sütemény? Hm… komoly dilemma…
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Aug 13, 2020 15:09:26 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/510923335702413323/721480528372432946/b6b6e645038961bc9bc585e2eb814907~jpg Fogok két nagyobb kosarat, és keresek egy kötelet, neki látok összeszedni a gyümölcsöket. Először a szebbeket válogatom össze a fáról, de keresek pár olyat is ami már csak pálinkának lesz jó. Sokkal többet elbírok mint egy rendes ember csak a kosár megfogása lesz trükkös. Ehhez kell a kötél. Ahogy tele raktam a kosarakat vissza térek a többiekhez.
-Indulhatunk?- Kérdem. Alig hogy válaszolnak pedig meghalljuk a harangokat. A levegőbe szagolva érzem is miért szólnak.
-Füst van a levegőben. Úgy tűnik a kapitányék estélye is jól alakul. Fogadnék rá hogy ő is benne van. Akkor most mi legyen? Segítsünk nekik?
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Aug 13, 2020 16:03:46 GMT 1
Bloody Mary Ben: Aranykezű Jax Leighton & Mocsok: Csuklyás Charles Az első lövést csend követi. A durranás után még a harangok is némának tűnnek, viszont semmi nem történik azon kívül hogy a kapitány ruháján most már van egy lyuk is.
- Minek lőt?- Ez volt az első kérdés de nagyon gyorsan lényegét veszti mikor mindenkiben tudatosul, hogy a lelőt személy továbbra sem hajlandó összeesni és kínok közt kimúlni. A kapitány vissza lét az emberei mögé. Akik Jaxhez állnak közelebb mind hátrálnak egy lépést majd feldördül a parancs.
-Le-Lelőni őket. Végezetek velük!
Ezután minden fegyver elsül felétek. Az hogy a nők meghalnak-e senkit sem érdekel. Egyszer sül el mind a 15 puska utána aki még életben van inkább kardot ránt.
A 15 puska lövésből 9 a kapitányra irányul a többi Charles felé, bár egyikőtökben sem tehetnek kárt igazán. Mégis idegesítően sokan vannak. Ráadásul be vagytok kerítve és a rohadt harangok is megszólaltak a tűz miatt. Akár mit is tesztek, gyorsan kell cselekednetek, mert a harangok miatt nemsokára még többen lehetnek.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Post by TherealKREY on Aug 13, 2020 17:23:44 GMT 1
Valaki meghalt a legénységből. Jó lenne megenni, de ki, tudja milyen baja lehetett. A kapitány engem kér, meg hogy körbeússzam a hajót.
- Rendben van főnök.
Eléggé ízletesnek tűnik pár ember. Hátha a vízben találok majd halakat, amikkel csillapíthatom az étvágyamat. Nyújtózkodom egy nagyot s nagy lendülettel ugrok egy fejest a vízbe. Amint a vízben vagyok, elkezdem körbeúszni a hajót. Alatta is elúszok. Ha szembejön velem egy kisebb hal, akkor azt megpróbálom megenni. Ha akármilyen gyanús dolgot látok egyből odaúszok s megnézem.
|
|
Zima
FRPG Guru
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Post by Zima on Aug 18, 2020 20:25:03 GMT 1
Mindhárman szorgosan dolgozunk. Még jó, hogy Riva ilyen erős. Hinnye, mennyi spenótot ehetett gyerekként… Elmerülök a munkában, csak a harangokra kapom fel a fejem. Egy pillanatra összerezzenek, mint egy gyermek, akit csínyen kaptak, de hamar megnyugszom. Csak füst van a városban. A szőke hajó leányzó megerősíti a feltételezésem. Bosszankodva csóválom meg a fejem. - Hinnye, hogy már is hepajkodniuk kell, hogy nem tudtak addig várni, amíg szépen nyugodtan befejezzük a szüretet…
Rögtön válaszolok az elhangzott kérdésre. - Segítsetek visszavinni a gyümölcsöket a hajóra. Hogy utána mit csináltok, nekem mindegy, de nem hiszem, hogy nagyon bajuk esett volna. Charlika is vele ment, nem? Mindketten igazán életrevaló teremtések. Remélem kedvesek voltak a lánykákkal és nem hagyták, hogy bajuk essen…
Végig nézek a szerzeményeinken. - Rendben, elég lesz süteményre meg valamennyi pálinkára. Induljunk vissza. Célba is veszem a kerítést, majd, ha semmi és senki sem akadályoz, akkor a kikötőt.
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Aug 19, 2020 16:40:17 GMT 1
#s://i~pinimg~com/originals/3e/1d/47/3e1d47ed6de71957e4f1561080d85b57~jpg Az első lövés után nem várom meg, hogy a következő elsüljön. Végignézek a lyukon, amit a fegyver csinált, leporolom a puskaport ami körülötte van és levágok egy rohadt nagy és erős pofont annak, amelyik rám lőtt. - A kedvenc ruhám volt te félkegyelmű szárazföldi dudvapatkány! Eközben persze megszólaltak a harangok is és így is eléggé túlerőben vannak, szóval úgy érzem itt az ideje félmenekülőre fogni a dolgot. A beszaribbak felé kezdek rohamozni a kurvával a kezemben, magam előtt tartva golyó és kardfogónak, majd ha sikerül kitörni a körből, amibe bezártak egy lövést még leadok a kapitány felé. A találkáinkból csak egy kapitány távozhat élve. Mondjuk én technikailag halott vagyok, de értitek a lényeget. Ha Charles verekedni akar a többivel, akkor fejjel lefelé beleállítom a csajt valami utcai hordóba vagy olyan helyre, ahonnét nem tud elszökni (ha még él egyáltalán) és kardot rántok, ám előtte a felém rohamozók közül a leggyorsabbra még leadok egy lövést. Utálom ezt a kurva várost és rohadtul fel fogom gyújtani. Már csak az embereimnek kell valahogy becsatlakozni a mókába. A harangok remélem elég jó jelek arra, hogy elkezdőtött Jax mókagyára.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Aug 25, 2020 20:04:17 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/bb/94/2d/bb942d1d9caf53c6f568d6d685f931bd~jpg Nem hittem volna, hogy ilyen jól fog esni ez a munka. Az egy dolog, hogy felvillanyoz, hogy megint rosszban sántikálunk, de az is kifejezetten jól esik, hogy gyümölcsöt pakolászok késő este. Kellemes időjárás, jó illat, jó társaság. Vidáman dúdolok. Egészen addig, amíg a harangok meg nem szólalnak. Felkapom a fejem. A francba! Egy estét nem vagyunk képesek kibírni egy városban?! Nem hiszem el... Jó kedvemnek annyi. Visszatérek a többiekhez. Egy szerencséjük van: majdnem tele már a kosaram. Meg aztán, hátha kivételesen nem mi vagyunk. Hátha… Felnyögök. - Hátha nem mi vagyunk… - mondom remény veszetten. Végig hallgatom a többieket. - Oké, akkor Hattie mama, visszakísérünk a hajóra, addig neki tudsz állni a saját dolgodnak. Mi meg Riva-val kiderítjük, mit basztak el már megint a férfiak… Ez így rendben van? – kérdezem ideges hangon, majd ha egyet értenek, akkor elindulunk visszafele, közben igyekszem segíteni a vén szatyrot, hogy gyorsabbak legyünk. Csak ne öljék meg magukat addig…
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
|
Post by Mocsok on Aug 26, 2020 11:20:05 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/476139159568908291/720723563253989496/ebe105f81a467f0c8e13450ae1c49e80~png #s://i~pinimg~com/564x/eb/e1/05/ebe105f81a467f0c8e13450ae1c49e80~jpg #s://media~discordapp~net/attachments/476139159568908291/720723563253989496/ebe105f81a467f0c8e13450ae1c49e80~png?width=395&height=560 A puskák eldördültek, az arcomra pedig meleg, remek illatú nedű fröccsent. Vér... Jobban szemügyre vettem a kiütött örömlányt. Öt lyuk tátongott a drágámon. Ebből egy a homloka közepén. Szomorúan bámultam a hullára. Még jó, hogy kiütöttem előtte. Így olyan ártatlan arca volt. Eltekintve a hatalmas vérző lyuktól a közepén. Igazából így jobban megnézve eszméltem rá, hogy a csaj fél tarkója hiányzott. Undorodva töröltem le az arcomról az agyvelőt, majd a csürhe felé ráztam le a kezemről. Sátáni vigyor villant az arcomon, sötét tekintetem pedig egyenesen az illetékes parancsnokra vetődött. - Mire végzek veletek mocskos kurafiak, nem lesz mit a cápák elé vetni! Ettől felbuzdulva, bevetve emberfeletti gyorsaságom és erőm, puszta kézzel vetettem rá magam a legközelebb álló nyomorultra. A tervem az volt, hogy kitépem a szívét, majd összeroppantom, hátha a többi elmenekül, de ha nem az se baj. Több probléma, több móka.
|
|
Ordo
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 23:07:10 GMT 1
Jun 14, 2020 19:50:14 GMT 1
|
Post by Ordo on Aug 26, 2020 16:04:41 GMT 1
A nagy ricsajra kelek fel, és megyek ki a fedélzetre megnézve mi történt. Hamar meglátom a hullát, és fel is ismerem. A kedvenc ivós barátom volt. -Szerencsétlen… Most új ivós barát kell nekem ehg.. A testvérem oda jön hozzám, és ki is ossza a parancsot. -Úgy lesz! De figyelj már.. Óvatosan fogdosd azt az üveget, lehet méreg az a lötty. Vagy az is lehet hogy túl sokat ivott. –Gondolkodok hangosan, majd végül lemegyek a fedélközbe. -Rendben, mindenki munkára! Aki lazsál az a vízbe kerül a cápák közé! Ha esetleg potya utasunk van nekem hozzátok! –Majd én is körül nézek bármi gyanús után kutatva, és az aranyat számolgatva nem-e lopott el belőle valaki pár darabot.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Sept 3, 2020 13:43:36 GMT 1
Charles: Egyesek nehezebben akarják elhagyni a helyszínt mint mások,de mind egyeznek egy dologban. A rettegésben. Mind rettegnek és ezt te is érzed. Ha nem lesz meg a tetess nagy baj lehet belőle. Most ugyan megbénítja őket a félelem de később dühösek lesznek. És akkor ha nem találnak jobb célpontot, könnyen lehet hogy te leszel az. Az üvegben sajnos csak a rum szagát tudod kivenni. De rum még nem ölt embert.
Korka: A tenger hidegnek tűnik pedig nem kéne így érezned. És nem ez az egyetlen különös dolog, ami feltűnik, mást is érzel amit nem tettél még soha előtte. Talán félelmet? Vagy legalább is olyan mintha egy másik ragadozó területén úsznál, valami olyanén, amit nem jó megpiszkálni. Találsz kisebb halakat, de mindegyik deformált, furcsa, vagy egyszerűen csak nem ide való. Olyanok, amik csak a nagy mélységekben élnek. Végül megtalálod a legfurcsább dolgot a fenéken. Első pillanatra egy érdekes alkotás csontokból össze rakva a hideg sötét vízben, de ahogy közelebb mész látod a furcsa csápokat és szöveteket, amik összetartják, ha pedig túl közel mész a csont kezek és csápok ki is nyúlnak feléd, hogy elkapjanak.
James: Nem úgy ismerted mint aki halálra issza magát, habár tény hogy teljesen részegnek sem láttad még, minden esetre furcsa az egész. Az aranyból természetesen semmi nem hiányzik. Ahogy pedig kifelé jössz meghallod pár másik játékos társad hangját. -El kéne mondanod a kapitánynak.-Hangzik az első férfi hangja.
-Nem hinne nekem, Kutya… még én se tudom hiszek-e a saját szemeimnek.
-De hátha egyszer azt mondod hogy láttad.- Ez egy harmadik hang.
-Én meg hallottam… A Jóistenre meg a tengerekre, hallatom azt a hangot mielőtt elkapták.- Mondta a negyedik férfi.
-A faszt halottad, olyan süket vagy mint az ágyú.- Mondja a második.
-De te is azt mondtad hallottál valamit amikor azt láttad.- Mondja az első.
-Már mondtam hogy nem is biztos hogy láttam, hagyjatok már.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Sept 5, 2020 10:12:59 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/54/17/6b/54176b70f18c74be2d7bfba22355e5f1~jpg Bloody Mary Ben : Aranykezű Jax Leighton, Mocsok : Csuklyás Charles Zima : Hattie „mama” Hook, Bratti : Adale & Raven : Riva Jax & Charles A kapitányon kívül mindenkivel sikerül végezni meglehetősen rövid átlag időn belül. Szinte már unalmas is volt a harc. A kapitány először csak összevizeli magát látva mekkora pusztítást vittetek végbe, majd amilyen gyorsan csak tud, ami nem nevezhető túl gyorsnak, mert a lábai többször is összeakadnak, kereket old. Hátrapillantva szomorúan tapasztalhatjátok, hogy bár csodásan kivilágítottátok ezt az épületet a lángok valahogy finyáznak tovább költözni a többi házra is körülötte. A házakból a fényre és a füstre viszont egyre másra jönnek elő a vendége, kurvák és az elégedetlen lakók. De ez úttal egyikük sem kiabál egy kis békéért, vagy az éjszaka csendjéért, ahogy meglátják a tüzet, a hullákat és titeket sikoltva futásnak erednek ki merre lát. Azt nem tudni a három közül melyik miatt ez a nagy sietség.
Mire végeztek a riogatással az opcionális tűzgyújtással és túszejtéssel, azok helyet, amik sajnálatosan kilyukadtak vagy eltörtek, és kiértek a kikötőbe már egy kisebb sereg követ titeket. Valószínűleg a helyi úr harci alakulata. De persze titeket sem kell félteni a hajóról hangos üvöltés hangzik fel és megjelennek a kikötőben a hajón maradt emberek. Valamelyik okos tojás még az ágyúval is rálő a városra. Ám sajnálatosan nem talál el semmii értékeset vagy legalább olyasmit, ami szépen felrobbanna, aztán növelné a közkivilágítás minőségét.
Végül pedig a katonákat egy kis utcán megkerülve az elveszet lelkeitek is megkerülnek. Befutnak a fedélzet mesterek és mindenki kedvenc nagyija egy nagy adag barackkal, almával, és körtével.
Hattie „mama”, Adale & Riva
Elindultok visszafelé amikor, Riva meghallja a lövéseket, és megérzi a vért a levegőben. Úgy tűnik, jobban kell sietnetek. Amikor a kikötőhöz értek, látjátok, ahogy a helyi uralkodó vezette, „sereg” kb 50 ember. A szemetek elé táruló látvány még annál is röhejesebb, mint amit elsőre gondoltatok. Ha a kapitányék úgy döntenek, hogy javítják még kicsit a közvilágítást akkor feltehetően mostanra a kikötőig lángokban áll minden, a hajótok előtt a helyi uraság pontosan 54 embere a hajóról nagyjából száz emberetek mászik, szalad, ugrik, át egymás torkára, hátára és lábára taposva közben. És egy idióta még az ágyút is elsüti, ami szerencsére, vagy sajnos, mindenki saját nézőpontjától függően, nem talál el semmit csak egy istállót a város közepén. Persze az is évek óta üres, kivilágítva sem volt ezért ég lángok sem csapnak fel. (Hát hogy lehet így ágyút elsütni?)
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Post by Mocsok on Sept 6, 2020 19:18:13 GMT 1
#s://media~discordapp~net/attachments/476139159568908291/720723563253989496/ebe105f81a467f0c8e13450ae1c49e80~png?width=477&height=676 Első áldozatom mellkasán puszta kézzel ütöttem lyukat, majd elégedetten nyaltam végig a vérlepte ujjam. Eddig tartott az elégedettség. Egy óriási grimasz kíséretében köptem a földre a vért, majd némi öblítés reményében egy újabb adag, ezúttal tiszta nyálat. - Skorbutos... Fujj! Cimbora igazán ehetnél több gyümölcs... - A földön fekvő vérben úszó városőr üveges tekintetébe nézve megállt a szavam. Ennek már kár volt táplálkozási tippeket adnom... Elkerülve egy elkeseredett vágást az egyik remegő őrtől, megvontam a vállam, majd kóstolgatás nélkül vetettem bele magam a mészárlásba. Elvégre megérdemelték. Hát mégis csak ők támadtak először. Teljesen jogosan tesszük árvává a gyerekeit és özveggyé a nejeiket. Őszintén szólva elég unalmas harc volt. Bár jobban belegondolva az idejét nem tudom annak mikor élveztem igazán egy összecsapást... Ez van akkor ha az ember halhatatlan. Semminek sincs tétje... A kis esti mulatságra egyre nagyobb tömeg verődött össze. Amint észrevettem, hogy a legénység többi tagja is beszállt a mókába, teli torokból kiáltottam el magam. - Mentsétek a kurvákat! Máris tiszta lelkiismerettel követtem a kapitányt, közben pedig nagyokat szippantottam a vér, füst és puskapor szagú levegőből. Oly csodás egyveleg. Micsoda egy remek este.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Cursed Sea
Közzétéve: Sept 12, 2020 10:40:16 GMT 1
Post by Bratti on Sept 12, 2020 10:40:16 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/bb/94/2d/bb942d1d9caf53c6f568d6d685f931bd~jpg A kellemes éjszakában cipekedünk visszafelé a hajóra. Bár ezt a szép estét elrontja, hogy sietnünk kell, mert ki tudja, mi fogad minket. Szó nélkül haladunk, mindannyian kicsit feszültek vagyunk. Na, nem azért, mert a kapitányékat félteném. Inkább mindenki mást, de legfőképpen azt a nyugodt estét, amit vártam.
Viszont kénytelen vagyok hangosan felhorkanni, ahogy látom, mi zajlik pontosan. Elég gyász… Jegyzem meg magamban, a maradék feszültség is feloldódik bennem. A többiekhez fordulok. - Ezeket vigyük fel, jó? – kérdezem, majd segítünk a vén szatyornak és ha mindent elrendeztünk neki, hogy nyugodtan tudjon dolgozni és biztonságban legyen, akkor Riva felé nézek. Előhúzom az egyik rövid kardomat, majd rávigyorgok a lányra.
- Van kedved kicsit mókázni? – kérdezem tőle kacéran, majd megfogom a kezét és ha nem ellenkezik, akkor kihúzom a fedélzetre, ahol már nagyban megy a felfordulás. Én arra jutok, hogy most nincs kedvem belemenni a sűrűjébe, így csak a távolból célzok néha az egyik pisztolyommal.
Miután megtörtént az ágyúlövés, a kezelőjét keresem. Ha megtalálom, megragadom az ingét, és cseppet sem kedvesen fröcsögök az arcában. - Te meg mégis mi a francot csinálsz, töketlen? Ha már lősz, akkor értsél hozzá, hülye gyerek! – üvöltöm neki, majd felrángatom a fedélzetre és átlököm a fedélzeten, bele a vízbe. Túl fogja élni és ki tud mászni a mólóra. De hátha megtanulja, hogy mit szabad és nem szabad.
Ezután elkiáltom magam, túlharsogva a tömeget, amennyire lehet. - Tíz percet kaptok, ti szerencsétlenek! Addig végezzetek és gyűjtsetek össze minden értékeset, amit tudtok, aztán hozzátok a fedélzetre… - szememmel néha a közeledő tüzet nézem. Szeretném hagyni őket szórakozni, de nem kéne itt veszni a tűz miatt. Közben a kapitányékat is keresem, nem hiszem, hogy segítségre lenne szükségük, de azért nézek minden kínálkozó alkalmat. És remélem, felfogják, hogy nem mindenki tűzálló...
|
|
nemosharr
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Sept 19, 2020 8:19:04 GMT 1
Apr 28, 2020 16:07:46 GMT 1
|
Post by nemosharr on Sept 19, 2020 8:19:04 GMT 1
#s://i~imgur~com/eZnzLJ3~jpg Udvariasan cseveg, az ilyen embereket alapból szeretem. Csak semmi erőszakoskodás, abból van elég a kikötőkben és a nyílt vízen is. Mi elhozzuk a civilizációt, cserébe csak annyit szeretnénk, hogy kulturáltan forduljanak felénk. Ez szerencsére a világ minden táján jellemző, vagy csak végtelenül szerencsések vagyunk, ki tudhatja? A lelkes ember vidám embereket vonzz be magához, ezt mondják a keleti barátaink. Ő is ismeri a keleti világot, nagy utazó lehet, hasonlóan hozzánk. - Egy angol férfi spanyol hajón. - Váltok angolra. A legénység nagyja tud angolul, ez már amolyan alap dolog. - Big Ol’ John sokat tudna mesélni erről. Kedves tengeri medve, jó orra van a sós vízhez és jó szeme az emberekhez, ő majd szemrevételez téged. Mikor történt a katasztrófa? Kiúszni egy ostrom alatt lévő hajó roncsai közül, s utána ki tudja hány napon keresztül életben maradni a vadonban igazán embert próbáló feladat lehetett. Szeretném, ha először erőre kapnál, után megbeszéljük majd, hogy milyen feladatot tudunk találni a kezeidnek vagy épp a fejednek. Remélem, így neki is rendben lesz a dolog. Intek, hogy itt végeztünk, indulunk is vissza a hajóra. - Megtudhatjuk a nevedet, Bom Senhor? Természetesen a kis barátodat is szívesen látjuk a fedélzeten, nálunk nem ritka, hogy kis jótevők futkároznak közöttünk. Én Feliz Mar’Fada vagyok, és nemsokára megismerkedhetsz Roy-jal, a kapibarámmal. Igazán különleges társ, hamar jóban lehet vele lenni. Mióta vagy a szigeten? Mit tudtál meg róla, amit szívesen megosztanál velünk? Hol találtál élelmet, vizet? Csacsogok az új barátunkkal, de közben intézem a kötelességeimet is. Gustavot, mint jobbkezemet kérem meg arra, hogy amikor visszaértünk, küldjön ki két nagy csapatot, az egyiket, hogy gyűjtsön be minden értékest, amit a partra sodort a tenger, a másikat, hogy ellátmányt (vizet, élelmet, gyümölcsöket, kávét, dohányt, stb.) keressenek az elhagyatottnak tűnő szigetecskén. A noteszembe felírom, hogy ha visszaértünk, ne felejtsem el felrajzolni a helyet a hevenyészett térképünkre. Tudom, hogy nem szerepelhet a világ összes szigete a térképeken, de megpróbálni azért lehet, igaz?
|
|