Kazu
Közzétéve: Mar 25, 2018 16:46:43 GMT 1
Post by Raven on Mar 25, 2018 16:46:43 GMT 1
Név: Tanabe Kazunori
Kor: 20
Nemzetiség: Északi víz törzs: Köztársaság város
Lakhely: Köztársaság város
Kaszt: Víz idomár
Külső leírás: Majdnem 180 cm. magas, átlag testalkatú, a megjelenéséhez már hozzá tartozik az öltöny a kabát és a kemény kalap amitől nagyon komoly külsőt nem akar leérni csak ezekben érzi magát otthonosan. Majdhogy nem arany színű szemei és ezüst színű haja pedig egyértelműen kiemelik a tömegből.
Jellem: A kedves mosoly és jólelkűség majdnem tökéletes álarca mögött egy hideg számító és kitartó személy aki nem sok ember érzéseit és épségét tartja többre a sajátjánál. És azért a pár emberért is megkérdőjelezhető a lojalitása. A problémákat általában hideg fejjel látja át és nagyon nehéz felbosszantani és még addig jó ha egyszer elszakad nála a cérna akkor ott biztosan vér fog folyni, nem kevés.
Az északi víz törzsében születtem bár sosem láttam a várost(?), anyám már a születésem másnapján lelépet köztársaság városba. Nem tudom mi vonzotta ide. Menyire lehetett ott szar ha ez volt a jobbik lehetőség. Nem nagyon volt időm mondjuk megkérdezni ezt tőle 8 éves voltam amikor meghalt. Úgyhogy a bátyámra maradt hogy vigyázzon ránk, rám és az akkor 2 éves húgomra. Amit tudott megtett, ezt aláírom neki, de kevés volt. A kezdő rendőri fizetéséből nem jöttünk ki jól. Mondjuk így. Ok egész jól eléldegéltünk csak nekem volt kevés, de azért megtaláltam a módját hogyan tudom ezt kompenzálni. A triádok mindig szívesen fogadnak be tehetséges fiatalokat. És én jó voltam. Idomításban és gondolkodásban is, ami lásuk be nem sok triádosról mondható el. Úgyhogy egy kis zsebpénzt mindig sikerült összeszednem. Persze az ember mindig többre vágyik, akkor is ha ez azt jelenti hogy mélyebbre kell mászni egy triádba, és akkor is ha az ember bátyja rendőr. Volt meglepetés amikor a bátyám először kapott rajta egy razziánál. Mókás ügy volt. Mindegy is. Mostanra egész jó helyre sikerült felverekednem magam a ranglétrán a főnök jobb kezeként már azért van beleszólásom a dolgokba, nem rossz poszt. De azért van feljebb. És én feljebb is fogok jutni.
A családról: A bátyám sikeresen feljebb lépet a rendőrségről az egyesül erőkig. Micsoda fejlődés… Ok ez megint hálátlan volt. Természetesen nem utálom a bátyám és hálás vagyok azért amit értünk tett. Én ezt a várost nem szeretem és a gondolat hogy valami kitekert logika eredményeként akármikor meghalna érte… Ez az amit őszintén gyűlölök benne. Nem is beszéltünk már legalább két éve. Akkor kezdtem el bekerülgetni a belső körökbe, ezt meg a drága lelkem elég nehezen viselte. Úgyhogy pillanatnyilag csend királyt játszunk. Legalább kitartó, ha már okosnak nem okos. És ő az egyetlen a családban aki idomítani sem tud. Nem mintha ez baj lenne. A húgom pedig, Rize maga az ördög. Lehet hogy néha számítóbb vagyok mint kéne de a csaj még csak 14 éves, de nem tudja mit jelent a nem. Ő is erős idomár és harcias. Ahogy hallottam a bátyám nagy örömére ép a szárnyait bontogatja a pro idomár arénában. Nem szívesen lennék az ellenfél helyében, a tiszta pillanataiban nincs vele különösebb gond, de néha bekattan nála valami és akkor nem lehet leállítani amíg ki nem ver néhány fogat. Ismerős? Azt mondod? Héj, egész jó az önkotrólom, mondjuk dolgoztam is rajta. Ok ha valaki átmegy egy határon akkor az a minimum hogy adig darabolod, vagy fojtogatod amíg el nem áraszt az a békés nyugalom ami a na most már tökéletes a világ érzéssel párosul. Jó tudom hogy ez így egy kicsit kegyetlenül hangzott, de jobb előre tisztázni az ilyesmit, nem akarom hogy véletlen valakit hasonlóan brutális elemekkel keljen átrugdalni az öröklétbe, csak mert galamb agyú.
(Rize)
Képeségek: Gyógyítás
Spec képeségek : Véridomítás
ņũũŢűųŢĝűŢũŦťŬũšĝūǦũŨǹũŦĝųǦůŦšŬŪǪűǞŰīØ
(Norak)
ϴЃϏКИДЖҘТЩҜУҘТϩϏϠϥϏХОЛУАМϏАМИКОСϏСҐЙҥУУДМϛϏЗОЖШϏХҘСУϏИТϏУФГОКϏИГОМҜУАНИϏҘТϏНДМϏЕДЛУҘУЛДНϏВТАКϏУДЛИЗОЛГКОСϝϏϰЩОНϏАЩҘСУϏМДЖЛДПԀГУДМϛϏҘТϏНДМϏИТϏИЖАЩҐНϏУФГУАМϏЗОЖШϏЗОЩУАМϏҥТТЩДϛϏҩЖШЗОЖШϏМҘЖϏАЩНАПϏКИЕАЖЖАУУАМϏСҢЛАϏАϏБҐУШҐМϝϏϼИНУϏКИГДСҫЛУϏԀϏУФГУАϏЗОЖШϏЛДЗДУТҘЖДТϏВТАКϏХАЛАЗОЛϏЕҘЛҩУОНϏМДЖАКАГУϏАЩϏИНЕОСМҐВИҢϝϏϰЩУϏУФГУАМϏЗОЖШϏАНШҐМϏАЩϏҘТЩАКИϏХҜЩϏУҥСЩТҘБԀЛϏТЩҐСМАЩИКϏАЗОННАНϏЈАКОНϏϗЙАХҜУТϏКИϏЗАϏУҘХДГДКϏДЛҘЖϏПОВТҘКϏАЩϏАНЖОЛОМϘϏАЩУϏНДМϏУФГУАМϏЗОЖШϏАНШАϏАϏЗҩЖАϏХОЛУϏҘТϏԀϏИТϏКҘПДТϏХОЛУϏАϏХҘСИГОМҜУҐТСАϛϏБҐСϏНДМϏАКАСУАϏЗАТЩНҐЛНИϝϏЃАЛҐНϏКҘУТЩДСϏЗАТЩНҐЛУАϏАМҜЖϏАϏХҜЩϏУҥСЩТҘНҘЛϏҘЛУϏДЖШТЩДСϏАМИКОСϏЛДБФКОУУϛϏХАЛҢТЩҜНԠЛДЖϏДЩУϏАϏСҘТЩϏДЛҘЖϏКҥГҥТДНϏХҐЩОЛУҐКϏҘНϏМДЖϏАККОСϏТЩҫЛДУУДМϏТЩҢХАЛϏНДМϏДМЛҘКТЩДМϛϏҘТϏДЖШТЩДСϏАМИКОСϏЛДЛҘПДУϏХДЛҫНКϛϏАККОСϏАϏБҐУШҐМϏИТϏЛҐУУАϝϏÊ
(Karna)