Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 16:52:33 GMT 1
Nov 23, 2024 16:52:33 GMT 1
|
Ilthor-3
Közzétéve: Nov 26, 2017 18:10:57 GMT 1
Post by Deleted on Nov 26, 2017 18:10:57 GMT 1
Saját ökoszisztémával rendelkező bolygó. Önálló értelmes faj még nem jött létre a bolygón. Ez a hely a Vörös Koponyák főhadiszállása. Hamár látod a bázisukat akkor van egy rossz hírem. Ők is látnak Téged.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Ilthor-3
Közzétéve: Nov 26, 2017 22:40:40 GMT 1
Post by Whitewolf on Nov 26, 2017 22:40:40 GMT 1
Éppen egy adattáblát vizslatok a konyhában. Pár adat amit összeírattam a kiadásainkról. Sosem árthat tudni, hogy mégis miképpen állunk, ha esetleg kell egy kis pénz a felszerelés javítására. Ahogy egyre inkább modernizálódunk úgy kell egyre több karban tartás a kütyüinknek. Dehát a a lépést fent kell tartani a piaccal ha professzionálisak akarunk maradni. És, hogy miért a konyhában? Mert közben a reggelimre figyelek nehogy túl főjön az instant levesem. Két hónapja egy jónak ígérkező szállítmányt raboltunk ki. Odatettük magunkat és majdnem otthagytuk a fogunkat. MIÉRT? Instant levesért. Azóta azt esszük. Halk lépéseket hallok. Pontosan ilyeneket lép egy Felinas aki egy számára túl nagy katonai bakancsot visel de megpróbál osonni. -Nem gondolod, hogy szükséged lenne egy a lábadra passzoló bakancsra?-fordulok a hang forrása felé. Ina elszontyolodva ereszti le a karjait amelyekkel eddig rám akarta vetni magát. -Ha lopakodni akarsz akkor olyan cipőre van szükséged ami rááll a lábadra. A csúszkálás kiszámíthatatlanná teszi. -Tudoom.-nyújtja el a hangját.-Csak hideg a padló. Így azért nehéz. -Hát korábban kell felkelned ha meg akarod lepni any....nocsak.-Elvigyorodom. -Mi az?-pillant rám. -Nem érzel valami különöset ma reggel? Szokatlan érzelmi váltásokat? Eddig ismeretlen vágyakat? -Hogy mit beszélsz? -Nem néztél még tükörbe igaz. Ebben a pillanatban pittyan egyet a sütő. Kész a levesem. "Csodás". Közben Ina egyszerre sejtve és félve azt, hogy mit is vettem észre tulajdonképpen megtapintja a füleit. Amik bizony kitörnek a kócos fehér haja alól és elállnak egymástól. A lány nem nagyon tudja hova tenni az első peteérését. Ezt általában minden Felinas zavartan kezeli. Én anno nem nagyon akartam kimerészkedni a szobámból. Hiszen mindenki látja. Ina egyelőre csak elpirul majd mikor meghallja egy harmadik személy lépseit gyorsan magára rántja a pulóvere kapucniját reménykedve benne, hogy majd nem dudorodnak ki ama bizonyos szervek. De a belépő Nat éles pilótaszemét nem lehet átverni. Úgy tesz mintha nem törődne a kölyökkel de mikor mellé ér egy jókora barackot nyom a fejére. -Üdv a felnőttek között csajszi. Innentől igazán szopás az élet. Majd felém fordul. -A gépeket rendbe raktuk. A borítás a helyén. A hajó indulásra kész kapitány. Bólintok. -Az egyik elfogót meg a bombázót pakoljátok fel a gépre. Töltsétek meg szükséges legénységgel illetve Grendel embereivel is. Gondolom az élelemraktárakról és a tankolásról nem kell beszélnem. Ezúttal lehetőleg ne csak kibaszott levest. Még ma felszállunk. Úgyhogy mindenki egyen.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 16:52:33 GMT 1
Nov 23, 2024 16:52:33 GMT 1
|
Ilthor-3
Közzétéve: Nov 27, 2017 20:08:42 GMT 1
Post by Deleted on Nov 27, 2017 20:08:42 GMT 1
Ahogy a parancsot kiadtad, a rutinos embereid azonnal munkához láttak. Az egyik Tediare-od és Saidae-det probléma nélkül berakták a földön lévő hajóba. A kis Ina végig melletted áll kapucnijával a fején. Elpirulva, csoszogva követ Téged akárhová menj. Még nem nagyon tudja mit kezdjen ezzel. Gyorsan át gondolod mit kell szereznetek: bakancsot Ina lábára, élelmet ami nem instant leves és még valamit amit el lehet adni, hogy pénz is legyen. Szóval csak egyszerű rutin, kirepülés, célpont találás, harc, ivás. A hajó felé menet mindenki oda biccent Neked vagy egy hangos "jó reggelt"-tel köszön. Látszik rajtuk, már várták ezt a pillanatot. Senki se kérdez, senki se akadékoskodik. Csak teszik a dolgukat. A hajó folyosóin áthaladva, végig zeng a lépteid miatt és Ina csoszogása is eléggé messzire hallatszik. A hídra érkezésedkor Nat már sebesen kapcsolgatja a felszálláshoz szükséges kapcsolókat. -Kapitány! Hova visszük ma a kicsikéket?- kérdezi anélkül, hogy feléd fordulna vagy hogy abba hagyná egy pillanatra is a munkát. A lehetőségeid számtalanok. Most már csak az a kérdés, hogy milyen konvojon kéne rajta ütni.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Ilthor-3
Közzétéve: Nov 29, 2017 18:53:56 GMT 1
Post by Whitewolf on Nov 29, 2017 18:53:56 GMT 1
Bólintom az embereimnek és személyesen is körbenézek a hajón, hogy ellenőrizzem minden rendben van-e. De nem nagyon van szükséem korrigációkra. Az embereim profik. Ezután felvonulok a hídra és helyet foglalok a parancsnoki fotelben. (eredetileg egy kényelmetlen szék volt azonban én kicseréltettem egy bőrfotelre.) Ina végig mellettem áll. Valahogy furcsán jó érzés, hogy mindenhova követ. Még így évek után is. Egy érzelmi roncs vagyok. Nem csoda ha ilyen apróságoknak is örülök. Megsimogatom a lány hátát. Igazából, olyan ő nekem mint valki másnak egy állat amit idegnyugtatóként tart. Bár Inára gondolva...kicsit több gondot okoz mint egy állat. Például hasbalőtt...De legalább az esti rémálmaimat segít elűzni. Mármint, ő sem alszik sokat. Gyötri a múlt. -Kapitány! Hova visszük ma a kicsikéket?-zökkent ki Nat. -Valszeg kislisszolunk az egyik közeli úrizetlenebb útra és fokozatosan haladunk elfele az Ilthortól nehogy belőjék merről is jövünk. Egyelőre épp elég zsákmányunk van otthon. Nem akarom feleslegesen veszélybe sodorni a bandát. Közben lehet megpróbálunk zsákolni pár új melót is. Amúgy mégis mi a retket csinálsz a hídon? Nem a vadászokkal kéne lenned és ellenőrizned, hogy minden rendben van-e? -ezután a navigátorhoz fordulok- A legközelebbi kevésbé őrött útvonal felé haladjunk.-majd a tiszthelyetteshez- a készültség pedig legyen állandó. -A szokásos kapitány. -Ja és valaki hozzon egy teát! Ki akarom mosni az instant leves ízét a számból. Egy kulacs bök oldalba. Ina nyújtja felém. -Köszi drága. Igazán kedves.
|
|