Alex Browne
Közzétéve: Jan 14, 2018 16:52:15 GMT 1
Post by Raion on Jan 14, 2018 16:52:15 GMT 1
Név. Alex Browne
Kor: 32
Nem: Férfi
Foglalkozás: Katona (S.A.S.)
A nevem Alex Browne. Az angliai Hereford-ban születtem Patrick Browne és Lily Artemova egyetlen közös gyermekeként. Édesanyámról nem sok emlékem van. Annyit tudok, hogy 4 éves koromban elhagyott minket. Nehéz időszak volt nekem és az apámnak is. De kb. másfél év után apám megismerkedet egy Isabella Simmons nevezetű hölggyel. Neki már volt egy fia az előző házasságából. Ryan Simmons volt egy évvel volt idősebb tőlem. Jó barátok lettünk. Ezután nem sokkal össze is házasodtak és jött a közös gyerek is. Isabella annak ellenére, hogy nem a sajátja voltam úgy nevelt és okított. A kezdeti rossznak úgy látszik vége lett és rendes családként éltünk.
Apám Az Egyesült Királyság katonája volt. Nagy sikereket ért el, ő volt a példaképem. Ez miatt is választhattam a katonai pályát. Rengeteg fiataloknak szóló katonai képzésen vettem részt, iskola mellet. Ezen felül többfajta küzdősportot is gyakoroltam, és persze más sportot is. Nem voltak unalmas napjaim, és sok szabadidőm se. Ezek után 18 éves koromban katonai akadémiába mentem. Hála a felkészülésemnek semmi nem ért váratlanul. Mondjuk nem hittem azt, hogy ennyire szivatós lesz, de a küzdelem meghozta az eredményét. Benne voltam a 10 legjobb között. Az akadémia után Brit Tengerészeti Kiképzőközpont-ba mentem tovább képezni magamnak. Itt a legénységi képzésen vettem részt. Jobban éreztem magam a frontharcosként. De apám unszolására a tiszti képzést is elvégeztem. Mind ezek után a hadseregben kezdtem el szolgálni.
Egy év szolgálat után, úgy döntöttem csatlakozok az SAS-hez. A kiképzés nehéz volt, nehezebb, mint eddig bármelyik is, de sikerült. Itt kezdtem igazán elememben érezni magam.
Boot Troop tagja lettem. Számtalan bevetés, gyakorlat, továbbképzés. Ezek voltak a minden napjaim. Meg tanultam repülőt és helikoptert is vezetni. Igaz az egységem specialitása miatt nem vettem sokszor igénybe, de nem árt egy különleges kommandó tagjaként több mindenhez érteni.
Mind ez, amit most elmondtam egy jó képességű ember katonai karrierjének előmenetelét írja le. Én is ezen a véleményen voltam. Egészen addig.
Cipruson egy hadgyakorlat után volt egy nap pihenőnk. A csapat tagokkal így bejártuk Ciprus nevezetes helyeit. (Ugye értitek, mire gondolok ). E közben találtam egy képet, amin a vérszerinti anyám volt. A kiskorom óta magamnál őrzött kép alapján könnyű volt felismernem. Ennek hatására kezdtem el nyomozni. Apám révén jók voltak a kapcsolataim. Egyre több ilyen képet találtam anyámról, ami a furcsa volt az egészben, hogy mindig olyan helyről került kép elő róla, ahol valamilyen komoly esemény történt. Ezek közül elég soknak nagyon paraszt vakító magyarázata volt. Kétévnyi keresgélés után hirtelen minden eltűnt. Nem találtam többé semmit. Gyanús volt, de nem tehettem semmit. Ha tovább próbálkozok azzal a karrierem bánja. Így jegeltem a dolgot, de semmi kép nem mondtam le róla.
Máig furdal a kíváncsiság, hogy Lily Artemova, az anyám mit is csinál valójában.
Egyéb:
- Küzdősportok:
~ Kung Fu
~ Mindenféle kommandós harc (nem volt kedvem keresni )
- Helikopter és repülőgép vezetői engedély
- Gépjármű vezetői engedély
- Idegen nyelvek:
~ Német (felső)
~ Francia (közép)
~ Orosz (alap)
Felszerelés:
- nehéz páncél (világleírás alapján)
- Heckler & Koch MP5 (géppisztoly)
- SIG Sauer p226 (pisztoly)
- Fairbairn Sykes (Kés, apai örökség)
- 2 db repeszgránát
-2 db füst gránát
- Iránytű
- Megfelelő mennyiségű lőszer
- Kulacs víz
- Tartós taktikai ellátmány (csoki meg ilyesmik, amik a katonáknál szokott lenni)
- Adóvevő
- Éjjellátó
- Gőzálarc
- Lámpa
- Óra
- És minden más, ami szükséges egy kommandósnak (Több nem jutott eszembe)