Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on Nov 2, 2017 15:52:15 GMT 1
Sok-sok évvel Isildur halála után, Az Egy Gyűrű ismét előkerült a homályból. Minas Morgul rég bezárt kapuja újra kinyílt a Boszorkányúr parancsára. A Nazgûlok mozgolódni kezdtek. Mordor kietlen vidéke fölött, baljós fekete füst terjedt, a közelgő háború hírnökeként. Sötét idők közelednek, Középföldére ha Sauron ismét megkaparintja Isildur végzetét. Szürke Gandalf volt az egyetlen, aki tudott Az Egy hollétéről, ezért mielőbb intézkedésbe lépett. Azonnal értesítette szövetségeseit, akik lehető legtöbb segítséget nyújtották a mágusnak. Köztük volt Galadriel, Lothlórien Úrnője, vagy Elrdon, Völgyzugoly Ura, és nem utolsók között a kósza, II. Arathorn és Gilraen fia, Aragorn. A hírek szerint egy félszerzetnél van az, amit mindenki magáénak akar tudni, egy egyszerű hobbitnál. Sokak szívesen megkérdőjelezték volna a mágus döntését, miszerint jó ötlet-e rábízni, egy félszerzetre a Hatalom Gyűrűjét, de nem merte senki kérdőre vonni a bölcs, öreg maiát.
A küldetés világos: Az Egy Gyűrűt el kell juttatni Völgyzugolyba, hogy ott eldöntsék a sorsát. Ez azonban nehéz feladatnak bizonyul, ugyanis a lidércek szagot fogtak. Középfölde egyetlen reménye, egy névtelen, titkos különítmény, ami azt a célt hivatott beteljesíteni, hogy felvegyék a harcot a sötét erőkkel, így egy kis reményt, illetve lehetőséget adva Sauron elpusztításához. A csapat első és legfontosabb dolga, megtalálni a fekete lovasokat, kik az éjszaka leple alatt keresik a gyűrűhordozót. A Nazgûlok, csak egy szót ismernek, ami nyomra vezetheti őket: Zsákos
Nah, ennek is eljött az ideje! Egy játék, Tolkien világában, de nem a már-már unásig ismert történet lesz a középpontban (amúgy nem lehet megunni ), aminek már szakálla nőtt, az elmúlt években. A játékosoknak csapatot alkotva kellene (jobb esetben, de mindenre nyitott vagyok), Sauron és szövetségesei ellen küzdeni, a Lord of the Rings eseményeivel párhuzamosan, egy olyan oldalról, amit még senki sem látott! A lidércek és a boszorkánykirály ellen vívott harc, az elveszettnek hitt Hatalom Gyűrűinek holléte, gigászi csaták, megfejtésre vágyó misztikumok és még sok más vár rátok! A könyvek, illetve a filmek történései nincsenek kőbe vésve, tehát akármi lehetséges (szóval akár az is simán megeshet, hogy Gandalf nem lesz perwollal mosva), de nagyjából követni majd a történetet. Hozható karakter, igazából bármi/bárki lehet, ami értelmes és fel tudja venni Sauron ellen a harcot, vagy akár harcol az ő oldalán. Akár a kánonban megtalálható karaktert is lehet hozni, persze csak mértékkel, mert vannak olyan szereplők, akiknek más fontos dolguk van a történet szempontjából. Felőlem lehet hozni, mágust, ologot, hadvezért, alakváltót, kószát, stb... A lehetőség a ti kezetekben! Én mindent meghallgatok! Ha van kérdés, vagy javaslat, ötlet, akármi, amivel a drága időmet tudjátok rabolni (nem is drága, nyugodtan támadjatok be), tessék! Nem harapok!
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Nov 2, 2017 16:08:17 GMT 1
erre mindenképp szakítok időt
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Nov 2, 2017 19:36:11 GMT 1
Én is én is.
|
|
Aria
Szerepjátékok Istene
Szeresd ellenségeidet! Azzal kergeted őket az őrületbe.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 13, 2023 7:55:28 GMT 1
Feb 23, 2016 21:54:48 GMT 1
|
Post by Aria on Nov 2, 2017 23:40:17 GMT 1
Hú, nagyon, nagyon szeretnék játszani, de szerintem ez most ugrik... mindenesetre írok ide, hátha esetleg úgy indul majd el, hogy lesz rá lehetőségem...
|
|
Kán
Írónövendék
the only hting i care less about than the opinion of others is my own opinion
Utoljára online: Nov 6, 2020 16:54:01 GMT 1
Apr 12, 2016 18:00:52 GMT 1
|
Post by Kán on Nov 2, 2017 23:59:59 GMT 1
Jövök
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Nov 3, 2017 0:06:23 GMT 1
Milyen magas rangú gonosz lehetek? Gyűrű lidérc? Boszorkányúr? Lurtz? Mennyire kell ismernem a világot? (A filmeket láttam, a térképet az átlagnál jobban ismerem és megvan a SZilmarilok valahol xD Ja meg játszottam a LotRBfME játékokkal xD. Ja és nagyon régen olvastam az első kötetet.)
|
|
Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on Nov 3, 2017 0:35:28 GMT 1
Witch-kinget, (javítás utólag: witchkinged hozhatod) Sauront és Sarumant, ha lehet offoljuk, mert ők fontos mesélői karakterek lesznek, de szerintem akármit hozhatsz, amihez kedved van. Annyi az egész, hogyha rossz arcot hozol és nem tartasz a csapattal, akkor neked valami más sztoriszálad lesz, amit a többiek nem nagyon láthatnak. A végén még lelőjük a meglepetést, ha esetleg egy rajtaütést tervezel ellenük Én olvastam a trilógiát és megeshet, hogy egy-két olyan információ is be fog csusszanni, amit a filmek nem tartalmaztak, de akkor már bőven eleget tudsz, ha láttad a három filmet. És igyekszem mindent pontosan megmagyarázni és a történéseket próbálom majd párhuzamba állítani, hogy közben mi történik a világ másik végén Frodóékkal, csak hogy tiszta legyen a kép Annyit még Wolfi, ha jössz jelentkezni, akkor gyorsan válassz, vagy találj ki egy karaktert, mert akkor írok annak is egy külön sztorit. (eddig csak olyan karakterek érkeztek, akik a team-ben vannak)
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:17 GMT 1
Nov 23, 2024 0:36:17 GMT 1
|
Post by Deleted on Nov 3, 2017 9:32:01 GMT 1
A világot csak nagyjából ismerem, az alap sztori megvan de más nem utánaolvasok. Ennek ellenére engem érdekelne.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Nov 3, 2017 13:44:29 GMT 1
Egye fene megpróbálom. Jöhetnek a törpös viccek.
|
|