Sybil Arney
Közzétéve: Oct 19, 2017 16:08:00 GMT 1
Post by Raven on Oct 19, 2017 16:08:00 GMT 1
Sybile Arnay
Nem: Nő
Kor: 23(?)
Faj: Ember
ŖŇŴȈƚƖƓƈƛĞ
Születési hely: ?
ēĄīŅōŅĄĔĕÛ
Vallás: Nincs
Magasság: 175 cm
Testsúj:
ņŎŌķƂžđ
Külseje: Szerinte nőnek magas bár jó testfelépítése van. Ott kerek ahol kel és ezt szereti ha látják is. A szemei sötét szürkék amikből alig válik el a pupilla. Rövid haja feltűnő neon rózsaszín színűek hogy messziről is kitűnjön a tömegből.
Jelleme: Pimasz, okos, (szerinte) jó humorú még akkor is ha ezzel nem mindenki ért egyet. Jó megfigyelő. Rettenetesen türelmetlen és nagyon könnyű kihozni a sodrából. Bár ennek ellenére ritkán alkalmaz erőszakot ha arra nincs feltétlenül szükség.
Szóval itt ülök a galaxis legleprássab lebujában szemben velem 2 hokida és egy ivaliszk kalóz mind nagyon nagyok. És még enél is pipábbak rám. Na jó még nem, de mibe hogy mire befejezem a sztorit azok lesznek.
Kihívó szemekkel felnézek az ivaliszkre.
-Ok, fiuk most elmondok egy történetet és mire befejezem mindenetektől megkopasztalak titeket.
Ha lenne szeme most biztos rosszallóan nézne rám, még jó hogy nincs neki.
-Na szóval. Ép a Lergidasz csillagrendszerben dekkoltunk a lepusztult hajónkkal mert hogy sikerült belerepülnünk egy meteor viharba. Igen, igen, tudom hogy arra felé nem gyakoriak a meteor viharok de nekem sikerült belefutnom. Mindig is ilyen volt a formám. Mindegy is. Szóval a lényeg hogy ott voltunk a hajó lerobban. Hát tudjátok ti is fiuk milyen ócskák ezek a Skullers hajók csak a szerencse tartja össze őket egyébként is. Szóval, két percenként hallgattam a legénység valamelyik tagjától hogy, „kapitány itt fogunk meghalni” „kapitány nincs elég élelmünk” „Kapitány szét esik a hajó” kapitány, kapitány, kapitány. Képzelhetitek mekkora volt már a fejem a sok ostoba nyafogós baromtól. Szóval, amikor már negyvenedszerre jöttek oda hozzám hogy csináljak valamit…
…
-Kapitány most mit fogunk tenni? Ha itt maradunk talán egy napra van elegendő élelmünk és vizünk, ráadásul a vihar tönkretette a kommunikációs rendszerünket is. Nem tudunk kapcsolatba lépni a Skullers-el a közvetlen vonalon. -(nyafika 1 alias volt első tiszt)
-Mit is?- Kérdezem unottan miközben már a bőrömet marom le a folyamatos nyavalygástól és attól hogy, ezen a tetves hajón mindenki azt várja hogy én majd megoldom a problémát. Hát akkor oldjuk meg. Holt nyugodtan és még annál is magabiztosabban válaszolok az első tisztnek.
-Feladjuk magunkat!-(és jött az unalmas előre kiszámítható válasz kórusban)
-Hogy miiiii???!!!
-Halodtátok emberek, feladjuk magunkat!- Szinte láttom ahogy mindenkinek tikkel a szeme akinek van. És miközben kimondtam már helyre is állítottam a kommunikációs rendszert annyira hogy elérjem a galaktikus rendőrség frekvenciáját.
-Szép jó reggelt emberek, élőben jelentkezek a Draxius nevű Skuller kalózhajóról, innen a Lergidasz csillag rendszerből. A pontos koordinátánkat ha jól sejtem már látják is megjelenni a monitorukon mivel a hívás nincs titkosítva. Szóval mi itt most, lerobbantunk, úgyhogy emberek, gyerünk kapjanak el minket! Feladjuk magunkat. Halották? Fel-ad-juk-ma-gun-kat! Oh igen még valami a hajón 32-en tartózkodunk felfegyverezve bár nem áll szándékunkban a fegyveres ellenállás, azért gondoltam jó ha tudják. Sybil voltam, vége.
...
-Te jó ég azok a tekintetek. Minden alkalommal kitör rajtam a nevetés ahányszor csak eszembe jut. De nyugi fiuk természetesen nem az volt a tervem hogy dutyiba megyek és ott öregszem meg. Szóval szóltam a teljes legénységnek hogy jól bújjon el a hajón. Nem volt nehéz bár a hajó valóban nagy volt összesen 12-ember volt rajta rajtam kívül. Szóval, mindenki elbujt egy szekrénybe, raktárba, az ágy alá. Csak egy szerencsétlent ültettem magam helyet a kapitányi székbe. Én nagy bátran vállalkoztam arra hogy az ajtóhoz legközelebb bújok el ahol a rendőrök majd bejönnek. Nos a terv be vált. Az én részemről legalább is a többiek valószínű elég csalódottak lehettek.
…
Egy kb akkora résben állok amiben éppen kapok levegőt. De nem vesz észre senki mikor átjönnek a hajóra. Majdnem az összes rendőr. Pontosan erre számítottam, ahogy elhaladnak mellettem én bevetődök az ő hajójukba amin alig maradt pár ember. Sikerül is el osonnom vagy kettő mellett amíg a kapitányi szobába megyek. Viszont ott is áll két őr az ajtó előtt. „Hogy az a kurva franc” Körül nézek látom a riasztót a falon ha kiadnám a tűzjelzést szabad lenne a terep de a kiáramlott rendőrök is vissza özönlenének a hajóra. Már vagy a 99. szóba jöhető terven agyaltam amikor mind a két őr hirtelen unalmában arrébb ment. Először az egyik aszem kávéért aztán a másik ment el pisilni. Ennyi idiótát egy helyen. Ezek is az eszük miatt mentek zsarunak.
Mindegy nekem ez jó. Berontok a kapitányi fülkébe és a pisztolyomat rögtön a kapitány fejének nyomom.
-Csak halkan vagy te halsz meg elsőnek.- A monitorra nézek a gép automatán parkol. Nagyon király, ez is nekem jön jól.- Kezeket elvenni a műszerfalról.
-Mit akar?- Újabb kiszámítható kérdés.
-Nos három lehetőségünk van: 1 maga zajong én lelövöm. Ez nekem sem jó mert utána valószínű engem is lelőnek de magának sem mert… nos szerintem ez egyértelmű, miért is nem jó magának. 2 maga itthagyja a kabint én meg elviszem a gépet. Szerintem a maguk részéről ez se túl frankó úgyhogy mi lenne ha a harmadikban egyeznénk ki. 3 ad egy indító kódot az egyik felfegyverzett jett-hez. Én elviszem a jett-et maga megtartja a hajót, és nem hal meg senki. Na?
-Miből gondolja hogy nem zárom le és nem riasztok be mire maga eléri a rakteret?- Erre a kérdésre még füttyentek is eggyett.
-Azta egy rendőr aki nem hülye. Ha túléli kérjen fizetés emelést. Szóval… Ez a biztosítékom.-és felmutatok neki egy kisebb tebletre emlékeztető tárgyat. –Amíg magukat vártuk kicsit meghekkeltem a rendszerüket. Szóval ha akarná sem tudná lezárni a rakteret az már percek óta tárva nyitva és csak rám vár. És ha van egy kis esze be sem riaszt.
-Amiat amit a kezében tart? Ami mi is lenne? Nekem egy rendszer irányítónak tűnik…
-Újabb piros pont. Tényleg kérjen emelést. Ez egy rendszer irányító amin a miénk helyet a maguk önmegsemmisítő rendszere fut amit meghekkeltem. Szóval ha beindítom ezt a mi hajónk helyet ez fog a levegőbe repülni. A levegőbe. Érti?
…
-Hogy blöff volt e? Naná hogy az volt. 1 nem robbantanám fel saját magam. 2 Ha lett volna arra időm hogy meg hekkeljem a rendszerüket akkor inkább a jett indító kódját szedtem volna ki belőle. De a lényeg hogy ő benyelte. De még hogy. Azért biztos ami tuti az indítókód ismerete után sokkoltam picit amúgy is ráfért az alvás. A fülkéből nyúltam magamnak egy hekus ruhát és leléptem. A jettet sima liba volt elindítani. És… így kötöttem ki itt.
-Hazug!- A hatalmas bődülés az egyik hokidától jön.
-Akkor miért van rajtam zsaru ruha és miért parkoltam kint egy rendőrségi jett-el?- Úgy tűnik a kérdés kifog a nagyfiún. De nem úgy a középen üllő ivaliszken. Aki el is kapja a galérommat és kicsit felemel a székről. Hogy a képembe üvölthessen.
-Mert egy retkes zsaru vagy azért!
-Mégis milyen idióta rendőr jönne egyedül erre a lepra telepre?- teszem fel az 5000 dolláros kérdést. Majd még hozzá fűzöm.-Már bocs.-csak a béke kedvéért.
El is engedi valamennyire a galérommat szerencsére. Majd így szól.
-De ahogy elnézem nem kopasztottál meg minket.-És igaza van. Lenézek és valóban nekem vannak a legbukóbb lapjaim. El mosolyodok.
-Igazatok van. És sajna úgy tűnik el is buktam mindenem. De azért játszunk még egy kört. Mindent vagy semmit. Felteszem a rendőr jettet a te hajódért.- Mutatok a középen ülő ivaliszkre.
-Jól van legyen.-Olyan önelégült hogy ezt most tutira nagyon fogom élvezni.Nos kb 3 másodperc mire kiszámolom az esélyeinket 10 másodperc alatt az összes számításba jövő lehetőséget kiszámolom. az esélyeink az eddigiek alapján kb 25, 25, 30, 45% az én javamra. De van valami amivel elég szépen javítok az esélyeimen.
-Én osztok!- Patanok fel és már a kezemben is van a pakli. Ép csak annyira keverem meg hogy a jó lapok mind felém legyenek aztán osztás...
-Nyertem!- Összeszedem a kulcsokat meg a pénzt. De a behemót persze megint elkapja a gallérom hogy a képembe üvölthessen.
-Csaló- Na, nem meg mondtam én hogy a végére zabosak lesznek?
-Már hogy csaltam volna elened? Szerinted mernék?- Préselem ki a tőlem telhető legőszintébben. Láthatóan át is villan valami a feltehetően nem túl jelentőség teljes agyán és meg is lazítja a szorítását. Majd lassan elrévedve ezt mondja.
-Nem mernél.- Ezután rájönve hogy mekkora idiótának nézik még kiabálva hozzá teszi.- Mert akkor én…- És látszik hogy tényleg nem tudja. Be sírok ekkora hülyét. Valahogy megállom hogy ne nevesek a képébe és megadom neki a kegyelemdöfést.
-Mert akkor te biztos hogy pépesé vernéd a csini arcomat az asztalon. És én azt nem szeretném úgyhogy nem csaltam.- Közben teljesen elengedte a ruhámat.- Úgyhogy most fogom a nyereményem és a csini lábaimon egyszerűen elhúzok innen. OK?
-OK.- A válasz megint úgy hangzik mintha hirtelen lefagyott volna a merevlemez de mind egy, inkább kihasználom a pillanatnyi/ percenyi szünetet az agyában. Fogom a hajóját és lelépek. Azt még nem tudom hova a bánatba megyek. A Skullers nem biztos hogy szívesen látna miután feladtam az egész bandám. Amire mentségem mondjuk nem is nagyon van legfeljebb csak hogy már az elején is utáltam azokat a kreténeket. Na mindegy ebben a hajóban legalább lehet zenét hallgatni. Már jobb mint a zsaru jett ráadásul nem is olyan feltűnő. Úgyhogy be is nyomom a zeném és elindulok előre amíg tart az üzemanyag valami majd csak lesz.
ςѠϧϜϪѠϞϜϢαΗσѠϭѠϥΗϤјϪϦϣϘϫΗϙјϩϤϠϣϰϜϥΗϢѪϛϦϫΗϭϘϞϰΗϜϞϰϣϜϫϜϫΗϤјϪϦϛϧϜϩϚϜϢΗϘϣϘϫϫΗϤϜϞϦϣϛΥΗρѪΗϘΗϙϦϥϰϦϣϬϣϫϘϙϙϘϢϘϫΗϧјϩΗϧϜϩϚΗϘϣϘϫϫΥΗρѪΗϟϜϢϢϜϩΥΗλϜΗϥϜϤΗϚϪϘϢΗϤϘϥϬјϣϠϪϘϥΗϝѠϩΗϟϦϱϱјΗϘΗϞѠϧϜϢϟϜϱΗϢѠϧϜϪΗϝϠϱϠϢϘϠΗϢϦϥϫϘϢϫϬϪϪϘϣΗΗϩјΗϚϪϘϫϣϘϢϦϱϥϠΗϩϜϥϛϪϱϜϩϜϢϩϜΗϜϥϥϜϢΗϜϞϰΗϝϜϣϫѠϫϜϣϜΗϭϘϥΥΗθϱΗϘϛϦϫϫΗϩϜϥϛϪϱϜϩϙϜϥΗϥϜϤΗϣϜϟϜϫΗϡϜϣϜϥΗτπΥΗυϜϤΗϘϱѠϩϫΗϤϜϩϫΗϘϢϢϦϩΗϥϜϤΗϫϬϛϥјΗϝϜϣϫѭϩϥϠΗϛϜΗϘϱΗϟϦϞϰΗӈΗϢѠϧϜϪΗѠϩϜϱϥϠΗϜϞϰΗϭѤϩϬϪϥϘϢΗϢѭϪϱѭϥϟϜϫӈΗϘϤϠΗϬϞϰϘϥΗϙϜϣӈϣϜΗϥϜϤΗϚϪϠϥјϣϫΗϤϜϞϘϣϦϤјϥΗϫѭϤϜϞϞϰϠϣϢϦϪϫΗϛϜΗϥϠϥϚϪΗϩјΗϞϘϩϘϥϚϠϘΗϟϦϞϰΗϜϞϰΗϤјϪϠϢΗτπΗϩϜϥϛϪϱϜϩϙӈϣΗϪϜϤΗϟϦϱϥјΗϜϱϫΗϢϠΥΗθΗϩϜϥϛϪϱϜϩϜϥΗϙϜϣѳϣΗϘϱΗτπΗϜϣϢѳϣѭϥѤϫϟϜϫӈΗϘϢϢϦϩΗϤϜϞϧϩѪϙјϣϢϦϱϟϘϫΗϘΗϙϜϟϘϫϦϣјϪϪϘϣΗϛϜΗϤјϩΗϜϱΗϠϪΗϢϦϚϢјϱϘϫϦϪΥγϙϩερѪϣΗϙјϥϠϢΗϘΗϝϜϞϰϭϜϩϜϢϢϜϣΥΗрϪΗϡѪΗϧϠϣѪϫϘΥγϙϩεè
Ezt a hajót csalaja el a kalózoktól:
A fegyverei amiket mindig magánál tart:
ˏ́˭˶˯ͱ˱˂ʨˉʨ˵ͩ˻˷˴˩˼ʨ˴ͱ˼ʨ˵˱˩˼˼ʨ˶˭˰˭̂˭˶ʨͱ˺˼˭˴˵˭̂˱ʨ˩ʨ˪˷˶́˷˴˽˴˼˩˪˪ʨͱ˺̂˭˴˵˭˳˭˼ʶʨˉ̂ʨ˭˯́˻̂˭˺Ϲ˪˪˭˳˭˼ʨ˾˱˻̂˷˶˼ʨͩ˼ʨ˱˻ʨͱ˴˱ʶʨˉʨ˯˷˶ˬ˷˴˳˷ˬͩ˻˩ʨ˶ͱ˰˩ʨ˳˱˫˻˱˼ʨˮ˽˺˫˻˩ʶʨ͑˻ʨ˰˩˲˴˩˵˷˻ʨ˾˭˻̂ͱ˴́˰˭˴́̂˭˼˭˳˪˭˶ʨ˼˴ʨ˻˷˳˩˼ʨ˳˷˫˳ͩ̂˼˩˼˶˱ʶ˄˪˺ˆ˄˪˺ˆˍ˯́ͱ˪˂ʨˉʨ˾͵˺˽˻ʨ˵˱˩˼˼ʨ˳˱ˮ˭˲˴ϙˬ;˼˼ʨͱ˺̂˭˴˵˭˳ʨͱ˻ʨͱ˺̂ͱ˻˭˳ʨ˶ͩ˴˩ʨ˩ʨ˰˽˵˷˺ͱ˺̂ͱ˳ʨ˳˱ˮ˭˲˴ϙˬͱ˻ͱ˾˭˴ʨ˱˻ʨ˲ͩ˺˼ʶʨˍ̂ͱ˺˼ʨ˰˷˪˪˱˲˩ʨ˩ʨ˾˱˫˫˭˳ʨ˯́Ϲ˲˼ͱ˻˭ʨ˩˵˱˳˭˼ʨ˶ͱ˰˩ʨ˱˶ˬ˷˳˷˴˩˼˴˩˶˽˴ʨͱ˻ʨ˼˭˴˲˭˻˭˶ʨ˰˭˴́̂˭˼ˮ΄˯˯˭˼˴˭˶΄˴ʨ˷˻̂˼ʨ˵˭˯ʨ˪ͩ˺˳˱˾˭˴ʨ˩˳˱ʨͱ˸ʨ˳;˺΄˴;˼˼˭ʨ˾˩˶ʶØ