Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on May 29, 2016 17:43:37 GMT 1
Hadrian Blackfire
Ki voltam? Mi voltam? Hol születtem és mikor? Már jómagam sem tudom. A múltam teljes egészében ködbe burkolódzik előttem. Csupán egy égő falu és egy fiatal lány képe maradt meg bennem. A falu gondolom a szülőhelyem lehetett a lány pedig. Talán a szerelmem. Ez az egyetlen magyarázat arra, hogy folyton rá gondolok. Az az arc... Az a szépséges arc... Egyszerűen belevéste magát az elmémbe és semmiképp sem akar békében hagyni. Az egyetlen dolog ami képes elterelni a figyelmem róla az a lángok gyönyörű játéka. Amióta csak az eszemet tudom (néhány éve) mindig örömmel töltött ha valamit, de még inkább ha valakit felgyújthatok. A sikoltozás, az égett hús szaga és a melegség. Mámorító érzés. A sors egyfajta furcsa iróniája, hogy megadta nekem azt a képességet amivel lángra lobbanthatok bármit. Eleinte alig ment a mágia. Legalább annyit szenvedtem a tűzcsiholással mintha két istenverte bottal próbálkoztam volna. Szóval pályafutásom tanyák leégetésével kezdtem, és miután bekebeleztem az ott élők lelkeit, erősebb váltam. Viszont ez nem fizetett túl jól, meg hát nem is volt túl legális, szóval úgy döntöttem képességeim jó célra fordítom. Más szóval ha eleget fizettek, elhamvasztottam valamit, de leggyakrabban valakit.
|
|
Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on May 29, 2016 19:15:49 GMT 1
Jah, elfogadva, már majdnem elfelejtettem xD
|