Dogorn
FRPG Guru
"I have respect for people who live a fulfilled life."
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Apr 28, 2022 11:37:10 GMT 1
Feb 23, 2016 16:33:11 GMT 1
|
Post by Dogorn on Oct 9, 2017 21:23:04 GMT 1
Egy régi, romos épület, amit a káposztagyár raktáraként tartottak számon. Mára már azonban évek óta elhagyatott.
|
|
Kán
Írónövendék
the only hting i care less about than the opinion of others is my own opinion
Utoljára online: Nov 6, 2020 16:54:01 GMT 1
Apr 12, 2016 18:00:52 GMT 1
|
Post by Kán on Oct 12, 2017 19:42:46 GMT 1
Hogy mit kereset Köztársaságvárosban azok után, hogy egy körözött személy? Valószínűleg ő maga sem tudja a választ. Egyszerűen így volt a legkönnyebb. Elég rémisztő alak ha jobban belegondol az ember. Egy csapzott fiatalember, sötét kopott öltözetben az árnyak között. Állandóan mozgásban van , sosem áll meg tovább mint pár óra. Természetesen ilyenkor mindig próbálja újratölteni készleteit. De hát az a tetves gyújtó. Igen , a már legendaszámba menő, titokban a rejtőzés mestereként ismert gyújtó. Hogy lehet megmagyarázni azt, hogy az éppen menekülő Kán leszólított két idegent? A gyújtó. A gyújtó ismét eltűnt és persze az addikció... hát igen , az addikció. Elsőre zord alakja ellenére próbál igen barátságosan viselkedni. A két idegen bajban volt, ez elég egyértelmű, így saját tapasztalatából adódóan úgy próbál segíteni, ahogy tud: bevezetni őket a sötétbe, ahol senki nem látja őket. A férfi rájuk köszönt, az ő sajátos módján. -Van tüzetek? A dolgok túl gyorsan pörögtek, hogy megvárja a választ. Mint ezeréves barátokat úgy vezette őket a saját szokásos búvóhelyei egyikére. Shedan „lesérülése” kissé megtorpantotta. A fáradság és az idomítás elvesztése sok gondolatot szült benne ~Miféle hatalom képes ilyesmire? Ami jobb kérdés , hogy lehet hozzájutni...~. Arcán egy pillanatra érdekes elgondolkodó grimasz jelent meg, majd megrázta a fejét és próbált segíteni Shedannak. Az út többi részén úgy segített ahogy tudott, támogatta és közbe mutatta az utat. Enyhe kifejezés lenne azt mondani, hogy meglepődött az AA-s úriemberek jelenlétén. Ahogy belépett az épületbe és észlelte a „betolakodókat” nekisimult az falnak és próbált beolvadni a sötétbe. Amíg nem tűnt el az összes AA-s úgy maradt és feszülten figyelte azok tevékenységét. Mikor az idegenek elmentek, teljes nyugodtsággal mintha mi sem történt volna, a terem közepe felé sétált majd egy apró dobbantással kis ülőhelyeket biztosított magának és újdonsült társainak. Leült, majd intett a többieknek, hogy ők is foglaljanak helyet. -Tehát visszatérve az eredet témára. Van tüzetek?- amolyan ironikus módon kérdezte ezt, közben végig követve a szemével Shedant. Ha kap tüzet, akkor boldogan kezd el pufogtatni egy cigarettát, ha nem akkor a beszélgetés többi része alatt két kristállyal szerencsétlenkedve próbál valamiféle szikrát kicsavarni magának. -Oh, milyen faragatlan is vagyok-mondta majd kissé elmosolyodott - A nevem, ~nem muszáj tudniuk a nevem , csak nem tudom eldönteni mi a jobb, ha hazudok vagy ha egyszerűen nem nevezem meg magam... mondjuk a kutya sem ismeri a Kán nevet, a Tariffot meg nem muszáj megmondanom~ Kán, örvendek a szerencsének-majd színpadiasan feláll és kezet nyújt. Amennyiben nem viszonozzák a kézfogást egy rosszalló pillantás után leül.-És nekem kikhez van szerencsém? A bemutatkozás után arca elkomolyodik majd fojtatja. -Komolyra véve a dolgokat, mi a fenét kerestetek az utcán ilyen....hmm ... forrongó időkben. Ha Shedan továbbra is fájdalom, erős fáradság tüneteit mutatja, akkor először megkínálja egy cigarettával, majd flaskáját nyújtja oda a következő biztatás kíséretében. -Az idomításod nem adja vissza de lehet, hogy segít kevésbé rosszul érezned magad. - biztatásképp jó maga is meghúzza, ha iszik belőle a férfi.
|
|
Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
Utoljára online: Oct 23, 2020 8:22:09 GMT 1
Sept 12, 2016 15:01:09 GMT 1
|
Post by Arnion on Oct 14, 2017 8:37:40 GMT 1
Egyszer egy férfi hangjára lettünk figyelmesek, aki tüzet kért. A kérdésére nem tudtam válaszolni, hisz minden olyan gyorsan történt, hogy köpni nyelni nem tudtam. Berántott minket egy sötét sikátorba, hogy a rendőrök ne lássák meg se őt, se minket. Meglepett, hogy a férfi biztonságos helyre invitált minket, hisz még nem is ismertük. Csendesen beleegyeztem s egy bólintással jeleztem Leenek, hogy mehetünk. Ahogy követtük a férfit a búvóhelyére, egyszer úgy éreztem, hogy elhagy minden erőm. A fáradtság hirtelen eltöltötte a testem és térdre rogytam, majd majdnem eldőltem, de a karjaimmal megbírtam magam támasztani, hogy ne essek arccal előre a porba. Az ismeretlen férfi felsegített, egy kis idő után, bár főként nem is testileg, hanem lelkileg törtem össze. Elvesztettem az idomítási képességeim, az életem egyik fő elemét. Támolyogva mentem tovább, hol a közeli házak falának támaszkodva, hol pedig megkértem az eleve közelemben lévő férfit, hogy segítsen. Lassabban, mint indultunk, de oda értünk a búvóhelyére, mely egy régi, romos épület volt. A "biztonságos" búvóhelyen több AA-s is jelen volt. A férfi nekisimult a falnak a sötétben, hogy ne vegyék észre, én pedig követtem a példáját. Amint az összes AA-s eltakarodott a férfi elindult a terem közepe felé, ahová én is követtem, majd földidomítást használva ülőhelyet csinált nekünk. Az egyik ülőhelyet sietősein igénybe is vettem, mondhatni ráestem, hisz a lábaim ismét összerogytak. - Ahj.. milyen szánalmas vagyok - szidtam magam elkeseredve. - Tehát visszatérve az eredet témára. Van tüzetek? - kérdezte a férfi ismét, de a szavai iróniával voltak átitatva és közben végig engem szemlélt. - Hát, ha neked a gyufa megteszi. - mondom halvány, egyáltalán nem őszinte mosolyt erőltetve az arcomra. Szinte mindig van nálam gyufa. Ezúttal is az egyik zsebembe volt. Át is adtam neki a gyufás skatulyát. vígan rágyújtott egy cigarettára. Bemutatkozott nekünk a férfi. - Shedan vagyok. - mondtam, majd kezet fogtam vele, bár a kezemet emelni is nehézkes volt. A férfi kérdésére visszakérdeztem. - És te mit kerestél ilyenkor az utcán? - majd a kérdésem után egy kicsit habozva válaszolok. - Szökésben voltunk. Ekkor egy nyilalló fájdalmat éreztem szerte a testemben, szinte ülni is nehéz volt. Kán megkínált egy cigarettával, melyet jelen helyzetben elfogadtam, majd rágyújtottam. A cigaretta egy kicsit megnyugtatott és lekötötte a figyelmem, így nem a fájdalomra összpontosítottam. A flaskát, amit nyújtott szintén meghúztam. - Köszönöm. -mondtam Kán-nak. Az ital és a dohány megnyugtatott, tehát a fáradtság el is nyomott. Szépen elterültem a földön és aludtam. Ha nagyon akarnak felébreszthetnek, de pihennem kell.
|
|
Azoir
Írónövendék
Utoljára online: Sept 22, 2021 18:33:50 GMT 1
Mar 23, 2016 20:53:34 GMT 1
|
Post by Azoir on Oct 24, 2017 21:00:41 GMT 1
Kán nem sértődött meg Shedan tettén. Még azon sem, hogy Lee is hasonlóképpen cselekedett. Több cigaretta és pia maradt neki, nem is beszélve arról, hogy mennyire is szerette a csendet. Annyi tartás mégis volt benne, hogy a két alvót behordta az egyik irodába. Mégiscsak kényelmesebb és biztonságosabb. Ő maga csak ült egy ládán és fújta a jobbnál jobb füstkarikákat. Aztán a szeme megakadt valamin. Magasan fenn, az egyik tartó pilléren valaki sétálgatott. Kán nagyot húzott flaskájából. Ismerte azokat a finom, hosszú lábakat, amik most fenn egyensúlyoztak. Ugyan melyik férfi feledne el egy olyan testet, a kecses végtagokat, az egzotikus táncot. Nem is spórolt hát tekintetével; nyelte a táncot, ahogy tudta.
Feje fölött Hana pedig csak élvezte a pillantásokat. Sok ideje volt a sötétben, a porondmester is elküldte, kezdjen valamit magával, így a várost járva kereste a magas helyeket. Így kötött ki a káposztagyár raktárában. Mikor útjának végére ért, levetette magát, és egyenesen a földidomár előtt ért földet. Tekintetük találkozott. Felismerés. Honnan? Ki tudja? De tudták, látták már egymást. Kán legalábbis így gondolta, a csodás lábak többszöri átvizsgálása után. És mintha Hana is emlékezett volna furcsa vendégre valamelyik régi előadásáról. De az emlék, mint mondják mélyre vettetik az elmében, és idő kell, míg a felszínre tör.
De történt más egyéb is. Apró léptek folyamatosa váltakozása. Valahol a raktár bejáratánál két lány jelent meg. Egyikük víztörzsi, másikuk földnépebeli ruhát viselt, de látszott rajtuk; testvérek. Nemrég érkeztek a városba és máris balszerencse érte őket, a sötétben eltévedtek, és jött az éj, a nyolc óra harangja is felhangzott már, így úgy döntöttek adnak egy esélyt a raktárnak erre az estére. Választásuk, talán szerencsés volt, talán nem, de belefutottak Kánba és Hanába. És ennek a találkozásnak jelentősége volt. Csupán a végkifejlet maradt kérdéses. De mindezen tények mellett nem halványul el kérdés; hogy van-e okuk együtt maradni az összetévedett embereknek.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Post by Raven on Oct 25, 2017 15:35:51 GMT 1
A város épületei hihetetlen magasak, nem olyan nyitottak, mint szeretném, de ép elég kicsi köztük a távolság hogy egyik házról a másikra ugráljak. Most ép a káposztagyár tetején. Itt van is elég nagy rész és elég magasan vagyok, hogy kedvemre táncolhassak. Mezitalláb a kő minden kis mélyedését érzem és ösztönösen tudom hova lépjek. Pontosan, mint a cirkuszban a kötélen. Ok, ez egy kicsit veszélyesebb. A cirkuszi köteleken már annyiszor táncoltam, hogy akkor is tudnám merre vannak, ha bekötnék a szemem. Ezeket az épületeket közel sem ismerem ilyen jól. De nem is kell. Akárhol voltunk eddig mindenhol megmásztam ennél magasabb helyeket is, és még sosem estem le sehonnan.
Az egyik forgást egy szaltó követi és azt egy nagyon ismerős érzés. Szinte beleborzongok, még ha nem is tömeg, de érzem, hogy valaki figyel. El is mosolyodok, csak halványan, nem akarom felhívni a figyelmét arra, hogy, tudok róla. Ha van, közönség pedig ne hagyjuk, hogy halálra unja magát. A magamnak rögtönzött előadást innentől sokkal bonyolultabb lépések és sokkal magasabb ugrások váltják fel. Sokk emberrel találkoztam, aki azt mondta megmozdulni sem tud az idegességtől, ha valaki figyeli. Én akkor vagyok a leginkább elememben. A hosszú hajam és a rózsaszín selyem szalag szépen követi a mozdulataimat. Persze biztonságosabb lenne ha nem kéne a szalaggal is foglalkoznom, de ettől a kiegészítőtől még a színpadon sem válok meg.
Bár még mesze nem kezdek fáradni, de az idegen, akárki is legyen, már ép elég ingyen műsort kapott. Ahogy eldöntőm hogy vége a műsornak egyszerűen csak hátradőlök és egy röpke másodpercig úgy tűnhet, hogy átadom magam a gravitációnak. Persze ez csak a látszat. Pontosan tudom, hogy érkezek a földre úgy hogy egy hajszálam se görbüljön. Mármint a megszokottnál jobban. Pár a levegőben rögtönzött szaltó után épen földet is érek.
Közvetlenül az idegen férfi előtt értem földet. De ahogy találkozott a tekintetünk. Valahonnan szörnyen ismerős. De annyi város és annyi ember. Aztán az elmém legmélyéről felbukkan egy régi alkohol gőzös emlékkép. Nah igen. Meg van ám az oka miért nem iszok sokat. És nem az az a bizonyos ok hogy sosem ittam. Nekem is volt vad lázadó korszakom. Ráadásul kicsit talán rosszabb is mint a legtöbbeknek. A férfi, akinek volt pofája egy részeg pillanatomban elhitetni velem, hogy tűzidomár. Nem bocsánat ez így nem igaz. A teljes igazság, amire nem vagyok túl büszke, hogy annyira részeg voltam, hogy meg sem kérdeztem, hogy az-e. Erre a gondolatra el is pirulok egy pillanatra. Na, azt már nem, hogy én jöjjek zavarba. Látom a férfi arcán, hogy valami felismerésféle neki is beugrik, de akkor már késő egy tűzcsóva száguld felé. Nehogy már én jöjjek zavarba…
|
|
Kán
Írónövendék
|
Post by Kán on Oct 26, 2017 23:38:27 GMT 1
Kán egy nagyon nyugodt ember mikor cigarettához jut. Teste és lelke is egy valamilyen megmagyarázhatatlan harmónikus állapotba kerül mikor godolataiba merülve boldogan eregeti füstkarikáit. Ebben a mély „meditatív” állapotban figyelte az éjszaka csendjét a káposztaraktárban. Vajon mire gondolhatott ? Ínehéz megmondani. A magafajta emeber elméjében minden pillanatba ide-oda cikáznak a veszedelmesebbnél veszedelmesebb gondolatok. Ahogy elmélyedve bámult kifelé a sötétségbe, hirtelen megakadt a szeme egy alakon. Egy kecses test sétálgatott a raktár egyik tartópillérén. A sötét és a távolság nem engedett valami tiszta rálátást az idegenre de mégis, volt valami egyedi, valami egyedien ismerős azokban a mozdulatokban. A férfé előszőr mit sem sejtve figyelte a lány táncát mígnem mint villámcsapás ütött be a felismerés. Az az alak, az a kecses, törékeny alak felejthetetlen. Mennyire emlékszik a történtekből ? Nem sokra. Túl sok görbe esétje volt, nagy valószínűséggel már a helyszint vagy az évet se tudná felidézni a találkozásból, ahogy a lány nevére sem emlékezett. A nosztalgia közepette szemeit mégjobban legeltette a fent suhanó lány lábain. Majd hirtelen, angyalmódra leereszkedett a magasból és ott áltak szemtől szembe. Egy gors pillantással ismét felmérte a nőt immáron közelről és telyes pompájában. Emlékezete nem csal, ugyanaz a kihívó mégis elegáns lány ált előt, ezuttal mondjuk józanul, mint aki annó. Nem szólalt meg. Előszőr látni akarta, hogy a lány emlékezetében megvan-e az a bizonyos este. Telyesen felkészületlenül állt ott, inkább valami epés válaszon gondolkodva mintsem védekezésre készen. Majd mint a vihar első villámcsapása elindut a tűzcsóva. Mint modntam nem volt felkészülve, erre nem. Sok választása nem volt, ellugrani már nem nagyon tudott így tette amit mindenki más tett volna, fejét védve hárította a támadást a vállára. Az ezutáni kép kissé groteszk. A fiu jobb válát érte a tűz. A ruhája azon a részen telyesen leégett, és a vállától egészen a nyakáig egy megfeketedett hústömeg vigyorgott visza. A égés hamar elmúlt. A fiu egy erősebb felsziszenést hallatott. Keze ököbe szorult. Az égésnél a tetoválások kristályai gyorsütembe kezdtek felizzani lassan haladva a keze és a többi testrésze felé. Kán tekintete kissé elsötétedett majd egy félelmetes pillantást vetett a lányra. A tetoválások nagy sebességel kezdtek izzani egyre nagyobb fájdalmat okozva viselőjének. Egy gyors mozdulattal szájához emelte flaskáját és egy nagyott húzott belőle. A tetoválások elhalványodtakk. Egy furcsa mozzdulattal megropogtatta nyakát, majd kezével megprbálta megérinteni a megégetett felületett. -Érdekes bemutatkozási mód- mondta ijesztően nyugott hangon és egy lépéssel közelebb ment hozzá- jobbszeretem a meghajolást vagy a kézfogást- mondta halálos mosolyt eröltetve arcára. Nem kellet nagyon érteni az emberekhez, hogy bárki lássa ahogy a fiú kúzd, hogy ne rdítson fel fájdalmában és hogy ne ugorjon neki beszélgetőpartnerének. Eggy pillanatra sem nézett félre, egyenesen a lány szemébe nézett, majd mégegy lépést tett felé, evel enyhénszlva megsértve az úgynevezet személyes szférát. Amennyiben nem ugrik el a lány pofátlanul olayn 10 cm-es távolságra kerül hozzá. -Na ha már ön végzett a bemutatkozással akkor had ne maradjak adós- Monta arcán továbra is a fenyegető mosojall- Kán Tariff- tekintetével éphogy nem lyukasztotta át a lányt, és gy pillanatra sem szakította meg a szemkontaktust. Majd hirtelen hátatt fordított és nehézkesen visszasétált a dobozra ahol eredetileg is ült. -Ha nem haragszik feltehetek egy kérdést?-mondta majd nehézkes mozdulattal, reszkető kézel elővet egy az edigieknél vastagabb cigaretát és kétségbeeseten próbálta meggyújtani.- Miféle belső gondolat késztete arra, hogy gyolkosági kísérletett hajtson végre rajtam- mondta színlelt iróniával. A cigi sehogysem gyúlt meg így a nő felé tartva megszlalt- lenne olyan szives és meggyújtaná? Ha meggyújtja megköszöni, ha nem akkor két kristállyal szerencsétlenkedve próbál tüzet csiholni. -Tehát, mi lenne ha előről kezdenénk. Kihez is van szerencsém ? Ismerem én magát? Vagy csupán hobbiból gyújtogat fel ismeretleneket? Ha bárki bejön könnyen láthatja, hogy a férfinek segítségre lenne szüksége a sebeivel kapcsolatban, és jóesélyel az ital és tudatmdosító cigaretta hatására a férfi a kelleténél zavartabban beszél.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Oct 28, 2017 0:28:13 GMT 1
Hana
-Érdekes bemutatkozási mód.- A férfi hangja furcsán nyugodt ahhoz képes hogy egy szép részen megégettem a vállát. Mit mondjak? Ennyire azért nem állt szándékomban bántani, de az ilyesmit nem kéne ezen a ponton elismerni. –Jobb szeretem a meghajlást, vagy a kézfogást.- Az a mosoly valószínűleg megijeszt egy egyszerű lányt. De én már sok mindent láttam. Ha így akar, velem játszani nem maradok alul. Főleg mivel az enyém volt a kezdő lépés.
Látom hogy küzd a fájdalommal és valószínűleg azzal, hogy ne ugorjon nekem. Amire különben felkészültem már a legelejétől. Ha így tesz, veszít. Az én szememben mindenképp. De ő tartja a szemkontaktust. Hát én is tartom. Amikor pedig bele mászik, az arcomba nem teszek semmit. Csak finoman elmosolyodok.
-Na, ha már ön végzett a bemutatkozással, had ne maradjak adós.-A férfi arcán közben folyamatosan jelen van az a furcsa mosoly. Egyszerre ijesztet meg és okozott egészen más érzéseket. –Kán Tariff- A név nagyon ismerős, de igazából, ha nem mondja, ha agyon vernek sem jut az eszembe. A bemutatkozás után egyszerűen megfordul és vissza ül a dobozra.
-Ne haragudjon, feltehetek, egy kérdést? Miféle belső gondolat késztette arra, hogy gyilkossági kísérletet hajtson végre rajtam. – Már ép felháborodnék, amikor remegő kezével felém emeli a cigarettát amivel eddig bajlódott. –Lenne olyan szíves és meggyújtaná?
Jó pár másodpercig csak állok makacsan és bámulok a férfire. Aztán végül egy mély sóhaj kíséretében odasétálok. Menet közben a kezemből a földre ejtetem a cipőm és belebújok. Az utolsó két lépést így már a sarkak kopogása is kíséri.
-Tessék.- Mondom és kisebb lángocskát tartok neki az ujjaim között, hogy meg tudja gyújtani róla cigarettát. -Köszönöm. Tehát, mi lenne, ha elölről kezdenénk? Kihez is van szerencsém? Ismerem én magát? Vagy csupán hobbiból gyújtogat fel idegeneket?
-Ha tényleg fel akartam volna gyújtani, akkor most nem beszélnénk. Hidje el.- Kezdem, csak hogy tudja mi a helyzet. Az ismerem, én magát, részt pedig inkább ignorálom bár magamban, a leg aljasabb, utolsó szemét, korcsnak titulálom a férfit. Az ilyen alakokba kár a tűzgolyóra pocsékolt energia. Aztán lehiggadok. Ésszel Hana, nem hagyhatod, hogy az indulataid uraljanak téged.
-Hana vagyok. Vagy Sárkánymadár Zakura. Az utóbbi talán ismerősebb lehet. És már találkoztunk ezelött… Egyszer… Khm…-akár hogy utálom is elkezdek elpirulni, amitől megint dühös, leszek. Nem fogok én zavarba jönni. – Az most nem számít hogy hol- hadarom el gyorsan és megpördülök, hogy ne lássa az arcom.
|
|
Kán
Írónövendék
|
Post by Kán on Nov 30, 2017 22:00:07 GMT 1
Fájdalomtól kissé eltorzult mosolya talán sokkal ilyesztőbb mint bármi más amit ettől az embertől látni lehet. Eröltetett nyugalommal halgatta a nő válaszát közben minden erejével visszatrtva a tetoválásait. Nem lenne jó ha most indulnának be. Miután befejezte a kissé elkéset bemutatkozást, ránézet majd eldobta a már leéget cigarettát. -Hmm... azt mondja Hanna ? Sárkánymadár Zakura ? Elnézést de valahogy nem rémlik. Azt elsimerem, hogy van valami ismerős a ... látványban amit nyujt de névről semmi nem rémlik. Sajnálom de eléggé szelektív a memóriám, csak a fontos dolgok maradnak meg- fejezte be a mondatott ironikus mosollyal.
Nehézkesen feltápászkodott majd felkapta a földön heverő táskáját, kivett belőle egy kiss ködszert és bekötötte az égést, majd felvett egy cserepólót és elindult kifelé a raktárból. Pár lépés után hátrafordul.
-Nem maradnék itt a maga helyében. Egy ilyen hölgy mint maga egyedül a sötétbe kissé sok veszélynek van kitéve. Nem mindenki fogja végignézni ahogy megperzseli. Jöhet velem is ha gondolja de az előbbi beszélgetésből ítélve nem látok rá sok esélyt.
Ha a lány úgy dönt, hogy követi kissé biztató mosolyt mutat felé. Amennyiben megkérdezi, hogy merre is mennek ezt válaszolja.
-Amerre ön mondja hölgye.
|
|
Azoir
Írónövendék
Utoljára online: Sept 22, 2021 18:33:50 GMT 1
Mar 23, 2016 20:53:34 GMT 1
|
Post by Azoir on Nov 30, 2017 23:21:12 GMT 1
Hana sebzése: wepilmM|2-3x31-23=39 Kán megmaradt életpontjainak száma:211/250
A cigaretta meggyújtása fontos esemény volt a két ember találkozásában. Hana ugyanis ekkor úgy érezte, mintha egy utolsó láng lobbant volna el benne, mintha kiüresedett volna, mintha megszűnt volna tűzidomár valója. És így is volt. A sötétség, amely ellepte a várost megtette hatását, Hana elvesztette a tűzidomító képességét.
Kánnak egyértelműen szüksége volt egy orvosra, vagy gyógyítóra, mert a támadás miatt jócskán meggyengült. Ha így akar a városban kóricálni, bármennyire kikristályosodhat az ereje, nem fog győzelmet aratni. És ellenségekkel összefutni ebben a börtönben nem olyan nehéz, mint hinné az ember.
Felvetése, hogy tovább induljanak, vagy egyetértő, vagy elutasító fülekre talál. Egy biztos azonban. Innen nem sok irányba lehet elindulni. A Raiko-súgárúton áll egy kórház, de a legnépesebb utca a városban nem biztos, hogy jó ötlet egy körözött személynek. Bármerre is indulnak, kénytelenek lesznek egymásra támaszkodni. Egyikük meggyengülve, másikuk tűzidomító erejét elveszítve indulhat útnak. Nem szerencsés próbálkozás a sötétben.2-3
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Post by Raven on Dec 8, 2017 21:51:31 GMT 1
Az érzés teljesen váratlanul ért, mintha jó erősen gyomron vágtak volna, aztán gondolva, ha már úgy is ott vannak, a szívemig felütöttek volna. Kiss híja volt, hogy nem estem térdre ott helyben és először meg sem tudtam mondani mi történt. Aztán már világos volt, az idomításom nincs többé. Hirtelen fázni kezdtem, nem is tudom hideg volt-e, de én úgy éreztem, hogy ott helyben meg fogok fagyni. Reszkettem és igyekeztem amennyire csak lehet átkarolni magamat.
Amikor a férfi elindul, az utolsó erőmet összeszedve követem. Ha lenne erőm ésszel átgondolni, valószínűleg nem túl jó ötlet az erőmet elvesztve azzal az emberrel tartani akit ép az imént támadtam meg. De ilyesmire sem erőm, sem időm nincs és nem akarok egyedül maradni a sötétben és a hidegben.
Mintha ez az idegen pótolhatná azt ami mindig is velem volt, ez nevetséges.
|
|