Abdur Raheem al-Edris
Közzétéve: Oct 1, 2017 13:40:42 GMT 1
Post by Ben on Oct 1, 2017 13:40:42 GMT 1
Készítő: Raion
Más név: Kaszaboló Abdur
Más név: Kaszaboló Abdur
Nemzet: Ashil Birodalom
Kor: 26
Rang: Király
Vasil és egyben az Ashil birodalom egyik legnagyobb és legbefolyásosabb rabszolga kereskedő családjának a sarja vagyok. Nincs olyan üzletkötés rabszolgákról, szerte a birodalomban és Wylisia-n, amiről ne tudnánk.
Még Vasil hercege sem hozhat úgy döntést, hogy ne kérné ki a családom véleményét. Sőt a másik három országban is elég nagy a befolyásunk a döntéshozatalokban. Ennek köszönhetően mindig minden úgy alakul, ahogy mi akarjuk.
Gyerekkorom bemutatására nem sok szót pazarolnék. Szerintem nem kíváncsi senki se a gyerekes dogokra. Annyit bizony megemlítenék, hogy a szokásos úri tanulandókon kívül a kardforgatás volt, ha lehet így mondani, az első szerelmem. Már ilyen fiatalon is oly mámorba borított a velük való kaszabolás, hogy azt szavakkal le sem lehet írni. Erről kaptam a „Kaszaboló Abdur” becenevet is.
ͱΘ̷̥˞˯˴˞̸̢̣̱̲̣̬Џ̱˞̪̣̦̣̲̲̣̫˞̷̣̥˞̳̲̟̫̭̬˞˿̪̭̱˞̧̘̣̪̣˞̸̧̱̥̣̲Χ̰̣˞̲Χ̴̢̣̲̣̫ˬ˞̲̲̇˞̧̢̱̫̣̰̩̣̲̣̫˞̫̣̥˞̈⋗̟̭̰̰˞̴̬̣Я˞̴̟̪̪Ο̱̱̟̪˪˞̧̟̫˞̤̣̪˞̩̣̪̪̲̣̲̲̣˞̸̟˞Χ̢̰̣̩̪Џ̢Χ̱̣̫ˬ˞̸̃˞̳̲Ο̬˞̧̲̲̭̩̠̟̬˞̲δ̸̠̠̱δ̰˞̴̸̧̱̱̟̲Χ̰̲̣̫˪˞̷̦̭̥˞̣̪̫Χ̷̪Ϋ̲̱̣̫˞̫̟̥̟̫̠̟̬˞̟˞̔Χ̰˞̧̦̲Χ̲ˬ˞̧̩̭̰̋˞̫̣̥̩̟̮̲̟̫˞̈⋗̟̭̰̰˞Ο̢̪Ο̱Ο̲˞̴̷̟̪̟̦̭̥˞̫Ο̱˞̣̫̠̣̰̬̣̩˞Χ̸̰̣̲̣̫˞̫̟̥̟̫ˬˤ̬̠̱̮˹˞̷̪̟̬̍˞Χ̸̰Χ̱̣̫˞̴̭̪̲˪˞̧̫̬̲̦̟˞̴̧̟̪̟̫˞̪Ο̲̦̟̲̟̲̪̟̬˞̢̭̪̭̥˞̱̣̥Ϋ̲̣̬Χ˞̳̲̟̫ˬ˞˿˞̧̧̱̩̣̰̣̫˞̸̦̟̪̫̭α̢̲̟̩˞̸̟˞Χ̪̣̲˞̧̢̫̬̣̬˞̲̣̰Χ̬˞Χ̱˞̫̣̥̤̭̥̟̲̲̟̫˪˞̷̦̭̥˞̸̟˞̣̥Χ̸̱˞̧̢̠̰̭̟̪̫̟̲˞̰Ο̴̸̣̣̲̣̫˞̣̰̰̣˞̟˞̨δ̴̸̢̣̣̪̫̣Џ˞θ̲̰̟ˬØ
De térjünk rá pár lényegibb dologra 20 éves korom környékén a sikereim mind üzleti és magánélet terén felívelőben volt.
Hatalmas gazdagság, szép nők, hírnév. Minden megadatott, de valami nagyobbra vágytam. Ami nem más volt, mint a birodalom maga. Azonban Homokfutó Valedyr volt, akit a sikerrel jár, majd királlyá választanak. Elszomorító volt ez számomra, de valami azt sugallta nem lesz emiatt gondom.
És a sugallat meg is valósult. Épp hogy királlyá választották meg is halt. A hír hallatára egyből útra keltem a fővárosba és oda érkezvén egyből a királyi palota felé vettem az utat. A tanácsteremben mindent figyelmen kívül hagyva bejelentettem igényem a trónra és nem tűrtem ellenvetést.
A sikeres párbajok után önfeledt örömmel foglaltam el a trónt.
ɘ⇃ǸȟʆȟȆȐ⇂DžȓȊț̖DžȊȑȎșDžȍȆȗȈȔȘȔȐǟDžǦȇȉȚȗDžȘȆȏʆșDžȋȊȓȓșȆȗșʆȘʟDžȒȆȌʆȓDžșȊȘș˶ȗȘʎȌȊǓDžǦȐȎȐDžȆDžȑȊȌȐȊȌȞȊșȑȊȓȊȇȇDžʎȘDžȑȊȌȏȔȇȇDžȍȆȗȈȔȘȔȐDžȊȌʎȘȟDžǻȆȘȎȑǒȇȆȓDžʎȘDžȆDžȇȎȗȔȉȆȑȔȒȇȆȓǓDžǰʛȟʡȑʡȐDžǖǕǒȓDžșȚȉȏʆȐǑDžȍȔȌȞDžǦȇȉȚȗDžǯ↾ȆȔȗȗDžȍʒț˶ǓDžǸȊȓȐȎDžȒʆȘǓØ
ŭżƅƏƐƆĻƆȈƑȗƇĻƈȄƂĻƀƂƔĻœĻƏżƂŽȎƇĻǼƇƇȎĻŜƎƎżƎƎƄƉĻžƎżƋżƏƊƏƏĻƄƎĻƁƀƉƏĻƏżƍƏʼnØ