Ríviai Geralt, Blaviken Mészárosa
Közzétéve: Sept 23, 2017 19:26:07 GMT 1
Post by Dogorn on Sept 23, 2017 19:26:07 GMT 1
A nevem Ríviai Geralt, Blaviken Mészárosa, vagy Fehér Farkas, ha úgy tetszik. Közel 200 éves vaják vagyok, más nyelven witcher. Szörnyeket ölök pénzért. Ebből élek. Legyen az vámpír, vérfarkas, élőhalott, boszorkány, akármi... Nekem mindegy, ha gondot jelent az embereknek és megfizetnek a fejéért, akkor kapható vagyok akármire. Mióta kiképeztek és túléltem a füvek próbáját Kaer Morhen várában, csak járom a falvakat, városokat és ott segítek, ahol csak tudok. Útjaim során számtalan kalandban volt részem, amiről a mély hegeim árulkodnak. Nincs olyan lény ezen a világon, amiről ne tudnám, hogy micsoda és mi a leggyorsabb módja annak, hogy megöljem. Rengeteg barátot ismertem meg és megannyi ellenséget, az elmúlt évek alatt. Az emberek nem túlzottan vendégszeretők a magamfajta mutánsokkal. Megvetnek, lenéznek minket. Akkor is, ha már nem maradtunk, csak páran. Próbálok kimaradni az emberek politikájából, háborúiból, de volt már rá példa, hogy valahogyan mégiscsak belekeveredtem. Ezért van nálam két kard: Egy ezüstből, a szörnyek ellen és egy acélból, az emberek ellen. Ezen kívül akadnak még nálam kisebb ezüst pengék, szentelt víz, különböző saját készítésű, italok és gránátok, valamint egy íjpuska. Mi vajákok szerünk hűek maradni a hagyományainkhoz, ezért nem használunk lőfegyvert. Mondjuk lehet, hogy ideje lenne beszereznem egyet... Mit is mondjak még el magamról? Ha akárkinek gondja van a szörnyekkel, a közeli kocsmában megtalál!