Hithfaer ion Remdír Patronum dir Movaya ré aran dir Yegopov
Közzétéve: Aug 29, 2017 11:12:25 GMT 1
Post by Ben on Aug 29, 2017 11:12:25 GMT 1
Készítő: Dogorn
Nemzet: Yegopov birodalom
Rang: Tsar
Nem: Férfi
Nemzet: Yegopov birodalom
Rang: Tsar
Nem: Férfi
A nevem "Hithfaer ion Remdír Patronum dir Movaya ré aran dir Yegopov" ami közös nyelven annyit tesz, Hithfael, Remdír fia, Movaya védelmezője és Yegopov ura. Azért írom ez, hogy fennmaradjon legalább az emlékének a morzsája, annak a csodának, amit mi Wylisiannak hívunk, hiszen közeledik a Vér kora. Érzem a levegőben, érzem a fagyos földben és érzem a csontjaimban. Látom az embereim szemében a félelmet... Valami ismeretlentől, ami elől nincs menekvés. Háború közeleg... J'aorr segítsen minket át ezen...
[/div][/div]Egy kicsit magamról...
Movaya várában születtem én és ikertestvérem Tiron, egy zord téli napon. Anyánk belehalt a szülésbe, így apánknak Remdírnek kellett felnevelnie minek, egy kegyetlen időszak alatt, ugyanis véres háborút vívtunk az Ashil birodalommal. Apám jó ember volt és még kiválóbb uralkodó.
A szemében mindig a Yegopov jóléte volt az első, amit meg kellett védenie bármi áron. Sajnos ez volt a veszte is... Történelmünk egyik legtöbb áldozatát követő leszámolását vezette a Ashilokkal szemben. A csatát követve fegyverszünetet hirdetett ki a két ország, engem pedig, mint elsőszülöttet, uralkodóvá tettek. Gyermekként remek tanárokhoz jártam. Az évek alatt kiváló harcos és stratéga lettem. Mindent megtanultam amit tudnia kell a Tsarnak. Nemrég töltöttem be a harmincadik életévemet és már jó néhány éve én vagyok a Yegopov ura. Remélem még ezerszer ennyi ideig jólétben fognak az itteniek...
A szemében mindig a Yegopov jóléte volt az első, amit meg kellett védenie bármi áron. Sajnos ez volt a veszte is... Történelmünk egyik legtöbb áldozatát követő leszámolását vezette a Ashilokkal szemben. A csatát követve fegyverszünetet hirdetett ki a két ország, engem pedig, mint elsőszülöttet, uralkodóvá tettek. Gyermekként remek tanárokhoz jártam. Az évek alatt kiváló harcos és stratéga lettem. Mindent megtanultam amit tudnia kell a Tsarnak. Nemrég töltöttem be a harmincadik életévemet és már jó néhány éve én vagyok a Yegopov ura. Remélem még ezerszer ennyi ideig jólétben fognak az itteniek...
Yegopov
Úgy gondolom, hogy amennyire vérfagyasztó hideg van itt északon, annyira melegszívű, hűséges és tisztelettudó a népem, ami lássuk be, fontos ahol ilyen könyörtelen az időjárás. Viszont azt se felejtsük hozzátenni, hogyha a szükség megköveteli, nincs is náluk veszedelmesebb harcosok egész Wylisianban.
Ha valaki azt merészelni mondani mondani, hogy rossz a Yegopov vendéglátás, azonnal felnégyeltetném. Nincs olyan ember, legyen az Asmori, vagy mondjuk Manjili, de teljesen mindegy, aki üres hassal, vagy józanul tért volna haza, egy Yegopovi látogatás után. A mi húsunknak és vodkánknak nincsen párja a világon. Mostanában egyre többet foglalkozok az ország védelmével. Szerencsére olyan helyen élünk, amit egyetlen nemzet sem támadna közvetlen. Mindenfelé hegyek, szurdokok, hóvihar, farkasok stb... És ha ez nem lenne elég ott van a "Bevehetetlen Movaya", nemzetünk büszkesége, aminek a falai az égig érnek és jajj azoknak, akik ártó szándékkal közelednek felé!
- Ennyi elég lesz kezdésnek... Majd folytatom, amint meglátom, hogy hogyan halad az újoncok kiképzése... -
Mondta Hithfaer, felállt az asztalától, elfújta a gyertyát, majd becsukta a bőr borítású könyvet, aminek az elejére gyöngy betűkkel a következő volt írva: "Wylisian".