Bovan Morgan
Közzétéve: Mar 29, 2016 22:37:29 GMT 1
Post by Deleted on Mar 29, 2016 22:37:29 GMT 1
+++adattároló bekapcsol+++
++az adattároló sötétséget egy éles vízszintes fény tölti meg fehérséggel++
+rengeteg kódolt adat jelenik meg a kijelzőn+
Az itt olvasott adatok szigorúan titkosak kizárólag a megfelelő engedélyi szinttel tekinthető meg!!! – Szólalt meg az adattáblából egy mély női hang.
-
Neve: Bovan Morgan
Kora: 29 standard év
Státusz: Ordo Xenos Inkvizítor
Szülőbolygója: - törölt -
Jelenlegi tartózkodás:- törölt -
Mentora: Gremil Vayen
Felvételét elfogadta: Lord Inkvizítor Merenir és Lord Inkvizítor Seranus
Egy igazi radikális! Elképesztő mennyiségű kihágást követett el a közös nyomozásunk alatt!
Ezek közül csak néhány eset:
- Megpróbált megvesztegetni több hivatali személyt.
- Tiltott Xeno eszközök használata.
- A birodalmi és helyi törvények megkerülése.
+++143 különböző kihágás felsorolását követően+++
Mind annak ellenére, hogy a Hübriszen végzett nyomozás sikerrel zárult. Felterjesztem
kivizsgálásra az ügyet.
egzotikus viselkedésén kívül a feladatát igen komolyan és alaposan végzi sajnálatos, hogy ezt egyes
nemesek lekezelőnek és hanyagnak tekintik de úgy gondolom Morgan Inkvizítor személyisége felüdülés
ezekben a gondterhes évezredekben...
" Minden mosolya mögött egy ravasz terv áll."
elveszíteni mint a humorérzékét. *sóhajtás a hang* Mindennek ellenére hűsége a császárba
több mint megkérdőjelezhetetlen. Ha több ilyen ember mint Morgan őrizné a galaxyst nyugodtabban
hajtanám álomra a fejem. Így szeretném felterjeszteni az Inkvizítori címre.
Morganra fiatalon találtam. A Lastratin próbáltam felkutatni egy gazdag nemest aki Xenokkal üzletelt. Egy balszerencse folytán kiderült, hogy a célpontomnak dolgozik mint tolvaj. Eleinte megfigyeltem láthatóan nagy pszihikus erőket birtokolt amivel a gazdája is tisztában volt. Valamint az is hamar kiderült, hogy nem a bolygón született. Ottlétem alatt jött a 150 évente esedékes aratásra a Fekete Hajó. Morgan ugyan nem volt a listájukon de egy kis beszélgetés után a kapitánnyal rákerült. A nemes pedig komoly bajban volt, hiszen az ottani törvények szerint kötelessége lett volna átadni a fiút. A fedélzetén
elbeszélgettem Morganel felajánlottam neki a szabadságot cserébe ha elmond mindent amit tud. Ez szükséges
volt mivel ahogy sejtettem a mentális befolyás nem működött rajta. Ám a gyerek nemet mondott mondván,
hogy ő nem vágyik szabadságra. Akaratlanul is megkérdeztem tőle akkor mégis mire vágyik, erre a nyakamban logó Inkvizítor pecsétemre mutatott...
+++Az adattábla további tartalma magasabb titkosítási szintet igényel+++
++Sikertelen Azonosítás+++
+Az adattábla kikapcsol+
Felszerelés:
VAK-MERŐ (űrhajó 80M hosszú birodalmi szállító hajó)
Általános felszerelés (az űrhajón található fegyverek, ruházatok, ereklyék... minden amire egy inkvizítornak és csapatának szüksége lehet) ((KM egyeztetésével majd ésszerű keretek között))
Személyes holmik:
Inkvizítori pecsét (nyaklánc)
Xeno Tűpisztoly
Energiakard
Az emberi testhez igazított Elda Rúna páncél melyre egy fekete hosszú szárú bőrkabát lett véve.
Az adott bolygó pénzneme (KM által megszabott mennyiség)
Xeno csuklómodul (kommunikációra és kódtőrésre használható)
++az adattároló sötétséget egy éles vízszintes fény tölti meg fehérséggel++
+rengeteg kódolt adat jelenik meg a kijelzőn+
Az itt olvasott adatok szigorúan titkosak kizárólag a megfelelő engedélyi szinttel tekinthető meg!!! – Szólalt meg az adattáblából egy mély női hang.
-
Neve: Bovan Morgan
Kora: 29 standard év
Státusz: Ordo Xenos Inkvizítor
Szülőbolygója: - törölt -
Jelenlegi tartózkodás:- törölt -
Mentora: Gremil Vayen
Felvételét elfogadta: Lord Inkvizítor Merenir és Lord Inkvizítor Seranus
Egy igazi radikális! Elképesztő mennyiségű kihágást követett el a közös nyomozásunk alatt!
Ezek közül csak néhány eset:
- Megpróbált megvesztegetni több hivatali személyt.
- Tiltott Xeno eszközök használata.
- A birodalmi és helyi törvények megkerülése.
+++143 különböző kihágás felsorolását követően+++
Mind annak ellenére, hogy a Hübriszen végzett nyomozás sikerrel zárult. Felterjesztem
kivizsgálásra az ügyet.
egzotikus viselkedésén kívül a feladatát igen komolyan és alaposan végzi sajnálatos, hogy ezt egyes
nemesek lekezelőnek és hanyagnak tekintik de úgy gondolom Morgan Inkvizítor személyisége felüdülés
ezekben a gondterhes évezredekben...
" Minden mosolya mögött egy ravasz terv áll."
elveszíteni mint a humorérzékét. *sóhajtás a hang* Mindennek ellenére hűsége a császárba
több mint megkérdőjelezhetetlen. Ha több ilyen ember mint Morgan őrizné a galaxyst nyugodtabban
hajtanám álomra a fejem. Így szeretném felterjeszteni az Inkvizítori címre.
Morganra fiatalon találtam. A Lastratin próbáltam felkutatni egy gazdag nemest aki Xenokkal üzletelt. Egy balszerencse folytán kiderült, hogy a célpontomnak dolgozik mint tolvaj. Eleinte megfigyeltem láthatóan nagy pszihikus erőket birtokolt amivel a gazdája is tisztában volt. Valamint az is hamar kiderült, hogy nem a bolygón született. Ottlétem alatt jött a 150 évente esedékes aratásra a Fekete Hajó. Morgan ugyan nem volt a listájukon de egy kis beszélgetés után a kapitánnyal rákerült. A nemes pedig komoly bajban volt, hiszen az ottani törvények szerint kötelessége lett volna átadni a fiút. A fedélzetén
elbeszélgettem Morganel felajánlottam neki a szabadságot cserébe ha elmond mindent amit tud. Ez szükséges
volt mivel ahogy sejtettem a mentális befolyás nem működött rajta. Ám a gyerek nemet mondott mondván,
hogy ő nem vágyik szabadságra. Akaratlanul is megkérdeztem tőle akkor mégis mire vágyik, erre a nyakamban logó Inkvizítor pecsétemre mutatott...
+++Az adattábla további tartalma magasabb titkosítási szintet igényel+++
++Sikertelen Azonosítás+++
+Az adattábla kikapcsol+
Felszerelés:
VAK-MERŐ (űrhajó 80M hosszú birodalmi szállító hajó)
Általános felszerelés (az űrhajón található fegyverek, ruházatok, ereklyék... minden amire egy inkvizítornak és csapatának szüksége lehet) ((KM egyeztetésével majd ésszerű keretek között))
Személyes holmik:
Inkvizítori pecsét (nyaklánc)
Xeno Tűpisztoly
Energiakard
Az emberi testhez igazított Elda Rúna páncél melyre egy fekete hosszú szárú bőrkabát lett véve.
Az adott bolygó pénzneme (KM által megszabott mennyiség)
Xeno csuklómodul (kommunikációra és kódtőrésre használható)