Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Nos-Gamba
Közzétéve: May 23, 2017 20:19:27 GMT 1
Post by Whitewolf on May 23, 2017 20:19:27 GMT 1
Zóna: Anarchista űr Rendszer: Son-Son Holdak: 1 (Atila) Beosztás: 2b (Ember számára lakhatatlan) Lakosság: 0 fő Átlag hőmérséklet az egyenlítőn: 50,2 c oÁtlag hőmérséklet a sarkkörön: -28 c oSugár: 7220 km Legmélyebb pont: 6 km Legmagasabb pont: 4,5 km A korábbi feltérképezések alapján megtudott információk: -A 2. bolygó a redszerében. -A felszínének 20%-át víz borítja. -A levegő ember számára eszköz nélkül nem lélegezhető mivel túl alacsony az oxigén és túl magas a nitrogén tartalom. -Az állatvilág főként hüllőkből és rovarokból áll. Ezek az átlaghoz képest rendkívül nagyra nőnek. -Még nem járt ember (feltehetőleg más nem bennszülött előlény sem) a felszínén.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Nos-Gamba
Közzétéve: May 27, 2017 14:20:19 GMT 1
Post by Whitewolf on May 27, 2017 14:20:19 GMT 1
/Greg Carter/ -Kle fda suit?- viszhangozza a hangszóró még akkor is mikor a gépetek már zuhan. Az Ég magányos ragadozója pillanatok alatt darabokra kapta a hajót amit rád bíztak. Alig két sorozatot tudtatok leadni mire teljesen megbénította a rendszereiteket. Most pedig csak zuhantok. Szerencséd, hogy a mérnökök a hidat egy biztonságosabb részre építették de ez koránt sem garantálja a túlélésedet. Felkapsz egy mentőcsomagot és kapaszkodsz amennyire csak tudsz. Érzed ahogy a több G erő brutálisan rányomódik a testedre és látod az egyre gyorsabbam közeledő zöld bolygófelszínt. KABUMM Ennyi volt vége mind meghaltatok. A hajó lángoló roncsait figyeled. Úgy néz ki valahogy túlélted az üztközést. A hídon viszont mindenki más halott. Még szerencse, hogy időben felvetted a légszűrődet, különben már te is köztük lennél. Hiszen a bolygó levegője mérgező. Kegyetlenül beverted a mellkasodat. Könnyne lehet, hogy valamelyik bordád megrepedt. Legalábbis eléggé fáj. Ha az érzékelőkre pillantasz láthatod, hogy a generátor teljesen lehalt. Ez érthető is. Annak érdekében, hogy ne történjen nukleáris robbanás a reaktorok rögtön kikapcsolják és lezárják magukat sérülés esetén. Kinézve a híd egykori ablakán növényzetet látsz. Valószínűleg valamilyen dzsungelben landoltál. Lehet körül kéne nézned kívül hátha találsz valami érdekeset. De az is lehet, hogy vissza kéne fordulnod a hajó erősen deformálódott testébe és túlélőket keresned. Már ha vannak. A hajó úgyis hasznos lesz. Tele van praktikus és modern szerszámokkal és anyagokkal. Valószínűleg jóideig meg tudod húzni magad rajta.
|
|
Geri
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 26, 2017 19:55:43 GMT 1
Mar 2, 2016 18:08:36 GMT 1
|
Nos-Gamba
Közzétéve: Oct 29, 2017 16:37:50 GMT 1
Post by Geri on Oct 29, 2017 16:37:50 GMT 1
A vészjelző őrülten ordított és villogott. Kiadtam a parancsot a hajó elhagyására, de már késő volt. Nem tudtunk menekülni. Csak zuhantunk. Beértünk a légtérbe. Becsapódtunk. Elborított a néma sötétség...
Bizonyos idő elteltével:
Ájultan fekszem a földön, zúgó fejjel ébredek, szédülök. Lassan felülök, de szúró fájdalom vág az oldalamba. Körbenézek, de először csak homályosan látok. Lassan kitisztul a kép: körülöttem halottak, vér borítja a padlót. Az ablakon át sűrű növényzetet látok, egyenlőre semmi mozgást. Feltápászkodom, lassan odavergődöm az a kijelzőpanelokhoz, azonban a generátor leállt, nem jeleznek semmit. - Na jó, mit tudunk? A C szárnyat találat érte, egyenlőre más túlélőről nem tudok. Körül kell néznem a hajón, fel kell mérnem a károkat. Felvettem a légszűrő maszkomat és magamhoz vettem a fegyvert amit a hídon találtam, ami nem volt más, mint egy (az ET elfogadásánál feltüntetett:) Galaxy Sp IX/b dolores és a két tár. Körülnéztem a hídon, hátha találok még valami hasznosat, legyen az tárgy vagy információ. Ez után a híd ajtaját kinyitva elindultam felfedezni a hajó többi részét. Óvatosan és elővigyázatosan haladtam. Kitudja hol sérült meg a hajótest és mi tette a lábát a fedélzetre...
|
|