Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Prelugia
Közzétéve: Jun 22, 2017 23:28:53 GMT 1
Post by Whitewolf on Jun 22, 2017 23:28:53 GMT 1
/Cyrus Merrick/
A hőkamera lassan felméri a terepet. Sorra felvillanak a különböző lámpák, generátorok, oxigénpumpák, és különböző kissebb hőkibocsátó eszközök a kijelzőn. Sajna a kemény ércekkel dúsan telített kőfal eléggé akadályozza a látásodat de elég sok dolog utal arra, hogy a keresett személy az elhagyatott tárnákban lesz. Mivel arrafelé rendes körülmények között abszolút nem szabadna hőforrásnak lennie. Ezzel szemben viszont jópát lámpa világít. Ráadásul az ösztönöd is ezt súgja. Úgyhogy intesz a vadász társadnak és elindultok az elhagyatott tárnák felé. A hőnyomokat még egy jó tíz percig követitek míg végül a hőkamera pittyogva lemerül de így is megtaláljátok amit kerestetek. Egy hatalmas köralakú központi terem erősen megvilágítva. A közepén pedig ott a csomag amit keresel. A sárga színű fém doboz pontosan megfelel a leírásoknak. No meg persze itt van Sin-du is. A mantida idegesen babrál valami elektronikus eszközzel ami a dobozra van kötve. Közben persze összevissza beszél magában. Teljesen érthetetlen, hogy mit de érezhetően motyog. De mivel háttal áll, ráadásul egy magaslaton vagytok, még nem vett észre titeket.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Prelugia
Közzétéve: Jun 24, 2017 20:49:39 GMT 1
Post by Mocsok on Jun 24, 2017 20:49:39 GMT 1
A hőkamera jó ötletnek bizonyult. Bár az első pár másodpercben rettentően kaotikus látványt nyújtottak a különböző színekben pompázó objektumok, végül minden szépen kivehetővé vált. Rajtunk kívül más élőlényt nem észleltem viszont, a bal oldali elhagyatott járat gyanúsan sok lámpa égett, annak ellenére, hogy elvileg elhagyatottnak kéne lennie. Már csak egy dolgot kellett eldöntenem. Vigyem-e magammal a mantida vadászt vagy sem. Nyilván hasznosnak bizonyult volna ha elfajulnak a dolgok, de ha kiderül, hogy Sin-du valójában kifejezetten békés és hasznos munkálatokat végez odalent, amit a halálával igencsak meggátolnék, könnyedén ellenem fordulhat ez pedig olyan amit most a legkevésbé sem szeretnék. Meg persze nem tudom mennyire nézné jó szemmel ha amint meglátnám, pofán lőném a rohadékot és elvinném a kis táskáját. Mit ne mondjak átkozottul ráuntam már erre a nyomozós baromságra. Az lenne a legoptimálisabb opció ha fognám a csomagot, lepasszolnám és a hátam mögött hagyhatnám ezt a rohadt bolygót, de még a legjobb esetben is várt rám egy vadászat. Elvégre "Az ígéret szép szó..." Meeeg persze némi extra jutalék sem jönne rosszul. Végül egy hatalmas sóhaj a társamra néztem. - A bal oldali elhagyatott tárnákban rejtőzik. Egy jó tanács mielőtt bemennénk: Előbb lőj, aztán kérdezz. Ha esetleg nem vagy benne biztos, hogy sikerült ártalmatlanná tenni, a második pont előtt okvetlenül ismételd meg az elsőt... Tudod, ha esetleg bombákat telepit, akkor ne robbantsa ránk az egész bányát. Miután ezt letisztáztuk ismételten hagytam, hogy előre menjen. Nem tűnt rossz arcnak, viszont nálunk szakmai ártalom az erős bizalmatlanság. Csupán hátulról kalauzoltam a helyes irányok felé, majd amint elértük a főtermet elmutogattam neki, hogy maradjon az árnyékban. Nem tudom mennyit foghatott fel belőle mindenesetre reméltem, hogy eleget. A terem bejáratából figyeltük ahogy a célszemély egy elektromos készülékkel babrál. Gondolom a vadász is kiszúrta a sárga dobozt a terem közepén és csak reménykedni tudtam benne, hogy még nálam is kevesebbet tud róla. Féltérdre ereszkedtem, jobb vállamhoz nyomtam a puskatust, behunytam bal szemem a másikat pedig a fegyver távcsövéhez szorítottam. Távolabbról is adtam már le fejlövést, méghozzá különösebb problémák nélkül. Reméltem ezúttal sem lesznek problémák. A mutatóujjam megfeszült a ravaszon. - Nyugodj békében... - Súgtam magam elé a sötétségbe. Kiürítettem a tüdőm és a célkereszt megállt a mantida tarkóján. Minimális esély volt arra, hogy hibázzak, így meghúztam a ravaszt.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Prelugia
Közzétéve: Jul 2, 2017 21:38:12 GMT 1
Post by Whitewolf on Jul 2, 2017 21:38:12 GMT 1
/Cyrus Merrick/ Egy lövés visszhangzik a tárnákban. Éles kattanó hangja van. Egy Ariama az amit te sütöttél el. Lövedéke egyenesen átszáguldott a célpont torkán. Vékony dolog. Nehéz eltalálni. De a Mantidák határozott gyengepontja. Leugrasz a magaslatodról rá egy ládára majd onnan is lejjebb a sárga dobozhoz. A vizoroddal készítesz pár képet Sin-du hullájáról, hogy bizonyíthasd, hogy te ölted meg majd odalépsz a sárga dobozhoz. Oldalán számodra ismeretlen nyelven írt piros felirat fut szögletes betűkkel. Még egy foganytú is elhelyezkedik rajta így cipelni nem nehéz. Miután alaposan megvizsgálod, hogy nincs-e becsabdázba felkapod a tárgyat és a vadász barátoddal kicipeled a bányából. Kiérsz a bányából de valami nem stimmel. Először azthiszed megint esni fog de nem. Egy kibaszott csatahajó takarja el az eget. Egyik pillanatról a másikra úgy érzed mintha megvakultál volna. Először azért mert nagyon sötét van. Másodszor pedig mert nagyon világos. Valójában csak a vizorod kezdte el automatikusan állítgatni önmagát, nehogy megvakulj. Mire végre beáll rendesen addigra meglátod a fényforrsá okozóját. Az becsapódó feltehetőleg az űrhajóról kilőtt atomtöltet lökéshulláma mindent visz magával. Kivéve téged. Valahogy a dzsungel mindenhol elpusztult de te megmaradtál. Fejedet kapkodva keresed ennek az okát míg végül rábukkansz. Egy halvány kékes derengés vesz téged körül. Mely egyenesen a sárga dobozból ered. Szóval erre jó. Egy mozgatható automatikus pajzsgenerátor ami még a nukleéris csapásokat is kibírja. *Ksssh Megszólal az adóvevőd. Először érthetetlen beszéd hallatszik benne majd egyre inkább tisztul. -Halló...hallasz? Na végre tiszta az adás. Szóval haver van egy kurvajó ajánlatom számodra mert látom működik a cucc amiért leküldött téged az egyik Skullers klán főnöke. Mit szólnál ha inkább nekünk adnád el a cuccot? Mondjuk az ár másfélszereséért. A Sil-Nanduk nagyon is jó üzlettárs tud lenni.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
|
Prelugia
Közzétéve: Jul 4, 2017 12:05:56 GMT 1
Post by Mocsok on Jul 4, 2017 12:05:56 GMT 1
A fegyver eldördült, a mantida pedig a földre zuhant. A célpont kiiktatva. A golyó a torkán ment át, esélye sem volt már az életben maradásra. A feladat fele letudva. Persze ennek bizonyítására még csináltam pár képet a hulláról. Igyekeztem az egyetlen külső sajátosságára koncentrálni, a kék foltra a fején. Miután ez megvolt, a dobozhoz mentem. Gőzöm se volt mi lehet ez. Persze ott motoszkált a fejemben, hogy bármelyik pillanatban ropogósra süthet ez a szar, de ha már idáig eljöttem nem hagyom itt az biztos. Amint kiléptem a bányából már éreztem, hogy valami nem stimmel. Gyanúsan sötét volt. Az egére pillantottam és szinte azonnal kiszúrtam a hatalmas csatahajót. Csupán egy hangos "bazdmeg" hagyta el a számat, majd jött a hatalmas villanás, annál is nagyobb hangzavar kíséretében. Nem láttam szinte semmit és bár a vizorom erősen dolgozott, hogy orvosolja a problémát még így is sokáig vaknak éreztem magam. Végül kitisztult a látásom. Az elszenesedett tájból és a körülöttem lévő kékes fényekből kapásból arra gondoltam, hogy meghaltam, de amint megláttam a hatalmas gomba alakú tűzfelhőt, már azon járt az agyam, hogy mégis hogy a retekbe nem haltam meg. Végül aztán rájöttem, hogy amit kihoztam egy pajzsgenerátor volt. Remélem, hogy bombaként is jól funkcionál, mert kedvem támadt felrobbantani azokat a szarzsákokat... -Halló...hallasz? Na végre tiszta az adás. Szóval haver van egy kurvajó ajánlatom számodra mert látom működik a cucc amiért leküldött téged az egyik Skullers klán főnöke. Mit szólnál ha inkább nekünk adnád el a cuccot? Mondjuk az ár másfélszereséért. A Sil-Nanduk nagyon is jó üzlettárs tud lenni. - Ez a szar túlélt egy kicseszett atomrobbanást. Szóval ennél jóval többet kérek.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Prelugia
Közzétéve: Jul 27, 2017 17:43:21 GMT 1
Post by Whitewolf on Jul 27, 2017 17:43:21 GMT 1
/Cyrus Merrick/
Miközben válaszolsz a hadihajónak észreveszed a Mantida barátodat. A szemeit fogja és térdel. Neki nem volt sötétítő sisakja úgyhogy a robbanáskor keletkező villanás egyszerűen megvakította. Ezen te már nem tudsz segíteni. -Barátom van egy rossz hírem. Lehet, hogy kibírt egy atomrobbanást a pajzsod de előbb utóbb csak lemerül. Mi pedig tudunk várni. Rengeteg a kajánk épp most fosztottunk ki egy gazdag kereskedő állomást. Szóval adunk egy órát aztán megnézzük mi egyebet bír ki még az a pajzs. Mi így-is úgy-is megszerezzük te viszont lehet, hogy kapsz egy kis pénzt is érte, de lehet, hogy csak meghalsz. A hajó elejéből egy hatalmas hologram vetül az égre mely a bolygó egy óráját méri. Ez az otthoni időd szerint egy órának mindössze a fele. Ráadásul egy járőrözni induló vadászgép is elhagyja a jármű oldalát, hogy körülnézzen.
A megoldáson gondolkozva töröd a fejed már egy ideje. A számláló már a felénél jár. Baromira nincs szerencséd. Vagy éppen az van? Három újabb hajó robban be a térségbe. Ezek csak Fregattok de az aljukon kirajzolódnak a hatalmas lángoló egyszemű koponyák. Nem az a Skullers banda akinek le kéne szállítanod a cuccot de elméletileg szövetségesek. Elméletben. Ezeknél a kalózoknál sosem tudni.
-Hé te mocskos vágott szemű-szólal meg a rádiód. Az adás az újjonnan érkezett hajók egyikéről jön.-Hogy volt pofád leatomozni a bolygónkat? Ez FlameSkuller terület te pöcs. Kinyírunk.
Ezek a kalózok ennyire idióták nem lehetnek. Rossz frekvencián üzengetnek. Nem a Sil-nanduk hadihajóra hanem neked jött az üzenet. Megteheted, hogy szólsz nekik vagy esetleg kimenteted magad. De mennyivel viccesebb lehet egymásra uszítani a mocskokat és a káoszban lelépni?
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Prelugia
Közzétéve: Jul 31, 2017 19:59:52 GMT 1
Post by Mocsok on Jul 31, 2017 19:59:52 GMT 1
Valahogy sejtettem, hogy nem lesznek alkudozós kedvükben, így nem kifejezetten lepett meg az elutasításuk. A fenyegetésük pedig egyenesen szánalmas volt. Végre kitisztult a fejem és már nem álltam sokk hatása alatt, így képes voltam teljes mértékben felmérni a helyzetet. A bolygó a skullers-ekhez tartozott, a bombázó hajó viszont rohadtul nem. Gondolom már híre ment a pusztításnak, és egy egész flotta jön majd megtorolni a bolygójukon okozott kárt. Legalábbis reméltem, méghozzá olyannyira, hogy úgymond erre tettem fel mindent. Egy óra hosszú idő. Ha nem is érnek ide legrosszabb estben az utolsó pár percben átpasszolom nekik a pajzsot és megyek a dolgomra.
Időközben észrevettem, hogy a vadász az atomrobbanásnak köszönhetően teljesen megvakult, így fél órát töltöttem azzal, hogy megpróbáljam biztonságos helyre vinni. Vagy legalább egy olyanra ahol vigyáznak rá. Kisebb bajom is nagyobb volt annál minthogy egy vak mantidára vigyázzak. Viszont hiába a fél óra gyaloglás, még így is tisztán láttam a hajó számlálóját. Pontosabban az időt is azon néztem meg. Kissé kezdett aggasztani, hogy már az idő fele letelt és még mindig semmi. Már ott motoszkált a fejemben a megadás gondolata, de hamar elillant amint hirtelen három fregatt robbant be a naprendszerbe. Nem kellett megnéznem a festést, hogy tudjam, ez a skullers klán. Őszintén szólva három fregattnál többre számítottam, de ez is jobb mint a semmi. Már csak ki kell várnom, hogy egymás torkának essenek. - Hé te mocskos vágott szemű. - He? - Hogy volt pofád leatomozni a bolygónkat? Ez FlameSkuller terület te pöcs. Kinyírunk. Kissé meglepett, hogy mindez az én adóvevőmben szólalt meg. Bár a maszk elfedte, rémisztően sátáni vigyor telepedett a képemre, amint felmerültek bennem az ezzel járó előnyök. Megköszörültem a torkom, a számhoz emeltem az adóvevőt és elváltoztattam a hangom, meg felvettem a jól meg szokott nyelvjárást. - Hajrá seggfejek! Pillanatok alatt beszereljük az új pajzsot és akkor cseszhetitek. Ezzel részemről le is némítottam a rádiót és vártam a tűzijátékot. Remélhetőleg értették mire céloztam, a pajzzsal és mostanra már halottnak hisznek. Épp elég ha csak egy kalózbanda üldöz majd miután megpattantam innen.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Prelugia
Közzétéve: Aug 7, 2017 1:03:17 GMT 1
Post by Whitewolf on Aug 7, 2017 1:03:17 GMT 1
Cyrus Merrick
-Rendben van köcsög te akartad. Mutassuk meg, hogyan harcol egy koponya! A rádiócsend három másodpercét gyönyörű tüzijáték követi. A három Skuller fregatton látszik, hogy a röpképtelenségig tömték őket extra fegyverzettel. Kábé az első pillanatban vagy ötven rakétát lőnek ki a még mindig meglepetten kommunikálni próbáló Sil Nanduk hajóra. Masszív károkat okoznak az orrban míg végre azok visszalőnek. Az első koncentrált sorozat leszedi az egyik fregattot még kisebbre csökkentve a koponyák esélyeit. A második hajót ráadásul egy egyszerű ütközéssel rombolja le hiszen a hajó orrának már úgyis mindegy. A legtöbb Skuller klán azonban arról híres, hogy eszméletlen őrült. A flameskullsnál ez a tűzhalál imádatában merül ki. Így jól bele is barmolnak a náluk sokkalta nagyobb hajóba. Igazán ritka látványnak lehettél most tanúja. Egy átlag légiharcban fele ennyi ütközés sem történik. Most pedig alkatrészek hullanak az égből.
A túlélők csapatszállító gépekkel próbálnak menekülni a lángoló gépektől. Kettő is a közeledben landol mivel a robbanásokban megsérülnek. Az egyik a valamivel újabb állapotban lévő egyterű skullers gép a másik pedig egy rozogább sárga Nanduk szálíttó. Ez sokkal méretesebb a másiknál. Mindkettő elég jó állapotban landol ahhoz, hogy ismét fel tudj szállni vele.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Prelugia
Közzétéve: Aug 13, 2017 13:02:31 GMT 1
Post by Mocsok on Aug 13, 2017 13:02:31 GMT 1
Alig kellett várnom pár másodpercet és a három fregatt már tüzet is nyitott én pedig elégedetten szemléltem a tűzijátékot. Apám fegyverrel irtotta a kalózokat, de már látom, hogy kár ezekbe a golyó. Kiirtják ezek egymást is, csak egy apró szikra kell az olajra. A csata még a földről is rettentően látványos volt. A skullers klán hajói megállás nélkül sorozták a némileg felkészületlenül ért Sil Nanduk hadihajót, és még így is, mindezek ellenére azok a rohadékok álltak nyerésre... Az egyik fregatt viszonylag elég hamar összetört, majd jött a második is, melyet egy frontális ütközéssel intézett el. A remény hogy túlélem, a második hajóval egyhuzamban tört ripityára. Mégis miből van az a rohadt csatahajó? Már minden veszni látszott, mikor az utolsó fregatt teljes sebességre kapcsolt és egyenesen a csatahajó felé vette az irányt. Csupán egy pillanat telt és az eget ellepték a zuhanó roncsok. Tudtam jól, hogy ha nem tűnök el gyorsan, akkor az egyik lezuhanó hajódarab valószínűleg pontot tesz az életem történetére. Úgy látszott, hogy az aznapi szerencsém kezdett egyre grandiózusabb mértékeket ölteni. Szabadulásom kulcsa konkrétan az égből hullott elém és még válogathattam is. Egyértelműen a skullers gépet választottam. Gyorsabb volt és ők jelen pillanatban nem akartak megölni. Persze azért elővettem a puskám és felkészültem arra, hogy pofán lőjek bárkit aki meggátolná a menekülésem. Mantida Barátom egyik csápját a vállamra tettem és közöltem vele, hogy ha élni akar, akkor maradjon csendben és meg ne próbáljon elengedni csak ha szólok. Ha sikerül a hajót megszereznem és még képes lesz arra, hogy felszálljon azonnal kirepülök a rendszerből, egy jóval biztonságosabb helyre, ahol nem találnak rám a kalózok. Kíváncsi vagyok, hogy az ayraiak mennyit fizetnének a pajzsért.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Prelugia
Közzétéve: Aug 28, 2017 2:37:10 GMT 1
Post by Whitewolf on Aug 28, 2017 2:37:10 GMT 1
Odarohansz a Skullers géphez. Valami ősrégi típus. Még a gyártóját sem nagyon ismered. Feltehetőleg még a Gaiai háború előtt használták és nem emberek. A két hajtóműve az oldalán helyezkedik el míg egy dupla lézerfegyver található az elején. Nem túl nagy gép. Mindössze 10 méter hosszú. A mantida barátoddal együtt meg is töltenétek az egészet. Odarohantok ketten a hajühoz aminek a pilótája éppen pakol le valamit. Egy légvédelmi ágyú alkatrészeinek tűnik. Ezek az átkozottak a földön is folytatni akarják a csatát. Teljesen kattantak. Amint közel értek a pilóta felkapja a fejét és felteszi a kezét. Nincs nála fegyver de most legalább jól megnézheted magadnak. NJem nagyon tudod viszont megállapítani, hogy kivel van dolgod hiszen csak egy szkafandert és benne egy vékony testet látsz. -Én megadom magam...viszont neked felteszem a kérdést. Biztos, hogy a közelgő legnagyobb szarvihar közepén akarsz elmenni? Mármint gondolom, hogy nem a Sil tagja vagy. Akkor már messziről lelőttél volna. Nem...te vagy az akiért eleve idejöttünk, igazam van-e? A bérgyilkos akit a klán felbérelt, hogy szedje össze a táskát. Nos nem kell addigra sietni. A harcikürtök már megszólaltak. Nassi hamarosan... Az, hogy mit csinál ez a bizonyos Nassi már nem tudod meg, ugyanis egy leadott lövés sorozat bunkón közbevág. Valahol a közelben ugat fel azonban nem rátok. A túlélők máris irtani kezdték egymást a nukleáris robbanástól még mindig forrongó dzsungelben. A két kalóz csoport rivalizálása több száz évet is visszakövethető és ezek az emberek valószínűleg már így nevelődtek. A fegyvertűzben az új szkafanderes ismerősöd bepánikol és elkezd az űrhajóba befelé menekülni. Miközben a lövések egyre inkább közelednek. Látszólag a túloldalon elhelyezkedők lehetnek túlelőben. Legalábbis a sokkal több lövés jön onnan mint innen indul.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
|
Prelugia
Közzétéve: Oct 27, 2017 20:05:44 GMT 1
Post by Mocsok on Oct 27, 2017 20:05:44 GMT 1
Szerencsére sikerült anélkül elérni a hajót, hogy golyót kaptunk volna. A pilóta épp azzal foglalatoskodott, hogy lepakolja a hajó rakományát egészen addig ameddig fel nem tűnt neki, hogy fegyvert szegezek rá. Azonnal a magasba dobta kezeit, jelezve megadását, így nem lőttem agyon. -Én megadom magam...viszont neked felteszem a kérdést. Biztos, hogy a közelgő legnagyobb szarvihar közepén akarsz elmenni? Mármint gondolom, hogy nem a Sil tagja vagy. Akkor már messziről lelőttél volna. Nem...te vagy az akiért eleve idejöttünk, igazam van-e? A bérgyilkos akit a klán felbérelt, hogy szedje össze a táskát. Nos nem kell addigra sietni. A harcikürtök már megszólaltak. Nassi hamarosan... Egy lövés zavarta meg a monológot, nekem meg több se kellett. Belökdöstem megvakult mantida barátomat a hajó fedélzetére, majd a pilótához szóltam. - Szarvihar ide vagy oda, ha nem szállsz fel azonnal, szitává lyuggatják ezt az átkozott tragacsot, velünk együtt. Remélhetőleg ez megadta kellő motivációt számára, viszont ha nem akkor pillanatokon belül azzal szembesülhet, hogy farkasszemet néz a puskám csövével. - A legközelebbi naprendszer felé kérném a fuvart. Gonosz vigyor húzódott az arcomon. Sajnos a mai napig nem sikerült megszoknom, hogy ez a maszknak köszönhetően nem sokat ér, de legalább segíti a beleélést.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Prelugia
Közzétéve: Oct 30, 2017 0:40:07 GMT 1
Post by Whitewolf on Oct 30, 2017 0:40:07 GMT 1
<abbr>Cyrus Merrick
A pilóta nem nagyon tud mást csinálni minthogy engedelmeskedik. Az űrhajóban nem biztos, hogy meghal te viszont eléggé úgy tűnsz mint aki komolyan gondolja amit mond. Úgyhogy felkapja magát és veletek együtt beül az öreg szállítóba. Annak persze eltart egy ideig míg elindul így közben akárcsak az eső pattognak le róla a golyók. Vagy ez tényleg csapadék volna? Ezen a bolygón sosem lehet tudni. Végül egy két nagyobb robbanás tör elő a lefelé irányított hajtóművekből és a hajó felemelkedik. Egyre magasabbról látod ahogy a Sil és a Skuller kalózok tüzet váltanak egymás közt. Talán még egy lézerfegyver is el-el csattan. Sőt azt is látod ahogy az egyik leparkolt űrhajó mellett egy állványt rak ki valaki. Aztán meg azt, hogy ez az állvány valójában egy hordozható föld-levegő rakéta indító állommás. Innentől nem telik sokba kiszámolnod, hogy mi következik. A vén tragacsnak esélye sincs kikerülni a három felétek induló követő rakétát. Ettől függetlenül a pilótátok meglepen jól teljesít. Annak ellenére, hogy teljes pánikban van és közben vagy összevissza motyog vagy pedig eszeveszetten gurguláza sikítozik. A jobb szárnyat éri találat ami elég durván megrázz titeket és téged a földre dob. Ekkor jut eszedbe először a biztonsági öv gondolata. Bár lehet annyira még sem jó ötlet. Mi van ha beragad és ki kell ugrani? Szépen lassan az űrbe emelkedtek a géppel. A pilóta pedig aki a vége felé már nem pánikolt annyira mély levegőt vesz. -A jobb oldali hajtómű megsemmisült. A gép manőverező képessége borzalmas. Én pedig alig tudtam kikerülni azokat a nyamvadt rakétákat. Ha így találnak meg minket idekint halottak vagyunk. Legalábbis te biztosan-mutat rád. A skullers nekem a barátom. Elvégre nem akarnak elveszteni egy remek támogató pilótát. Nem tudom, hogy hova a szarba akarsz elmenni de ezt a gépet nagyon gyorsan meg kell szerelni. A végén még az üzemanyagunkat is elveszítjük. Már ha nem lő szét előbb valamelyik bárka. A pilóta beszéde megint egyre vékonyabb és gyorsabb lesz. Ráadásul egyre vadabbul gesztikulál. Úgy néz ki ő az a pánikolós fajta. -Még szerencse, hogy tudok egy skullers szerelőt a környéken.
Ez azért elég kockázatosnak tűnik. Elvégre nem biztos, hogy ott neked örülni fognak. De lehet legalább leadhatod nekik a melót. Már ha ugyanaz a klán az mint amelyik felbérelt. Talán vannak civil szerelők is a környéken. Vagy a stoppolás. Meg még ezer másik megoldás. </abbr>
|
|