Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Guintar
Közzétéve: Apr 22, 2017 21:39:40 GMT 1
Post by Whitewolf on Apr 22, 2017 21:39:40 GMT 1
Zóna: Anarchista űr Rendszer: Son-Etna Holdak: 1 (Katile) Beosztás: 1b (Lakható) Legfejlettebb létforma: Kőkorszak. Településeket még csak kis létszámban alapított az egyenlítőtől délre fekvő termékeny területeken. A faj egységes névvel nem rendelkezik. Jelenleg a Kodik néven hivatkozna rá. Átlag hőmérséklet az egyenlítőn: 33,4 c oÁtlag hőmérséklet a sarkkörön: -16 c oSugár: 6711 km Legmélyebb pont: 10 km Legmagasabb pont: 7,1 km A 3. bolygó a redszerében. A felszínének 59%-át víz borítja.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Guintar
Közzétéve: Apr 22, 2017 22:17:25 GMT 1
Post by Whitewolf on Apr 22, 2017 22:17:25 GMT 1
Luck Worther
Elfogyott az utolsó adag kajád is. A fenébe. Bár még nem vagy éhes lehet nem ártana már most zsákmányolnod valamit, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen. Szomorúan felpillantasz a lezuhant Rat csapatszállítóra. Illetve annak a maradékára. Nagyjából másfél napja indultatok ide a Son-Etna bázisról mikor valami bekrepált a hajón. A zuhanást pedig csak te élted túl. Óriási mázli, hogy pár karcolással megúsztad. Viszont most kajára lenne szükséged a túléléshez. Legalábbis addig amíg az utánatok küldött mentő csapatok meg nem találnak. Egy darabig próbálkoztál rádión felvenni velük a kapcsolatot ugyan de aztán elég gyorsan rájöttél, hogy a zuhanás azt is tönkrevágta szóval esélytelen. Viszont addig volt időd tanulmányozni a térképeket. Jó hír, hogy a közelben van egy Kodik törzs. A rossz hír, hogy biztosan nem fogod tudni magad megértetni velük. Még csak nem is láttál élőben a fajból senkit csak képeken láttad meg a kutatóktól hallottál róluk. De követhetnéd a folyót délre vagy északra. Hátha találsz valamilyen állatot amit lelőhetsz és megsüthetsz magadnak. Bármerre is indulsz valószínűleg ugyanazon a szavannán fogsz kikötni ahol most is vagy. Valahol nagyon messze délre látsz csak hegyeket. Északra pedig erdőséget. Szóval rajtad áll a döntés: Elmész a Kodikhoz keletre? Vagy követed a folyót északra az erődig? Esetleg Délre mész a hegyekbe? Vagy helyben maradsz és várod a csodát?
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:01:53 GMT 1
Nov 23, 2024 14:01:53 GMT 1
|
Guintar
Közzétéve: Apr 29, 2017 16:03:29 GMT 1
Post by Deleted on Apr 29, 2017 16:03:29 GMT 1
Ami után lezuhant a hajó és felkeltem a földről és körülnéztem mindenki halott volt. Aki a hajón volt. Hosszú fejtegetés után megértettem a térképet. A társaim halála nagyon megrázott. Mert már nagyon jó barátok voltunk. Ezért eltemettem őket. Én nagyon rosszul éreztem magamat a semmi közepén. Ám tudtam hogy ezen a bolygón él egy Kodik nevű törzs. Amik úgy néznek ki mint a lajhárok. És mivel csak kőkorszaki a fejlettségük ezért nem jelentenek nagy veszélyt. Habár ha nagyon sokan egyszerre támadnak. Abból talán nagy probléma lehet. De nem ezzel kéne foglalkoznom. Inkább azzal hogy életben maradjak és még ételt s vizet kellene keresnem. Habár vizet nem nagyon mert itt van a folyó. De az még jobb kérdés hogy elinduljak valamerre vagy maradjak itt és várjam a erősítést. A Kodikok keletre vannak szerintem. Hmmm ha oda mennék akkor prémet is csinálhatnék belőlük ha persze megtámadnak. De ha a folyót követem akkor valószínűleg egy erdő kötök ki. De még a hegyek is ott vannak. Áhh eldöntöttem elmegyej keletre.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Guintar
Közzétéve: Apr 29, 2017 16:47:31 GMT 1
Post by Whitewolf on Apr 29, 2017 16:47:31 GMT 1
Luck Worther Felpillantasz a napra, hogy megállapítsd merre is van. Majd elindulsz keletre. Nem is kell olyan sokat gyalogolnod a Szavannán. Legalábbis biztos nem annyit amennyit a hegyekig kellett volna. Utadon alaposan szemügyre veszed a terepet. Nagyrészt fű és alacsony bokrok borítják. Madarakat látsz csak elsuhanni az égen illetve a távolban egy furcsa állat párt figyelsz meg. Az egyik girbe-gurba formájú fáról legelésznek békésen. Ráadásul nem is picik. A hosszú nyakukat nem is számítva legalább akkorák mint egy autó. Az egyik feléd fordítja ugyan a fejét egy pillanatra de mivel messze vagy nem nagyon törődik veled. gyorsan visszatér a falevél rágcsáláshoz. Az utad összesen három órát emészt fel míg végre elérkezel a Kodik faluhoz. Nem nagy település de jelenleg ez az egyik legfejlettebb civilizáció a bolygón. De az állattenyésztést még ők se fedezték fel csak a növénytermesztést. Ahogy keletről megközelíted a falut már messziről látod ahogy a Kodikok rohannak feléd. Úgy néz ki csak ketten szúrtak ki. Kezükben kőhegyű dárdákat szorongatnak és azokat szegezik rád. Miközben értelmetlen nyelven hadoválnak egymásnak. Feltehetőleg úgy gondolják, hogy valami újfajta állat lehetsz. De az arckifejezésükről nem nagyon tudsz leolvasni semmit mivel nem nagyon ismered a faj mimikáját. Mindenesetre mindkettő lándzsát szegez rád de nem nagyon akarnak támadni csak figyelik, hogy mit fogsz csinálni.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Guintar
Közzétéve: May 12, 2017 21:56:58 GMT 1
Post by Deleted on May 12, 2017 21:56:58 GMT 1
Az úton, amikor elindultam akkor mindig vissza tekintettem a hajó romjaira. De nagy nehezen rávettem magam hogy elinduljak. Igazából az úton elgondolkoztam, mi van, ha azok a lajhárok megölnek vagy megesznek. De igazából, ha meg ott maradok, és nem jön, a felmentés akkor meg ott halok éhen vagy szomjan. Tehát mindegy volt, inkább meghalok harcban, mint, ott egyhelyben ülve. És elindultam. Nagy nehezen eljutottam a faluhoz ahol azok a lajhárok voltak. De előtte azok a nagy magas nyakú lények elégé megijesztettek. Na de amikor a lajhárok is oda jöttek, na akkor nem javult a helyzet. Mivel nem ismertem a ’’ nyelvüket ’’ ezért gondoltam az arcukról próbálok olvasni na, az sem ment. Ezért egy picit meglepődtem. Mert még a lándzsákkal is ott mutogattak felém. És még az után is azon gondolkoztam hogy melyik ’’ szavuk ’’ mit jelent miután elbújtam egy szikla mögé. Amikor kinéztem a szikla mögül akkor a lajhárok még mindig ott voltak és ott ’’ beszélgettek ’’ valamit. Ám pár perc múlva elmentek. Én gondoltam belopakodom a faluba. És mondjuk úgy hogy sikerrel jártam. Mert nagyon bentre nem nagyon jutottam mert nem volt nagyon hova elbújni .Miután ettem és ittam kerestem egy búvó helyet kicsit kicsi volt de az alvásnak megfelelt. Alvás ellőt elgondolkoztam hogy vajon holnap mi lesz mit fogok tenni és mikor fognak jönni azok akik megmentenek.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Guintar
Közzétéve: May 27, 2017 13:07:19 GMT 1
Post by Whitewolf on May 27, 2017 13:07:19 GMT 1
Álmodból egy böködő érzés kelt fel. Kinyitod a szemedet és két Kodik magasodik feléd. Az egyik épp a lándzsájának a hegyével piszkál téged és azon gondolkozik élsz-e még egyáltalán. Mikor megmozdulsz összerezzennek és hátraugranak és hangosan magyaráznak a maguk érthetetlen nyelvén. A nap állásából megtudod, hogy bizony nem hagytak sokat aludni. Feltehetőleg a nyomaidat követve jutottak el ide. Most viszont a sarokba vagy szorítva nem nagyon tudod lehagyni őket. Ha el akarsz menekülni akkor ki kell találnod valamit. De lehet, hogy elég lenne simán engedelmeskedni nekik vagy esetleg megpróbálkozni némi kommunikációval valamilyen formában.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Guintar
Közzétéve: Jun 9, 2017 20:49:45 GMT 1
Post by Deleted on Jun 9, 2017 20:49:45 GMT 1
Na, gondoltam magamban, amikor az a bökő érzés találkozott az oldalammal. Most meghalok. De mivel összerezzentek ezért volt időm felállni és elfutni. Vagyis azt hittem, hogy tudok futni. De eddig nem igazán ment. Ameddig aludtam, az a kicsi idő alatt álmodtam is valamit, ami jó lenne ha most megtörténne. Na de várjunk csak. Hát én hülye, itt vannak a fegyvereim. Ekkor megálltam és rájuk fogtam a fegyverem.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Guintar
Közzétéve: Jun 22, 2017 8:55:30 GMT 1
Post by Deleted on Jun 22, 2017 8:55:30 GMT 1
Ekkor ők hirtelen megálltak. Én a pisztolyomat fogta az egyikre nem tudták, hogy mit csinálok. Amikor közelebbről megnézte kapott egy golyót tőlem ajándékba. A másik ilyenkor hátra ugrott és elkezdett ordibálni. Erre lábon lőttem. Után pedig fejen, mint a másikat. Ez után elindultam északra az erdőbe. Útközben visszanéztem a hajóroncshoz. És amikor elértem oda akkor leültem egy picit nosztalgiázni. Hogy hogy is történt. Itt az elején. Amikor elindultam a kodikokhoz. Vagy ha már nosztalgia, akkor arra, hogy öltem meg az apám gyilkosát. Ez után elindultam. De még mindig arra gondoltam, hogy mikor jönnek el értem a „megmentőim”. Egyszerűen nem tudtam belenyugodni. Egyszer csak meghallok valami furcsa zajt. A mesterlövész puskámmal az irányába néztem. És amikor megláttam, hogy a kodikok futnak felém elkezdtem őket egyesével lelőni. De amikor már közel értek akkor előkaptam a pisztolyomat és azzal lőttem le őket. Amikor kifogyott a táram a pisztoly ledobtam a földre és felkaptam egy lándzsát. És azzal szúrtam le a felém futóakat. De volt, amelyik sikeresen megszúrt, de szerencsére a lábamat. Annak a lándzsát a fejébe állítottam bele. Amikor elfogytak egyből elláttam a sebeimet. És elindultam megint az erdő felé északra. Útközben megálltam. És körülnéztem van e valami menedék éjszakára. Még több gyaloglás után találtam is. Az erdő mellet. Egy gödröt, amibe nem nagyon fértem bele. De összehúztam magamat. És úgy már belefértem. De mivel nem akartam, hogy úgy járjak, hogy valami megesz. Ezért álcáztam a kis gödrömet. Falevelekkel és faágakkal. Amikor ez is kész lett. Lefeküdtem aludni.
|
|