Northside
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 6, 2022 12:33:53 GMT 1
Feb 27, 2016 16:26:07 GMT 1
|
Post by Northside on Feb 15, 2017 19:56:19 GMT 1
Résztvevők: Girion, Lee, Niteris, Ben, Kristof
Világvezető: Northside Műfaj: Vígjáték, Komédia Kis világ Rövid leírás: Egy rakat hülye szökik a szanatóriumból. Móka, szórakozás, kényszerzubbony. Tartalmas leírás:
A kaland során a játékosoknak meg kéne szökni egy pszichiátriából, ahol mindegyikük egy különös nyavalyában szenved. Mindenki máshogy látja a világot. Lehet, hogy valaki hűtőszekrénynek lát egy liftet, és csodálkozva tapasztalja a benne végbemenő forgalmat, és nem érti, miért nem talál benne grillcsirkét. Valaki más esetleg ruhásszekrénynek látja, vagy akár észre sem veszi. A játékosok mind whisperben kapnák a mesélőiket, majd anélkül, hogy elmondanák egymásnak, mit tartalmazott a mesélői, reagálniuk kell, és közösen megtalálni a kiutat. Mi igazi? Mi nem? Fontos-e egyáltalán a kijutáshoz? Én nem tudom; egyesek szerint én épp gépelek, de én tudom, hogy ez egy ZONGORA.
Karakter profilok: Igen Kötelező előtörténet: Nem Káromkodás: Felőlemaztánminden... Felnőtt jelenetek: Akár Kockagurító: Igen Egyéb szabályok: Mindenki egy körben csak egyszer írhat (Egy kör a mesélőivel zárul).
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
|
Post by Northside on Feb 25, 2017 22:34:15 GMT 1
fabi.byethost13.com/megoszto/gky_uploads/2017/02/1488058809-594-x-720px-montypyhton-1600x720.jpg *bugyborékolás* تمغؘوًىؾطكػؽٌڷقيۉطفؿٌڷقطىِيمييىيظڿننظڿفڿىلطنـڷييیقيیييػطكػللُػؿىِمظڷعىفڷـڷظطلطؾمٌڷؾمىىِېڿىؼڷوطىِيۉؼطقڿنۃيڿىػؿًيڷلٌؿىىِطىِمفمييٌملًقلؿؗىِمظطفیِػنڿلػؽُيےِػىىِػفڿوؾػقُػِفػغػييػقطكؿيكڿؽؠڿًِىؼػقػـيػييمييكؿػقܧييڷيطغيططىيطؼڿيطظميميجمقيظػللػكػققػىقػؽػؽُـۉىؽیكظؿىأیؽیييػؾػقُػِفػغػييػقػؽُكػللُػؿيوۉلًىطكؿلڿننٌطقطكؿؼڿقػىِ݇ؤؿيػوؿىلػٌ݇طلؽُطقےقغیؽڿقيؗىطومفظطلػؽُؽُیلُیو݇ظطولطفػوػيظػؾػقُػِػيييےفیوقػيييڿٌػؗىطومفظطلػؽُفطلطنڿٌمقيغػلػكؿىطفڷوكؿقُػل؞مىىِېۉوڷفطييًغظػللػظڷوفؿطقًغلؿكڿؽطٌؿقڷؽٌڿؽڿيؿىفؿقػؾػيٌڷولؿوطـيطمقُطلنؿؾؿنًؾؿؗيوۉلًىىطقىِػكظػٌمقيفؿيڿٌػػؽُيػقػؼملؼےقفػطكؿطؤؿيػوؿىلػٌ݇ؼطييُېفیِقػفػغڿىؿػىِفیِػفڿليىِمقؽڷقيؗىِمظطىِڿقڿلعىػلغػىڷققغمؽڷقيأۉِػىػؽٌُیغیوٌۃِظػلڷققٌطىًِلُۉفڷقٌطڟىطىِمظطقػؽؼمليمىطظظوڿىِػـطــلػكؿىقػؾػيػييٌمقلططٌڿؽڿوػؾطؽُلؿغػكڷوفڿىܧؐطِؗيُطؼوػىفۉـططكؿكطـغلػكػؽُيػقـػىؼطقطييػييفؿمييغۃىِػقؽػييبػييػلػيػىڿقػيؾٌ݇مقيطؼػقؾܧفىِؿليػكمِمؽيطفوطـيطثؿؐؗيوۉلكػققػييٌطلطنمفمقفطنًـطغػ؟ىيػلكػؽيؿقيمييطؾمؽُتمغؾطىِلڷقطيظطٌػؽُػؠطكػؽؤؿيؿلفۃٌےقظػمىمليكڿؽؾڷومككڷىؿفطلؽُطقؿىؑآػػوطلفؿػكػؽٌطقطكؿؾےقُػطفؿيءوؿىيۉؼلطفؾۃٌيطفغػعىطفطِيطِػؽُىِۉيٌمقيفڿنػىكملغمؽطيلؿؾمؽُؾمغموÓ ͵ΎΎ͉ВΙΙ͉Ί͉ΟΘΗΊΝΘΗ͉ΟΘΕΝ͕͉УΝΘΗ͉Ί͉ΗΊΐΖΊΖЊΓЊΑΘΣ͉͉͗ͪΔΘΌΜΒ͉ΔПΣΎΙВΗ͉ЊΕΕΘΐЊΕΝ͕͉ΊΑΘΐ͉ΊΣ͉ΕΊΜΜΊΗ͉ΖΎΐΒΗΞΕΝ͉Ί͉ΌВΕΓΊ͉ΏΎΕВ͉͉͗ͪΜΊΛΘΔΊΗ͉ΟΘΕΝ͉Ύΐ͉ΞΝΊΜΝЊΓВΔΘΣΝΊΝМ͉ΐПΗПΛҚ͕͉ΊΛΗΊ͉ΔΎΛΎΝΝΎΕ͉ΎΕΕЊΝΟΊ͕͉ΟΊΕΊΖΒΗΝ͉ΖΎΕΕΎΝΝΎ͉Ύΐ͉ΙΊ͉͉͗ͪΔΊΙΊΜΣΔΘМΔΊΝ͉ΏΞΛΊ͕͉ΣПΕ͉ΜΣЖΗҚΛΎ͉ΏΎΜΝΎΝΝВΔ͉͉͗ͪΟΘΗΊΝΘΝ͉ΟΊΕΊΖΒ͉ͷΒΝΎΛΒΜ͉ΗΎΟҚ͉ΙΒΕМΝΊ͉͑ͨ͒ΟΎΣΎΝΝΎ͕͉ΊΔΒ͉ВΙΙ͉ΗΞΐΘΊΕΖΊΜΊΗ͉ХΕПΐВΕΝ͉Ί͉ΟΎΣΎΝѺΏХΕΔВΎΗ͕͉ΊΑΘΕ͉ΟΘΕΝ͉Ύΐ͉ΛЊΒМ͉Ί͉ΙΞΕΝΘΗ͕͉ΊΖΒѺΕ͉ΓΊΣΣ͉ΣΎΗΎ͉ΜΣМΕΝ͉͗ϲΜ͉ΖΒΗΝ͉ΖΒΗΎΗ͉ΓМ͉ΟΘΗΊΝ͕͉ΎΣ͉ΒΜ͉ΎΕΟΘΕΝ͉ΕЊΝΟΊ͉ΠΌ͖ΟΎΕ͉͉͗ͪΟΊΐΘΗΊΗ͉ΖВΐ͉ΑЊΛΘΖ͉ΞΝΊΜ͉ΟΘΕΝ͉ΛΊΓΝΊ͉ΔЖΟХΕ͉ͣͽΘ͕͉ͯΛΊΗΔΒΎ͕͉ΖΎΐ͉ΟΊΕΊΖΒ͉ΛΎΝΊΛЊΕΝ͉͑ʹΛΒΜΝМΏ͕͉͒ΊΔΒ͉ΌΜΊΔ͉ΊΣΝ͉ΊΣ͉Ύΐ͉ΜΣМΝ͉ΝΞΝΊ͉ΖΘΗΘΐΊΝΗΒ͕͉ΑΘΐ͉͋ΒΔΊ͗͋Ì ѴҠҏҜҙҗғћҠғюԗҞҞғҜюҜғқюҤҝҚҢюҏюҤҗҚԏҕҜҏҙюҡҨԪҙҡԗҕғќю҄җҒԗҙҗюҞҡҨҗґҖҗԏҢҠҗԏҘԏҐҏҜюҜҧҏҠҏҚҢњюҏҖҝҚюѲҠќѼҗҢғҠҗҡюҔҝҕҏҒҢҏќюѯюҒҝҙҢҝҠюғҕҧюқҝҡԡҕԗҞюқԤҕԤҢҢюԪҚҒԤҕԗҚҢюғҕҧюҏҠҏҜҧҢҠԡҜңҡҝҜќюѯюҢҠԡҜңҡҡҏҚюҡҨғқҐғюҤҝҚҢюҏюҖ֟ҢտҡҨғҙҠԗҜҧњюҢғҚғюѴҠҏҜҙҗғюҙғҒҤғҜґюҙҏҘԏҗҤҏҚќюѯюҡҏҠҝҙҐҏҜюҤҝҚҢюғҕҧюҕҧԤҜҧԤҠ֟њюҐҏҠҜҏюҙғҠғҢҐғюҖғҚҧғҨғҢҢюҙԗҞњюҏқҗюѴҠҏҜҙҗғћҢюԏҐҠԏҨҝҚҢҏѩюԗҡюқғҚҚғҢҢғюғҕҧюҘҏҙңҨҨҗќюѯюҡҨҝҐҏюҙԤҨғҞԗҜюғҕҧюҤҗҚԏҕԛҢԡюҢҠҏҞԗҨюҚԡҕҝҢҢњюғҚҤԗҕҠғюѴҠҏҜҙҗғюҙԤҨҢңҒҝҢҢҏҜюҗқԏҒҢҏюҏҨюҏҙҠҝҐҏҢҗҙҏюқңҢҏҢҤԏҜҧҝҙҏҢќюѰғҜҜюҤҝҚҢюқԗҕюҏюҡҨҝҐԏҐҏҜюѻҠќѾҏқҚҗњюѴҠҏҜҙҗғюҚғҕҘҝҐҐюҐҏҠԏҢҘҏњюҏҙҗюԗҞҞюҏюҞҚҏҨқҏю҂҄ћҜюҜԗҨҢғюҏюҖԛҠғҙғҢќюѾғҠҡҨғюѴҠҏҜҙҗғюҐԏҠқҗҙҝҠюҢԏҤҝҨҖҏҢҝҢҢњюҏқҗҙҝҠюґҡҏҙюҏҙҏҠҢњюғҚҤԗҕҠғюҝҢҢюҤҝҚҢюҏюҙҗҘԏҠҏҢюҏюҢҠԡҜңҡюқғҚҚғҢҢќюіѯқԨҕҧюҏҨҜҏҞюѲҠќѼҗҢғҠҗҡюԗҞҞюҖԏҠҝқюқԏҡҗҙюҤғҜҒԗҕғҢюҗҡюҔҝҕҏҒҝҢҢњюҐҗҨҝҜҧҝҡюѺғғћҢњю҂ҝҒҝҢюқғҕюҤҏҚҏқҗюҠғҢҏҠҒԏҚҢҏҢњюҏҙҗюѹҠҗҡҢԡҔюҜԗҤҠғюҖҏҚҚҕҏҢҝҢҢњюԗҡюҜғқюҤҝҚҢюҙԗҞғҡюҏҠҢҗҙңҚԏҚҜҗњюԛҕҧюқҗҜҒғҜюҡҨҏҤҏюѐԪҐҚԪҐԪѐћҜғҙюҖҏҜҕҨҝҢҢќїÓ ΦϔΐΰϋϖχϔϋϕϐσϒόσϔχϏχύўώϋϐφϗώϖΐоώφјωыώϖσϜσϕϜϖσώуϐуώΎыϕσϕϜϑτуτσϐϏϋϐϖσϐыωϛϒуυϋχϐϕχϏуϔτχϐϐϘϑώϖΐΣϜϕχϐϋуώϋϕήχχΎσύϋυϕϋϖτϑώϑϐφϑϕζϑφΊσύϋσΤχϐυϗϕϐыϘϔχϊσώώωσϖϑϖϖυϕσύϘσώσϏϋϊўώϛχϑύϐуώψϑωϘσΎσϏϑϐφϘσυϕϋϐуώϖΨϔσϐύϋχыϕέϔϋϕϖϑψΐΣϕσϔϑύτσϐϑϖϖϘϑώϖσύσϐσϒыΎуϏϏыωχωϛϋύўύϕχϏϊχώϛχϜύχφχϖϖχώϔσόϖσΐΣϜяϔѕσϕϜϖσώώσώϕϜχϏτχϘϑώϖσύϋόуϔσϖΎσϏϋϐϐχϏϔыωϏϋϐφτχόјϖϖχύΎϘσώσϏϋϐϖσφϑύϖϑϔϋϕϜыύϏχώώχϖϖϘϑώϖχωϛϕϜχύϔыϐϛΐΣϕϜϑτуτσϐώχϘϑώϖύσϒυϕϑώϘσσυϕϋώώуϔΜσϜστώσύϑϐύχϔχϕϜϖўώτχϕϜӓϔҳφҳψыϐϛϏуϔσϏќωϛϋϕύχώώҳχϐϏχωϘϋώуωяϖϑϖϖσσϒуώϏσψуϖσϕϜϑτσϏуϕϋύϘыωыτχϐΐίχωσϏќωϛϘϑώϖχωϛύыϒσϒуϒуϔѕώσψσώϑϐωϛјϐϛјϔӓΎτσϔϐσύχϔχϖτχϖыϘχΐØ ͙ͷЁʹͽ̮ͳ͵ͼͯ;̮ͯͰͽͺϯ̮ͳͺ̮ͳ͵·̮ͷϯͽͰЁͺ̼̮͖ϯ̮ͯ΄ͽͺ̮Ͱͷͺͷͼͱͳͺ΄ͳ̮̮ͯͳΈͳ̺̮Ϸ̮Ёͺ̮ͻͳ͵̮ͷ̮΄ͳϷ̼̮͓͵ϷΈ̮ϷΈͯϯ̮ͯͽ̮Ͷͯ͵·ϯ̺̮Ͷͽ͵·̮ͳ͵·ͳͲЊͺ̮ͺͳ͵·ͳͼ̼̮͏̮Ͷͳͺ·̮ЄΈͳ;Ϸͼ̮ͳ͵·̮ϻͼΈЁͯΈͯͺ̮΄ͽͺ̺̮ͻЄ͵Єͳ̮ͳ͵·̮΄ͷͺͺͯͻͽΈϷͳͺ̺̮̮ͯͯͽͰͯͼ̮;ͳͲͷ͵̮ͳ͵·̮ϯͲ̮ͳͺͳ̮΄Ϸͳͺ̯̮͏̮ΈͽͰϯͼ̮ͯͼͳͻ̮΄ͽͺ̮̺̮ͯͯͯͳ̮ͯͰͺ̶̮ͯͯͼͳͻ̮ͷ̮Ϸͳͳ̺̮Ͷͽ͵·̮Ͷͽ͵·ͯͼ̮ЄΈͺͳͳͲͼͳ̮ͯΈ̮ͳͺͯͰͽͺЁͷ̷̺̮Ͳͳ̮΄ͽͺ̮ͳ͵·̮ͶѿџΈͳϷͼ·̮̮ͯͯͽͰͯͼ̺̮ͻͳͺͺͳͳ̮ͳ͵·̮ͶЈͳ΄џ̮ͼЄ΄Ϸͼͼ·ͳͺ̼̮͜ͳͻ̮ͽͯͺ̮ϷџͰͰ̮Ј̮ͯʹͳͺͰͯͼ̮̮ͯͯΈͽͰϯͰ̮ͯͶϯͻͯͼ̼͊Ͱ͌͊Ͱ̶͈̮͚͌͑͝͝ͳͳ̺̮͔ͯͼͷͳ̮Ϸ̮͢ͽͲ̮΄ͯͼͼ̮̮ͯͯΈͽͰϯͰͯͼ̼̮͜ͷͳͷ̮ͷ̮ͽ̮΄ͯͼ̺̮Ͳͳ̮̮ͯͲͷͺͷͲ̮ͻͷ̮ͯͼͳͻ̮ͺϯͽͲ̮џ̷̼Ó *bugyborékolás*
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:44:32 GMT 1
Nov 23, 2024 14:44:32 GMT 1
|
Post by Deleted on Feb 26, 2017 14:56:05 GMT 1
Lee éppen a drága nagyihoz ment vonattal. A vagon közepén álldogált, mint egy idióta (mivel az). A következő üzleten gondolkozott. Gondolta, hogy az a buzi a videjóban olyan népszerű az almatollal, akkor eladhatná. Egy félig megevett almát, és egy tollat vett fel az egyik asztalról, majd lazán átdöfte az almát a tollal. Meglátott egy elég idiótának tűnő alakot a vonaton (Pikás emberke). Odament hozzá, és karizmatikus üzletkötési képességével nekilátott az üzletnek: -Szevasz te ember. Látod mi van a kezembe'? Egy almatoll annak a buzinak a videjójából! Remélem te olyan bölcs vagy, hogy tudd, ezzel mindenkinek felvághatsz ám!! Az alma 30.000 forint, a toll az extra 70.000 forintér'. Na mivan, veszed vagy sem te holló?
|
|
girion
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Dec 28, 2020 12:36:02 GMT 1
Jul 22, 2016 14:01:21 GMT 1
|
Post by girion on Feb 26, 2017 17:31:58 GMT 1
- Jó reggelt doki! - köszönök rá a kis ülésünket vezénylő Niterisre. Régebben WC-t pucolt a profikám egy aluljáróban, de úgy tűnt többre hivatott. Szóval ebben az új verzióban áthelyeztem ide a kis nyaralómba. Azt hiszem jól döntöttem, 77%-kal elégedettebbnek tűnik itt. Főleg mióta megkapta az új székét. (Valójában nem színarany, csak be van vonva. Egy régi ismerősöm készíti őket Kínában. Hiába na, mindenkire gondolni kell.) Míg az ülés el nem kezdődik kiveszek a hűtőből egy kis kaját. Hurka, Tatankaceratops belsőséggel, Kentrosaurus vérrel Dinohippus bélbe töltve. Tudom, elég elvágós kaja, de imádom. Persze manapság már nem tenyésztek egyikből se, a Jurassic Park filmek óta nagyon macerás eldugni őket, de még időben bespájzoltam egy nagyobb készletet. Miután kellően melegre fújtam, falatozni kezdek. Persze nem akarom hogy a többiek irigyek legyenek így nekik inkább úgy teszek mintha csak a taknyomat enném. Hiába na, manapság nem szeretek embereket bántani. Még ennyire se. A doki viszont lehet zaklatott lesz ha nem kezdődik el az ülés, olyan szorgalmasra és lelkiismeretesre állítottam be legutóbb. Szépen letelepedek a fotelembe, kirúgom a lábtámaszt és hátradőlök, kajával a hasamon. - Mr. Pamli, gyere csatlakozz. A híreknek úgyis mindjárt vége! - persze hogy vége hisz én csináltam azt a műsort is. - Hé doki, kezdhetem én? Nevem Frankie. És ti? - fordulok az új fiúk felé. Nem mintha nem tudnám pontosan kik is ők, de hát ha szeretnék maguk is elmondani.
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Feb 26, 2017 18:04:03 GMT 1
Jaj a fejem, de fáj. Azok az alakok tegnap jól helyben hagytak. A kezemet se bírom mozgatni. Mi a szösz még mindig megvagyok bilincselve? Körülnézve pedig még jobban elsápadok a félelemtől, ilyen helyen még nem jártam. Nagyon régóta nem. Miért van az, hogy ezek az őrült démon alakok engem találnak meg mindig. Minden olyan borzalmas. Vér, mocsok és kínzószerek meg egy hűtő. De miért van itt egy hűtő? Jaj, ne ezek a démonok kioperálták a májam és a vesém! Sőt talán már a szívemet is kiszedték! Már nem bírom tovább magamban tartani. Ordítanom kell.
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! – Itt veszek egy mély levegőt, ki fújom magam. Majd folytatom ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Kérem ne bántsanak! Nekem családom és gyerekeim vannak! Kérem ne! Ne! Mi kell maguknak? Pénz? Ékszerek? A kocsim? Esetleg a vesém? Vigyék csak mind a maguké csak engedjenek el kérem! Nem mondom el senkinek amit tettek! Kérem! – Bömbölöm, közben pedig még a takony is kibukik az orromból annyira rimánkodok. Könnyek szöknek a szemembe. – De ha más kell rendben! Bármit megteszek! Csak kérem! Kérem! Utána engedjenek el! Könyörgök magunknak! Engedjenek el! Világ életemben jó ember voltam! Soha nem ártottam még a légynek sem! - Már annyira könnyezek, hogy nem láttok semmit. Az arcom meg feltehetőleg a felismerhetetlenségig eltorzult a rimánkodásomtól.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
Utoljára online: Aug 1, 2022 18:25:56 GMT 1
Jun 9, 2016 17:55:43 GMT 1
|
Post by Niteris on Feb 26, 2017 20:29:02 GMT 1
Niterisnek sokszor mondták már az életében, hogy ha így folytatja, bolondok házába kerül, de akkor ezt még sikeresen elkerülte. Most azonban minden igyekezete ellenére mégis ide jutott. Még szerencse, hogy a többiekkel ellentétben ő minden délután hazamehet, és neki senki sem ír fel gyógyszereket. Hmm... a gyógyszerek! Az orvos lét legcsodálatosabb része. Néha segítenek, néha mindent elrontanak, de a legtöbb esetben egyszerűen túl drágák ahhoz, hogy bárki megvegye őket. Niteris felpillantott az aktákból, és látta, hogy a betegei mind megérkeztek, de egyik sem foglalta még el a nekik kihelyezett fotelt. Mögöttük viszont... ~Ki a fene tette oda ezt az ocsmány képet?!~rezzent össze Niteris, és nagy erőfeszítések árán levette róla a szemét~Ha ezt meglátják... soha nem gyógyulnak meg. Sötét humoruk van ezeknek az alkalmazottaknak...~ Dr. Niteris ezek után a pácienseihez fordult, és igyekezett figyelmen kívül hagyni a rá meredező szemeket, amik mintha egyenesen a halott lelkébe láttak volna: - Ugyan, nem harapok- mondta- Foglaljanak helyet! Például ön, ó zseniális Lee. Nyomasztják még azok a rémképek, amikről utoljára mesélt?
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Feb 27, 2017 18:13:15 GMT 1
i.imgur.com/yewca64.jpg És boldogok a boldogtalanok, mert Tod Brush fala megóvja őket a mexikói titánoktól. Boldogon nyugtázta, hogy ezúttal sem törték át a falait. És még mennyi pénze maradt. Ó, mennyi! A pénzével törli ki! Ez egy újabb falért kiált(ana). De ebéd idő van. Ma a hetedik felesége főz vacsorát, az ő ételeit mindig is szerette. A porcukros pite volt a kedvence. Nem értette, hogy miért jár hozzá minden reggel egy kőműves. Beült az elnöki limuzinba, majd előre szólt a söférjének. - A Brush towerbe, ha kérhetem. Ha nem, akkor is. Találkoznom kell Niteris angyallal, mindezt Jézus parancsára. Tudja, ez nagyon fontos meeting. Mózes is jelen lesz, és az Atya freskóját még nem is említettem. Vérrel, verítékkel készítettem el, hogy Niteris angyal örömét lelje benne. A közös apánkat ábrázolja. Tudja, nem Istent. Niteris angyal a rég eltitkolt ikertestvérem, aki akkor venné át a vállalatomat, ha hamar távoznék az élők soraiból. Kitekintett az ablakon, és megpillantotta az éjszakai horizontot. - Kérem, hogy holnapra egy fal ölelje körbe becses bolygónkat. Nem bírnám ki, ha a holdlakó Észak-Kóreai csürhe atommal bombázná Amerikát. Köszönöm a megértését. Kiszállt a limuzinból, felrakta a fekete napszemüvegét, majd a testőrsége kíséretében belépett a szobába. Rávetette magát a kanapéra, majd amikor senki nem figyelt, ugrálni kezdett rajta. Ezt követően megigazította a haját a barna tükör előtt ácsorogva, csücsörített, és a fogait vizsgálta. A mai rántott hús megviselte a gyomrát. Ezt követően enni adott a tüzes szekeret hajtó csataméneknek, megvakarta a fejüket. Az egyiket meg is lovagolta! Csak ekkor vette észre az telefonfülkéből előtörő fénycsóvát. Belépett hát rég nem látott testvére! Odarohant hozzá, átkarolta, vállba veregette és összeborzolta a haját. - Rég nem látott kisöcsém! Hogy van atyánk? Még a testvére válasza előtt elkapta őt az ember allergia. Az egyik őrült "HODOOOOOOOOOOOOR HODOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR HODOOOOOOOOOOOOOOOOR HODOOOOOOOR HODORRRRR" kiáltozások közepette próbálta államosítani az elnöki rezidenciát! Na még mit nem! Megragadta a jósgömböt, és egyenesen az őrült felé hajította. Miután elengedte a gömböt, csak utána jött rá, csak utána vette észre a mexikói vonásokat a férfin. Felugrott a tüzes szekérre, és eszeveszettül matatni kezdett. A porszívóját kereste, s miután megtalálta, megkísérelte felszívni a beszivárgó bevándorlót. Ha nem sikerült, ekkor folyamatosan, kereszteket vetve, egy fallal próbálta meg elszigetelni magát Kristóftól. Lee és Frankie is jelen voltak. De a krízis helyzet miatt csak most vette észre őketBiztos a pokolkapun át jöttek. - Démonok! Démonok ha mondom! Takarodjatok vissza a homályba! ISTEN NEM KÉR BELŐLETEK ÁÁÁ! Mózes kimondottan jó fizikumú egyén volt, így Tod megkísérelte felébreszteni. Pontosabban felborítani vele a vödröt. Pánikszerűen odarohant az öccséhez. - ROHANJ HAZA FATTYÚ BÁTYÁM! ITT VANNAK! ELJÖTTEK ÉRTEM! TUDJÁK, HOGY ÉN VAGYOK A MEGVÁLTÓ! CSINÁLJ VALAMIT!
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
|
Post by Northside on Feb 28, 2017 16:56:40 GMT 1
*kétségbeesett bugyborékolás* ·ΐΔ·͆·͆ΖΏΑЇΙ͆ΟΘΑ͆ЙΘΏЇΙΏ͆ΘΏΓЇΔΑΕΊЇΙΈ·͆ΑΠΊЏ͆·ΈΈ·Δ͆·͆ΖΏΒΒ·Δ·ΚΈ·͒͆ΎΕΟ͆ΎΕΠΠЇΙΠЙΒΚ͔̰͓ͶͯͱͧͶͯͱͧͶͯͱ͔͔͔ͧͶͯͱ͇͓ͧͧͧͧ͆͆ͼ·Β·ΎΕΟ͆ГΟ͔͆ͨΏΠΚΕΙ͆·͆ΜΏΒЇ͆ΒΔ·ΟΕΈΈ͆ΖΕΑЏΓΕΔ͆Θ·ΐΕΔЙΐ·͔͆ͧΔΔΟΏΘ·͆ΓΏΒΒΚѷΊМΚΚ͒͆ΎΕΟ͆ΓЇΘ͆ΙГΘΔΏ͆ΑΠΊΚΚ͔̰ͳΏΔΊΑМΠΈΔ͆Ο͆Ύ·ΐΒЏΑΚ·Β·Δ͆ΔΜЏΔ͆ΙΠЙΒГΚΕΚΚ·͆Ͳ͓Κ͒͆ЏΙ͆Ύ·ΒΒΛΉΏΔЇΉΏЙΏΘЙΒ͆ΑЏΘΊΠΚ͒͆Γ·ΐΊ͆Γ··͆ΓΒΒΚ͆ΓΖ·ΙΑΕΒΚ·͆·Π͆ТΒЏΙΚ͒͆ΎΕΟ͆Ͳ͆ΌΕΒ·ΒΐΕΔ͆ΕΊ·͆ΎΒΟΚ͔͆ͫΟ͆ΓЇΙΏΑ͆ΓΏΒΒΏΕΓΕΙ͆ΖΊΏ͆ΙΏΑΕΒΚΕΠΜ·͆ΌΒΛΘΕΚΚ͆·Π͆ТΒЏΙЏΘѷΒ͆ЏΙ͆Ο͆ΖЏΔΠΙΠΙЇΑΕΚ͆ΎРΠΕΚΚ͆Βѷ͆·͆ΠΙΈЏΈѷΒ͒͆ΚΒ͆ΠМΒΊΎ·ΙРΜ·Β͔͆ͫΒΎ·ΐГΚΕΚΚ·͆·͆ΖΏΑЇΙ͆ΟΘΑ͆ΌΒЏ͒͆Ί͆·͆ΉΛΉΉ͆·͆ΒΜѷΈΔ͒͆Β·ΙΙГΚΕΚΚ͆ΌΒΜЏΚΒ͆ΓЙΊΐЇΘ·͆ΑΠΊΚΚ͆ΘΖТΒΔΏ͔Ø ̼͛ͯ͞ͻͺͷ̮Ϸͼ·ͳͺͻͳͳͼ̮ͳͺͶͳͺ·ͳΈͳͲͳ̮̮ͯͯͼͯ;Ϸͼ̺̮Ͳͳ̮;ͽͼ̮ͳͰͰͳͼ̮̮ͯ;ͷͺͺͯͼͯͰͯͼ̮ͷЄ̮̮ͯϯͽΈ̼̮͏̮͖ͼͱ̮͖ͺͷ͵ϯͼͽ̮ͼͳ΄ѿ̮ͷͲџͰͯͼͲ̺̮ͯͯͷ̮̮ͯϷͷͲџ̮ͽΈͻͷ̮ͻͳ͵ͳͻͻͷϻϷϷ̮ͳϷ̮ͻͳ͵̮ͱϷͺͼ̮ͯͰͳЄͳ̮͔ͯͼͷͳ̮ΈͽͰϯϯͰ̼̮ͯͤͯͺЁϯͰͯͼ̮̮ͯͶϯͽͻ̮Ͱͳͼ̮ͺϷ΄џ̮̼͒͜ͷͳͷͳͼ̮ϻ΄Њͺ̮΄Ϸ͵ͷ͵̮ͰͳϷ;ϻͳ̮Њ͵·ͼЄ̮΄ͽͺ̯̮͏Έ̮ͳ͵·ͷЊ̮ʹͳͺͯ;̮̼ͯ͛͞ϯͻͺͷ̮Ϸ̮ͳͺͶͯϻͽ̺̮ͯͲͳ̮̼͛͞ϯͻͺͷ̮ЊͺЄͼͺͳ͵ͳ̮Ϸ;ͳϷ͵Ϸͼͳ̮Ͷϯͺ̮ͯͺͳͰͳ͵ͼͷ̮ͳΈͲͳ̼̮ͯ͢ͺϯͼ̮͔ͯͼͷͳ̻ͼͳ̮ͻͳ͵̮Ϸͼͳ̮ͻͳͼͳͼͷͳ̮џ̺̮ͻͷͳͺџ̮ͺͳͳͷ̼̮͓͵·̮ͻϯͷ̮Ͷͯͼ͵ͽͯͼ̮ͽͲͷͰϯͺͼͷ̮ͳΈͲͳ̺̮Ͷͽ͵·̮̰Ϫ͚͐Ϫ͚͐͐Ϫ͚͐͐Ϫ͚͐Ϫ͚͐͐Ϫ͚ϪϪϪϪϪ̺̰̮ϻ͵·̮ͷͳΈͲ΄ͳ̮̮ͯЄͼ·ͳΈџ̮ͺϷͼ·ͳ̮ͲͽͰͶϯ·ϯͷ̼Ø ȗɐǶȻȽɏȿɁ˒ɁǶɃȻȽȻɂʿȽȻɂɌʿɄǶȡɈȿɉɊɅȼǶȸʷȹɉȿǶɅɈȺȿȸʷɂʷɉʷɊǶʿɉǶȻɂ̧ɁȷɆɅɊɊǶȻȽɏǶɁʿɉɊǶʿɉǶɃȻɄɊȻɄǶȼȻɂʿǶȾȷɀ˃ɊɅɊɊȷǶȷɐɊȄǶȚȻǶȹɉɅȺʷɁǶȹɉɅȺʷɀʷɈȷǶȷǶɁʿɉǶɃȻȽʷɂɂɊǶȷǶɂȻɌȻȽ̧ȸȻɄȄȄȄǶʟɉǶȻȽɏǶȾȷɊȷɂɃȷɉǶȺʿɃɅɄɄʷǶȷɂȷɁɋɂɊȂǶȷɃȿǶȻɂȾȷɊʷɈɅɐɊȷȂǶȾɅȽɏǶɃȻȽȻɉɐȿǶȡɈȿɉɊɅȼɅɊǶɈȻȽȽȻɂȿɈȻȄǠȃǶȝȿȾȿȾȿǷǶȃǶɃɅɄȺɊȷȄØ LJȀƦǫǭǿǯDZƦǶɧǩǯǫǴǹƦǬǫDzǫdzǫDzǺǫƦǧƦǺǫǸɧǶǯɧǹƦǭɼdzǨɼǺƦɯǹƦǪɯdzǵǴǵDZǸɹDzƦǵǸǪǯǨɧDzǼǧƦdzǫǭDzǫǴǪɳǺǫǺǺǫƦǑǸǯǹǺǵǬƦǬǫDzɯƴƦLJƦǶɧǶǧƦDZɯǶǫƦǫDZDZǵǸƦǸɧǴǩǵDzǴǯƦDZǫȀǪǺǫƦǧƦǮǵdzDzǵDZɧǺƴƦǜǧDzǧdzǯǺƦǹʂǸǭ˗ǹǫǴƦǺǫǴǴǯƦDZǫDzDzǫǺǺƴØ ɘʑȷɘʋʐɸȷɽʉɼʊʂ̊ʁɸȷɺʊɼʅɾɼʅʀȷʂɼʑɻɼʋʋɃȷʄɸʁɻȷ̄ɾʐȷʊʑ̊ʃʋɑȡɄȷɞʐɼʉʄɼʂɼʀʄɅȷɜʑȷɺʊɸʂȷɼɾʐȷɼɾʐʀʉ˸ʅʐ̑ȷ̓ʑɼʅɼʋɃȷ̄ɾʐȷɿ˸ʋȷʅɼȷʀʊȷʇʉ̊ɹ˸ʃʁɸʋʆʂȷʄɼɾȷʉ˸ȷʍ˸ʃɸʊʑʆʃʅʀɅȷɚʊɸʂȷʊʑ̊ʃʅʀȷɸʂɸʉʋɸʄɃȷɿʆɾʐȷʄɸȷɼʊʋɼȷʃ˸ʋʆɾɸʋ̊ɹɸȷʁ̍ʍ̍ʂɃȷɿʆɾʐȷʄɼɾʅ̀ʑʑɼʄȷɿʆɾʐȷʍɸɾʐʋʆʂɅȷɩɼʄ̀ʃɼʄȷɸȷʂɼɻʍɼʅɺȷʁ̊ʊɾ̍ʄɹ̍ʄȷʂʀɽʆɾ˸ʊʋɸʃɸʅȷ˸ʃʃɸʇʆʋɹɸʅȷʃɼʊʑɅȷɘʄ̑ɾʐȷɸȷʇʆʉʊʑ̄ʍ̊ʋȷɼʃɸɻʋɸʄȷɣʌɺʀʅɸʂɅȷ˘ʄɼʅɅØ Statok: Élet 10/10 Mana 10/10 Stamina 10/10 WC 3/10 Karizma 1/10 Üzleti érzék -3/10 Szent erő 10/10 Gyógyszerek 10/10 Ateizmus 1/10 Univerzum univerzalitása 8.5/10 Ördögi erők energiája 6/10 Hűtőszekrény hőmérséklete 2/10
|
|
Kristóf
FRPG Guru
Utoljára online: Apr 8, 2019 8:43:49 GMT 1
Aug 12, 2016 11:38:23 GMT 1
|
Post by Kristóf on Feb 28, 2017 21:43:41 GMT 1
- Istenem ne! – Ordítom, miközben látom, hogy felém hajítja valamelyik démon alak egy kést vagyis azt hiszem, hisz a könnyeim miatt alig láttok - Kérem ne öljenek meg! - Szememmel már keresném, de eszembe jut, hogy nem láttok semmit a könnyeim miatt, ami miatt még jobban bőgni kezdek.
De a szemeim nem hazudtak az egyik démon alak tényleg elhajított egy kést ami felém repült mint egy rakéta. Nem forgott a levegőben, a hegye egyenesen áthatol egy takony buborékomon mielőtt még megállna. Nem értem miért tette ezt, de ettől csak jobban meg ijedek. Egy pár pillanatig a kés a szemem előtt lebeg. Majd szörnyű sikolyok, halál hörgések, szenvedő lelkek könyörgései közepette a fém és fa részek elkezdenek mozogni. Lüktetnek mint egy emberi ér. Eleinte csak kicsit, lassan és alig észrevehetően, majd gyorsabban. Egyre gyorsabban. Ezek után a pengéből kitör egy ujj. Egy vörös ujj ami jobbra balra kalimpál. Ekkor a kés leesik a földre. Az ujj megtámasztja magát és követi őt több másik ujj is, majd egy kéz és egy kar. Ugyan ez megismétlődik a penge másik oldalán is. Így a kés pengéjéből most két kar áll ki melyek támasztják a pengét. A fa markolatból pedig két hatalmas kecskepatás láb tőr elő, melyekre fel áll. A karok megfogják a penge csúcsát és elkezdi lehámozni azt, mint egy banánt. Ekkor egy félelmetes szarvakkal ellátott sok fogú fenevad vicsorít rám. Teste vörös akár a vérbe mártott rubin, erei dagadnak a dagadó izmos testén. Kezében egy hatalmas csatabárdot tartott melyből ember alakok próbáltak menekülni, de a lüktető penge nem engedte őket sehova. Sikolyaikat és segítség kérésüket egyedül csak én halottam a szobában. A démon akkora volt, hogy nem bírt felegyenesedni a zárt szobában. Majdnem átütötte a plafont a termetes rémség. A démon arca bár messze magasabban volt mint én eltudtam volna látni, de mégis olyan volt mintha egyenesen az arcomba nyomná a rusnya képét. Láttam amint tűhegyes csontokkal átdöfött két méteres nyelvévvel végig nyalja az arcát. Ahogy borotva éles tartógerenda vastag fogaival teli száját mosolyra húzza. Láttam amint szemében amiből halandó emberek lelkei próbáltak menekülni megcsillan valami huncut fény. A savas nyála pedig egyenesen ömlött csak a szájából amikor rám tekintett. Egyértelmű jele ez a démonoknak a kanosságnak vagy annak, hogy megakarnak enni.
- Gihihi! – Mondta a Hippkurimitifákertumszauron (midőn én ismerem ezt a démont régről és tudom, hogy ez a neve) furcsa kislányos hangon.
Ha nem rekedtem volna be akkor most sikoltanék mint a fába szorult féreg. Ha nem száradtam volna ki a sírástól, a gatyámba húgyozástól akkor most a gatyámba húgyoznék és bömbölnék mint a fába szorult féreg. Tekintettem elszakítotok az ő lelketlen lélekfaló szemétől és elkezdek futni, mivel már csak erre maradt erőm. Hirtelen nem is tudom, hova fussak. Lehet el kellene bújnom valahol. De hol? A hűtőben? Az nem jó! Félek ha kinyitom egy zombi Indiana Jones mászik ki belőle. A gonosz húsevő növényben? Talán. Még visszatérünk rá. Á meg van! A kád alján nem talál meg! Ahogy a lábam bírja elkezdek a kád felé futni. Majd belefejelek a vérrel teli kádba és úszok az alja felé és meg se állok amíg el nem érem azt.
|
|
Niteris
Írónövendék
still alive
Utoljára online: Aug 1, 2022 18:25:56 GMT 1
Jun 9, 2016 17:55:43 GMT 1
|
Post by Niteris on Feb 28, 2017 21:48:08 GMT 1
- Álj! ÁLJ! -csapott az asztalra Niteris - le kell nyugodnod. Nincsenek itt semmiféle démonok. És ne dobáld a terápiás gömbömet. Ebben a pillanatban hirtelen elhallgatott. ~Mi a franc az a terápiás gömb? Soha nem is használtam ilyet... Biztosan az előző orvos hagyta itt. Nem csoda, hogy felmondott...~ Elmélkedés közben Niteris tekintete újra a képre tévedt, ami talán még rémisztőbb volt így, hogy közben az egyik beteg démonokat emlegetett. Niteris ezúttal egy kicsit el is kiáltotta magát, de aztán erőt vett magán. Valamit tenni kellett. - Caroline! -szólt ki az asszisztensének- Jöjjön gyorsan! Azt hiszem szükségem lesz a segítségére. És hozzon sok nyugtatót! Amíg várt, ivott egy kicsit az asztalon levő vizecskéjéből (a teát förtelmes italnak tartotta ugyanis), és a homlokát masszírozva ismét Lee-hez fordult: Tehát Lee... Nyomasztják még azok a szörnyű rémképek? ~Csak jönne már! Miért vagyok bezárva egy halom őrült élőlény közé? Miért nem lettem inkább idegsebész?~
|
|
girion
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Dec 28, 2020 12:36:02 GMT 1
Jul 22, 2016 14:01:21 GMT 1
|
Post by girion on Mar 1, 2017 17:53:17 GMT 1
SECURITY BREACH!!! Hát hogy az ótvaros tevepicsába találtak ezek ide? Az én kis magánkuckómba? A csendes kis ISTEN-barlangomba?? Ahol két világmegmentés közt lóbálom a lábaimat és más lóbálni valóimat??? És miért van minden mondatom végén kérdőjel? Tuti én árultam el magamat. De mikor? De miért? De kinek? És mik ezek a kérdőjelek?! Tudtam hogy magam is le kellett volna lőnöm. Addig oké hogy a kőműveseket lelövettem az oroszokkal, az oroszokat megfojtattam a kínaiakkal, a kínaiakat felrobbantattam a dilis izralielivel, az izraelit meg vissza küldtem az időben és befalaztattam a kőművesekkel, de magamról mindig megfeledkezem. Hiába, én is hibázhatok néha, mint azoknál a Youtube videóknál. Az a rohadt pineapplepen-ből is majdnem apokalipszis lett. Most azonban foglalkozzunk ezekkel az Idegesítő Idő Idiótákkal... Ja, nem is. Ciklusuk Cuki Cincálói? Elmebeteg Epoch Eliminátorok? Lényegtelen...Miután befejezem gondolatmenetem lejjebb engedem a kezem amivel korábban megállítottam az időt és körülnézek jobban is. Pontosabban tenném de a hajam megint belelóg a szemembe szóval előtte még egy elegáns mozdulattal hátradobom. Fránya Jézus-bug, kár volt leforgatni az a szupersztáros marhaságot, a sok hippi úgy megbuzerálta az aurámat hogy azóta mindig visszanő. Miután gyorsan felmérem a helyzetet, és közben meglepetésemre pár valóság réteggel lentebb kiszúrom a kedvenc autonóm bugylibicska gólememet, akcióba lendülök. Mivel a kis betolakodók jól körbebástyázták magukat ezért jól hátba támadom őket a mélystruktúra felől. Egy koncentrált akusztikus ellentámadással (BlahBlahahaBlaBlaBlaaaaaah) megzavarom az erőemberüket és hozzávágom ingujjból a kedvenc interszférikus nyelvészem, Monsieur Jean-Paul Knysztfggereikztagnnat. Végül felpattanok a székem tetejére, egy "Yippee-Ki-Yay MotherFucker" csatakiáltással a levegőbe dobom magam és hátrarúgom a fotelt Mr. Pamli irányába. Ma nem volt semmi gázkeltő kaja, nem akarom hogy mikor kifogynak a tartalékai nagyot huppanjon. Én pedig elegáns mozdulattal a padlón keresztül beszáguldok a mélystruktúrába. A testem hátra is hagyom a padlón, könnyebb nélküle harcolni. Az átlépéskor persze, mint mindig elönti agyam a vörös köd, de úgy hogy még fröccsen is. A rend kedvéért úgy teszek mintha az orrom tört volna el, amiben segít hogy tényleg orron szoktam landolni. Az érzékszervi kapcsolat meg minden. Amint lenn vagyok nekiállok lezárni az összes kijáratot. Első kézzel becsapom a soron lévő ajtót, másodikkal kulcsra zárom, harmadikkal bedeszkázom, negyedikkel körbeszegelem, és még egy csinos sárga szalagot is végighúzok rajtuk rohanás közben. Az áll rajta hogy aszondja "Fertőző nemi beteg osztály!". Úgy találom ettől jobban szoktak tartani. A pár ajtó mögött érdekes dolgok vannak, de ilyesmire most nincs idő. Patkányirtásra majd máskor szánom rá magam. Az egyik ajtót például valaki befalazta, a másikon át pedig az egyik beépített bandita zuhan keresztül. Ha jól látom a jakuzzi portálján át próbált behatolni. Az utolsó ajtóban pedig a főbandita bukkan fel vigyorogva. Mielőtt azonban ellőhetné az agyoncsépelt "A csata után visszamentem az időben és elmondtam hogy mit tervezel és így előre felkészültem. Muhahaha!" szöveget, simán orrba vágom. Jobb csírájában elfojtani az ilyesmit. Mikor jól körbezártam az ellenséget már csak egy valami van hátra, elkapni őket. Felkapom a szónikus WC-pumpámat és kiugrok a portrém keretéből. - Megvagytok!
|
|
Ben
Szerepjátékok Istene
"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting."
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Oct 13, 2024 19:20:24 GMT 1
Feb 24, 2016 12:12:56 GMT 1
|
Post by Ben on Apr 6, 2017 19:38:49 GMT 1
Amint elhajította a gömböt, már meg is bánta. Az atya freskója ugyanis beszélni kezdett. Ez nem jó jel. Utoljára, mikor ez történt megjósolta a 9/11-et, a bálnák kihalását és a falábú kalózok ausztráliába migrálását. Most pedig, mint kiderült, a jósgömb elpusztításának veszélyével fenyegeti az emberi fajt. Kétségbeesetten vetődtem rá az egyik felhőre, de szomorúan konstatáltam, hogy bizony keresztül zuhantam rajta. Kinyújtottam a kezemet, és éreztem a a törött jósgömb esszenciáját. Tudtam, hogy nincs sok időm, megragadtam a benne lévő mágiát és egyenesen a tükörnek hajította. Köztudott, és teljesen nyilvánvaló volt ugyanis, hogy a tükör elnyeli a mágiát, azonban a birodalmából nem engedi vissza. Az atya biztos elégedett lesz a munkájával. Többször megismételte a procedúrát, de a makacs mágia valahogy mindig lepattant a falról. Todd hatalmas dühbe gurult, és behajította... egyenesen a WC-be!
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Apr 22, 2017 20:53:50 GMT 1
FIGYELEM! EBBEN A TARTALOMBAN NINCS EGYEDISÉG ÉS SENKI SE KERESSEN BENNE ÉSSZERŰSÉGET! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Szóval, még itt vagy? Jólvan, te bajod... Na szóval, ott tartottunk, hogy Lee barátunk (aki még mindig egy idióta) üzletet ajánlott a pikás pofának. No, a pikás gyerek hozta a formáját... PIKA, PIKA stb. Lee konkrétan le se szarta, mert konkrétan a srác egy szavában se volt benne, hogy fizet. Majd egy random milliomos felénkhajított egy pénzeszsákot, amiből ÓRIÁSI szerencsére lassított felvételben repült ki a money. Lee jó üzletemberként rögtön rávetődött a pénzre, amikor kinézett az ablakon, és meglátta az ezutáni élete értelmét: a nap helyén egy kurvanagy zöld szemes háromszög volt, ezt sugallva: -Lee! Hagyj fel az üzletemberségeddel! Legyél az ügynököm! Lásd a világosságot! Tudd az igazságot! -mondta rengeteg visszhanggal a háromszög. Nem is volt szája, akkor hogy a francba tud beszélni? Na de mindegy. A lényeg: -Az első dolog az életemben, amire koncentráltam a pénzen kívül, az most te vagy, hatalmas háromszög! Ez nekem elég, hogy tudjam: Életemnek az a célja, hogy az ügynököd legyek! -mondta Lee, akinek valamiért szintén visszhangos volt a hangja. Biztos bebuggolt az univerzum... Ezután akármi történhet, egy biztos: Lee mostantól az illuminátus ügynöke. Nincs szüksége a halandó gyaur kutyák pénzére. Furcsa, de mégsem az. Az igazi lényeg (de most komolyan): ennek a történetnek semmi értelme... De ez még csak a KEZDET.
|
|
Northside
Lelkes fórumozó
|
Post by Northside on Jun 4, 2017 19:34:32 GMT 1
ͭΔΕΖΑΈ͂Ε·Δ·Ε·ΐ͂Ώ·ΉΎЋΒ͂͂ΕΜИΔΐΛғ͂ΒΔΆ΅ΕΑΏΎЋ͂ΕΜИΔΐΛ·Ζ·Ή͂·ΎѳΎ͎͂ЋΕ͂͂ΘЋΔΈОΔΆѳ΄·͂ΗΉΔ͎͂ΊΑΎ͂Ί·Θ·Ε·ΐ͂МΕΜ͂Ύ·Έ·ΎЋ͎͂ЋΕ͂Ύ·Έ·ΎЋ͎͂ЋΕ͂Ύ·Έ·ΎЋ͐͐͐͂ͦ·͂΅Ε͂ΐ·Ώ͂ЋΔ·Μ͂Ώ·Ή͂͂Ύ·ΉΎΌЃΔ͐͂ͣ͂ΘЋΔ͂ΑΔ͂ЃΔ͂͂Ζ·ΐΉ·Δ͎͂ΘΕΜΑΐΖ͂Έ·ΎΈ·ΎЋ͂Ε·Ώ͂ΎЃΖΕΜ͂ΏЃΔ͂МΖ͎͂ΏΐΆ·ΐ͂ΔЃΐΛ΄͂΅Ε͂ΘЋΔ͎͂ЋΕ͂ΘЋΔ͎͂ЋΕ͂ΘЋΔ̬͐͐͐ͧΑΔ͂Ώ·ΉΌ·Ύ·ΐ͂·ΉΛ͂Β΅·͂ΔΐΛΊΎ͏ΖΚ͎͂Ώ΄ѳΎ͂·ΉΛΕΜ·Δ͂΅Ε͂ΆЋΖΎ·ΐ͂΄ΑΊЕ΅Α͂ΏЃΕΜΐ͂͂͂ΕΜЃΌЃ΄ЕΎ͎͂ΖΗΆΑΆ͎͂ΑΎΛΐΑ͎͂ΏΐΖ͂͂΄΄ΐ͂͂ΊΑΔΔΑΔΈΎΏ΄·ΐ͂Ζ·ΔΔΑΔΜЃΎΌЃ͂͂ΘЃΔΑΕΎЕΖ͎͂ЋΕ͂ΏΐΆ͂ͭΔΕΖΑΈΔ͂Θ·Ζ͂Ώ·ΉΗΖ̬͐ͣ͂ΊΐΉΗΎΖ͂Ώ·ΉΖ·Δ·ΏΖЋΕ·͂ЋΔΆ·Ћ΄·ΐ͂·ΉΛ͂ΜΑΏ΄͂ΕΜΏΈΑΐΗΕ͂Μ·ΐ·Δ͂Ε͂΄·МΕΜ͂ͣΖΎΐΖΕΜ΄ЕΎ͐Ø ҖҴӅӂҿҼӁҸѳҷӅԴҺҴѳҵҸѳҼӆѳҽՉӁѳһҴӀҴӅӂӆӇѳҴӍѳҼӅӂҷԴҵҴѳԼӆѳӂҷҴӀҸҺӌѳҴѳӃԴӃҴѳҾԼӃԼһҸӍѿѳԼӆѳҹҸҽҽҸҿҸҿԼѳҹӂӅҷՀӇҽҴѳҴӍӇҁѳҘҾҾӂӅѳҴѳӃԴӃҴѳҾҼӁӌՍҿҼҾѿѳӉҼӆӆӍҴҹӂӅҷՀӇҽҴѿѳҿҸӉҸӆӍҼѳҴѳӆՏӉҸҺԼӇѿѳҹҸҽҵҸӉԴҺҽҴѳӉҸҿҸѳҴѳһՉҿҺӌҸӇѿѳӀҴҽҷѳԴӇӁӌՍҽӇѳӁҸҾҼѳҸҺӌѳՏӉҸҺҶӆԼӇҁѝҔѳӁ֤ѳԴӇѳҼӆѳӉҸӆӍҼѳҴӍӇѿѳӀҴҽҷѳӀӈӇҴӇҽҴѳҴѳҷӂҾӇӂӅӁҴҾҁѝҀѳҜӇӇѳҴѳӁӌӈҺӇҴӇՆҁѳҞҼӁӁѳҾҸҿҿѳҴҿҾҴҿӀҴӍӁҼҒѳҀѳҠӂӁҷҽҴѿѳԼӆѳӅҸҵҸҺӇҸӇҼѳҴѳӆӍҸӀӃҼҿҿԴҼӇѿѳӀҼҾՉӍҵҸӁѳҸӅӂӇҼҾӈӆѳӃՆӍҵҴӁѳҸҿһҸҿӌҸӍҾҸҷҼҾѳҴӍѳҴӆӍӇҴҿӂӁѳҡҼӇҸӅҼӆѳҸҿ֤ӇӇҁѝҘҾҾӂӅѳҙӅҴӁҾҼҸѳӉҼһӂҺӉҴѳҵҸҿҸӅՍҺѳҴѳҾҴӁҴӃԼҵҴѿѳҴӀҼӇ֤ҿѳҴӍѳӂҷԼҵҵѳӀҸҺӌѳԼӆѳҴѳӇҸӅԴӃҼԴӆѳҺՉӀҵѳԼӃҸӁѳҿҴӁҷӂҿѳӅҴҽӇҴҁѝҘҾҾӂӅѳҸҺӌѳӀԴӆҼҾѳҼӍԼѳӀҸҺҹӂҺӇҴѳҴѳӃԴҿҹҴӀԴӇѳԼӆѳҵҸӅҸҽӇ֤ӍՉӇӇѳӉҸҿҸѳҴѳӆӍҸҾӅԼӁӌҵҸѿѳҙӅҴӁҾҼҸѳӀҸҺҵӂӇҿӂӇӇѿѳԼӆѳҸҺӌѳҴҾӅӂҵҴӇҼҾӈӆѳӀӂӍҷӈҿҴӇӇҴҿѳӆӍҼӁӇԼӁѳҶӆҴӇҿҴҾӂӍӂӇӇѳҴѳӇԴӅӆҴӆԴҺһӂӍѿѳӀҴҽҷѳӉҴҿҴӀҼѳҹӈӅҴѳӂҾӁԴҿѳҹӂҺӉҴѳҧӂҷѳҼӆѳҵҸӆӍՉҾՉӇӇҁѳҠҴҺӈҾӅҴѳӍԴӅӇԴҾѳҴӍѳҴҽӇՆӇѿѳԼӆѳҵҸӁӇӅ֤ҿѳԼӅҷҸҾҸӆѳһҴӁҺӂҾѳһҴҿҿҴӇӆӍՆҷӇҴҾҁѝҠҼӁҷҸӁҾՉӍҵҸӁѳҴѳӆӍӂӀӆӍԼҷӂӆѳӇҸҿҸҾӅҸѳҸҺӌѳӉԴӁҷӂӅҶҼӅҾӈӆӍѳҾՉҿӇՉӍՉӇӇѿѳҴһӂҿѳҽՆѳһҴӁҺӂӆҴӁѳҵՉӀҵՉҿӇҸӇӇԼҾѳҴѳҶҼӅҾӈӆӍӍҸӁԼӇҁØ ̈́Ͱ̞̞ͬͩͧͣͫͧͬͣͬͩ͟͢ϫͱϧͰͪͣͲϧͲ̞ϴͰͨϫͲя̞ͱͧͩͣͰ̞ͩͭͰͭͬϟ̬̞̿ͬͥ͟ͷ̞ͪͭͩ͟ͱͣͰ̞̞̪̞ͣͥͣͨͣͪͣͬͧͩͫͣͥϧͱ̞Ͳͮ͟ͱʹͧͦ͟ͰͰ̞ͪͨ͟ͳͲͪͫ͟͟ϟ̞̞ͩͣͪ͟я͟͢ϟͱͲ̪̞̞ͫͨͧͬͥͣ͟͢ͰϺͪͲ̞ͣͬͱͳͰ̸̫̞͈ͩͭͪͬͩ̈͆̿͐͟ο̞͇̟̈́͐̿͂̈ο̞ͫͣͩͩͭͰ̞ͦϟͲ̞͟͠Ͳϟ̞ͫͨ͟͢͟яͲ̞ͣͥͷ̞ͱϴͰͬͷѯ̞ͣͪͪͣͬͤϧ̪̞ͪϧͱ̞ͱͧͩϫͲʹ̪̞ͩͪͧͫͮ͟͟ϟͪʹ̞͟ʹͣͲ̞ͧͫͥ͟ϟͲ̞̈́Ͱͬͩͧͣ͟Ͱ̬̫̞ͣ̈Ϛ̀͊Ϛ̀Ϛ̀Ϛ̀ϚϚ̟̟̟̞̫̞͔̀ͧͱϫͲͭͲͲ̬̞̞̓ͫͣ͟ʹ͟Ͱϟͱͱ͟ʹ̞ͩͫͣͥ͟͠ѯʹϴͪͲϧ̞ͩ̈́Ͱ̫ͬͩͧͣ͟Ͳ̪̞̞ͩͧ͟ϫͥͷ̞ʹ͟ͰϟͱͣͰͣͨϧͲ̞ͦ͟ͱͬϟ̞ͪͬͧͩϧͮͲ̞ͣͪͣͬʹͭͪͲ̬̈͋Ͱ̬̞͎ϟ̞ͫͪͧͣͩͩͭͰ̞ͪͬͭͪ͟͢Ͳ̞ͪ͟ͱͱϫͲͭͲͲ̞ͤͣͪʹϧͲ̞̞ͣͪͣͬͫͧ͟͠ͱͱ̞ͧͭͬͧͫͮͭͱͱ̞ͧͪͣͣͬ͠ϧͨϧͰ̞̞ͣͩͬͮ͟͟͟ϧ̪̞ͬϧͱ̞ͦͬͥͭ͟ͱ̞ͬ͟ͱͳͰͭͩͥͷϟͰͲϟͱ̞ͩͣͣ͟͢͠ͲͲ̞̞ͬͥ͟͟ͷ̞ͪͭͩ͟͠ϫͲ͟ͲϟͱϟͰ̬̞̞̓͟Ͳͪ͟ϟ̞̞ͬͫͨ͟͢ͱͣͥϫͲ̞ʹͪͦͭͥ͟͟ͷ̬Ø ρϺΠρϴϹϡΠϥϬѩϧϥϤϥϴϴΠ϶ϡϬϡΠϡΠϴϥϲ϶ѩ϶ϥϬάΠѩϲϥϺϨϥϴϴϥΠϥϺϴΠϡΠϬϥϬϫѩϢϥϮΠϔϯϤήΠсϭΠϥϫϫϯϲΠϭϩϫϯϲΠ϶ѩϧϲϥΠϡΠϪѳϳϧѶϭϢΠϢϩϺϴϯϮϳѡϧϢϡΠϫϥϲѼϬϴΠ϶ϡϬϡϫϩΠϯϬϤϡϬϢӑϬΠϮϥϫϩΠϪѶϴϴάΠϬѡϴϨϡϴѳϬϡϧΠ϶ϡϬϡϭϩϦѩϬϥΠϤѩϭϯϮήΠρΠϰϯϫϯϬΠϫϡϰϵϪѡϢϡΠϲϥϰѼϬϮϥϫΠϢϥΠѭϧϹάΠϡϨϯϬΠϥϧϹΠϤѩϭϯϮΠϨϡϤϳϥϲϥϧΠ϶ϥϳϺϩΠӑϴΠϫѶϲϢϥάΠѩϳΠϲѡ϶ϥϴϩϫΠϭϡϧϵϫϡϴήΠρϺΠѶϲϤѶϧΠϩϳΠϦϥϬϢϵϫϫϡϮάΠϳϺϥϭѩϢϥϮΠ϶ѶϲѶϳΠϴӱϺΠѩϧκΊέΠρΠϢѩϲϬϥϴϩΠϤѭϪΠβΰΠϲϵϢϥϯϬϡΡΊυϫϫϯϲΠϳϺѶϲϮϹӱΠϬѡϴϳϺϡϴΠϴѡϲϵϬϴΠϥϬѩϤήΠύѳϺϥϳΠѩϰϰΠϩϮϴϩϭΠϰϥϲϣϥϫϥϴΠѩϬ϶ϥϺϥϴϴΠϥϧϹΠϤѩϭϯϮϮϡϬήΠφϥϬ϶ϩϬϬϡϮϴΠϥϧϹΠϦϥϬϩϲϡϴΠϩϳκΊψωτυχςсϒΊώϥϭΠϳϯϫϫϡϬΠϫѩϳӑϢϢΠϡΠϨϥϬϹϺϥϴΠϴϯ϶ѡϢϢΠϦϯϫϯϺѳϤϯϴϴήΠρΠϳѡϴѡϮΠϥϬϫϩѡϬϴϪϡΠϭϡϧѡϴκΊέΠσϡϲϯϬϩϮϥΡΊρΠϰϬϡϦϯϮϲѳϬΠϬϥϥϲϥϳϺϫϥϤϩϫΠϨѡϴΠχόϡτϏϓΠѩϳΠѭϧϹΠϳϺѳϬκΊέΠψϭϭϭήήήΠύϩϬϹϥϮΠϪѳΠϩϬϬϡϴѺΠϩϳΠϡϺΠϩϤϥϧϭѩϲϥϧΡΠέΠщϳΠϡΠϳϺϯϢϡΠϬϡϳϳϡϮΠϥϬΠϩϳΠϫϥϺϤΠϭϥϧϴϥϬϮϩΠ϶ϥϬϥήØ ɷɪʋ˄ɪʯʶʽΛɪʾʯʾʾɪʷʳʾɪʯʶɪʵʯʶʶɪʲ̫ʾɪʵ̀ˀʯʾʸʯʮɶɪʖʯʯɶɪʽ˄ʯʸʾɪ͆ʱ˃ʸ̀ʵ̀ʷɶɪʫ˄ɪʯʷʯɪʲʫʶʫʸʮ̽ʵʸʫʵɪʫ˄ɪʯʶʺʿʽ˄ʾ̷ʾ̫ʽʫɸɪʠ̳ʱ˃ɪʬ̫ʼʷʳʶ˃ʯʸɪʯʽ˄ʵ̀˄ʾɪʵʯ˄ʯʮʬʯɶɪʲʹʱ˃ɪʯʶʺʿʽ˄ʾ̷ʾʽʮɪΛʵʯʾɶɪʲʹʱ˃ɪʸʫʱ˃ɪʾʯʼˀ͆ʸʵɪʾʯʶʴʯʽ͆ʶʲʯʽʽ̳ʵɫɔʋɪʺʳʵ̫ʽɪʱ˃ʯʼʯʵɪʯʵʵʹʼɪʼ̫ʿʱʼʹʾʾɪʯʱ˃ʳʵɪʳʮʳ̽ʾ̫ʼʫɶɪʷʫʴʮɪʵ̀˄̀ʽʯʸɪʲʫʮʫʵʹ˄ʸʳɪʵʯ˄ʮʾʯʵɸɪɔʋɪʬʿʸ˃̽ʾɪʫɪˁʭɷʳʱɪˀʳʾʾ̳ʵɶɪʫɪˀʹʸʫʾɪʺʯʮʳʱɪʯʱ˃ʼʯɪʽʯʬʯʽʯʬʬʯʸɪʲʫʶʫʮʾɸɔɷɪʋɪʵ̀ˀʯʾʵʯ˄Λɪʷʯʱ̫ʶʶ̽ɪʫɪʌ̀ʶʭʽɪʠʯ˄̳ʼɪʾ̳ʼɸØ Élet 9/10 (-1) Mana 10/10 (nincs változás) Stamina 8/10 (-2) WC 5/10 (+2) Karizma 2/10 (+1) Üzleti érzék -10/10 (-7) Szent erő 9/10 (-1) Gyógyszerek 9/10 (-1) Ateizmus 3/10 (+2) Univerzum univerzalitása 7.5/10 (-1) Ördögi erők energiája 7/10 (+1) Hűtőszekrény hőmérséklete 3/10 (+1)
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Jun 7, 2017 16:37:21 GMT 1
FIGYELEM! EBBEN A TARTALOMBAN NINCS EGYEDISÉG ÉS SENKI SE KERESSEN BENNE ÉSSZERŰSÉGET! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Te még mindig itt vagy? Akkor irány a pszichiátria kisfiam/kislányom! -Megölni mindenkit a vonaton, hogy dicső tervünk beteljesüljék? Ez nagyszerű! -jött a megintcsak visszhangos válasz barátunktól. -Ügynököm, mostantól a neved lészen Lenny! -mondta a háromszög, aki még mindig rohadtul visszhangos volt. -De miér'? -kérdezte idióta barátunk. -Mert van egy mittudoménmi, aki retekül jóképű, híres, és Lennynek hívják. ENNYIT ELÉG TUDNOD! -felelte a bölcs háromszög. -Rendben, rendben. Na szevasz! -ezzel Lenny kinyomta a hívást, és munkának látott. Az első célpontnak a pikás pofát és a vele harcoló idiótát vettem célba. Fogtam magam, kihúztam a zsebemből egy felfújható instant kecskét (so ORIGINAL), majd ráadtam pár darab C4-et. -Tedd létezésed hasznossá! -szólta Lenny a kecskének, aki így válaszolt: -A kurva anyád! -majd ALLAHUAKBAR-t ordítozva nekirohant Lennynek. Pár másodperc múlva a vonat kisiklott, és lángokban állt. Persze Lenny csak leporolta vállát, majd felhívta Donald kacsát, az USA elnökét. -Szevasz barátom -...- Igen, tudom, hogy az énvelem kötött üzletek miatt nem volt pénzed a falakra, de kéne a segítséged. Itt vagyunk faszsetudjahol, egy felrobbant vasúti kocsiban. Kellene a HAARP. Ne kérdezd miért. (TÉLLEG NE KÉRDEZD MIÉR'!!!!) Majd felhívta a háromszöget: -Háromszög! Igen, minden célpont likvidálva, és még a HAARP-ot is kölcsönvettem Donald kacsától! Szóljon nagyszerűséged, ha még kell valami!
|
|