Brian Haraldson
Közzétéve: Mar 1, 2016 17:08:43 GMT 1
Post by Mocsok on Mar 1, 2016 17:08:43 GMT 1
(Mesélői ET)
Név: Brian Haraldson
Kor: 26
Nem: Férfi
Külső leírás: 190cm magas, kék szemű, vállig érő barna hajjal.
Felszelés: Két kisebb kés, egy árammal ellátott machete, egy modern magnum pisztoly és egy a jobb karjába épített szigonyvető.
Előtörténet:
Nincs mit szépíteni a jelenlegi helyzeten. Egy nagy rakás szar az egész.
Már az apokalipszis előtt sem éltem túl fényes életet. Spiritfall külvárosában láttam meg a napvilágot. Anyám belehalt a szülésbe, apám pedig csak egy szerelő volt. Mondjuk profi szinten űzte mesterségét, viszont hála a kevés munkának, nem a legjobb körülmények között nevelkedtem. Iskolába jártam, viszont nem egyszer nem volt mit ennem. Nagyjából nyolc éves koromtól segítettem az öregemnek a műhelyben. Onnantól valamivel több pénzt is kerestünk, én pedig megtanultam barkácsolni. Akkor még valahogy nem tűnt túl hasznosnak. Mára már változott a véleményem efelől.
Tizenhat voltam amikor felütötte a fejét ez a rohadt járvány. Az életem már így is egy hatalmas szartenger volt, a vírusnak hála pedig még cápákat is kaptam belé. Az öregem az első fertőzöttek volt. Miután megharaptam soha többé nem láttam. Szép lassan eltelt egy év és azon kaptam magam, hogy már az utcára se lehet kimozdulni hála ezeknek a dögöknek. Összesen egy évembe tellett összeszedni annyi bátorságot, hogy benézzek a belvárosba. Reméltem, hogy ott jobb a helyzet, de sajnos tévedtem. Addig a napig igyekeztem kerülni az összetűzést a fertőzöttekkel, elvégre úgy hittem, hogy egyszer még talán visszaváltozhatnak emberré. Elvek ide vagy oda, a belvárosban kénytelen voltam szétcsapni néhány fejét. Ha jól rémlik az elsőt egy vascsővel vertem agyon. Régi szép idők. Azóta a nap óta járom a belvárost. Azóta megismertem minden zegét-zugát, infókat szereztem a fertőzöttekről és elvesztettem a jobb alkaromat. Legalább megtanultam, hogy a démonokkal nem jó ötlet kikezdeni... Bár azóta már hála az apám mellett eltöltött éveknek, építettem magamnak egy új kezet. Sokkal királyabb mint a régi.
Összegezve ennyi... Mostanában egyfajta zsoldosként tevékenykedek. Némi kajáért és lőszerért megjavítok, vagy agyonlövök bármit.