Virion
Közzétéve: Feb 29, 2016 22:24:04 GMT 1
Post by Northside on Feb 29, 2016 22:24:04 GMT 1
i.imgur.com/hRmmNc8.png
Én vagyo
Én v
fenébe
123
Remek. Végre fog a toll. Szóval, hello, bárki is olvassa ezt. Ha ezt olvasod valószínüleg meghaltam, vagy retardált voltam és elhagytam a könyvet. Szóval, ja. Igen. Már tíz éve, hogy ez afasz kurva rohadt hülye járvány vagy mi kitört. Ja. Akik megfertözödnek, pszichopata, emberevő tündérekké változnak. Cuki, mi? Jelenleg épp egy felettébb érdekes, és biztonságos övezetben élek. Bem Ben (Danielson?) Mindegy, a polgármester egy találta ezt a szonár cuccost, ami távol tartja a zombikat. Ja. Megvagyok lepve, hogy még emlékszem, hogy kell írni. Nagyon. Na, most hogy befejeztem a próbálkozást, hogy hangra találjak elkezdek normálisan írni.
10 évvel ezelött felemelkedett nevenemjuteszembe városa a levegöbe, kitört egy járvány, volt valami impulzus, és szinte minden elektromos eszköz tönkrement. Remek, ugye? A járvány harapással terjed, nincs ellenszere, és mily meglepö: a fertözöttek mindent megtesznek, hogy bárkit megharapjanak.
Én Virion vagyok. Harmincvalahány éves, már nem számolom. A Virion sem az igazi nevem, már nem emlékszem rá. V-vel kezdödött az tuti. Mit is jelent a Virion? Nos mindegy is. Vicces a név eredete. Sokáig egyedül jártam, és egyszer megkérdezte tölem valaki 5-6 év magány után, mi a nevem. Mondom: Vö... Va... Vé... És zavaromban rávágtam, hogy Virion. Nos, mindegy.
A kedvenc fegyverem Vanda. Szép kis mesterlövészpuska. Persze illik is hozzám. Nem tudom miért, csak illik. Mondjuk 'analóg', mármint golyókat lö, de manapság a régi biztosabb.
Viszont ezt a toll bármikor kifogyha
Én v
fenébe
123
Remek. Végre fog a toll. Szóval, hello, bárki is olvassa ezt. Ha ezt olvasod valószínüleg meghaltam, vagy retardált voltam és elhagytam a könyvet. Szóval, ja. Igen. Már tíz éve, hogy ez a
10 évvel ezelött felemelkedett nevenemjuteszembe városa a levegöbe, kitört egy járvány, volt valami impulzus, és szinte minden elektromos eszköz tönkrement. Remek, ugye? A járvány harapással terjed, nincs ellenszere, és mily meglepö: a fertözöttek mindent megtesznek, hogy bárkit megharapjanak.
Én Virion vagyok. Harmincvalahány éves, már nem számolom. A Virion sem az igazi nevem, már nem emlékszem rá. V-vel kezdödött az tuti. Mit is jelent a Virion? Nos mindegy is. Vicces a név eredete. Sokáig egyedül jártam, és egyszer megkérdezte tölem valaki 5-6 év magány után, mi a nevem. Mondom: Vö... Va... Vé... És zavaromban rávágtam, hogy Virion. Nos, mindegy.
A kedvenc fegyverem Vanda. Szép kis mesterlövészpuska. Persze illik is hozzám. Nem tudom miért, csak illik. Mondjuk 'analóg', mármint golyókat lö, de manapság a régi biztosabb.
Viszont ezt a toll bármikor kifogyha