Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 12:30:22 GMT 1
Nov 23, 2024 12:30:22 GMT 1
|
Post by Deleted on Nov 27, 2016 4:04:26 GMT 1
Grutsnyik ahogy ledobod, elkezdi törölgetni a ruháját amiből elég komor porréteg száll fel. Majd enyhén rekedtes hangon megszólal.
-Grimdog drága barátum tudud h’ ha ennyire szípen kíred nem tudok nemet mundani neked.
Ekkor viszont egy nagy nyelés után folytatja a beszédét.
-Te amú’ mi a squig szar az a fíl úra? Ugye nem keztí e humikkal üzletení…ottan hallottam ilyesmit… tudod jó h’ a góré enézű ezze de itten most nem csak mi vagyunk. Na mindegy is megprúbálum megúldani „fílr úrán” belű vagy hugyis mundtad.
Ekkor visszafordul a géphez majd útközben felvesz egy szerinted teljesen véletlenszerű szerszámot kettőt ráver a géped motorjára ami erőteljes füstöléssel jelzi, hogy ha tehetné megbosszulná amit most vele tesznek. Ezűtán egy jó nagyot krákog majd ráköp a „szerelés” következő szakaszában kivesz egy félig gilisztás squig combot a motorból amit egy mély szippantás után be is vesz a szájába. Már fordulnál meg, hogy meríts még egy kis önbizalmat az ordibáló tömegből mikor az Okosfíjú lecsapja a motorháztetőt és vissza indul feléd. Olajos kezeit a köntösébe törölgetve szólít meg téged.
-Na kísz vúnánk aztat nem tum benne vútam-e amirő varkogtá remílem igen. Aztat nem ígérem h tükíletesen fug menni de talán fűszá.
Nagy szemekkel bámulsz Grutsnyikra, hogy mégis mi a fenét művelt… de nem vagy Okosfíjú, hogy értsd ezeket a dolgokat szóval neked a „fűszá” szó bőven elég. Így kezeidet dörzsölve megindulsz a „szerelmed” felé szinte mintha az első alkalom lenne olyan izgatott vagy, hogy végre szétlőheted annak a köcsög Gremnek a mocskos gépét/képét. Mikor odaérsz e géphez egy gyors ugrással felhúzod magad és belehuppansz a Squig bőr borítású ülésbe. Majd jó kényelmesen elhelyezkedsz benne, amit farpofáid rázásával érsz el. Megfogod a kormányt majd a szokásos módon elindítod a géped.(tehát mindenféle pecket le és fel pöccintesz) A motor felbőg… majd durran egy nagyot…aztán megint… A motorháztető felcsapódik és elképesztő mennyiségű füstöt okád ki magából. Gyorsan beszipákolod az orrodba ám már késő a propeller felpörög és megindulsz előre… egy gyors pillantást vetsz füstöt köhögve Grutsnyikra aki épp a fogai közül piszkálja ki az imént evett combot nem is törődve veled. Ahogy egyre gyorsulsz, lehúzod a szemedre a szemüvegedet és élvezed, ahogy a füstös levegő hátra csapja a pofádat és az egész testedet a székbe nyomja. Már épp elhagyják a géped kerekei a talajt mikor a visszapillantó tükörből látod, hogy az okosfijú kiköpi a szájából a maradékot és hatalmas szemekkel futni kezd feléd. A rikácsolásából csak annyit hallasz meg, hogy „Grim...nyomd...piros gombot”. Gyorsan kapkodod a fejed miről beszélhet és csak hamar meglátod a géped paneljén az új csilli-villi piros gombot… jól tudod „ami piros az gyós” valószínűleg ez az a tuning amiről nem rég beszélt neked. Talán meg kéne nyomni? Miközben ezen morfondírozol, megpillantod az ide-oda cikázó Grim gépét. A rohadék még nem vett észre itt a tökéletes alkalom!
// Megnyomhatod a turbó gombot, ha akarod, illetve leadhatsz Grim gépére hat lövést az ikercsatólt szuper mordályaidból a BS (2) értékeddel… mivel ikercsatólt ezért a rontottokat újradobhatod (egyszer) (a szuper mordály értéke: S7 AP4)… //
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Dec 1, 2016 14:00:16 GMT 1
Tyúúú sebbesség gomb. No eltesszük meglepire a mocsok Grimnek. Höhőőő. Széles vigyoraa a pofámon szállok fő. Ott is van fölöttem a rohadék. Fűrántom a gíp orrát és befogom a squigszart magam elé. Aztán csak DAKKA DAKKA DAKKA a_xFKmpj1-61-6 1-61-6 1-61-61-6·1-6·1-6·1-6·1-6·1-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 1, 2016 14:08:45 GMT 1
Megszórom azt a részeg squigszart de a Szupa mordályokba akad még töltet: (Újradobások: 2vIbIbOw1-6 1-6 )1-6·1-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 1, 2016 14:16:17 GMT 1
No hát ez nem ért sokat de mindegy. Így is megdögűsz Grim, kinyílak ha Mork ánuszrózsájába is köll berepűnöm miatta. (Sebzések:) 1Ott3CPb1-61-6 1-61-61-6·1-6·1-6·1-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 3, 2016 17:38:45 GMT 1
omuDzqPK1-61-61-6·1-6
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Dec 3, 2016 19:46:51 GMT 1
A motorból felszálló füst immár nem gátolja a látásod hála a sebességednek emiatt lentről úgy nézel ki mint egy kigyulladt repülő. Viszont téged most csak a célpontod érdekel ujjaidat a ravaszra tartod és üvöltve lősz! Megszámlálhatatlan töltény hüvelyt okádnak ki fegyvereid. Bár az első pár lövésed mellé megy így Gremnek pont van annyi ideje, hogy kapcsoljon és megpróbálja kikerülni a lövéseidet.
Hatosra tett kikerülési kísérlet:uf1pNQjA1-6
Hármasra tett kikerülési kísérlet:1-61-6·1-6
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Dec 4, 2016 4:29:08 GMT 1
Grim:
Bár az ellenfeled megpróbálja kikerülni a lövéseket de nem sikerül neki a legtöbb töltény bár lepattan vagy nem lényeges részét találja el a gépének. Az egyik pont a pilótafülke ablakát lövi át amire Grem jól össze szarja magát balszerencséjére félre húzza a kormányt és ennek következtében a következő pár lövésed leszakítja a jobb szárnyát. Innentől fogva nincs menekvés a gépe megpördül jó párszor és elkezd a föld felé zuhanni. Ahogy látod annak a rohadéknak a gépét ahogy egyre gyorsabban a föld felé közeledik, utána repülsz és elkezded tovább sorozni míg nem lángokba borul az egész. Az utolsó pillanatban rántod vissza a kormányt, hogy a lehető legközelebbről láthasd ahogy darabokra robban ellenfeled. A robbanás mámorító volt a látványa a hangja és a tudat, hogy te győztél. Tettél még pár győzelmi kört a levegőben majd szép orkhoz méltóan döcögve röcögve letetted a géped.
A tömeg ujjongott igazából volt egy jó nagy robbanás és rengeteg dakka szóval megérted őket. Ennek ellenére diadal ittasan lépsz ki a repülőből négy kis gretchin egyből oda fut, hogy rájuk tudj lépni. Ahogy rájuk nehezedsz egyszerűen csak összerogynak alattad és máris a földre lépsz a másik lábaddal. Már épp mennél a tömeggel ünnepelni mikor az okosfíjú oda lép hozzád.
-Hála Morknak, hugy meghalludtad amit mundtam. Fel is rubbanhatott vúna a gíp ha lenyumod a pírus gumbut me míg nincse kísz… na de ha kísz lesz!
Eléggé meglepődsz azon amit mond de tényleg mázlid volt, hiszen könnyedén sikerült leszedned azt a figyelmetlen férget így nem volt szükség a gombra. Már épp indulnál tovább amikor ismét közbeszól Grutsnyik.
-Aztá Grim ugye nem felejtetted e’, hugy a fűnük hivat? Ha sietsz talán míg uda írhetsz bá szerintem már csatak ríszeg mind.
Ekkor megvakarja a fejét és fojtatja.
-Nu meg az a kis Gertchin se gyütt vissza akit ekűdté…lehet, hugy valami tűrtint vele… bá mundjuk az egyik skacodat se léttam má egy ideje de asszem ő is arra vút… na minde’ há gratuláluk Grim én mek fujtatom a munkát.
Ezzel az ork odasétál a gépedhez megsimogatja mintha csak egy kiskedvenc lenne felnyitja a motorház tetejét majd arcába csap a füst amire köhög párat de ez nem tartja vissza, hogy elkezdje veszettül ütni a motort.
A tömeghez érve hatalmas ujjongás veszi kezdetét felemelnek és dobálnak körbe miközben a nevedet skandálják. De eszedbe jut, hogy tényleg lenne még mit tenni így kiugrasz a tömeg szabadításából majd utat törsz magadnak a választott úti célod felé.
Ekkor egy pilóta sapkás skac ugrik eléd… mintha láttad volna Grem pereputtyánál. Már a choppádért nyúlnál de pont megszólal.
- Grimdog csudálatos volt a műsor. Sose bítam aztat a ruhadékut. De most a bandánkat egy idúta vette át és hát én… szeretník csatalkuzni huzzátuk van egy fasza gípem is. Na mit súsz lelüvük bárkit az ígbű csak mutassá rá!
’szli:
A kis szarházi gretchin egy pillanatig habozik már pont úgy néz ki bevette mikor felkiált.
-Ez itten henyíl a kocsi alatt fűnük!
Ekkor pillanatok alatt kikerekedik a szemed és hirtelen megáll a vagon. Menekülnél de egy hatalmas Ork Nemes pofája néz veled szembe. Egy enyhe mosolyt erőltetsz magadra de nem hatja meg és egyből kikap ekkor a hátizsákod a földre puffan. Olyan erővel szorít, hogy a belső szerveid majdnem kijönnek.
-Na majd ín megmutatum mi já’ az ilyen lusta kis Grechineknek! Aztat hiszed lazsáhat mikú velünk vagy?! Mit kípzelsz te magadrú te kis fíreg! Aztat hiszem píldát küll statuálnom helyben meg míg a többiek is aztat hiszik júvan ez így!
A dühödt ork elkezdi a két úját lenyomni a torkodon próbálsz neki ellenállni kapálózni rugdalózni de ettől csak még dühőseb lesz ezért lábadnál fogva neki csap a vagon oldalának. Hallani lehet ahogy a koponyád megreped és elkábulsz. Csodálatos squig ételekről ábrándozol, és ahogy az ork ismét le akarja dugni a torkodon az ujjait magadtól nyitod ki mert azt hiszed kaja. Már harapnál rá de a két ujja nem engedi sőt egyre inkább szétfeszíti a szádat. Ordibálsz vagy valami olyasmi de torokhangon kívül nem tudsz mást kiadni a nyelved ide oda csapódik. Érzed, hogy nem bírod tovább és egy ponton tested megadja magát az állkapcsod eltörik az ork szó szerint ketté szakítsa apró tested. A véred és belsőségeid a padlóra folynak és immár az egész kezével próbál meg kellő tágra nyitni az ork. Mikor már eléggé kettéválasztott felemeli jobb lábát és ráhúz a csizmájára. Majd ordít egy hangosat.
-Mozgás lusta fírgek a küvetkezű henyílű a másik lábamra gyün!
Ekkor megindulnak és tested maradványai a padlón útközben szóródnák szét, ahogy egyre többet tesz meg veled az ork.
//Elkölthetsz 1-1 Gork és Mork pontot, hogy megváltoztasd ’szli tragikus végét. Vagy hagyhatod ennyiben szerencsétlen kis fickó történetét//
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 4, 2016 12:22:52 GMT 1
Hűűű banyek a parancsnok. Ezé beveri a pofámot. Futólépésben megindulok a főnöksíg fele. Közbe még van pofája megállítni egy rühes skacnak. Mákja van, hogy jóhírt közöl mer különbe olyat csinálok amit egy squig se eszik meg. - Grimdog csudálatos volt a műsor. Sose bítam aztat a ruhadékut. De most a bandánkat egy idúta vette át és hát én… szeretník csatalkuzni huzzátuk van egy fasza gípem is. Na mit súsz lelüvük bárkit az ígbű csak mutassá rá! -Míg ípp időbe döntötté kölök. Láccik, hogy Mork atta eszed van. Épp ideje vót, hogy lelépjé Grem rühes szarzsákjaitó. Hogy hínak? Miután megaszongya: -Jelentkezzé Grutsnyikná. Ő az okosfiú maj megmondja mit kő csinánod. Utána meg utat WÁÁÁÁÁÁgok a tömegen keresztű a parancsnokságra. Ha kédik akkó azé késtem mer egy mocsok orkot köllöt szarrá gyepánom egy másik klánbú mer kímkedett.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Dec 12, 2016 8:46:40 GMT 1
A skac tarkóját vakarva válaszol neked. -Há ez egy írdekes tűrtínet me az a hülyzet h' ín lenník Grem. Csak az a pújáca akit lelűtté aszondta csak akkú vesz be ha uda adum neki... ín meg repűni akatam. Miután megbeszélted vele a dolgokat az ork el is indul Grutsnyik felé te pedig sietve a főnökhöz. Ahogy oda érsz a hatalmas épületnek nevezett tákolmányhoz meglepődsz mennyire felújították a helyet. A régi sokkal kisebb volt láthatóan nem szarakodik Waghnal az anyaggal ha a nagyságáról van szó. Bár miért is tenné? Nem véletlenül ő a góré, rengeteg másik nagyravágyó orkot ölt már meg párviadalban vagy épp érte valamilyen "baleset" az ellenséges vezért. A legenda szerint Mork vére csörgedezik benne annyira ravasz. Még a humik túlgondoló taktikáit is képes néha átlátni sőt egyesek szerint már győzött rengeteg idegen faj ellen is. Mielőtt bemennél leveszed fejedről a sapkádat és az övedre kötöd majd egy erőset krákogsz és ráköpöd a kezedre amivel szépen hátra nyalod a kopasz fejedet. Miután kellően kicsípted magad egy mély levegő után odalépsz a hatalmas fém kapuhoz ami vörösre van festve és különféle ork koponyákat ábrázoló díszek borítják. Kopogsz kettőt amire az ajtót néhány Gretchin kinyitja egy biciklire hasonló szerkezet tekerésével. Ekkor lép ki egy Ork csoport akik ellenőrzik, hogy te ki a bánat vagy. Miután elmondod nekik, hogy Wagnalhoz jöttél mivel ő hívatott. Az egyik nagyobb ork amelyik az őrség főnőkének néz ki ránéz egy szakad papírra. -Aszondja... Grim...Grim...-Ekkor hátra mutatja a papírt a csürhének- te melyik a G betű? Ekkor a hátsó skacok elkezdenek vitatkozni. -Há az az amelyik ilyen kerek nüm? -Hülye vagy tü barum az amelyik ulyan mint mikó kettívágud a humi fejít. -Neeem az az amelyik ulyan mintha ketttí vágnád a humi fejít ís kilúgna a nyeve! Ekkor elröhögik magukat és egyet értően bólogatnak. Majd visszanéz a papírra a nagydarab. -Szóval G...Gr... áh azt tudom melyik... de hugy néz ki az a kúva I? -Teszi fel hátra ismét a kérdést- De a válaszokat már nem várja meg vissza fordul hozzád. - Áh Mork verje bele. Kettű stímme biztus te vagy az. Mennyí a tetűre ott van a fűnűk. Hihetetlen ez a biztonság itt még olvasni is tudnak az őrök! Elképesztő eddig csal hallottál olyanokról akik tudnak de látni még soha nem láttál. De nincs időd ilyenek filózni fel kell minél előbb menned nehogy Wahgnal szétrúgja a segged. Szóval a terem végébe mész ahol a főnöködnek vannak kihelyezve különféle trófeái. Itt van aztán minden a fémből tákolt oszlopok között mindig van valami érdekesség. Hol egy hatalmas Squig rácsok mögé zárva amott egy humi tiszt maradványai amarra egy alig kivehető fém csontváz darabkái imhol meg egy csőrike (csőrikének hívják az orkok az olyan astarteseket melyikeknek ilyen madárszerű sisakjuk van pl. az utolsó előtti sor Mikor a végénél jársz egy kisebb ajtót pillantasz meg oda lépsz hozzá és megnyomsz egy gombot rajta. Ekkor a két mellette ülő gretchin akik ugyan olyan bicikliszerű tákolmányon ülnek mint a kinti elkezdenek tekerni mire az ajtó kinyílik és pittyen egyet. Egy kicsi fülke fogad mielőtt belépnél bedugod fejedet és jól körbenézel mikor nem látsz semmi veszélyesnek tűnőt belépsz ám épp, hogy csak nem taposod el a bent ácsorgó feketébe öltözött apró grotot. Intesz neki, hogy kivételesen tényleg nem direkt akartad megölni(elvégre itt minden a főnőké) és ejtesz rá egy félmosolyt. Az apróság vékony hangján csak annyit kérdez enyhe megvetéssel a szemébe az előbbiért, hogy hányadikra lesz? Nem igazán érted a kérdést szóval elmondod neki, hogy hova jöttél amire bólint egyet megnyom a mellette lévő rengeteg gombos panelon kettőt és már el is indultok pár másodperc után felfelé. Eleinte megilletve ácsorogsz aztán turbina hangot hallasz magad alól és a fülke hirtelen megindul. Szinte pillanatok alatt a földön találod magad és pár másodperccel később hatalmas csikorgások és rezgések közepette megálltok amire a plafonra csapódsz és onnan vissza a földre. Gyorsan felkelsz leporolod magad de még mielőtt bármit is tehetnél ismét pittyen egyet a fülke és az előtted lévő ajtók kinyílnak. Veled szembe szinte egyből Wahgnal képe tűnik fel ahogy egy hatalmas asztal főjénél terpeszkedik rengeteg Nobal körülötte. Láthatóan mindegyiknél valamilyen ital van meg különféle papírok és kaják. A terem falaira ugyan csak különböző trófeák díszelegnek és a góré mögött valamilyen összefirkált térkép látható. Ahogy belépsz megilletődve mindenki rád veti tekintetét senki nem tudja mit csináljon Waghnal reakciójára várnak épp úgy mint te. A nagyon nagy darab ork lenyeli a szájában lévő falatot hörpint rá valamit egy fakorsóból majd miután megtörli karjával a szájából lefolyó alkoholt feláll és tenyerét kitárva rád mutat. -Na vígre megírkezett az én drága Grimdogom. -Ekkor mutató ujját felemelve folytatja- láttuk ám mit műveltél a levegűben. Eszmíletlen vút! Csak kicsit rüvid... de attú még szíp vút! -Aztán megnyom egy, az asztal alatt lévő gombot amire a tető lassan kinyílik- Mondjuk szóhattá vóna az üreg Waghnalnak h' níze meg ahugy legyakod az ígen azt a senkit tudud, hugy szeretem a rubbanásukat. Nu de nem ez a línyeg must, hugy te is meg gyüttél fuglaljá helyet itten. Mutat egy mellette lévő székre ahol mér ül egy Ork. Aki meglepődve néz körbe. Lábai az asztalra rakva kezei a jóllakott hasára téve. Nem érti most mi van előszór Waghnalra pillant majd rád. Láthatóan nem nagyon akaródzik felállnia. De egy főnők melletti ülőhelyért bármelyik orkot érdemes agyon csapni! //Az ork úgy 6 méterre van tőled ha megtámadod az ülőhelyért akkor dobj egy rohamot ha sikeres akkor 3 kockával támadhatsz ha nem akkor kettővel. (egy kocka egy méternek számít csak a szabályzatot nem tudom már átírni ) És kérlek az eddig történtekre is reagálj ne csak arra, hogy mit fog cselekedni Grim. (gondolok itt arra, hogyan éli meg a karaktered az egyes szituációkat, hogyan válaszolsz a kérdésekre stb stb)//
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Dec 19, 2016 18:53:26 GMT 1
(( Uhh! 'szlinek vége! :szia: Megnézem mit művel majd Grimdog a hajónál... ^_^ ))
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 28, 2016 4:20:21 GMT 1
-Atta betyárját. Minden tisztelésem Waghnal télleg csak a legjobbakkal dolgozik. Igazán komoly őrség van itten. Csak bámulok ahogy szinte fajják a bötűket. Mire beeresztenek végre én biccentek egyet ls megtörlöm a lábam belípís elűtt. Hö...Asszittem szarba léptem. De az alapján ami a küszöbre kerűt csak egy grotot tapostam le. Szal az vót az nyikkanás. Befele haladva az épületbe megcsudálom a főnök műérték gyűjteményét. Izléses egy ork az eccer biza. Az a csillogó hulla a sarokba eccerűen gyönyölű. A csőrikék pedig naon ritkák. Büszke lehet magára a főnök. Dehá nem hiába vannak ien jó pilótái min én. Elkóválygok még egy darabig a folyosókon mire megtalálom merre kén mennem. Hinné a fene, hogy itt a pedálozós grotok mutatják maj az utat. Tiszteletremétó főnök ez a Waghnal de fura. Ekkor újabb nyekkenést hallok. Odanízek. Hálisttenek mos csak majnem tapostam le valakit. -Bocs haver. Víletlen vút. -Affenét. Hanyadikra lesz? -Miva? -Hanyadik emelet? -Mittomén. Csak a főnököt keresem. -Jaaaaj akkó aztat mongyad. Ezután rámzárú az ajtó. Má épp fordúnák a tetves grot felé, hogy megfolycsam. Há miféle csapdába csaat ez engemet? De amint megtenném a fődhö baszódom. -MORK ÁNUSZRÓZSÁJÁRA MUNDOM. MI A SZAR VÓT EZ?-Ordítom torkamszakattábú és fölugranék a tapamra mikó kinyílik az ajtó. De nem a tekerős grot hanem Waghnal fővezír áll illetve hát ül előttem. Rögvest vigyázzba vágom magam majd előlépek. Lenyűgöző. Waghanal sámáán lenne? Hiszen fel tudot engem hozni a harmadik emeletre. Valóságos csoda vót ez. Ezt maj ee kő mondanom a skacoknak. -Na vígre megírkezett az én drága Grimdogom. -Ekkor mutató ujját felemeve folytattya- láttuk ám mit művelté a levegűben. - Eszmíletlen vút! Csak kicsit rüvid... de attú még szíp vút!-enné a részné jön az, hogy büszkén kezdem mereszteni a meekasomat. Mégiscsak megdicsétek nem? Attán a főnök megnyom egy, az asztal alatt lévő gombot amire a tető lassan kinyílik - Mondjuk szóhattá vóna az üreg Waghnalnak h' níze meg ahugy legyakod az ígen azt a senkit tudud, hugy szeretem a rubbanásukat. Nu de nem ez a línyeg must, hugy te is meg gyüttél fuglaljá helyet itten. Egy mellette lévő székre mutat ahol már nagybíkíben ücsörög egy szarházi.
Hp6PVQrw1-61-6
1-12·1-6·1-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 28, 2016 4:25:58 GMT 1
Attack: M4wMtOni1-6 1-6 1-61-6·1-6·1-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Dec 28, 2016 4:29:03 GMT 1
SVzBQnfz1-61-6
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Jan 19, 2017 2:36:31 GMT 1
Megindulsz az ork felé miközben előkapod a choppádat. Ahogy észbe kap az a szarházi ork hanyatt baszódik a székkel ezért menekül meg az első ütésedtől.A hatalmas csattanásközben melléütsz pedig ha nem tanyát volna el akkor a fejét veszed. Aztán gyorsan oldalt gurul a földön ez menti meg a második ütésedtől. Olyan erővel csapsz bele a fém padlóba, hogy a fegyvered átvágja azt és beleragad. Rámarkolsz két kézzel, hogy kitudd húzni. Közben ellenfeled feltápászkodik és ő is előveszi rozsdás baltáját. Üvöltve rohamoz meg téged mikor is végre sikerül kirántanod a fegyvered enyhe mosoly húzódik az arcodba ahogy érzed a talaj elengedi.
Páncélmentő: 9VuNvUWK1-61-6
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Jan 19, 2017 2:41:39 GMT 1
De amint felrántod már koppan is egy hatalmasat és telibe pofán vered azt a fajankó nobot amelyik feléd száguldott nemrég. Egy hatalmas reccsenés követően az ork hátra tántorog majd jobbra balra mozgatva pofáját a földre turhál egy véres köpetet amit jó pár fogának csilingelése követ. Letörli pofájáról a vért majd dühösen megindul feléd.Eddigre már többen felálltak a székükről és szurkolni kezdtek nevet nem mondanak csak annyit, hogy "A fejít üssed azé nem ká'!" "Nyisad má ki a szemedet akkó talá etalánád!" "uhhh nah az ottan a füldün mán egy jú stukke ára!" "Rondább má úgyse lesze!"és hasonló lelkesítő szövegeket.
Találat: lC3lHfbS1-6 1-61-6·1-6
|
|