Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 11:59:03 GMT 1
Nov 23, 2024 11:59:03 GMT 1
|
Post by Deleted on Oct 23, 2016 17:46:27 GMT 1
Valahol az ismert galaxys területén egy elhagyatott porfészek kering. A birodalom évszázadok óta nem volt rajta a legutóbbi felmérések szerint halott bolygónak nyilvánítottak. Ám ezen röpke idő alatt egy nép mégis teljesen belakta… Te és a klánod csak pár napja érkeztetek… akarom mondani csapódtatok be ide az összetákolt űrhajótokkal. Bár nem tudod miért pont ide jöttetek az biztos, hogy a górétok sok fejet betőrt mire sikerült valakinek (valószínűleg véletlenül) elnavigálnia azt a roncstelepet, amin utaztatok. Az érkezés (zuhanás) után hamar rájöttetek, hogy bizony nem ti vagyok itt az egyetlen ork klán. De nem is csak egy másik vagy harmadik, hanem annyi, hogy else tudsz odáig számolni. Rengeteg ork van a bolygón különböző helyekről és hajókról. Az érkező roncsokat egyből szétszedik majd vagy épületeket, vagy újabb „űrhajókat” tákolnak belőle. Naponta zuhannak le az újabb jövevények mintha az égen fel-feltűnő meteor záporok lennének. Éppen ezért gyakran szólalnak meg a gretchinek által működtetett riasztok ha egy hajó éppen rátok akarna esni… bár így is történnek balesetek egy-egy álmosabb kis zöldbőrű miatt de semmi pótolhatatlan. Nem tudod, mi készül itt de érzed, hogy valami nagy…nagyon nagy… Grutsnyik egy zseniális Okosfijú akit ismersz, találmányai úgy 100%-ban hatalmas pusztítást csinálnak… vagy az ellenség vagy a használó soraiban, de a lényegen ez mit sem változtat! Éppen a te gépedet szerelgeti felső testét nem is igen látod csak a valaga lóg ki a gép oldalából. Szikrák és egymást követő kongások szűrődnek ki a géped belsejéből. Te csak figyeled, hogy mégis mit művel az okosfijú a szeretett járgányoddal, de mivel nem értesz, hozzá ez egyre durvább hangok nyugalommal töltenek el. Egy pár nagyobb kalimpálás után miközben te az orrodat túrod serényen egy horkantást követő köhögéssel egybekötött rekettes de mégis az átlagnál egy nüansznyit vékonyabb ork hang szól vélhetőleg hozzád… -Grimdog agy’d ide aztat a csavakúcsot mellűled!
Egy pillanatra megállsz az orrod túrásában és tátott szájjal bemúlsz a géped felé. Megtanult beszéni a verda? Mindig álmodtál róla de, hogy megtörténjen azt soha nem hitted volna.
-Dik ez beszíl!
-Mán egy jú ideje te squig zabálú aggyad má ide aztat a csavakúcsot!
Nem igazán van kedved szeretett masináddal az ismerkedés elején vitázni így megteszed, amit kér kezed kihúzod az orrjárataidból és a melletted lévő rozoga bodegára pillantasz ami tele van mindenféle kütyükkel. Fejedet egy pillanatig vakarod, mire hangos morgások törnek elő a géped felől így jól beletúrsz a kupacba és egy bunkós végű ízét megmarkolsz. Ekkora odasétálsz a nyitott nyíláshoz ahonnan az egyre erősödő horkanások és köhögések tőrnek fel… ekkor pillantod meg Grutsnyik lábait és csap beléd a felismerés, hogy nem a géped tanult meg beszélni. Mérgedben jó erősen bedobod a nyíláson a bunkós vackot, amit szereztél ezt egy hatalmas koppanás követi…
-Áúú a kuva’ nyádat Grimdog! … Ez nem is az amít kírtem…na minde’ ez is megteszí …hehe…evígre tudod a mondást… ha vamit nem tudsz megúdani erűve, akko biza gyünge vagy. Fejezte be a mondatot rekedtes akadozó nevetésével az okosfíjú. A nagy kalapálások és csikorgások közepette viszont mintha valami eszébe jutott volna, ismét hozzád szól.
-Te halludtad a petykákat rúlad? Aszondta az a dagadík Grem a kucsmába h’ egy vak squig is jobb pílúta mint te. Hahaha ín mondom neked a helyedben bíztos kis szaros fejít vením…bá azza iga’ nem bizonyítod h jobb vagy nála…
Épp nyitnád a szádat de láthatóan nem akarja befejezni a pofázást.
-Na meg aztá most jüttek azuk a kalúzók! Én mondom azoknak az űhajója jobb mint amit valaha láttam a szememe… pedig aztá má láttam eztetaztat. De az űhajójuk még hagyá a stukkerik… ahh ha rátehetním az egyikre a kezemet ulyan durrantút csinánék a fél bolygót szítszedné… de azuk a kapzsi mocskok anyi fogé árúják a cuccukat, hogy a fűnökön kívű senki nincs aki megvehetní tőlük… mondjuk aztat hallottam eléggí bekípzeltek a kalúzok és szeretik a fogadásúkat.
Most direkt vársz pár másodpercet, de mikor elhagyná az első hang a szád megint megszólal.
-Azt a rossebit majd e’ felejtettem Waghnal aszondta h idézem „szójá Grimdogna’ h túlja a seggít az ín szállásúmba, funtús taktikai megbeszílís lesz”. Gondolom megin villogni aka az új csúzlijaiva. De há kitudja hátha mostan valami fontosat is kinyüg az öreg Főnük.
Már éppen indulnál dolgodra mikor jól hallhatóan rád mordult a gépedet szerelő ork.
-Te Grimdog huzzá’ mán el amíúta itt vagy bese fugud a pofádat mennyé csináljá valamít a várúsba biztos akad valami neked valú szúrakuzás!
Ha nem féltetted volna, hogy valamit elront kedvenc repülődön az az átkozott okosfíjú biztos kitépted volna de jobb híján elindulsz a városban közben azon töprengsz mit kéne csinálnod talán Grtusnyik egyik pletykája jó alap lehet…
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Oct 25, 2016 8:58:11 GMT 1
Mivel a taktikai megbeszélís prioritást élvez ezért az első dógom az lesz, hogy lemegyek a kucsmába és szíjjel rúgom annak a mocsok Gremnek a fejit. -Szli te buzerant hun vagy? Takaroggyá elő és nézd má meg azoknak a rohadék kalúzoknak a fegyvereit. Igazat mond-e a Grutsnyik. Aztg ha má ott vagy hozz ee párat. Aztán futólépés mielőtt kitaposom a beled és megetetem a squigekkee. Én meg feekapom Csapómat ((Choppa)) és megindulok , a kocsma fele. Véres fejsze lévén útközbe kidógozok egy okos tervet. Igazán büszke vagyok rá és Mork áldásával reája végre is hajtom. Úgyhogy berúgom a kocsma ajtaját és elordítom magam: -GREM GYERE KI A HOMOKRA. SZÉTRÚGOM A SEGGED ÚGYIS JOBB PILÓTA VAGYOK.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Oct 25, 2016 11:35:10 GMT 1
'szli éppen a kerékről sikálja le egy pórúljárt grot cafatait, de egy idele, már ugyan azt a foltot kefélgeti redvás fogkeféjével, és inkább a füleit hegyezi. A gép egy ideig nem fog elindulni és csetepatét szimatol Waghnal és Grimdog között! Talás esik pár fog, ha elég cseles vagyok! - Szli te buzerant hun vagy? Takaroggyá elő és nézd má meg azoknak a rohadék kalúzoknak a fegyvereit. A hideg kezd el fitkározni a hátán, ahogy a főnök ráförmed és földbe gyökereznek apró lábai. Gyorsan moddj valamit! - Igen isz uram! Pfutoc mál. Pfutoc!!! - sipítja. Ezért este a bakancsodba szarok! Álljunk a dologhoz pozitívan! Grechin kommandó! Beszivárgás és kiszivárgás! Szerelőnek álcázom magam és megnézem magamnak azt a hajót! Viszem a táskám!
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Oct 26, 2016 17:16:56 GMT 1
Grimdog: A kocsma felé lépdelve szétszórva kincses (szemét) kupacokat látsz tele mindenféle cuccal. Rengeteg ork sürög forog körülöttük alkatrészeket keresnek verdákhoz,fegyverekhez vagy bármi olyan dologhoz amit feltudnának hasznosítani. A legtöbb körül pár bunyó is kialakul de téged most a sajátod érdekel. Mikor oda érsz és elordítód magad egy pillanatra síri csönd lesz... mindenki megérzi, hogy itt most balhé készülődik. Ezért a gyávábbak már iszkolnak is arrébb a bátrabbak pedig nagyra nyílt szemekkel figyelik az eseményeket. Pár hangulatfokozó másodperc után a félig részeg Grem kicsapja a kocsma lengőajtaját és megindul feléd. Háta mögött a kisebb csürhéje kóvályog hat Ork személyében. Majd gyors léptekkel úgy tűnik mintha neked akarna támadni de hirtelen megáll előtted és pofáját közvetlenül a képedbe tolja.Majd nyált köpködve az arcodra megszólal.
-Haha a nívtelen kis Grimdog megjelent itten. Van vír a pucádba aztat megkő hagyni bá szerintem te csak ustoba vagy, hogy ide mertí gyünni egyedű!
Ekkor a tömegből egy ork verekedi ki magát megtörve a feszült hangulatot...Gruzznuts az a legjobb pilótád sebesen lépeget feléd miközben előhúzza a csapóját és lábáról vakarja le a tömegből rajta maradt egyik kisebb orkot aki nem volt elég gyors, hogy elengedje őt. Mikor elég közel ér hozzád hangosan felkiált.
-Itt vagyuk Főnűk mutassál rá melllyíket köll meg gyakni!
Közben fejével körbe körbe pásztázza a terepet... valószínűleg nem esett még le neki a szituáció egyértelmű mivoltából sem és a tömegben keresi az ellenfeleket.
Bár még az erősítéssel is komoly orkrhátrányban vagytok... talán érdemes lehet kitalálni valami ravasz de brútált.
//Grem egy Nob choppával és sluggával a maradék 6 sima boy csak choppával//
'Szli
Ahogy elindulsz a poros városban rájössz, hogy ez egy Orknak nem hogy egy Gretchinnek is nagyon veszélyes küldetés. Már az utcákon is épp, hogy eltudsz szlalomozni az orkok hatalmas lábai elől. Ám kellő ügyességgel és kitartással (valamint rengeteg bujkálással) sikerül elérned a kalózok hatalmas hajóját. Elképesztő látvány egy több Km hosszú elején egy vélhetőleg Orkfejnek szánt irányítóval rendelkező ágyúkkal teletűzdelt monstrum. Elképzelni sem tudod, hogy oldották meg, hogy nem is potyog róla semmi egyben van akár egy szikla! Körülötte rengeteg hatalmas Ork kisebb bódékon mutogatja a fegyvereket és zsákmányokat eladva annak aki a legtöbbet ígér értük. A tömeg nem túl nagy hiszen a licitek is hatalmasak. Leginkább az Ork nemesség található meg itt. A legtöbb sorstársad a hajón robotol míg a szerencsésebbek egy-egy nemes vállán ugrándoznak. Ha beakarsz jutni nem lesz könnyű dolgod ugyanis a hajót hatalmas zöldbőrű"istenek" őrzik olyan fegyverekkel amiket még nem is láttál!
Ahogy gondolkodsz meglátod, hogy pár ork és néhány gretchin egy hatalmas vagonnyi cuccot visznek a hajó felé. Valamint észreveszed, hogy a környéken sompolyog a véragyakók egyik tagja is felismered hiszen Grimdog bandájában van...de vajon mit kereshet itt? Az biztos, hogy neki nincs annyi fogja, hogy innen megvegyen bármit.
Mindenesetre gyorsan kell döntened ha sietsz még talán betudsz lopózni a vagonhoz és simán felcsempésznek a hajóra//ekkor egy kezdeményezés tesztet kell tenned +3 módosítóval (gratchin vagy és mindenki szarik rád)a felderítő képességed miatt pedig kettő kockával dobj ha az egyik megvan akkor sikerült a cselekedet// . Vagy talán azt kéne kiderítened mit keres itt az a zöldbőrű? Nagy döntés ez egy kis gretchinnek!
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Oct 26, 2016 20:38:56 GMT 1
Szerzek magamnak valami tököset és átveszem a klán feletti uralmat, hogy saját rajom lehessen! Nagyon csábító és sokkal egyszerűbb lenne kifürkészni a Vérgyaló mit bugázik el, de beleremegek, ha abba belegondolok, hogy a hajón mik lehetnek! Vagy ez a félelem lenne? Mit is akartam?
CTR5v7Jd1-6 1-61-6·1-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Oct 28, 2016 11:36:58 GMT 1
-Okés Grem aszondod szarú röpülök? Akkó gyere röpűjünk. Hozd a gépedet és talákozzunk az égen, hogy onnan söpörjelek le te rohadék. Ha eefogadja az ajánlatomat akkor megfódulok és visszamegyek a géphö, hogy feekészíccsem a nagy párbajra. Közben megveregetem Gruzznuts vállát. -Jó Gyakó skac vagy-mondom neki.-eccer talán még olyan jó pilóta leszű mint én.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Oct 29, 2016 0:54:44 GMT 1
'szli: Fejedet ide oda kapkodod ám mikor zseniális gondolatod bevillan a fejedben szinte azonnal megindulsz a vagon felé. A talaj csak úgy porzik mögötted ahogy rohansz. Pillanatok alatt átfutsz az orkok lábai között és becsusszansz a vagon alá. Csupán pár unott Grot aki a vagon kerekeiből kilógó vasrudakat fogja és "tolja" előre a rakományt vet rád pár kósza pillantást ám a munkába való görnyedés jobban lefoglalja őket. A vagon alja tiszta rozsda és olaj, mikor jobban körülnézel felfedezel egy pórul járt sorstársat akit valószínűleg a vagonnal ütöttek el...elég rég mivel már csak a felsőtestének egy része lógott le az egyik csőbe ékelődve amit a feje tartott ott... pár perc haladás után hirtelen megálltok fejedet jól be is vered a csövek egyikébe. Pár másodpercig squig húsgolyókat látsz magad előtt ám ekkor meghallod a kinti beszélgetést.
-Aztá hova lesz ez a sok szír sza'?
- A felsű szintekre küll vinni űket aszondják kilesz bűvítve a hajú teteje még egy színte'!
-Há én itte' nem látok semmit de se az emeletre...
-Ugya' má huva a feníbe kíne ez a sok sza' ha nem úda?
-Én aztat nem tom de húgy ide nem gyüttök be ha nincse rávíve erre a lapra a bíztos!
Ekkor pár másodperc szünet következik, nem tudod, mi történik, de halk susmust hallasz majd ismét megszólal vélhetőleg az őr. -Áha itten is vún-e húgy elbújt a kis huncut!
- Mundtam ín, hogy rája van íva!
Ekkor egy kis gretchin megszólal az egyik kerék mellől harsány hangján.
-Aszá mí adott a fűnük fogakat annak a squignek?
-Kusszójá me' megbelelnek! A fűnük tuggya micsiná.
Ekkor elindul a vagon. És a homokot lassan felváltja a fém alattad. Ha minden igaz ez a vagon valahol fent fog kikötni, de vajon merre lehet a raktár? Hol kéne megpattanni? Egyáltalán biztos fentre megy a vagon? Sok-sok kérdés…
Grimdog: Grem a mondatodra elhátrál tőled és csürhéjével együtt hatalmassat nevet.
-Míg, hogy te jobb nálam? Hahaha... ne nevettessé. Legye' úgyis ki akatam prúbálni az új csúzlimat na mostan ma' meglátod szase marad abbú aki Grem-e kezd! Fűnt várlak az ígen.
Ekkor nevetve elindul csürhéjével vissza a kocsmába, vélhetőleg, hogy előre igyon a nagy gőzelmére.
Gruzznuts egy jókora bárgyú vigyort ejt kedves szavaidra...ha tudna még talán el is pirult volna.
De nincs idő a dicséretekre hamar fel kell szállnod és szétgyaknod azt a nagypofájú senkit. Gyorsan átverekeded magad a körétek gyűlt tömegen akik a hír hallatán csak többen lettek. Mint egy dísz felvonulást úgy követ egy csoport téged egészen a járgányodig. Közben hű Ork társad sietve lépdel melletted és veri le azokat akik túl közel érnének hozzátok. Ahogy a kis pereputtyoddal megérkezel a kiindulási pontodhoz. Grutsnyik már a géped alatt hegeszt valamit. A nagy zajra viszont felfigyel kiugrik a gép alól majd hozzád siet miközben hegesztőmaszkját felhúzza.
-Hát itten meg mi fúlyik Grimdog mi ez a hűhó itten? Írtem ín, h jó vok de azí nem szeretem a tűmeg előtt csínáni! Éppe a mutort bügykőtem -mutat hátrafelé a gépedre közbe- ha nem kuncentrálúk bámikó fe' rubbanhat szúva zavarjad el innét eztet a csűhét mielőtt huzom a pürkölűmet!
Nem igazán vagy beszédes kedvedben legszívesebben képen törölnéd az okoskodó okosfijút és bepattannál a gépedbe... de talán meg kéne hallgatni hátha mond valami hasznosat?...bár ebben nem vagy biztos...
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Oct 30, 2016 20:42:46 GMT 1
Izgalmas egy nap! A kíváncsiságán 'Szli nem tud felülkerekedni. Kicsit el is felejti a fegyvereket! Mi jehet ebben a kontírba? - gondolja. Nem véletlenül hívják (Töp)'Szli-nek! Termetre kisebb a többi grechinnnél, ezért is olyan jó és olyan alkalmas a repülők bütykölgetésére. Halkan megpróbál belekukkantani egy csövön vagy bemászni. Ha nem sikerül, akkor kimászik, lemarad és szerelőnek álcázva -, ahogy eredetileg kiötölte - követi feltűnés nélkül a csoportot.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Oct 30, 2016 21:23:30 GMT 1
Jó lenne a közönség dehá jobb ha megy a gép minhogy lezuhanok. Hangosan rámorranok a tömegre. -Bámujjatok messzebbrű vagy szíjjel verem a fejeteket - ordítok rá a tömegre. Ha arrébb takarodnak akkó NEM lövök a levegőbe a stukkeremmel. Ezekután megfódulok és odalépek Grutsnyikho. -Jó megy a masina? Nem kő semmi? Minden rendbe van? Kérdem miközbe a fikámat pucullom ki az orrombú.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Nov 3, 2016 8:24:31 GMT 1
'szli: Kíváncsiságod nem hagy nyugodni.Próbálsz találni egy csövet amin belátsz de csak sötétséget és koszt találsz benne. Az egyik szemedet jól meg is fogja a fekete olaj. Majd megpróbálsz kimászni de körülötted rengeteg Orkvan ha kidugod a fejed biztos, hogy egyből lecsapják. Viszont sikerül addig mocorognod odalent, hogy az egyik Gretchin meglát és nagy szemekkel sziszegi oda neked.
-Hát te meg mít henyíasz odalent? Ha a fűnök meglássa a valagadba húzza a stukkerít!
Ez talán pont kapóra jön neked a kis szaros helyére könnyedén betudnál állni. Ám, hogyan tudod észrevétlenül ki iktatni? Pár percig biztos nem veszik észre, hogy az egyik keréknél nincs ott valaki. Talán le kéne fizetned a rohadékok általában erre vevőek, vagy csak valami alattomos csellel be kéne csalnod a vagon alá ahol aztán észrevétlenül ki iktathatod.
// 5 kicsi fog van nálad a meggyőzéshez dobj egy LD próbát (a sikeresség a meggyőzésedtől és az elköltött fogak számától fog függeni. Amennyiben más megoldást választasz értelemszerűen nem kell LD-t dobnod.//
Grimdog: A tömeg igen hangos ezért nem is igazán hallják az ordibálásod. Azonban amikor párat a levegőbe eresztesz egyből hátrálnak néhány lépést. Ekkor szólsz oda Grutsnyiknak aki a következő képen válaszol.
-No' há az a kúva nagy hezet ho' ez a gíp innen nem szá fűl mostan! Épp a Motorra babrátam szúva még nincse kész. Én mondom neked elkípesztű gyús lesz ha vígzek de mostan... minden megva' de legalább egy nap mire befejezem. mitűrtént?
Válaszolnod sem kell kitalálja az Okosfíjú hát nem hiába a neve...
-Áh fogadok össze basztá Gremmel! Há nem tom ki mundta neked h mennyí uda... de mostan jú megfug szígyeníteni me ezze ugyan nem mísz sehuva!
Majd jól láthatóan közéd és a gép közé áll. És fojtatja.
-Nem hagyum, hogy szíjel baszad a munkámat Grim elüszű rajtam ke tú jutnud ha el akarud kúni a mesteművem!
Ekkor igen csak mérges leszel Grutsnyikra elvégre, hogy mer te és a géped közé állni...ráadásul ő mondta az egészet! Szóval minden önuralmadat össze kell szedned, hogy ne verj be neki egy hatalmasat és pattanj be önfejűen a gépbe...elég régóta érik már neki a pofon!
//-3 LD módosítóval dobj egy LD tesztet ha elbukod akkor köteles vagy beverni egyet Grutsnyiknak majd bepattanni a járgányodba.Szóval 4 vagy az alá kell dobnod két kockával. (önként is elbukhatod a morálpróbát). Ha sikeres az LD próba akkor megpróbálhatod meggyőzni az okosfíjút, hogy átengedjen. Viszont ha ez nem sikerül meg kell vele küzdened. Esetleg szégyen szemre megfutamodhatsz...ugyan!//
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 8, 2016 8:15:03 GMT 1
x55rg_1m1-6 1-61-6·1-6
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Nov 8, 2016 8:26:32 GMT 1
- Helyahújj! Ez micsuda lehet?! Van itt egy fényes bizgerentyű. Psszt! Seggicsé má'! Becsalom és leszúrom egy csavarhúzóval, aztán beállok a helyére.
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Nov 9, 2016 11:15:39 GMT 1
Ld:
rm0HbF6n1-61-6
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
|
Post by Deleted on Nov 9, 2016 11:37:14 GMT 1
(( Ja bocs! Két kocka! )) Clf9oqgu1-61-6
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
|
Post by Whitewolf on Nov 14, 2016 19:27:38 GMT 1
-NA IDEFIGYEJJÉ!-Grutsnyikot a ruhájáná fogva kapom fő-KAPSZ FÉL ÓRÁT, HOGY FELSZÁLLÁSKÉPES LEGYEN A GÉPEM VAGY ÚGY BELETAPOSLAK A FŐDBE? HOGY MORK SÍRNI FOG ÖRÖMIBE. Leteszem az okosfiút. -Értve vótam?
|
|