Charles Davenport
Közzétéve: Aug 27, 2016 14:41:14 GMT 1
Post by Mocsok on Aug 27, 2016 14:41:14 GMT 1
Név: Charles Davenport
Kor: 46
Nem: Férfi
Faj: Ember
Rang: Vadász
Típus: Tisztító vadász
Varázslatok: Megtisztítás, A purgatórium lángjai, Glória
Rend: Londoni vadászrend
Előtörténet:
A nevem Charles Davenport. 1970 októberében láttam meg a napvilágot London városában. Szüleim, Edward és Julia Davenport látszólag egyszerű emberek voltak. Nappal közösen vezették kis vegyesboltjukat. Mindig kedvesek voltak a vásárlókkal, rengeteget vicceltek, a mosoly pedig szinte sohasem hervadt le a képükről. Ám amint leszállt az éj. Mintha kicserélték volna őket. Megkomolyodtak. Mindig teljes fegyverzetben mentek el otthonról és vértől áztatva tértek vissza. Viszont az a vér többnyire nem az övék volt.
Tíz éves koromban felfedték előttem a kis "titkukat" és megmutatták a raktár rejtett zugát, ami fegyverekkel volt tömve. Mint kiderült mindketten a Londoni vadászrend tagjai voltak, méghozzá nem is akármilyenek. A házaspárt a legkiválóbb mentorok közé sorolták, nem csak a renden hanem a teljes vadásztestvériségen belül.
Négy éven keresztül tanítottak közösen. Ekkor még persze nem derült fény arra, hogy rendelkezem mágikus képességekkel, szóval könnyű véradó vadásszá akartak kiképezni. Persze egy tizenéves kisfiút megedzeni nem volt olyan könnyű feladat mint hitték és ez a négy év kevés is volt hozzá. Bár lett volna több idejük...
Tizennégy éves koromban édesapám öccse jött látogatóba hozzánk. Az arca sápadt volt, és a kellemes tavaszi időhöz képest meglehetősen be volt bugyolálva. A szüleim azonnal vették a lapot és fegyvert rántottak, de sajnos az a féreg nem egyedül jött. A házaspár hősiesen küzdött, de mindhiába. A vérszívók pár perc alatt megölték mindkettejüket. És ekkor rám került a sor. A nagybátyám felém közeledett kivillantva abnormálisan hosszú agyarait. Már csak egy méterre volt, mikor ösztönösen kinyújtottam a kezem és fény világította be az egész termet. Miután eltűnt a hatalmas fénynyaláb az összes vérszívó a földön fetrengett fájdalmas kiáltásokat hallatva. Megölhettem volna őket. Ott helyben mindet. Egytől egyig. Én viszont elfutottam.
A rend nagymestere szerencsére hamar értesült szüleim halálról és felkarolt. Miután elmeséltem neki, hogy miként mentettem meg saját magam, beosztott egy tisztító vadász mellé.
A varázslatok elsajátítása jelentősen könnyebben ment, mint a szüleim kiképzése. Talán azért mert tényleg könnyebb volt, vagy csupán végre láttam az értelmét annak, hogy miért is tanulok ilyesmit. Végig fűtött a bosszúvágy. Az életcélommá lőtte ki magát az, hogy levadásszam édesanyám és édesapám gyilkosait. Csak ennek szenteltem életemet. Válogatás nélkül levadásztam az összes vámpírt, amivel csak találkoztam, de persze az éjszaka többi teremtményét sem kíméltem.
1989-ben minden megváltozott. A nagybátyám után kutattam. Őt meghagytam utolsónak, viszont amint az a rohadék értesült arról, hogy az összes társát véglegesen hidegre tette egy ifjú vadász, elrejtőzött. Hónapokig kutattam utána és ekkor találkoztam vele... Fiatal voltam és ostoba. Elvakított a szerelem. Talán ezért sem vettem észre először, hogy közülük való. Mikor rájöttem arra, hogy valójában micsoda, végezni akartam vele, de nem tudtam megtenni. Egy évig boldog kapcsolatban éltünk egymással annak ellenére, hogy mindketten tudtuk, hogy a másik micsoda.
Végül eljött, a vadásszá avatásom ideje. Ő azt akarta, hogy hagyjam ott a rendet. Hogy változzak át a kedvéért, majd szökjek meg vele és, hogy éljük le örök életünket közösen egy félreeső helyen. Választás elé állított. Vagy ő, vagy a rend, akik olyanok voltak számomra akár a családom. Szerelem ide vagy oda, nem hagyhattam, hogy világunkat feleméssze a sötétség, szóval a rendet választottam. Ő viszont ezt nem viselte túl jól és rám támadott. Ekkor szereztem a bal szememnél húzódó hatalmas sebhelyet. Végül ő nyerte a küzdelmet, ám mikor arra került a sor, hogy megöljön, nem tette meg. Inkább otthagyott sérülten. Azóta 26 év telt el és azóta egyszer sem láttam.
És elérkeztünk a jelenhez. A londoni vadászrend egyik kulcsfontosságú vadásza vagyok. Mivel hivatásos nyomozóként is tevékenykedem így könnyedén eltusolhatom néhány vámpír vagy vérfarkas halálát és elintézhetem, hogy a hátóságok békén hagyják a vadászokat.
Fegyverek:
9mm pisztoly:
kepfeltoltes.hu/160827/N_vtelen17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kukri kés:
kepfeltoltes.hu/160827/N_vtelen16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg