Ismae
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Játékot vállal
Utoljára online: Jan 22, 2020 13:41:13 GMT 1
Jun 17, 2016 17:17:13 GMT 1
|
Post by Ismae on Aug 23, 2016 22:30:59 GMT 1
Nos....Jelenleg az a feladatom van, hogy néhány mondatba foglaljam össze életemet. Ez talán egy kicsit bonyolultabb lesz, mint az egyszer egy, de könnyedén megoldom. Először is a kötelező adatok. A nevem Cheyenne Watts, 26 éves vagyok, építész, és Edinburghban születtem. Éssss.........vérfarkas.
A szájkoptatás most veszi kezdetét. Anyám alkoholista, apám meg egy aktakukac. Szép páros voltak, mielőtt anyám szenvedélye tönkre tett mindent. Egykeként igen erősen megsínylődtem a válást. 8 éves voltam, mikor a bíróság anyámnak adta a felügyeleti jogomat. Anya nagyon eldurvult ezután. Vert engem, és olyan alakokkal kavart, hogy folyton menekülnöm kellett otthonról. A könyvtár lett a búvóhelyem. Iskola után rögtön ide vettem az irányt. Sokat olvastam, hogy ne küldjenek haza. És ezek a könyvek nagyon sokat segítettek nekem kiszakadni a valóságból. Egyik délután apám meglátott, kék-zöld foltokkal, kopott ruhában, amik csak úgy lógtak rajtam. Ekkor, az egyébként béketűrő apám, beperelte anyámat. Egy fél éven belül apámhoz költöztem. Itt jól alakult a sorsom. Lett egy mostohaanyám, és két féltestvérem. Tanulásban jeleskedtem, és rengeteg barátom volt. Sikeresen leérettségiztem, majd az építészeti diplomát is megkaptam. Egy kisebb cégnél kezdtem el dolgozni. Teljesen rendben volt ott is minden, kellemes hangulat, jó kollégák és mindig volt feladat.
Egyik nap terepfelmérésen voltam, egy isten háta mögötti kis faluban. Minden klappolt, és hamar végeztem is. Ám hazafelé menet a kocsim megmurdelte magát. Kényelmetlenül éreztem magamat, mert pechemre már leszállt az éj. Ekkor egy szörny feltépte vagy talán jobb kifejezés, hogy letépte a kocsim ajtaját, és kirántott belőle. A vállamba mélyesztette a fogait. Most utólag könnyű megmagyaráznom, de akkor a harapás után a földre dobott a vérfarkas. Valószínűleg többször is elájultam a fájdalom miatt, mert több részletre nem emlékszem. Az megmaradt (és ha lehet ilyet mondani) akkor az a farkaska igen szórakozottan mosolygott. (vagy inkább vicsorgott?) Azt hittem ott helyben meghalok. Ami szó mint szó, még lehetséges, mivel jelenleg is itt járatom a számat. Azt hiszem sikeresen átváltoztam. Mert képszakadás.
És most a legviccesebb rész. Egy teljesen ismeretlen helyen ébredtem, konkrétan egy erdőben. A ruháim elszakadtak, a cipőm elveszett, félek, és jelenleg nincsen semmilyen emberi lakóövezetnek nyoma. Éééss ha nagyon jól gyanítom a dolgokat, akkor A; az a vérfarkas rám vadászik B; az egész falka. Ha sikerül beazonosítani a jelenlegi helyzetemet (amit valljunk be, elég kicsi rá az esély) akkor talán még hallani fogsz rólam. Vagy ha valamiért életben hagynak. Ha nem, akkor tudod mi lett velem. De addig is; SEEEEGÍÍÍTTTSSSSÉÉÉÉGG!!!
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Aug 23, 2016 22:43:50 GMT 1
Das ist gut! Van benne minden! Humor, dráma, izgalom, akció, vetkőzés, stb. Mivel semmi kivetnivalót nem találtam: Elfogadva!
|
|
Ismae
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság: Játékot vállal
Utoljára online: Jan 22, 2020 13:41:13 GMT 1
Jun 17, 2016 17:17:13 GMT 1
|
Post by Ismae on Oct 8, 2016 21:39:10 GMT 1
Nos....Jelenleg az a feladatom van, hogy néhány mondatba foglaljam össze életemet. Ez talán egy kicsit bonyolultabb lesz, mint az egyszer egy, de könnyedén megoldom. Először is a kötelező adatok. A nevem Cheyenne Watts, 26 éves vagyok, építész, és Edinburghban születtem. Éssss.........vérfarkas. Azt hiszem………….
A szájkoptatás most veszi kezdetét: Anyám alkoholista, apám meg egy aktakukac. Szép páros voltak, mielőtt anyám szenvedélye tönkre nem tett mindent. Egykeként igen erősen megsínylődtem a válást, 8 éves voltam, mikor a bíróság anyámnak adta a felügyeleti jogomat. A helyzet ezután nagyon eldurvult. Anya vert engem, és olyan alakokkal kavart, hogy folyton menekülnöm kellett otthonról. A könyvtár lett a búvóhelyem. Iskola után rögtön ide vettem az irányt. Sokat olvastam, hogy ne küldjenek haza. Ezek a könyvek nagyon sokat segítettek nekem kiszakadni a valóságból, elmenekülni a jelenlegi problémáktól. Egyik délután apám meglátott, kék-zöld foltokkal, kopott ruhában, amik csak úgy lógtak rajtam. Apám egy nagyon béketűrő személyiség, de most rendesen kijött a sodrából. Beperelte anyámat,és fél éven belül apámhoz költözhettem. Itt jól alakult a sorsom. Természetesen az elején elég nehéz volt, mert apám eljegyzett valakit, és a hölgy beleegyezése nélkül fogadott magához. Később lett egy mostohaanyám, és két féltestvérem. Tanulásban jeleskedtem, és rengeteg barátom akadt. Sikeresen leérettségiztem, majd az építészeti diplomát is megszereztem. Egy kisebb cégnél kezdtem el dolgozni. Jól alakult minden, kellemes hangulat, jó kollégák, feladatokkal ellátva.
Egyik nap terepfelmérésen voltam, egy isten háta mögötti kis faluban. Minden klappolt, és nagyon örültem, hogy hamar végezhetek akár. Ám nem az lett természetesen, amire én számítottam. Hazafelé menet a kocsim megmurdelte magát, és pechemre már leszállt az éj is. Épp egy kocsimentőnek a számát kerestem, mikor egy szörnyeteg feltépte, vagy talán jobb kifejezés, hogy letépte a kocsim ajtaját, és kirántott belőle. A vállamba mélyesztette a fogait. Az egész olyan abszurd helyzet volt. Talán képzeltem, de akkor a harapás után a földre dobott a vérfarkas. Valószínűleg többször is elájultam a fájdalom miatt, mert több részletre nem emlékszem. Az megmaradt (és ha lehet egyáltalán ilyet mondani, akkor az), hogy a farkaska igen szórakozottan mosolygott. (vagy inkább vicsorgott?) Azt hittem ott helyben meghalok. Ami szó mint szó, még lehetséges, mivel ha halott lennék, Szent Péternek regélném el az egészet, nem pedig neked. De jelenleg is itt járatom a számat,amit nem tartok túlzottan jó megoldásnak. Azt gyanítom, hogy sikeresen átváltoztam. Mert képszakadás következett.
És most a legviccesebb rész. Egy teljesen ismeretlen helyen ébredtem, konkrétan egy erdőben. A ruháim elszakadtak, a cipőm elveszett, félek, és jelenleg nincsen semmilyen emberi lakóövezetnek nyoma. Éééss ha nagyon jól gyanítom a dolgokat, akkor A. az a vérfarkas rám vadászik B; az egész falka. Ha sikerül beazonosítani a jelenlegi helyzetemet (amit valljunk be, elég kicsi rá az esély) akkor talán még hallani fogsz rólam. Vagy ha valamiért életben hagynak. Ha nem, akkor tudod mi lett velem. De addig is; SEEEEGÍÍÍTTTSSSSÉÉÉÉGG!!!
Átírtam egy kicsit, mert a könyvmolyos énem szívrohamot kapott, miután nemrég újra átolvastam. Semmilyen adat nem változott meg benne.
|
|