Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Apr 7, 2023 14:20:34 GMT 1
Post by Raven on Apr 7, 2023 14:20:34 GMT 1
Lucy A kapitány nyugodtan végig hallgatja Lucy eszmefuttatását, bár többen a legénység tagjai között szinte elnevetik magukat egy egy ponton a kapitány mosolya alig lesz szélesebb, a végén az ujjaival végig dobol a sétapálcáján, oldalra billenti a fejét aztán bólint, jelezve, hogy legyen.
Molly: -A Nautilus legénysége vagyunk.- Feleli a szőke.- És éppen kifosztjuk a hajótokat, hogy veletek mi lesz utána, az a kapitány döntése.- Közben a szemüveges koszos lány, kíváncsian méregeti az utánatok repkedő Pascalt, de nem tesz megjegyzést, a szemei már már gyermekien csillognak ahogy a madarat figyeli.
Tiff: Ahogy elkezdenek komolyodni az események Merlin is közelebb húzódik hozzád, még mindig sápadt és szemmel láthatóan hulla fáradt de már közel sincs olyan rossz bőrben, azért nem hiányzik neki ez a harc.
Adeline: A kapitány szélesen elmosolyodik, de nem szólal meg amíg be nem fejezed a teljes monológot, az arany szemű lány odasúgna valamit de a kapitány rögtön leinti. Ép időben hogy Sera is elmondhassa amit szeretne, ahogy végez a kapitány megszólal, pont abban a pillanatban amikor Molly-ék is megérkeznek a fedélzetre.
-Azt hiszem lefújom a korábbi ajánlatomat. Maradhat a hajó, nem kell róla semmilyen vacak, titeket viszünk magunkkal.- Mondja mosolyogva. Ahogy ezt meghalja Ticiana Penyre néz és a levegőbe emelkedik, a gömbje már a kezében van és szikrákat szór, ahogy az első villám lecsap a gömbből az aranyszemű lány előre ugrik és egy víz függönyből emelt pajzzsal hárítja, de még mielőtt bármi más történhetne mind a két hajó megrázkódik. Lucy előre esik pont a kapitány ölebé aki el is kapja a vállait. Tiffnek Merlinben sikerül megkapaszkodnia, Mollyt pedig az elrablói (?) kapják el. A többiek nagyából állva tudnak maradni, de bármivel is próbálkoznak azt keresztül húzza a rengés.
Ahogy felnéztek hatalmas víz függönyt láttok felemelkedni, ami mind a két hajót körbeveszi és egyre azon van, hogy teljes kupolaként eltakarja elöletek az eget. Ticiana megpróbálja felnyitni a víz függönyt de nem jár sikerrel. Merlin is megpróbálkozik valamivel, de szinte annyit sem ér el vele, Peny is hiába tesz próbát. Ticiana az egyetlen aki nincsen a hajón és nagyon gyorsan kell döntenie mihez kezd, végül még Merlin felé hajít valamit aztán az egyre jobban összecsukódó búra felé emelkedik és eltűnik a szemetek elől.
A kalózok elkezdenek vissza vonulni a saját hajójuk belsejébe a kapitány pedig az aranyszemű nővel egyűt felétek néz, még mindig fogja Lucy vállait.
-Aki élni akar csatlakozik hozzánk a Nautiluson.- Mondja hideg hangon. A Molly mellet álló két lány futva indul el a saját hajójuk felé. A koszos kis szerelő lány még vissza néz Mollyra és a madárra, aztán szalad tovább. Nagyon nektek sem marad más választásotok, a víz kupola már teljesen eltakarja az eget és ha rátok ömlik akkor nektek és a hajónak is vége, annyit pedig talán nem ér hogy megfulladjatok érte. A kapitány türelmesen megvárja amíg döntésre juttok majd az utolsó embert követve ő is belép a hajó ajtón és becsukja maga mögött. Alig érzitek a rengést ahogy a hatalmas víztömeg alázuhan. A hercegnő eltakarja a száját és könnyek szöknek a szemébe, nem ő volt az egyetlen aki nem hit benne teljesen hogy ez a hajó jobban állja majd a leszakadó víztömeget. de úgy tűnik túléltétek.
A hajó belülről egyáltalán nem olyan, mint amilyennek bárki is elképzelhette, nincsenek sötét folyósók, mindenhol meleg fények pislognak, nem áram, de nem is gáz, és első ránézésre nem is mágia táplálja őket, a falak mind mintha egy kastély falai lennének, valami rejtélyes és ismeretlen, de meglehetősen szép színes kúszónövény kapaszkodik végig rajta a kalózok mind beljebb húzódtak, hogy mindenki beférjen.
-A hídra!- Adja ki az utasítást a kapitány.- Semmi értelme hogy itt nyomorogjunk.- Jegyzi meg halkabban és ahogy elindul közötetek le is veszi a maszkját.
Senki sem fenyeget titeket, senki sem szegez rátok fegyvert, mindenki teljesen biztos abban, hogy nem tudtok megszökni, ha akartok sem, a férfi, aki Lucyvel incselkedett a beszélgetésnél int nektek, hogy kövessétek őket. Ha így tesztek néhány lépcsővel és szűk folyósóval később egy hatalmas kétemeletes szobába juttok. Először úgy tűnik a falak dekorációja mozog, de nemsokára egyértelmű lesz, hogy ez nem így van, nem a dekoráció mozog hanem csak az elúszó halak árnyékait látjátok az üvegen keresztül. Ugyanis amerre elláttok végig a tenger vesz körbe beneteket. a terem közepén egy hatalmas földgömb fekszik amin folyamatosan fények cikáznak, feletettek ezernyi kisebb nagyobb lámpa, mintha csillagok lennének és a galérián a bejárat fölött egy hatalmas díszített kormány kerék áll. Ahogy beléptek Adelin medálja azonnal felizzik. A kapitány megszólal.
-Mostanra elég mélyen vagyunk ezért elég erősen javaslom, hogy ne próbálkozzatok semmivel.- Azzal elfordul és az ablaknál egyedül álló fiú felé fordul. A fiún díszes ruha van amilyet még sosem láttatok, ahogy meghalja a kapitány sarkait kopogni azonnal megfordul, a nő csak ez után szólal meg.- Nem volt rá szükség, hogy őfelsége beleavatkozzon.-Lehet hogy a mondat nem úgy kezdődött de a végére azért elég szemrehányó lett.
-Bocsáss meg Sita de mindenképp azt szerettem volna, hogy mind a hajón végezzék.- Sita felsóhajt, aztán vállat von. A fiú közelebb lép hozzátok amire Adelin medálja még erősebben reagál.
-Melyikőtök a mágus akinek nincsen szüksége szavakra?- Kérdezi.- És kik a többiek?
|
|
senshi
Lelkes fórumozó
Utoljára online: Nov 23, 2024 0:36:04 GMT 1
Jul 24, 2020 20:22:19 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Apr 8, 2023 0:45:10 GMT 1
Post by senshi on Apr 8, 2023 0:45:10 GMT 1
Lucy: Hogy… minket visz a cuccunk helyett?! Bár igaz, tulajdonképpen ezt akarta elérni Lucy azért nem kicsit meglepődött a válaszon. Azért személy szerint inkább lett volna elrabolva a holmijával együtt. De mielőtt tovább gondolkodhatna volna rajta, hogy talán mégis hagynia kellett volna az ügyet a valódi diplomatákra kitör a káosz. Először a boszorkány szór villámokat, majd pedig hirtelen rengés rázza meg a hajót és mire észbe kap már össze is záródott fölöttük a vízkupola.
Lucy kicsit meglepődött, hogy a kapitány elkapta, de nem ellenkezett és igazán nem is foglalkozott a dologgal amíg fel nem értek a kalózok járművére. Körülnézve, a tekintete találkozik a bátyjáéval, aki pár kalózzal odébb állt, majd a riadt hercegnőre vándorol. - Köszönöm a… köszönöm… - motyogja, majd finoman kicsusszan a kapitány kezéből.
Ő ér oda előbb a hercegnőhöz, először finoman megböki, hogy a másik lány észrevegye, majd megfogja a kezét és óvatosan megszorítja. - Flo! Szeretném ha rám figyelnél kicsit. - kezdi halkan. - Nincs semmi baj. Pontosabban, de. Van baj és elég nagy is de… Tudom, hogy ez ijesztő és én is félek. De rendben lesz. Nem tudom megígérni, mert nem akarok hazudni, de teszünk róla, hogy rendben legyen. Ekkor a bátyja is csatlakozik hozzájuk.
Lawrence:
A felszerelésem… Law, fájdalmasan nézi, ahogy a hajójukat elnyeli a tenger. Persze az élete érte a többet azért mégis fájdalmas volt belegondolni, hogy mindenük épp az előbb süllyedt el.
- A húgomnak igaza van felség. Mindent meg fogunk tenni, a biztonságos és mihamarabbi hazatérés érdekében. Jelentősen jobb esélyeink vannak így, mint felszerelés nélkül lennének a hajón. - bíztatóan megszorítja a lány vállat. - Itt vagyunk önnek.
- Lucy kérlek figyelj rá, amíg én megpróbálom kideríteni, hogy hova megyünk. - fordult ezúttal a másik lányhoz, majd sarkon fordult.
Nem volt egészen biztos mi üthetett belé de itt volt az ideje, hogy felnőtt módon, logikusan viselkedjen. Rosszabb már úgysem lehetett.
A fiatal férfi a hídra érve óvatosan megközelíti az őket odavezető kalózt. - Khm… Elnézést… Meg tudná mondani merre tartunk? - kérdezi, majd a biztonság kedvért a kalóz anyanyelvén is elismétli a kérdést.
Lucy again:
Lucy a hercegnővel marad és ahogy elindulnak a hídra, igyekszik elterelni a figyelmét a helyzetükről, a hajó különleges tulajdonságaira rámutatva vagy éppen jobb színben feltüntetni azt, kalandregények cselekményéhez hasonlítva azt. Mikor megérkeznek tovább próbálkozik, ezúttal a halakra mutogatva odakint.
Őfelsége legyen szíves szopogasson cethalat! Lucy szúrós pillantást vet a kék hajú, és meglehetősen furcsa fülű - feltéve hogy azok a fülei voltak - fiúra. - Mi vagyunk mindenki más, aki majdnem vett egy “kényszerfürdőt”! - veti oda csípősen.
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Apr 10, 2023 21:10:31 GMT 1
Post by Zima on Apr 10, 2023 21:10:31 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979377771535011860/unknown~png Tiff Mikor Adelin megszólal kis híján facepalmolok. Komolyan? Jó, valahol mélyen talán én is elgondolkodtam valami hasonló opción, de… Nem tartom jó ötletnek, hogy tudják kik vagyunk és, hogy mindannyian értékesek vagyunk. Mondjuk ezt akárki mondhassa, miért hinnének nekünk? Kiégek, ha a „Richi a haverom” kártya működik… Jelenleg a királynővel többre megyünk, de… és…? Ha ők most itt elfognak, mi a garancia akármire is? Mi a garancia, hogy nem ölnek meg? Mi a garancia, hogy a királynő fülébe jut és, hogy egyáltalán időben ideér a segítség? Akkor már inkább a nyílt víz. Nem teszek semmit. Megvárom, mit reagálnak erre. Jól esik Merlin védelme, de remélem nem lesz rá szükség. Felgyorsulnak az események. Teljesen megértem Ticianat, de… ez így nem lesz jó… Mikor megrezdül a hajó, előre billenek, pont Merlinnek. Ahogy tudok, igyekszem magamat stabilizálni. - Köszi… te hogy bírod? – kérdezem. Azért csak aggódom érte. Újabb események. Ticiana eltűnik. Talán jobb is így, ha van egy külső segítőnk. Már ha… a Tizenkettek mágusa továbbra is… hűséges? hozzánk? Vagy legalábbis… felelősséget érez irántunk? Még dob valamit Merlinnek. - Ha tudok valahogy segíteni, szólj! – jegyzem meg halkan. Sérti a büszkeségem, hogy ennyire inkompetens vagyok ebben a helyzetben, de ez van. Miért is hagytam el Dragonfly Valleyt? Amikor a gépünknek már biztosan annyi, elsők között sietek át a hajóra. Tudom mit gondoltam korábban. De az egy viszonylag ép, nagy felületű hajóra vonatkozott, amire akár még lehetett volna vitorlát aggatni, vagy valami. Nem egy süllyedő roncsra. Eléggé ledöbbent a hely, ami fogad. Nastya megvan, itt van a kezemben. Merlin is rendben. Ahogy elnézem Ticianat leszámítva mindenki megvan. Elindulunk a hídra. Közel maradok Merlinhez. Nem kezdeményezek beszélgetést, de ha akar üzenni, arra figyelek. Örülök, hogy a hercegnőt a gyerekek kezelésbe vették. A többiek eléggé jól voltak. Mollyért mondjuk aggódtam. Annyira forog és nézelődik, hogy tartok tőle, hogy bármikor eleshet. Mondjuk nem az én bajom. Mikor megérkezünk a célszobába, továbbra is a kalózokra figyelek. Szemem sarkából feltűnik a különleges látvány, de nem érdekel. Válaszokat akarok. És haza menni. Őfelsége? Remélem, ő is elküld a kiskutyájával a világ másik túl felére valami küldetéssel. Tényleg. Remélem erről lesz szó… Amit mond, felbosszant, de nem hagyom, hogy reakció üljön ki az arcomra. Lucy reagál. Tudom, hogy Merlinről van szó. Nem tudom, jelen helyzetben jobb-e, ha bevallja, hogy ő az. Inkább más felől kérdezek. - Nem gondolom, hogy szükség volt ennyire drasztikus megoldásra, ha valóban azt akarta, hogy mind itt legyünk. Miért akarta ezt, ha ezek szerint… nem is tudja, kik vagyunk?
|
|
Zima
FRPG Guru
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Aug 15, 2024 18:54:55 GMT 1
May 31, 2016 15:22:28 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Apr 10, 2023 21:50:23 GMT 1
Post by Zima on Apr 10, 2023 21:50:23 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/937480850604425248/979491837834321940/unknown-7-1~png Molly Végre kap egy kicsit kézzel foghatóbb választ. - Aha… És… Milyen a kapitányotok? Talán meg tudjuk beszélni… Molly nem pánikol. Egészen csevegő hangnemben szól hozzájuk. Ahogy haladnak, feltűnik neki, hogy a szemüveges Pascalt figyeli. - Nem láttál még galambot? – nehezen tudta elképzelni. - Neked is van állatod? Pascal kicsit sértetten nézett a lányra a „neked is van állatod” kérdés hallatán. A legjobb barátja és helyettese, ha egészen pontosak akarnak lenni. Mikor megérkeznek Molly gyorsan felméri a terepet. Ahogy elnézte, mindenki feszült, de rendben vannak. Nagyjából. Külön megkönnyebbül, hogy Penny is egészen megvan. ~ Vajon a „Richi a haverom” kártyát próbálták már? Nem, nem lepne meg, ha lennének kalóz rajongói… ~ Egy díszesebb ruhás alak kezd beszélni. ~ Hogy mi? Nem viszik a gépet? Minket viszont igen? A gép nélkül? ~ Nem volt ideje gondolkodni, mert a mágus nőjük támadásba lendült. - Vhoooa! - kiáltotta esés közben. Meglepetésére a két kísérője elkapta. - Köszi! – jegyzi meg, mert azért na. Aztán ott hagyják és a hajójuk felé rohannak. Teljes a káosz. A mágusok harcának hála a gépről kénytelenek kimondani, hogy totál káros és nem javítható. Mollynak szíve szakadt érte. Nem az övé volt, nem ő építette, de attól még egy remek szerkezet volt. ~ A fenébe is! ~ Utolsók között hagyta el a gépet és lépett a hajóra. ~ És most, hogyan tovább? Hogyan folytatjuk ezt az eszement küldetést? Hogy jutunk egyáltalán haza? Hova tartunk most? Mi folyik itt? ~ A lány végül feladta az elmélkedést. Pascallal kicsit közelebb orientálja magát Pennyhez. - Jól vagy? – kérdezi nem túl hangosan. Így hallják a kalózok is. Nem akarta megkockáztatni, hogy sutyorgás miatt esetleg lelőjék őket. Pennyt ismerve valószínűleg nem fognak sok szót váltani, így az építményt tanulmányozza. Teljesen lenyűgözi a látvány. ~ Richi imádná… ~ Főleg akkor gondolta ezt, mikor meglátta az élővilágot. ~ Oké, kell egy víz alatti hajó, amiből halakat tudunk nézni. Sőt, ha ennek meg lesz a technológiája, akkor jöhet a két… sőt hároméltű! Levegő, víz, szárazföld! Mindent IS meghódítunk! EGYSZERRE! Egy géppel! ~ Megint valami uralkodó társaságába kerültek, ami a lányt némiképp feszélyezte. Nem tudja, hogyan viselkedjen, így csak meghúzza magát. ~ Mit akarhat tőlünk? Ki lehet ez a mágus? Penny nem írt ilyesmiről… Ticiana valami mester asszem, szóval talán kéne tudnia. De eléggé úgy hangzik, hogy ez egy ilyen különleges dolog… Tehát Merlinről van szó…? ~ Csendben várja, hogy mi lesz.
|
|
skydragon449
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Oct 31, 2024 8:46:54 GMT 1
Apr 1, 2022 19:37:49 GMT 1
|
Atlantisz
Közzétéve: Apr 23, 2023 8:04:16 GMT 1
Post by skydragon449 on Apr 23, 2023 8:04:16 GMT 1
#s://storage2~proboards~com/6462521/thumbnailer/kwwZHiVghHXUGrzsqpOw~png Nem teljesen értem, hogy gondolták meg magukat hirtelen a támadóink. Szívesebben vittem volna vásárra a bőrömet vagy adtam volna magam a többiek helyett, de végül teljesen más lett a döntés. Nem lenne katonához méltó halál elsüllyedni és megfulladni, így a többiekkel tartok. Mikor alámerülünk, és kiderül, hogy van valami egészen lenyűgöző a víz alatt, szinte én is tátom a szám. Szinte kedvem támad megkérdezni, miféle kalózokba botlottunk, de talán jobb, ha tartom a szám. Mikor a fiú elé kerülünk, Tiff szinte a számból veszi ki a szót. Tényleg szükség volt fenyegetőzni, kalózokat küldeni utánunk? Most már persze azt is kétlem, hogy ezek valódi kalózok. A mágus meg...nos, talán a fiatal Merlinre gondolnak, nem is tudom, épp csak hozzácsapódtam ehhez az összeszokott csapathoz. - A nevem Serafine Drakenor - mondom, mikor úgy érzem, rám került a sor, legalábbis némi szünet van. - és bevallom, hacsak nem a megsemmisítésünk, a megkínzásunk vagy a foglyul ejtésünk volt a cél, akkor valóban elég drasztikus módszer volt fegyvereseket küldeni utánunk. Én magam afféle katona volnék, a fegyverekhez értek inkább, mintsem a szavakhoz, de nem voltam oly ostoba, hogy bajba sodorjam útitársaim életét. Csak nem unatkoztok idelenn a halak között, és vendégekre vágytatok? - kérdezem kicsit gúnyosan. Most már kétlem, hogy az életünkre törnének, így megengedek magamnak némi gúnyolódást. Ugyanakkor választ is várok a kérdéseimre. Közben azon gondolkodom, vajon a hercegnő veszélyben van-e, esetleg tudják-e, hogy ő kicsoda, ha már minket nem ismernek. És veszélyben van? Ha így van, meg kell szöktetnem és védenem őt, mindezt egyszerre. Megpróbálok a stratégák fejével gondolkodni, de jelenleg úgy tűnik, hogy patthelyzetben vagyunk. A víz alól nincs menekvés, több ezer méter mélyen lehetünk a vízfelszín alatt. Innen tényleg csak egy víz alatt és felett is közlekedő masinával mászhatunk ki, csakhogy tudtommal ilyesmi nem létezik még.
|
|