Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Zephitire
Közzétéve: Jan 26, 2023 20:26:46 GMT 1
Post by Raven on Jan 26, 2023 20:26:46 GMT 1
A fiú kétségbeesetten összevonja a szemöldökét ahogy hallgat téged, amikor kinyújtod a kezed pedig hátrál is egy lépést, aztán az állatára néz, aki csiripelő hangot ad, végül a fiú felsóhajt.
-Nem szabadna ebbe beleavatkoznom, de... találkoznunk sem lett volna szabad.- Ismét felsóhajt, az állatka pedig ismét csiripel egyet.- De nem esne jól itt hagyni titeket, főleg nem a sárkányt.- Ismét felsóhajt.- Segítek megkeresni a társaitokat és megtalálni az irányt, de utána el kell hogy váljunk.- Mondja.
Ismét megszólal a saját nyelvén és az előtte heverő forrás elkezd gomolyogni majd egy fényló víz gömb emelkedik fel belőle. Ahogy egyre magasabban emelkedik egyre jobban összemegy a végére akkora mint egy kisebb üveggolyó. Mire eléri ezt a méretet és nagyjából arcmagasságba ér a lény felkapaszkodik a gazdája vállára és ott kényelmesen el helyezkedik.
-Ez megmutatja nekünk merre vannak a társaitok.- Mondja.- Remélem nem kerültek túl mélyen a szárazföldre. Menjünk!- Azzal int hogy kövesétek. Egy ideig csöndben megy a fénygömb után de nem bírja túlságosan sokáig.
-Az ilyen szigetek nagyon veszélyesek tudnak lenni, ha elég mélyre kerültök benne előbb utóbb szinte biztos, hogy találkoztok egy nimfával, és ők jobb esetben csak nem kedvelik az embereket és megpróbálnak elijeszteni, de nem mindig ilyen szelídek.- Közben a fénygömb egyre beljebb vezet titeket a sziget belseje felé és az erdő is egyre sűrűbb lesz körülötettek. A fiú egyszer csak elkáromkodja magát a saját, furcsa nyelvén és megtorpan, közben nektek is jelez, hogy álljatok meg. Az elötetek lévő hatalmas színes virágos bokorból lassan kikörvonalazódik valami, ahogy felegyenesedik talán egy emberre emlékeztet legjobban habár az egész testét szirmok és hártyás szárnyak fedik.
hu.pinterest.com/pin/755971487463038972/
A fíú vállán fekvő lény rövid de annál gyönyörűbb trilába kezd, közben a lány (?) közelebb jön hozzátok. Énekelve szólal meg, a hangja egyszerre olyan mint az emberi ének és valami ritka madár hangja, miközben mintha a fiú furcsa nyelvét beszélné.
-Ő Anthe és ő talált rá a társaitokra, amikor hallotta a lépteinket, biztosra akart menni, hogy ti jöttetek.- A lány ismét énekel egy sort.- Úgy tűnik megkedvelte a fiatalabb sárkányt.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Zephitire
Közzétéve: Feb 5, 2023 17:30:29 GMT 1
Post by Bratti on Feb 5, 2023 17:30:29 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/d4/05/95/d4059544e9f85bc545831e3d4e51a0c8~jpg Néha örülök, hogy sárkánymester vagyok. Oké, ez kicsit rosszul fog hangzani, de jó, hogy egy csomó emberre hat az, hogy sárkányom van, megesik rajtunk a szíve vagy valami. Szóval csak szélesen elmosolyodom.
- Nagyon hálásak vagyunk, köszönjük! - mondom, ahogy egy kicsit fejet is hajtok. - Ez bőven több, mint amire számíthattunk volna azóta, hogy a szigetre kerültünk! - teszem még hozzá és ez tényleg így van. Ezek után csak érdeklődve figyelem, hogy mit csinál, miközben Simon is mellém lép. Csak bólintok a szavaira, majd követni kezdjük.
Útközben is hallgatom, kicsit kiráz a hideg. Azért kicsit örülök, hogy vele megyünk, aki amúgy ismeri a helyet, mert így nekem is nagyobb a biztonságérzetem. Ahogy elhallgat, én kezdek beszélni. - Na, és a kedves társadban kit tisztelhetünk? Nagyon tetszett a hangja és érdekel, persze csak ha nem probléma... - dobok fel egy témát egészen addig, amíg a fiú el nem káromkodja magát.
Ahogy meglátom a lányt, elkerekednek a szemeim. - Csodálatos... - suttogom magam elé. - Gyönyörű... - mondja Simon is velem együtt. A lány hangja még jobban megbabonáz, egyszerűen csodálatos, hogy ilyen lények is élnek és hogy messze vannak a szennyezettségtől, ami a mi világunkban érné őket. Itt döntöttem el, hogy soha nem fogom elmesélni, hogy valahaA is itt jártunk.
Ahogy a fiú fordítani kezd, csak elnevetem magam. - Ó, igen, Theo igencsak kellemes társaság... Szervusz Anthe, nagyon örülünk, hogy megismerhettünk és hogy nem bántottad a barátainkat! - köszönök. - Én Gwendolyne vagyok, ő itt Simon és ő itt Thunderwing, egy másik sárkányom! Természetesen nem akarunk semmi rosszat - megyek biztosra. - Ha megtaláltuk a társainkat, minél hamarabb szeretnénk békében távozni, hiszen jómagunknak is küldetésünk van máshol, csak egy vihar miatt kerültünk ide - tisztázom magunkat. - Szóval? Merre találjuk a drágákat? - kérdezem kedvesen mosolyogva, de azért kicsit még figyelek, nehogy kiderüljön, hogy csak csapda.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Zephitire
Közzétéve: Feb 13, 2023 22:13:05 GMT 1
Post by Raven on Feb 13, 2023 22:13:05 GMT 1
-A neve Kino.- Feleli és közben megvakargatja az állatka állát.
A köszönésedet a lány is viszonozza miután az útitársatok fordít neki. Majd még énekel egy kört.
-Azt mondja Thunderwing is nagyon helyes.- Fordítja a fiú.- A nimfák általában nagyon kedvelik a sárkányokat.-Teszi hozzá.- Kövessük, azt mondja oda vezet minket.- Közben vissza is hívja a világító víz gömböt és hagyja, hogy a víz elpárologjon az ujjai között. A lány türelmesen megvár titeket aztán vezetni kezd titeket még beljebb. A látvány itt ha lehet még elképesztőbb, annyira sűrű a növényzet hogy sokkal sötétebb és hűvösebb lett, viszont egy csomó virág dereng vagy világít. Hatalmas bogarak repkednek körülötettek és nagyon nagyon apró madarak. Aztán végül elértek egy tisztást a közepén egyetlen napfény körben álló rózsaszín virágú fa ál. Először olyan mintha virágzó cseresznye lenne, de ahogy közelebb értek látjátok hogy a fa levelei átetsző rózsaszínek és nem a virágai. A fa alt pedig ott fekszik Teo mellette kényelmesen kinyújtott lábbal a fának támaszkodva ott ül Aanisa is.
-Hála a Napnak jól vagytok!- Kiált fel felpattanva Aanisa.- A lány majdnem beszéli Clynorisiul. Amikor énekel felsejlenek benne szavak, és szerencsére megérti őket. Enathea ha jól értettem a nevét.
-Anthe- Javítja ki a fiú.- Akkor most, hogy megvannak a társaitok jobb is ha minnél hamarabb indultok.- Mondja egy kicsit talán ellenségesebben mint szerette volna.
Még válthattok pár szót és összeszedhetitek a cuccokat aztán ép, hogy felülnétek a sárkányokra egy hirtelen szélroham söpör végig a fák között és hatalmas szárnyak takarják el a fényt, a lombok között. A szél fuvallattá csendesedik, ahogy a nagy sárkány kényelmesen elhelyezkedik a lombok között.
A sárkány egy ideig csak némán ül a lombok között figyelve titeket.
Aztán egyszer csak megszólal. A hangja nagyon fiatalos, de valahogy mégis a virágos réten átsuhanó szelet juttatja eszetekbe. -Az a kettő azt mondja megbízhatóak vagytok.- Bök a sárkányaid felé.- Az jó, mert éppen ilyen emberre van szükségem. A nevem Aezur a Ragyogó Virágos Ég és küldetésem van számotokra.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Zephitire
Közzétéve: Feb 23, 2023 15:58:02 GMT 1
Post by Bratti on Feb 23, 2023 15:58:02 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/d4/05/95/d4059544e9f85bc545831e3d4e51a0c8~jpg Csak egy félmosollyal felkacsintok Thunderwing-re, aki nem kicsit jön zavarba, ha lehet ilyet mondani, akkor elpirult. Ezen jót mulatok, miközben figyelek a többiekre. A táj egyre gyönyörűbb, Simon-nal szabályosan leesett állal nézzük a fantasztikus növényzetet. Még az sem baj, ha kicsit hűvösebb és sűrűbb lett az aljnövényzet, mert ezért megérte. Bár én a nagy bogaraktól kicsit elhajolok, Simon kuncogva közelebb lép, hogy megvédjen tőlük, ha kell. Én csak csillogó szemmel nézek vissza rá, majd átkarolom és így sétálunk egy kicsit ebben a fantasztikus tájban.
Végül megérkezünk a tisztásra a fához, amitől megint leesik az állam, ha lehet, még jobban. Közelebb érve is még mindig csodálatos, de ahogy meglátom Teo-t ás Aanisa-t is, azonnal feléjük sietek. Pontosabban először a sárkányom felé. - Teo! - mondom neki vidám hangon, erre felkapja a fejét és belerepül a kezembe, majdnem felborulunk. Szorosan megölelem, ő pedig hozzám bújik. Közben Simon megveregeti Aanisa vállát és én is rájuk mosolygok. - Örülök, hogy semmi bajotok végül.
Bólintok a fiúnak. - Igazad van... Nem szeretnénk visszaélni a kedvességeddel és a vendégszeretettel - pillantok halványan mosolyogva a lányra. - Elképesztően hálásak vagyunk a sok segítségért, nem is tudom, mivel tudnánk viszonozni a dolgot - jövök hirtelen zavarba, ahogy a többieket Thunderwing felé terelem. Mielőtt azonban folytathatnám, megjelenik egy másik sárkány, s amit mond, kicsit kétségbe is ejt.
- Kedves Aezur, a Ragyogó Virágos Ég, nem az lett volna a legjobb, ha minél hamarabb távozunk? Hiszen mi magunk is küldetésen vagyunk, meg kell mentenem az öcsémet... - Gwenny, hisz az előbb mondtad, hogy meg szeretnéd hálálni a dolgot! - bök oldalba Simon sziszegve. Felsóhajtok. - Igaz... Valóban illene meghálálni a kedvességet, szóval milyen küldetésről lenne szó? Nem ígérem, hogy képesek vagyunk teljesíteni, de ha módunkban áll, akkor segíthetünk. Csak kérlek, ne legyen túl hosszú idő, nem szeretném elveszíteni az öcsémet... - teszem hozzá kicsit kétségbeesettebben, mint szerettem volna.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Zephitire
Közzétéve: Mar 28, 2023 14:19:47 GMT 1
Post by Raven on Mar 28, 2023 14:19:47 GMT 1
-Van bőr a képeden, hogy megkísérelsz visszautasítani.- Prüszköl fel a sárkány.- Miközben felajánlom neked, hogy valóban valami nagyot vigyetek végbe.- A sárkány kicsit sértődötten felemeli a fejét de nemsokára lehiggad és folytatja.- Meg akarok találni egy sötét mestert. Azt mondják ő hajlandó lehet a mi oldalunkra állni, de egyedül nem kereshetem az emberek között ezért szükségem van valakire aki a kísérőm lesz és segít nekem.
-Bocsás meg Aezur, Ragyogó virágos ég.- Szólal meg tiszteletteljesen a fiú aki elkísért titeket.- De nem kellene egy sötét mester segítségét kérned. Talán én is, vagy egy másik mágusunk képes lehet rá.- A sárkány végig méri a fút.
-Nem.- Feleli végül.- Határozottan azt mondták, hogy azt a sötét mestert keressem meg.- Mondja majd elgondolkodik.- Különben is te ki vagy? Úgy nézel ki mint ők, de olyan illatod van, mint a tengernek.- A fiú arcán látszik, hogy nagyon megdöbbent és nagyon gyerekesnek tartja a sárkányt de továbbra is tisztelettel a hangjában megszólal.
-Ne haragudj meg Aezur, Ragyogó virágos ég, de ezt nem árulhatom itt el neked. De ha velem tartanál...- A sárkány meg sem várja, hogy befejezze, közbe vág.
-Nem. Kitartok a döntésem mellet, és ezekért az emberekért kezeskedtek a sárkányok is, te viszont azt sem akarod elárulni nekem, hogy honnan származol. Így nincs miről beszélnünk.
Ezután ismét felétek fordul.
-Akkor hát indulhatunk?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Zephitire
Közzétéve: Apr 13, 2023 17:40:12 GMT 1
Post by Bratti on Apr 13, 2023 17:40:12 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/d4/05/95/d4059544e9f85bc545831e3d4e51a0c8~jpg Sok mindent válaszolnék a sárkánynak. Először is azt, hogy lehet, én vagyok tiszteletlen, de hogy neki aztán van egója és énképe, az is biztos. Aztán azt is mondanám neki, hogy tudom, meglepő lehet számára, ha valakki nem akar nagyon csillogni, de számomra van fontosabb feladatom, mint hogy vele tartsak. Igen, ez számára bizonyára felfoghatatlan, hogy nem ő az első, de nem tudok fontosabbnak érezni semmit az öcsémnél. Sőt, a sárkány stílusa miatt még ha semmi dolgom sem lenne, sem biztos, hogy segítenék. Harmadikként pedig csak annyit mondanék, hogy az ember nem arra teremtetett, hogy túl nagy dolgokat vigyen végbe. Abból legalább hosszútávon katasztrófa lenne.
De ezeket végül visszafogom és csak egy nagyot sóhajtok. Ahogy folytatja, továbbra sem tudott lázba hozni, hiszen még ha esetleg tudna is valamit Theo-ról vagy segíteni vagy akármi, kétlem, hogy a sárkány engedné, hogy segítsen nekünk. Hiába segíteném ki, valószínűleg azt kapnám jutalmul, hogy még én köszönjem meg, hogy segíthettem. Világ életemben gyűlöltem azokat, akikben egy szemernyi alázat sincs. Mert pontosan a szülőhazám gazdag embereire emlékeztetnek, akiket nem érdekel mások sorsa, csak nekik legyen jó, meg amúgy is sokkal magasabbak, mint bárki rajtuk kívül.
Ezek után csendben hallgatom a párbeszédet, de egyre kevésbé van kedvem a sárkánynak segíteni. Miközben a fiúval beszél, addig intek Theo-nak, a lánynak és Simon-nak, hogy menjenek mögém, lehetőleg jó közel Thunderwing-hez. Nem hiszem, hogy tetszeni fog neki a válaszom, s pontosan ezért amikor felém fordul, csak finoman meghajolok.
- Elnézést, Aezur, a Ragyogó Virágos Ég, de továbbra is nemet kell mondanom. A döntésemnek több oka is van: bár számodra úgy tűnhet, ez halasztást nem tűrő feladat, én nekem is ilyesmi van éppen a középpontban. Ahogy említettem, az öcsém haldoklik, így jelenleg nem fér számomra bele, hogy egy mellékküldetésre menjek, mert ezen múlhat az élete. Lehet, számodra ezek a pitiáner indokok nem elegek, de én közel sem vagyok olyan hatalmas és sokattudó, mint te. Én csak egy ember vagyok és számomra jelenleg az öcsém a legfontosabb. Második indokom az az, hogy bár apró és törékeny vagyok és sokan közülünk meglehetősen sötétek a szívükben, de én és a magamfajták nem örülünk, ha semmi empátiával állnak a másikhoz. Ha semmi alázatot nem tapasztalunk a másikban, azzal éppen az ellenkezőjét éri el az illető: sokkal kevésbé mutatunk hajlandóságot a segítségre. A fiú nem érdemelte meg ezt az előbbi bánásmódot, azt hiszem, mert csak segíteni szeretett volna. Arról nem is beszélve, hogy talán furcsának tűnhet neked, de én nem kifejezetten szeretnék valami nagy dolgot véghez vinni. Én nem vagyok erre megfelelő ember, én apró és esendő vagyok, s csak az öcsémet szeretném megmenteni, ahogy még kiskorunkban megígértem neki. S ez az ígéret sokkal előbbi, mint a mostani ajánlat, sajnálom... Így nem tarthatunk veled, de biztos vagyok benne, hogy a fajtámból találsz olyat, aki hasonlóan megfelelő lenne, s élete álma teljesedne be, ha egy ilyen fantasztikus feladatot teljesíthetne. Azonban ha feltétlen hozzánk ragaszkodsz, akkor csatlakozhatunk hozzád akkor, ha az öcsémet megmentettük. Akkor visszatérhetünk és segíthetünk neked, de csak abban az esetben, ha az öcsém rendben van, addig övé a prioritás - mondom határozottan, de még tiszteletteljesen és nyugodtan. Azonban nem igazán fogadok el más választ és bízom abban, hogy tényleg szüksége van segítségre, mert akkor nem ölhet meg minket.
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Zephitire
Közzétéve: Apr 25, 2023 18:41:52 GMT 1
Post by Raven on Apr 25, 2023 18:41:52 GMT 1
A sárkány felmordul, mintha csak az ég dördülne meg, és egyre dühösebbnek tűnik mégis megvárja amíg befejezd a mondatott, csak utána tárja szét dühösen a szárnyait és kezd válaszolni.
-Szemtelen arrogáns teremtmény. Te nevezel engem önzőnek? Calypso tévedett veletek kapcsolatban a fajotok sosem változik, te mersz így beszélni velem, a puszta fajod létezéséért három másik adta az életét, köztük mi is. Nem elég hogy vissza utasítasz, de önzőnek és arrogánsnak nevezel? Te? Aki a viselkedésével újra halálra ítélhet mindannyiunkát? Menny akkor keresd a véred ember remélem megtalálod és mindketten szembesültök majd a végzetetekkel.- A szárnyaival erős szelet kavarva és üvöltve felemelkedik a levegőbe és hamarosan eltűnik a szemetek elől. A fiú még egy ideig néz utána.
-Nem kellet volna elüldöznöd...- Mondja a fiú szomorúan. Aanisa is úgy tűnik egy kicsit maga alatt van, de nem szól semmit. A fiú álatkája a nyakába ugrik és hozzá bújik csiripelő hangot hallatva. -Menjünk.- Mondja neki a fú.- Már biztosan aggódnak értünk.- El is indul de még visszafordul és felétek mutat.- A part egyenesen arra van a legközelebb, ott lesztek a legnagyobb biztonságban, ne kövesétek az iránytűiteket, várjátok meg a napfelkeltét és induljatok nyugatra. Amig el nem hagyjátok a szigeteket, csak a napot nézzétek, itt még a csillagok is megbízhatatlanok.- Azzal faképnél hagy titeket. Több kérdésre nem hajlandó válaszolni legfeljebb kitérő választ adni, ha meg köszönétek neki az útbaigazítást, nem kaptok rá semmilyen reakciót. A parton így van egy jó fél napotok pihenni, a nimfa kikísér titeket de az erdőből nem mozdul ki, magatokban vagytok és csendben. Még éppen van valamennyi maradék ennivalótok is hogy fel kel a nap pedig el is indulhattok.
Két nap folyamatos repülés vár rátok, a sárkányok próbálnak spórolni az erejükkel de látszik hogy elfáradtak, hatalmas szerencsétek van hogy a második napra elkezd fújni a szél és egészen kifelé fúj titeket, a kisebbik sárkány már szinte a vizen repül annyira el van fáradva amikor az első sirály végre elrepül mellettetek. Nemsokára pedig megpillantjátok a régóta áhított szárazföldet. Mindenfelé hajók és már a tengeren is halljátok a város zaját. Ahogy leszálltok és körül néztek látjátok, ahogy mindenfelé hajókból pakolnak ki és be, a hangos kiabálások megtöltik a levegőt mellettetek pedig lányok várakoznak alig valamennyi ruhában. Aanisa egyre kétségbeesettebb arcot vág egyre jobban méregeti a hajókat és a kikötőt és egyre sápadtabb lesz.
-Ez Sanguine Anchorage a kalóz sziget. Hivatalosan a kalóz király, megoszt mindent a többiekkel de ez a sziget csak az ő területe. Minden honnan megálnak itt kalózhajók és itt egyik társaság és ország törvényei sem érvényesek. Szedjünk össze mindent ami kell és hagyjuk a sárkányokat pihenni, de utána induljunk amilyen gyorsan lehetséges.
Ahogy elindultok egyszer csak észre veszel valamit megcsillanni az egyik épület tetején. Egy fiatal lány áll ott vent és titeket figyel, a nyakát takaró aranyon csillant meg a fény de mintha az egész teremtmény ragyogna. Némán figyel beneteket, nem tesz semmit, valamiért mégis végig fut a hideg a hátadon.
A jelenség éppen eléggé elvonta figyelmed, hogy ne figyelj a lábad elé egy teljes másodpercig és ez elég is volt, hogy nekisétálj valakinek. A széles hátú feketebőrű férfi csak nadrágot visel, amikor megfordul hogy megnézze mi ütközött neki, csak mordul egyet. Aztán észre veszi a sárkányaidat is, grimaszolva el áll az utatokból, de nem veszi le rólatok a szemét. Mire visszanézel a lánynak már nyoma sincsen. Ahogy elhaladtok mellette és Aanisa is odaér a férfi megragadja a kezét.
-Te. A kapítányom örülni fog neked.- Mondja mosolyogva.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Zephitire
Közzétéve: May 10, 2023 16:42:55 GMT 1
Post by Bratti on May 10, 2023 16:42:55 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/d4/05/95/d4059544e9f85bc545831e3d4e51a0c8~jpg Csak türelmesen végig hallgatom, de nem tud meghatni a beszédével. Én is mondhatnám, hogy még mindig úgy viselkedik, ami nem egy ilyen sárkányhoz méltó, de nem fogom. Ha önző vagyok, legyek az. Eleget vagyok önzetlen amúgy, amikor az egész városért dolgozom naphosszat, ha egyszer szeretnék magam miatt megtenni valamit, hadd tegyem már meg, te jó ég... Ahh mindegy...
Amikor látom a többiek reakcióját a történtekre, kicsit felhúzom magam és látom, hogy Simon is látja rajtam. Mármint ha nem tetszik nekik a dolog, akkor miért is nem szóltak bele vagy állítottak meg? Tehát lehet szomorkodni, hogy mit tettem, de ha előtte nem tesznek valamit, akkor nem tudom, mire számítanak. Kicsit kezd elegem lenni, hogy mindig rajtam van a felelősség, de utólagosan mindenki nagyon okos...
Az este sem telik fényesebben, fáradt vagyok és ideges, aggódom az öcsém miatt is. De szerencsére a további napok repülései egy kicsit jobb kedvre derítenek, még ha fárasztó is. De hát, legalább haladunk. Azért én is érzem, hogy meg kell pihennünk, szóval hagyom, hogy Thunderwing válasszon helyet, aztán egy fél órát csak így vagyunk, mielőtt elindulunk. Kell kaja, víz, pár cucc, de csak bólítok Aanisa-nak, hogy sietni fogunk.
Miközben beszerezzük a beszerezni valókat, nem tudom, hogy csak a szemem káprázik-e a fáradtságtól, vagy tényleg egy ragyogó nőt láttam-e. De úgy tűnik, Simon is zavart, szóval akkor nem csak képzelődtem, tényleg láttam. Nem szólalok meg inkább, ki tudja, ki mit hall. Éppen fordulnék vissza a sráctól, mikor beleütközök egy másik férfibe. Bocsánatot kérek, majd haladnánk el, mikor elkapja a társam kezét. Nem hiszem el, hogy nem lehet békén hagyni...
- Sajnos, a lány nem eladó! - mondom határozottan, ahogy én is megragadom a kezüket, a másikat pedig a kardomra rakom. - Ha csak nem szeretnél nagyon csúnya halált halni, amire különféle lehetőségek is vannak, azt ajánlom, messze kerülj el minket! - nézek mélyen a szemébe, teljesen komolyan mondom. Thunderwing és Theo is készen áll, Simon-ról nem is beszélve. - A te döntésed...
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
|
Zephitire
Közzétéve: May 23, 2023 20:43:41 GMT 1
Post by Raven on May 23, 2023 20:43:41 GMT 1
A férfi majdhogy nem az arcodba nevet. Végig néz a sárkányaidon és a szemei is felcsillannak. A sárkányaid sokkal óvatosabban kezdenek bánni vele.
-Félreérted.- Mondja nyugodtan és elengedi Aanisa kezét, de nem rázza le a tiédet, mintha semmit sem jelentene neki.- A kapitányom üzletet kötött a rúna mágussal, de a lány még nem teljesítette a saját részét.
Aanisa hátralép.
-Jól emlékszem az alkunkra a kapitányoddal, és arra is hogyan kellet elmenekülnöm, hogy ne adjon el Ranofrehet-nek.
-Nem kellet volna a császárnő lábára lépni. Minden esetre, Ankshen-nek itt nincs hatalma. Te viszont nem teljesítetted amiben megállapodtatok.
|
|