Post by TherealKREY on Apr 23, 2021 21:08:18 GMT 1
Név: Newt Levangard
Kor: 20
Nem: Férfi
Kaszt: Sárkánymester
Szülő ország: Toumamora
Felszerelés:
- Egy hatlövetű revolver.
- Pilótaszemüveg
- Zsebóra
- Csomó lőszer
Előtörténet:
- Hmmm hol kezdjem, hol kezdjem. Áhh megvan, az elején lesz a legjobb.
- Az egyik első és legfontosabb emlékem az amikor apám nekem adta ezt a szemüveget. Számomra az egy gyönyörű nap volt. Viszont a családomnak nem. Miután megkaptam a szemüveget az apám és a két bátyám otthon hagytak minket. Engem és az anyámat.
- Igen kicsit fura hogy ez a családomnak miért egy rossz nap, de mindjárt kifejtem. Szóval ott tartottam, hogy apám és testvéreim elmennek otthonról. Anyám arcán szomorúságot láttam, ezért próbáltam felvidítani őt. Mivel egy gyerek mosolyának senki sem tud ellenállni. Ezért ránéztem és mosolyogtam. El is értem a kívánt hatást. Boldogabb lett. Egész nap játszottunk, csakis egymással törődtünk.
- Mondtam, hogy mindjárt kifejtem tudna várni? Köszönöm.
Aznap nyugodtan mentem aludni, de anyámról ez nem volt elmondható.
- Az este csendesen telt, de reggel anyám sírására keltem fel. Nem mertem kimenni a szobámból ezért csak forgolódtam az ágyamban. Egy kis idő múlva anyám benyitott és „felkeltett”. Én mintha semmiről sem tudnék kimentem a szobámból az udvarra. Azt hittem apáék már itthon vannak. De nem… Csak apa egyik sárkánya
volt ott… holtan. Anyám gyorsan bekísért a házba, mintha semmit sem láttam volna. Bent elmondta nekem, hogy apáék egy hosszú útra mentek el és nem biztos, hogy vissza fognak jönni. Gyermeki tudatlanságomban el is hittem.
- Tinédzser koromban egyre jobban foglalkoztatott, hogy mégis hova mehettek? Miért nem tudnak vissza jönni? Egy kósza gondolatom támad. Lehet… hogy meghaltak? Nem az nem lehet.
- Hogy gondolataimat eltereljem elkezdtem kutatni anyám és apám szobájában. Tudtam, hogy valami olyat fogok találni amit nem kellene, de tovább kutattam.
- Muszáj belekérdeznie mindig? Ha csendben maradna, eltudnám, mondani az
egészet.
- Az egyik fiókban találtam egy véres levelet. Csak úgy be volt, oda dobva, összegyűrve. Széthajtottam és elolvastam azt, ami benne volt: „Drágám… sajnos nem fogunk hazajutni. Túl sokan vannak, és mi hiába vagyunk sárkánymesterek, ez itt a vég. A két fiúnk már halott, lassan engem is megtalálnak. Kérlek vigyázz Newt-ra. Neveld őt úgy, mint a testvéreit. Tanítsd meg mindenre, amit tudsz. Szeretlek!”
- Sírva fakadtam. Nem tudtam elhinni, hogy anyám nem mondott el nekem egy ilyen fontos dolgot. Ezután, anyámmal elkezdtem ordibálni, hogy ezt nekem miért nem mondta el. Erre ő sírva fakadt és csak bocsánatot kért.
- Igen tudom durva voltam, de most ez van. Én ilyen vagyok.
- Mi történt ezután? Hát megfogadtam, hogy nem bízok senkiben csakis a sárkányaimban és magamban. És most itt vagyok. Ennyi lenne a „tragikusnak” nevezhető gyerekkorom.
- Igen. Jól van, jól van rendben. Elengedem.
Newt eloldozta a sárkányai jutalom falatját és utána
hazament.
Ostor: Newt ostora a szemüvege, amit még az apjától kapott gyerekkorában. Ez az egyik legfontosabb dolog Newt életében.
Képessége: Egy-két mozdulatot előre lát.
Sárkány
neve: Metarikku
Szint: 7 Hím
Masszív
szívós sárkány. Nem valami gyors de a pikkelyei egyes dolgoknak áthatolhatatlan. Agresszív, dühöngő személyiség típus.
Sárkány neve: Akumu
Szint: 11 Hím
Gyorsabb és mozgékonyabb, mint Metarikku. De nem ő a leggyorsabb és legmozgékonyabb sárkány. Olyan arany középút. Ő sokkal megfontoltabb a harcokban.