Elisian
Közzétéve: Nov 19, 2020 16:18:57 GMT 1
Post by Whitewolf on Nov 19, 2020 16:18:57 GMT 1
Hát nem látod? A világunk ketté szakad.
Mindent irányítanak.
Nem létezik szabad akarat.
Én vagyok Elisian,
végtelen vagyok
és érted harcolok.
Az Elisian egy hekkercsoport ami a szabadságjogok élharcosának kiáltotta ki magát. A tagjai szerint a cégek és a világ vezetői csak a saját érdekeikért harcolnak és rabszolgaságba hajtják annak lakóit. Ezért személyes harcot hirdettek minden ilyesmi ellen. A munkálkodásuk kezdete óta számtalan országban hoztak nyilvánosságra bizonyítékokat a korrupcióra. Ezek nagy valószínűséggel hamisítványok.
Gyakori módszereik a hackelésen kívül, a zsarolás, lehallgatás és megfigyelés. Általában teljesen észrevétlenek maradnak azonban ha a terveik nem működnek akkor brutális módszerekkel iktatják ki a célpontot. Eltérítik a repülőjét, felrobbantják a háza alatt húzódó gázvezetékeket, tömeggyilkossá változtatják a biztonsági robotjait. Ezek általában mind rengeteg civil áldozattal járnak, ám az Elisian tagjai ezt a nagyobb jóért hozott áldozatként könyvelik el. Eddig még semmilyen hozzájuk vezető nyomra sem sikerült ráakadni ezt a képet kivéve:
<Nocsak. Eltűnt a képetek? Hoppá. Nem is, baj. Legalább nem írogattok ide sem, több hülyeséget. Elisian 33 vagyok, ismertebb nevemen Th3_D3d. Az egyik kollégám volt képen, de nem mulasztottatok el sokat. Úgyse látszott belőle semmi. Viszont a kép kockázatos volt az ügyünkre nézve. Bármit mond a média ne higgyetek nekik. Az már az ő kezükben van. Csakis a saját szabad gondolataitok ébreszthetnek fel titeket a kontrollból ami alatt sínylődtök. Na de nézzük csak meg mire is kell számítanunk:>
Jelen pillanatban 600-nál is több <621 egész pontosan> bűncselekmény róható fel a számlájukra, melyek legjava terrorizmusnak számít. Hatalmas kárt okoztak több rendőri szervnek, a Welltechnek és a Gaia corpsnak és sokan őket gyanúsítják az APRIL 2 vírus elterjesztésével is. <Ez utóbbi nem igaz. Akkor mi még nem léteztünk.>
Jelképük egy karikatórikusan megrajzolt Gautumn koponya. A faj gondolatolvasási képességei miatt. <Ez téves. Valójában Elisian 1 ötlete volt. Szimplán rohadt menő. Ja meg a szeme, ahogy mered rád. Figyel. A hideg is kiráz tőle mi? Na ezért.>
A nevük eredete viszont egy teljesen más tészta. Elisian egy kvázi modern kori isten. Egy városi legenda és afféle internet szellem. Azt mondják a hálón él és befolyása van minden felett ami ott történik. Észrevétlenül bármikor belenyúlhat bármelyik algoritmusba ha pedig úgy akarja megváltoztathat bármit ha akar. Sokan azt állítják, hogy üzen nekik. Néhány helyen oltárt is kapott, hogy megóvjon a vírusoktól, a hackerektől és segítsen a keresésben. Létezését egyik vallás sem ismerte el és valszínűleg nem több mint egy egyszerű mese az internet hajnaláról. <Mondjátok ti, alvók. Én személyesen találkoztam vele. Az Elisian tagja nem csak úgy leszel. Ő kiválaszt a feladatra. Eljön érted.>
Az ismert Elisian tagok
F1tes
Madrent
Norn98
B4cksp4ce
Th3_D3d
Godwyne
Neverwind
<Elég szűkös lista ahhoz képest, hogy én vagyok a harminc hármas nem?>
Ha valaki a nyomukra bukkan, köteles jelenteni azt a legközelebbi rendőrségen. <Felesleges. Úgyse akadsz a nyomunkra. Hagyd a zsarukat dolgozni. >
<Ja igen. Ne felejtsétek csekkolni ezt a kis képet a Domínium védelmi miniszterének a személyes kis titkáról: s22.postimg.cc/3osl7osup/detrem.png . Legközelebb ne csald a feleséged Clinton. OOOPSIIEE. Páá :-) >