Sali25
Kezdő tollforgató
Utoljára online: Nov 11, 2024 18:45:25 GMT 1
Dec 4, 2020 21:52:58 GMT 1
|
Post by Sali25 on Feb 11, 2024 16:19:14 GMT 1
#s://cdn~discordapp~com/attachments/1144678408865988698/1197923265839112252/Nellie_Gomez2~jpg?ex=65d8b77a&is=65c6427a&hm=0b44851cdcae4a1e1ceaaa30c79f9216fec991d90d4f775efda3ccbc7c0c620b& Hirtelen kizökken a nagy jókedvéből Nellie, mikor meglátja Jay fájdalmas arcát. Azonnal követi őt, és már éppen megkérdezné, hogy mit csinált, amitől felszakadt a sebe, amikor odahajolt hozzá a srác. Felvont szemöldökkel hallgatta végig a magyarázatát, és közben több kérdés is eszébe jutott, mint például mivel fenyegethette meg őt a lány, vagy hogyan tudná fájdalmassá tenni másnak a táncát. Nem tudta mit reagáljon, sajnálja Jamest, amiért mostmár nem igazán tud elmenekülni Celtie elől, vagy a csajt amiért ki tudja mit csinált vele Jason, vagy Jay-t amiért őt is csak kihasználták. Bár a srác vigyorából arra következtetett, hogy nincs szüksége sajnálatra, talán még élvezte is a helyzetet. - Aha... nem tudom, mi folyik itt igazából, de talán minél kevesebbet tudok annál jobb - mondja miközben szembefordult Jasonnel és összefonja maga előtt a kezét - de akkor a lényeg, hogy igazából kutya bajod?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Post by Bratti on Mar 21, 2024 14:09:42 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/60/20/37/602037feb1760afd2bfa5757ef68655e~jpg Hagyom, hogy Nick elnyújtsa a csókot, sőt, boldoggá is tesz az egész. A csók közben, ahogy közelebb húz magához, úgy beleülök az ölébe, így a végén csak a vállára hajtom a fejem. - Elég kár, ha nem ájulnak el tőled - kuncogom, majd a bókjára csak mókázva forgatom a szememet, de a puszit boldogan viszonzom, majd ahogy kitölti az italt, kissé szomorúan visszamegyek a helyemre. Felnevetek. - Hát, igen, őket nem könnyű meggyőzni... De ha hiszed, ha nem, imádom a KFC-t és nagyon örülök a gyorskajának! - mondom nagyon lelkesen és tényleg ficeregni kezdek kicsit, ahogy megérzem az illatot és látom a csirkét. Nagyon meghat, hogy ennyire gondolt rám. Úgy érzem, komolyabban gondolja ezt az egészet, mint amire én számítottam és ezt egyelőre még nem tudom, hogy jót vagy rosszat jelent-e. Mindenesetre most jól érzem magam vele és visszaszorítom a kezét is, majd koccintok vele, mielőtt nekiállnék konkrétan zabálni a kaját. Nem annyira illik egy lányhoz, de nem érdekel. Imádom a KFC-t. - Na, és Nick! Szeretnél mesélni magadról vagy maradnák továbbra is a titokzatos és veszélyes hős? - kérdezem félig tele szájjal.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Mar 21, 2024 14:20:08 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/da/0d/17/da0d1767a9233bf0942e5b64aba1e0c5~jpg Celtie-t nem annyira hatotta meg a fiú beszéde, csak flegmán, felhúzott szemöldökkel nézett rá. Ő azok közé a rosszabb fajta Aphrodités lányok közé tartozott, akik gonoszabbak voltak, mint a legtöbben itt és ki is használták az erejüket. Drew belső körébe tartozott... Ha nem lett volna Silena, az a csapat már rég átvette volna a hatalmat és sok embernek megkeserítették volna az életét. -Jaj, édesem, hagyjuk ezt, jó? Fogalmad sincs, miről beszélsz, szóval ne nehezítsd a helyzeted - csíp bele az arcába ilyen nagyisan kicsit. Aztán kissé elhúzta a száját, ahogy megérzi az "izomlázat" a testében. - Veszélyes vizekre evezel, Todd... - sziszegi, majd elengedi a srácot és ő is a lányt. Amint a fiú akcióba lendült, Celtie sem hagyta sokáig szabadon James-t. Nellie-nek és Jay-nek csak annyi látszik, hogy bár James szabadulni akarna, nem akar bunkó lenni, szóval mivel be lett kerítve, kénytelen elviselni Celtie társaságát. Egyelőre még bírja, de ki tudja, meddig...
|
|
Ordo
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 23, 2024 22:39:12 GMT 1
Jun 14, 2020 19:50:14 GMT 1
|
Post by Ordo on Mar 24, 2024 12:33:10 GMT 1
#s://i~imgur~com/JxYBCSH~png #s://media~discordapp~net/attachments/711931051747835976/812416514719875102/655bed6d701e36602ea7904e53fa36f6~png - Hát nem mindenki tudja értékelni a tökéletességem... - vigyorodok el, aztán meg csak szintén jó gyorsan lecsapva a KFC-re kezdem el magamba tömni a finomabbnál finomabb csirkéket. - Na, akkor örlük, hogy tetszik. Majd azért a számlát örülnék, ha a tábor átutalná... Igen, elkértem, nem vagyok hülye - nevetek fel, bár tény, örülnék neki, ha Kheirón bátyám beszállna az összegbe. - Ugyan már, nem vagyok én hős! - legyintek egyet. - Inkább mondanám magam világmegváltónak, a második Jézusnak, ilyesmi... Ő is titkokba burkolózott, én miért ne tehetném? Amúgy sincs mit meséljek igazán... A nagyját szerintem már elmondtam. Vagy hát attól függ, mire vagy kíváncsi - mosolygok rá, most nem érzem úgy, hogy fájdalmas vizekre eveznénk.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Mar 24, 2024 12:43:26 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/60/20/37/602037feb1760afd2bfa5757ef68655e~jpg -Nos, kíváncsi vagyok, mire mész Kheirón-nal - nézek rá kihívóan. - Nem hiszem, hogy örülnél a drachmának, nem igaz? - nevetek fel. Aztán csak szemöldökömet felhúzva nézek rá. - Második Jézusnak... Egek, csak Zeusz meg ne hallja... - forgatom a szememet mókázva. - Hm, eddig csak részleteket meséltél, szóval képek meg vannak az életedből, de a kapcsolatot az egyes részek között nem igazán látom még... Alapvetően arra, hogy mi minden történt veled, ami vagy aki(k) miatt ilyen vagy, amilyen... Persze a jó értelemben. Hogyan éltél eddig túl, kitől tanultál meg mindent, nem csak a félvéres dolgokat, esetleg ha nem túl fájdalmas, akkor a családodról is mesélhetsz, de az mindig veszélyes a félvéreknél... Ilyenekre vagyok kíváncsi. Kezdheted a születéseddel, ha gondolod mondom vicceskedve - mondom egy fokkal komolyabban, most már nem teli szájjal.
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Post by Ordo on Mar 24, 2024 13:11:36 GMT 1
#s://i~imgur~com/JxYBCSH~png - Oh, ne már, azt ne mondd, hogy a tábornak semmilyen normális kincstára nincs! Ezt nem veszem be... Máskülönben, hogyan küldik az embereket küldetésre a nagy világba, ha egy rohadt taxit nem tudnának kifizetni, hm? - kérdezem felvont szemöldökkel és játékos hangsúllyal. - Értem, tehát egy önéletrajzot szeretnél, ez pedig egy állásinterjú, és ez alapján döntöd majd el, hogy bebocsátást nyerek-e a továbbiakban is az életedbe meg az ágyadba - forgatom meg a szemem vigyorogva, aztán két harapás között a burgerembe elkezdek beszélni. - Hát, a születésemről nem éppen tudok sokat mesélni, meg így a gyerekkorom sem volt annyira érdekes... - gondolkozok el hangosan. - Igazából - kortyolok bele az egyik kólás pohárba. - Akkor kezdődtek el az érdekes dolgok amikor idősödtem és egyre több szarságba keveredtem a suliban. A nevelő faterom rendőr volt, így elég vicces volt a szituáció, de végül neki köszönhetően indultam el egyébként ezen a pályán. Csak hát, aztán nem sokáig jutottam, mert feltűntek az első szörnyek... Ugye a családom egy általuk okozott tűzeesetben haltak meg, én meg mint egy igazi hazafi, ezekután beálltam a seregbe, mert nem volt mit tenni, valahogy el kellett tűnjek... - mesélem a történteket kissé tárgyaligosan. - Pontosan nem tudom meddig szolgáltam, de egy évet lehúztam Afganisztánban, aztán meg egy különleges egységhez kerültem, amiről... Nem hiszem, hogy sokat mesélhetnék, a nagyja szerintem még mindig titkos információ. A lényeg, hogy a leggyakrabban az ellenség vonalai mögött tevékenykedtünk és magas prioritású célpontokra csaptunk le, de ennél többet tényleg nem árulhatok el - mondom ezt most kifejezetten komolyan. - Az egyik alkalomkor voltam fogságban is! Na az kuuurvára nem volt kellemes. A beteg szadistáknak vicces gondolat volt, hogy a tetoválásaim egyesével égessék le, amíg el nem kezdek beszélni... Ah, ne is beszéljünk róla - borzongok meg. - Aztán az egyik küldetésen meg csapdába csaltak minket és az egész akció kész kudarcba fulladt, mi meg... Nos, nem jutottunk ki. Egyedül én úsztam meg. Utána nyugdíjaztak, de mint egy igazán megtört, lelkibajos bitang ember, a pénzt amit kaptam elszórtam és képzeld, egy ideig az utcán is éltem! Azért, ezt ki mondhatja el magáról? - jelentem ki büszkén. - Na mindegy, utána apám feltűnt, kicsit meglátogattam odalent, majd valahogy kikötöttem a bandánál. Róluk meséltem már amúgy? - kérdezem elgondolkodva.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Mar 24, 2024 13:18:36 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/60/20/37/602037feb1760afd2bfa5757ef68655e~jpg - Nincs... A küldetésre nem nagyon szoktunk pénzt kapni, max drachmát - rántom meg a vállam. - Max a saját pénzünkből fizetünk... - Ki beszélt az ágyamról? - morgom viccelődve, aztán csak némán hallgatom. Ahogy mondja a dolgokat, kicsit elpillantok és elgondolkodom. Az ilyen történeteknél értékelem még jobban azt, hogy a családom él és rendben van, sőt. Jobban nem is lehetnének. Kinyújtom a kezemet, hogy megfogjam Nick-ét, hogy komfortot nyújtsak neki, de nem kommentálok egyelőre semmit. - Nem, nem meséltél róluk... Egészen féltékeny vagyok, hogy Chara előbb találkozott velük, mint én - húzom fel az orrom mókázva. - Ja, és a női ügyeidről sem mesélték még - kuncogok, hogy oldjam a hangulatot.
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Post by Ordo on Mar 24, 2024 13:37:18 GMT 1
#s://i~imgur~com/JxYBCSH~png -Szép, saját pénzét költse a hülye miközben az életét teszi kockára olyanokért, akik le se néznek ránk... - morgolódok. Mikor Leah megfogja a kezem elmosolyodok, és erősen megszorítom majd ott is hagyom pihentetve. Aztán a bandás résznél csak felnevetek és felkelve a helyemről Leah felé veszem az irányt, hogy hátulról a szék mögött átöleljem és adjak neki egy puszit, miközben megsimítom a karját. - Most komolyan egy tizenötéves lányra vagy féltékeny? Hát minek nézel te engem, valami pedofilnak? - nevetek fel, majd ha úgy látom nincs ellenére, akkor lassan felsegítem a székről és a kanapé felé húzom, ahol lehuppanva magamra húzom és úgy folytatom a mesélést, miközben a combján pihentetem meg a kezem. - A női ügyeimről meg sajnos nem mesélhetek, köt a titoktartás, pont úgy, mint a katonaságnál - sóhajtom rendkívül szomorúan. - Úgy sem akarnád tudni, miket műveltem... - rázom meg a fejem jókedvűen.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Mar 24, 2024 13:41:29 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/60/20/37/602037feb1760afd2bfa5757ef68655e~jpg -Nem gondolom, hogy jobban kedvelnéd, mégis előbb találkozott velük, nem igaz? - húzom tovább az agyát, majd hagyom, hogy a kanapéhoz vezessen, de először nem tudom, hogy mit is szeretne, végül örülök, hogy csak leülünk. Még tiszta zsír úgyis a kezem. Remélem, ő azért nem ken össze, mert a legjobb farmeremet vettem fel neki... -Hah, na persze! Szerintem te csak szeretsz keménynek mutatkozni, de igazából egy nagyon romantikus srác vagy, valld be... Tuti, csak azért nem akarsz ezekről beszélni, mert nincs elég menő sztorid, ami illene a macsó kisugárzásodhoz! - bököm meg a halántékát, miután megtöröltem a kezemet.
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Post by Ordo on Mar 24, 2024 13:53:29 GMT 1
#s://i~imgur~com/JxYBCSH~png - Én romantikus? Úgy nézek ki? - kérdezem szinte fájdalmasan, hogy valaki ilyet mer képzelni rólam. - Csak azért nem akarok mesélni róla, mert a végén még féltékennyé válsz... - cukkolom kicsit. - Az első barátnőm is egy olyan buliban ismertem meg, ahol éppen mindenki mindenkivel is csinálta... Jobban belegondolva lehet kicsit túl fiatalok voltunk hozzá, ráadásul pont mi készültünk rendőrnek, de hát na - nevetek fel. - Ezek után is azt gondolod, hogy én egy romantikus alkat vagyok? - vonom fel a szemöldököm, ahogy letekintek rá.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Mar 24, 2024 13:59:43 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/60/20/37/602037feb1760afd2bfa5757ef68655e~jpg -Hát, nem tudom, ki rendezett egy romantikus vacsorát itt... - nézek rá jelentőségteljesen. - Én féltékeny? Ugyan... - vigyorgok. - Most már kíváncsivá tettél... Cserébe te is kérdezhetsz, amit csak szeretnél, jó? - nyújtom ki a kezem egy deal-re. - Még szép, hogy annak gondollak... Sajnálom, de ez az igazság! Most pedig hadd halljam a részleteket! Hány éves voltál egyáltalán? - nevetek fel.
|
|
Ordo
Írónövendék
|
Post by Ordo on Mar 24, 2024 14:09:17 GMT 1
#s://i~imgur~com/JxYBCSH~png - Oké, én benne vagyok, de nem hiszem, hogy felérnél hozzám a szaftos sztorikban... - vigyorodok el, majd megrázom a kezét. - Amúgy asszem tizenöt, vagy tizenhat voltam... De tudod, én a gyorsan érők közé tartoztam - nevetek fel. - Amúgy igazából semmi extra nem volt, asszem éppen üvegeztünk, és már hulla részegek voltunk, amikor egyre perverzebb dolgokat csináltunk, amíg aztán mindenki el nem ment a szíve kiválasztottjával dugni, jelen esetben én Emilyvel - mosolyodok el, ahogy visszagondolok erre a kifejezetten szép emlékre, bár aztán hamar eszembe jut, hogyan végződött az egész... - Na és te? Mi volt a legextrémebb dolog amit csináltál?
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Post by Bratti on Mar 24, 2024 14:39:55 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/60/20/37/602037feb1760afd2bfa5757ef68655e~jpg - Ki tudja... - rántom meg a vállam. - Hm, azért az annyira nem fiatal manapság - fonom össze a karomat. - Én se voltam tizenhét még szerintem, amikor elveszítettem a szüzességem - mondom úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. - Hm, ez igazán tinédzseres - nevetek fel, ahogy folytatja a sztorit. - És mi van azokkal, akiknek nem jut pár vagy nem akartak részt venni ebben? - kérdezem "szomorúan". Ahogy folytatja, úgy elgondolkodom. Én pontosan tudom, mi az, ami a legextrémebb, de vajon meg kéne osztanom vele? Senkinek nem beszéltem erről, mert... Árulónak bélyegeznének. De aztán eszembe jut, hogy ezzel akár tesztelni is lehetne a lojalitását. Ha pedig beárulna, akkor csak azt mondom, hogy kitalálta, használom a csodás meggyőző képességemet, ami biztosab jobb, mint az övé és max Jay-nek kell magyarázkodnom, aki mindig átlát rajtam. Meg Kheirón-nak. De most komolyan, kiben bíznának jobban, bennem vagy benen? De az már mindegy... - Még nem töltöttem be a tizenhatot, amikor Luke lelépett a táborból... - kezdem elmerengve. - Igazából sosem búcsúztunk el. Aztán azon a nyáron felkeresett engem... - nyúlok a nyakláncomhoz, s babrálni kezdek vele. - Először meg akart győzni, hogy menjek vele, én meg őt, hogy hülyeség, amit csinál. Patthelyzet volt. Egy dologban voltunk biztosak: szerettük egymást és nem voltunk készek elengedni a dolgot. Úgyhogy azóta minden szünetben vagy amikor otthon voltam nálunk volt és együtt töltöttük... Akkor is, amikor már egyértelműen ellenünk volt. Megállapodtunk, hogy igyekszünk nem egymást győzködni, hogy kinek van igaza, csak élvezzük egymás társaságát. Ez tartott most nyárig, amikor... Nos, Kronosz elvette a testét is - ejtem vissza a nyakláncom. - Erről természetesen senkinek nem meséltem, mert egészen árulónak bélyegeznének emiatt... Amikor annyi esélyem lett volna megakadályozni ezt az egészet, én mégsem tettem, sőt... De én bízom a diszkréciódban - pillantok végre rá elég komolyan, áthatóan.
|
|
Gresh550
Írónövendék
"A sense of humour is the only divine quality of man" - Arthur Schopenhauer
Utoljára online: Nov 11, 2024 19:52:46 GMT 1
Jun 9, 2020 18:53:23 GMT 1
|
Post by Gresh550 on Apr 1, 2024 22:25:18 GMT 1
#s://i~imgur~com/2NFBRJH~jpg Nellie csak nézi ahogy Celtie odasétál James-hez és elkezdenek táncolni. - Hát ezt jól megcsináltad - mondja kicsit durcásom Jay-nek. Saját maga is meglepődött, hogy felbosszantja, hogy James most mással táncol.Jason elhúzta a száját, ahogy látszólag érdektelen tekintettel figyelte a meglehetősen kellemetlenül táncoló párt. Ugyan nem mutatta, de az aphrodités lány kifejezetten feldühítette a közbeavatkozásával. Úgy tűnik, kellő smink még a legkisebb semmirekellőt is meggyőzheti arról, hogy jó valamire. De ennek még nem volt vége. Ha ugyan nem is most, Jason bztos volt benne, hogy ennek az egésznek meg lesz a maga következménye, ami közel sem fog a lánynak ennyire tetszeni. Visszapillantott Nelliere, aki időközben meglehetősen bosszús arckifejezést öltött. Úgy tűnt még akár komolyabb szándékai is lehetnek.
- Ugyan már, nem kell tartanod semmitől. - tette rá a kezét a lány vállára, ismét bíztató félmosolyra húzva a száját - Jamesnek meg kell tanulnia, hogyan kell leráznia az ilyen kelletlen nőszemélyeket. Csak így tud eljutni azokhoz, akik igazán érdeklik. - nézett vissza a srác irányába, s majd amikor a pár úgy fordult hogy csak ő lásson rá egy jelentőségteljes biccentéssel jelezte neki, hogy ideje lelépnie.Nellie egy kicsit megenyhült a fiú szavai hallatán, de azért nem nyugodott meg rendesen. - De nekem honnan kéne tudnom, hogy ki az aki igazán érdekli? - teszi fel a költői kérdést egy sóhaj kíséretében. - Volt már veled, hogy tényleg igazából érdekelt valaki? Mert különben nem biztos, hogy te vagy a legjobb tanácsadó - tette hozzá a lány.Jason elmosolyodott, ahogy a lány ártatlan aggodalmát hallotta. - Nos, azért vannak jelek. Ha rá figyelsz és nem a kétségeidre, akkor észreveszed majd őket. - mondta nyugodtan, de a következő kérdésnél kissé furcsa pillantást vetett a lányra - Sok mindent hallottál te is, igaz? Hát remélem tudod hogy a mesék ellenére is sajnos mindenkinek van szíve, még ha egyesek kissé el is rejtik. - mondta, ezzel kissé visszább lépve, ahogy kinézett a közeli ablakon át a holdfénnyel megvilágított mezőre. - Van, akinek oka van rá. - tette hozzá csendesebben.
|
|
silentcupcake
Lelkes fórumozó
Elfoglaltság:Játékot vállal
Utoljára online: Nov 17, 2024 21:16:33 GMT 1
Aug 20, 2022 9:24:28 GMT 1
|
Post by silentcupcake on Apr 4, 2024 21:03:01 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/b2/e5/ea/b2e5ea4fbbfca2f288ff6ae29c72d286~jpg Név: Vivienne Garten
Kor: 25 (15 évesnek néz ki, 10 éve van Artemisnél, 11 évesen került a táborba eredetileg) Isteni szülő: Demeter / jelenleg Artemis Vadászai közé tartozik Kinézet: hosszú, szőke haj, barna szem, kb 170 cm Fegyverek: Dupla celestial bronze kard, valamint, mint Vadász, az íjjal és a nyíllal is nagyon jól bánik, és a Vadászok többi fegyvere és felszerelése is szükség esetén a rendelkezésére áll. Képességek: Mint Demeter lánya: - Chlorokinesis: a növények és a növényzet szellemi és/vagy fizikai megidézésének, irányításának és manipulálásának képessége. (ebben nagyon jó) --Taphokinesis: bomlásmanipuláció vagy rothadásmanipuláció, az a képesség, hogy mentálisan és/vagy fizikailag bomlásra késztessünk dolgokat. (ebben szintén nagyon jó) - Geokinesis (limitált): a föld irányítása és manipulálása, különös tekintettel a talajra, és még hatékonyabban a növények termesztésére alkalmas termőföldre. (ebben nem annyira ügyes, egyelőre kavicsokat tud mozgatni, illetve kicsit a talajt) - Swordsmanship: Demeter gyermekei képzett kardforgatók. - Gluttony inducement (ritkán): képes túlzott evést vagy falánkságot előidézni, ami miatt az ember képtelen másra koncentrálni, mint az éhség kielégítésére - Culinary Arts: mint az anyja, ő is kiváló szakács.
Mint Vadász: - Eternal youth: A vadászok halhatatlanok (nem halhatnak meg betegségben, öregségben stb.), kivéve, ha szerelembe esnek vagy elesnek a csatában. - Archery: Kiválóan céloznak íjukkal és nyilaikkal. - Enhanced Physical Prowess: Természetes módon erősebbek és gyorsabbak, mint egy halandó, félisten vagy nimfa. Éjszaka is erősebbek, mint nappal. - Zoolingualism: Tudnak beszélni a vadállatokkal, különösen a farkasokkal. - Photokinesis: Ezüstös fényt tudnak létrehozni. - Enhanced Hunting: Fejlett vadász- és nyomkövető képességekkel rendelkeznek, jól tájékozódnak. - Enhanced Vision: Tisztán látnak a sötétben. Tulajdonságok: Alapvetően békés, de ne tévesszen meg az ártatlan kinézete: veszélyes gyorsasággal és pontossággal öli a szörnyeket a dupla kardjával, és halálosan jól céloz íjjal. Nehezen bízik meg másokban, az egyetlen, akikben feltétel nélkül, azok a Vadászok és Artemis, mindenki mást fenntartásokkal kezel és inkább elkerül. Emellett utál mások segítségére támaszkodni (bár a Vadászokkal ez is sokat javult), inkább mindent egyedül akar megoldani, szerencsére általában azért sikeresen. Azokkal, akik közel állnak hozzá, kedves és gondoskodó, mindenki más pedig eléggé hidegen hagyja. Főleg ha férfi. Szereti a természetet és a növényeket, főleg az ehető illetve a gyógynövények (meg persze a mérgezőek) termesztése áll közel hozzá, hiányoznak is neki néha az eperföldek a Táborból. Ez Vadászként is sokat segít neki. Nem vegetáriánus, de kevés húst eszik. Anyjával alapvetően jó a kapcsolata, bár nincsenek közel, de Demeter elégedett vele, és már ez is több mint amit el lehet várni egy isteni szülőtől. Klausztrofóbiás, régen durva pánikrohamai voltak minden kicsi, sötét helytől, és bár ezt többnyire megtanulta kezelni, legjobban a szabad ég alatt érzi jól magát. Előtörténet: Apja növénybiológus professzor volt, így keltette fel Demeter érdeklődését. Sokat kutatott, főleg terepen, ritka és egzotikus növények után, így az első években nagyon sokat utaztak. A kutatása mindig is előbbre való volt, mint bármi más, így Vivienne-el nem sokat foglalkozott, hiába a növények iránti kölcsönös érdeklődésük már a lány egészen kicsi korában is. Ahogy idősödött, az apja megszállottsága egyre fokozódott, és ezzel együtt a lányának elhanyagolása is. Már nem vitte magával a kutatásaira, és amikor a lány 11 éves kora körül a szörnyek is elkezdtek megjelenni, úgy ítélte meg, hogy ez már végképp veszélyezteti a növényeit őt, és egyszerűen kirakta otthonról. Körülbelül egy hétig igyekezett magányosan, egyedül, a szörnyek elől menekülve túlélni, amikor egy szatír rátalált, és a Félvér Táborba kísérte. Demeter elég hamar elismerte lányaként, így a Hermész kabinból a négyes számú kabinba költözött át. Eleinte nem igazán tudott mit kezdeni az őt körülvevő kedves emberekkel, de szépen-lassan hozzájuk szokott. Az már az elején kiderült, hogy nagyon jól bánik a karddal, illetve a növénymanipulációhoz is különleges tehetsége van, így sok időt töltött a szatírokkal, nimfákkal, és a többi Demeter és Dionysus gyerekkel az eperföldeken és az erdőben. Az első küldetésén, 13 évesen, Demeter sarlóját kellett megkeresniük, ami olyan sikeresen zárult, és az anyja olyan elégedett volt vele, hogy nekiajándékozta a celestial bronz ikerkardokat, amiket azóta is használ. 15 éves korában ismét elmentek együtt egy küldetésre két másik barátjával, egy fiúval és egy lánnyal, valamint egy szatírral, hogy segítsenek visszakísérni 3 fiatal félvért a táborba. A küldetés azonban óriási veszteségekkel járt: nem csak a 3 félvér, de Vivienne három táborlakó barátja is meghalt, és kis híján ő maga is. Amikor magához tért, mindenki azt mondta, tudják, milyen bátran küzdött, és nem adta fel, de ő mégis úgy érezte, hogy elbukott. Miután felépült, Artemis felkereste őt: a Vadászai látták, hogy milyen bátor volt, és szeretné, ha csatlakozna hozzájuk. Még aznap összepakolta a holmiját, elmondta az esküt és csatlakozott a Vadászathoz. Eredetileg csak a táborból szeretett volna minél hamarabb elszabadulni, de aztán szép lassan rájött, hogy a Vadászat minden, amire valaha vágyhatott. A szerelem és a párkapcsolat soha nem érdekelte, így semmiről nem kellett lemondania, de nagyon sokat nyert: szabadságot, magabiztosságot és igazi bajtársnőket a többi Vadász személyében. Jelenleg azonban ismeretlen helyen tartózkodik.
|
|