Percy Jackson és az olimposziak
Közzétéve: Oct 18, 2020 12:04:11 GMT 1
Post by Bratti on Oct 18, 2020 12:04:11 GMT 1
Percy Jackson és az Olimposziak
Szervusz! Kheirón vagyok. Igen, jól látod. Kentaur vagyok. Én és Dionüszosz vagyunk a tábor vezetői. Először is szeretnék gratulálni: sikeresen eljutottál a Félvér Táborba, ami már önmagában is nagy teljesítmény. Remélem, mindenféle probléma nélkül sikerült. Elmagyarázták neked, miért vagy itt? Nem? Nem volt idő, mi? Akkor mégsem lehetett olyan zökkenőmentes. Nem akarom rabolni az idődet, majd a bungaló vezetőd elmagyarázza a többit. A lényeg, hogy félisten vagy. Igen, igen, tudom, nehéz elhinni. Ismered a tizenkét főistent a görög mitológiában? Na, nekik vagy valamelyik kisebb istennek vagy a gyermeke. Küldött már jelet? Nem? Majd fog. Vagy sem… Khm, mindegy, addig akkor a Hermész bungalóba kísérd el kérlek, köszönöm! Ja, és üdvözlünk a Félvér Táborban! Itt biztonságban leszel, már amennyire manapság ez lehetséges!
A történet nagyjából a Csata a labirintusban és Az utolsó olimposzi története között vagy aközben lenne, ezt az igényektől függően lehet változtatni. Alapvetően jó lenne, ha félvéreket hoznátok, akik táborozók (12-19 éves kor kb), de ha valaki szeretne valami mást, azt is lehet, csak beszélje meg velem, mert akkor úgy kell igazítani a történetet. De nyitott vagyok mindenre!
Ha valaki nem lenne tisztában a dolgokkal, nagyon szívesen segítek bármiben! Nem tervezem túl pörgősre a kalandot, illetve ez az első mesélésem, szóval nagyon igyekszem, de lehet, bénázni fogok. Azért előre is elnézést!
Várlak Titeket sok szeretettel!