Adelin Amoor
Közzétéve: Jul 3, 2020 15:18:12 GMT 1
Post by Lyzy04 on Jul 3, 2020 15:18:12 GMT 1
Név: Adelin Amoor
Szülei: Gabriella és Cassian Amoor
Kor: 20
Jellem: Kíváncsi, kalandvágyó, remek problémamegoldó. Lelkes feltaláló, sosem fogy ki az ötletekből. Élvezi, ha kiszolgálják, de nem igényli kifejezetten. Jómodorú, tiszteletre tanították, ellenben játékos, szarkasztikus viccelődéssel szórakoztatja magát társaságban. Mindent, amit épít/szerel csak tökéletesen ad ki a keze közül. Addig dolgozik rajta amíg jó nem lesz. Engedelmes és megbízható. Nem rajongója a politikai játszmázásnak.
Külső leírás: Szőke haja és világoskék szemei vannak. Gyönyörű, igényes külsejű fiatal nő. Szeret kiöltözni az alkalmakra, de mikor szerel, praktikusabb ruhát ölt. Átlagos magasságú, kb 164 cm, alakja is formás, vékony. Bőre sima és hibátlan, annak ellenére is, hogy sokat dolgozik gépekkel.
Két befolyásos politikus lányaként született. Ez kivételesen kedvező pozícióba juttatta. Mindent megkapott, amit csak akart, hercegnőként kezelték. Szülei bebiztosították a helyét Butterfly City gazdagnegyedében, a tápláléklánc egyik magas fokán. Őt is politikusnak szánták, bár hamar rájöttek, hogy ez nem lesz könnyű Adelt sokkal jobban érdekli a szerelés, mint a politika. Ez a fő elfoglaltsága. Hamar kapott engedélyt is a szülői hozzájárulás miatt, így találmányait árusíthatja is majd. Egész családja jelen volt Richard Shiller buliján, amit először nagyon élveztek, ám végül tragédiába torkollott az egész. Anyja és apja is elhunyt a támadásban, Adel pedig most teljesen elveszettnek érzi magát. Minden lehetőséget meg akar ragadni, hogy talpra álljon.
Kütyük:
Siklószárnyak:
Alapanyagai: Speciálisan kezelt bőr a rugalmasság és erősség megtartásához
Váza fa, ami belül üreges. Az üregbe könnyűfémet öntve erősítettem meg
Csak a kapcsolódások vannak fémből illetve a hátát összetartó rész
Bőrszíjakkal lehet emberre rögzíteni
Leírás: Mindig is hívott az ég. Imádtam kiülni a rezidencia erkélyére és élvezni a szelet. Irigyeltem a sárkánymesterek szabadságát a felhők közt. Mellesleg lifttel közlekedni unalmas. Első találmányaim között volt ez a hátra erősíthető szárny, amivel remekül lehet siklani az égen. Minimálisan lehet vele emelkedni, de az emberben nincs akkora erő, hogy sikeresen tudjon csapkodni a szárnyakkal. Mellesleg szerintem a szerkezet sem bírná ki. Szóval csak siklásra való.
Még szerelés alatt:
Ez a repülő motor a befutásom hírnöke lesz! Az első találmányom, amit piacra fogok dobni. Alig várom, hogy elkészüljön!