Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Jul 27, 2021 14:39:31 GMT 1
Post by Raion on Jul 27, 2021 14:39:31 GMT 1
Az akció sikeres. Az a nyakörv szerű valami egyenesen a sárkány nyakára illeszkedik és elfogja. A tehetetlen gyíkot Rorald megöli, számomra értelmetlennek tűnő szavak kíséretében. A helyzet azonban nem túl rózsás, ha nem akarjuk, hogy a tetőszerkezet összenyomjon minket, akkor futnunk kell. Szedem is a lábam, ahogy bírom. Ideiglenes tásammal és az időközben oda termő nővel nem foglalkozok. A lépcső aljában lévő mágus, aki feltehetőleg a Jarl udvari mágusa, a tüzet próbálja eloltani. - Fuss! – ordítom oda neki futás közben. Mikor biztonságba érek, a térdemre támaszkodva lihegek. Az elmúlt röpke idő kicsit intenzív volt, és a korábbi vámpír harc is kivette az erőm. Hiába gyógyító kezek legalább egy nap pihi kijárt volna azután. Félszemmel felpillantok az örömittas sárkány ölőnkre. - Kösz. – felelem röviden neki. Ahogy szóba elegyedik a hozzánk csapódott nővel, én is kiegyenesedek végre. A nő ismerős, mintha láttam volna már valahol. Ekkor leesik, hogy a kocsmában láttam és ott volt velünk a Khajit támadáskor. Már akkor sem tetszet és most sem ragadtattam el magam tőle. Kicsit túl sápadtnak tűnik. ~ Talán Nekromanta? Vagy Vámpír jelölt? ~ futnak egyből végig rajtam a kérdések. ~ A szeme nem vörös, szóval nem vámpír. De akkor is gyanúsan sápadt. Mondjuk, lehet beteg? Vámpírizmus korai stádiumai? Hmm… Mindegy úgyis kiderül. ~ A gondolataimból visszatérvén figyelmesen várok. TherealKREY
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Aug 11, 2021 16:45:36 GMT 1
Post by TherealKREY on Aug 11, 2021 16:45:36 GMT 1
Eris Bratti A "hősies, félelmet nem ismerő" kísérőid csak bólogatnak a tevedre. Az Atronach-ot sikeresen megidézed. Viszont ahogy megjelenik a Viharköpenyesek egyből felfigyelnek rátok. Az íjászaik pontosan titeket céloznak. A harcosok pedig mint egy fal úgy állnak közétek és az íjászaik közé. A Chain Lighting varázslatod sikeresen az ellenség közelharcosai sorai közé küldöd. Megrázza őket a varázslat. Felordítanak és egy kis időre meg is állnak. Ezt az Atronach-od ki is használja és az egyiket sikeresen elrepíti egy Thunderbolt-al. Ekkor nyilak zápora hullik rátok. Az egyik nyíl a bal válladba áll. A társaid közül egyet lábon talál, aztán pedig még három eltalálja a testét. Ő a földre zuhan. Nagy az esély rá, hogy meghalt. Meggyógyítani viszont időtök sincs hiszen két Viharköpenyes előttetek terem. Az egyik Viharköpenyes egy csatabárddal próbál meg lesujtani rád. Az Atronach-od őt is elrepíti egy Thunderbolt varázslattal. Ám ekkor egy hatalmas csapást érzel a fejeden és a következő pillanatban minden homályos lesz majd pár másodperc mólva elsötétedik minden. "Hátulról leütöttek" valószínűleg ez az utolsó gondolatod. Később hatalmas fejfájással ébredsz fel egy cellában. A sebeid elvannak látva egyik sem fáj, csakis a fejed. De a fájdalom helyén nincs seb. Egy leszakadt ágyon kelsz fel. Veled szembe egy sötét fal összekarcolva, nagyrészt vonalak vannak belekarcolva és egy hatalmas Birodalmi jel. Tőle balra pedig a rácsok. Amikor felkelsz az ágyból és a rácsok elé állsz egy nő jelenik meg előtted a semmiből a rács túloldalán. - Végre felébredtél. Az én nevem Lyarra. Ennek a Viharköpenyes erődnek a vezetője vagyok. Remélem ez a egy mondat sokmindent elmond arról, hogy mégis hol vagy és miért vagy itt. - a földről felvesz két követ és azokat összecsapva meggyújt egy fáklyát. Utána azt egy tartóba helyezi. - Nos először is. Lenne hozzád pár kérdésem. - itt vár pár másodpercet, ha visszamész és lefekszel az ágyba akkor elmegy, ha a rácsnál maradsz akkor pedig felteszi a kérdéseket. - Ki vagy te? Röviden. Miért támadtál rá arra a Viharköpenyes osztagra? Mégis mi célból utaztál arra városőri kísérettel? Mikor akarsz innen kiszabadulni? - majd keresztbefonja karjait maga előtt, aztán ráüt a sisakjára - A legfontosabbat mindig elfelejtem.... - jegyzi meg halkan - Hogy vagy? Fájnak még a sebeid? Barthel RaionRorald kérdésére a nő teljesen normál hangnemben válaszol, nem ideges Rorald beszédstílusa miatt. - Varjú vagyok. És téged kereslek! - mutat a nő Barthel-re - Megtudtam, hogy a cicák miért támadtak ránk a kocsmába. Felbérelte őket egy fura ősi maszkot viselő csuklyás valaki. Csakis mindket akart megölteni. Azokat akik akkor a fogadóban voltak. - egy kis ideig elbambul a jobb vállán ülő varjúra, utána visszatér közétek - Óhh! Azt is említette, hogy Riften közelében egy törp romnál találkoztak az alakkal. Rorald arcára hirtelen komolyság ül ki, ezt te éppen megtudod pillantani. Majd hirtelen visszatér a komolytalansága. - Áhááá értem. Igen értem. Szóval igen. Teljesen tiszta minden. Hölgyem kérem maradjon itt Fehérvágtában amíg mi megkeressük a többi félnótást. Varjú kezébe nyom egy sütyő Septimet majd megfogja a kezed és magával ránt. Nem szól semmit, egészen az istállóig rángat téged. Ott elengedi a kezed és feléd fordul egy halálkomoly arccal. - Elkell jutnunk Riftenbe. Nem! Nem! Nem érdekel semmilyen kifogás. Út közben elmagyarázok mindent. - felszáll az ott álló lovaskocsira majd a lovashoz vág mégegy kis sütyő Septimet - Riften-be legyen szívés. Ezután Rorald mutogat neked, hogy szállj már fel. Ha nem akarsz felszállni akkor leszáll és addig rángat amíg fel nem ülsz vele a lovaskocsira. Közben pedig ezt mondogatja folyamatosan: - Barthel! Kérlek! Barthika! Gyere máááár! Magnus szerelmére! Rohadtul fontos dologról akarok veled beszélni!
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Aug 12, 2021 15:37:06 GMT 1
Post by Whitewolf on Aug 12, 2021 15:37:06 GMT 1
#s://i~postimg~cc/VNNJ26hn/2f9c3930a4974301933323c5af738b45-drow-ranger-hd-wallpaper~jpg A sötét éjszakában lopódzunk a hófödte tájon. Egy közeli erdőben közelítjük meg az erődöt. A legjobb öt íjász halad elöl. Én rögtön mögöttük, hogy biztosítsam az akció működését. Az egyik csapatnak egy létrával át kell majd rohannia a túloldalra. Míg az itteniek várakoznak. Ha bármit elrontunk akkor ennek az egésznek vége. A környéket csupa hó fedi. Aranyos. Kicsit olyan, mint egy porcukros sütemény. De hamarosan egy mészárszék lesz. Azt viszont a hidegben ülve várjuk, szavak és mozzanatok nélkül. Amelyik légiós csak mozdulni mer, ideges tekintetemre rögvest elhallgat. Figyeljük a helyet, várva, hogy a felhők kitakarják a holdat. A tökéletes sötétségben tudjuk majd észrevétlenül megközelíteni a helyet. Addig halandó nem szúrhat ki minket hacsak át nem esik a vonalunkon. A felderítőink tökéletes munkát végeztek, minden kő helyét ismerjük így mikor végre eljön az idő, zavartalanul tudjuk megközelíteni az ellenség állásait. Jelt adok és reménykedek benne, hogy minden a terv szerint halad. A fák közül nyilak röppennek elő és a bástyákat őrző őrök a alá zuhannak. Az ellenségnek nem kell majd sok idő, hogy kiszúrja a halott társaikat, de pont eleget nyertünk ahhoz, hogy észrevétlenül át tudjunk rohanni a túloldalra a létránkkal. Nagy léptekkel sprintelünk végig, nekitámasztjuk a létrát a falnak és nekilódulunk. A túloldalon én landolok elsőnek. Egy zavart fickóval találom szembe magamat. Valószínűleg csak pisálni jött ki a kocsmából és most értetlenül néz rám. Tekintetünk egy pillanatra találkozik mielőtt átszúrom a torkát. Így már nem fog sikoltani. A hátam mögött, a hóban hallom ahogy a többi légiós landol. Tudják a dolgukat, körbezárunk minden nyílást a kocsma körül, néma csendben. A csapat egyik fele velem együtt pedig megkezdi a sátrak környékének tisztogatását, az íjászokkal karöltve. Innen még másodpercekbe telik mire megszólal a riadó. A kiabálásra és harangverésre mindegyikük talpra ugrik, megpróbálnak kiseregleni a nyílt terepre. ez viszont számunkra csak egy újabb jel. A kijelölt emberünk bezúdítja a kocsma közepére a tábori mágusunktól kölcsönvett tűzlabda tekercset. Az lángtornádóként borítja be az épületet azonnal sikolyokkal megtöltve az éjszakát. Aki menekülni próbál azt az ajtóban levágjuk. Ekkor még nagy a káosz. Nincs sok időnk így rögvest az épület belseje felé vesszük az irányt. Ekkor már szerveződik a nordok tábora is. Minden irányból ellenség tör ránk. Párat nekem is kardélre kell hánynom, és a pajzsomból is kiáll pár nyílvessző mire elérjük az épület kapuját. Mivel minden figyelmet magunkra vontunk a második hullámunk könnyedén kerül az ellenség háta mögé egy újabb létrával. Ügyesen csinálták, ez rengeteg nyomást levesz a vállunkról. De még így is veszítünk, ha nem teszünk valamit gyorsan. Kiadom a parancsokat, hogy el kell foglalnunk a bástyát. Onnan az íjászaink gond nélkül halált tudnának osztani az ellenségre. A kaput hálistennek nem kell berúgnunk. Bajban lennénk, ha kéne, de az elf mindig számolhat a nordok ostobaságával. Megpróbálnak onnan lerohanni minket és ránktörnek szemből. Ebből az egyik rögtön a fejét veszti ahogy találkozik a pengémmel. A másodiknak a hóna alá fut be a kardom. Az én csapásaim után gyalulja le őket a rendezett birodalmi alakzat. Bent kevesebben vannak, mint kint, a hosszú fegyvereik az épületeken belül nem jelentenek sok előnyt. Így az ajtókban mindig meg tudjuk fogni őket tömegesen és míg a hátunk is védve van, előre törünk. Így is túl kevesen maradtunk azonban mindenhez. Úgy döntök, hogy a csapat legjava a toronyra kell, hogy koncentráljon, illetve az utóvédünkre. Én majd egyedül elintézem a pincét. Határozott léptekkel lépek át jópár nord és egy-két birodalmi holttestén, kivont kardomat előre szegezve. Itt már nem hallatszik olyan hevesen a csatazaj, tudom hallani a saját halk lépéseim kopogását. Nem sokáig. Egy nord, díszes páncéljából ítélve a tábornokok egyike, vár rám kivont karddal. Egy dicsőséges párbajra akar hívni valószínűleg. Egy az egy ellen. Ostoba nord. Eltáncolok a kard suhintása elől és csak elengedem magam. Pajzsostul zúgok felé és még, meg is lököm magam a lépcsőfokról. Együtt zuhanunk le a lépcsők mélyére. A vaskos testével lassítja a zuhanásomat, de cserébe a nyakát is szegi az esés közben. Nincs időm rápillantani a foglyokra. A sötét sarkokból már is ketten jönnek rám. Könnyen megjósolható merről jönnek, a bűzüket megérezni már Whiterunból is. Elhajolok egy kalapács ütés elől. A kardommal közben lecsapva valakinek a karját. Ekkor érzem meg a brutális lökést a pajzsot tartó karomban. Kipördülük és a földre zuhanok. Érzem a zsibbadást, ami végigfut az alkaromból egészen a vállamig. Elönti a testemet. A karom, amin immáron csak az egykori pajzsom odaszíjazott darabjai lógnak ezután még holnapután is fájni fog. Csak káromkodni van időm mert rögtön kiszúrom, hogy a sérülésemet okozó láncos buzogány ismételten felém száguld. Igaz csak egy gyertyatartót tör ripityára mert pont van időm előle kikerülni. Hiába pattanok fel ő ismételten lendíti a fegyverét. Tudom, hogy ilyen szűk helyen mindenképpen eltalálna. A kardommal tudnám csak hárítani a buzogányt, de azt kitépné csak a kezemből és akkor nem tudnám megölni. Tudom mit kell tennem. Előre vetődök és a sérült bal kezemet egyenesen a buzogány útjába tolom. A golyó centikre húz el az arcomtól. A heves ránc rátekeredik a karomra rászorítva önmagát a vérző sebemre. Felordítok és mint egy levezetésképpen a pengémet, a zavart, fegyvertelen ellenfelem szívébe döföm. Egyszerre kezd minden zuhanni a föld felé. A hulla, a kezem körül meglazuló buzogány és még én is. Térdre kényszerülve, fogom a karomat. Úgy fáj mint még soha semmi. Közben pedig hevesen zihálok.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 2, 2021 23:22:42 GMT 1
Post by Bratti on Oct 2, 2021 23:22:42 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Bosszant ez a helyzet. Rohadtul úton kéne lennem, mégis azzal vagyok elfoglalva, hogy gyáva embereket próbálok menteni egy helyzetből, akikhez amúgy közöm sincs... Mindegy, egyedül nehezebben boldogulnék, ez igaz.
Megidézem az Atronach-om, majd várom, hogy a támadásait intézze. Mivel a fegyvereimet is idézem, nincs nálam semmi, amivel védekeznék, így bár próbálok arrébb ugrani, így is a vállamba fúródik egy nyílvessző. Megrázkódom, összegörnyedek és felnyögök, de aztán figyelek, nehogy újabb támadás érjen. Ráérek később is ezzel foglalkozni.
Szinte észre sem veszem az egyik társam, de tudom, hogy amúgy sem lenne időm most vele foglalkozni. Előttem teremnek ketten, mire intek, hogy az Atronach-tom elintézze. Ez persze sikerül, de arra nem számítok, hogy közben mögém lopóznak és leütnek. Mielőtt mondhatnék annyit, hogy rohadjatok meg, el is ájulok.
Szokásomhoz híven nem igen álmodtam semmit. Általában nincs időm ilyenekkel foglalkozni, így most is csak úgy felkelek. Annyit érzek, hogy a fejem rohadtul fáj, de emlékszem arra, hogy leütöttek, szóval érthető. Gyorsan tolok magamra egy Gyógyítás varázsigét, hátha ez a szörnyű fejfájás elmúlik, de közben azt is észreveszem, hogy a vállamon lévő sebet ellátták és nem is fáj. Ez igen csak meglep, mert valahogy a leütés és az ellátás nem összeegyeztethető számomra.
Lassan felkelek a hevenyészett ágyamról, közben fintorgok is, hogy elég szar körülmények vannak, de hát ilyen egy börtön. Még nagyobb meglepetésemre valaki várt rám, s hamarosan ki is derült, ki az. Félrebiccentett fejjel hallgatom, ki ő és mit akar.
- Eris vagyok, a College of Winterhold-ban tanulok és kutatok. Éppen az egyik ilyen kutatásomon vagyok éppen, szoktunk kíséretet kapni egy-egy szakaszra... Egy troll támadott meg minket, mire páran elszaladtak. Miután végeztünk a bestiával, a gyáva férgek után indultunk, addigra már a katonáid keze között voltak, ki akartam őket szabadítani, mert gondolom, nem tea délutánra invitálták őket - mondom őszintén. - Hogy mikor akarok szabadulni? A lehető leghamarabb... Nem érek rá ilyen kis kiruccanásokra - sóhajtok fáradtan, majd összehúzom a szememet. - Véletlen nem Fort Felhammer-ben vagyunk véletlen? Csak tippre mondanám... - kérdezem, de a következő kérdése meglep.
- Köszönöm, jól... Az ellátás kitűnő, köszönöm ezt is, nem fáj már a vállam, persze kell neki idő, mire teljesen rendbe jön. Szóval... Hogyan is hagyhatnám magam mögött ezt a csinos kis cellát? - térek a lényegre, mert ha igazam van és tényleg önként és dalolva elhoztak a célhoz, akkor előttem áll a célpontom. Eszembe sincs bántani feleslegesen, de a botja kell. És a varázslónő könyve is. Bonyolult vagyok, heh...
Mindenesetre a beszélgetésnek hamar vége szakad, én pedig ismét magamra maradtam. Lennének ötleteim, hogyan tudnék kijutni, de egyelőre kivárok és megfigyelek, hogy ha mégis szökni próbálnék, legalább minimális információim legyenek. Ám úgy tűnik, több ember nem szeretne meglátogatni, szóval le is fekszem aludni. Azonban hatalmas zajra kelek fel és kibicegek a rácsokhoz. Hmm... Úgy tűnik, valakik megtámadták a helyet... Egészen biztos vagyok benne, hogy nem értem jöttek, de akkor kik?
Ezen gondolkodom, de mivel egyelőre füstöt nem érzek, nem próbálok szökni. Egyszer csak még hangosabb zajok érkeznek, majd ide is leér az egyik támadó. Csendben figyelek és kivárok. Úgy tűnik, a támadó igen csak képzett és ügyes, mert végez mindkét katonával, bár ő is megsérült. Ahogy a karját fájlalja, jobban megnézem, ki is az és majdnem még az állam is leesik. Anara?! Még közelebb lépek a rácshoz és rákulcsolom a kezemet.
- Én tudok segíteni a karoddal, ha gondolod... - szólalok meg hirtelen, majd ha a lány is észrevesz engem és felismer, elmosolyodom. - Hello, barátom, rég nem találkoztunk... Mi járatban erre? - kérdezem félig viccelődve.
Ezek után megpróbálok kijutni a cellából, a zárral igyekszem valamit kezdeni. Ha nem megy, akkor mágiához kell fordulnom, a lényeg, hogy kijussak. Utána Anara kezével próbálok valamit kezdeni, hogy jobban legyen.
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Oct 26, 2021 20:26:53 GMT 1
Post by Whitewolf on Oct 26, 2021 20:26:53 GMT 1
#s://i~postimg~cc/VNNJ26hn/2f9c3930a4974301933323c5af738b45-drow-ranger-hd-wallpaper~jpg Ez a hang, miért cseng olyan ismerősen a fejemben? Odakapom a tekintetemet. Egy pillanatra elfeledkezem a fájdalmamról. -Eris? Te vagy az?- igen ez ő. Ki más lenne. De itt? Most? Miért? Nem érdekel, hogy hozott össze a Tribunal minket. A fájós karommal nem törődve kezdem el átkutatni a sötétben az őröket a kulcs után. De túl rosszak a fényviszonyok nem látok szart se. Izgatottságtól és a dühtől vezérelve inkább csak felkapok a földről egy nehézfegyvert és a levegőbe emelem. -LÉPJ HÁTRA.- Egy hatalmas ordítással meglendítem a kardot és lecsapom a zárat az ajtóról. Ezután a saját sebeimet ignorálva lépek oda a lányhoz. -Tényleg te vagy? ... Ugye nincs semmi bajod? ...ha akármelyik bántani merészelt kivégezhetjük itt helyben a férget... Ekkor már elejtek mindent a kezemből, hogy a sérült karomat tarthassam. Igyekszem azonban nem felhívni rá a figyelmet. Eris az első.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Nov 10, 2021 16:28:09 GMT 1
Post by TherealKREY on Nov 10, 2021 16:28:09 GMT 1
Whitewolf BrattiMinden a terved szerint halad. Sikeresen bejuttok a Viharköpenyes bázisra. Amikor a kocsma lángokba borul a bent égők sikolyai töltik meg az éjszakát. A bástyából a nordok egyenesen a halálukba futnak. Amit kilépnek az ájtón Légiós kardok mérnek rájuk halálos csapást. A bástyát sikeresen az uralmatok alá vonjátok. Az erőd terén csakis a csatazaj hallatszik. Vannak Viharköpenyesek akik még mindig nem tudták feldolgozni a rajtaütéseteket. Mivel a bástyából az íjászok fedezik a kinti Légiósokat ezért a létszám nem sokat számít. Ahogy haladsz le a pincébe ahol a foglyok vannak egy Viharköpenyes tábornokkal találod szembe magad. Hála az ügyes tervednek gyorsan meg is szabadulsz tőle. Viszont még ketten várnak téged a sötétben. Sikeresen elkerülöd az első csapást és vissza is támadsz. Ám gyorsan a földre is zuhansz egy hatalmas ütéstől. Az egykori pajzsodból szinte nem is marad semmi. Időd sincs nagyon mert már jön a következő ütés a láncos buzogányt forgató nordtól. Csapás után csapás jön. Viszont a merész cselekedeted sikert von maga után. A zavart nordot sikeresen megölöd, de ezt a bal karod bánja. Amikor térdre kényszerülve zihálsz egy ismerős hangot hallasz. Eris az, egy régi barátod. Ő próbál kitörtni a cellájából de nem sikerül neki. Te pedig az eldobott fegyverrel sikeresen letöröd a zárat. Ahogy belépsz a cellába és az utolsó szót is kiejted a szádból a földre zuhansz. A karodat éppenhogy érzed. Eris pedig próbálja ellátni a sebeid.
Ekkor léptek hangjaira lesztek figyelmesek. Anara az ájulás határán van egy alakot lát fáklyával a kezében. Eris pedig egy ismerős arcot láthat. Lyarra az aki ennek az erődnek a vezetője.
- Szólhattak volna, hogy megtámadják ezt a helyet. Aggodalomra semmi ok. Én veletek vagyok. Én valójában egy Légiós kém vagyok.
Ekkor Anara elájul, Lyarra egy gyógyító főzetet ad Eris-nek és a péncéljából vág le egy nagy bőr darabot. Ezzel pedig elveszíti a bal combja védelmét. Amikor próbálna segíteni ellátni Anara-t akkor három viharköpenyes rohan le hozzátok.
- Elárultál minket te kurva! Ezért az életeddel fizetsz!
Lyarra előhúzza a kardját és a három viharköpenyes felé rohan. Nagyon gyorsan eléjük terem az ellenségeitek egy kis időre össze is zavarodnak. Ekkor annak az arcába nyomja a fáklyát amelyiknek nincs sisak. Közben pedig a neki jobbra esőt hasba szúrja. A harmadik viharköpenyesnek nincs helye támadni tehát Lyarra könnyedén visszább léphet, hogy újra támadjon. Az akinek az arcába nyomta a fáklyát a földön fetreng a fájdalomtól.
Lyarra: - És még ti nevezitek magatokat Északinak?! Nevetséges!
Ordírt rájuk miközben újra támad. A viharköpenyes könnyen hárítja a vágását a pajzsával. Amikor visszatámad akkor Lyarra sikeresen elhajol a csapása elől és térden szúrja ellenfelét. Majd miközben az térdrerogy ő torkon szúrja. Ezután pedig a földön fekvőbe is könnyedén belemélyeszti a kardját.
- Húúúhhh.... Ez könnyebb volt mint gondoltam. Gyorsan kötözd be a kezét és húzzunk innen amilyen gyorsan csak lehet.
Ezután ha kell segít cipelni Anara-t. Ahogy a bástyába értek kint csak hullákat láttok. Már csak pár ember van talpon de már ők sem harcolnak. Inkább menekülni próbálnak. A tűz már átterjedt a fából épített falra és a hullákra is. Egy hatalmas máglya van előttetek. Lyarra előrelép és magán a sárkányok nyelvén szólal meg.
- FO KRAH DIIN!
Az égő hullatömeg felé megindul egy fagyos lehellet egyenesen a nő szájából. A tűz egy részét sikeresen eltoltotta, ezzel egy menekülőutat nyitva nektek. Amikor sikeresen kiértek az erődből öt Légiós lovas katona fogad titeket.
- Gyorsan szálljanak fel egy lóra. Majd holnap megnézzük mégis mi marad a tűz után.
A Légiósok abba a táborba visznek titeket ahonnan Anara indította a támadást. De már egyáltalán nem üres. Rajtatok és a lovasokon kívül három gyógyító vár titeket. Miközben Anara-t ellátják téged Lyarra félrehív egy sátorba.
Eris:
- Sajnálom hogy rendes nem tudtam bemutatkozni. A nevemet már tudod de azért elmondom mégegyszer. Lyarra vagyok egy Légiós kém akit azért küldtek, hogy belülről meggyengítsem az erődöt. De hála Anara-nak ennek a tervemnek annyi. De végül örülök hogy így történt mivel már nagyon untam magam.
Mostmár Légiós nehézpáncélban láthatod őt. A sisakját a kezében fogja de le is teszi az asztalra, majd leül.
- Foglalj helyet nyugodtan. Ha jól emlékszem említettél valamit egy kutatásról amin éppen vagy. Na azt sajnos el kell most felejtened egy jó darabig. - az asztalra tesz egy tintatartót, egy tollat és egy papírt - Kérlek írj egy levelet hogy félbeszkítod a kutatásaid. - elővesz mégegy papírt és egy tollat - Én is írok egy levelet hogy elmegyek információkat szerezni Riften-be... és ti is velem jöttök.
Anara:
Mikor felkelsz a karod teljesen bevan kötözve, ha pedig megerőlteted akkor iszonyatosan elkezd zsibogni és fájni. Az egyik gyógyító még végrehajt rajtad egy varázslatot ha engeded neki. Ha engedted neki akkor utána elkísér téged Eris-hez. Ha nem engedted neki akkor viszont egyből odavisz. Amikor megérkezel a sátorhoz Eris-t és egy újnak mondható arcot látsz.
- Áhhh hát felébredtél. Hogy van a karod? Kérlek foglalj helyet. Mielőtt a kérdéseidre válaszolok had mutatkozzak be. Én Lyarra vagyok egy Légiós kém. Abba az erődbe pedig azért voltam kirendelve, hogy belülről gyengítsem meg szép lassan. De hála neked kiszabadultam az unalmas Viharköpenyesek közül.
Lerírás: Név: Lyarra Faj: Nord Lyarra egy Légiós kém az egyik legjobb Skyrim-ben. Viszont annak ellenére, hogy a információ szerzés a fő szakterülete emellett kiemelkedők a harci képességei... és egyesek számára elképzelhetetlen erőt birtokol.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Nov 25, 2021 13:24:28 GMT 1
Post by Raion on Nov 25, 2021 13:24:28 GMT 1
A nő mondandója érdekes, bár fogalmam sincs, miért akarnának engem megölni. Deadra imádókon, vámpírokon és néhány nekromantán kívül nem öltem senki olyat meg. De nincs kizárva, hogy még is. Túl sok töprengeni való időm nincs, mert Rorald amilyen gyorsan beszél olyan gyorsan el is rángat a kezemnél fogva. A kezemet gyorsan kiszabadítom és egy „nem tetszik, amit csinálsz” nézés után követem. Mikor az istállóhoz érünk meg állok, és gyanús arckifejezést vágok. És nem azért, mert egy vadidegen férfi az istállóhoz rángatott a kezemnél fogva, hanem a sápadt nővel való beszélgetésen kezdtem el agyalni. És hirtelen belém hasít a megfejtés. Még Rorald rángatós, kérlelése is nehezen térít vissza. Ismét kiszabadítom a kezem, és dühösen a város felé veszem az irányt. - Meg vár a dolog, azonban az nem várhat, hogy egy hulla gyalázó legyen egy városban is. Amint megöltem jövök, addig várja itt. – mondom határozottan. TherealKREY
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Dec 19, 2021 13:47:32 GMT 1
Post by Bratti on Dec 19, 2021 13:47:32 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg - Hát, úgy tűnik, én lennék az... - mondom továbbra is mosolyogva. Majd pislogva nézem, hogy megpróbálja felemelni a kardját. - Talán arra semmi szükség, meg tudom oldani magam i... - mielőtt azonban befejezhetném, ő már lendíti is, s én hátrébb ugrok. Csak morogva forgatom a szememet.
- Most minek gyengíted magad még jobban? - kérdezem tőle egy sóhajjal. - Na, hadd nézzem meg a kezedet, talán tudok rajta segíteni egy kicsit, legalább addig, amíg ki nem jutunk... - mondom, ignorálva az előző mondatait. Mindig is kicsit forrófejű volt, de ezek felesleges cselekedetek lennének jelenleg. Mármint hogy megöljön további embereket ilyen állapotban. Nem is beszélve arról, hogy szinte azonnal a földre rogy.
- Na, jól van, most maradj nyugton, amíg rendbe szedlek, jó? - mondom neki halkan, de ellentmondást nem tűrő hangon. Mielőtt azonban sokáig juthatnék, lépteket hallok. Azonnal felállok és róbálom eltakarni Anara-t, azonban csak a főnökasszony az, aki azt mondja, velünk van. Nem mintha ezzel meggyőzött volna, de amíg segít, addig én vissza nem utasítom. Csak hát... Figyelem minden lépését, ennyi. Azért arra is gondot fordítok, hogy a harcot figyeljem, elvégre elvileg velünk van, meg véd minket, szóval talán nem lenne rossz, ha nem halna meg... Mondjuk, elég jól lehozta a dolgot, szóval inkább csak bekötözöm a barátnőm kezét és már indulunk is.
Fejcsóválva nézem a látványt és azon gondolkodom, honnan fogom megszerezni azt a botot. Akarom én egyáltalán? Jó kérdés... Természetesen a nő varázslata azonnal felkeltette a kíváncsiságomat és azt, hogy ezt is meg akarom tanulni. De tudom, hogy egyelőre csak ki kell jutnunk, így igyekszem segíteni. Arra a lóra szállok, amin Anara is van, hogy jól meg tudjam támasztani, le ne essen, majd mikor a táborban elviszik, csak annyit mondok a gyógyítóknak, hogy vigyázzanak rá.
Én pedig Lyarra-t követve belépek egy sátorba. Mégis mibe keveredtem? Kérdezem magamtól. Végig hallgatom a nőt, majd hitetlenekdve felhorkantok. - Most szórakozol velem, ugye? Mégis minek kéne abba hagynom a kutatásomat?! Eszem ágában sincs veled tartani! Van saját feladatom és továbbra is azt szeretném teljesíteni... - mielőtt folytathatnám, megjelenik Anara is. Csak feléküldök egy mosolyt, majd Lyarra szólal meg. Megvárom a válaszát, majd azért félrebiccentem a fejemet.
- Azért még figyelj rá, minél jobban pihenteted egy ideig, annál gyorsabban fog gyógyulni, rendben? - nézek rá jelentőségteljesen, majd ha helyet foglal, akkor újból belekezdek a mondandómba. - Szóval... Bocsánat az előbbi hangvételért... Nagyon hálás vagyok nektek, hogy megmentettetek, de nem tarthatok veled... - nézek Lyarra-ra. - Nekem is van saját feladatom, egészen biztos vagyok benne, hogy más sokkal jobban tudna segíteni, még csak nem is vagyok kém... Kutató vagyok és mágiát használok, semmi közöm ahhoz, hogy információt szerezzek valakiről... Nem kérhetsz valakit arra, hogy teljesen ismeretlenül, mindent félre dobva álljon be melléd valami teljesen ismeretlen küldetésre! Legalább részletezd kicsit a dolgot... - sóhajtok nagyot. Ha Anara kérdőn nézne rám, akkor biccentek, hogy majd a nő elmondja, mi a helyzet, majd karba font kézzel hátradőlök a széken és várom a további magyarázatot.
|
|