Bratti
Szerepjátékok Császára
"Ez a világ kegyetlen... De egyben gyönyörű is." - Mikasa Ackerman
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Nov 16, 2024 22:42:12 GMT 1
Feb 23, 2016 19:50:58 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Nov 20, 2020 22:21:59 GMT 1
Post by Bratti on Nov 20, 2020 22:21:59 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Érdeklődve hallgatom a hölgyet. Úgy tűnik, neki is megvan a saját története, ami korántsem szép. Nem kérdezek többet róla, látom, hogy nem a kedvenc témája. A leírást csak összehúzott szemmel hallgatom, de a katonáknak örülnék. Ha másra nem, legalább elterelésnek jók lesznek. Bevallom, kicsit örülök, hogy ő is menne már. Így csak biccentek. - Köszönök mindent! - mondom neki, majd az ajtóban még visszanézek. - Holnap találkozunk! Visszatérek a fogadóba. Most már rendesen sajog a lábam, jót fog tenni az a fürdő neki. Elhelyezkedem a kádban és relaxálok egy órát. Összeszedem magam, felkészülök a holnapi megmérettetésre, majd gyorsan ágyba bújok, hogy kipihenjem magam. Bízom a biológiai órámban, eddig nem sokszor hagyott cserben, de azért meghagytam a fogadósnak, hogy ha esetleg nem kelnék fel, akkor ő tegye meg. Várom a holnapot. Új lehetőség, új tudás...
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Nov 24, 2020 20:36:29 GMT 1
Post by Mocsok on Nov 24, 2020 20:36:29 GMT 1
#s://media~discordapp~net/attachments/670008771614867476/719255299277586462/unknown~png Szeme szikrákat szórt a dühtől, mégis elégedett érzés járta át mikor a baltája belemélyedt a vérszívó húsába, s meg sem állt addig míg el nem választotta mocskos fejét a nyakától. A vámpír holtan rogyott össze, Hjalmar arcán pedig önelégült vigyor húzódott. Felkiáltott volna megünnepelve győzelmét, ám messze volt még a vége. Korántsem fejezte be a dolgát. Most, hogy egyelőre semmi nem fenyegette, kezdte megérezni karját. Tényleg elég súlyos volt amit elhajított. Ráadásul a háta is nyilallt. Körbepillantott és látta a vadászt. - Thalos szerelmére! Felsóhajtott. Utált csapatban dolgozni. - Jól vagy? Sokkal inkább kötelességből kérdezte semmint azért mert ténylegesen érdekelte volna a Breton férfi állapota. A választ még megvárta, azonban ezt követően azonnal körbe járta a barlangrészt, hogy elveszett kardja nyomára akadjon. Ha esetleg előbb akad a lefejezett vámpír fejére, akkor egy hatalmasat bele is rúg, majd amint megleli kardját diadalittasan emeli magasba. Fúj egyet és szó nélkül a barlang legmélyére indul még mielőtt prédája kereket oldana.
|
|
Raion
FRPG Guru
Utoljára online: Nov 3, 2023 9:26:43 GMT 1
Jun 19, 2016 17:03:42 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Nov 26, 2020 9:47:09 GMT 1
Post by Raion on Nov 26, 2020 9:47:09 GMT 1
Egyik szemem sírt a másik szemem pedig örült. Így írható le az, hogy a két varázslat közül csak az egyik talált. De rögtönzött társam megoldotta. Megkönnyebbülten sóhajtok, majd feltápászkodok. - Meg vagyok. – felelem a férfinak. Baltámat elteszem, majd elindulok felszedni a számszeríjam. Ekkor nyilalbe a bokámba a fájdalom. Pillanatnyi töprengés után varázsolok egy Fast Healinget. Majd feltehetően fittebben felkapom a nyílpuskát megtöltöm és elindulok az új társam után. - Csak óvatosan – szólok oda neki – Feltételezem tudod mik tudnak ezek a dögök, szóval nyírjuk ki őket, ha már így alakult. – felelem bíztatóan. Megengedem neki, hogy előttem menjen. Én egy-két lépéssel lemaradva követem. Mocsok TherealKREY
|
|
TherealKREY
Írónövendék
Elfoglaltság:Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: Jan 2, 2023 13:38:08 GMT 1
May 31, 2020 21:07:02 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Nov 26, 2020 15:37:34 GMT 1
Post by TherealKREY on Nov 26, 2020 15:37:34 GMT 1
Eris BrattiAmikor visszaérsz a fogadóba s megmártózol a forró vízben, érzed ahogy megnyugtatja az izmaidat. Az egy óra relaxáció után szólsz a fogadósnak, hogy ha holnap nem kelsz fel időben akkor keltsen majd fel. - Rendben, holnap felkeltelek. Fáradt vagy. Amikor az ágyadba fekszel és kényelmesen elhelyezkedsz egyből el is alszol. Hjalmar és Barthel Mocsok RaionMiután Barthel-el válaszolt elmész megkeresni a kardodat. Pont mellette van a vámpír feje. Először belerúgsz a fejbe aztán magadhoz veszed kardod. Barthel is sikeresen megtalálja a számszeríját. Majd közös erővel indultok el a barlang belsejébe. Hjalmar megy elől pár lépéssel mögötte pedig Barthel. Ahogy sétáltok találtok egy lépcsőt. De a fokait alig lehet látni annyira sötét van. Egyszer csak egy hangot hallotok és két fényforrást vesztek észre. Amik egyre csak nőnek mindketten kapcsoltok, hogy azok nem fáklyák. Hjalmar ugrik egy nagyot és Barthel követi őt. A lépcső alja elé érkeztek mindketten talpra. Szerencsés megmozdulás. Hirtelen nagy robbanást hallotok magatok mögül. Két tűzgolyó volt. Amik a sötétből jöttek. Majd halállal átitatott hörgés üti meg füleiteket. Megláttok három darab emberi testet pont előtettek vannak, olyan másfél méter lehet a távolság. Kékes, lilás aurájuk miatt tisztán láthatóak. Nem élnek, már rég meghaltak. A vámpírok támasztották fel őket. Fegyverük nincsen könnyű ellenfelek. De még egy hülye is tudja, hogy ez csak elterelés. Mert megint két fényforrás jelenik meg a barlang egyik részében. A fényeket Barthel szúrja ki, tőletek jobbra. Ám a hangokat Hjalmar hallja. Nyolc láb... a mocskos vérszívók próbálnak megkerülni titeket balról.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Dec 1, 2020 12:45:35 GMT 1
Post by TherealKREY on Dec 1, 2020 12:45:35 GMT 1
Eris BrattiMásnap reggel felkelsz. De valami nagyon nem stimmel... egy sötét szobában vagy... egyedül.... Amikor megmozdulnál hirtelen fáklyák tüze lobban fel a szoba négy sarkában. A szobának nincs ajtaja se ablaka... Pár perc elteltével egy magas csuklyás nő áll előtted. A nő bal kezében egy varázsbot van.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Dec 1, 2020 18:03:59 GMT 1
Post by Mocsok on Dec 1, 2020 18:03:59 GMT 1
#s://media~discordapp~net/attachments/670008771614867476/719255299277586462/unknown~png Ahogy Hjalmar megpillantja a villanást a távolban, ösztönösen veti magát előre, elkerülve a két halált hozó tűzgolyót. Akár csak a hangulat, a férfi vére is ismét felforr, arcára pedig széles és egyben eszelős vigyor kanyarodik. A hörgést hallva tekintetét azonnal odakapja. A lassan felé csoszogó tetemek nem rettentik el csupán fokozzák a benne tomboló gyűlöletet. Bár pillanatok alatt darabokra apríthatná őket, tisztában van vele, hogy a bábok elhullanak ha a mesterük eltávozik. Épp ezen megfontolásból dönt úgy, hogy nem foglalkozik nyomorultakkal. Bár csupán hallotta ahogy két újabb tűzgolyó közelít felé, ez elégnek bizonyult, hogy újból ösztöneire hallgatva elrugaszkodjon a földtől s félre ugorjon az égő veszedelem elől. Amint talpon terem, baltáját a közelebbi vámpír irányába célozva hajítja el, s ezt követően rá is veti magát a vérszívókra. Ha kell a puszta öklével zúzza be a koponyájukat, de egyet sem fog életben hagyni.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Skyrim
Közzétéve: Dec 5, 2020 13:28:02 GMT 1
Post by Raion on Dec 5, 2020 13:28:02 GMT 1
Meglepődők, hogy milyen gyorsan és mennyire zökkenő mentesen érkezek le a lépcső aljára. A hátul becsapódó tűzgolyók hangjától kicsit összehúzom magam. Mikor meglátom, hogy három hulla tart felénk vicsorgok a sisak alatt egyet, majd a távolban felvillanó tűzgolyók felé tekintek. ~ Két tűzgolyó. Bal és jobb. Akkor a fej… igen ott. ~ egy pillanat alatt végig fut bennem a gondolatmenet, majd célzok és lövök. Amint elindult a nyílvessző az útjára, ahogy a Nord barátom úgy én is elugrok az égő veszedelmek útjából. Ha maradt elég manám, akkor egy Candlelightott varázsolok, hogy jobban belássam a környezetem. Ha nem, akkor anélkül szálok szembe az érkező vérszívókkal, legfőképp a hallásomra hagyatkozva. Amint kell közelségbe kerül egy figyelve a két vörös szempárt sújtok le harci fejszémmel reá. Mocsok TherealKREY
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Dec 7, 2020 22:34:13 GMT 1
Post by TherealKREY on Dec 7, 2020 22:34:13 GMT 1
Hjalmar Mocsok Barthel RaionBarthel minden képességét elővette tarsolyából amikor a tűzgolyókat szóró vámpírra lőtt. Lehet szerencséje volt... de az is lehet, hogy a világon ő lő legjobban számszeríjjal. A vámpírt fejbe lövi, abból az irányból csak egy puffanást hallotok. A vámpír meghalt és leeset. Egy kilőve. Eközben Hjalmar dühtől izzó szemekkel, vicsorgó fogakkal dobja baltáját a sötétségbe. Vérszívót nem talál a balta. Ezután Hjalmar mint egy félelmet nem ismerő gyilkológép úgy veti magát rá a pokol fajzatokra. Az egyiket sikeresen le is teperi a földre, majd elkezdi ütni annak fejét. Alig veszi észre, hogy egy tőr hasít a hátába. De őt ezt teljesen nem érdekli, üti tovább a vámpír fejét addig amíg az meg nem hal. Eggyel kevesebb. Barthel egy Candellight varázslattal megvilágít magam körül 1 méterre mindent. Amikor elő akarja venni baltáját nem tudja. A három hulla rajta kapaszkodik, húzzák őt le. Egy a jobb kezét egy a bal kezét. A harmadik élőholt pedig a bal bokáját szorítja folyamatosan. Így is fájt Barthel bokája de most olyan fájdalom nyilal bele, hogy összerogy. Amikor felnéz két vámpírt lát. Az egyikkel farkasszemet néz. Akivel szemezik leveszi Barthelről a sisakját. Ezután elkezdik "szipolyozni" az életerejét.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Skyrim
Közzétéve: Dec 22, 2020 14:18:00 GMT 1
Post by Bratti on Dec 22, 2020 14:18:00 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Meglepően jól aludtam, magamat is meglepve, így kellemesen ébredek. De... Ez mi a szar?! Nem érzem, hogy meglennék kötve. Úgyhogy megmozdulok. Mikor felvillan a fény, pár másodpercig nem látok semmit. Aztán felmérem a környezetemet. Most álmodom? Egyelőre úgy teszek, mintha ébren lennék. A nő meglep, de nem szabad mutatnom, hogy félek. Támadásra készen állok, de nem úgy állok. - Segíthetek esetleg? - kérdezem cinikusan tőle, egyelőre nem támadok, várok, mit akar.
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Jan 9, 2021 20:12:53 GMT 1
Post by TherealKREY on Jan 9, 2021 20:12:53 GMT 1
Eris BrattiA nő nem szól semmit. A varázsbotot feléd tartja. Valami lilás füst szerűség jön belőle. Nem tudsz tenni ellene semmit. Nem tudsz mozogni. A légzés is éppen hogy csak megy. Amikor beszívod a különös füstöt. Életed legrosszabb emlékei elkezdenek sorban megjelenni a szemeid előtt. Érzel minden eddig megbánást, fájdalmat, kudarcot. Félsz és a félelem egyre erősebb lesz. Nem tudsz semmit sem tenni ellene. Összeesel a földön fekszel. Elkezdesz rázkódni... nem tudom hogy a félelemtől e vagy valami mástól. Behunyod a szemed és csak reménykedsz, hogy jobb lesz. - Héé keljen fel. Keljen fel! Kérem keljen fel. mondja kétségbe esetten a fogadósA földön fekszel az ágyad mellett. A fogadós ott guggol melletted. - Jól van? - Azok a fránya rémálmok már ennyire messzire mentek. Kezdeni kellene velük valamit. mondja alig érthetően- Hagyom had pihenjen egy kicsit. Utána kérem menjen ki a fogadóból mert katonák várják magát. - Ha bármit tehetek önért csak szóljon nyugodtan. felsegít téged az ágyra
|
|
Raven
Szerepjátékok Istene
Mindenkit szeress, ne sokban bízz, Ne bánts senkit,
Utoljára online: Nov 4, 2024 22:25:09 GMT 1
Jun 2, 2017 19:12:16 GMT 1
|
Skyrim
Közzétéve: Jan 11, 2021 16:01:42 GMT 1
Post by Raven on Jan 11, 2021 16:01:42 GMT 1
Kár hogy így alakult, de az élet őrült ugyebár. Én már csak tudom. Ha van ott másik hulla a khajitokén kívül akkor feltámasztok egyet, lehetőleg ami a legközelebb esik az őrhöz, a parancsom felé hogy elkapja az őrt. Lehetőleg úgy hogy ne adhasson hangot és közben előkapom a tőrömet. Megpróbálom, torkon vagy szíven szúrni attól függően hol kapta el a zombim.
-Tényleg nem így terveztem, bocsi.- Súgom neki. A hulla közben nyöszörögni kezd, lepisszegem.
-Shhh. Nem ezért vagyok itt. Lehet, hogy nem ez a legjobb hely erre. Próbálok vissza emlékezni el tudunk-e rejtőzni valamerre az épületben ahol valószínűleg nem lesz senki, habár talán itt is lesz néhány szabad óránk. Fene belé álljunk neki itt, de akkor gyorsan ám.
Ha hely csendesnek ígérkezik, itt helyben nekiállok villámgyorsan a feltámasztáshoz, hogy megtudjam minek akartak megölni minket. Ha bármi közbe jön hagyom az egészet és megpróbálok meglógni.
|
|
Raion
FRPG Guru
|
Skyrim
Közzétéve: Jan 22, 2021 18:55:27 GMT 1
Post by Raion on Jan 22, 2021 18:55:27 GMT 1
Mikor azt hittem már, hogy rosszabb nem lehet, akkor csimpaszkodott rám a három hulla. - Áhhh – nyögöm hangosan, közben pedig a bal lábamról próbálom lerugdosni a hullát. De drága Stendar most nem áll mellettem. Mikor a két vámpír a látómezőmbe kerül dühödt és késégbe esett tekintettel nézek fel rájuk. Ellenkezem, de mit sem ér. ~ Rút halál ez, nagyon rút. A francért követtem azt az idiótát. ~ morgolódok magamban. Ez alatt pedig felkészülve arra, hogy nem soká meghalok. TherealKREY
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Skyrim
Közzétéve: Jan 23, 2021 12:44:48 GMT 1
Post by Bratti on Jan 23, 2021 12:44:48 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Várok. Valamiért olyan ismerős, de nem tudom... Mi ez a bot? Mi ez a füst?! Próbálom nem belélegezni, de nincs mit tenni.
Félek. Nagyon. Hideg van és havat látok. Meg vért. Rengeteg vért. Jól kirajzolódik a fehér havon. Közelebb lépek. Az összes értem meghalt társam az. Akik az én hibáim miatt vesztették az életüket. Hirtelen felkelnek, körbeállnak. Fáj. Elrontottam. Utálom, ha kudarcot vagy megbánást érzek. Hiszen ezért küzdök. Francba. ELÉG! Üvöltöm, nem mintha hallaná bárki. Vagy érdekelné. Kipattan a szemem. Francba! Remek... Jól lejárattam magam. Csak bólintok a fogadósnak. - Igen! Köszönöm, hogy felébresztett... - nem hagyom figyelmen kívül a mondatait. Összeráncolom a szemöldököm, mintha kezdeném érteni. - Gyakoriak errefelé ezek a rossz álmok? Csak itt, a fogadóban vagy...? - kérdezem érdeklődve. Ha választ kapok, majd kimegy, öltözködni kezdek, még eszem valamit indulás előtt, ha tudok, ételt és italt is kérek az útra. Majd a katonákhoz megyek. - Jó reggelt, uraim! Miben segíthetek? - kérdezem érdeklődést színlelve, de már nagyon furcsa itt minden. Azt hiszem, változik a terv, ha igazam van...
|
|
TherealKREY
Írónövendék
|
Skyrim
Közzétéve: Jan 26, 2021 9:28:36 GMT 1
Post by TherealKREY on Jan 26, 2021 9:28:36 GMT 1
Barthel Hjalmar Mocsok Raion Hjalmar és Barthel szemében kiolt a fény, a remény. Életük lepereg a szemük előtt. Innen már nincs visszaút. Megfognak halni. De mintha a remény visszatért volna.... Nyílvesszők suhanását hallani, és fáklyák tüzét látni. Barthel észreveszi hogy a nyilak felé tartanak. De az élőholtak testébe állnak bele. De ő is szúrást érez... Két nyíl eltalálta őt. De szerencséjére csak az egyik állt bele a vállába. A másik csak megkarcolta. Nem súlyos seb. Hjalmar eszméletét veszti. A hősök akik segíteni jöttek... Whiterun-i őrök. Négy városőr karddal és fáklyával a kezükben rohannak a vámpírok felé. A maradék hat Whiterun-i őr pedig újabb lövésre készül. Most pedig a tűzgolyókat szóró vámpírra céloznak. Barthel megszabadulva az élőholtaktól újra lábra tud állni. De egyre jobban gyengül valamit gyorsan ki kell találnia. Ugyan is pár méterrel mellette vámpírok vannak. Varjú RavenA Khajiit-okon kívül más hullák is vannak ott. Az őr éppen hogy lép egyet feléd, az élőholtad már lefogja őt. Nem tud semmit kezdeni. Az őr próbál kiszabadulni de te gyorsabb vagy. Szíven szúrod az őrt. Ő ebbe belehal. Majd ezután szétnézel, hogy eléggé csendes e a hely. Jó pár óráig nem fog bejönni senki. Mivel este van. A városban már az őrökön kívül valószínűleg mindenki alszik. Elkezded a föltámasztást. Pár percbe telik. Majd mikor végeztél, látod hogy sikerült. A Khajiit hulla csak nyög és áll előtted. Eris Bratti- Igen. Itt a rémálmok mindennaposak. Valami Daedric erő tartja terrorban a Dawnstar-t. valaszol a fogadós majd egyedül hagy
Miután elkészültél kimész a szobádból és reggelizel. A fogadósnak rossz kedve van ez látszik rajta. De amikor kérdezhetnél tőle akkor lemegy a pincébe. Végeztél a reggelivel, nagyon jól esett ez a este után. Amikor kimész a katonákhoz és kérdezel akkor gyorsan választ is kapsz. - Mi kísérjük el Fort Fellhammer-be. Ha készén állsz akkor a katonák egy lóhoz vezetnek. Majd elindultok az erőd felé.
|
|
Bratti
Szerepjátékok Császára
|
Skyrim
Közzétéve: Jan 26, 2021 16:23:03 GMT 1
Post by Bratti on Jan 26, 2021 16:23:03 GMT 1
#s://i~pinimg~com/564x/6c/f1/af/6cf1afa931297c22348bb8d9e5bdafa7~jpg Figyelmesen hallgatom, amit mond, majd nem zaklatom tovább. A katonák válaszára csak bólintok, majd időt nem húzva felpattanok a lóra, intek a társaimnak, hogy induljunk. Körülbelül tíz perccel indulás után meg is szólalok. - Eris Zayne vagyok. Meséljetek magatokról! Kik vagytok? Honnan jöttetek? Mivel foglalkoztok? Bármi érdekel - mondom magamhoz képest kedvesen. Sosem voltam vezető, egyedül dolgoztam főleg, de azt hiszem, ha elnyerem a társaim bizalmát, azzal növelem a túlélési esélyeket.
|
|