Tanabe Tori
Közzétéve: Feb 25, 2018 22:11:09 GMT 1
Post by Raven on Feb 25, 2018 22:11:09 GMT 1
Név: Tanabe Tori
Kor: 16
Nemzetiség: Köztársaság város
Lakhely: Köztársaság város
Kaszt: Légidomár
Külső leírás: Szürke szemeit arany fürtjei keretezik, törékeny testalkatű gyors és kecses mozgású lány, az ártatlan mosolya pedig bármilyen ragadozót meghatna.
Jellem: Tori kedves teremtés aki szeret mindenkivel foglalkozni és ha lehetne mindenkit a szárnyai alá csapna. Mondhatni légidomárosan könnyedén veszi a dolgokat, bár ezt akár az apjától is tanulhatta. Szereti az aranyos dolgokat.
A nevem Tanabe Tori és igen az apám az egyik triád feje, de ettől én még nem tartozom a triádhoz. Sőt igazából már majdnem 4 éve a légidomár szentélyben lakok hogy tanulhassak, szerencse hogy a szentély ilyen közel van a városhoz így majdnem minden nap láthatom apukám. Nem mintha nem bírnám ki nélküle, bár nyilván hiányozna, de az az igazság hogy nagyon aggódnék ha csak egyedül lenne, néha elég felelőtlennek tűnik. Tudom néha én is annak tűnhetek de igazából ez csak azért van mert úgy gondolom nem feltétlenül kell minden problémával azonnal megküzdeni, vannak olyanok is amik nyugodtan kivárják a sorukat és bőven elég akkor foglalkozni velük.
Kis korom óta kapcsolatban állok a szellemekkel ezért nem is lepet meg senkit amikor kiderült hogy légidomár vagyok. És szerencsére a légidomár mestereket sem kifejezetten zavarták a családi hátterem, így minden szabadidőmet a képességeim fejlesztésével tölthettem. Na jó majdnem mindet, mármint jó érzés idomítani, meditálni is, a szelem világba való kivetülés nagyjából az első perctől megy, de azért a légbölényekkel kergetőzni, vagy a városban sétálni sem rossz. És kiszökni a városba hogy egy kávézóban teát kortyolgatva olvassak és figyeljem a többi embert a kedvenc elfoglaltságom. Pedig a mester többször említette hogy sokkal ügyesebb lehetnék ha inkább a tanulásra koncentrálnék a regényeim és a tea helyet. A légbölényeket nem említette, szóval lehet hogy arról nem tud. Ok,igazából erre nincs sok esély.
A következő héten kimenőt kapok a templomból, arra gondoltam elvitetem magam apával a pro idomár arénába, gyereknek voltam ott utoljára amikor még a nagynéném is játszot. Nem emlékszem sokra de azt mondták Rise néni szinte egyedül söpörte végig a mezőnyt, de én csak a vatacukkorra emlékszem és hogy hazafelé megálhattam korcsojázni a befagyot köztársaság tavon. Szép nap volt.
Képeségek: Kitérés
levegő idomítás
Siklás
Spec képességek:
Szelemi kivetülés: Már gyakorolja hogyan tud kivetülni a fizikai világba
Repülés: A meditálásban nagy őstehetség úgyhogy a mesterek szerint szerencsés lenne elkezdeni tanulni a képességet.
(Mivel tori apjának ET-je tőlem független okokból még nincs kint: Ő volt az a vízidomár aki egyesítette a triádokat (nagyon optimista vagyok) Szóval nem egy Triád feje hanem gyakorlatilag a Triád feje xD.)