Hana Yusuru
Közzétéve: Feb 25, 2018 21:57:26 GMT 1
Post by Raven on Feb 25, 2018 21:57:26 GMT 1
Hana Yosuru
Pink Rabbit
Pink Rabbit
Név: Hana Yosuru
Becenév: Pink Rabbit
Kor: 8
Nemzetiség: Nem ismert
Lakhely: Köztársaság város
Kaszt: Nem ismert
Foglalkozás: 2.-os
Becenév: Pink Rabbit
Kor: 8
Nemzetiség: Nem ismert
Lakhely: Köztársaság város
Kaszt: Nem ismert
Foglalkozás: 2.-os
Külseje: Rózsaszín haja és vörös szemei vannak mint az édesanyjának és a nagymamájának. Ezeket leszámítva teljesen normális hétköznapi gyereknek néz ki. Alacsony termetű vékony és sportos, de csinos kislány. Úgy öltözködik hogy felkeltse magára a figyelmet de hát nem is várhatunk mást ilyen felmenőkkel.
Jelleme: Általában kedves és közvetlen kislány. Elsőre mindig nagyon kedvesnek mutatkozik és csak ez után mutatja meg a valódi személyiségét. Bár összességében nem egy rossz gyerek de nagyon aktív és gyors eszű gyerek aki azzal vezeti le a fölösleges energiáját hogy a körülötte levőket kergeti az őrületbe, ártatlan gyermeki hazugságokkal. Élvezi a nála idősebbek társaságát és nagyon szereti ha ő van a figyelem középpontjában.
Előtörténet: „Hana Yosuru vagyok, 8 éves és másodikos. A nagymamám a világ legjobb artistája volt úgy hívták a sárkány madár. És nagyon tehetséges tűzidomár. Ahogy édesanyám. Mármint anya is tűzidomár de nincs a városban mert egy mozgót forgatnak éppen ki tudja hol. De nem baj jól megvagyok egyedül. Illetve a szomszéd srácot nagyon szórakoztató ugratni. És persze itt van nekem Pinky is. Pinky a szarvas nyulam anyától kaptam egy éve mielőtt elutazott az egyik mozgójára. Elég keveset látom. A nagyit is tavaly láttam utoljára pedig már visszavonult a cirkuszból. Na sebaj. Ő volt az aki megtanított ugrálni a trambulinon és táncolni a kötélen. Bár annyira nem vagyok ügyes mint ő de nagyon élveztem. Anya pedig színésznő abból él hogy a kamera előtt elhiteti magáról hogy valaki más. Igazából ez elég mókásnak hangzik. Mindketten elég jó hazugok de az igazi mester én vagyok. Nagyi szerint még egy földidomárt is be tudnék csapni. Igaza van, simán menne.
A családom férfi tagjai pedig. Hmm. Hogy ki a nagypapám azt sosem mondja el senki. Aput pedig nem igazán ismerem. Szóval gyakorlatilag egyedül lakok a lakásunkban. Szerencse hogy itt van nekem Bera bátyus így sosem vagyok egyedül. És barátait is elég egyszerű felhúzni. Bátyus nem a valódi bátyám csak a szomszéd fiú. Olyan kedves és aranyos. És általában ő vigyáz rám ha senki sincs itthon. Így nem érzem magam annyira egyedül. –Kulcscsörgést és egy zár kattanását halljuk.- Oh úgy tűnik megjött apu.