Arick Wolf
Közzétéve: Nov 12, 2017 12:58:55 GMT 1
Post by Deleted on Nov 12, 2017 12:58:55 GMT 1
Név: Arick Wolf
Kor: 16
Faj: Ember
Jellem: Optimista, számító, vidám és csak a jót tudja meglátni az emberekben. A problémáit általában szereti egyedül megoldani, de nem rest tanácsot kérni tapasztaltabb emberektől sem. SZADISTA.
Külső leírás: 180 cm magas, kék szeme ellensúlyozza szén fekete haját. Vékony, hiába eszik bármit egyszerűen nem tud hízni és hiába megy el edzeni heti 2-3szor csak az állóképességén látszik meg az izomzatán nem. Bőrkabát, a bandától kapta egyik szülinapjára.
Előtörténet:
Életem első 5 éve abból állt, hogy szüleim vagy észrevettek vagy nem. Inkább egymás vitáival voltak elfoglalva és néha végig néztem/hallgattam az egész vitát anélkül, hogy bárkinek feltűntem volna. Anya mindig gondoskodott rólam és csak kedvesen szólt hozzám egyszer se emelte meg a hangját. Apa vele ellentétben ha eleget ivott akár meg is ütött. 5 éves koromban eltörte a jobb karomat, mert megtalálta Anya szeretőjét: Jack Daniels-t. Bárki akinek volt már eltörve csontja tudja mennyire fáj az. Ahogy felsírtam a fájdalomtól Anya azonnal berohant és megint kitört a balhé. Engem elvitt gyorsan az orvoshoz nehogy béna legyen a kezem egész életemre. Ekkor láttam Apát utoljára. Szerencsémre a sínbe tett kezem túlságosan nem hátráltatott a kis játékokban amit játszottam a Részeg Farkasban, így legalább elvoltam amíg Anya régi ismerősei jöttek látogatóba. Legkedvesebb közülük Bazi Joe volt. 2 méter magas izom kolosszus tele tetoválva, de nála jobb lelkű emberrel még nem találkoztam ebben a világban. Ezért is érintett mélyen, amikor 5 évvel később Bazi Joe már soha többé nem látogatott meg minket. Valami vitába keveredett Girnyóval, ezért Girnyó kilyugatta szegényt. A bárpult mögött voltam épp Anyának segítettem az ételek el készítésében amikor Girnyó elkezdte fényezni magát milyen könnyen terítette le Bazi Joe-t miközben az az anyjáért könyörgött. Életemben először éreztem akkora haragot. Valami vadállatias ösztön, gyilkolás vágy áradt szét bennem. Nem figyeltem oda elejtettem a tanyért. Anya nem haragudott inkább csak aludni küldött szólván, hogy már úgyis későre járt. Az nap este megtudtam milyenek a haldokló ember sikolyai, ahogy az anyjukért, istenért a végén meg már halálért könyörögnek. Apa régi cuccai között találtam egy kést meg egy pisztolyt is. A kést vettem magamhoz azt könnyebb használni és kisurrantam a kocsmából. Nem volt nehéz Anya megint hulla részeg volt az nap. Lesben vártam amíg Girnyó kijött taccs részegen a kocsmából és elindult a sikátor felé. Követtem. A falat támasztotta amikor a hátába állítottam a kést gyors egymás utánba. Az égiek szerettek mert ebbe még nem halt bele csak össze esett. Az ösztönömre hallgatva szépen egyesével levagdostam az összes ujját majd ott hagytam kivérezni. Anya csendesen aludt a bárpult mögött a sarokban pedig még kettő motoros figyelt félálomból amikor vissza értem. A kést persze ott hagytam Girnyóban. Elmentem a szobába egy takarókért amit rá terítettem anyára és egy másikat a motorosokra. Ők mindig jók voltak hozzám.
A srácok tizenegy-két éves koromban elkezdtek lőni tanítani Anya minden ellenzésre, mondván meg kell tudnom magam védeni az utcán. Annyit tettek, hogy 16-odik szülinapom előtt nem adtak nekem saját fegyvert, csak egy kést hátha valaki elkezdi anyámat szidni akkor legyen mivel megtorolnom. Persze nem csak lőni hanem a kés helyes használatát is megmutatták. Ezek után bárki aki rossz szót szólt anyámra józanon vagy részegen rondább halált halt mint Girnyó. Fájt titkolni Anya elől ezeket, de mindezt érte tettem. A gyakorláson kívül minden héten fordítottam időt test edzésre, habár izmot nem csak állóképességet szereztem.
Felszerelés:
GM mérő: apám régi szobájában találtam miután az soha se jött haza (állítólag valaki meggyilkolta, de lemerem fogadni, hogy anya volt.)Kés+tok
Desert Eagle+tok, összesen két tár: egy a fegyverben egy meg kabát belső zsebben.
Koponyás arcmaszk
Bőrkabát
J.R.R. Tolkien Gyűrűk ura: A Gyűrű szövetsége
Egyéb: Kétkezes, amit az egyik kezével megtud csinálni hasonló minőségben a másikkal is.