Desire
Közzétéve: Nov 11, 2017 23:25:08 GMT 1
Post by Raven on Nov 11, 2017 23:25:08 GMT 1
Teresa Greenaway (Desier)
Név: Teresa Greenaway vagy, ahogy mindenki ismeri Desier
Kor: 35 de ha megkérdezed csak 30-at vall be
Faj: ember
Jellem: Teresa sok mindenen ment már keresztül és sok mindent látott már, ennek megfelelően, nem sok dolog talál utat gondosan rejtegetett szívéhez. Hogy miért is biztos, akkor hogy van neki? Mert a neki fontos dolgokat mindenáron védelmezi. Akár a saját élete árán is, de azért legtöbbször megoldja mások élete árán. Jelenleg két ilyen dolog létezik számára, az egyik a Drunken Wolf névre hallgató kocsma, a másik pedig a fia. Ezeken kívül azonban kevés dologért emelné fel akár a kisujját is. A férfiakat legfeljebb haszonálat számba veszi, de a nőkkel sem bánik sokkal kedvesebben. Ennek megfelelően egyetlen barátját is Jack Denielsnek hívják és leginkább belső támogatást nyújt neki.
Külső leírás: A természetes magassága 170 cm lenne, de aki magassarkú nélkül láthatja az legfeljebb vízszintesen szemlélheti, mindig legalább 180-185 cm-nek tűnik a legalább tizenöt centis cipőiben. Holló fekete hosszú haja a hátára omlik, szemei hidegek mégis éles zöld színben pompáznak, ajkait mindig az elhagyhatatlan vörös rúzzsal emeli ki. Az árnyalat színe "Killer desire". Szerencsés, mivel az alkohol és a cigi, ami nélkül valószínűleg senki nem látta már 16 éve, egyáltalán nem látszik rajta, sőt egy 10 évet lazán letagadhatna a korából. (Van hogy meg is teszi). Mutatós, kivágott ruhái keveset bíznak a képzeletre, de a harisnyatartóra eszkábált fegyvertokot mindig elrejti. A hónaljtok elemben azt hivatott elérni, hogy az emberek tudják fegyver van nála és nem védtelen.
35 éve születtem a semmi kibaszot közepén. Mások bizonyára ölni tudtak volna a gyerekoromért, mindkét szülőm életben volt. Valahogy. Viszonylag jó módúak és normálisak is voltak, ami meglepő ebben a világban. De unalmasak voltak és akadékoskodók. 13 voltam mikor megszöktem tőlük. Egyetlen percét sem bántam. Akkor sem, mikor az első éjszakán megerőszakoltak és elvették mindenem. „Rohadjatok meg” csak ennyit köptem oda nekik. Többet senki nem kapott meg ingyen.
16 voltam, mikor csatlakoztam egy motoros bandához. Nem nem mint teljes rangú tag, az még ebben a pokolban sem lehetséges. De szerencsém volt, a banda vezetője rögtön magának követelt. Onnantól nem voltam szabad préda, többet senki nem érinthetett és magasabb rangom volt, mint a legtöbb tagnak. Ez a világ így működik. Én lettem az alfa nőstény és először éreztem hogy van hatalmam. Fiatal voltam és elképesztő érzés volt. A vezér pedig fantasztikus volt. Végig keféltük a sivatagot, fosztogatunk, borsot törtünk a meg maradt védelmi erők orra alá. Isteni volt, minden percét élveztem. Ő volt álmaim királya és én voltam az ő királynője. Így ment majdnem négy évig. Aztán kiderült hogy terhes vagyok. Az első gondolatom az volt, hogy a francba vele, ez a büntetésem. Aztán rájöttem hogy ez lehet a legjobb dolog ami valaha történhetett velem. Jackob ragaszkodott hozzá hogy hagyjuk ott a bandát. De hogy hagyhattuk volna ott? Az volt ami összetartott minket. Így hát megnyitottuk a Részeg farkast, amolyan banda törzs hely lett, már nem jártunk ki a bandával, de ők bejártak hozzánk. Nekem elég volt ez, de Jack-nek egyre kevésbé. Ahogy a banda egyre függetlenebbé vált tőle, egyre többet ivott aztán erőszakosabb is lett tőle. Arick előtt a banda tartott össze minket, utána pedig a kölcsönös erőszak. Nem is zavart amíg csak rám emelt kezet. De amikor megütötte a hároméves fiam, akkor megmondtam neki, ha még egyszer előfordul, ha csak megfordul a fejében, akkor az lesz az utolsó gondolat, ami megfordul benne, mielőtt szétlövöm. Közben a puskával hadonásztam felé, nagyon jól tudta hogy tudok vele bánni, hiszen ő tanította meg.
Ezután már nem volt ugyanolyan, a banda előtt még játszottuk hogy működik, ha viszont kettesben voltunk szinte biztos volt hogy valaki előbb utóbb megsérül. A kapcsolatunk vérszomjassá vált, de kibírtam volna. Amikor Rick 5 let eltörte a karját. Én pedig beváltottam az ígéretem, egy buli ígéretével kicsaltam őt egy másik klubhoz, szétlőttem a fejét, aztán pedig hónapokig gyászoltam a banda előtt. Ők pedig megígérték hogy mindig mindenben mellettem állnak, bármire is legyen szükségem. Egyébként… Tényleg gyászoltam őt. Nem azt a mocskot akinek szét lőttem a fejét, hanem a királyomat akivel körbe keféltük a sivatagot, akinek én voltam az egyetlen királynője.
Most 35 éves vagyok a fiam Arick 16, az apja nevét viseli, Wolf. Őszintén nem tudom, hogyan válhatott olyan csodálatossá, és kedvessé, amilyené vált. Tökéletes kis herceg, számomra még mindig az. Hiába magasabb már mint én. Egy segítőkész, felelősség teljes,, bátor, fiatalember lett belőle. Szerencsére, sem rám, sem az apjára nem hasonlít igazán. Legalábbis a személyiségében biztos nem. Minden éjjel hálát adok ezért és hogy nem lett olyan kamasz belőle mint belőlem.
Arick:
Felszerelés:
Drunken wolf: Kocsma. Még mindig az ő tulajdonában van. Nem egyedül tartja fent a fia nagyon sokat segít neki. De szándékában áll egy két pincért is fel venni hogy segítsenek de eddig nem talált értelmes jelentkezőt. A kocsma a városközpontban helyezkedik el jó helyen. A Worgen pirate nevű motoros
Kicsit több székkel és asztallal tessék elképzelni:
Gyönyörű Whinchester vadászpuska a pult alat tartja arra az esetre ha... azt hiszem ezt el tudod képzelni.
Kés pisztoly: Jacob-tól kapta ajándékba a harisnyatartójára oktrojált fegyvertokban hordja.
Browning hi-power: Egy hónaljtokban hordja amikor ép nála van.
És ez a csodás Yamaha Dragstar amin repeszthet: