Auriel (Blade of Galadriel)
Közzétéve: Nov 6, 2017 23:46:58 GMT 1
Post by Raven on Nov 6, 2017 23:46:58 GMT 1
Auriel
(Blade of Galadriel)
Név: Auriel
Faj: Elf
Én már Lothlórienben születtem és nevelkedtem. Saját népemnél nem számítok magasnak bár egy emberi nőnél valamennyivel magasabb vagyok. Az emberek rövidke kis életéhez képest öregnek számítok de saját népemben még nagyon fiatalnak. Ezen években mást sem tettem mint tanultam és harcoltam. A többi harcossal ellentétben a nyíl helyet karddal. A tünde varázslatok és a kard egységét használva váltam erősé. Erősebbé mint bárki más. Hogy az úrnőm nevében és érte harcolhassak. De nem csak a harchoz értek. A tünde mágiával elsajátítottam a gyógyítást is. Majd úrnőm segítségével magasabb szintre emeltem a képességeim egy erős kard az Ithrisen segítségével. A kard Galadriel úrnő ajándéka volt saját áldása és a fák fényének ereje hatja át. A kard teljes neve „Az elfeledettekért mondott imádság”. Azokért az elfeledett lelkekért készült akik ártatlanul vesztek el a sötét nagyúr hatalomvágyában. Amikor a kard egybeolvad a saját mágiámmal, hatalmas erőt hozz létre ami képesé tesz, arra, hogy anélkül harcoljak, hogy elfáradnék vagy érezném a sérüléseim súlyosságát. Végső esetben ki is ragadhatja a kezemből az irányítást és puszta mágiává válhat amivel elméletben akár a halottakat is vissza lehetne hozni (értsd valakit aki ép most halt meg ebben a pillanatban vagy pont most haldoklik max pár perce halott). De ilyen kiterjedt használata nagyon nagy energiát követel tőlem. És akár az én örökkévaló életemet is elveheti ha felelőtlenül forgatom.
De ameddig úrnőm akarata szerint cselekszem nincs szükség, hogy a következmények miatt aggódjak. Hiszen már felajánlottam neki a kardom és az életem. Ha az akarata hogy a kard elvegye azt akkor minden hezitálás nélkül fogom megidézni annak teljes hatalmát.
Felszerelés: Ithrisen
Egy fiola forrásvíz amit gyógyításhoz használhat (csak annyi van úgyhogy nem fogja pazarolni)
Egy kis ezüst furulya
Egy kulacs sima vízzel és egy kevés lembas
(A szárnyas alak a végső formája a harcban. Amihez már sok energiát használ fel.)