Halálbíró
Közzétéve: Jun 3, 2017 15:03:39 GMT 1
Post by Whitewolf on Jun 3, 2017 15:03:39 GMT 1
A múltam? Az emlékeim? Nem rémlik semmi. A legkorábbi emlékemkor már halott voltam. Mit nézel? Szerinted lehet ilyen ocsmány arca egy élőnek?
Na figyelj elmondom. Ott voltam mikor a SkyChem felrobbant. Láttam mindent. Az egyetlen dolog amire emlékszem az az volt, hogy két pisztolyos fazon mered rám. Niggerek voltak. Még csak nem is rendesen tartották a stukkert hanem ferdén. Csoda, hogy eltaláltak. De megvoltam. A golyó egyenesen a szívemen hatolt át.
Aztán jött a Skychem. Feltámasztott. Adott még egy esélyt. A szervezetem kívül belül károsodott de szerencsére jókor haltam meg. Az agyam megmaradt. Bezárva ebbe a rothadó testben.
A két nigger persze vadul lövöldözött tovább. A golyók súroltak ugyan de a kémiai felhő szereti a halottakat. Gyógyítja őket.
Felemeltem a pisztolyomat és elhangoztak a következő szavak:
-Lőfegyverrel támadtak egy rendőrtisztre. Jogukban áll hallgatni bármit mondanak felhasználható maguk ellen.-Felemeltem a pisztolyomat.-Bármi amit a saját védelmükben mondanának?
A két csávó ekkor már kiűrítette a tárát és csak bámultak a kilyuggatott testemre nagy kerek szemekkel.
-Helyes. Ebben az esetben az ítélet: HALÁL.
Egy másodpercen belül már ők álltak a fegyver csövének a rossz oldalán. Aztán pedig az agyvelőjük a betonon.
Én pedig visszatettem a pisztolyomat a tokjába és körbe pillantottam. Ekkor esett le. Lövésem se volt, hogy, hol vagyok vagy, hogy kicsoda. Annyit tudtam, hogy egy rendőr. Aki megjárta a túloldalt és visszatért.
Ránéztem a jelvényemre. Csak egy vezetéknév állt rajta: "Anderson". Nem nagyon találtam más haszosítható iratot úgyhogy a sikátorból kiléptem az utcára.
Ekkor láttam meg, hogy elkezdődött az Armageddon. Mindenki teljesen megőrült. Később jöttem csak rá, hogy mi is történt és én, hogyan köszönhetem ennek a nyavajás életemet. A szörnyek amivé a város lakói alakultak nem foglalkoztak velem. Ígyhát szabadon tudtam közlekedni a városban. Viszont nem kellett messzire mennem. Egy elhagyatott rendőrmotor (feltehetőleg az enyém) magányosan ácsorgott az út mentén. Felpattantam rá és nekiindultam kifelé. El a városból mert itt már nem maradt ember aki felett a törvény és a rend igazát megóvhatnám.
Motorozás közben dolgok kezdtek a fejemben ismétlődni olyanok amiket régen erősen memorizáltam. Versrészletek a gyermekkoromból, az amerikai himnusz, térképek és egy törvénykönyv szövege. Az Amerikai Egyesült Államok törvényei. Fejből tudtam mindet, hogy azonnal tudjam miért jár büntetés és miféle.
A rendet pedig valakinek fenn kell tartani a világ vége után is nemde? Különben visszasüllyednénk az ősemberek szintjére. Ezt pedig meg kell gátolnom. Viszont sok törvényt szigorítanom kellett. Hiszen pénzbüntetést nem róhatok ki és a börtönök sem épp funkcionálisak. Egyetlen büntetés maradt csak mára: A HALÁL.
Küllem: A bőre elváltozott mint egy fertőzötté hiszen ő maga is az. Körmei idővel hegyesre koptak. Egy régi rohamrendőr egyenruhát és egy másik zsarutól származó motoros sisakot visel (Amit később kénytelen volt utólag rácsokkal felturbózni mert a plexi törékenynek bizonyult.)
Magasság: 190 cm
Szemszín: fehér
Haj: Kihullott
Jellem: Talán az utolsó törvénytisztelő polgár. Lehetetlen lefizetni vagy eltéríteni az igazzsság szolgáltatás végrehajtásától. Hacsak nem egy golyóval. Ja és szereti a gyerekeket.(Amíg nem szegik meg a törvényt.)
Felszerelés:
-Egy rendőrmotor melyet magam tartok karban. Bár néha ha találkozom egy törvénytisztelő szerelővel megnézetem vele is. De én magam is meg tudja szerelni. A jármű maga rendkívül jó mert erősen terhelhető. Így minden holmimat rá tudom aggatni. Még egy benzines kanna is lóg az oldalán ha gyalogolni kéne az üzemanyagért.
-Egy rendőrségi Mossberg 590A'. Ezt a drágát az egyik régi rendőr őrsről zsákmányoltam egy halom lőszerrel együtt. Igazán kemény megállító ereje van hiszen arra tervezték. Szerencsére csak a legvégső esetekben kell bevetni.
-SIG Sauer M17. Az amerikai egyesült államok rendőrpisztolya 2017 óta. Kiváló stukker. Rendszeresen szétszedem és megtisztítom. Ennek köszönhetem, hogy még sosem hagyott cserben. Ezért is igyekszem mindig elegendő lőszerrel ellátni.
-Kés. Bár hivatalosan nem a felszerelésem része nagyon praktikus tud lenni ha be akarok jutni valahova vagy ha csendben kell végezni egy bűnözővel.
-Törvényköny. A kedvenc olvasmányom. Már vagy negyvenszer végignyálaztam és betéve tudom.
-Konzervek. Néhány konzerv arra az esetre ha megéheznék. Bár ez rendkívül ritkán történik meg.
-Rendőrségi jelvény amin az Andersont áthúzták és a helyére azt karcolták, hogy "DEATH"
-Egy pár bilincs és az őket nyitó kulcs. (Egy kopoett Hello Kittys kulcstartón lóg nehogy elvesszen vagy beessen a csatornába vagy ilyesmi.)