Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Oct 14, 2016 19:05:31 GMT 1
Név: Grimdog Faj: Ork Kaszt: Nob Vallás: Mork Klán: Véres fejszék Beosztás: Dakkajet pilóta (A Vérgyakók parancsnoka) „Grimdog úgy repül min' a skulói amiket kilő. Egyenesen oszt feerobban”.-Szokták mondani a skacok dícséretű a remek repülésemre. De há nem hiába vagyok én a Vérgyakók parancsnoka. Nálunk jobb pilótákat nem is taláhacc. Bármit kipucolunk csak mondjad a kódinátákat. He? NE NEKEM TE HÚGYAGYÚ. Nem vagyok én tökee ütött Okosfiú, hogy tuggyam az ilyesmiket. Ez Wozgub dóga. Ő navigátorom és agyas skacom. A kettes számú Dakkajetben ül. A mekek rendesen feeturbózták a gépit olyan tudodmicsodákkal és még olyan világító buzgantyúk is akadnak úgyhogy az övé egy igen profi járgány. No a másik meg épp most érkezik szárnyak nékű. A jó öreg Gruzznuts. 64 bevetés alatt 65-ccör cserét gépet. De má 130-at lőtt le! Ebbő igazót 114 amennyibő 51 ellenséges vót. A legjobb pilótám. Én pedig Grimdog vónék. A repülő Vérgyakók parancsnoka. Nem hiába hozzátenném. Kérdezd csak meg bármellik sztorifiút a nagy vérárok ostromáró. Mind megfoglyák neked említeni a nagy Grimdogot aki Grotokat és squigeket szórt a humikra. A terv rmek vót. Magam talátam ki. Kár, hogy eggyik se landót túl épen. De attó függetlenű remek vót. Higgyed el nekem ha meg kő szorongatni valakit az égbő akkó nálunk jobbat nem talász. Csak add meg a célt és mi má osszuk is a DAKKÁT. (A Vérgyakók három Dakkajetből állnak. és igen a helyesírási hibák szándékosak.)
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:15:14 GMT 1
Nov 23, 2024 14:15:14 GMT 1
|
Post by Deleted on Oct 16, 2016 3:30:14 GMT 1
((A karakter ötlete nagyon jó lett, a megvalósítása pedig zseniális...az egyetlen negatívum a kevés információ a karakteredről. Már most egy Nob ról beszélünk nem tudjuk mért pont Morkot kezdte-el imádni, mért lett pilóta és, hogy sikerült kiérdemelnie a jelenlegi pozícióját ezek pedig egy karakternél elég fontosak főleg egy életútjának majdnem a felénél járó orknál hiszen nála már végbe mehetett nem kevés karakterfejlődés (igen igen az orknál is van gondolj vissza a képregényekre, ahol egy gyáva boyból hogyan lett hatalom éhes warboss) a személyiségét kegyetlen jól sikerült átadnod szinte látom magam előtt. Mindezek ellenére a karakteredre majdnem annyit szántál mint a csapatod többi tagjára amit azért te is beláthatsz, hogy kicsit kevés... főleg, hogy az ember úgy van vele, hogy olvasnám még a fene egye meg! Szóval a kedvemért mutasd meg ki az a Grimdog nyugodtan engedd el a fantáziád írj le egy eseményt, halljunk ork legendát róla, mesélje el ő vagy akár egy gárdista aki nem hiszi el a látottakat a lényeg, hogy tudjuk ki most az az Ork aki talán egy napon a galaxyst fogja szét dakkázni Ne érts félre ha nem rólad lenne szó még el is fogadnám de ahogy írtam is mindenkitől a legjobbat várom... és Wolfi látom én, hogy abból a klaviatúrából még ki akar jönni valami! ))
|
|
Whitewolf
Szerepjátékok Császára
"Wolf maga a háború" Ben
Elfoglaltság: Mesélést & Játékot vállal
Utoljára online: May 12, 2022 19:55:41 GMT 1
Feb 23, 2016 20:05:49 GMT 1
|
Post by Whitewolf on Oct 16, 2016 11:17:02 GMT 1
A tűzhegy ostroma Kraus a birodalmi pilóta szemszögéből:
A thunderboltok nyugodtan repültek a kopár bolygó fölött. Feladatuk a légi fölény megszerzése volt a közeledő orkok felett. A hat pilóta nem gondolta, hogy ez nagy gondot fog jelenteni. Senki se látott még orkot repülni nemde? Kraus már a nyolcadik bevetését repülte, de eddig csak Tau gépek ellen harcolt. Bombázott már orkokat és nem nagyon tudta elképzelni, hogy ezekre a szörnyetegekre miért nem rögtön bombát, dobnak. A kérdését rögtön fel is tette az osztagtársainak. -Tudja valaki miért kellenek ide vadászgépek? Rögtön bombázókkal kellett volna jönnünk. A kommból egységes nem válaszok érkeztek. Kraus szemével a magasságmutatót figyelte. Hamarosan elérik a négy kilométeres magasságot. Azután tekintetét reflexből a radaron megjelent vörösen villódzó pontra vetette. Döbbenten jelentette az osztag megmaradt részének: -Banditák 12 óránál. Támadó formáció. Gyorsan pöckölgetni kezdett mindenféle kapcsolókat a műszerfalon. Az egyikkel élesítette a fegyvereket a másikkal leadott egy jelzést a parancsnokságnak. Majd gázt adott és felzárkódzott osztaga élére. Amikor megpillantotta az első ellenséges gépet meglepődött. Leginkább egy szárnyas téglaként tudta volna leírni, amit körbetekertek mindenféle kábelekkel. Ami igazán ijesztő volt ezekben a gépekben, hogy csak úgy ontották magukból a lövedékeket. Mindenirányba tüzeltek és sosem hagyták abba. A formációban repülés számukra képtelenség volt. Egy bizonyos pont felett röpködtek és megállás nélkül lőttek mindenre, ami mozgott. Még a sajátjaikra is. A hat Thunderbolt ebbe az égiháborúba tört be. Az első veszteségüket rögtön el is szenvedték. A négyes számú gépbe belerepült egy ork. A pilóta kizárt, hogy túlélte. Kraus nem ismerte a fiatal fiút, aki vezette, de látta már a gyűléseken. Ígéretes közlegényként az első bevetését repülte. Nem volt ideje ezen törni magát. Javában tüzelt és kerülgette a mindenfelé cikázó ork gépeket. Ötöt le is szedett egy hatodiknak pedig egy sorozattal levágta a szárnyát, de az nem zavartatta magát repült tovább. A következő veszteségük a kettes volt egy Xeno elhagyta a gépét és átvetődött az övére majd kitépte onnan. Az osztag gépei ezután sorra hullottak. A hatos beszorult két gép kereszttüzébe, a hármast pedig elvakította valami és lezuhant. De az osztag maradék része remekül küzdött. Keményebb harc volt, mint amit Kraus valaha is látott, de büszkén tette. A császárért. Végül pedig sikerült egy az egy ellenre csökkenteni mindkét oldalon a megmaradt létszámot. Az utolsó ork arcát jól látta a pilótafülkében. -MEGJEGYEZTEM A POFÁDAT ROHADÉK!-ordította, ahogy a két gép egymás felé fordult.-A CSÁSZÁRÉÉÉÉÉRT. A pilóták folyamatosan tüzelve egymásnak irányították a gépeiket. Kraus csinált már ilyet. Tudta jól, hogy csak fel kell rántania a gép orrát az utolsó pillanatban és az ork halott. Már majdnem elvégezte a mozdulatot mikor a Xeno villámgyorsasággal lerántotta a gépe orrát és a géppuskája végigdarált a Thunderbolt motorján. A gép ekkor zuhanásnak indult. Menthetetlenül.
Grimdog szemszögéből:
A Vérgyakók aznap együtt röpűtek a kannibálokka. Ekkora szopást. Azok a kretének aszitték jobbak nálunk. No, megmutattuk nekik. Olyan égiháborút kaptak, hogy Mork maga söpörte le őket az égről. Már éppen nyerésre átunk mikor a mocskos humik befutottak. Aszitték maj jól edöntik győz? Há tévettek. A kannibálok vezérét úgy szétlőttem, hogy belerepűt az eggyikbe. Gruzznutsnak lekapták a szárnyát de pont leszarta. Eccerűen átvette az egyik humi gépét. Látnod kellett volna a pofáját mikor kikapták a gépibű. Eddig oké vót de eszembe jutott, hogy az Okosfiúk beszereetek valami nagyon kafa kis biszbaszt a gépembe. Felnyomtam a kapcsolót lassúról gyorsra. Majd végül bekapcsoltam a csúcssebességet: A WAAAAAAGH-t. Majd elkaptam a a fülem melett tevékenykedő menet közbeni szerelő egységet. Magyarán Grotot és tiszta erőből kibasztam az ablakon. Egyrészt mert idegesített a nonstop visítása. Másrészt meg mert nem tuttam má eltaláni azt a tetű humit de így legalább jót röhögtem, rajta ahogy a grot szétkenődött a gépin az meg nem látott tőle semmit. Úgy lezuhant a fenébe, hogy csak, no. Ekkó megláttam a kannibálok egyik gépit. Úgy elkezdtem rá tüzeeni, hogy azt még Mork is megirigyeete vóna. Kár, hogy egy buzeráns humi belerepűt a tüzelési szögemben. A harc végire lelődöztem az összes kannibált az égrű és végre csak egy humival marattam meg. -MOOOOOOOORK. -Ordítottam és elkezdtem felé röpűni. Ekkor felbukkant a második menet közbeni szerelő egység. -Miafasz? NEZAVARRJÁ. - Csaptam oda a rohadéknak…a botkormánnyal. Még egy „baszkit” sikerűt kinyögnöm mielőtt a gépem megindút lefelé. De legalább a nyomorék humit etaláltam közben.
(Nem sok jellemfejlődés de remélem elég lesz.)
|
|
Deleted
Törölt felhasználó
Utoljára online: Nov 23, 2024 14:15:14 GMT 1
Nov 23, 2024 14:15:14 GMT 1
|
Post by Deleted on Oct 16, 2016 18:18:28 GMT 1
(( szuper így azért már több mindent megtudtunk róluk Szerintem nyugodtan bemásolhatod a tetejére had legyen egyben. Akkor neki is állok a szabályok mellett a te prológusodnak is TERMÉSZETESEN ELFOGADVA! (öröm volt olvasni ^^ a végén nagyot röhögtem ) ))
|
|