Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
Utoljára online: Oct 23, 2020 8:22:09 GMT 1
Sept 12, 2016 15:01:09 GMT 1
|
Post by Arnion on Sept 13, 2016 17:28:53 GMT 1
Arnaud Blanchard kor:491Nem:Férfi Magasság: 190 cm Bőrszín:Fehér Faj: Vámpír Haj: rövid,fekete Szemszín: Változik,de általában kék és vörös Fegyverek: Egy acél és ezüst ötvözet kard remek egyensúllyal. és kitűnő minőségű hüvely hozzá. a neve : Homicida(azaz Gyilkos latin nyelven)Mily meglepő ha még nem jöttetek rá 491 éve születtem Párizsban. Egy kisnemesi családból származom. Atyám egy vadász volt, aki egy nagy hatalmú vámpír klánját irtotta ki. Ő mindig is kegyetlen volt velem és anyámmal. Egyszer dühében megölte anyámat, én ekkor elszöktem otthonról immár 26 évesen és bosszút forraltam. Már fél éve forraltam bosszúmat ezért a nagy hatalmú vámpír haragja pont kapóra jött, mert a vámpír Jean átváltoztatott ''bosszúból,, amint az átváltozás véget ért a ''mesteremet,, aki rávezetett a sötétség útjára, megöltem egy fa karóval. Utána a bosszúm főpontja következett maga az apám. nehéz küzdelem volt, de a kardom erősebb volt és apámat legyőzte. De megkíméltem a kímélet még nagyobb kegyetlenség volt. Kikötöztem a pincébe és hagytam ott meghalni.
200 év múlva egy fontos forduló pont jött az életemben akit Charlotte-nak hívtak és Bukarestben találkoztunk az akkori tartózkodási helyemen . A szerelmünk odáig fajult hogy a vámpírrá változtatásán gondolkoztam. Amikor a vadászok és a vérfarkas vadászok(tisztátalan) rájöttek hogy hol vagyok csak őt találták és miattam megölték a kezeim közt halt meg. Ezért el mentem és a következő 200 évben gyászoltam, csavarogtam Bukaresttől Rómáig és fedeztem fel a legtöbb vámpírképességemet. utána tovább álltam a mostani lak helyemre és azóta ott vagyok.
|
|
Mocsok
FRPG Guru
Ismerd el a hibáidat, s temesd el őket illően - különben visszajönnek kísérteni.
Elfoglaltság: Elfoglalt
Utoljára online: Jun 28, 2021 15:03:58 GMT 1
Feb 23, 2016 19:32:07 GMT 1
|
Post by Mocsok on Sept 14, 2016 16:29:42 GMT 1
Kissé mintha sok lenne a szóismétlés, de mivel ez csupán formális "hiba," ezért: Elfogadva
|
|
Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
|
Post by Arnion on Sept 14, 2016 16:55:29 GMT 1
Kicsit kijavítottam csak este fáradtan irtam
|
|
Arnion
Lelkes fórumozó
NEP
|
Post by Arnion on Sept 26, 2016 16:15:03 GMT 1
Arnaud Blanchard kor:491Nem:Férfi Magasság: 190 cm Bőrszín:Fehér Faj: Vámpír Haj: rövid,fekete Szemszín: Változik,de általában kék és vörös Fegyverek: Egy acél és ezüst ötvözet kard remek egyensúllyal. és kitűnő minőségű hüvely hozzá. a neve : Homicida(azaz Gyilkos latin nyelven)Mily meglepő ha még nem jöttetek rá 491 éve születtem Párizsban. Egy kisnemesi családból származom. Mindenem megvolt csak az nem hogy atyám szeretett volna Atyám egy vadász volt, aki egy nagy hatalmú vámpír klánját irtotta ki. Ő mindig is kegyetlen volt velem és anyámmal. Egyszer dühében megölte anyámat, én ekkor elszöktem otthonról immár 26 évesen és bosszút forraltam. Már fél éve terveztem bosszúmat ezért a nagy hatalmú vámpír haragja pont kapóra jött, mert a vámpír Jean átváltoztatott ''bosszúból,, amint az átváltozás véget ért a ''mesteremet,, aki rávezetett a sötétség útjára, megöltem egy fa karóval. Utána a bosszúm főpontja következett maga az apám. nehéz küzdelem volt, de a kardom erősebb volt és apámat legyőzte. De megkíméltem a kímélet még nagyobb kegyetlenség volt. Kikötöztem a pincébe és hagytam ott meghalni.
200 év múlva egy fontos forduló pont jött az életemben akit Charlotte-nak hívtak és Bukarestben találkoztunk az akkori tartózkodási helyemen . A szerelmünk odáig fajult hogy a vámpírrá változtatásán gondolkoztam. Amikor a vadászok és a tiztátalan vadászok(tisztátalan) rájöttek hogy hol vagyok csak őt találták és miattam megölték a kezeim közt halt meg. Ezért el mentem és a következő 200 évben gyászoltam, csavarogtam Bukaresttől Rómáig és eközben fedeztem fel a legtöbb vámpírképességemet. utána tovább álltam a mostani lak helyemre és azóta ott vagyok.
|
|