Abe no Haruitsuki
Közzétéve: Dec 11, 2019 16:32:23 GMT 1
Post by Raven on Dec 11, 2019 16:32:23 GMT 1
Abe no Haruitsuki
Név: Abe no Haruitsuki
Faj: Ember
Kaszt: Onmyoji, Daimjo örökös,
Kor: 18
Magasság: 160 cm
Akár a bátyám, én is az Abe család jellemző jegyeivel születtem. Fehér-ezüst hajam és szikrázó kék szemeim vannak. Édes anyám valamikor a család legerősebb jósa volt, nehéz hát a nyomában járnom. A bátyám, a ház jelenlegi vezetője, szintén kiemelkedő Onmyoji, akiket a családunk felesküdött szellemei követnek. Már gyerekoromtól tanultam én is az ősi mesterségeket. Amellett hogy meg kellet tanulnom, hogyan élhetek úgy mint egy hölgy, meg kellet tanulnom a módján hogyan válhat belőlem is ugyanolyan erős jós mint édesanyám, és eközben persze Onmyojivá is kellet válnom. Évekig tanultam olvasni az elemekből és a csillagokból, míg végül sikerült megközelítenem őseim szintjét. A szellemekkel való tárgyalást is el sajátítottam és gyakoroltam hogyan lehetek képes a családom ősi mágiáját használni.
Az igazság az, sosem voltam olyan jó mint bármelyikük. Nem vagyok képes olvasni az elemekből, akárhogy igyekszem is, mert nincs hozzá elég spirituális energiám. Képes vagyok olvasni a csillagokat, de csak mert hosszas munkával megtanultam, de ez még nem elegendő, hogy jós legyen belőlem, nem elég arra hogy utolérjem édesanyámat. Nem tudok szerződést kötni a szellemekkel mert nem látok át az erősebb szellemek auráján és nem tudok nevet vésni beléjük. A papírvarázslás az egyetlen amihez értek. A tanítóm szerint egy kész rejtély vagyok. Hiszen a papír varázslat lényege, hogy valaki a saját spirituális hatalmát használva éleszti fel és ad új alakot a papírnak. Ezen a logikán valaki aki az én szintemen áll semmikép sem lenne képes használni ezeket a shikigamikat, az enyémek mégia mindig összetettek, pontosak és tartósak. Sokáig csak ezeket a Shikigamikat tudhattam a barátaimnak. Aztán hosszas betegeskedés után édesapám végül követte anyámat a sírba és a bátyám azt mondta most már muszáj tovább lépnem. Kivit egy régi feldúlt temetőbe, még mindig szétszóródva feküdtek ott a csontok a páncélok és a kardok, még én is éreztem a hej borzalmas auráját. Azt mondta addig nem mehetek haza ameddig nem kötök szerződést egy szellemmel. Hihetetlenül féltem, még lélegezni is alig tudtam a helyet berengő sötét aurától. Mégis, sokáig nem találkoztam egyetlen szellemmel sem. Majd találkoztam Vele, félelmetes démoni arca volt, egy hullából falatozott, nem tudom miért pont ő jelent meg előttem, de annyira féltem és haza akartam menni, hogy muszáj volt megpróbálnom.
Ahogy elindultam felé, már oda is fordult. Egy pillanat alatt felettem termet, a tépőfogai vértől csöpögtek a karmai pedig felém közeledtek. Majd levette az arcát mint egy maszkot. Shikuibitó, egy dögevő démon, egy ritka szellem ami valamikor ember volt, de éhínség idején más embereket falt fel és maga mögött hagyta az emberségét. Mikor először megláttam szinte öklendeztem a félelemtől, alig tudtam megszólalni, ő pedig elmosolyodott.
-Ne… Nevet adok neked démon!- mondtam ki végül. Egyszerűen el nevette magát, gonosz, hideg és rémisztő kacaj volt.
-Érdekes ember vagy te. Mi a neved?- Megmondani a nevemet egy ilyen erős démonnak, tudtam, hogy ez nem történhet meg. Az arcomra nézve ismét elmosolyodott.- Rendben van. Elfogadom a nevem ha cserébe meg mondod a tiédet, leány, de jól vigyáz, csak a te nevedre vagyok kíváncsi és ha hazudsz nekem akkor itt helyben felfallak.
Először nem értettem mit akar ezzel. Hiszen csak egy nevem van és nem vagyok olyan ostoba, hogy hazudjak neki.
-Ab…- kezdtem de aztán meggondoltam magam.- Haruitsuki vagyok.
-Legyen hát Haruitsuki mi legyen az én nevem, amíg meg nem öröklöm a tiédet?
-Inoue.- Ez tűnt a leginkább a démonhoz illőnek.
-Elfogadom.- Így szereztem meg az első szellemem. Nem tudom kényszeríteni semmire, mivel nem voltam elég erős a szerződést egyenrangú partnerként kötöttük, Inoue mégis hű hozzám. És továbbra is ott vannak a tökéletes shikigamijaim. Az Abe klánnak hét shikigamija van nemzedékek óta mit meg idézhetnek, de én többet használok.9 shikigamit vagyok képes formába önteni. Abból három a családunk ősi shikigamiai a többit viszont én készítettem. Ezek: Uma, Hebi, Ryu, Kokku, Inu, Buta, Nezumi, Ushi, Tora.